Последно откритие в лечението на диабета: Революционна програма за преодоляване на ефектите на тази болест и възстановяване на здравето

Внимание! Не си и помисляйте да похарчите пари за още хапчета против диабет, преди да сте прочели това! НАЙ-НАКРАЯ РАЗКРИТИ! Научно доказани принципи за стимулиране производството на инсулин в организма по естествен път.

Безусловно гарантиращи да нормализират нивото на кръвната захар и да обърнат, и забавят основните причини за диабета!

Прочетете до края това писмо, за да научите няколко лесни стъпки, които да стимулират панкреаса Ви да произвежда повече инсулин всеки ден.

Научете от носители на Нобелова награда и лауреати на други световни отличия как по естествен път да свалите нивото на кръвната захар и завинаги да изхвърлите от живота си лекарствата за диабет и инсулиновите инжекции!

Скъпи приятелю,

Ако ти е омръзнало да бъдеш финансово експлоатиран от лекарите и фармацевтичните компании, докато страдаш от това напълно излечимо заболяване, тогава четеш най-важните редове в своя живот. Пиша ти днес, защото искам да ти разкажа за научния прогрес, постигнат наскоро в лечението на диабета. Ако дочетеш до края… обещавам да се почувстваш възнаграден.

Лечението срещу диабет, от което имат нужда толкова много хора, най-накрая съществува! Направени са нов набор изследвания върху хора, страдащи от диабет… хиляди хора в твоето положение възвърнаха здравето си завинаги, без да вземат лекарства!

И докато съвременната медицина се проваля с гръм и трясък, то този нов подход има 100% успеваемост, в това напълно да отърве пациентите от противодиабетни лекарства и хапчета, давайки им шанс за нормален живот.

Този революционен пакет подробно описва първата медицински доказана система за лечение на диабет тип 2 и преддиабетно състояние, както и помага на страдащите от диабет тип 1 драстично да намалят или дори да спрат използването на инсулин.

Дошло ти е до гуша…

 • Да се притесняваш за дългосрочните последици, причинени от усложненията на диабета…

 • Да се боцкаш постоянно, за да проверяваш нивото на кръвната захар…

 • Да живееш с мисълта, че имаш 80% шанс да умреш от инфаркт или друго сърдечно заболяване…

 • Да се чувстваш виновен, когато стане дума за храна или тегло…

 • Да се притесняваш за това, че не можеш да отслабнеш, защото заради лекарствата не спираш да надебеляваш…

 • Да си загрижен от бдителността, която трябва да проявяваш във връзка с това заболяване…

 • Да търпиш страничните ефекти от медицинското лечение, което правиш…

Сигурно се питаш “защо?”

 • Ако всички знаеха за това лечение, фармацевтичните компании не биха могли да си продават лекарствата, които те имат интереса да „ни заврат в гърлото“ за цял живот.

 • Фармацевтичните компании и професионалистите в медицинския бранш биха загубили печалби от милиони долари. А тяхната манипулация от задкулисието на „диабетна криза“ е нещастно оркестриране (за което ще разбереш повече подробности в книгата).

 • Наличието на подобно природно лечебно средство, което без лабораторно произведени химикали помага на хората напълно да се излекуват от диабет, е огромна заплаха за фармацевтичните компании.

Питаш се как е възможно такова нещо?
“Мислех, че диабетът е неизлечим”

Прав си. Поне частично. Посредством традиционната медицина диабетът никога няма да може да бъде излекуван. Тази „борба“ с диабета чрез някои вещества, която лекува симптомите на заболяването – никога не подхожда към корена на проблема.

Всъщност, лекарите признават, че нямат никаква представа каква е причината за развитие на диабет, както и не знаят как да го излекуват – но пък изписват рецепта с някакви лекарства. (Звучи ли ти познато?) Има ли някакво значение всичко това за теб? Защо да вземаш хапчета, когато тези, които са ти ги изписали не знаят какво е диабет, какво го причинява и как да го излекуват?

И заедно с това, изглежда хората реагират също толкова безразлично към здравословните проблеми, които имат: дали е рак, множествена склероза, висок холестерол, артрит, сърдечни проблеми или… диабет. В Европа и Съединените Щати честотата на тези заболявания е много по-голяма, отколкото в развиващите се страни. В тези части на света въпросните заболявания почти не съществуват. В редки случаи. И това е известно от дълги години. Микробиолозите и учените в областта на медицината търсят отговор на това.

Всъщност, отговорът наскоро бе намерен. Откриха, че „съвременният“ ни начин на живот е факторът, който активно допринася за прогресирането на тези заболявания. Човешкото тяло е създадено със способността да се самоизлекува – ако му предоставиш необходимите за това инструменти.

Храната е решаващ фактор във формулата за лечение на диабет.

Вероятно ти е познат изразът: „Ние сме това, което ядем“. Това твърдение започва да става все по-вярно, особено за диабета. Храната наистина е по-важна, отколкото някои хора мислят.

Как е възможно това, което ядем да се отразява толкова много върху тялото ни?

Ще се опитам да обясня това колкото се може по-просто. Представи си, че тялото ти е кола, която работи на биогориво. Тялото ни, размишлявайки малко над ситуацията, е жива машина, която диша и се движи, и която вече над два милиона години съществува с помощта на такова гориво като: вода, семена, ядки, билки, зеленина, корени, плодове, зеленчуци, зърно.

Това е горивото, с което е свикнало човешкото тяло през хилядолетията. ОЩЕ ПОВЕЧЕ , това е „горивото“, въз основа на което е била построена живата машина, каквато е човешкото тяло. После, изведнъж, след два милиона години… машината, за 100 години, преминава на „модерно“ гориво, съставено от смес: захар, сладкиши, бисквити, гризки, шоколад, чипсове, кафе, кока-кола, мазнини и олио, цигари, алкохол, оцет, лекарства, химикали, пестициди, консерванти и т.н.

Не е трудно да се досетиш какво можем да очакваме да се случи с тази машина.

РАЗВАЛЯ СЕ! И ако продължаваш непрекъснато да наливаш подобно гориво в резервоара, машината не може да работи правилно. „Двигателят“ започва да изпитва сериозни затруднения. В някои случаи се развиват тумори. Други хора страдат от невероятно високи нива на холестерол.

В твоят случай храненето и неправилният начин на живот са засегнали един определен орган, по-точно панкреаса… който има основната роля в процеса на производство и освобождаване на инсулин в организма. Този орган толкова много се е увредил от неправилното хранене, че е започнал да произвежда все по-малко инсулин, до момента в който биваш диагностициран с диабет.

Ако се замислиш…

Диабетът, всъщност, не е болест, изразена в липсата на инсулин, а е заболяване на орган, който го произвежда: панкреасът!

Това състояние е само симптом – задействан алармен сигнал – на увреден панкреас, който е прекалено увреден, за да продължи производството и освобождаването на инсулин в тялото, така че да контролира нивото на захарта в организма. Диабетът не се появява като гръм от ясно небе, той е пряк резултат от проблеми вътре в тялото.

За съжаление не обръщаме внимание на ИЗТОЧНИКА на нашите проблеми, и докато не направим това нещо – проблемите ще продължават да се задълбочават. Нека хвърлим един поглед какво се случва в нашите тела. Панкреасът е жизненоважен орган в тялото, разположен близо до стомаха. Основната му роля е да произвежда инсулин. Въглехидратите стимулират секрецията на инсулин повече от всяко друго хранително съединение.

За бързо усвояване на въглехидратите от храната в тялото (въглехидратите могат да се усвояват и по-бавно), панкреасът трябва да работи интензивно, на ръба на силите си, за да произведе повече инсулин. Ако панкреасът бива свръхстимулиран в продължение на дълго време, той може да се измори и дори да спре.

Панкреасът може да бъде изложен на риск и ако се консумират големи количества киселини – киселини получени не само от усвояване на поетите въглехидрати, но и захари, излишна мазнина, силно киселинни храни и пикочна киселина, тъй като те директно отиват в панкреаса от стомаха. И когато милиони хора по целия свят започват да минават през същото това, с тези здравословни проблеми (на всеки 10 секунди се появяват два нови случая), наистина нещо не е наред. Нещо не е балансирано. И не става въпрос за нещо случайно, инцидентно.

imagine-lp-01

Какво са открили учените? Учените разкриха причината за диабет, идентифицираха коренът, а именно, че диабетът се причинява от уязвим панкреас, отслабен и унищожен от киселини: захари, въглехидрати, прекомерни мазнини, пикочна киселина и „натурални“ храни, натъпкани с всякакви химикали, генно модифицирани храни и т.н., които, за съжаление, трайно са се наместили в ежедневието на човека от 21 век.

И тъй като панкреасът е следващото звено в храносмилателния процес след стомаха, всяка храна минава и през него – той всъщност е деликатен орган… Така, вместо да смила храната и да произвежда инсулин… панкреасът се превръща в „шоков орган“.

Това означава, че трябва да поема и неутрализира всички излишни количества киселини, присъстващи в модерното ни хранене, които стомахът му „прехвърля“. Такива моменти благоприятстват появата на диабет, и ако не мислиш да спреш тези атаки срещу своя собствен панкреас, ще се сдобиеш с диабет тип 2, а ако той се развие, ще страдаш от по-тежки форми на диабет.

Радикалната промяна на храненето, през която преминаваме днес (обработена храна, фаст фуд, чипс и т.н., които нямат много хранителни вещества), превръщат панкреаса в първа фронтова линия срещу киселините, мизерията и токсините, които поглъщаме и употребяваме всеки ден.

Лекарят ми каза, че вече не съм диабетичка и че напълно съм се отървала от болестта, следователно няма нужда да вземам хапчета!”

Докато пиша тези редове, очите ми са пълни със сълзи – сълзи от радост.

След като прочетох твоите материали, животът ми претърпя радикални промени. На 22 април бях диагностицирана с диабет, след което лекарят ми изписа няколко лекарства. Няколко месеца по-късно имах невероятния късмет да попадна на твоята книга, която „изядох“ за няколко часа.

След като в продължение на пет седмици спазвах твоят режим, отидох отново на медицински преглед, през месец юни, и бях дълбоко изумена от резултата от анализите. Кръвната ми захар беше в перфектна норма, както на един здрав човек.

Лекарят ми каза, че вече не съм диабетичка, че нямам диабет и че мога да спра хапчетата. Дълбоко съм признателна за това, че сте създали тази невероятна книга за всички! Моля Ви да не забравите да ми кажете, ако идвате насам за някоя конференция.

Искам да дойда и да говоря на нея в качеството си на човек, който се е лекувал по предложената от Вас програма, защото искам колкото се може повече хора да изпитат радостта, която изпитвам аз, да се възползват от възможността бързо и лесно да се отърват от диабета! Желая да Ви се случват само невероятни неща! Ф.Д.

Причина за появата на диабет

Бета клетките, когато са заобиколени от киселини не могат да произвеждат инсулин. Киселините унищожават местата, които генерират инсулин в клетъчната мембрана, така съответните клетки от организма, който трябва да създава този хормон – инсулин – не могат да го правят правилно. Ако това не може да се отстрани веднага, някои заболявания, такива като диабет, се наместват в тялото. Без тази завишена киселинност диабетът не се появява.

Клетките отговорни за производството на инсулин (наречени клетки „БЕТА“) са заобиколени от свръхдози киселини от поетите киселини. Това причинява сериозното ум увреждане… и следователно води до увреждане на панкреаса, причинявайки спиране на производството на инсулин. Обяснено на по-ясен език, те, т. нар.

бета клетки в панкреаса, произвеждат инсулин. Обикновено произвеждат инсулин непрекъснато, но по-усилено работят след всяко хранене, за да смелят по-високите нива на захар в кръвта, настъпили в резултат на храненето. Както казах по-горе, когато употребяваме нездравословна храна, която повишава киселинността в кръвта, тези бета клетки не могат да работят правилно.

Следователно, ако клетките не функционират правилно и панкреасът не може да го направи… Иначе казано, когато споменатата киселина достигне панкреаса, възниква диабет. Запомни, че клетките на панкреаса са по-кисели, отколкото трябва, заради храненето и начинът на живот, който имаш. Интересното в случая е, че веднага щом въпросните киселини спрат да наводняват панкреаса, той се възстановява след толкова усилия, положени за обработка и неутрализиране на веществата. След като панкреасът се изчисти от излишните киселини, той може да се възстанови.

Започва да се лекува естествено, самостоятелно… В същото време, започва да регенерира бета клетките и да ги използва за основната им цел – производство на инсулин! След като се съсредоточиш върху „Основната причина“ на диабета – започваш да го виждаш от друга гледна точка – вместо „Лекарства“ и „Борба със симптомите“, започваш да мислиш за неща като „Здраве“ и лечение на първопричините.

Простата, но игнорирана истина, що се отнася до диабета – но и за много други заболявания на днешното време – е, че е много по-важно да се замислиш какво точно поглъщаш (какъв вид течности, какъв вид храна, качеството на въздуха и т.н.), отколкото да лекуваш негативните последици на всички нездравословни неща. Както може би добре знаеш, изписаните лекарства (тези за хипогликемия) само маскират симптомите.

Те не лекуват; всъщност те задълбочават проблема, тъй като отслабват имунната система. И въпреки че трябва да ти помогнат, те само влошават нещата.

За размисъл:

 • Изписваните лекарства ти помагат да контролираш изкуствено нивото на кръвната захар (и да лекуваш симптомите), те не са насочени към основната причина на заболяването.

 • Ако изписваните лекарства бяха дълготрайно решение на проблемите с диабета, защо тогава това заболяване се нарежда на 4-то място в списъка на причините за смърт сред хората в днешно време?

 • Освен факта, че е една от основните причини за смърт, болестта причинява и други тежки заболявания, такива като високо кръвно налягане, инфаркт и бъбречна недостатъчност.

Следователно какво е решението?

Решението на всичко това е да върнеш организма в първоначалното му състояние… да се „изчистиш“ отвътре, да позволиш на тялото да се отърве от тези киселини, които разрушават клетките, за да им позволиш отново да функционират подходящо.

При всяко заболяване имунната система на организма бива уведомявана и незабавно започва да се бори срещу него. Твоето тяло може да възвърне здравето си, може само да излекува себе си, без значение дали става въпрос за рани или засегнати органи, или болни клетки, които трябва да се излекуват – но не може да го направи, защото ти не спираш да го замърсяваш…

без малко помощ от страна на организма, тялото просто не може да се справи с болестите. След като панкреасът не трябва да неутрализира и да се бори срещу болестите, той започва да произвежда инсулин – работа, за която е предназначен да прави от самото начало – и след като започне да работи отново, инсулинът, от който имаш нужда се подава на организма от панкреаса.

Медицинските изследвания препоръчват Здравословно хранене и начин на живот като най-добро оръжие срещу диабет!

Тогава защо лекарят не ти е казал нищо за тях?

Ами защото по средата са онези над 3 милиарда долара, които фармацевтичната индустрия печели от всички над 300 милиона диабетици от цял свят. Това е причината, поради която фармацевтичните компании харчат почти 16 милиарда евро всяка година за лобиране и манипулиране на лекарите. В повечето случаи тези усилия дават резултати, тъй като семинарите, на които компаниите канят лекарите са единствените източници на информация за тях.

И тъй като здравните системи в целия свят не са добре развити в това отношение, особено в образоването на населението относно правилното хранене и здравословен начин на живот, пациентите са принудени да разчитат на втория вариант, а именно на лекарствата и медицинските лекарства. Но според статистиката този втори вариант се проваля с гръм и трясък и не постига целта си…

 • Над два милиона нови случаи на диабет тип 2 се диагностицират всяка година

 • Един човек умира на всеки 10 секунди поради усложнения причинени от диабет

 • Днес стотици милиони души живеят с това разрушително заболяване, като много от тях не знаят от какво всъщност страдат

 • Един милион диабетици умират всяка година, въпреки че биха могли да бъдат спасени!

Ето няколко неща, които ще научиш за това как да възстановиш здравето си и да стимулираш тялото си да произвежда инсулин по естествен път…

 • Тези токсини, с които всеки ден контактуваме атакуват организма с непрекъснат огън и унищожават панкреаса. Днес те са навсякъде – в дома, в продуктите за хигиена, в пластмасовите съдове, в замърсяването на въздуха. Те тровят клетките, произвеждащи инсулин, влошавайки диабет тип 2 и ускорявайки развитието на най-тежък тип диабет. Ще научиш кой е най-добрият начин да изчистиш тялото си от тези токсини и отровни химикали.

 • Защо сме изложени на толкова смъртоносни болести? Разбери как фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост вървят ръка за ръка, когато става дума за нашето отравяне (малка забележка: медицинската система в някой държави е, на практика, основната причина за смъртност сред гражданите на съответните страни)

 • Защо лекарствата против диабет не само че не го лекуват, но и ВЛОШАВАТ здравословното състояние на пациента (чети по-нататък и ще ти дам научно доказателство).

 • Какво да правиш и какво да НЕ правиш, за да нормализираш нивата на кръвната захар по естествен и ефективен начин.

 • Кои компании от хранително-вкусовата промишленост използват реклами, за да насърчават лекарите да препоръчват произвежданите от тях храни като добри за организма – също както преди 70 години, през 50-те, лекарите са се използвали в реклами за цигари!

 • Кои са плодовете и зеленчуците, които са изключително ефективни за пречистване на излишните киселини от организма… и как да пречистиш напълно панкреаса си от системната ацидоза.

 • Защо това, което ти е казал лекарят е грешно. Много от лекарствата засилват страничните ефекти на усложненията, причинени от диабет.

 • Комбинация от диети и упражнения, с които ще успееш да промениш живота си, да стабилизираш нивото на кръвната захар и да я запазиш на едно добро ниво.

 • Как да приложиш на практика най-новото медицинско откритие в областта на лечението на диабет, само с няколко практически стъпки, с които ще нормализираш нивото на кръвната си захар до това на един здрав човек, и само за няколко седмици ще се сдобиеш с оптимално здраве.

 • Защо лечението на симптомите е същото като използване на чадър в къщата при развален покрив. Не е ли нормално първо да поправиш покрива?!

 • Най-силният генератор на здраве (Забележка: не става дума за храна или витамин!)

 • Zašto liječenje simptoma neke bolesti sliči uporabi kišobrana u kući dok ti je krov uništen. Bilo bi normalno da popraviš krov!

 • Най-добрият начин да опростите пътя си към по-здравословен начин на живот.

 • Научно откритие, според което организмът се стимулира да накара и да помогне, по естествен начин, на панкреаса да заработи и да произвежда инсулин!

Веднага щом панкреасът се възстанови, кръвната захар в организма ще падне, дори да си инжектираш същото количество инсулин. Запомни: това се случва, когато постепенно започнеш да намаляваш количеството инсулин, което приемаш дневно… Това ще са първите ти стъпки към свободата от лекарствата за диабет и инжекциите. Затова, ако по този начин всеки ден стимулираш организма си, той най-накрая ще успее да се възстанови напълно.

Ще си върнеш здравето и ще се освободиш от товара на лекарствата, които само влошават нещата. Невероятно е по какъв начин това нещо влияе позитивно върху живота ти. Обожавам да получавам писма от хора, които дълги години са се борили с Диабет, и които са го победили, а сега са пълни с енергия и огромно чувство на освобождение.

Лекарите им бяха шокирани… и останаха без думи, след като установиха тяхното излекуване.

По-долу ти представям само няколко от коментарите, които получих от бивши пациенти с диабет (апропо, някои от тях бяха толкова доволни от резултатите на програмата, че ни позволиха да посочим контактните им данни)

„От години страдах от диабет тип 2. 30 дни след като започнах твоята програма мога да кажа следното…“

Толкова се радвам, че намерих книгата ти в Интернет. От години страдат от диабет тип 2. 30 дни след като започнах твоята програма мога да кажа следното:

 • Кръвната ми захар падна от 312 на 120

 • Артериалното ми налягане падна с 10 единици

 • Холестеролът с 6

Твоят материал е истинска революция и е благословение за всички, намиращи се в моето състояние.

Г.Д.

„…кръвната захар в организма ми се върна в нормалните си стойности и, в допълнение, се отървах от няколко излишни килограма. Сега съм изпълнена с енергия и вече не си слагам инсулин!“

„Чувствам се голяма късметлийка и привилигерована от това, че намерих новата ти книга в Интернет преди няколко месеца. Държа да ти кажа, че я прочетох с голям интерес за по-малко от два дни. Бях силно изненадана от това, което четях, тъй като написаното в книгата изцяло противоречеше на съветите на моят лекар.

Все пак реших да дам шанс на написаното в книгата и да последвам съветите, дадени на нейните страници.

Изненадана съм от резултатите! Това е най-страхотната и поучителна книга, която някога съм чела. Дълги години страдах от диабет. Следвайки твоята програма, кръвната захар в организма ми се върна в нормалните си стойности и, в допълнение, се отървах от няколко излишни килограма.

Сега съм изпълнена с енергия и вече не си слагам инсулин! Общото ми здравословно състояние се подобри осезаемо и съм изпълнена с надежда, че оттук насетне животът ми ще потръгне добре – най-сетне се чувствам добре в собствената си кожа.

А най-доброто от всичко това е, че вече не вземам хапчета! Ти бе истинско благословение за мен и цялото ми семейство, нямам думи да ти благодари за книгата и ценните съвети! Желая всичко най-добро на теб и твоето семейство! Благодарение на теб моето бъдеще е променено!“ Е.В.

Няма ли да е страхотно да се откажеш от лекарствата за диабет и да се върнеш към нормалния си живот

Запомни – през живота ти е дадено само едно тяло. Да се грижиш за него не е лукс, да се грижиш за него е необходимост, ако не искаш да прекараш живота си сред болници, като роб на корпорации, продаващи лекарства. Моля те, не забравяй: диабетиците вземат и много други лекарства, които да ги предпазят от усложненията, такива като високо кръвно, инфаркт, бъбречна недостатъчност и чернодробни заболявания.

Не само че въпросните лекарства са неефективни, но те могат да са смъртоносни за съответните пациенти. (Веднага ще ти обясня защо.) Върни контрола над живота си! Заслужаваш да си здрав и щастлив! Пълен с живот и енергия! Не позволявай на някакви химикали, с листовка, да те отдалечат от всичко това!

ЗАТОВА ТИ ПРЕДСТАВЯМ…

 • Най-цененото ръководство от подобно съществуващите

 • Най-ефективен, лесен и успешен начин, с който да победиш това заболяване, БЕЗ помощта на лекарствата.

 • Научно и клинично доказан метод, който напълно прекратява диабета за ПО-МАЛКО от три седмици.

Една програма, която

 • спира и премахва ефектите на диабет тип 2

 • помага ти да контролираш нивата на кръвна захар и да ги свалиш за по-малко от три седмици

 • толкова е евтина да се приложи на практика, че е практически БЕЗПЛАТНА

 • премахва зависимостта от лекарствата за диабет

 • вече е помогнала на хиляди диабетици от целия свят

 • НАМАЛЯВА ДОЗИТЕ ИНСУЛИН, необходими за диабет тип 1 с поне 80%

Този материал ще промени живота ти!

Това е мощен инструмент, който позволява на ВСЕКИ, млад или стар, ефективно да победи диабета, на клетъчно ниво, вместо на го лекува „на ниво симптоми“! Както виждаш съм много ентусиазиран, описвайки този продукт, който спасява и променя живота на хората. Още от момента, в който разкрих „тайната“ за това как естествено и лесно да се пребори диабетът, и как човек да се справи с причините, просто не мога да спра да говоря по тази тема. Но, не винаги съм бил така.

В една от главите на книгата ще ти обясня подробно всички мизерни тактики, които фармацевтичната индустрия прилага и използва – включително подкупване на лекарите – само за да те експлоатира финансово и да те държи под контрола на своите продукти.

Защо медицината те иска обезсилен?

Защото има много хора в този бранш, които не искат обикновените хора да знаят своят потенциал и сила. Системата, функционираща днес, се стреми към това хората да се чувстват слаби и страдащи. Всяка частица информация, която получаваш от реклами, лекарски кабинети и от медията цели да засили чувството ти за слабост и да те държи зависим от система, която да те изнудва за пари, дали за лекарства, дали за хирургични процедури.

В този материал много подробно са описани всички подли тактики на изнудване, използвани от фармацевтичните компании, за да те експлоатират за печалба. За разлика от тях, информацията, която аз ти предлагам ще ти помогне да погледнеш комплексно на ситуацията и да върнеш увереността си и силата да се самоизлекуваш.

Става дума за излекуване или спиране на диабета (чудовищна епидемия, която дори не трябва да съществува!) и предоставяне на информация и методи, с които да поемеш контрол върху здравословното си състояние, и веднъж завинаги да изгониш диабета от живота си! В тази книга ще те запозная със законите на природата и с това как нашето собствено тяло и нашият собствен ум са създадени да поддържат перфектно здраве.

Ти ще си кормилото на колата, наречена Здраве – и ще вземаш решения относно това как ще се лекуваш, въз основа на солидни научни доказателства. Тази информация може да те освободи. Може да те излекува от диабет (и от ВСЯКО друго заболяване). Може да спаси живота ти.

Толкова сме наивни да вярваме, че онези, които изкарват пари за сметка на диабета мислят за наше добро, а не за това как и какво да направят, за да изкарат повече пари на наш гръб. Защото ако диабетът е излечим, те много бързо ще останат без милиардните си печалби!

Някой дори ми беше казал една поговорка от фармацевтичната индустрия: „Излекуването убива печалбите.“

Диабетът е един от основните – да не кажа основният – финансов източник за медицинската общност, чийто управленски политики по никакъв начин не включват неговото лечение. Не е чудно защо има толкова много дезинформация, обърканост и непоследователност в съобщението! Не трябва да ни изненадва дори фактът, че тези компании крият истината за опасните странични ефекти на много от продуктите, които произвеждат. Дори крият причините за смърт на много хора, за да може това да не се отрази върху имиджа им!

Докато други методи, по-сигурни и ефективни, за лечение на диабет се игнорират поради простата причина, че са по-малко доходоносни, защото са по-достъпни! Моля те, продължавай да четеш внимателно.

За разлика от останалите книги, които ще намериш на пазара, и които са написани неясно и много често неправилно, и които дават противоречива информация за това какво да ядеш, за да контролираш диабета (знам, прочел съм ги всичките!) – тази програма е доказана – доказателството са многото излекувани пациенти! Можеш да имаш пълно доверие на тези стратегии за обръщане на ефектите от диабета, защото те са помогнали на истински хора, пациенти от цял свят, страдащи от диабет – и завинаги са ги отървали от лекарствата!

Тази електронна книга е истински пътеводител. Ще се изненадаш как фармацевтичната и хранителната индустрия заговорничат, за да те държат болен и страдащ! Край на рецептурните книжки, които вместо да те отърват от диабета, го залепват още по-здраво; край на загубеното време в търсене на информация за това какво може и какво не може да правиш и ядеш. Това, което ще научиш тук е абсолютно революционно. Ще истинско откровение за теб! Тази книга ще хвърли светлина върху „напредналата“ западна медицина – и цялата медицинска система.

Тази програма предлага животоспасяваща информация, от която имаш нужда, за да подобриш здравето си и да спреш ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН негативните ефекти на диабета, без да гълташ вредни лекарства. Информацията представена в книгата е подкрепена от хиляди учени от световна класа и лекари от цял свят.

Всичко е подкрепено с научни данни, проучвания и медицински изследвания! Контролирането на кръвната захар и лечението на диабет е напълно възможно – ако предложиш на тялото си необходимото оръжие за отстраняване на дефектите и вредните навици, които стоят на пътя на изцелението. По-точно: Лечението на диабет е много лесно и просто, и се основава върху биохимични причини и ефекти. Единствените причини, поради които хората не преодоляват болестта са:

 • Нямат достъп до подобна информация

 • Традиционната медицина ги учи на това. Фармацевтичните компании предпочитат да държат света зависим от техните продукти. В момента, в който се излекуваш – те губят един клиент!

Тази революционна книга съдържа най-новите изследвания относно най-ефективните стратегии, които можеш да използваш, за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Позволи ми да бъда директен с теб – това, което ти предлагам е електронно ръководство, което ще ти покаже най-ефективните подходи за регулиране на захарта в организма и лечение на диабет, без да харчиш пари за скъпи лекарства, които имат странични неблагоприятни ефекти.

Ето още едно нещо, което трябва да знаеш за това електронно ръководство: то е един обоснован наръчник, който ще ти помогне да разбереш и да следваш с лекота стъпките по пътя към изцелението. Той е основан на солидни и клинично доказани научни доказателства.

„Благодаря ти, че написа тази невероятна книга и така ми помогна да прибавя години към моят живот“

Очите ми са пълни със сълзи от радост и признателност.

Всичко, което намерих в твоята книга имаше ефект, а самият факт, че намерих тази книга бе истинско чудо, чудо, от което имах нужда. Всяка частица от мен резонира от мъдростта, която си вложил в написаните страници.

Благодаря ти, че написа тази невероятна книга и така ми помогна да прибавя години към живота си.

К.Л.

„Нивото на захарта в кръвта ми стигаше до 200 дори 300. Сега падна под 100. Освен това отслабнах мъничко, около 8 килограма, което ме радва още повече“

„Искам да ти споделя, че страдах от диабет тип 2. За няма и месец, след като започнах да следвам твоите съвети, успях да намаля дозите на приеманите лекарства между 50 и 80 на сто. Нивото на захарта в кръвта ми стигаше до 200 дори 300.

Сега падна под 100. Освен това отслабнах мъничко, около 8 килограма, което ме радва още повече. На път съм да се излекувам напълно от диабета и съм щастлив както никога до сега.

Не знам дали някога бих могъл да ти се отблагодаря достатъчно за това, че ми върна живота“.

Б.И.

Като цяло ще научиш:

 • Как да ускориш възстановяването си с три съставки, които ще прочистят тялото ти от киселини и токсини (Забележка: тези съставки са малко познати, но са най-бързият начин за сваляне на кръвна захар за няколко седмици, а не месеци!)

 • Открий петте основни съставки за винаги здраво тяло! (99% от хората не употребяват в достатъчни количества нито дори и три от тях… нещо, което силно се отразява на начинът, по който тялото ни премахва отпадъците и кара имунната система да работи и да произвежда инсулин!)

 • Открий чудодейната съставка, която бързо ще ти помогне да излекуваш панкреаса.

 • Съставка, чието откритие е довело до спечелване на Нобелова награда, но за която много малко хора знаят… въпреки това малка група елитни учени и лекари настойчиво я препоръчват, тъй като тя засилва имунната система и помага на тялото да произвежда хормона инсулин.

По принцип, тези съставки са това, което ти липсва, за да се радваш отново на добро здравословно състояние, и то за много кратко време. Само след няколко дни ще започнеш да регулираш нивата на кръвната си захар и ще почувстваш такава енергия, каквато не си имал от години.

Само за няколко седмици ще видиш огромна разлика – в начина, по който изглеждаш и се чувстваш… и ще останеш изненадан, може би дори шокиран, когато отидеш на следващия си лекарски преглед. След няколко месеца ще се отървеш от болестта и ще оставиш лекаря си безмълвен.


Цена 90 лева. Само днес: 44.9 лева

Копия, налични на намалената цена:

100

7

Последна продажба, направена на дата:


Чуй ме: Или ще се отървеш от диабета… и ще започнеш да си възвръщаш здравето и енергията… Или ще получиш парите обратно.

Следвайки тази програма трябва да подобриш здравословното си състояние – или дори напълно да се излекуваш – а ако това не се случи, ще ти върна 100% от стойността на книгата, без да задавам въпроси.

И, между другото, тъй като си направил труда и си прекарал толкова време, за да дадеш шанс на изготвената от мен програма, ще ти позволя да запазиш и трите безплатни СУПЕР БОНУСА, дори да върнеш книгата в рамките на тези 60 дни.

Рискът, който съществуваше за теб, изчезна, защото сега аз съм този, който поема риска. А не ти. Това означава, че можеш да тестваш целият предложен материал, можеш да се възползваш от ресурсите, които ти давам на разположение, можеш да научиш всичко за най-новите открития в областта на МОЙ РИСК… и ще имаш цели 60 дни да разбереш какво работи най-добре за теб и дали иззобщо работи! Два месеца, без никакви допълнителни въпроси, можеш да размислиш и можеш да получиш всичките си пари обратно.

Позволи ми да те попитам нещо…

Колко трябва да се усложни диабета, от който страдаш, за да може семейството ти, стигнало до отчаяние, да вземе отношение по въпроса?

Индустрията на диабета иска да мислиш, че промяната в храненето не е непременно задължителна, ако искаш да поддържаш нормални нива на кръвна захар, толкова време колкото приемаш лекарствата произведени от тях. (Това е, от моята гледна точка, най-стръмната пътека към трагичен край!)

Подобни лъжи могат да ти костват много!

Истината е следната: колкото повече време останеш хванат в капана на диабета, имайки постоянна нужда от все по-големи дози лекарства, толкова по-силно диабетът ще властва над организма ти, ще се появят усложнения, а от това ще пострадат сърцето, бъбреците, панкреасът, мозъка и останалата част от тялото.

От друга страна, ако ти си доволен и останеш в това състояние… не забравяй, тази безмилостна болест в края на краищата ще те събори.

СЕГА е моментът да се откажеш от ХАПЧЕТАТА!

ще ти помогне да постигнеш нормални нива на холестерол и кръвно налягане с естествени методи! Няма да трябва да вземаш лекарства! Да си играеш с кръвното и холестерола на един пациент, който вече има проблем с кръвната захар е опасно! Проучванията го показват!

За съжаление пациентите продължават да страдат от все по-тежки ефекти на болестта, до момента, в който решат да започнат да лекуват диабета, започвайки от корена на проблема.

Трябва промяна в храненето и начина на живот, които описвам подробно в книгата. Спирането на ефектите на диабета е лесно. Но икономическите интереси и други подобни машинации на медицинската индустрия не искат да знаеш истината. А истината, която не ти казват, е, че промяната на храненето и начинът на живот не само че са най-добрият начин за лечение на диабет, но са и…

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН!

Както ти обясних преди, учените наричат това „промяна в начина на живот“. И проучване след проучване показва, че нито едно друго лекарство против диабет не е толкова силно. Десетки клинични изследвания доказват факта, че промяната в начина на живот и храненето е много по-сигурна, евтина и в пъти по-ефективна от лечението с хапчета.

След всичко това, още веднъж те питам: ЗАЩО лекарят не ти казва нищо за това?

Ще ти дам три причини:

 • Както вече казах, той няма да спечели нищо от това, ако ти каже. Затова лекарите не са финансово мотивирани да дават подобни съвети и подходи, и да препоръчват промяна в храненето и начина на живот. Много от тях дори не знаят как.

 • Повечето лекари нямат време. Образованието и мотивирането на пациентите с диабет отнема повече време от 10-те минути, които прекарват, преглеждайки един пациент. Медицинската система просто е създадена така.

 • Повечето лекари, колкото и да са отдадени на професията си, нямат никаква представа за промените в начина на живот, тъй като подготовката им не е в това направление. Затова те са в неведение.

А, и да не забравяме, че много от тях са манипулирани от търговските представители, наети за големи пари от фармацевтичната индустрия. Трагичният резултат на този факт е… Че единственото и ефективно оръжие срещу диабета – промяна на храненето и начина на живот – остава игнорирано и неизползвано! Моля те, повярвай ми, когато ти казвам, че лекарствата не са правилният път към излекуването. Видяхме това и ти представих научни доказателства за това.

Най-добрият шанс за здравословен живот е да използваш единствената и неведнъж доказана стратегия, която да изхвърли диабета от живота ти: Промяна на храненето и начина на живот. Започни още сега да лекуваш себе си от диабет! Възползвай се от тази възможност, без рискове, и опитай най-ефективната програма за лечение на диабет в света.

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА “ПРИРОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТ”?

Ovo je samo nekoliko tema koje su obrađene u toj knjizi:

insights

Действай сега!

Действай сега и ще получиш пакета. На път си да разбереш най-важната и животоспасяваща информация! И всичко това е представено по лесен и разбираем начин, по който се обяснява разликата между това да си болен от диабет и това да СЕ ОТЪРВЕШ ОТ НЕГО ЗАВИНАГИ!

Наистина това е най-добрият шанс да победиш диабета веднъж завинаги. Готов ли си да направиш този стъпка? Готов ли си да поемеш контрол върху здравето си и да опиташ нова гарантирана стратегия, която ще върне живота ти обратно? Или ще продължиш да правиш това, което си правил до сега, да се оплакваш и да се притесняваш за дълготрайните ефекти, причинени от диабета, и да вземаш хапчета до края на живота си! Както вече обясних, изписваните лекарства за лечение на диабет ИЗОБЩО не лекуват заболяването; и както казах по-рано, лекарствата са предназначени да лекуват СИМПТОМИТЕ, и, всъщност, когато казвам „лечение на симптомите“, това означава тяхното „потискане“.

И тъй като тези лекарства причиняват други здравословни проблеми (странични ефекти), лекарят започва да изписва нови лекарства за новите симптоми. Въпреки че ще се появят нови странични ефекти и ще се събудиш в порочен кръг, гълтайки лекарства, които нямат никакъв ефект, той ще ти изписва по-силни лекарства, по-високи дози и така до безкрай!

Хванат си като мишка в „Капана на диабета“

Това, което те очаква в края на всичко е осъждане на смърт поради сърдечна недостатъчност, инфаркт, затлъстяване, слепота, импотентност, нервни разстройства и заболявания, ампутации и много други подобни усложнения.

Просто и единствено, защото никога не си поглеждал към ПРИЧИНАТА на диабета, а само към СИМПТОМИТЕ.

Питам те наистина ли искаш да:

 • Спреш завинаги лекарствата за диабет

 • Не пиеш повече лекарства за холестерол, високо кръвно налягане, бъбречни нарушения и други усложнения от диабет

 • Спреш да боцкаш пръстите си, за да измерваш нивото на кръвната захар,

 • Се отървеш от притеснението за рисковете да се разболееш от сърдечни заболявания или други лоши болести

 • Отслабнеш, без да спазваш някаква диета

 • Избегнеш зависимостта от инсулин, докато не е късно

 • Да спреш заплахите, отправени към общото здраве

Тогава, моля те, ДЕЙСТВАЙ СЕГА!!! Сдобий се с копие на тази електронна книга още сега и почувствай как животът бързо ще се подобри! Представи си едно ново бъдеще, ново тяло, ново съзнание…

Ще станеш, практически, нов човек, с живот свободен от лекарства, инсулинови инжекции и неприятни боцкания за измерване на кръвната захар.

ПОРЪЧВАЙКИ ПРОДУКТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА “Лечебни рецепти при диабет!”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
 • Лечебни храни
 • Напитки и шейкове
 • Супи
 • Салати
 • Дресинги, дипове и сосове
 • Предястия / Гарнитури
 • Закуски / Десерти

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “Увеличете енергийните си нива за една седмица”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Следвайте всички стъпки в тази книга и ще се насладите на невероятните ефекти върху организма Ви, благодарение на здравословна диета описана вътре. От тази книга ще научите:
 • Принципи и практики в природолечението
 • Упражнения при здраве и болест
 • Оптимално хранене за енергия и жизненост
 • Витамините и тяхното значение при здраве и болест
 • Изключителната сила на аминокиселините
 • Важността на хранителните влакна
 • Лецитинът – един удивителен елемент

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА “Тайните на здравословния живот”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Намери лостовете, които ще ти помогнат да контролираш и предприемеш всички необходими мерки, за един по-здравословен начин на живот. В тази книга ще намериш 25 тайни сред които:
 • Как да контролираш стреса, гнева и количеството сол за да намалим кръвното налягане.
 • Колко полезна е органичната храна за здравето.
 • Как да запазиш здравето си чрез физически упражнение, дори ако нямаш много свободно време.

30-дневна ГАРАНЦИЯ за връщане на парите

Това е моята гаранция за безусловно връщане на парите, без риск, без стрес, цели два месеца: Абсолютно съм убеден, че тази програма ще има значимо влияние в живота ти и в борбата ти с диабет, влияние, което сега е трудно да си представиш.

И тъй като съм напълно убеден, че си ЗАСЛУЖАВА да купиш книгата, гарантирам УСПЕХА на програмата и УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО от нея, и съм готов да върна парите ти, ако не си доволен от резултатите.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини да я купиш сега и да я започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция !

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни в които да прочетеш и приложиш на практика съветите ми. Очаквам да си прочел и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш и ние ще ти възстановим парите, без да задаваме въпроси.

Поръчана от над 5000 човека от България през последната година!

Всъщност отбелязахме върху картата клиентите от България погледнете по-долу. За съжаление не можахме да включим и всички наши международни клиенти, тъй като картата би била прекалено голяма.

Цена 90 лева. Само днес: 44.9 лева

Копия, налични на намалената цена:

100

7

Последна продажба, направена на дата:

Последни думи от автора

Дълбоко съм признателен за възможността да променям животите на хората с помощта на информацията, която събрах през годините. Сега, с помощта на Интернет, мога да помагам на хората по целия свят да променят живота си към по-добро.

Целта ми е да ги информирам за това как да поемат контрол над собственото си здраве и да живеят живота си без болка и заболяване, с желязно здраве, с ясен ум и страст.

Мисля, че доброто здравословно състояние е право, което получаваме с раждането си, и част от моята мисия е да заровя лъжите и противоречивата информация за здравето, която ни преследва по телевизионните канали. На път си да разбереш точно как да се отървеш от диабета по естествен начин и да се превърнеш в пример за останалите, които да видят какво всъщност е здравето и правилният начин на живот.

Инвестирай в тази програма, за да нормализираш нивото на кръвната захар и да укрепиш здравето си! Отърви се от диабета, започни от днес! Действието е единствения път напред. (Защото ако само „мислиш за това“, няма да се излекуваш)

P.S. Върни живота си сега! Такъв, какъвто е бил преди болестта, когато си бил щастлив! Не губи ценно време и пари за лекарства, които не отстраняват истинския проблем. Животът е много по-ценен. Тази предложена от мен система функционира, защото е предназначена да изсмуче диабета от корена, като помага на тялото да се излекува само.

Ще е най-доброто решение, което някога си взимал! Не забравяй и 100%-та гаранцията за удовлетвореност: ти и твоят лекар ще сте силно впечатлени и напълно убедени в това как работи „Надвий диабета сега“ и от факта, че здравословното ти състояние ще се подобри, а ако това не се случи, незабавно ще изпратя обратно изхарчените пари, без да задавам никакви въпроси. Ще можеш да запазиш книгата и бонусите.

P.P.S. Аз не мога да поръчам вместо теб – ТИ сам трябва да направиш това (Само след като направиш това ще съм до теб, спъпка по стъпка към излекуването на болестта).


Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.