DEZVĂLUIRI!

Aici puteți găsi strategiile de mărire a bustului pe care chirurgii plasticieni le-au ascuns ani de zile!

De: Andreea Pop

Dragă prietenă,

Dacă ți-ai făcut vreodată probleme din cauza mărimii sânilor tăi, atunci află că nu ești singura. Probabil și tu ai simțit că indiferent cât de bine arăți, ce păr frumos ai, cât de mult succes ai în viață, tot lipsește ceva din viața ta!

Dacă te-ai simțit vreodată mai puțin feminină deoarece ai sâni mici, atunci citește cu atenție această scrisoare!

Numele meu este Andreea și aveam cândva mărimea A la sutien. Eram timidă și mă simțeam neatractivă, nu mă simțeam sexi.

Mă simțeam de parcă nu eram suficient de feminină pentru a fi pe placul bărbaților cu un bust atât de mic. Mi se părea că întotdeauna fetele dotate atrăgeau toată atenția.

CUM AM DESCOPERIT FORMULA MAGICĂ

După ani întregi de zbucium privind femeile cu un decolteu generos cum obțineau tot ceea ce își doreau, eram determinată să găsesc o cale de a-mi mări bustul!

Și nici nu aveam foarte multe opțiuni la îndemână. Riscam să pierd bărbatul iubit în fața altor femei, cu sâni mărimea B sau C.

Disperarea mea de a-mi mări sânii a devenit o adevărată obsesie. Petreceam fiecare zi și noapte gândindu-ma de ce unele femei au un bust generos, pe când altele, ca mine și ca tine, au sâni mici.

Devenisem aproape maniacă, stăteam trează nopțile și citeam mormane de cărți despre corpul uman…totul în încercarea de a găsi cauza creșterii sânilor și cum aș putea să manipulez acești stimuli.

Dumnezeu știe ce ar fi crezut colegii de la muncă dacă ar fi știut cum îmi petrec nopțile – parcurgând nenumărate pagini de internet, citind sute de cărți sau chiar întrebând experți.

Biblioteca s-a dovedit a fi cel mai bun prieten al meu atunci când am dat peste cinci cărți ce conțin cunoștințe antice dovedite științific privind frumusețea feminină.

Am fost pur și simplu fascinată, am citit fiecare cuvințel din acele cărți. Se părea că am găsit exact ce căutam. În aceste cinci cărti minunate am descoperit puternice secrete pentru sâni mai mari și mai fermi folosite de secole cu rezultate dovedite de către femei caucaziene, asiatice sau indiene.

Lectura mea a durat săptămâni întregi. Am luat notițe și eram determinată să descopăr fiecare secret care m-ar putea ajuta să îmi măresc sânii. Deja ajunsesem prea departe ca să mă mai opresc…

Și deodată, înt-o noapte, toate informațiile păreau să aibă sens, am văzut imaginea de ansamblu. Era atât de evident încât pur și simplu îmi venea să mă pocnesc că nu mi-am dat seama mai devreme…

M-am simțit de-a dreptul prostesc că NU AM VĂZUT ce se intâmpla…era chiar în fața mea. M-a dat peste cap…

Am descoperit in final cheia succesului… Simțeam că am descoperit un secret nemaivăzut…

Și a mers de minune…am trecut de la dimensiunea A la sutien la dimensiunea B în numai patru săptămâni și jumătate și am continuat să aplic metoda aceasta încă șase săptămâni, până am ajuns la dimensiunea C la cupa sutienului.

Crede-mă! Această informație nu e numai importantă…e critică, absolut necesară, cea mai rapidă și mai sigură modalitate ca o femeie să își mărească sânii și în același timp să îi facă mai fermi ca niciodată.

Am ramas uimită să observ cât de multă atenție atrag curbele sexi din partea tuturor bărbaților grozavi întâlniți!

Eram foarte fericită că am reușit să atrag atenția bărbatului meu.

Îmi amintesc cât de mândră eram atunci când în sfârșit am început să am sâni – aș fi mers peste tot la bustul gol dacă aș fi putut. Am făcut atunci următorul lucru posibil: am început să port cele mai mici și mai strâmpte bluzițe posibile, care îmi puneau în valoare noul bust…și imediat am început să captez mult mai multă atenție!

Folosind metodele mele, prietena mea, Laura a trecut de la cupa A la cupa C în doar 5 săptămâni și 5 zile! Nu a trecut mult timp până când câteva prietene, inclusiv buna mea prietenă Laura, mi-au cerut ajutorul pentru a-și mări bustul.

Deja aveam notițe detaliate și făcusem toate cercetările necesare…așa că nu mi-a luat mai mult de 3 zile să pregătesc un manuscris complet. Le-am dat lor manuscrisul și am fost de acord să le ajut cu tot ce puteam.

În numai 5 săptămâni și 5 zile prietena mea Linda m-a sunat să îmi mulțumească.

”Andreea, mi-ai schimbat viața. Am deja 40 de zile de când urmez atent toate indicațiile tale și azi iubitul meu mi-a zis că arăt diferit, mai sexi ca niciodat Și acum port aproape cupa C. Niciodată în viața mea nu am mai primit atâta atenție! Și asta numai datorită ție, Andreea! Mai am o singură întrebare: pot să dau mai departe manuscriptul tău unor prietene care sunt interesate de tehnicile tale?” După ce m-am gândit puțin, am zis ”Da”.

Curând după aceea am primit numeroase e-mail-uri și telefoane de mulțumire de la fete cu bust mic care au obținut rezultate miraculoase.

M-au sunat chiar și câteva femei să îmi spună că acum au sâni mai mari și mai fermi datorită tehnicilor mele. În acel moment am realizat importanța internetului în distribuirea manuscrisului meu în întreaga lume în forma sa digitală: ”Mărește-ți bustul!”

“Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!”
„Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Am fost blestemată cu sâni mici timp de 30 de ani. Și când îmi pierdusem orice speranță, ghidul tău m-a ajutat să îmi măresc sânii cu 1 mărime! Sunt atât de fericită și am început să văd rezultatele din prima săptămână. Îți mulțumesc Andreea, munca ta este extraordinară!”
Adriana P, Pitesti
“Funcționează și la adolescente”
„Hei, am doar 18 ani și credeam că voi avea sâni mici toată viața mea. După ce am folosit metoda ta timp de 2 săptămâni, am început să văd rezultatele. Apoi am folosit-o încă o lună și am reușit să îmi măresc sânii până la mărimea C. Sunt atât de fericită deoarece acum primesc mult mai multă atenție din partea băieților! Îți mulțumesc”
Veronica D, Oradea
“1 mărime la sutien în 3 săptămâni”
„Minunat, tot ce pot să zic este Minunat. Nu îmi vine să cred cât de mult m-a ajutat. Nu credeam că mă va ajuta atât de mult, dar mâncând alimentele tale și făcând exercițiile tale, am descoperit că sânii mei au crescut de la 34A la 34B în doar 3 săptămâni!”
Alexandra M, Bucuresti
“Mă simt mult mai feminină”
„Bună Andreea, am citit ghidul tău despre cum să iți mărești sânii și trebuie să iți zic ceva vești bune! Am folosit tehnicile tale timp de 2 săptămâni și deja încep să mă simt mai feminină! Pot purta haine sexi și pot să îmi satisfac prietenul în moduri care nu eram capabilă să o fac înainte. Își mulțumesc!!”
Cristiana F, Ramnicu-Valcea
“Prietenul este mult mai comunicant”
„Nu știu cum să îți zic, dar de când am început să folosesc programul tău, am văzut cum sânii mi-au crescut cu o mărime, iar iubitul meu este mult mai afectuos cu mine acum! Mă alintă mai mult în fiecare seară și îmi cumpără flori în fiecare săptămână. E ca și cum m-aș fi transformat întro super amantă din cauza creșterii sânilor. Îmi place la nebunie! Îți mulțumesc din suflet Andreea!”
Lidia D, Bucuresti
“Fără sutiene cu burete”
„Am 33 de ani și încă din adolescență am purtat sutiene cu burete, pentru ca sânii să arate mai mari. Am încercat să îmi fac sânii să crească dar nu am fost niciodată capabilă să găsesc o soluție care chiar să funcționeze. Am încercat cartea ta fără prea mari speranțe,dar am fost extrem de surprinsă când am realizat că am obținut rezultate după doar 2 săptămâni de folosință a tehnicilor tale. După o lună, am reușit să scap de sutienele cu burete și acum îmi iubesc noua lenjerie.”
Andrada E, Urziceni
“Mă simt ca o femeie”
„Salutări din Germania. Am cumpărat cartea și trebuie să spun că a fost unul din cele mai prețuite lucruri pentru mine în ultimile luni. Am folosit tehnicile tale în fiecare zi și acum am reușit să îmi măresc sânii cu o măsură. Niciodată nu m-am simțit mai feminină ca acum. Îți mulțumesc, îți mulțumesc!”
Ioana M, Kaiserslauten, Germania

…si iata o opinie !

Imaginează-ți…peste 4-6 săptămâni de acum:

Poți cumpăra haine mai sexi, care îți pun în valoare curbele.

Poți purta rochii ce îți pun în valoare feminitatea fără a te îngrijora de aspectul sânilor tăi.

În sfârșit vei obține mai multă atenție din partea bărbaților arătoși. : – )

Îți garantez că această informație îți va schimba părerea despre tot ce ai auzit, văzut sau încercat și îți va face sânii să crească într-un ritm fantastic… Problema cu majoritatea informațiilor de pe internet este că îți spun ”să îți crești nivelul estrogenului din organism” . Sună logic, nu-i așa? Estrogenul este hormonul care controlează creșterea sânilor, așa că pe cât de mult reușești să ii crești nivelul din organism, cu atât îți crește mai mult bustul…GREȘIT! Marea mea greșeală la începutul cercetărilor era că m-am concentrat pe estrogen…„hormonul feminin ”. Dar în realitate toate avem suficient estrogen în corpurile noastre încât să ne facem sânii să crească de 10 ori, dacă asta ne dorim! Adevăratul secret pentru creșterea sânilor este controlul celorlalți hormoni ce suprimă estrogenul și creșterea sânilor.

Ce contine cartea “Cum sa iti maresti sanii fara pastile, creme sau operatie” ?

Acestea sunt doar cateva din subiectele abordate in aceasta carte:

 

Crede-mă, asta e tot de ce ai nevoie! Alimentele nu sunt scumpe și probabil le găsești la orice magazin. Metodele mele sunt atât de ușoare încât îți poți mări sânii urmându-le doar câte 15-20 minute zilnic.

Economisește mii de lei pe care i-ai fi dat pe operații chirurgicale! Nu e nevoie să faci datorii de zeci de mii de lei așa cum era să fac eu.

Scutește-te de proceduri medicale invazive și posibil periculoase! Nu risca implanturi ratate ce iți vor desfigura corpul!

Strălucește de încredere pe măsură ce bărbații încep să îți observe sex-appeal-ul și îți deschid ușa în timp ce sunt captivați de aura ta senzuală!

Nu pierde timp și bani, pe creme scumpe care nu numai că nu îți măresc sânii, dar îți și mănâncă banii din conturi.

Lasă-ți încrederea să se avânte și să elibereze acea femeie sexi și încrezătoare din tine!

Pășește încrezătoare cu noua ta siluetă voluptoasă, ce arată bine atât în rochii strâmte, cu decolteuri dezvăluitoare, cât și în pulovere!

Ai garanția că obții sâni mai mari!

PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI GARANTAT

Sunt atât de încrezătoare în tehnicile mele încât dacă nu vezi nici un rezultat după 60 de zile (adică 2 luni), îți voi da înapoi fiecare leu și vei rămâne și cu ghidul meu!

După 2 luni, în caz că nu ești mulțumită, din oricare motiv, trebuie doar să îmi trimiți un email și mă voi ocupa personal de refinanțare în 24 de ore.

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica !

Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie!

In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie fara a pune intrebari.


sani-mai-mari.com
Comandand Produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS: Cartea “101 metode pentru mentinerea tineretii”
20 Lei GRATIS !
Avantaje:
 • Aceasta carte cunprinde o serie de sfaturi menite sa invatam a avea tot ce ne dorim, in calatoria noastra prin viata:
 • Cum sa ne hranim sanatos
 • Metode de detoxifiere
 • Alungarea stresului si a insomniei
 • Mentinerea unei inimi sanatoase
 • Cum sa ne simtim si sa aratam mereu bine
Si asta nu e tot ! Vei mai primi si: CARTEA “40 SECRETE PENTRU CRESTEREA INCREDERII IN SINE”
20 Lei GRATIS !
Una dintre principalele cerinte pentru schimbare si pentru o personalitate increzatoare in sine este sa iti satisfaci nevoile tale mai intai. La suprafata, acest lucru poate parea egoist, dar haideti sa ne amintim ca numai atunci cand vom fi facut tot posibilul pentru a avea o parere cat mai buna despre noi, vom putea fi de cel mai mare ajutor familiilor, prietenilor, colegilor de munca si comunitatii.
 • Cele mai intalnite caracteristici emotionale, fizice si psihologice ale parerii de sine slabe
 • Importanta gandirii tale
 • 14 secrete de baza ale cresterii increderii in sine
 • Modalitati prin care putem schimba in bine felul de a gandi, ceea ce ne va aduce beneficii vizibile in viata
 • Cum sa ne simtim si sa aratam mereu bine
Vei mai primi si: Cartea “Secrete pentru o viață sănătoasă”
20 Lei GRATIS !
Afla parghiile ce te vor ajuta să te controlezi, și să iei toate măsurile potrivite pentru a avea un stil de viață sănătos. Din aceasta carte vei descoperi 25 de secrete printre care:
 • Cum sa controlezi stresul, furia si cantitatea de sare pentru a scadea tensiunea
 • Cat de buna este mancarea organica pentru sanate.
 • Cum sa iti mentii sanatatea prin exercitii fizice, chiar daca nu ai mult timp la dispozitie

ACȚIONEAZĂ ACUM ȘI ÎNCEPE SĂ VEZI REZULTATELE!

 

Acest program va funcționa pentru tine. Îți voi da instrucțiuni simple, pas cu pas, și îți voi arăta cea mai bună cale de a-ți face sânii să crească natural. Cartea mea este plină cu ani de cercetări științifice, informații utile pentru a înțelege cum să îți faci sănii să crească cu până la 2 măsuri, și un simplu, practic și ușor de realizat program care chiar funcționează!   Aș putea cu ușurință să vând această informație cu peste 200 Lei, având în vedere cheltuielile pe care le ai cu suplimente pe bază de plante și alte produse supra-evaluate.

Mi-am pus fiecare părticică din mine în acest program, petrecând ani ajutând femei ca tine care suferă în fiecare zi din cauza sânilor mici. Vreau să te ajut!

Mai departe, cu fiecare achiziție, primești adresa mea personală de email, pentru suport.

Acum este în desfășurare o ofertă specială de reducere la „ Metode practice de mărire a sânilor, fără operații estetice” și nu a fost niciodată atât de ieftin și nici nu va sta așa mult timp.

Acest ghid se va plăti singur din banii pe care îi vei economisi de pe suplimentele din plante și creme. Toate comenzile sunt garantate 60 de zile. Nici un fel de întrebări puse.

Metode practice de mărire a sânilor fără operații estetice vine într-un format electronic , după ce ai comandat, vei avea acces imediat la cartea electronică, fără așteptare, fără comisioane de expediție! Cartea electronică este în format PDF și poate fi citită de pe PC sau MAC. Descărcarea va fi terminată după aproximativ 5 minute de îndată ce plata a fost aprobată.

Nu îți ești datoare să încerci astăzi „ Metode practice de mărire a sânilor,fără operații estetice! ” ?? Poți începe să citești în doar câteva minute de acum!

Aștept să te ajut!

Andreea Pop,

P.S. Nu uita, îmi asum toate riscurile…dacă după ce ai încercat metodele mele, nu ai obținut aceleași rezultate uimitoare, așa cum am obținut eu, îți restitui fiecare leu. Ce ai de pierdut? Încearcă acum!

P.P.S. Nu uita prețul „Ofertei speciale de timp” este garantat doar până la miezul nopții. După asta prețul va crește înapoi până la nivelul lui normal așa că acționează acum și profită de această rară oportunitate!

Aștept să te ajut!  
Oferta este valabila pentru perioada :
in limita stocului disponibil.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.