Egyszerűen úgy tűnik, hogy egyes emberek immunisak a rákos megbetegedésekre Íme egy észak-indiai ember esete
Fedezd fel a titkaikat, olvasd el az alábbiakat!

Kedves Barátom!

Ezelőtt egy évszázaddal egy angol orvos véletlenül felfedezett egy elszigetelt törzset India északi részén. Hét évig élt a törzsközösség szoros körében, hogy felfedje a lakók kifogástalan egészségének titkát. 1921-ben ez az orvos minden felfedezését megjelentette egy, az Oxford Egyetem által kiadott dolgozatban. Ez az orvos azt írta dolgozatában, hogy az illető törzs „legyőzhetetlen volt a betegségek számára.” A rákot egyszerűen nem is ismerték!

Az orvos még azt is felfedezte, hogy a születéskor várható élettartam szokatlanul hosszú, megfigyelte továbbá, hogy a törzs tagjai által alkalmazott étrendnek volt egy sajátossága: túlnyomó mennyiségben fogyasztottak egy bizonyos fajta élelmiszert, amely nagyon gazdag volt tápanyagokban.

Lehet meglepetésként ér, hogy az európaiak folyamatosan a szemétbe dobják ezt a táplálékot! Hogy miért? Mert majdnem senki sem tudja, hogy emészthető, valamint az egészségre jó hatással van!

Ez az étel teljesen emészthető, ízletes, nem mérgező és nagyon tápláló. Amikor beleharapsz, erős aromát fogsz érezni, amely lehet, hogy felidézi majd valamely kedvenc süteményed. Lehet, hogy most felteszed a kérdést önmagadnak: Ha ez a termék, amelyet általában az emberek eldobnak, megelőzheti a rákos megbetegedéseket, talán meg is tudja gyógyítani azt? Tudj meg többet…

Egy orvos így szól a pácienséhez, aki utolsó stádiumban lévő rákos: “Gratulálok, egészséges vagy!”

A 70-es évek derekán egy neves intézmény kutatója – aki rákos megbetegedések ellen keresett kezelési módszereket – több alkalommal is bizonyította, hogy ez a nem mérgező étel csökkenti a daganatokat.

Először azonban elmondom hogyan működik ez az gyógyír az embereken. Valószínű tudod már, hogy amikor a rák áttétessé válik, túlterjed az eredeti daganaton, az orvosok általában azt mondják, hogy utolsó fázisba jutott. Ismerem egy külföldi személy esetét, aki elérte ezt a fázist, és azt mondta, hogy már nincs semmi veszítenivalója, így az élete hátralévő idejét ezen gyógyír tesztelésére szánta.

Az orvosa – szóban – már halálra szánta őt. Azt mondta neki hogy már csak pár hónapja van hátra. Szóval ez a páciens elutasította a kemoterápiás kezelést és természetes gyógymódok után nézett. Megtalálta ezt az gyógyírt amelyet én e könyvben bemutatok, mivel olvasott rákos megbetegedés indiai módszer szerinti megelőzéséről. Néhány hónap után ez a személy – egy református lelkész – azt írta nekem, hogy “Elvégeztem a véranalíziseimet 2010. október 19-én és az onkológus azt mondta nekem: Gratulálok! Egészséges vagy! Gyógyulásomat megköszöntem a Jó atyának.

További 31 különböző teszt megerősítette a diagnózist. Meggyógyultam! A testem megszabadult a ráktól! Mindezt úgy, hogy ugyanazon év április 12-én még végső stádiumban lévő gerincvelő-rákkal diagnosztizáltak, amely továbbterjedt a nyirokkeringésbe”. Ez egy újabb megtörtént eset volt. Az orvosok 5 év körüli túlélési időtartamra számítanak. És én megmutathatom neked néhány perc alatt, hogy sikerült több embernek is megszabadulni ettől a halálos betegségtől, és utána még több tucatnyi évet élni. Nehéz ezt elhinni? Lehet.

De egyelőre nem is kérem, hogy higgyél bármit is, ameddig nem fogod látni a bizonyítékot te, a saját szemeddel. Az egyetlen dolog, amit kérek az, hogy ne hitetlenkedj! Légy türelmes, amíg beszámolok bizonyítékaimról, fényképekkel alátámasztva azokat! Engedd meg hogy megemlítsem pár sor erejéig, hogyan segíthet ez a könyv az embereken, ahogy a fentemlített lelkészen is segített.Én egy alternatív könyv szerzője vagyok. Abból kifolyólag, hogy nem vagyok orvos, szabadon megmondhatom az igazat a rákos megbetegedés kezelésének lehetőségeiről.

Nem tudtam majdnem semmit a rákról mindaddig, amíg ez a betegség meg nem fosztott hét családtagomtól, édesanyámat és édesapámat is beleértve! Soha nem fogom elfelejteni apukám világos szemeit, mosolyát és életkedvét. Nagyon nehéz volt elfogadni az igazságot, amikor gerincvelő-daganatot diagnosztizáltak nála. A maga 190 cm-es magasságával és 94 kilójával erőteljes ember volt a szó minden értelmében. Erős és izmos.

Tiszta életet élt, túlzások nélkül. Nem dohányzott, ellenben sportolt és egészségesen táplálkozott.Mindezek ellenére az erős teste lassan de biztosan elsorvadt, és 52. életévében, 1997. nyarán a rákos betegsége miatt elhunyt.

Sajnos keveset tudtam erről a betegségről, amely titokban arra készülődött, hogy lesújtson családomra!
 • A következő tavasszal nagyszüleim, édesapám szülei rákos megbetegedés miatt elhunytak.
 • Azután, egy évvel később, egy rokonunk eltávozott sorainkból ugyanazon betegség miatt.
 • Két év múlva, 1999-ben, egyik nagyanyám halálozott el a rák miatt, augusztusban pedig a férje is, a nagyapám, az utolsó családtag.
 • 2004-ben pedig édesanyám távozott el sorainkból.

Kedves barátom!

A nevem Kázmér és a célom, hogy megkíméljelek téged attól a fájdalomtól, amely engem és a családomat annyira megviselt. Nem sokkal az ezüstlakodalmunk után feleségemet rákkal diagnosztizálták. Azt mondták, hogy nagyon rossz a túlélési esélye, hacsak azonnal be nem avatkoznak. Ez a hír teljesen váratlanul ért bennünket!

Főképpen azért, mert feleségem világ életében ügyelt arra, hogy csak egészséges élelmiszereket fogyasszon. Ő lett volna az utolsó személy a családban, akiről a rákos megbetegedést feltételeztük volna. A meghozandó egészségügyi döntés váratlanul ért, igazából nem is volt időnk még az alapos átgondolásra sem. Hallottam néhány alternatív kezelésről, de nem tudtam sokat róluk.

Amikor megkérdeztem az orvosokat, azt mondták, hogy az egyetlen túlélési esély a mielőbbi műtétben, és az azt követő sugár- és kemoterápiás utókezelésben rejlik. Azóta felfedeztem néhány új és ígéretes módszert a rák eltávolítására a szervezetből.

De sajnos az én feleségemnek ez már túl késő volt, időközben elhunyt. Senkinek sem kívánom, hogy átélje mindezt! Elég sok dolgot tudtam meg a rák alternatív kezelésről, és folytattam a kutatásaimat, hogy segíthessek néhány barátomon, akik ugyanazt a harcot vívták. Minél több dolgot fedeztem föl, annál jobban megdöbbentem azon, mik történnek.

Egyre jobban nőtt a düh bennem, hamarabb tudnom kellett volna ezeket a dolgokat! Most már tudom hogy több száz lehetőség áll a rendelkezésünkre, de a gyógyintézmények és a gyógyszeripar nem szeretnék, hogy mi ezekről tudjunk.

Édesanyám halála volt az utolsó csepp, amellyel betelt a pohár! Azt gondolom, hogy e számomra kedves személyek halálát nem is annyira a rák okozta, mintsem a mérgező anyagok és a barbár kezelések, amelyeknek ki voltak téve.

Gondolok itt elsősorban sugárkezelésekre és a kemoterápiára. Radioaktív égések és szándékos mérgezés az egészség nevében! A nekem oly kedves személyek azért haltak meg, mert követték az orvosok utasításait és tanácsait. Meghaltak, mert nem álltak ki a sorból, hogy a megszokott gyógyítási módszereken túl is lássanak, hogy természetes gyógymódokat alkalmazzanak.

Ők nem tudtak erről a dologról. ÉS ÉN SEM

Ameddig könyvelő voltam, még véletlenül sem fordult meg a fejemben, hogy bestsellert fogok írni, amely sok-sok ember betegségén fog segíteni. De miután édesanyám is elhagyta ezt a világot, a természetes gyógyírek és gyógymódok kutatása szinte már rögeszmémmé vált!

Sokkoló részletekre bukkantam egy cselszövésről, ami a természetes gyógyírek az amerikaiak előli eltitkolásáról szólt! Türelmetlenül vágyom, hogy olyan információkkal szolgálhassak, amelyek segítségedre lehetnek! Vannak alternatívái a kórházi veszélyes kezeléseknek. És erre én vagyok az élő bizonyíték!

Az Egyesült Államokban az orvosok az INDIAI gyógyírt használják a rákos sejtek elpusztítására

Az 1930-as években egy híres amerikai egyetem orvosai (Kalifornia Egyetem, San Francisco), elkezdték a rákos páciensek gyógyítását az írásunk elején említett gyógyírral – amely Észak-Indiából származik.

Az Amerikai Hatóságok abban az időben megengedték az efféle terápiákat. A 40-es évek alatt és az 50-es évek elején ezek az orvosok folytatták kutatásaikat, ugyanazt a természetes gyógyírt használva. Nem mérgező és elpusztítja a rákos sejteket! De ez a majdnem ingyenes terápia már akkoriban veszélyeztette a kórházak és a nagy gyógyszergyárak kemoterápiából való bevételét és profitját.

Ezért a gyógyszeripar megvesztegetett két – akkoriban híres – orvost, hogy lejárassák az Indiából hozott gyógyírt. Talán érdekel az, hogy a dohányipar Amerikában szintén fizetett 50.000 dollárt fejenként a két orvosnak, hogy csak jókat mondjanak a cigarettáról. Ez az összeg eléggé nagy még ma is, de ezelőtt 50 évvel egy kisebb vagyonnak számított.

És ha hiszed ha nem, ez a két orvos a következőképpen nyilatkozott a cigarettákról: “napi 20 cigaretta távol tartja a tüdőrákot”. Ezek után, 1953-ban ez a két orvos – akik a cigarettát népszerűsítették – kiadták a rákos megbetegedés természetes gyógyításáról szóló saját kutatásaik összefoglalóját, és bemutatták benne ezt az indiai gyógyírt is, melyről azt állították, hogy az teljesen hatástalan.

Beszámolójukból hiányzott az őszinteség, épp úgy, mint a cigarettáról és a tüdőrákról tett beszámolójukból. Nem hiszem, hogy meg fogsz lepődni, amikor azt mondom, hogy a két orvos egyike tüdőrákban halt meg. A másik elevenen megégett egy tűzvészben, amelyet valószínűleg egy ágyba elejtett cigaretta okozott. Isteni igazságszolgáltatás? Úgy tűnik…

Az érdekcsoportok elbocsátottak egy alkalmazottat, aki felfedte a világ előtt az igazat a rák gyógyításáról!

Amint korábban említettem, a 70-es években az Egyesült Államokban egy fontos kórháznál alkalmazott kutatóorvos kísérleteket végzett egereken a rákos megbetegedés vizsgálata céljával. Több alkalommal is megfigyelte, hogy az indiai természetes gyógyírnek jó hatásai vannak, és ez csökkenti a daganatot. Ez az alkalmazott, fiatal idealista türelmetlen volt, és írjt egy cikket, amelyben a nyilvánosság elé tárta az orvostudomány ezen forradalmi felfedezését.

Kevéssel később egy megrázkódtatás érte! A felettesei hivatták, és azt tanácsolták, hogy azonnal hagyja abba kísérleteit. Azzal érveltek, hogy az orvosi jelentősége ennek kicsiny. Ő azonban saját szemével látta a kutatás jó eredményeit! Hibátlanul működött! Ekkor a felettesei hazugságra bírták. Sőt, ragaszkodtak ahhoz, hogy írjon egy cikket, amelyben egyértelműen azt állítja, hogy e természetes gyógyírnak nem volt semmilyen hatása, sőt haszontalan volt.

Úgy tűnik, hogy a felettesei ellenérdekeltek voltak: gazdasági kötődések voltak a kemoterápia-iparral. Ez az ifjú orvos azonban nem tudott hazudni arról, amiről tudta, hogy igaz. Ahelyett, hogy azt csinálta volna, amit felettesei diktáltak, a világ elé tárta azt, amit kértek tőle és mindent, amit csak tudott az indiai kezelésről. Röviddel ez után elbocsátották.

Ne higgy mást! A kemoterápia-ipar félelmetesen retteg ettől az észak-indiából származó természetes gyógyírtól. Ha ez a gyógyír széles körben ismerté válna, ez a profit meredek esését idézné elő azok kárára, akik olyan gyógyszerekből húznak hasznot, amelyek tulajdonképpen nem is gyógyítanak!

„Bárcsak tudtam volna erről a könyvről régebben, amikor az édesanyám rákban szenvedett”

Hűha! Ez a könyv tele van rengeteg információval, melyekről eddig soha nem hallottam! És egyszerű és könnyen olvasható a könyv.

Most gyakorlatba ültetek néhányat a bemutatott ötletek közül, miközben a candida-fertőzésem, egy másik „gyógyíthatatlan” betegségem kezelem. Már látszanak a fantasztikus eredmények!

Bárcsak tudtam volna erről a könyvről néhány évvel ezelőtt, amikor az anyukám rákban szenvedett! Biztos vagyok benne, hogy túlélte volna. Hálásan köszönöm, hogy kiadtátok ezt az anyagot, már úgy érzem, hogy barátaim vagytok!

Márta

„Rendkívüli információk! Bárcsak már 20 évesen is ismertem volna ezt a pár egyszerű megoldást a könyvből!”

Nem tudom eléggé meghálálni nektek ezt teljes körű összefoglalót, amelyet nemrég kaptam! Mióta betöltöttem a 40. életévemet, több figyelmet szánok a ráknak, mint általában szoktam. Rendkívül elképesztő információk!

Azt hiszem, hogy kötelező olvasmány kellene legyen mindenki számára. Bárcsak már 20 évesen is ismertem volna ezt a pár egyszerű megoldást a könyvből!

Köszönöm még egyszer!

Johanna

Hihetetlen történetek a “halálos ítélet” megfordításáról
 • 1975-ben egy 48 éves építész jelent meg egy los angelesi kórházban a rák egyik legfélelmetesebb fajtájával: a garatrákkal. Ahelyett, hogy műtétre szánta volna el magát – ami örökre eltorzította volna az arcát – ezt az indiai gyógyírt használta fel. A felesége segítségével meggyógyult a rákból és egészségben éltek, amíg 26 évvel később meg nem haltak.

 • De hadd számoljak be egy még csodálatosabb gyógyulásról. 1986-ban egy 18 éves, New Yorkban élő fiatalt egy ritka és kegyetlen rákformával diagnosztizáltak, melynek megnevezése Askin-daganat. Abban az időben az orvosok csak 20 hasonló esetet írtak le az egész világon a betegség felfedezése óta. Mind a 20 páciens belehalt. Úgy tűnt, hogy ennek az ifjúnak semmi esélye nincs a túlélésre.

  A 18 éves páciens egy olyan betegségben szenvedett, melynek az elhalálozási aránya 100%! Hallott az indiai gyógyírról és elhatározta, hogy kipróbálja azt. Egy interjúban, amelyet 2009-ben készítettek – majdnem 23 évvel azután, hogy rákkal diagnosztizálták – az ifjú azt mondja, hogy betegsége nem újult ki, és makkegészséges. De ez nem a szerencsének köszönhető! Ez az indiai természetes gyógyír egy hosszú távú fogadalomtétel.

  A fiatal srác annyira boldog volt a gyógyulása miatt, hogy kedve támadt mindenkinek ajánlani az ő módszerét. Az egészség terén működő hatóságok, a gyógyszeriparral együtt az évek során háborgatták, és megtiltották neki a gyógyír terjesztését.

Az összeesküvés, mely sakkban tartja a világot

Ne feledd: Az Egyesült Államokban minden egyes rákos páciens a kezelésekért 350.000 és 850.000 dollár közötti összeget kell fizessen! Gondolj bele mit jelent ez! És mit jelentene, ha azok, akik ezeket az összegeket kapják, többé nem részesülnének belőle! Az orvosok fizetése és az intézmények működési költsége ebből a pénzből volt finanszírozva. Bebizonyítom az elmondottakat.

 • Egy kemoterápiához szükséges gyógyszer, nev szerint az Erlotinib körülbelül 3.000 euróba kerül havonta! A hatóságok engedélyezték ezt a kezelést a rák ellen, ugyanis ők azt mondják, hogy több év tapasztalata mutatja a túlélési arány 12 nappal való növekedését. Tudom, ezt nehéz elhinni, de igaz! Ami még ennél is elszomorítóbb, hogy a kemoterápiának szörnyű mellékhatásai vannak.

 • Egy másik gyógyszer, mely szintén a kemoterápia során használatos, körülbelül 9.000 euróba kerül havonta. Ez hat héttel növeli a túlélési arányt. HAT HÉTTEL! Ezek a gyógyszerek szörnyű érzéseket keltenek!

Azt gondolod, hogy mégis jobb, mint a semmi? Gondold át még egyszer!

Ha hiszed ha nem, a túlélési arány a rákos betegek között – akik alávetik magukat a kemoterápás és a besugárzásos kezelésnek – ugyanakkora, mint azoké, akik nem kezeltetik magukat! Azaz százból két beteg él még a kezelés után öt évet.

Ez azt jelenti, hogy a többi 98 meghal! Mindezek mögött óriási pénzmozgások állnak, amelyek csak táplálják ezt a disznóságot. A gyógyszerészeti konzorciumok extraprofitot csinálnak a betegek rákjából.

TÖBB, MINT 5000 MAGYAR RENDELTE MEG AZ ELMÚLT ÉVBEN!

A térképen megjelöltük a magyarországi ügyfeleket… ezt az alábbiakban láthatod. Sajnos nem tudtuk belefoglalni a nemzetközi ügyfeleinket is, mert túl nagy lett volna a térkép.


A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Ma csak 7 799 Ft

Patrick Swayze színészt megmérgezték a kemoterápia alatt

Egyes orvosok – akik a természetes vagy alternatív gyógyszerek hívei – azt mondják, hogy a kemoterápia egy veszélyes placebo. Felteszik a kérdést, hogy még hány embernek kell meghalni mielőtt leállítják ezt az őrültséget?

A könyvben, amelyet én írtam, teljes és alapos ínformációkat fogsz találni a bőrrák természetes gyógyításáról. A könyvemben olvasható információk képesek-e minden féle rák gyógyítására? Valószínűleg nem! Egy gyógymód sem lehet minden esetben 100%-osan hatékony.

De az észak-indiából származó gyógyír a világon a létező legerősebb kezelés a rák ellen. Meggyógyítottak ezzel olyan pácienseket ,akiknek az orvosaik azt mondták, hogy már csak néhány hetük van hátra. És ezek a páciensek bebizonyították, hogy az orvosaik tévedtek.

Az észak-indiai kezelés működéséről

Nem vagyok orvos, ezért nem fogok bonyolult szaknyelven beszélni erről az észak-indiából származó gyógyírról, amely képes elpusztítani a rákos sejteket. Azonban beszélni fogok a gyógyír más hasznos tulajdonságairól is:

 • Megszabadít a fájdalomtól és a magas vérnyomástól.

 • Miután összekevered ezt a csodálatos aromával rendelkező gyógyírt, a hatóanyagai keringeni fognak a testedben.

 • Amikor a gyógyír találkozik a rákos sejtek közelében lévő enzimekkel, a gyógyír kibocsát magából olyan hatóanyagokat, amelyek elpusztítják a rákos sejteket a fájdalomcsillapító tulajdonságokkal is rendelkező benzaldehid segítségével.

Természetes gyógyír a fájdalom ellen

A rák-túlélők egyike ezt mondta, miután ezt a kezelést alkalmazta: „Attól a naptól, amióta a gyógyulás érdekében elkezdtem használni ezt az alternatív módszert, nem vettem be semmilyen más gyógyszert vagy fájdalomcsillapító tablettát.

Mindezek ellenére nem is éreztem majdnem semmilyen fájdalmat ”. Még ha nincs is rákos betegséged, de fájdalmaid vannak, kipróbálhatnád ezt a természetest gyógyírt. Olyan olcsó, hogy az amerikaiak többsége a szemétbe dobja, még ha számos fájdalomtól meg is szabadítaná őket.

Ugyanakkor, ez a gyógyír csökkenti a vérnyomást. Az egészséges sejteknek van egy enzimjük, amely átalakít más anyagokat azért, hogy a szervezet elpusztíthassa. Ez a folyamat a vérnyomás csökkenését idézi elő. Ez a természetes gyógyír világszerte több családnak adott reményt!

Egy orvos azt mondta, hogy neki már csak egy éve van hátra – de néhány hét után meggyógyult a rákos betegségből!

Ezelőtt néhány éve, György egy rutinvizsgálatra ment el az üzemorvoshoz. A vizsgálat után egy szomorú hírt kapott. Megtudta hogy rákos. Az orvosok a műtétet ajánlották neki, illetve egyik fülének levágását és a nyaknál való beavatkozást. Azt mondták neki, hogy ellenkező esetben meglehet, hogy csak egy éve van hátra. “Nagyon ijedten ért haza”, mondta a felesége, Mónika.

De ahelyett, hogy az orvosra hallgatott volna, fellépett az internetre és elkezdte az alternatívák keresgélését. Utalást talált erre a csodatevő gyógyírra, amelyet bemutatok a könyvemben, és elkezdett kutatni. Megtalálta ezt a könyvet és letöltötte.

Elkezdte olvasni. “Nem tudta abbahagyni az olvasást”, írta nekem Mónika. “Nagyon lelkes lett, hogy kipróbálja ezeket az alternatívákat. Ez az igazságra való ráeszmélés pillanata volt az úgynevezett egészségügy, élelmiszeripar és az ezeket szabályozó közintézmények korrupciójáról és mohóságáról, akik elméletben az egészségünket kellene hogy szolgálják.”

Miután követte a könyvben adott tanácsokat, alig néhány hét elteltével György ismét elment az orvoshoz egy újabb vizsgálatra. A felsége meg azt írta nekem hogy, “Egyszerűen nem találtak semmit. Megröntgenezték, megcétézték hogy próbálják újra beazonosítani a rákos betegséget, de már nem volt semmi. Eltűnt!” Mónika még elmagyarázta nekünk: „Az, amit legjobban értékel a rákos megbetegedéssel kapcsolatos könyvünkben – láss a külsőségeken túl – hogy, olvasmányos és rákellenes kutatások leírásai könnyen érthetőek.

“Köszönjük szépen neked ezt a könyvet és mindenkinek ajánlani fogjuk, akik hajlandóak minket meghallgatni”.

NÉHÁNY KÉRETLEN E-MAIL ÜZENET OLYANOKTÓL, AKIK NEMRÉG MÉG DAGANATOS MEGBETEGESBEN SZENVEDTEK:
„Úgy gondolom, ha ezeket a módszereket az iskolákban tanítanák, a rákos megbetegedések (mint ahogyan más betegségek is) néhány év alatt megszűnnének”

Éppen most fejeztem be a könyvük olvasását és csak annyit tudok mondani, hogy le vagyok nyűgözve az információk töménységétől.

Meg vagyok győződve: ha ezeket a módszereket az iskolákban tanítanák, a rákos megbetegedések (mint ahogyan más betegségek is) néhány év alatt megszűnnének.

Mindenki, aki valóban törődik az egészségével, rögvest el kellene olvassa ezt a könyvet, és mihamarabb alkalmazni kellene a benne leírt tanácsokat, hogy hosszú és boldog életnek örvendhessen!

Köszönöm a bátorságotokat, hogy mertétek mindezeket megosztani mindannyiunkkal. Már ajánlottam ezt a könyvet sok barátomnak és családtagomnak is.

Gábor

„Az orvosok egyedül a csonkításhoz értenek, ami nem olyan hatékony, mint e könyv természetes alternatívái!”

Kimondhatatlanul sajnálom azt a veszteséget és fájdalmat, amit Ön és a családja átélt. A Rák ellenes táplálékok és gyógyírek c. könyv egy rendkívüli információforrást jelent. Egy gyarkorlatias leírás hasznos adatokkal megtűzdelve.

Sok közeli barátom és családtagom volt, akik szembesültek a rákkal, és ragaszkodok, hogy kiemeljem, hogy az orvosok egyedül a csonkításhoz értenek, ami nem olyan hatékony, mint e könyv természetes alternatívái! Úgy vélem, hogy nagy szolgálatot tettetek mindannyiunk számára! Még egyszer hálás köszönet ezért a tanulságos könyvért!

Sok barátomnak ajánlottam, akik most hálával gondolnak reám!

Pál

Mit tartalmaz a Rák elleni táplálékok és gyógyírek c. könyv?

Íme néhány, a könyvben olvasható információk közül

Fedezz fel lenyűgöző dolgokat a könyv olvasása során!
 • A sejtek feloldása a legjobb mód a rákos sejtek eltávolítására (132. oldal)
 • “Vagy sugárterápizra viszed a gyermeked, vagy végignézheted a halálát!” Olvass egy sokkoló történetet az orvosi terrorizmusról! Egy 12 éves gyermek és szülei esete (80-81. oldal)
 • Az agydaganat-specialista azt mondta: “Ha agydaganatom lenne, semmiképp nem sugároztatnám magamat” – mindezek ellenére ő fölírja ezt a kezelést a pácienseinek (66. oldal)
 • Rákos betegségen szenvedő kemoterapeuta azt mondta kollégáinak: „Csináljatok amit akartok, de nem akarok kemoterápiát!” (71. oldal)
 • Kecskére bízni a káposztát: Azok az orvosok, akik a hagyományos gyógyszereket használják, szinte garantált, hogy nem szabadítanak meg a betegségtől (77. oldal)
 • John F. Kennedy, volt amerikai elnök személyi orvosa egy természetes gyógyírral meggyógyította a saját rákos betegségét. Ezt te is előállíthatod otthon! Melyik ez a gyógyír és hogyan készítheted el? (136-138. oldal)
 • Az orvos, aki 32.507 páciensnél 93%-os sikerrel alkalmazza az alternatív gyógyszerészetet! Magasról lepipálja a hagyományos gyógyászatot, amelynek sikeraránya 2% (132. oldal)
 • A mutatvány, amelyben egy operaénekes megrepesztett egy poharat a saját hangjával és a rák-ellenes gyógyír, amely addig vibrál, amíg elpusztítja a rákos sejtet anélkül, hogy ártana az egészséges sejteknek (51. oldal)
 • Egy többszörös Nobel díj-nyertes felfedez egy természetes gyógyírt. Ez több, utolsó stádiumban lévő rákos beteget mentett meg, mint bármely más kezelés (119. oldal)
 • Miért kellene ezt a Bibliában is említett rákellenes táplálékot fogyasztanod (246. oldal)
 • Ásványi anyag, mely befolyásolja a rákos sejtek fejlődését, kihalásig éheztetve azokat. Olcsó és könnyen beszerezhető! Mellékhatások nélkül (127. oldal)

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Ma csak 7 799 Ft

Immunissá válni a rákos megbetegedéssel szemben

Arra vállalkoztam, hogy megmutatom neked és a szeretteidnek, miként védekezhettek a rák ellen, és hogyan kerülhetitek el a fájdalmat. Azt akarom, hogy ugyanabban a nyugalomban legyen részetek mint nekem.

Engedd meg, hogy egy analógiával éljek: miért nem tör ki tűzvész minden alkalommal, amikor valaki az erdőben eldob egy égő cigarettát? Mert attól függ, hogy az hova esik.

Ha a csikk a földre, vagy az útra fog esni, nem fog tűzvészt kelteni. Kivéve, ha a szél nem fújja más helyre. Ha eldobsz egy égő csikket és kint esik az eső, vagy nedvesség van, ugyancsak nem fog tüzet okozni. Ha más helyre esik – mint pl. száraz fűre, vagy az avarra – az már elég ahhoz, hogy leégjen az egész erdő.

Egy másik hasonlat: ameddig nem gyúl ki az autód műszerfalán lévő piros égő, mely a motorhibát jelzi, nyugodt vagy. Amikor az égő kigyúlt, elkezdesz nyugtalankodni. A könyvem 95. oldalán olvashatsz arról, hogy melyik az a mutató, amelyik megmondja neked, hogy van-e okod nyugtalankodni a rák veszélye miatt vagy sem.

Világszerte emberek milliói úgy élik le az életüket, hogy nem tudják mi történik velük. Ez veszélyes dolog. Sőt, a 96. oldalon leírom neked mit kell tenned azért, hogy az a piros égő soha ki se gyulladjon. Nyugodtan hátradőlhetsz. Nem lesz okod az aggodalomra!

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Elégedettség garantált

A könyv könnyen átlátható módon volt írva és szerkesztve. Éppen azért, hogy az olvasó bizonyosan elérje a vásárlási és jobbulási célját. A könyv olvasójától minden kockázatot magamra vállaltam, és teljes garanciát biztosítok az olvasó számára.

Ha még ma megrendeled a könyvet, 30 napod van annak elolvasására és a tanácsok kipróbálására. Olvass el belőle minél több fejezetet és próbáld ki a javasolt módszereket! Így a lehető legrövidebb idő alatt nyerheted vissza egészséged. Saját magad láthatod, hogy sokkal értékesebb információkat nyertél, mint amilyen csekély a befektetésed volt.

Ha az eredményekkel mégsem vagy elégedett, kérd vissza a pénzedet!

A termék megrendelése során BÓNUSZKÉNT megkapod A szuper táplálékok könyve egy szuper egészségért c. könyvet!
1 500 Ft INGYEN!

Előnyök:

 • A “szuperélelmiszer” napjainkban széles körben használt fogalom a fitonutriensekben gazdag ételek leírásánál. Sokan azt gondolják, hogy ezek számos előnyt biztosítanak.
 • 24 szuper táplálék, amely rövid időn belül megerősíti az immunrendszeredet
 • Rengeteg haszonnal bír az egészségre nézve
 • Sok más tanács, hogy elkerülhesd az egészségtelen diétát
És ez nem minden! Még megkapja a 101 módszer a fiatalság megőrizésére c.könyvet is
1 500 Ft INGYEN!

Előnyök:

 • Ez a könyv tanácsok egész sorát tartalmazza arra vonatkozóan, hogy az életutunk során mindenünk meglegyen, amit kívánunk
 • Hogyan táplálkozzunk egészségesen
 • Méregtelenítő módszerek
 • A szív egészségének megőrzése
 • Hogy érezzük jól magunkat és hogyan nézzünk ki jól minden körülmények között
És megkapja Az egészség házhoz is szállít! c. könyvet is!
1 500 Ft INGYEN!

Előnyök:

 • Nem szükséges óriási pénzösszegeket költeni az egészségünk fenntartásához. Néhány egyszerű tanácsot mutatunk be az egészséges életstílus eléréséhez, testmozgás és megfelelő diéta által
 • Olcsó fogyókúrázási módszerek, amelyek otthon is alkalmazhatóak
 • 9 törvény egy új kezdethez az egészség terén
 • 9 hatékony testgyakorlat, melyeket otthon is lehet alkalmazni
Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Ma csak 7 799 Ft

UI A könyvem megvásárlására talán az a legjobb indok az, hogy amint az Ön birtokába kerül a módszer, azonnal lelki megnyugvást ajándékoz Önnek. Miért kellene a rákos megbetegedések miatt aggódni? Miért kellene tehetetlenül néznünk a szenvedő szeretteinket?

Váljál képessé tenni valamit a barátaid és a rokonaid érdekében! A saját lelki nyugalmadért RENDELD MEG MOST!

Az ajánlat a következő periódusban érvényes :
a készlet erejéig.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.