Вашата поръчка е получена успешно!

Тъй като сте поръчали дигитален продукт, той ще бъде на разположение за изтегляне веднага, като следвате инструкциите по-долу: Електронното съобщение вече е изпратено до Вас на адресът (електронната поща), който сте посочили. Моля, проверете електронната си пощенска кутия за връзките за изтегляне. Вие ще получите този имейл веднага след като получим потвърждение за успешно заплащане.  
Можете да четете електронната книга и бонусите, като кликнете върху линка по-долу, но Ви съветваме да ги свалите директно:
  – В Internet Explorer: Кликнете с десен бутон + “Запис на целта като…” (Save Target As…)
– Във Firefox: Кликнете с десен бутон + “Запис на връзката като…” (Save link as…)
– В Google Chrome: Кликнете с десен бутон + “Запис на връзката като…” (Save link as…)
Съветваме Ви да отпечатате електроннитe книги след изтегляне.
Ето линкове за сваляне (като мярка против пиратството, тези връзки са достъпни само за 24 часа):

Книгата може да се изтегли от тук: DownloadBook
Бонус 1 може да се изтегли от тук: DownloadBonus1
Бонус 2 може да се изтегли от тук: DownloadBonus2
Бонус 3 може да се изтегли от тук: DownloadBonus3
За да четете електронните книги и бонуси, е задължително да имате инсталиран Adobe Reader на Вашият компютър. Adobe Reader е добре познат софтуер, за това трябва вече да е инсталиран на всеки компютър, но в случай че не разполагате с него, тук е връзката, от където можете да изтеглите най-новата версия: http://get.adobe.com/reader/
Сега проверете пощенската си кутия! Имейлът е изпратен на адреса, който сте посочили. Това съобщение съдържа връзки за сваляне, активни в продължение на 7 дни.

Yahoo и Gmail потребители: Съобщението може да бъде в папката за спам, така че, моля, проверете я ако не го виждате във входящите съобщения. Изберете съобщението и натиснете “не е спам”. За допълнителна информация, въпроси и промени по отношение на поръчката, моля, свържете се с нас на тел: (+40)775.342.171 (само на английски) или по електронна поща: [email protected]
Ще се радваме да предоставим всякаква помощ и се надяваме, че ще останете дълбоко задоволени от нашите продукти!
Благодарим Ви

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.