ВНИМАНИЕ! Дори не си помисляйте да купите друг продукт срещу Кандидоза докато не прочетете Това …

“Излекувала се от кандидоза разкрива единствената холистична система, налична на пазара, която ще ви покаже, как завинаги да излекувате кандидозата и да възвърнете вътрешния си баланс чрез уникален 5 – стъпков метод, който никой друг няма да ви сподели…”

 

Медицински изследовател, диетолог и здравен консултант и бивша пациентка, която е страдала от кандидоза ще ви научат как:

 • Без да прибягва до лекарства.
 • Без кремове и мазила.
 • Дори да имате тежък случай на кандидоза.
 • По-бързо отколкото си мислете, че е възможно!
Ангела Келеш – Сертифициран нутриционист, Здравен консултант, Медицински изследовател и автор.

От Скъпи приятелю, страдащ от Кандидоза,

На път си да откриеш, може би на-силното лекарствено средство срещу кандидозата. Тази система се прилага от хиляди хора, които като теб са се опитвали да намерят постоянен лек срещу кандидозата.

Казвам се Ангела Келеш и в продължение на 12 години, посредством дълъг изследователски процес, изготвих една сигурна, 100% гарантирана и ефективна система, която е подкрепена от над 35.000 часа опит в областта на храненето, с оглед постоянно премахване на кандидозата. Тази лечебна система за лекуване на кандидоза е много рядка, уникална и изключително ефективна. Малко хора знаят, че тя съществува…

Медицински изследовател,
Ангела Келеш

СТРАДАТЕ ОТ НЯКОИ ОТ СЛЕДНИТЕ ФИЗИЧЕСКИ И ЕМОЦИОНАЛНИ СИМПТОМИ?

 • Сърбеж или парене в интимните части.
 • Вагинална миризма или течение.
 • Болезнено уриниране или други уринарни проблеми.
 • Сексуална дисфункция или импотентност.
 • Депресия или промени в настроението.
 • Хронична уртикария.
 • Хронична умора.
 • Раздразнителност.
 • Болки в ставите.
 • Болки в стомаха.
 • Мускулни болки.
 • Понижено внимание.
 • Болки в ръцете.
 • Запек.
 • Липса на енергия.
 • Акне или розацея.
 • Подуване.
 • Хипогликемия.
 • Менструални болки.
 • Кожни лезии.
 • Проблеми с дишането.
 • Алергии към храни.
 • Проблеми с паметта.
 • Глад за въглехидрати.
 • Екземи.
 • Неконтролируеми крака.
 • “Замъглено” виждане.
 • Орална кандидоза.
 • Кандидоза на пръстите и ноктите

Ако страдате от някой от гореизброените симптоми, уверявам ви, че мога да ви помогна. Да спрете и премахнете тези симптоми и проблеми във вашия живот, като използвате една лесна и сигурна холистична система от 5 стъпки.

Ако искате да разберете, как завинаги да излекувате кандидозата… и да си възвърнете здравето и доброто самочувствие, без лекарства, без типичните лечения срещу кандидозата, без странични ефекти, тогава това е най-важната статия, която някога ще прочетете. Гарантирам ви това и имам резултати, които могат да го докажат!

УСПЕШНА ИСТОРИЯ № 1: Ана

“Резултатът бе почти мигновен. За по-малко от 7 часа почувствах огромно облекчение. Две седмици по-късно бях напълно свободна, нямах сърбеж, парене, вагинално течение и възпаление. От тогава, благодарение на твоите методи, контролирам кандидозата….”

“Скъпа Ангела,

преди 2 години имах тежък случай на кандидоза, който не ми даваше покой. Сърбежът, паренето и възпаленията бяха просто непоносими. Бях си купила няколко от лекарствата, отпускани без рецепта, включително и едни от най-препоръчваните продукти на пазара. В началото подействаха, но след това ефектът им намаля и на края инфекцията бе по-силна отколкото в началото. Както и от антибиотиците, които пих по съвет на лекаря.

Чувствах се ужасно. След като се разрових в интернет, разбрах, че имам кандидоза и закупих твоята програма. Резултатът бе мигновен. За по-малко от 7 часа, почувствах огромно облекчение. Две седмици по-късно, бях напълно свободна, нямах сърбеж, парене, течение и възпаление. От тогава, благодарение на твоите методи, контролирам кандидозата. Край на лекарствата и мазилата.

Благодаря, Ангела!

Ана, 19 години.

Успешна история № 2: Гергана

“За по-малко от 5 седмици хроничните мускулни и ставни болки, причинени от кандидозата, изчезнаха! Захвърлих бастуна, който използвах от години…”

“Скъпа Ангела,

твоята книга “Природно лечение на кандидоза за 24 часа”, буквално ми спаси живота. След години, през които, нито един лекар, не успя да ми помогне и през които, все повече и повече се разболявах, и страдах от депресия, промени в настроението, купих твоята книга и за по-малко от 5 седмици хроничните мускулни и ставни болки, причинени от кандидозата, изчезнаха! Захвърлих бастуна, който използвах от години. Не можах да повярвам, това бе истинско чудо. Вече не плача без причина, чувствам се по-щастлива и по-енергична.

Сигурна съм, че информацията, от твоята книга е спасила хиляди хора, които като мен успяха да си върнат живота. Никога няма да разбера, защо лекарите не настояват повече, да се изследва кандидозата. Две от моите приятелки, една от които води природосъобразен начин на живот, ми препоръчаха твоята програма. Бях толкова бързо изцелена и освободена, след много години страдания.

Препоръчах книгата ти на много хора, и всички са възхитени от нея. Ако бях разбрала по-рано за нея, щях да си спестя години болка и умора. А бях опитала абсолютно всичко. След два месеца по твоята програма, хората споделят, че изглеждам с 10 години по-млада и са прави! Благодаря за всичко, което направи за мен!

Господ да те благослови!”

Гергана, Варна

Успешна история № 3: Ирина

“Постоянното вагинално парене и сърбеж спря. Кожата ми изглежда по-добре и започнах да се изчиствам от псориазиса на десния лакът”

“Здравей Ангела,

аз съм на 45 години и дълго се борих с тежък случай на кандидоза. Преди месец и половина намерих твоята програма. Имах съмнения, не вярвах, че това е правилната програма срещу кандидоза и че ще проработи, но я поръчах, защото нямах какво да губя.

След 3 седмици видях подобрение, което не съм изпитвала с друго конвенционално или природно лечение. Вагиналното парене и сърбежа спряха. Кожата ми изглежда по-добре и започнах да се изчиствам от псориазиса на десния лакът”

Сега мога да спестявам парите, които давах преди за изписаните от лекарите лекарства. Твоите съвети ми помогнаха да държа кандидозата и симптомите под контрол.

Отслабнах с почти 7 килограма! Чувствам се много здрава.

Благодаря, и Бог да ви благослови!

Ирина, Ловеч.

Успешна история № 4: Камен

“Бях с леко наднормено тегло и имах проблеми с храносмилането, виждах замъглено и изпитвах постоянна умора… Спазвам системата от 4 седмици … и се чувствам пълен с живот за първи път!!!”

“Здравей Ангела,

аз съм на 34 години и имах голяма част от симптомите, които изброяваш, като свързани с кандидозата. Освен зачервяването, подуването и сърбежа на интимните части, аз бях и с леко наднормено тегло, имах проблеми с храносмилането, виждах замъглено, бях постоянно уморен.

Имах и необяснимо желание за сладко. Чувствах се виновен и постоянно изморен. Кой би помислил, че всички тези симптоми,са свързани с кандидозна инфекция? Спазвам системата ти от 4 седмици и освен, че вече нямам зачервяване, парене и сърбеж, аз отслабнах с доста килограми, а желанието ми за сладко напълно изчезна. Вече не виждам замъглено и мога да се концентрирам по-добре! За първи път се чувствам толкова изпълнен с живот!!! Мога само да ти БЛАГОДАРЯ! Защо повече лекари не знаят за този метод?

Искам отново да ти благодаря, от дъното на сърцето си, и се надявам да използваш моето свидетелство в твоя сайт.

Камен, Бургас

Успешна история № 5: Лидия

“Имах орални улцерации (с лези по езика и бузите). Дъщеря ми имаше същото. Твоята програма бе единственото нещо, което ми помогна!”

“Скъпа Ангела,

търсих начин, да си обясня повтарящите се пристъпи на кандидоза, както и други проблеми, които имах, когато намерих твоята програма в интернет. Страдах от орални улцерации (с лези по езика и бузите). Дъщеря ми имаше същото. Твоята програма бе единственото нещо, което ни помогна!

Горещо препоръчвам твоята книга на всеки, който се грижи за здравето си и на тези, които им е писнало да им казват, че симптомите са само във въображението им. Чувствам се толкова изпълнена с живот и щастлива, че намерих твоята система!

Господ да те благослови!”

Лидия, София


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44,9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева.Само днес: 44.9 лева


5 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА КАНДИДОЗНАТА ИНФЕКЦИЯ

Преди да продължим, нека ти покажа 5 от най-важните истини, които трябва да знаеш, свързани с кандидозната инфекция. За да разбереш тази болест много по-добре и за да знаеш ,какво да правиш, за да я държиш под контрол.

Истина № 1: Съществува излишък на противоречива информация и неефективни съвети за това, как да лекуваш кандидоза.

Ако страдате от някаква форма на кандидоза, то е вероятно, че вече сте били бомбардирани от толкова много противоречиви съвети, че не знаете на кого да вярвате. Знам какво казвам, разбирам ситуацията!

Много от “специалистите” по лечение на кандидоза, ще ви кажат да избягвате всички плодове, всички продукти на соева основа и въглехидрати, докато другите ще ви кажат, че соята всъщност е добра за здравето, и консумирането на зърнени и някои плодове, не би трябвало да попречат в лечението на кандидозата. Едни казват, че борната или каприловата киселини са добре, другите ще ви препоръчат да ги избягвате. Някой казват, че ябълковият оцет е добър, а другите ще ви кажат, че трябва да го избягвате на всяка цена, тъй като ще влоши инфекцията. Докато едни “специалисти” ще ви казват, че единствения метод за лечение на кандидозата е гладуването, другите ще са на мнение, че това не е важен фактор. Мога да продължа с десетки примера, но съм сигурна, че ми схванахте мисълта.

Всички тези така наречени “експерти” имат аргументи, които звучат напълно логично. Но на кого от всички да вярвате? Книгата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е резултат на 12 години изследвания, с над 35.000 клинични часа и стотици милиони, похарчени средства за всичко това. Тази програма, вече е помогнала на хиляди хора по целия свят да се отърват завинаги от кандидозната инфекция; ако се използва правилно, програмата прави чудеса, а свидетелствата и успешните истории го доказват. Работих усилено повече от 10 години и успях да отделя активните вещества, за да ви предоставя силата, да излекувате тази болест, без да се поставяте в затруднено положение от различни неефективни решения.

Истина № 2: Мъжете, Децата и Кърмачетата и те страдат от Кандидоза, не Само Жените.

Противно на слуховете, кандидозата не засяга единствено жените. От момента в който кандидозата е вътрешен проблем, тя може да засегне всекиго: мъже, деца, дори и кърмачета. Кандидозата може да е остра или дори “заспала” и може да се проявява чрез множество симптоми, както физически, така и емоционални, както вътрешни така и външни.

Истина № 3: Симптомите на Кандидозата могат да варират от човек на човек и Могат да се променят заедно с Еволюирането и в тялото.

От момента в който всеки от нас има:

 • Различни степени на кандидозна инфекция.
 • Различни нива на имунитет.
 • Различни нива на пробиотици.
 • Различни степени на стрес.
 • Много други индивидуални фактори, които могат да засегнат способността на кандидата да се разпространява в тялото.

Симптомите на кандидозата могат да варират от човек на човек. Повече от това, тъй като кандидозата еволюира с времето, заради генетичния си “код”, симптомите могат да се променят от ден на ден при един и същи човек. Това е една от причините, поради която един човек може да страда от генитална кандидоза и мигрена, а друг да има уртикарии, алергии, афти и хронична умора.

Истина № 4: Лекарствата, Кремовете и Пробиотиците Не Могат да излекуват Кандидозната инфекция

Медикаментите, кремовете и лосионите са създадени,за да лекуват строго симптомите на кандидозата, не и реалната причина. Поради тази причина, конвенционалното лечение при гъбична инфекция с кандидоза работи само временно, като превръзка, но не и в дългосрочен план. Дори и терапията с пробиотици, смятана за алтернативно и природно решение, не може да излекува основната причина на Кандидозата.

Истина № 5: Кандидозната инфекция не е мит, а е Сериозна болест, която може да причини сериозни последствия, ако бъде пренебрегвана.

Нека да е ясно: кандидозната инфекция не е проблем с кожата, гениталните органи, главата, мускулите или костите. Тази инфекция е вътрешна и систематична. Това е болест, която засяга цялото тяло и се проявява посредством множество симптоми. Тъй като телата ни са създадени така, че да ни пазят от микроорганизми, такива като алибкани кандида, когато имате инфекция с това заболяване, това е просто знак, че нещо не е наред във вашия организъм и трябва да се поправи незабавно. Ако не диагностицирате и лекувате този проблем бързо и ефективно, резултатите могат да са много по-тежки, а хроничните симптоми и болести (които ще ви обясня по-долу) могат да изложат здравето ви на опасност.

НЯКОЛКО НЕПОИСКАНИ СЪОБЩЕНИЯ, ПОЛУЧЕНИ НА ЕЛЕКТРОННАТА НИ ПОЩА ОТ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ КАНДИДОЗА:

 

ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ТАЗИ РЕВОЛЮЦИОННА СИСТЕМА УНИКАЛНА Е, ЧЕ ВИ ДАВА СИЛАТА ДА..

 • Излекувате завинаги кандидозната инфекция. Това е доказано – 95% от хората, които използват конвенционални методи за лечение на кандидозата, могат да контролират инфекцията само временно, обаче много пъти, нещата излизат извън контрол и в крайна сметка стават по-зле, отколкото в началото. Сега можеш да разбереш, как да станеш част от групата на тези 5%, които се отървават от проблема завинаги.
  Конвенционалното лечение, като лекарствата, кремовете, лосионите и други налични лекарства, отпускани без рецепта, лекуват само симптомите, тоест имат краткотраен ефект. Не вярвайте на тези, които ви предлагат ултра бързо лечение на кандидозните инфекции, няма магическо хапче, което да поправя всичко изведнъж.
  Решението, което аз мога да ти предложа е интелигентно, научно решение, което да държи под контрол кандидозата,и да елиминира придружаващите симптоми само за няколко седмици (в зависимост от тежестта на заболяването). Програмата ми също така учи, как да се предотврати повторната поява на инфекцията.
 • Холистично лечение на гъбичните инфекции. Доказано е – излекуването на кандидозата, не е възможно посредством атакуване на един единствен фактор, отговорен за тази болест.
  Ако сте се опитвали да излекувате тази болест с едномерно лечение, като антибиотици, хапчета, кремове и други детоксикиращи диети и не сте успявали, възможно е, защото сте атакували само един аспект на това заболяване. Това, което трябва да направите е, да атакувате окончателно гъбичната инфекция – холицистично.
 • излекувайте кандидозата без лекарства, кремове и други конвенционални методи. Лекарствата, кремовете и останалите лечения срещу Кандидоза, понякога действат частично, временно и много често, с изключително тежки странични ефекти. Много малка част от пациентите знаят, как да се борят с кандидозната инфекция отвътре, без да използват лекарства или ненужни мехлеми.
  И вие можете да се възползвате от тези тайни, предоставени от нутриционист и един бивш пациент, който знае от личен опит, какви точно са стъпките, които трябва да следвате. “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” насърчава балансирана и здравословна вътрешна среда, премахвайки в същото време кандидозата и предотвратявайки нейната повторна поява за само 8 седмици.
 • Излекувайте кандидозната инфекция със сигурен и ефективен план и сложете край на объркващите съвети веднъж завинаги. Ако сте разочаровани и цялата противоречива информация ви дезориентира, тогава “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е ПЕРФЕКТНАТА система, която ще ви обясни всичко много ясно. Когато приключите с четенето на книгата, ще кажете: “СЕГА РАЗБИРАМ!”. Всички парчета от пъзела ще бъдат събрани.
  Накрая ще разберете, истината, криеща се зад кандидозната инфекция, дълбоките причини и всичко, каквото трябва да направите за да елиминирате инфекциите от живота завинаги, и да се почувствате по-добре от всякога.

КОЯ СЪМ АЗ И ЗАЩО Е ДОБРЕ ДА МЕ СЛУШАШ

Има хиляди програми, които твърдят, че се борят с кандидозната инфекция и десетки хора, които казват че са експерти. Но само малка част от тях, са наистина експерти и имат зад себе си необходимия опит, с който да докажат това, което говорят. Ако се питате, защо тази програма е различна, ето и пълната информация:

Участвах в алтернативната медицинска индустрия, като медицински изследовател, медицински консултант, акредитиран нутриционист и журналист на свободна практика почти 17 години. Също така съм автор и съавтор на няколко от най-добре продаваните книги за алтернативна медицина и на десетки статии. Холистичното здраве е моят живот – това е всичко, което някога съм правила.

“Според мен, Ангела Келеш е водещ експерт в алтернативното здравеопазване и една от най-силните съвременни авторки; голяма част от успеха на нашите клиенти, се дължи на нейните курсове. Тя и публикуваните и работи, представляват най-модерната наука, така че не бива да пропускате нито един съвет, тайна или стратегия, която тя популяризира. Още повече, че се предлагат във формат, който е лесно разбираем и удобен.

Борих се с кандидозата в продължение на години. Като теб, видях колко болезнени, досадни и неудобни, могат да са всички симптоми, предизвикани от кандидозната инфекция: парене,постоянен сърбеж, обриви, уртикарии, чести посещения на лекаря и предписани лекарства, които не действат.

След като ми откриха гъбична инфекция Кандида осъзнах, колко много други мои симптоми, като проблеми със синусите, желание за сладко и постоянна липса на енергия се дължаха на едно единствено нещо – Кандидоза, започнах дългия път, по пътя на холистичната медицина за лекуване на Кандидозата и започнах да се лекувам по тази система, избрана от хиляди хора, които са успели завинаги да се отърват от Кандидата.

От момента на първото публикуване на “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” през 2004г., почти 138.000 хора от целия свят използваха описаните в книгата техники и успяха да променят живота си.

12 ГОДИНИ ПРОУЧВАНИЯ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, ТЕСТОВЕ И ЕКСПЕРИМЕНТИ

От 31-годишна съм обсебена на тема здравословен начин на живот, холистика и правилно хранене. Исках да знам всичко, което можеше да се научи за това, как се лекува Кандидоза и как се предотвратява появата на това заболяване. – Бях напълно обсебена от това търсене. Така, че започнах усърдно да проучвам! – купих всяка книга, която намерих, свързана с дерматология, кожни проблеми, производство на хормони, диета и хранене.

Прекарвах часове в библиотеката, четейки купчини книги, списания и вестници, свързани с холистично здраве, кожни заболявания, Кандида, алергии, стомашни киселини, афти и хранене, опитвайки се да разбера всяка една дума. Прочетох от корица до корица стотици медицински книги. Библиотеката ми бързо нарасна до над 280 книги за здраве и хранене, в които препрочетох абсолютно всяка дума, докато не запомних всичко прочетено.

Но действията ми не се ограничиха само до четенето. Разговарях с огромен брой хора, които страдаха от кандидоза и питах всеки лекар, билкар, хомеопат и натуропат…койтo бе така мил, да отдели няколко минути от своето време и експертно мнение, за да намери солидно решение за тежката ми Кандидоза.

Ангела Келеш

БЯХ ОПИТАЛА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!

Знанията, придобити от книги и интервюта са едно, но не са същото като знанията, които придобих и събрах в резултат на реалния си опит. Научните факти, цифри и теории не бяха достатъчни.

Опитах,също така, всяко лечение срещу Кандидоза, познато от науката и природолечението, с убеждението и надеждата, че това ще ми помогне. Че това най-накрая, ще излекува моята Кандидоза и ще ми върне живота обратно.

През годините изхарчих малко състояние, опитвайки всеки продукт и лечение, за което можете да се сетите. Опитах: лекарства на билкова основа, Threelac, тинктури, кислород Cellfood, тоници, детоксикиращи диети, терапии на витаминна основа, антибиотици, хидротерапия, аромотерапия, макробиотика, рефлексотерапия, китайска медицина, вегетарианство, диета Wai, магнитна терапия, диета без мукус, диета според кръвна група, и какво ли още не. Дори се подложих на много строга противо-Кандидозна диета в продължение на седмици. Беше много тежка, и сякаш ми помогна, но веднага, щом спрях въпросната диета, Кандидата се завърна, с дори по-болезнена отмъстителна сила.

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ СТАРАНИЯ И УСИЛИЯ ВСЕ ОЩЕ СТРАДАХ ОТ ТАЗИ ЛОША ИНФЕКЦИЯ

Голяма част от леченията, които изброих по-горе и така наречените лекарства или утежниха инфекцията, или имаха само краткотраен ефект или просто нямаха никакъв ефект върху заболяването.

Още повече, голяма част от книгите, написани на тази тема или ми препоръчваха продукт, за премахване на Кандидата (които нямаха никакъв ефект, тъй като Кандидозата е комплексно заболяване), или ми предлагаха съвети за хранителен режим, витамини и билкови добавки. Нито един от тези методи не проработи! Знам това, защото след като опитах абсолютно всичко, все още страдах от кандидоза.

Разбрах това по трудния начин, няма магически хапчета или продукти, които да излекуват Кандидозата за един миг. Действат, но само временно блокират симптомите, но инфекцията не изчезва и ще се завърне при първа възможност.

СЕГА, 12 ГОДИНИ ПО-КЪСНО И ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ РАБОТА, ПЪЗЕЛА НА КАНДИДОЗНАТА ИНФЕКЦИЯ, НАЙ-НАКРАЯ Е СЪБРАН

След повече от 12 години усилена работа и ежедневни изследвания, след като минах през тежки моменти, и след процеси по изпитване и подобряване, вложих целия си опит за да намеря, най-накрая, решение на тази Кандидоза инфекция. От всички възможни решения, всички налични съвети, събрах заедно всички, които наистина действат. Усъвършенстването на това откритие трая повече от година, след което най-накрая успях да го приложа върху себе си. Големите очаквания бяха оправдани – след само няколко седмици прилагане върху себе си, започнах да виждам резултати.

ИНФЕКЦИЯТА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗНА

Отне ми няколко години проучвания за да стигна до там, където съм сега, когато знам, какво действа и какво не. Да, след отчаяни опити, безброй безполезни лечения, разочарования и болка, намерих холистична система, която отвори един нов път за мен, път към по-красив живот, живот без инфекции. Освен това, бях много щастлива виждайки, че другите ми здравословни проблеми – умората, проблемите със синусите или стомашните киселини – изчезнаха, просто ги нямаше! След години страдания, бях най-накрая освободена от Кандидозата!

Амалия успя да излекува Кандидозата и да предотврати бъдещи инфекции за само 3 седмици, след като използва моята доказана 5-стъпкова система.

Ето и една интересна история за една моя приятелка, която страда от дерматологични проблеми с генитални инфекции и други проблеми, такива като умора, замъглено зрение, запек, екземи, мускулни болки и хронична умора. Беше изключително интелигентна жена на 30 години, но поради многото си здравословни проблеми, не успяваше да си намери работа. Практически се хранеше с антибиотици и всички тези медикаменти, които обещават да излекуват от кандидозна инфекция, но те не успяха да я излекуват. За да запазя самоличността и, трябваше да променя името и. През годините Амалия опита безброй предписани лечения, от 4 различни лекаря, които я посъветваха да продължи лечението си с антибиотици и да нанася всички кремове, налични в аптеките без рецепта.

След като използва моя 5-стъпков план, спазвайки стриктно всички наложени от него ограничения, и показах как да подобри общото си състояние, като използва същия подход, който и вие сте на път да научите. Амалия се посвети на моя план и само след 3 седмици (от 1-ви юни до 20 юни), кожата на Амалия се изчисти, а гениталните инфекции изчезнаха. Освен това, изчезнаха и всички други неприятни симптоми, а в резултат на това животът на Амалия се промени напълно.

Разработих тази програма, за да споделя доказаната ми система с жени и мъже от целия свят. Всичко на което научих Амалия и всичко, което открих по време на моите изследвания,може да получите веднага със моята програма “Природно лечение на кандидоза за 24 часа”.

Невероятно, Всички други пациенти (Мъже и Жени), използващи този метод Имаха СЪЩИТЕ резултати

Започнах да прилагам системата и върху други мои пациенти, заедно с мен, при които даде същите шокиращи резултати. За по-малко от 7 седмици, всички 28 от 28 пациента, които участваха в моя експеримент, бяха напълно излекувани от кандидозната инфекция, и си бяха върнали нормалния начин на живот. И най-удивителното е, че системата подейства при всички видове на кандидозни инфекции, за всички нива на тежест, за жени и мъже на всякаква възраст..

Всички мъже и всички жени, които използваха този метод имаха следните резултати:

 • Външните кандидозни инфекции изчезнаха само за няколко дни, много често дори за няколко часа (без значение от типа или сложността на инфекцията).
 • Отърваха се напълно от вагинална, мъжка или орална кандида.
 • Всички други кожни инфекции изчезнаха напълно.
 • Алергиите от храни и храносмилателните проблеми, както и подуването, стомашния рефлукс, напълно изчезнаха.
 • Не изпитваха вече мускулни и ставни болки, нямаха мигрена, замъглено зрение.
 • Чувстваха се по-гъвкави, по-здрави, по-енергични.
 • Общото състояние на тяхното здраве и живот беше подобрено.

Сега, намерих време и усъвършенствах тази система, като я доведох до ниво, което мога да препоръчам на всекиго, със същите забележителни и трайни резултати. От тогава, хиляди мъже и жени по целия свят, използваха успешно моята 5-стъпкова система, и се отърваха от кандидозата, бързо, сигурно, естествено и окончателно.


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44,9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева.Само днес: 44.9 лева


НЕВЕРОЯТНИ ОТКРИТИЯ, КОИТО ПРОМЕНИХА ВСИЧКО ЗА МЕН…

Първото нещо, което открих бе това, че цялото човечество е нагло “ограбвано” от компаниите, производители на лекарства. Тази индустрия е пълна с вампири, които не искат нищо друго,освен да забогатеят от отчаяността на пациентите. Второто нещо, което открих, бе факта, че почти всички биват горчиво лъгани, относно метода за лечение на кандидозата. Това е доказан факт, методите, които възможно сега използвате и вие, не са научно доказани и могат дори повече да навредят на вашата нервна система и здраве. Трябва да РАЗБЕРЕТЕ и едвам след това да ДЕЙСТВАТЕ върху елементите, които са в основата на кандидозната инфекция. Това е единственият път към свободата. Ето и тези два елемента:

1. Кандидозната инфекция е проблем на цялото тяло.

Както споменах по-рано, кандидозната инфекция може да се прояви чрез множество различни симптоми, както външни, така и вътрешни – основната причина на тези симптоми не е проблем с кожата, мускулите или интимните части – това е систематичен проблем, който обхваща цялото тяло. Когато Кандидозата “преминава” от непатогенната си форма в патогенна, може да се настани навсякъде в тялото, причинявайки катастрофални ефекти на всеки орган или част от тялото (бял дроб, синуси, уста, кожа, вагина, лимфна система, хранопровод, нокти). Човешкото тяло не успява да се пребори с инфекцията и разпространението и в тялото. Ако не лекувате кандидозната инфекция като комплексен проблем, можете да се сдобиете с много по-тежки болести в бъдещето.

В момента, в който разберете това и се научите да контролирате инфекцията правилно и навреме, ще можете, буквално, да контролирате просто и лесно, всякакъв тип инфекция. Моята програма ще ви покаже как ТОЧНО да направите това.

2. Диетата, Противогъбичковите и Пробиотиците Не Могат да излекуват Кандидозната инфекция

Диетата е важен фактор в “борбата” с кандидозни инфекции, но не е достатъчен за преодоляването на толкова вкоренена в нашето тяло инфекция. Диетата не отстранява основната причина на кандидозната инфекция, същото нещо можем да кажем и за противогъбичковите средства,като масло от риган или листа от маслини. Противогъбичковите могат да “убият” кандидозата в червата, но това лечение не е насочено към ИСТИНСКАТА причина на проблема, затова след време проблемът може отново да се появи. Пробиотиците ще имат същия временен ефект. Още повече, за да контролирате напълно кандидозна инфекция, трябва да знаете какви противогъбичкови да вземате, колко време, по колко и кога да ги приемате. Също така, трябва да знаете какви пробиотици да вземате, като това е само малка част от пъзела.

Програмата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е уникална, мощна и сигурна, съдържа набор от средства, предназначени да се борят с кандидозата, и да ви отведат на правилния път към здравето.

ЛОСИОНИТЕ, КРЕМОВЕТЕ И МАЗИЛАТА НЕ ДЕЙСТВАТ И МОГАТ ДА УТЕЖНЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО

Лосионите, кремовете и мазилата, предназначени да лекуват кандидозна инфекция, не успяват да излекуват основната причина и, освен това, съдържат стероиди, които разрушават имунната система и могат да увредят черния ви дроб. Освен това, могат да доведат до влошаване на инфекцията. Много от предлаганите в аптеките лечения не са ефективни, скъпи и могат дори да създадат зависимост и резистенстност в тялото. Освен това, страничните ефекти понякога могат да са тежки при бременни жени и момичета под 12 години.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ИЗЛЕКУВАТЕ КАНДИДОЗАТА ИЛИ ДА Я ВЛОШИТЕ?

Ако вече правите някой от сериозните грешки, които много от страдащите от кандидоза правят, можете да контролирате тази болест и да се избавите от кандидозата, но само временно. Инфекцията ще се връща и всеки път ще е по-тежка и по-дълготрайна. Инфекцията е прекалено комплексна за кремовете, мазилата и лекарствата, продавани в аптеките.

Не можете да излекувате толкова сложна инфекция само с лосиони и лекарства, предназначени да лекуват единствено външните симптоми – не можете да измамите тялото си. – трябва да работите заедно с вътрешната си система, а не срещу нея.

ВНИМАНИЕ! Гъбичната инфекция може да е, Опасна, ако не се лекува

Кандида Албиканс може да е много опасна: когато Кандидата преминава от непатогенна форма в патогенна, произвежда структури, наречени ризоиди, които проникват в стените на червата и създават “дупки” в стените на червата.

Това позволява на остатъците, бактериите и несмляната храна да навлязат в кръвния поток, причинявайки много неприятни и дори опасни проблеми. Тези проблеми варират от храносмилателни проблеми до обриви, стомашен рефлукс, загуба на памет, болки в ставите и тежко възпаление или белодробни проблеми.

Когато Кандидата става систематична, може дори да прониква и да се проявява вътре на всеки орган в който се окаже. Може да проникне в белите дробове, синусите, устата, вагината, лимфната система, хранопровода, ноктите, мозъка и пикочния тракт. Това е причината, поради която кандидозата е опасна, ако оста е нелекувана.

Също така, добреизвестен е факта, че кандидозната инфекция произвежда повече от 75 токсични вещества, които са вредни за човешкото тяло. Две от тези токсини – етанол и кандитоксин – имат отрицателен ефект върху мозъка и може да се намесват с биохимични процеси. Тези два токсина са СЪЩИТЕ, с които инжектират плъховете, за да причинят парализа на крайниците и дори смърт.

При хората, кандидозата и етанолът, могат да причинят множество здравословни проблеми: вагинални инфекции, сърбеж по кожата, язви в устата, обриви, екземи, ставни болки, подуване на корема, хронична диария, артрит, запек, киселини в стомаха, проблеми със съня, липса на енергия, хронични проблеми със синусите, главоболие, проблеми със зрението, алергии, сърбеж в интимните зони, и т.н

ГЪБИЧНАТА КАНДИДА ИНФЕКЦИЯ Е ПОСЛАНИЕ ОТ ТЯЛОТО, ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД

Вашето тяло постоянно ви изпраща послания. Много от нас игнорират голяма част от тези съобщения, обаче гъбичната инфекция е, отчаяно послание на нашето тяло, което казва, че нещо не е наред вътре във нас. Единствения начин, по който можете да излекувате кандидозната инфекция е, да чуете какво тялото ви казва, да работите заедно с него и да се освободите.

Когато разбрах, какво се случва, след като тази инфекция влезе в тялото, реших да действам и да запиша всичко, за да мога да напътствам и други страдащи от кандидоза, да използват системата, която създадох. Сега, за първи път, същата система срещу кандидоза, която е помогнала на хиляди болни по целия свят, да премахнат инфекцията от тялото си, е на ваше разположение събрана в електронна книга от 250 страници:

Представям ви:

“Природно лечение на кандидоза за 24 часа”

Единствената холистична система, която ще ви научи как ЗАВИНАГИ да излекувате кандидозната инфекция, да възвърнете баланса на тялото и да се ОСВОБОДИТЕ от кандидозата!

“Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е електронна книга от 250 страници, която съдържа природната тайна на лечението от кандидоза, силни техники стъпка по стъпка, които ще ви помогнат да минете през това заболяване, тайна, разкриването на която ми отне 12 години изследвания в областта.

 • Холистичен план КЛИНИЧНО ДОКАЗАН, който бързо излекува кандидозната инфекция по естествен и сигурен начин, подобрявайки имунната ви система и възвръщайки ви живота.
 • Използван УСПЕШНО от хиляди жени и мъже от целия свят.
 • НАЙ-ДОБРЕ ПРОДАВАНАТА КНИГА от този тип в интернет.
 • НЕЗАБАВНО изтегляне.
 • 250 страници ПЪЛНИ с ценни съвети и инструкции.
 • Представено в лесно разбираема форма, обясняваща стъпка по стъпка.
 • Разработена в резултат на 12-годишен труд.
 • Има зад себе си 35.000 часа интензивен изследователски труд.

“ПРИРОДНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАНДИДОЗА ЗА 24 ЧАСА” Е ЕДИНСТВЕНИЯ И РАЗЛИЧНИЯ ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩОТО…

 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) е лесно приложима и за вас. Всеки човек е напълно различен и затова, тази програма включва ръководство, което ще ви помогне да адаптирате стратегиите за себе си. Ще се научите стъпка по стъпка, как да бъдете истински “учен” и да откривате фините фактори в своето тяло, фактори, които имат нужда от внимание.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) е гарантирано решение за цял живот, което ще ви помогне завинаги, да се отървете от кандидозата и да забравите за нея. Много от наличните на пазара методи, само ви учат, как да живеете с кандидозата, не и как да се борите ефективно с нея. “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” съдържа набор от съвети, които могат да ви освободят от всякаква кандидозна инфекция, ако се използват правилно. Ако използвате правилния подход от тази програма, ще получите ТРАЙНИ резултати.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) е написана от човек, който е страдат от кандидоза. Повече от 12 години съм страдала от тежък случай на кандидозна инфекция. Затова, моята програма не съдържа писмени теории на някой маниак, който не е виждал на живо подобен случай. Всичко, което ще прочетете е написано от гледна точка на личния опит, изследванията и моя личен случай, без специфична терминология.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е интерактивно: програмата ще ви покаже, как точно да се борите с кандидозната инфекция,и КОЛКО ВРЕМЕ да спазвате програмата. Веднага, след като започнете да следвате описаните в програмата методи, ще видите резултати. С “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” ще забележите положителни резултати, почти веднага, щом започнете да следвате техниките, описани в програмата.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) е практическо, не е изморително и трудно и действа БЪРЗО. Много от подобните програми са досадни, сложни и дори нереалистични. Моята програма е много практична и лесноприложима във вашия живот. Не трябва да променяте живота си, за да следвате инструкциите. Не се налага дори, да правите неразумни решения.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) е лесно разбираема и логично написана. Не е нужно, да сте учили анатомия на човека, психология или медицинска терминология, за да разберете описания метод. Написах “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” за обикновените хора, без опит в медицината.
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) постоянно се подобрява. Дори и аз самата всеки ден уча нови неща, благодарение на непрекъснатите изследвания, тестове и експерименти. Освен това, непрекъснато имам нови идеи, как да подобря “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” за мъжете и жените, на които помагам. Тоест аз съм в постоянен процес на подобряване, и усъвършенстване на този метод. Подобренията, направени по системата след нейното закупуване са 100% безплатни
 • “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” (R) предлага лична консултация. Тази система е ЕДИНСТВЕНАТА, която ви предлага БЕЗПЛАТНА професионална консултация по имейл. Коя друга система, може да си позволи да ви предложи пряка и професионална помощ?

ЕТО И КРАТКО ОБОБЩЕНИЕ НА ТОВА, КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ, СЛЕД КАТО СВАЛИТЕ КОПИЕ НА МОЯТА ПРОГРАМА:

 • Доказана успешна 5-стъпкова система “Природно лечение на кандидоза за 24 часа”.
 • Топ 10 на на-неправилните храни, които не трябва да ядете.
 • Топ 10 на на-неправилните храни, които не трябва да ядете.
 • 12-часово просто и лесно лечение, чрез което можете да премахнете всички повърхностни симптоми.
 • Най-мощната тайна срещу кандидозата, която фармацевтичните компании не искат да разберете.
 • Природни и бързи лекове срещу кандидозата, които ще премахнат зачервяването, вагиналния сърбеж почти веднага!
 • ПРОГРАМА, в която трябва да си вземате добавките. Спазването на тази програма е от решаващо значение за вашия успех, много нутриционисти, не отделят внимание на този важен въпрос!
 • Диагностициране на Кандидозния синдром: открий ТОЧНО, как се диагностицира Кандидата!
 • Мъжко лечение от 12 часа срещу Кандидоза, която включва СИЛНИ натурални промивки.
 • Перорални лечения срещу кандидозна инфекция и лечение за ноктите, които действат за само 2 дни.
 • Традиционни лекарства, достъпни без рецепта, които могат да ускорят процеса на заздравяване и премахване на възпалението.
 • Значението на алкално киселинния баланс и хранителните алергени в борбата с инфекциите с кандида.
 • Десетки съвети за имунитет – ако не спазвате тези съвети, никога няма да се отървете от кандидозата.
 • МНОГО лесен начин за прочистване от тежките метали – този процес е от решаващо значение за вашия успех, и в същото време толкова прост, че ще ви изненада.
 • Единствената хормонална тайна 100% натурална, която може да балансира нивото на хормоните; тази добавка ще трябва да се взема всеки ден, и това лечение ще има драматичен ефект, върху кандидозната инфекция за само няколко дни!
 • Най-големия недостатък на конвенционалните лечения е факта, че те унищожават способността на тялото да се бори само срещу заболяванията.
 • Един лесен и прост тест, който можете да направите в къщи, и с помощта, на който можете сами да разберете тежестта на гъбичната кандида инфекция, (разбирате резултата за по-малко от 15 минути).
 • 4-те най-важни хранителни основи за борба срещу кандидозните инфекции (ако ги игнорирате, никога няма да се отървете от това заболяване).
 • Значението на пробиотици и пребиотици в лечението на кандидозни инфекции. Защо много пробиотици не действат, какво действа по-добре от кисело мляко, и от какво точно имате нужда, за да се помогне на тези “приятелски” бактерии да подействат.
 • Някои от най-добре пазените тайни, които НИКОЙ не знае…
 • Най-пълния и искрен отговор, който ще ви отговори, защо имате кандидозна инфекция и защо при някой хора състоянието се влошава, и как можете СИГУРНО да я спрете завинаги.
 • Невероятната връзка между физическото натоварване и кандидозната инфекция, и защо, кога и къде да започнете упражненията за един живот, освободен от гъбичната инфекция!
 • 2 дихателни упражнения, които ще окажат изключителен ефект, върху вашето тяло и ще го подтикнат само да се излекува, да нормализира производството на хормони и да помогне на тялото да се бори срещу кандидозата.
 • Защо нито една специална диета, противогъбичкови препарати или детоксикиращи програми, няма да ви помогнат да излекувате Кандидозата.
 • Защо никога няма да научите истината за лекарствата, кремовете и мазилата от един лекар (дори да иска да ви я каже, ето защо НЕ МОГАТ!).
 • Значението на киселинно-алкалния баланс и как да оптимизирате вътрешното рН, и да се чувствате по-здрави завинаги!
 • Защо тази почти вълшебна комбинация от 3 вида билки, ще помогне на вашата имунна система!
 • Как да предотвратите повторната поява на кандидозна инфекция, хронична липса на енергия, депресия, алергия, паразити и бактерии, и как всички са взаимосвързани. Как да атакуваш причината на тази кандидозна инфекция, запазвайки вътрешните органи в оптимално работно състояние.
 • Защо кандидозната инфекция е АЛАРМЕНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че нещо не е наред във вашия организъм, и в някой случаи дори, предупреждение за това, че имате много по-тежки заболявания в организма!
 • Лесен, евтин и ефикасен метод срещу блокиране на вътрешната система, която помага на тялото ви да се укрепи, излекува и имунизира само.
 • Най-мощен и спорен метод за възстановяване на вашите пътища за извеждане на инфекцията. Тази важна стъпка е направила чудеса за хиляди пациенти, които са страдали от кандидоза и са се излекували като по чудо!
 • Истината за паразитите и кандидозната инфекция и как да премахнем тези същества с помощта на една рутина от само 7 дена.
 • ВАЖНАТА връзка между безсънието, стреса и кандидозната инфекция, и как можете да си възвърнете контрола върху живота!
 • Връзката между тялото, което вече не е балансирано и кандидозната инфекция, и какво можете да направите, за да възвърнете оптималния баланс на тялото си…
 • Как да предотвратите кандидозните инфекции, и да поддържате една среда, свободна от тази болест. Как да предотвратите кандидозните инфекции, и да поддържате една среда, свободна от тази болест
 • И много друго…

И.. повярвайте ми… това е само началото! “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е много повече от електронна книга – тя е пълна холистична система, която ви гарантира свобода от кандидозата – и, възможно, най-изчерпателната система за борба срещу кандидозата, която някога е била измислена.

Какво може да направи “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” за Вас?

Системата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е насочена към вътрешния проблем, който причинява кандидозната инфекция, и го отстранява трайно. Като се атакуват всички фактори, които допринасят за поддържането на болестта,чрез цялостен и много-размерен подход, се гарантира трайното премахване на кандидозата от нейната приятелска среда. Така, най-накрая, ще можете да се радвате на свободата и ще можете да…

 • Премахнете кандидозата от храносмилателния тракт.
 • Се освободите от вагиналната, оралната или мъжката кандидоза.
 • Премахнете всички кожни проблеми, свързани с кандидоза.
 • Подобрите храносмилателната си система и чревния тракт.
 • Възвърнете загубената енергия.
 • Сложите край на алергиите към храни и храносмилателните проблеми, като подуването или стомашния рефлукс.
 • Преборете с депресията или тревожността.
 • Се освободите от мигрената или главоболията.
 • Отървете от мускулните или ставните болки и хроничната умора.
 • Се чувствате по-свободни, по-здрави и по-енергични.
 • Имате по-здрава коса, по-чиста кожа и по-силни нокти.
 • Подобрите умствените си функции.

Независимо от вида Кандидозна инфекция от която страдате, или степента на сложност, Можете да започнете да използвате тази Силна Система ОЩЕ СЕГА и да получите постоянната свобода от Кандидозата и нейните симптоми!

Ако следвате този лесен 5-стъпков подход, който ще намерите в системата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” ,ще се освободите от кандидозната инфекция завинаги. Най-добрата новина е, че тази програма действа, за всички видове кандидозни инфекции.

Системата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е научно доказана, че действа във всички тези случаи:

 • Леки или систематични кандидозни инфекции.
 • Вагинални инфекции.
 • Инфекции в областта на пениса.
 • Инфекции на кожата.
 • Инфекции в гърлото или устата.
 • Инфекции в пикочния мехур или бъбреците.
 • Инфекции на уретрата.
 • Инфекции на тъканите на вътрешните органи.
 • Инфекции на костите, ставите или мускулите.

Няма значение какъв тип кандидозна инфекция имате. Принципите, описани в книгата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” необходими, за да се излекува и предотврати кандидозната инфекция са еднакви във всички случаи; тези принципи бяха доказани, действат и дават резултати, независимо от възрастта, пола или начина на живот.

Независимо от състоянието на кандидозната инфекция, когато решите да не повтаряте същите грешки с кандидозата, които ви държат на място, от толкова време и да започнете да прилагате тези техники, можете най-накрая, да се освободите от кандидозната инфекция. Имате силата да направите всичко това, вярвам във вас!

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАТЕ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ, МЕДИКАМЕНТИТЕ И НАЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ?

През 2010 години американците са изхарчили почти 2.4 милиарда долара за противогъбични лекарства, мазила и лечения и продукти, които лекуват кожни заболявания, съгласно Feedback Research Services – компания за оценка на здравето. Противо-кандидозната индустрия, постига подобни милиардни продажби всяка една година. Има стотици различни производители, произвеждащи хиляди лекарства, които се приемат от почти 17 милиона американци, заразени с кандидоза.

С толкова милиарди в играта, тези компании, произвеждащи противо-кандидозни препарати, биха казали всичко, за да те накарат, да купиш техните безполезни продукти и дори ще те излъжат в лицето!

Повече от 12 години опитвах и тествах тези “многообещаващи” продукти, само за да намеря скритата истина, която води до трайното лечение на кандидозата, същото, което правиш ти сега. Така, че разбирам, какво е да се чувстваш използван, да хвърляш трудно заработените си пари за хапчета и кремчета, и да не виждаш никакъв ефект. Изхарчих стотици левове и бях отчаяна и обезсърчена, също като теб, преди да открия това, което със сигурност действаше.

Леченията срещу кандидозната инфекция, които повечето хора прилагат, НЕ ДАВАТ РЕЗУЛТАТИ! 95% от хората, страдащи от кандидозна инфекция, приключват

лечението с повече поражения, отколкото от преди да го започнат! Изглежда, че 90% от населението е заразено с Кандидоза.

Почти 40% от страдащите от кандидоза, не реагират по никакъв начин на лечението на инфекцията. От останалите 60%, най-много хора използват или конвенционално лекарство за лечение на кандидозната инфекция, като например антибиотиците, или се опитват да променят начина си на хранене. Едно нещо е сигурно: Кандидозната инфекция остава една от най-честите заболявания в Съединените Щати.

Все повече американци, страдат от това заболяване всяка година, а повечето от тях запазват мълчание за ужасните страдания, причинени от нейните ужасни симптоми. Много малко са случаите, в които хората правят нещо по въпроса!

Истината е, че повечето от традиционните методи, включително всички видове противогъбичкови кремове и диети, не дават резултати и са все по-малко ефективни, дори по-лошо, след тях инфекцията се влошава за дълго време! Защо ли?

Защото е физиологично невъзможно да излекуваш кандидозната инфекция по начина, по който болшинството хора се опитват да го направят.

Ако си като голяма част от заразените с кандидоза, причината, поради която не успяваш да се отървеш от досадната инфекция е, че използваш методи, които от физиологична гледна точка, е невъзможно да подействат. Освен това, би могъл, много лесно да унищожиш вътрешния баланс, един много деликатен момент, и да влошиш кандидозната инфекция

Кандидозната Инфекция започва от вътрешността ти и може да бъде излекувана единствено и само от там. Ако продължите да лекувате инфекцията външно, атакувайки само симптомите, като използвате антибиотици, ще я докарате до там, че да поставите живота си в опасност. По този начин, никога няма, да се отървете от това коварно заболяване. Повечето хора, които не успяват да излекуват кандидозата, просто повтарят същите грешки отново и отново.

Дори и натуралните продукти, които обещават да изкоренят източника на инфекцията, няма как да дадат резултати, тъй като това заболяване, кандидозата, се причинява от вирус, който се намира естествено във всяко човешко тяло, и единственият начин, да се отървете от него, е да се неутрализира средата, която подпомага за развитието му, а не да се атакува инфекцията.

Ключът към успеха се крие в работата със собственото тяло, за да се спре вътрешната причина на кандидозната инфекция, същевременно поддържайки естествения баланс на тялото.

Животът е твърде кратък, за да се опитате сам да излекувате кандидозата с тестове и неуспехи. Погрижи се още сега за твоята кандидозна инфекция, следвай системата стъпка по стъпка и ще видиш резултати!

Защо години наред да се опитваш да намериш лечение на кандидозата, когато можеш да прочетеш книгата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” и да приложиш това практическо решение, описано стъпка по стъпка, лечение, което ще ти помогне да елиминираш тази неприятна инфекция посредством техники, по които аз съм работила цели 12 години, за да ги усъвършенствам? Прилагайки “Тайната на знаещия” от тази книга, ще съкратиш пътя към успеха с няколко години! Да не говорим и за стотиците левове, които ще спестиш. Методите, представени в гореспоменатата книга са методи, които повечето хора никога не биха могли да открият, изпитвайки ги върху себе си.

Доказания и възможно най-бързия начин да се постигне поставената цел, според психолозите, е да вземеш за “пример” някого, който вече е изпълнил желанието ти. В тази система, имаш практическата възможност да видиш не само такъв пример, но и хиляди хора, които някога са били като теб, заразени с кандида, но в резултат на методите, описани в книгата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа”, бяха напълно излекувани.

Трябва да живееш спокойно, без да се притесняваш за инфекцията, това е твоето природно право! Защо да избереш дългия път към решаването на нещата? Разреши още сега проблема, от който страдаш и следвай правилно стъпките на лечението!

ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОЯТО ТРЯБВА ДА ОПИТАШ “ПРИРОДНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАНДИДОЗА ЗА 24 ЧАСА” ОЩЕ ДНЕС:

Над 138 000 мъже и жени от над 157 държави се подложиха на тази успешна програма през последните 7 години! А аз използвах техните съвети и препоръки, за да подобря тази система и да я доведа до настоящата и форма, версия 2010. Освен това, програмата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е с едни от най-високите нива на удовлетвореност в областта на здравеопазването: 98,2% от потребителите са доволни от програмата. Тази гореспомената статистика доказва, че ако прилагаш тази 5-стъпкова програма, целяща изкореняване на кандидозната инфекция, ще имаш резултати… бързо и лесно!

Ще те взема за ръката и ще ти покажа тайни, доказани методи, които ми позволиха да излекувам завинаги моята кандидозна инфекция!

Това не са теории, написани от някой учен, който никога е нямал кандидозна инфекция. Изпробвах тази система върху себе си и все още я ползвам. Ще ви кажа какво практикувам аз.

Минах през всички чувства… болка, гняв, отчаяние и разочарование. Безсмислено е да вземаш антибиотици – само ще си влошиш здравето. Нанасяш много скъпи кремове върху раната, но те предизвикват единствено сърбеж, и правят кожата ви червена и суха. Маскират инфекцията, но не я лекуват.

Не се обезкуражавайте – не сте сами! И аз съм минала през това. Учих се бавно и болезнено. Допуснах всички типични грешки, купувах неправилните продукти и се доверявах на неподходящите хора. Не искам и на теб да ти се случи. Искам само да знаеш истината за кандидозната инфекция и как можеш да я излекуваш окончателно. Ти заслужаваш това! За теб написах тази програма!

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА “ПРИРОДНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАНДИДОЗА ЗА 24 ЧАСА”?

Ето само някои от темите разглеждани в тази книга:

Инвестирайки в тази книга, можеш бързо да вземеш решенията, които трябва, тъй като времето лети и всяко мигновение е важно. Затова е особено важно, да получиш тази информация колкото си може по-бързо

Затова, с радост ти предлагаме тази книга, но бих искала да ти предложа много повече от това:

ПОРЪЧВАЙКИ ПРОДУКТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА “УНИКАЛЕН МЕДИЦИНСКИ ЖУРНАЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КАНДИДОЗАТА”

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Уникален медицински журнал, описващ в 5 стъпки към успеха на някой сложни ситуации със щастлив край. Ако сте обикновен читател, ако сте опитали до сега различни лечения и подходи и сте изхарчили хиляди левове и сте получили само скромни или никакви резултати. Това ще се промени сега.

 • Как да направите чудото да проработи за вас.
 • 5-те стъпки към успеха.
 • Конкретно представяне на отделни случай.

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “14 ТАЙНИ ЗА ПО-ГОЛЯМА УВЕРЕНОСТ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Едно от основните изисквания за промяна и за една по-уверена личност е, първо, да удовлетворите вашите нужди. На пръв поглед, това може да изглежда егоистично, но нека не забравяме, че само след като сме направили всичко възможно, за да придобием колкото си може по-добро мнение за себе си, ще можем да бъдем най-полезни за нашите семейства, приятели, колеги и общност.

 • Най-срещаните емоционални, физически и психологически характеристики на слабата самооценка.
 • Значението на твоите мисли.
 • 14 основни тайни за повишаване на самочувствието.
 • Начини, по които можем да променим начина си на мислене към по-доброо, което ще донесе осезаеми ползи в живота.
 • Как винаги да се чувстваме и изглеждаме добре.

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА “150 КУЛИНАРНИ РЕЦЕПТИ СРЕЩУ КАНДИДОЗАТА”

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Всеки един от рецептите в тази книга е създаден, изпробван и оптимизиран с максимално внимание, за да е полезен особено на болните от кандидоза. Повечето рецепти са лесни за приготвяне и не изискват дълго време на подготовка или опит, така че ще бъде много лесно да изберете тези, които ви допадат или отговарят на вашите изисквания и които лесно можете да вмъкнете в своята диета.

 • Комбиниране на храните, планиране на храненията и примерни менюта.
 • 9 правила за замяна на продукти с органични, които ще ти помогнат да се излекуваш и да живееш здравословно
 • 10 трика за пестене на време, пари и енергия.
 • Десетки специални рецепти за лечение на кандидозата.
 

Пълен гаранция за 30 дни! гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини, да я купиш сега и да започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция !

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни, в които да прочетеш и приложиш на практика съветите и. Очаквам да си прочел, и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш, а ние ще възстановим парите ти, без да задаваме въпроси.

ПОРЪЧАНА ОТ НАД 5000 БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА!

Всъщност, отбелязахме върху картата клиентите ни от България… вижте ги по-долу. За съжаление, не можахме да включим и всички наши международни клиенти, тъй като картата би била прекалено голяма.
Цена 90 лева. Само днес: 44.9 лева
Копия, налични на намалената цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Представете живота си, след само няколко седмици. Все още ли, ще страдате от това толкова досадно заболяване? Или ще живеете живота си пълноценно, без здравословни проблеми, изпълнени с енергия и жизненост, оставили проблемите с кандидозата зад себе си? Изборът е само ваш…

Ако искате да разберете истината за това, как завинаги да излекувате кандидозната инфекция, тогава задължително трябва да опитате “Природно лечение на кандидоза за 24 часа”. Не забравяйте, 95% от хората търсят онова вълшебно хапче, с което мигновено да излекуват всичко. Но не мисля, че ако сте прочели всичко до тук, ще сте част от тази категория хора.

Ако сте сред тези специални хора, които са достатъчно мотивирани да опитат ново ефективно и сигурно решение – част от тези 5%, готови да направят всичко необходимо, за да се разделят с тази болест, поръчайте сега и направете стъпка към по-добро здраве.

С уважение, ваша приятелка,

Ангела Келеш

PS: Ако имате проблеми или въпроси, които искате да ми зададете,свържете се с мен по всяко време. Системата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е подействала вече при хиляди хора от над 157 държави от целия свят, и много от тях са имали въпроси, свързани с програмата, преди са започнат. Не правете грешката, да не се възползвате от тази възможност, повярвайте, това не е някаква измислица или лъжа. Ако имате някакви съмнения, позволете ми, да ви ги разсея. Ако ви е писнало от всички глупости, и сте готови да разберете истината, не отлагайте!

PPS: Не забравяйте, с нашата 100% гарантирана политика за връщане, вие не поемате никакъв риск. Няма какво да загубите, ако опитате моята уникална система срещу кандидозата. Трябва да действате бързо, докато цената на продукта е, все още толкова ниска!

PPPS: Знам, че вероятно сте отчаяни и изморени от тази кандидозна инфекция, и единствения въпрос, който ви се иска да зададете е, дали моята програма ще ви помогне или не? Ами, отговорът е ДА, мисля, че ще ви помогне.

Мога с увереност да кажа, че програмата “Природно лечение на кандидоза за 24 часа” е една от най-модерните научни системи, създавани някога, която може да излекува вашата кандидоза по безопасен и ефективен начин. Прочетете историите по-горе, на реални хора, като теб, които са се намирали в същото положение, като теб, когато за първи път се свързаха с мен! Никоя книга и никой сайт, не може да се сравни с моята система!

 

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.