CNC2-CRO_HDR-new
Някои хора изглежда са имунизирани срещу рака Такъв е случаят на племе от Северна Индия
Открийте тайната им, четейки редовете по-долу

Скъпи приятелю,
Преди век, един английски лекар се е натъкнал на едно изолирано племе в Северна Индия. В продължение на седем години той е живял, заедно с членовете на тази общност, за да разгадае тайната на желязното здраве, което притежавали хората от това племе. През 1921 г. лекарят публикува наученото в книга, публикувана по-късно от Оксфордския Университет.

Лекарят неслучайно е казал в своята научна работа, че това племе е било ненадминато в “независимостта си от болести”. Ракът е бил непознат за тези хора. Лекарят също така е установил, че средната продължителност на живота на племето е била необичайно дълга. Освен това, англичанинът е открил, че храната на членовете на племето е имала една особеност: яли са предимно едно ястие, богато на хранителни вещества. Ще се изненадате ако разберете, че европейците постоянно изхвърлят този вид храна на боклука. Защо ли? Защото почти никой не знае, че е годен за ядене и полезен за здравето! Това ястие е напълно годно за консумация, ароматно, нетоксично и много питателно! Когато отхапете от този продукт ще почувствате силен аромат, който може би познавате от някои пасти и сладки, които обичате. Възможно е да се питаш: Щом този хранителен продукт, когото голяма част от хората изхвърлят може да предотврати рака, дали има силата да го излекува? Прочети сам…

Лекар към свой пациент, страдащ от рак в крайна фаза “Поздравления, вие сте здрав!”

В средата на 70-те години, учен от престижен институт, изследвал лечението срещу рака е доказал многократно, че тази храна, която не е токсична, свива туморите. В следващите редове ще ти разкажа как тази болница се е опитала да спре изследванията. Но нека първо ти разкажа, как действа лекарството върху хората. Както вероятно вече знаеш, когато ракът се разпространи извън първоначалния тумор, лекарите обикновено казват, че той е в крайна фаза. Самият аз познавам случай на човек от чужбина, които е бил в тази фаза на рака. Човекът заяви, че няма какво да губи, затова посвети цялото си време опитвайки това нетоксично лекарство. Лекарят му е казал, че е осъден на сигурна смърт. Казал му е, че са му останали само няколко месеца живот. Така, че пациентът е отказал химиотерапията и вместо това е потърсил природни алтернативи. Разбрал е за лекарството, което описвам сега в тази книга и е започнал да чете за предотвратяването на рака чрез метода от Индия. Няколко месеца след това, този човек – протестантски свещеник – ми писа: “Направих си кръвни изследвания на 19 октомври 2010 и онкологът ми каза: Поздравления! Ти си здрав! Благодарих на Бога за моето изцеление. Още 31 различни изследвания потвърдиха диагнозата. Изцелен съм. Тялото ми се освободи от рака! Това при положение, че на 12 април същата година бях диагностициран с рак на дебелото черво в терминален стадий, който се беше разпространил в лимфната ми система”. Това е един скорошен случай. Лекарите разчитат на оцеляването на около 5 години. Мога да ви покажа след малко, колко много хора са успели да се избавят от тази фатална болест и са живели още няколко десетилетия след това. Трудно ви е повярвате? Възможно е. За сега не искам да правиш нищо, докато не видиш доказателството с очите си. Всичко, което искам от теб е, да не мислиш колко време излагам моите доказателства, включително и снимкови доказателства. Позволете ми да направя малък преглед на това, как тази книга може да помогне на хората, точно както е помогнала на гореспоменатия свещеник. Аз съм автор на книга, представяща алтернатива. И тъй като не съм лекар, имам свободата да ти кажа истината, относно възможностите, които имаш в борбата срещу рака. Не знаех нищо за рака, докато тази коварна болест не отне седем члена от моето семейство, включително мама и татко! Никога няма да забравя ясните очи на баща ми, неговата усмивка и жизненост. Беше много трудно да се приеме, че е диагностициран с рак на дебелото черво. Висок метър и деветдесет и 94 килограма, той бе мъж във всеки смисъл на думата. Силен и жилав. Живял е чист живот без вредни навици. Не е пушил, спортувал е и се е хранил правилно. Въпреки това, силното му тяло бавно угасна и той почина от рак на 52 години, през лятото на 1997 година.

Знаех малко за тази болест, която бе на път да посече моето семейство.
 • Следващата пролет баба и дядо, родителите на баща ми починаха от рак.
 • След това, една година по-късно, един от братовчедите ни бе отнет по същата причина.
 • Две години по-късно, през 1999 г., една от моите баби почина и тя от рак, а през август съпруга й, дядо ми, последния останал.
 • През 2004 г. и майка ми ни напусна.

Скъпи приятелю, Казвам се Серджиу и не искам никога да изпиташ болката, през която минахме аз и моето семейство. На съпругата ми и бе открит рак, малко след нашата 25-годишнина. Казаха ни, че съществува непосредствена опасност от смърт, ако не действаме бързо. Бяхме отчаяни! И тъй като жена ми се хранеше само със здравословна храна през целия си живот, тя бе последния човек, за който си мислехме и очаквахме, че може да бъде диагностицирана с тази болест. Всички медицински решения, които трябваше да вземем ни хванаха неподготвени, така че нямахме време да решим какво да правим. Бях чул зя няколко алтернативни лечения, обаче не знаех много за тях. Когато попитахме лекарите, те ни отговориха, че единствената надежда се крие в единна бърза хирургична интервенция, химиотерапия и вероятно, лъчетерапия. След като този кошмар приключи, започнах да откривам някои нови и обещаващи методи, способни да отстранят рака от организма. Но беше твърде късно и съпругата ми почина междувременно. Никой не трябва да минава през това. Научих доста за алтернативното лечение на рака и продължих изследванията си, за да помогна на някои от моите приятели, които водиха същата борба. Колкото повече откривах, толкова повече се шокирах от това, което се случва. Все повече се ядосвах, защо не бях открил това по-рано! Така научих, че съществуват стотици други възможности, но медицинските институции и фармацевтичната индустрия не искат, те да ни бъдат известни.

Смъртта на майка ми бе последната капка, която напълни чашата! Вярвам, че любимите ми хора не си отидоха само заради рака, а заради отровите и варварското лечение на което бяха подложени: имам предвид лъчетерапията и химиотерапията. Радиоактивни изгаряния и химически отрови.

Близките ми починаха заради това, че са слушали лекарите и следваха съветите им. Умряха, защото не се придържаха към общоприетото, не погледнаха отвъд обикновените методи за лечение, не опитаха природните лекарства.

Те не знаеха за тези лекарства, НИТО АЗ

Докато работех като счетоводител и през ума не ми е минавало, че един ден ще напиша бестселър, който ще помогне на много да се излекува от тази коварна болест. Едва след като майка ми напусна този свят, започнах да търся отговори и природни лекарства. По време на моите изследвания, се натъкнах на шокиращи подробности, за заговора да държат американците в невидение за природните лекове срещу рак. Нетърпелив съм да ти дам информацията, която може да ти помогне. Има алтернатива на това да ви измъчват с опасно болнично лечение. И аз съм живото доказателство.

Лекарите в САЩ убиват раковите клетки, с помощта на лекарството от ИНДИЯ

През 30-те години на миналия век, лекари от известен университет в САЩ ( Калифорнийски университет – Сан Франциско) започнаха лечение на онкоболни с лекарството, което споменах в началото на това писмо – това от Северна Индия. Неслучайно американските власти са позволили лечението по онова време.

През 40-те и началото на 50-те години, тези лекари продължиха изследванията си като използваха същото природно вещество. То е нетоксично и убива раковите клетки

Следователно, фармацевтичната индустрия нае двама известни по онова време лекари, които да дискредитират лека донесен от Индия. Може би ще ти е интересно да разбереш, че и американската тютюнова индустрия е платила по 50. 000 долара на същите двама лекари, за да говорят добре за цигарите. Дори и днес, това са много пари, но преди 50 години тази сума е била едно малко състояние. И вярвай или не, но тези двамата говориха следното за цигарите: “20 цигари на ден държат настрани рака на белия дроб”.

Е, през 1953 същите двама лекари, които правиха реклама на цигарите, публикуваха своите открития за естественото лечение на рака, в които дискредитираха Индианския лек. Казваха, че не е ефективно. Докладът им е бил неверен, както и мненията им относно тютюна и рака на белия дроб. Сигурно няма да си изненадан от факта, че един от тези лекари е починал от рак на белия дроб. Другият лекар е умрял в пожар, по всяка вероятност причинен от цигара, която е изпуснал докато е пушил в леглото. Божие правосъдие? Така изглежда.

Заинтересованите групи уволняват служител, който разкри истината за лечението на рака!

Както казах по-рано, през 70-те един учен в голяма болница в САЩ е правил експерименти върху мишки в областта на раковите заболявания. Многократно е установил, че естествения лек от Индия функционира и свива туморите.

Един млад идеалист, служител в тази болница, е нямал търпение да напише статия, чрез която да обяви тази революция в медицината. Но вместо това, му се случи нещо възмутително! Шефовете му го посъветваха веднага да се откаже от тази идея. Шефовете му се аргументираха, че изследванията на учения не са значителни. Но той бе видял със собствените си очи резултатите от изследванията. И че със сигурност действа!

Но шевовете му го инструктираха да лъже. Повече от това, настояха да напише статия с твърдението, че природното лекарство няма никакъв ефект и е безполезно. Изглежда шефовете му са имали конфликт на интереси: финансови връзки с индустрията на химиотерапията.

Но този служител не е могъл да лъже за това, което знаеше, че е истина. Вместо да направи това, което са го накарали шефовете, той разкри всичко, което знаеше за лечението от Индия. Той бе уволнен малко след това.

Не си мислете друго! Съвременната ракова индустрия е уплашена до смърт от това натурално лекарство, идващо от северна Индия. Ако това лекарство стане известно в по-голям мащаб, това би означавало край на неприличните им печалби, реализирани от лекарства, които не работят.

“Единственото, за което съжалявам е, че не съм знаела за тази книга преди няколко години, когато майка ми бе болна от рак”
Уау! Тази книга е пълна с толкова много информация, която не бях чувал преди, още повече, че книгата лесно се чете и разбира! Сега прилагам на практика някои от идеите, представени тук, същевременно се опитвам да се излекувам от кандидоза, друга “нелечима” болест! Вече виждам невероятни резултати! “Единственото, за което съжалявам е, че не съм знаела за тази книга преди няколко години, когато майка ми бе болна от рак” Сигурна съм, че би оцеляла. Благодаря ви, че публикувахте този материал, чувствам, че вече сме приятели!
Марта
“Това в напълно невероятна информация! Искаше ми се да знаех няколкото прости решения от тази книга, когато бях на 20! “
“Не мога да ви се отблагодаря достатъчно, за този толкова добре документиран материал, който наскоро получих! От както навърших 40 години, обръщам повече внимание от обичайното на рака. Това в напълно невероятна информация! Мисля, че трябва да се смята за задължително четиво за всеки. Искаше ми се да знаех няколкото прости решения от тази книга, когато бях на 20!”
“Благодаря Ви още веднъж!” Йонела
Невероятни истории за изцелението на “обречените на смърт”

През 1975, строител на 48 години е приет в болницата от Лос Анджелис с един от най-опасните видове рак, които съществуват: рак на устната кухина и фаринкса. Вместо да се оперира – нещо, което ще го обезобрази за цял живот – той използва това лекарствено средство от Индия. С помощта на своята жена, той се излекува от рака и са живели здрави до смъртта (още 26 години).

Но нека ти разкажа по-невероятна история. През 1986, младеж на 18 години от Ню Йорк е диагностициран от лекаря си с рядка и смъртоносна форма на рак, наречен Тумор на Аскин. По това време лекарите са знаели само за 20 такива случаи в света, от както болестта е била открита. Всички 20 пациента, открити до тогава, бяха починали от болестта, която страдаха. Изглеждаше, че за младежа нямаше надежда. Страдаше от заболяване, с процент на смъртност 100%! Но след като чу за лекарството от Индия, реши да го опита.

В интервю, което е дал през 2009, почти 23 години, след като е бил диагностициран с рак, младежът споделя, че болестта не е рецидивирала и е напълно здрав. Но не заради късмета си се е излекувал от рака. Това природно лечебно средство от Индия е залог за здрав живот.

Младежът е толкова ентусиазиран от факта, че е оздравял, че му идва да препоръчва на всички това лекарство. Но здравните власти, заедно с фармацевтичната промишленост, го тормозеха през всичките тези години и не го оставяха да популяризира своето лекарство.

Конспирация, която държи хората в сянка

Дори да не вярваш на това, което ти казвам, това не е единственият начин, по който може да се лекува рак. Има много други природни лечения. “Имаме не само едно, а много решения за лекуване на рака. Но всички те са силно подтискани от властите. Прекалено мръсни са, прекалено заинтересовани да се прикрива, не се говори по въпроса”.

Нека докажа това. Един медикамент за химиотерапия наречен Erlotinib струва около 3.000 евро на месец. Властите одобриха това лечение срещу рака, тъй като, твърдят, че има доказателства, че то повишава процента преживяемост с 12 дена. Знам, че звучи трудно за вярване, но е истина. Най-тъжното е, че химиотерапията има ужасни странични ефекти. Друго лекарство, пак за химиотерапията струва около 9.000 евро на месец, тъй като увеличава процента на преживяемост с шест седмици. Бих добавил, ШЕСТ СЕДМИЦИ АД! Тези медикаменти те карат да се чувстваш ужасно!

Мислиш, че е по-добре нещо отколкото нищо? Я си помисли още веднъж!

Независимо дали вярвате или не, процента на преживяемост при пациентите с рак, които приемат химиотерапия и радиация е същият, като този на пациентите,които не се лекуват изобщо! Разбираш ли, че само двама от 100 пациенти в четвърти стадий на болестта, живеят до пет години след лечението? Това означава, че останалите 98 умират! Огромните суми пари е това, което поддържа жива тази безсрамна измама. Фармацевтичните спекуланти правят пари, като отравят пациентите с рак.

Поръчана от над 5000 човека от България през последната година!

Всъщност отбелязахме върху картата клиентите от България погледнете по-долу. За съжаление не можахме да включим и всички наши международни клиенти, тъй като картата би била прекалено голяма.


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

44.9 левa

Cамо сега: 44.9 лева


Актьорът Патрик Суейзи е бил отровен по време на химиотерапията

Някои лекари, привърженици на природната или алтернативната медицина казват, че химиотерапията е едно опасно плацебо. Те се питат,колко ли хора трябва да умрат, за да се спре тази лудост. В книгата, която написах, ще получиш пълна информация за природосъобразните начини,да се избавиш от рака на кожата.

Може ли информацията от моята книга да излекува всяка форма рак? Разбира се, че не! Нито едно лекарство не е 100% ефективно във всички случаи. Но природното лечебно средство от северна Индия е едно от най-мощните, намиращи се в света срещу рака. Излекувало е пациенти, чийто лекари са им казали, че са им останали само няколко седмици живот. Но тези пациенти доказаха на своите лекари, че грешат.

Как действа лечението от северна Индия

Не съм лекар, така, че няма да говоря сложно и неразбрано за това лекарствено средство от Северна Индия, което убива раковите клетки. Все пак мога да ти изтъкна ползите на това лекарство: Отървава те от болката и понижава кръвното налягане. След като дъвчеш това растение с необичаен вкус, веществата му ще почнат да циркулират през вашето тяло. Когато това лекарствено средство среща ензимите, разположени около раковите клетки, лечението се задейства, тъй като то освобождава вещества, които убиват раковите клетки с помощта на бензалдехид, който има и анестетични свойства.

Естествен лек срещу болката

Един от оцелелите след рака сподели, след като е използвал това лечение: “От деня, в който започнах да използва този алтернативен метод на лечение, престанах да вземам друго лекарство или хапчета за болка. Въпреки това не изпитвах никаква болка”. Дори да имаш или нямаш рак, ако нещо те боли, би могъл да опиташ този природен лек. Струва толкова малко, че повечето американци го изхвърлят на боклука. Въпреки, че би могло да ги излекува от много заболявания.

В същото време, този природен лек понижава кръвното налягане. Здравите клетки имат ензим, който превръща други вещества, така че те могат да се извеждат от тялото, което генерира намаляване на кръвното налягане. Това естествено лечебно средство, донесе надежда в много домове по целия свят!

Лекарят каза, че му остава една година живот – след няколко седмици, обаче, ракът беше изчезнал!

Преди няколко години, Джордж посети лекаря си във връзка с няколко изследвания, който му бяха поискани от работодателя. Вместо това, той бе съкрушен от тъжна новина. Оказа се, че има рак. Лекарите препоръчаха операция, трябваше да му отрежат половината от ухото и операция на гърлото. В противен случай не му даваха и година живот.

“Прибра се вкъщи много изплашен”, споделя жена му Моника. Но вместо да слуша лекарските препоръки, той влезе в интернет и започна да търси алтернативи. Натъкна се на този чудотворен лек, описан в моята книга и започна да проучва. Намери тази книга и я изтегли. Започна да я чете.

“Не искаше да спира”, ми писа Моника. “Това, което го накара да пожелае да опита тези алтернативи, беше наученото от книгата – корупцията и лакомията на така наречената здравоохранителна система, хранителна промишленост и обществени институции, които на теория би трябвало да защитават здравето ни”.

Следвайки съветите в книгата, само след няколко седмици, Джордж отиде отново при лекаря, за нов преглед. Жена му ми писа, че “Просто не са намерили нищо. Снимаха го, сканираха го, за да се опитат да намерят рака. Той беше чист. Ракът беше изчезнал!

Моника ни обясни още: “Това, което ценя в книгата Ракът – Погледни отвъд видимото, е това, че в книгата много лесно и разбираемо са описани всички изследвания, направени в областта на нефармацевтичното противораково лечение. Благодарим ти от все сърце за тази книга, която ще препоръчваме на всички желаещи да ни изслушат”.

“Искрено вярвам, че ако тази информация се преподава в училищата, ракът (както и други заболявания) ще изчезне за няколко години.”
Току-що прочетох книгата ви и мога само да изразя искреното си възхищение от богатството на информацията. Искрено вярвам, че ако тази информация се преподава в училищата, ракът (както и други заболявания) ще изчезне за няколко години. Всеки човек, който се грижи за собственото си здраве, трябва веднага да прочете тази книга, и да започне да прилага информацията от нея възможно най-скоро, за да се радва на дълъг и щастлив живот! Благодаря ви за смелостта, да направите тази информация достъпна за всеки. Вече препоръчах тази книга на много приятели и членове на моето семейство.
Габриел
“Отговорът на медицината вина ги е: “отрежи и отстрани”, което не е толкова ефективно, както природните методи на лечение, описани в тази книга!”
Толкова съжалявам за загубата и болката, преживяна от вашето семейството. Книгата “Храна и природни средства за лечение на рака” е един изключителен принос. В нея невероятно са представени реални ситуации и полезна информация. Имах много близки приятели, членове на семейството, които лично или косвено имаха вземане даване с рака, и изглежда при всеки един от тях, отговора на лекарите винаги беше “отрежи и отстрани”, нещо изключително болезнено и не толкова ефективно, както природните методи, описани в тази книга. Мисля, че направихте една ценна услуга на всички ни! Още веднъж, хиляди благодарности за тази образователна книга! Препоръчах я на много приятели, които сега са ми много признателни!
Паул
Писмо, получено от един от читателите
И още едно писмо, получено по имейл:
Какво съдържа книгата “Храни и природни средства за борба с рака”?
Ето само някои от темите разглеждани в тази книга
Научи много повече, четейки книгата!
 • Най-добрия начин да се отървеш от раковите клетки е просто да ги разтвориш (страница 132).
 • “Или облъчваш детето си или ще видиш!” Прочети шокиращия разказ за медицински тероризъм срещу едно 12-годишно дете и неговите родители (страници 80-81).
 • Специалист в лечението на рака на мозъка: “Никога не бих се облъчил, ако имах рак на мозъка” – въпреки това, той изписва това лечение на своите пациенти (страница 66) но не искам химиотерапия!” (страница 71).
 • Да оставиш вълка да пази овцете: Как лекарите, използващи конвенционална медицина, казват, че няма живот след рака (страница 77).
 • Личният лекар на бившия президент Джон Ф. Кенеди е излекувал своя рак с естествено лечение, което можете да си приготвите и у дома. Какво е това лечение и как да си го приготвите (страници 136-138).
 • Лекарят, който използва алтернативна медицина. 93% излекувани от 32 507 пациенти! Това число бие доста статистиката на конвенционалната медицина, която е с едвам 2% успеваемост (страница 132).
 • Природно лекарство срещу рака, което вибрира докато не унищожи раковите клетки – както оперен певец чупи стъклена чаша с гласа си – без да засяга здравите клетки. (страница 51).
 • Многократен носител на Нобелова награда открива природно лечение, което го отървава от терминална стадия на рака. (страница 119).
 • Защо трябва да ядеш тази противоракова храна, спомената дори и в Библията! (страница 246).
 • Минерално вещество предотвратяващо процеса на развитие и унищожаващо раковите клетки. Евтино е и леснодостъпно! Без странични ефекти (страница 127).

Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

44.9 левa

Cамо сега: 44.9 лева


Как да се имунизирам срещу рака

Това, което Ви предлагам е да покажа на Вас и Вашите близки, как можете са се защитите от рака и да се избегнете болката. Искам да сте здрави.

Позволи ми да дам за пример една аналогична ситуация: защо не избухва пожар всеки път, когато някой изхвърли цигара в гората? Защото много зависи от това къде ще падне. Ако фаса от цигарата падне на земята или на пътя ще изгори и няма да причини пожар, освен ако вятърът не го духне на друго място. Също така, ако хвърлиш фаса, а навън вали или е мокро – нищо няма да се случи. Но ако той падне някъде другаде, например на суха трева или листа, тогава това ще е достатъчно за да изгори цялата гора.

Друго сравнение: спокоен сте, когато червената лампа на предното табло на автомобила, предупреждаваща за повреди в двигателя, не свети. Но какво става, когато тя светне – започвате да се притеснявате. На страница 95 от книгата ми, ще разберете кои са признаците, предупреждаващи за наличие на раково заболяване при вас и вашите близки. Милиони хора по света прекарват живота си, без да знаят какво се случва с тях. А това е опасно.

Освен това, на страница 96 ще ви кажа какво да направите, за да запазите червената светлина изключена. След това можете да се отпуснете. Няма да трябва да се притеснявате.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини да я купиш сега и да я започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция!

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни в които да прочетеш и приложиш на практика съветите и. Очаквам да си прочел и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето, дори в по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш , ние ще ти възстановим парите, без да задаваме въпроси.

Поръчайте продукта и ще получите Безплатно, като БОНУС: Книгата Супер храни за Супер здраве!
10 левa БЕЗПЛАТНО!
Предимства:
 • “Суперхрани” е широко използван днес термин и описва храни с изключително съдържание на фитохранителни вещества. Мнозина вярват, че те имат много ползи.
 • 24 супер храни, които укрепват имунната система, в кратък период от време.
 • Многочислени благоприятни ефекти върху здравето.
 • Много други съвети,как да се храните здравословно.
И това не е всичко! Ще получиш още: “Книгата 101 начина да запазим младостта”
10 левa БЕЗПЛАТНО!
Предимства:
 • Тази книга съдържа серия съвети, предназначени да научим как да имаме всичко, което искаме през живота си;
 • Как да се храним здравословно;
 • Методи на детоксикация;
 • Избавление от стреса и безсънието;
 • Поддържане на здраво сърце;
 • Как винаги да се чувстваме и изглеждаме добре.
Ще получите и: Книгата: Здравето прави доставка по домовете!
10 левa БЕЗПЛАТНО!
Предимства:
 • Не е необходимо да харчим големи суми пари, за да се поддържаме здрави. Представени са и някои полезни съвети за здравословен начин на живот, чрез упражнения и правилна диета.
 • Ефективни методи за отслабване, които могат да се прилагат в домашни условия.
 • 9 причини да бъдем отново здрави.
 • 9 физически упражнение, които могат да се правят ефективно у дома.
Cамо сега: 44.9 лева

Послеслов: Ето и най-добрата причина, поради която, да купиш моята книга: ако разполагаш с нея, ще имаш на-първо място душевно спокойствие. Защо да се притесняваш за рака? Защо отчаяно да гледаш, как твоите близки страдат? Направете нещо за вас и вашите приятели. Направете го за ваше спокойствие. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

 
Офертата е валидна за периода
Валидност до изчерпване на наличностите.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.