PAKET ZA PROTIGLIVIČNI TRETMA
KOKOSOVO OLJE , ORIGANOVO OLJE IN IZVLEČEK IZ OLJČNIH LISTOV
25 €
acum-doar
14.9 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1 škatla Origanovo olje
 • Obstaja veliko protiglivičnih tretmajev, ki lahko pomagajo pri zdravljenju kandidoze. Zeliščna zdravila, kot so origanovo olje, kokosovo olje in izvleček iz oljčnih listov, imajo močan protiglivični učinek. Dobro protiglivično sredstvo ali kombinacija dveh protiglivičnih sredstev mora biti sestavni del načrta za zdravljenje kandide. Protiglivični paket, ki vsebuje kokosovo olje, origanovo olje in izvleček iz oljčnih listov, je eden izmed naravnih tretmajev proti okužbi s kandido. Te sestavine se uporabljajo v okviru »mini-programa s hitrimi rezultati” in so del “šestih načel prehranjevanja proti kandidi.” Zaradi svojega protiglivičnega delovanja je KOKOSOVO OLJE idealna sestavina za tretma proti kandidi. Študija Nacionalnega centra za biotehnološke informacije je pokazala, da so maščobne kisline v kokosovem olju zelo učinkovite pri uničevanju več sevov Candide Albicans. Te maščobne kisline so: kaprilna kislina, kaprinska kislina in lavrinska kislina. Kokosovo olje je izjemno zdravo prehransko dopolnilo, ki mora biti na vašem seznamu protiglivičnih sredstev.
 • IZVLEČEK IZ OLJČNIH LISTOV krepi imunski sistem v boju proti okužbi s kandido in stabilizira raven sladkorja v krvi. To je pomembno za tiste, ki trpijo zaradi kandide, saj je visok krvni sladkor kandidi vir hrane. ORIGANOVO OLJE lahko popolnoma zavira rast kandide, zahvaljujoč protimikrobnim agentom karvankrol in timol, ter lahko uniči vse oblike glivic, kvasovk in bakterij. Ti prehrambeni dodatki uničijo celice kandide in kvasovk ter zdravijo okužbo s kandido. Za razliko od drugih protiglivičnih sredstev kokosovo olje, origano olje in izvleček iz oljčnih listov obdržijo svoje lastnosti dalj časa.
 • MAČJI KREMPELJ (UNCARIA TOMENTOSA) Mačji krempelj je rastlina, ki zelo spodbuja imunski odziv. Ta rastlina je odličen vir alkaloidov, ki jih telo potrebuje za krepitev belih krvničk. Bele krvne celice, ki jih proizvaja imunski sistem, se borijo proti kandidi, bakterijam in glivicam. Mačji krempelj je močan antioksidant, ki ščiti pred prostimi radikali in preprečuje ponovno okužbo s kandido. Zaradi svojega protivnetnega in antioksidativnega delovanja mačji krempelj zdravi simptome, kot sta napihnjenost in kronična utrujenost. Mačji krempelj spodbuja imunski odziv in deluje protivnetno na nivoju prebavnega sistema. Aktivne snovi mačjega kremplja so: oksindol alkaloidi, fitosteroli in proantociani. Mačji krempelj spodbuja imunski odziv s povečanjem fagocitoze. Zavira agregacijo trombocitov in trombozo. Vsebuje antioksidante. Na nivoju prebavnega sistema deluje protivnetno in nevtralizira želodčno kislino.
 • FARMAKOLOŠKO DELOVANJE: -spodbuja imunsko odzivnost, -zavira agregacijo trombocitov, -deluje antioksidativno, -deluje protivnetno, -nevtralizira izločanje želodčne kisline.
 • INDIKACIJE: Mačji krempelj se uporablja: -pri bakterijskih in virusnih infekcijah zgornjega respiratornega trakta, -pri okužbah urogenitalnega sistema, -pri boleznih prebavil, -pri boleznih jeter, -za preprečevanje miokardnega infarkta in ateroskleroze.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Ali druge bolj prirocne rešitve:
10 dnevni paket
Origanovo olje + Izvleček iz oljčnih listov
50 €
acum-doar
23.9 €
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
10 dnevni paket
Origanovo olje + Kokosovo olje + Izvleček iz oljčnih listov
60 €
acum-doar
46.9€
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Kako v 26. dneh na naraven, varen in preprost način znižati raven holesterola
35 €
acum-doar
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
Knjigo: Kako v 26. dneh na naraven, varen in preprost način znižati raven holesterola
+ Bonus: “Skrivnosti zdravega življenja”
+ Bonus: “Iz življenja odstranite stres in tesnobo”
+ Bonus: “Praktični vodič zdrave prehrane”
 • Edini učinkoviti program za nižanje ravni holesterola, 100% zagotov, naraven in preprost za uporabo, ki rezultate prinaša že po 30-dneh uporabe, brez stranskih učinkov, zdravil in tveganj! Če rezultatov ne vidite, zahtevajte vračilo denarja!
 • Vse, kar ste si kadar koli želeli vedeti o holesterolu…ali o tako imenovanem „smrtonosnem sovražniku“!
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
35 €
acum-doar
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
1 Bonus: “Skrivnosti zdravega življenja”
1 Bonus: “Iz življenja odstranite stres in tesnobo”
1 Bonus: “Praktični vodič zdrave prehrane”
 • Ta material vsebuje podrobne informacije, kako znižati krvni tlak z istim naravnim pristopom, kot je sprememba prehrane, uživanje nekaterih zelišč in zdravi življenjski slog.
 • Prav tako so prikazane zanimive stvari o tem, kako življenjski slog vpliva na arterijski tlak. Odkrili boste, kako toksini iz hrane, ki jo jemo iz življenjskega okolja, delujejo na krvni tlak.
 • Zvedeli boste več o učinku kajenja in potrošnji alkohola. Četudi se ne boste spuščali v podrobnosti, po katerih alkohol pomaga pravilnemu delu arterij in srca, boste izvedeli, da lahko tudi brez alkohola dosežete dvakratni učinek na organizem! Zanimivo bo brati tudi o dveh vrstah holesterola in maščob. Dve vrsti sta dobri, drugi dve pa škodljivi.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Kako brez bolečin raztopiti in odstraniti ledvične kamne in pesek v 24. urah!
35 €
acum-doar
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: Kako brez bolečin raztopiti in odstraniti ledvične kamne in pesek v 24. urah!
1 Bonus: “Super živila za super zdravje!”
1 Bonus: “14 skrivnosti za rast samozavesti”
1 Bonus: “Zdravje dostavljeno na domač naslov!”
 • To bodo najverjetneje 3 najpomembnejše minute vašega življenja, ki vam bodo prinesle spremembe.
 • Ne boste več zaskrbljeni zaradi tistega, kar vas neizogibno čaka zaradi napredujoče bolezni ledvic, odpovedi ledvic in, kako boste preživeli preostanek svojega življenja, če boste morali na dializo ali presaditev.
 • Jutri se boste počutili res dobro, ker ste končno nekaj storili; zmanjšali boste simptome, lažje mislili in imeli boljše splošno stanje.
 • Vaša družina in sorodniki bodo ponosni na vas, ker ste to storili. Presenečeni bodo, da poznate toliko podrobnosti o boleznih ledvic.
 • Skupaj z ženo nestrpno pričakujeva vaše sporočilo o tem, kako ste se ozdravili in premagali svojo insuficienco ledvic.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.