GRENČICA iz 50 zdravilnih zelišč s SVETLIKAVO POLOŠČENO
Hidroalkoholna raztopina / Prehransko dopolnilo
50 €
-
31.9 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1 steklenicko 500 ml GRENČICA iz 50 zdravilnih zelišč
 • V starih časih je bila švedska grenčica sredstvo, ki so ga pripravljali doma in je bila zelo cenjena zaradi svojih prebavnih, razstrupljanjih in pomlajevalnih učinkov. Grenčica je pravzaprav mešanica zdravilnih zelišč, ki so običajno namočena v alkohol. Uporabljene sestavine se razlikujejo od primera do primera, odvisno od uporabljenega recepta. Izvirno poreklo švedske grenčice še ni bilo ugotovljeno. Nekateri pravijo, da se je pojavila v 16. stoletju in zdi se, da so jo popularizirali avstrijski zeliščarji. Izdelek Grenčica iz 50 zdravilnih zelišč s svetlikavo pološčenko je grenak tonik, za pripravo katerega so strokovnjaki Dacia Plant izbrali originalni recept iz 49 zdravilnih zelišč in svetlikavo pološčenko. Čeprav je glavna značilnost grenčice to, da na prebavo in jetra deluje kot tonik (zaradi grenkih rastlin), kompleksnost mešanice pomaga, da ima ta 100% naravni pripravek bolj kompleksne učinke.
 • Pomaga pri: NOTRANJA UPORABA: – normalnem delovanju sistemov: – hepato-biliarnega, z regulacijo izločanja žolča – prebavnega, s povečanjem apetita in spodbujanjem prebave – urinskega, z izboljšanjem diureze in zmogljivostjo razstrupljanja ledvic – respiratornega, z ohranitvijo zdravja bronhialnega drevesa – povečanju energije in zmanjšanju utrujenosti – ohranitvi normalne koncentracije holesterola in maščob v krvi – ohranitvi normalnega delovanja imunskega sistema – vzdrževanju telesa za prilagoditev in regeneracijo v normalnih mejah zmogljivosti – zaščiti celic pred oksidativnem stresom.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Ali druge bolj prirocne rešitve:
70 dnevni paket
2 steklenicki GRENČICA
69 €
-
49.9 €

Cena na predmet: 24.9 €

Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
140 dnevni paket
4 steklenicki GRENČICA
109 €
acum-
79.9 €

Cena na predmet: 19.9 €

Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
“Naravna živila in zdravila proti raku”
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
Knjigo: “Naravna živila in zdravila proti raku”
+ Bonus: “101 metoda za ohranjanje mladosti”
+ Bonus: “Zdravje dostavljeno na domač naslov!”
+ Bonus: “Super živila za super zdravje!”
 • „Ali razveselite svojega otroka ali pa boste videli!” Preberite šokantno zgodbo o medicinskem terorizmu proti 12- letnemu otroku in njegovim staršem
 • Osebni zdravnik bivšega ameriškega predsednika Johna F. Kennedya si je raka ozdravil z naravnimi tretmaji, ki jih lahko pripravite tudi doma. Kakšen je ta tretma in, kako ga lahko izvedete.
 • Zdravnik, ki izvaja alternativno medicino in ima stopnjo ozdravitev 93% med svojimi 32.507 pacienti! To močno škodi statistiki konvencionalne medicine, ki je uspešna samo 2%
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
1 Bonus: “Skrivnosti zdravega življenja”
1 Bonus: “Iz življenja odstranite stres in tesnobo”
1 Bonus: 101 de metode pentru Mentinerea Tineretii
 • Ta material vsebuje podrobne informacije, kako znižati krvni tlak z istim naravnim pristopom, kot je sprememba prehrane, uživanje nekaterih zelišč in zdravi življenjski slog.
 • Prav tako so prikazane zanimive stvari o tem, kako življenjski slog vpliva na arterijski tlak. Odkrili boste, kako toksini iz hrane, ki jo jemo iz življenjskega okolja, delujejo na krvni tlak.
 • Zvedeli boste več o učinku kajenja in potrošnji alkohola. Četudi se ne boste spuščali v podrobnosti, po katerih alkohol pomaga pravilnemu delu arterij in srca, boste izvedeli, da lahko tudi brez alkohola dosežete dvakratni učinek na organizem! Zanimivo bo brati tudi o dveh vrstah holesterola in maščob. Dve vrsti sta dobri, drugi dve pa škodljivi.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Kako brez bolečin raztopiti in odstraniti ledvične kamne in pesek v 24. urah!
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: Kako brez bolečin raztopiti in odstraniti ledvične kamne in pesek v 24. urah!
1 Bonus: “Super živila za super zdravje!”
1 Bonus: “14 skrivnosti za rast samozavesti”
1 Bonus: “Zdravje dostavljeno na domač naslov!”
 • To bodo najverjetneje 3 najpomembnejše minute vašega življenja, ki vam bodo prinesle spremembe.
 • Ne boste več zaskrbljeni zaradi tistega, kar vas neizogibno čaka zaradi napredujoče bolezni ledvic, odpovedi ledvic in, kako boste preživeli preostanek svojega življenja, če boste morali na dializo ali presaditev.
 • Jutri se boste počutili res dobro, ker ste končno nekaj storili; zmanjšali boste simptome, lažje mislili in imeli boljše splošno stanje.
 • Vaša družina in sorodniki bodo ponosni na vas, ker ste to storili. Presenečeni bodo, da poznate toliko podrobnosti o boleznih ledvic.
 • Skupaj z ženo nestrpno pričakujeva vaše sporočilo o tem, kako ste se ozdravili in premagali svojo insuficienco ledvic.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.