Pur si simplu unii oameni par sa fie imuni la cancer Este si cazul unor oameni din Nordul Indiei
Descopera secretul lor citind randurile de mai jos

Dragă prietene, Acum un secol, un medic englez a dat din întâmplare peste un trib izolat din nordul Indiei. Vreme de șapte ani a conviețuit cu membrii acelei comunități pentru a dezlega secretul sănătății de fier pe care membrii tribului o aveau. În anul 1921 acest doctor a publicat toate cele dezvăluite într-o lucrare editată de Universitatea Oxford. Doctorul cu pricina spunea în lucrarea sa că tribul respective era neîntrecut în „independența față de boli”. Cancerul era necunoscut pentru acei oameni.

Doctorul a descoperit totodată că speranța de viață a membrilor tribului era neobișnuit de lungă. Englezul a descoperit, totodată, faptul că dieta membrilor tribului avea o particularitate: ei consumau preponderant un fel de mâncare foarte bogata în substanțe nutritive. S-ar putea să te surprindă să știi că europenii, în mod constant, aruncă acest aliment la gunoi. De ce? Pentru că aproape nimeni nu știe că este comestibil și bun pentru sănătate!

Această mâncare este total comestibilă, aromată, netoxică și foarte nutritivă! Atunci când muști din acest aliment vei simți o aromă puternică, pe care s-ar putea să o recunoști din unele prăjituri care îți plac. S-ar putea să te întrebi: Dacă acest aliment pe care în general lumea îl aruncă poate preveni cancerul, este posibil să îl și vindece? Citește singur…

Un doctor către pacientul său, suferind de cancer în stadiu terminal „Felicitări, ești sănătos!”

Pe la jumătatea anilor 70 un cercetător al unui prestigions institut care studia tratamente pentru cancer a dovedit în repetate rânduri că această mâncare care nu este toxică micșorează tumori. În cele ce urmează îți voi spune cum a încercat respectivul spital să îi oprească cercetările. Dar mai întâi, să îți spun cum funcționează leacul pe oameni.

Aşa cum probabil ştii deja, atunci când cancerul se împrăştie dincolo de tumoarea originală, doctorii de obicei spun că este în faza terminală. Eu unul cunosc un caz al unei persoane din străinătate care, ajuns în această fază, a spus că nu mai are nimic de pierdut, aşa că şi-a dedicat timpul rămas încercând acest leac ne-toxic.Doctorul său, în cuvinte cel puţin, l-a condamnat la moarte. I-a spus că mai are doar câteva luni de trăit. Aşadar, pacientul a refuzat chimoterapia şi a căutat în schimb alternative naturale. A dat peste leacul pe care eu îl descriu acum în această carte şi a citit despre prevenirea cancerului prin metoda provenită din India.La câteva luni după, persoana respectivă – un preot reformat – îmi scria că „Mi-am făcut analize de sânge pe 19 octombrie 2010, iar oncologul mi-a spus: Felicitări! Eşti sănătos! I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru vindecarea mea. Alte 31 de teste diferite au confirmat diagnosticul.

M-am vindecat. Corpul meu a scăpat de cancer! Asta în condiţiile în care pe 12 Aprilie în acelaşi an am fost diagnosticat cu cancer la colon în fază terminală, care mi se răspândise în sistemul limfatic”.Acesta este un caz recent. Doctorii mizează pe o supravieţuire de aproximativ 5 ani. Şi eu îţi pot arăta, în câteva momente, cum mai multe persoane au reuşit să scape de această maladie fatală şi au trăit până la câteva zeci de ani apoi.Greu de crezut? Poate. Dar nu îţi cer să crezi nimic deocamdată, până când nu vei vedea cu ochii tăi dovada. Tot ce îţi cer e să te abţii de la a nu crede câtă vreme îmi expun dovezile, inclusiv dovezi foto. Permite-mi să trec puţin în revistă cum această carte poate ajuta oameni, la fel ca pe acel preot amintit mai sus.

Sunt autorul unei cărţi care prezintă o alternativă. Pentru că nu sunt un doctor, sunt liber să îţi spun adevărul în ceea ce priveşte opţiunile pe care le ai cu privire la tratarea cancerului. Nu ştiam mai nimic despre cancer până când această boală mi-a luat de lângă mine şapte membrii ai familiei, inclusiv pe mama şi pe tata!

Nu voi uita niciodată ochii limpezi ai tatălui meu, zâmbetul lui şi vitalitatea. Mi-a fost foarte greu să accept când a fost diagnosticat cu cancer la colon. La un metru nouăzeci înălţime şi 94 de kilograme era un bărbat în toată puterea cuvântului. Puternic şi vânjos. A trăit o viaţă curată, fără excese. Nu a fumat, a făcut sport şi a mâncat corect. Cu toate aceasta, corpul său puternic s-a veştejit încetul cu încetul şi a murit de cancer la 52 de ani, în vara anului 1997.

Am ştiut puţine despre această maladie care urma să îmi secere familia.
 • În primăvara următoare bunicii, părinţii tatălui meu au murit de cancer.
 • Apoi, un an mai târziu, un verişor a fost luat dintre noi din aceeaşi cauză.
 • După doi ani, în 1999, una dintre bunicile mele a pierit din cauza cancerului, iar în august soţul ei, bunicul meu, ultimul rămas.
 • În 2004 mama a plecat dintre noi.

Draga prieten, Numele meu este Sergiu si as vrea ca tu sa nu ai parte de durerea prin care am trecut eu si familia mea. Sotia mea a fost diagnosticata cu cancer la putin timp dupa aniversarea a 25 de ani de casatorie. Ni s-a spus ca exista pericolul iminent de deces daca nu actionam rapid. Am fost luati total prin surprindere ! Din moment ce sotia mea a consumat numai hrana sanatoasa intreaga viata, era ultima persoana la care ne asteptam sa fie diagnosticata cu cancer.

Toate deciziile medicale ce trebuiau luate ne-au luat prin surprindere, astfel incat nu am avut timp sa ne hotaram ce sa facem. Auzisem de cateva tratamente alternative, insa nu stiam mare lucru despre ele. Cand i-am intrebat pe doctori acestia ne-au raspuns ca singura speranta consta intr-o interventie chirurgicala rapida, chemoterapie si probabil o radioterapie. De cand acest cosmar s-a terminat, am inceput sa descopar niste metode noi si promitatoare de a elimina cancerul din organism. Insa era prea tarziu iar sotia mea a decedat intre timp. Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta.

Am aflat destul de multe lucruri despre tratamentele alternative pentru cancer, si mi-am continuat cercetarile pentru a-i ajuta pe unii dintre prietenii mei care duceau aceeasi lupta. Cu cat descopeream mai mult cu atat eram mai socat de ceea ce se intampla. Deveneam din ce in ce mai furios deoarece nu descoperisem aceasta mai devreme!

Astfel am aflat ca sunt sute de optiuni disponibile insa institutiile medicale si industria farmaceutica nu doreste ca acestea sa fie cunoscute noua.

Moartea mamei a fost picătura care a umplut paharul! Eu cred că cei dragi mie nu s-au sfârşit într-atât din cauza cancerului cât din cauza otrăvurilor şi tratamentelor barbarice la care au fost supuşi: vorbesc aici de iradiaţii şi chemoterapie. Arsuri radioactive şi otrăvuri chimice.

Apropiaţii mei au murit din cauză că au ascultat de nişte doctori şi le-au urmat sfaturile. Au murit pentru că nu au ieşit din rând, să vadă mai departe decât metodele obişnuite de vindecare, respectiv leacurile naturale.

Ei nu ştiau despre aceste leacuri ŞI NICI EU

Câtă vreme am lucrat pe post de contabil nici prin gând nu îmi trecea că voi scrie un bestseller care îi va ajuta pe mulţi să se vindece de această boală. Abia după ce mama a trecut în lumea cealaltă am început să caut răspunsuri şi leacuri naturale. Pe parcursul cercetărilor mele am dat peste detalii şocante cu privire la conspiraţia de a ţine americanii ignoranţi cu privire la leacurile naturale pentru cancer. Sunt nerăbdător să îţi ofer informaţii care ar putea să te ajute. Iar eu sunt dovada vie.

Doctori din SUA omoară celule cancerigene folosind remediul din INDIA

În anii 1930 doctori de la o faimoasă universitate din America (Universitatea California din San Francisco) au început să trateze pacienţi bolnavi de cancer cu remediul pe care l-am pomenit la începutul acestei scrisori – acel din nordul Indiei. Autorităţile Americane au permis terapiile cu pricina la acea vreme. În timpul anilor 40 şi la începutul anilor 50, aceşti doctori şi-au continuat cercetările folosind aceeaşi substanţă naturală. Este ne-toxică şi omoară celule cancerigene. Dar această terapie ameninţa încă de pe atunci profiturile obţinute de spitale de pe urma chimoterapiei de către giganţii de pe piaţa de farmaceutice. Aşadar, industria farmaceutică a angajat doi doctori cunoscuţi la acea vreme să discrediteze leacul adus din India. Poate eşti interesat să afli că industria de tutun în America a plătit şi ea acei doi doctori cu câte 50.000 de dolari să vorbească de bine despre ţigări. Banii sunt mulţi chiar şi azi, dar acum 50 de ani erau o mică avere. Şi poţi să crezi sau nu, dar cei doi spuneau următorul lucru despre ţigări: „20 de ţigări pe zi ţin la distanţă cancerul de plămâni”. Ei bine, în anul 1953 cei doi doctori care făceau reclamă la ţigări au publicat descoperirile lor despre vindecarea naturală a cancerului în care discreditau leacul indian. Spuneau că nu este eficient. Raportul lor era nesincer la fel cum erau şi remarcile cu privire la tutun şi cancerul la plămâni. Nu cred că vei fi surprins când îţi voi spune că unul din cei doi doctori a murit de pe urma cancerului la plămâni. Celălalt doctor a pierit într-un incendiu, probabil cauzat de o ţigară pe care a scăpat-o în timp ce fuma în pat. Justiţie divină? Aşa pare.

Grupurile de interese concediază un angajat care a dat în vileag adevărul despre tratarea cancerului!

După cum ţi-am spus mai devreme, în anii 70 un cercetător de la un spital important din Statele Unite făcea experimente pe şoareci în ceea ce priveşte cancerul. În repetate rânduri a descoperit că remediul natural din India funcţionează şi micşorează tumorile. Un tânăr idealist angajat la spital a fost nerăbdător să scrie un articol în care anunţa această revoluţie în domeniul medicinei. Apoi a avut parte de un moment şocant! Şefii lui l-au sfătuit să renunţe la a lucra la acea poveste de îndată. Şefii lui au argumentat că munca cercetătorului cu pricina nu este semnificativă.Dar el văzuse cu ochii săi rezultatele cercetării. Şi funcţiona negreşit! Aşa că şefii lui l-au instruit să mintă. Mai mult, au insistat să scrie un articol în care să pretindă că remediul natural nu avea niciun efect şi era inutil. Se pare că şefii lui aveau un conflict de interese: legături financiare cu industria de chimoterapie. Dar acest angajat nu a putut să mintă despre ceea ce ştia că este adevărat. În loc să facă ce i-au cerut şefii săi, a dat în vileag ce i-au cerut aceştia şi ce ştia despre tratamentul din India. A fost dat afară în scurt timp după aceea. Să nu crezi altceva! Industria de chimoterapie este speriată de moarte de acest remediu natural din nordul Indiei. Dacă acest leac ar fi cunoscut pe scală largă asta ar însemna un sfârşit abrupt pentru profiturile lor obscene făcute de pe urma unor medicamente care nu funcţionează.

“Nu-mi doresc decat sa fi stiut de aceasta carte acum cativa ani, cand mama mea suferea de cancer.”

Cartea aceasta e ticsita de atatea informatii despre care nu mai auzisem pana acum, mai ales ca e o carte usor de citit si de inteles! Acum pun in aplicare cateva din ideile prezentate aici, in acelasi timp incercand sa ma vindec de candidoza, o alta boala “incurabila”! Deja observ rezultate uimitoare! Nu imi doresc decat sa fi stiut de aceasta carte acum cativa ani, cand mama mea suferea de cancer. Sunt sigura ca ar fi supravietuit. Va multumesc pentru ca ati publicat acest material, simt ca deja suntem prieteni!

Marta

“Niste informatii cu totul uimitoare ! Imi doresc sa fi stiut cateva solutii simple din aceasta carte atunci cand aveam 20 de ani!”

Nu va pot multumi indeajuns pentru acest material extrem de bine documentat pe care l-am primit recent ! De cand am implinit 40 de ani, acord mai multa atentie ca de obicei cancerului. Niste informatii cu totul uimitoare ! Cred ca ar trebui considerata lectura obligatorie pentru oricine. Imi doresc sa fi stiut cateva solutii simple din aceasta carte atunci cand aveam 20 de ani!

Multumesc inca o data!”

Ionela

Poveştile incredibile ale unor „sentinţe la moarte” inversate

În 1975, un constructor de 48 de ani se prezenta la un spital din Los Angeles cu una dintre cele mai temute forme de cancer din câte există: cancer oral faringial. În loc să se opereze – lucru care l-ar fi desfigurat pe viaţă – el a folosit acest remediu din India. Cu ajutorul soţiei sale s-a lecuit de cancer şi au trăit sănătoşi până la moarte (26 de ani mai târziu). Dar să îţi spun o poveste mai miraculoasă. În 1986, un tânăr de 18 ani din New York a fost diagnosticat de către doctor cu o formă rară şi ucigătoare de cancer numit Tumoarea Askin. La acea vreme doctorii cunoşteau doar 20 de astfel de cazuri în lume, de când boala a fost descoperită. Toţi cei 20 de pacienţi descoperiţi până atunci muriseră din cauza bolii de care sufereau. Tânărul nostru, părea să nu aibă nicio scăpare. Suferea de o boală cu rată a mortalităţii de 100%! Dar auzise de acest leac din India şi s-a hotărât să îl încerce. Într-un interviu acordat în 2009, la aproape 23 de ani de când fusese diagnosticat cu cancer, tânărul spune că boala nu a recidivat şi că e sănătos tun. Dar nu datorită norocului a scăpat de cancer. Acest remediu naturist din India este un pariu pe cursă lungă. Tânărul este într-atât de entuziasmat de faptul că s-a însănătoşit încât îi vine să le recomande tuturor soluţia sa. Iar autorităţile din domeniul sănătăţii, împreună cu industria farmaceutică, l-au hărţuit în toţi aceşti ani şi nu l-au lăsat să îşi promoveze leacul.

Conspiraţia care ţine lumea în umbră

Chiar dacă nu crezi ce îţi spun, aceasta nu este singura cale prin care te poţi vindeca de cancer. Există mai multe soluţii naturale. „Nu avem doar una ci mai multe soluţii disponibile pentru vindecarea cancerului. Dar toate sunt suprimate drastic de către autorităţi. Sunt prea murdare, prea interesate de a tăcea şi a muşamaliza acest subiect”. Să dovedesc cele spuse. Un medicament pentru chimoterapie numit Erlotinib costă aproximativ 3.000 de euro pe lună! Autorităţile au aprobat acest tratament împotriva cancerului pentru că, spun ei, au argumente că a crescut rata de supravieţuire cu 12 zile. Ştiu că pare greu de crezut, dar e adevărat. Ce e şi mai trist e că chimoterapia are efecte secundare oribile. Un alt medicament tot pentru chimoterapie costă aproximativ 9.000 de euro pe lună pentru că creşte rata de supravieţuire cu şase săptămâni. ŞASE SĂPTĂMÂNI de iad! aş adăuga. Aceste medicamente te fac să te simţi oribil!

Crezi că e mai bine decât nimic? Ia mai gâdeşte-te o dată!

Fie că crezi sau nu, rata de supravieţuire în rândul pacienţilor de cancer care acceptă chimoterapia şi iradierile este aceeaşi cu cea a pacienţilor care nu se tratează deloc! Înţelegi că doar doi din 100 de pacienţi aflaţi în stadiul patru al bolii mai trăiesc la cinci ani după tratament? Asta înseamnă că ceilalţi 98 mor! La mijloc este vorba despre sume incredibil de mari care ţin în viaţă excrocheria asta. Profitorii din domeniul farmaceutic fac bani otrăvind bolnavii cu cancer.

Comandat de peste 5000 de oameni din Romania in ultimul an!

De fapt, am marcat pe harta clientii din Romania… vedeti mai jos. Din pacate, nu am putut sa ii includem si pe cei internationali intrucat harta ar fi fost prea mare.


Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

97 LEI

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


Actorul Patrick Swayze a fost otrăvit în timpul chimioterapiei

Unii doctori adepţi ai medicinei naturiste sau alternative spun că chimioterapia este un placebo periculos. Ei se întreabă câţi alţi oameni trebuie să moară până când această nebunie va fi oprită. În cartea pe care am scris-o vei primi informaţii complete cu privire la căile naturale folosite pentru a scăpa de cancer la piele. Poate informaţia disponibilă în cartea mea să vindece orice formă de cancer? Cu siguranţă nu! Niciun leac nu e 100% eficient în toate cazurile. Dar remediul din nordul Indiei este unul dintre cele mai puternice disponibile în lume împotriva cancerului. A vindecat pacienţi ai căror doctori le-au spus că mai au de trăit doar câteva săptămâni. Iar acei pacienţi le-au dovedit propriilor doctori că aceştia s-au înşelat.

Cum funcţionează tratamentul din nordul Indiei?

Nu sunt un doctor aşa că nu voi vorbi complicat şi sofisticat despre acest remediu din Nordul Indiei care omoară celule canceroase. Îţi voi spune, totuşi alte beneficii de pe urma acestui leac: te scapă de durere şi scade tensiunea arterială.După ce vei mesteca acest remediu cu aromă deosebită substanţele sale vor circula prin corpul tău. Când remediul întâlneşte enzimele care se găsesc în apropierea celulelor canceroase, se declanşează tratamentul, întrucât acesta eliberează substanţe care ucid celulele canceroase prin intermediul benzaldehidei, care are şi proprietăţi anestetice.

Un remediu natural împotriva durerii

Unul dintre supravieţuitorii cancerului a spus, după ce a folosit acest tratament „Din ziua în care am început să folosesc această metodă alternativă de a mă vindeca, nu am luat niciun alt medicament sau tablete pentru durere. Cu toate acestea nu m-a durut mai nimic”.Chiar dacă ai cancer sau nu, dacă te doare ceva, ai putea încerca acest remediu natural. Costă atât de puţin încât cei mai mulţi americani îl aruncă la ghenă. Chiar dacă ar putea să îi trateze de multe dureri. Totodată, acest leac scade tensiunea arterială. Celulele sănătoase au o enzimă care transformă alte substanţe astfel încât să poată fi eliminate de organism, lucru care generează scăderea tensiunii. Acest remediu natural a adus speranţă în multe case din întreaga lume!

Un doctor i-a spus că mai are un an de trăit – după câteva săptămâni, însă, cancerul dispăruse!

Acum câțiva ani, George se ducea la doctor pentru niște analize de rutină pe care i le ceruseră angajatorii. În schimb, a primit o veste tristă. A aflat că are cancer. Doctorii i-au recomandat operația, respectiv tăierea unei jumătăți din ureche precum si o interventie chirurgicala la gat. I-au spus că, altfel, s-ar putea să nu mai trăiască mai mult de un an. „A venit acasă tare speriat”, spune soția sa, Monica. Dar în loc să asculte ordinele doctorului, el a intrat pe net și a început să caute alternative. A dat peste acest leac miraculos descris în cartea mea, și a început să cerceteze. A dat peste această carte și a downloadat-o. A început să o citească. „Nu voia să se opereze”, mi-a scris Monica. „Ce l-a determinat să dorească să încerce aceste alternative a fost să afle din carte despre corupția și lăcomia din așa numitul sistem de sănătate, industria alimentară și instituțiile publice care ar trebui în teorie să ne protejeze sănătatea”. După ce a urmat sfaturile din carte, în doar câteva săptămâni George s-a dus din nou la doctor pentru o nouă conosultație. Soția sa mi-a mai scris că „Pur și simplu nu i-au găsit nimic. L-au fotografiat, l-au scanat ca să încerce să găsească cancerul. Dar nu mai era nimic. Dispăruse!” Monica ne-a mai explicat: „Ceea ce apreciez la cartea “Alimente si remedii naturiste impotriva cancerului” este faptul că este o carte ușor de înțeles despre toate cercetările desfășurate în domeniul tratamentelor anti cancer nefarmaceutice preventive. Îți mulțumim din tot sufletul pentru această carte și o vom recomanda tuturor celor dispuși să ne asculte”.

Un mail primit de la unul din cititori
“Cred cu adevarat ca daca aceste informatii ar fi fost predate in scoli, cancerul (ca si alte boli dealtfel) ar disparea in cativa ani.”

Tocmai ce am terminat de citit cartea dumneavoastra si nu pot sa spun decat ca sunt impresionat de bogatia de informatii. Cred cu tarie ca daca aceste informatii ar fi fost predate in scoli, cancerul (ca si alte boli dealtfel) ar disparea in cativa ani. Fiecare persoana careia ii pasa de sanatatea proprie ar trebui sa citeasca aceasta carte acum, si sa aplice informatiile din ea cat de curand posibil, pentru a se putea bucura de o viata lunga si fericita ! Va multumesc pentru curajul avut in a face aceasta informatie disponibila pentru oricine. Deja am recomandat aceasta carte multor prieteni si membri ai familiei mele.

Gabriel

“Raspunsul medicinei pare sa fie mereu: “taie si elimina”, ceea ce nu este atat de eficient precum tratamentele naturiste descrise in aceasta carte!”

Imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita si durerea traita impreuna cu familia dumneavoastra. Cartea “Alimente si remedii naturiste impotriva cancerului” reprezinta o contributie extraordinara. Este o excelenta reprezentare a unor situatii reale alaturi de informatie utila. Am avut numerosi prieteni apropiati, membri ai familiei care au avut de a face cu cancerul, si tin sa mentionez ca raspunsul medicilor pare a fi mereu “taie si spinteca”, lucru extrem de dureros si nu atat de eficient precum curele naturiste descrise in aceasta carte. Consider ca ne-ati facut un serviciu de mare valoare noua tuturor! Inca o data, mii de multumiri pentru aceasta carte educativa! Am recomandat-o multor prieteni care acum imi sunt recunoscatori!

Paul

Si inca un mesaj primit prin mail:
Ce contine cartea “Alimente si Remedii Naturiste Impotriva Cancerului”?

Acestea sunt doar cateva din subiectele abordate in aceasta carte

Dar află ceva și mai fascinant citind cartea!
 • Cea mai bună modalitate pentru a scăpa de celulele canceroase dizolvându-le pur și simplu (pagina 132)
 • „Sau îți iradiezi copilul sau vezi tu!” Citește povestea șocantă a terorismului medical împotriva unui copil de 12 ani și a părinților săi (paginile 80-81)
 • Specialist în tratarea cancerului la creier: „Nu m-aș iradia in veci dacă aș avea o tumoare la creier” – cu toate acestea el prescrie acest tratament pacienților săi (pagina 66)
 • Chimioterapeut suferind de cancer, spunându-le colegilor săi: „Faceți ce vreți dar nu vreau chimoterapie!” (pagina 71)
 • Să lași lupul de pază la oi: Cum doctorii care folosesc medicina convențională aproape că le garantează că nu vor scăpa (pagina 77)
 • Doctorul personal al fostului președinte american John F. Kennedy și-a vindecat propriul cancer cu un tratament natural pe care îl poți pregăti și tu acasă. Care este acest tratament și cum să îl prepari (Paginile 136-138)
 • Doctorul care a adoptat medicina alternativă și are 93% rată de vindecare, la cei 32.507 pacienți ai săi! Acest lucru „bate” urât de tot statistica medicinei convenționale care are o rată de succes de 2% (pagina 132)
 • Leacul natural împotriva cancerului vibrează până la distrugere celulele canceroase – exact in felul în care un cântăreț la operă sparge paharul folosind propria voce – fără să afecteze celulele sănătoase. (pagina 51)
 • Multiplul câștigător al premiului Nobel descoperă un leac natural care l-a scăpat de stadii mai terminale ale cancerului decât probabil orice alt tratament. (pagina 119)
 • De ce ar trebui să mănânci acest aliment anti-cancer descris și în Biblie! (pagina 246)
 • Descopera substanța minerală care afectează procesul de dezvoltare al celulelor canceroase, înflămânzindu-le până la moarte. Este ieftin și ușor de procurat! Fără efecte secundare (pagina 127)

Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

97 LEI

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


Cum să devii imun la cancer

Ceea ce îmi propun este să îți arăt ție și celor dragi cum puteți să vă apărați de cancer și să evitați durerea. Vreau să aveți parte de aceeași liniște de care am eu parte. Permite-mi să fac o analogie: de ce nu izbucnește un incendiu chiar de fiecare dată când cineva aruncă o țigară în pădure? Pentru că depinde unde cade. Dacă mucul de țigară va cădea pe pământ sau în drum se va consuma și nu va genera flacără, decât dacă vântul o duce în alt loc. La fel, dacă arunci mucul și afară plouă sau e umed, tot nu se va întâmpla nimic. Dacă el cade altundeva, cum ar fi in iarba , sau frunze uscate, atunci e destul să ardă toată pădurea. O altă comparație ar fi: câtă vreme nu ți se aprinde becul roșu pe bordul mașinii care indică probleme la motor, ești liniștit. Când acel bec se aprinde începi să te agiți. La pagina 95 din cartea mea vei afla care este indicatorul care îți spune dacă trebuie sau nu să te agiți cu privire la cancer în ceea ce te privește, sau pe cei dragi. Milioane de oameni din întreaga lume își petrec viața fără să știe ce se întâmplă cu ei. Iar asta e periculos. Mai mult, la pagina 96 îți voi spune ce să faci ca să îți păstrezi beculețul roșu stins. Atunci te poți relaxa. Nu va trebui să îți faci griji.

Garanţie deplină pentru 30 de zile!
Satisfacţie garantată

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica !

Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie!

In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie.

Comandand Produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS: Cartea “Super Alimente pentru o Sanatate Super!”
20 Lei GRATIS!
Avantaje:
 • “Superalimentele” sunt un termen folosit larg in ziua de astazi pentru a descrie mancaruri bogate in continut fito-nutrient, multi considerand ca acestea ne pot aduce numeroase beneficii.
 • 24 de super alimente care iti intaresc sistemul imunitar in timp scurt
 • Numeroase efecte benefice ale acestora pentru sanatate
 • Multe alte sfaturi pentru ca sa eviti o dieta dezechilibrata
Si asta nu e tot! Vei mai primi si: Cartea “101 metode pentru mentinerea tineretii”
20 Lei GRATIS!
Avantaje:
 • Aceasta carte cunprinde o serie de sfaturi menite sa invatam a avea tot ce ne dorim, in calatoria noastra prin viata:
 • Cum sa ne hranim sanatos
 • Metode de detoxifiere
 • Alungarea stresului si a insomniei
 • Mentinerea unei inimi sanatoase
 • Cum sa ne simtim si sa aratam mereu bine
Veti primi si: Cartea “Sanatatea face si Livrari la Domiciliu!”
20 Lei GRATIS!
Avantaje:
 • Nu este necesar sa cheltuim sume importante de bani pentru a ne mentine sanatosi. Sunt prezentate si niste sfaturi pentru un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta corespunzatoare.
 • Metode eficiente de slabit ce pot fi aplicate la domiciliu
 • 9 reguli primordiale pentru un nou inceput de sanatate
 • 9 exercitii fizice ce pot fi practicate eficient la domiciliu
Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI

PS Uite cel mai bun motiv, poate, pentru a cumpăra cartea mea: să o ai la dispoziție îți va oferi în primul rând liniște sufletească. De ce să te îngrijorezi cu privire la cancer? De ce să te frămânți cu disperare în timp ce îți privești apropiații cum suferă? Pune-te în postura în care să poți face ceva pentru prietenii tăi și rudele tale. Pentru liniștea ta. COMANDĂ ACUM!

Oferta este valabila pentru perioada :
in limita stocului disponibil.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.