Последно откритие в лечението на диабета: Революционна програма за преодоляване на ефектите на тази болест и възстановяване на здравето

Внимание! Не си и помисляйте да похарчите пари за още хапчета против диабет, преди да сте прочели това!

Прочетете до края това писмо, за да научите няколко лесни стъпки, които да стимулират панкреаса Ви да произвежда повече инсулин всеки ден. Научете от носители на Нобелова награда и лауреати на други световни отличия как по естествен път да свалите нивото на кръвната захар и завинаги да изхвърлите от живота си лекарствата и инсулиновите инжекции!

Скъпи приятелю,

Дошло ти е до гуша…

Ако ти е омръзнало да бъдеш финансово експлоатиран от лекарите и фармацевтичните компании, докато страдаш от това напълно излечимо заболяване, тогава четеш най-важните редове в своя живот. Пиша ти днес, защото искам да ти разкажа за научния прогрес, постигнат наскоро в лечението на диабета. Ако дочетеш до края… обещавам да се почувстваш възнаграден.

Лечението срещу диабет, от което имат нужда толкова много хора, най-накрая съществува! Направени са нов набор изследвания върху хора, страдащи от диабет… хиляди хора в твоето положение възвърнаха здравето си завинаги, без да вземат лекарства!

И докато съвременната медицина се проваля с гръм и трясък, то този нов подход има 100% успеваемост, в това напълно да отърве пациентите от противодиабетни лекарства и хапчета, давайки им шанс за нормален живот.

Този революционен пакет подробно описва първата медицински доказана система за лечение на диабет тип 2 и преддиабетно състояние, както и помага на страдащите от диабет тип 1 драстично да намалят или дори да спрат използването на инсулин.

“Мислех, че диабетът е неизлечим”

Прав си.

Посредством традиционната медицина диабетът никога няма да може да бъде излекуван. Тази „борба“ с диабета чрез някои вещества, която лекува симптомите на заболяването – никога не подхожда към корена на проблема.

Всъщност, лекарите признават, че нямат никаква представа каква е причината за развитие на диабет, както и не знаят как да го излекуват – но пък изписват рецепта с някакви лекарства.

Има ли някакво значение всичко това за теб? И заедно с това, изглежда хората реагират също толкова безразлично към здравословните проблеми, които имат: дали е рак, множествена склероза, висок холестерол, артрит, сърдечни проблеми или… диабет.

В Европа и Съединените Щати честотата на тези заболявания е много по-голяма, отколкото в развиващите се страни. И това е известно от дълги години. Микробиолозите и учените в областта на медицината търсят отговор на това.

Всъщност, отговорът наскоро бе намерен. Откриха, че „съвременният“ ни начин на живот е факторът, който активно допринася за прогресирането на тези заболявания.

Човешкото тяло е създадено със способността да се самоизлекува – ако му предоставиш необходимите за това инструменти.

Храната е решаващ фактор във формулата за лечение на диабет.

Вероятно ти е познат изразът: „Ние сме това, което ядем“. Това твърдение започва да става все по-вярно, особено за диабета. Храната наистина е по-важна, отколкото някои хора мислят. Как е възможно това, което ядем да се отразява толкова много върху тялото ни?

Ще се опитам да обясня това колкото се може по-просто. Представи си, че тялото ти е кола, която работи на биогориво. Тялото ни, размишлявайки малко над ситуацията, е жива машина, която диша и се движи, и която вече над два милиона години съществува с помощта на такова гориво като: вода, семена, ядки, билки, зеленина, корени, плодове, зеленчуци, зърно. Това е горивото, с което е свикнало човешкото тяло през хилядолетията.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ , това е „горивото“, въз основа на което е била построена живата машина, каквато е човешкото тяло.

После, изведнъж, след два милиона години… машината, за 100 години, преминава на „модерно“ гориво, съставено от смес: захар, сладкиши, бисквити, гризки, шоколад, чипсове, кафе, кока-кола, мазнини и олио, цигари, алкохол, оцет, лекарства, химикали, пестициди, консерванти и т.н. Не е трудно да се досетиш какво можем да очакваме да се случи с тази машина. РАЗВАЛЯ СЕ!

И ако продължаваш непрекъснато да наливаш подобно гориво в резервоара, машината не може да работи правилно. „Двигателят“ започва да изпитва сериозни затруднения.

В някои случаи се развиват тумори. Други хора страдат от невероятно високи нива на холестерол. В твоят случай храненето и неправилният начин на живот са засегнали един определен орган, по-точно панкреаса… който има основната роля в процеса на производство и освобождаване на инсулин в организма.

Този орган толкова много се е увредил от неправилното хранене, че е започнал да произвежда все по-малко инсулин, до момента в който биваш диагностициран с диабет.

Ако се замислиш…

Диабетът, всъщност, не е болест, изразена в липсата на инсулин, а е заболяване на орган, който го произвежда: панкреасът!

Това състояние е само симптом – задействан алармен сигнал – на увреден панкреас, който е прекалено увреден, за да продължи производството и освобождаването на инсулин в тялото, така че да контролира нивото на захарта в организма.

Диабетът не се появява като гръм от ясно небе, той е пряк резултат от проблеми вътре в тялото.

За съжаление не обръщаме внимание на ИЗТОЧНИКА на нашите проблеми, и докато не направим това нещо – проблемите ще продължават да се задълбочават.

Нека хвърлим един поглед какво се случва в нашите тела. Панкреасът е жизненоважен орган в тялото, разположен близо до стомаха. Основната му роля е да произвежда инсулин. Въглехидратите стимулират секрецията на инсулин повече от всяко друго хранително съединение.

За бързо усвояване на въглехидратите от храната в тялото (въглехидратите могат да се усвояват и по-бавно), панкреасът трябва да работи интензивно, на ръба на силите си, за да произведе повече инсулин.

Ако панкреасът бива свръхстимулиран в продължение на дълго време, той може да се измори и дори да спре. Панкреасът може да бъде изложен на риск и ако се консумират големи количества киселини – киселини получени не само от усвояване на поетите въглехидрати, но и захари, излишна мазнина, силно киселинни храни и пикочна киселина, тъй като те директно отиват в панкреаса от стомаха.

Нещо не е балансирано. И не става въпрос за нещо случайно, инцидентно.

imagine-lp-01
Какво са открили учените? Учените разкриха причината за диабет, идентифицираха коренът, а именно, че диабетът се причинява от уязвим панкреас, отслабен и унищожен от киселини: захари, въглехидрати, прекомерни мазнини, пикочна киселина и „натурални“ храни, натъпкани с всякакви химикали, генно модифицирани храни и т.н., които, за съжаление, трайно са се наместили в ежедневието на човека от 21 век.

И тъй като панкреасът е следващото звено в храносмилателния процес след стомаха, всяка храна минава и през него – той всъщност е деликатен орган… Така, вместо да смила храната и да произвежда инсулин… панкреасът се превръща в „шоков орган“. Това означава, че трябва да поема и неутрализира всички излишни количества киселини, присъстващи в модерното ни хранене, които стомахът му „прехвърля“.

Такива моменти благоприятстват появата на диабет, и ако не мислиш да спреш тези атаки срещу своя собствен панкреас, ще се сдобиеш с диабет тип 2, а ако той се развие, ще страдаш от по-тежки форми на диабет.

Радикалната промяна на храненето, през която преминаваме днес (обработена храна, фаст фуд, чипс и т.н., които нямат много хранителни вещества), превръщат панкреаса в първа фронтова линия срещу киселините, мизерията и токсините, които поглъщаме и употребяваме всеки ден.

Причина за появата на диабет

Бета клетките, когато са заобиколени от киселини не могат да произвеждат инсулин. Киселините унищожават местата, които генерират инсулин в клетъчната мембрана, така съответните клетки от организма, който трябва да създава този хормон – инсулин – не могат да го правят правилно. Ако това не може да се отстрани веднага, някои заболявания, такива като диабет, се наместват в тялото. Без тази завишена киселинност диабетът не се появява.

Клетките отговорни за производството на инсулин (наречени клетки „БЕТА“) са заобиколени от свръхдози киселини от поетите киселини. Това причинява сериозното ум увреждане… и следователно води до увреждане на панкреаса, причинявайки спиране на производството на инсулин.

Обяснено на по-ясен език, те, т. нар. бета клетки в панкреаса, произвеждат инсулин. Обикновено произвеждат инсулин непрекъснато, но по-усилено работят след всяко хранене, за да смелят по-високите нива на захар в кръвта, настъпили в резултат на храненето.

Както казах по-горе, когато употребяваме нездравословна храна, която повишава киселинността в кръвта, тези бета клетки не могат да работят правилно. Следователно, ако клетките не функционират правилно и панкреасът не може да го направи… Иначе казано, когато споменатата киселина достигне панкреаса, възниква диабет.

Запомни, че клетките на панкреаса са по-кисели, отколкото трябва, заради храненето и начинът на живот, който имаш. Интересното в случая е, че веднага щом въпросните киселини спрат да наводняват панкреаса, той се възстановява след толкова усилия, положени за обработка и неутрализиране на веществата. След като панкреасът се изчисти от излишните киселини, той може да се възстанови. Започва да се лекува естествено, самостоятелно…

В същото време, започва да регенерира бета клетките и да ги използва за основната им цел – производство на инсулин!

Простата, но игнорирана истина, що се отнася до диабета – но и за много други заболявания на днешното време – е, че е много по-важно да се замислиш какво точно поглъщаш (какъв вид течности, какъв вид храна, качеството на въздуха и т.н.), отколкото да лекуваш негативните последици на всички нездравословни неща.

За размисъл:

Изписваните лекарства ти помагат да контролираш изкуствено нивото на кръвната захар (и да лекуваш симптомите), те не са насочени към основната причина на заболяването.

Следователно какво е решението?

Решението на всичко това е да върнеш организма в първоначалното му състояние… да се „изчистиш“ отвътре, да позволиш на тялото да се отърве от тези киселини, които разрушават клетките, за да им позволиш отново да функционират подходящо.

При всяко заболяване имунната система на организма бива уведомявана и незабавно започва да се бори срещу него. Твоето тяло може да възвърне здравето си, може само да излекува себе си, без значение дали става въпрос за рани или засегнати органи, или болни клетки, които трябва да се излекуват – но не може да го направи, защото ти не спираш да го замърсяваш… без малко помощ от страна на организма, тялото просто не може да се справи с болестите.

След като панкреасът не трябва да неутрализира и да се бори срещу болестите, той започва да произвежда инсулин – работа, за която е предназначен да прави от самото начало – и след като започне да работи отново, инсулинът, от който имаш нужда се подава на организма от панкреаса.

Медицинските изследвания препоръчват Здравословно хранене и начин на живот като най-добро оръжие срещу диабет!

Ето няколко неща, които ще научиш за това как да възстановиш здравето си

Веднага щом панкреасът се възстанови, кръвната захар в организма ще падне, дори да си инжектираш същото количество инсулин. Запомни: това се случва, когато постепенно започнеш да намаляваш количеството инсулин, което приемаш дневно… Това ще са първите ти стъпки към свободата от лекарствата за диабет и инжекциите. Затова, ако по този начин всеки ден стимулираш организма си, той най-накрая ще успее да се възстанови напълно. Ще си върнеш здравето и ще се освободиш от товара на лекарствата, които само влошават нещата.

Защо медицината те иска обезсилен?

Защото има много хора в този бранш, които не искат обикновените хора да знаят своят потенциал и сила. Системата, функционираща днес, се стреми към това хората да се чувстват слаби и страдащи.

За разлика от тях, информацията, която аз ти предлагам ще ти помогне да погледнеш комплексно на ситуацията. Става дума за спиране на диабета (чудовищна епидемия, която дори не трябва да съществува!) В тази книга ще те запозная със законите на природата и с това как нашето собствено тяло и нашият собствен ум са създадени да поддържат перфектно здраве.

Ти ще си кормилото на колата, наречена Здраве – и ще вземаш решения относно това как ще се лекуваш, въз основа на солидни научни доказателства. Тази информация може да те освободи.

Толкова сме наивни да вярваме, че онези, които изкарват пари за сметка на диабета мислят за наше добро, а не за това как и какво да направят, за да изкарат повече пари на наш гръб.

Някой дори ми беше казал една поговорка от фармацевтичната индустрия: „Излекуването убива печалбите.“

Моля те, продължавай да четеш внимателно. За разлика от останалите книги, които ще намериш на пазара, и които са написани неясно и много често неправилно, и които дават противоречива информация за това какво да ядеш, за да контролираш диабета (знам, прочел съм ги всичките!) – тази програма е доказана – доказателството са многото излекувани пациенти!

Можеш да имаш пълно доверие на тези стратегии за обръщане на ефектите от диабета, защото те са помогнали на истински хора, пациенти от цял свят, страдащи от диабет – и завинаги са ги отървали от лекарствата! Тази електронна книга е истински пътеводител.

Край на рецептурните книжки, които вместо да те отърват от диабета, го залепват още по-здраво; край на загубеното време в търсене на информация за това какво може и какво не може да правиш и ядеш.

Тази програма предлага животоспасяваща информация, от която имаш нужда, за да подобриш здравето си и да спреш ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН негативните ефекти на диабета, без да гълташ вредни лекарства.

Контролирането на кръвната захар и лечението на диабет е напълно възможно – ако предложиш на тялото си необходимото оръжие за отстраняване на дефектите и вредните навици, които стоят на пътя на изцелението.

Тази революционна книга съдържа най-новите изследвания относно най-ефективните стратегии, които можеш да използваш, за стабилизиране на нивата на кръвната захар.

Позволи ми да бъда директен с теб – това, което ти предлагам е електронно ръководство, което ще ти покаже най-ефективните подходи за регулиране на захарта в организма, без да харчиш пари за скъпи лекарства, които имат странични неблагоприятни ефекти.

Ето още едно нещо, което трябва да знаеш за това електронно ръководство: то е един обоснован наръчник, който ще ти помогне да разбереш и да следваш.

Като цяло ще научиш:


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Само днес: 44.9 лева


Следвайки тази програма трябва да подобриш здравословното си състояние а ако това не се случи, ще ти върна 100% от стойността на книгата, без да задавам въпроси.

И, между другото, тъй като си направил труда и си прекарал толкова време, за да дадеш шанс на изготвената от мен програма, ще ти позволя да запазиш и трите безплатни СУПЕР БОНУСА, дори да върнеш книгата в рамките на тези 60 дни. Рискът, който съществуваше за теб, изчезна, защото сега аз съм този, който поема риска. А не ти.

Това означава, че можеш да тестваш целият предложен материал, можеш да се възползваш от ресурсите, които ти давам на разположение, можеш да научиш всичко за най-новите открития в областта на МОЙ РИСК… и ще имаш цели 60 дни да разбереш какво работи най-добре за теб и дали иззобщо работи! Два месеца, без никакви допълнителни въпроси, можеш да размислиш и можеш да получиш всичките си пари обратно.

СЕГА е моментът!

ще ти помогне да постигнеш нормални нива на холестерол и кръвно налягане с естествени методи! Няма да трябва да вземаш лекарства! Трябва промяна в храненето и начина на живот, които описвам подробно в книгата. Спирането на ефектите на диабета е лесно.

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА “ПРИРОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТ” ?

Ovo je samo nekoliko tema koje su obrađene u toj knjizi:

insights

Действай сега!

Действай сега и ще получиш пакета. Готов ли си да направиш този стъпка? Или ще продължиш да правиш това, което си правил до сега, да се оплакваш и да се притесняваш за дълготрайните ефекти, причинени от диабета, и да вземаш хапчета до края на живота си! И тъй като тези лекарства причиняват други здравословни проблеми (странични ефекти), лекарят започва да изписва нови лекарства за новите симптоми. Въпреки че ще се появят нови странични ефекти и ще се събудиш в порочен кръг, гълтайки лекарства, които нямат никакъв ефект, той ще ти изписва по-силни лекарства, по-високи дози и така до безкрай!

Хванат си като мишка в „Капана на диабета“

Просто и единствено, защото никога не си поглеждал към ПРИЧИНАТА на диабета, а само към СИМПТОМИТЕ.

Питам те наистина ли искаш да:

Представи си едно ново бъдеще, ново тяло, ново съзнание… Ще станеш, практически, нов човек, с живот свободен от лекарства, инсулинови инжекции и неприятни боцкания за измерване на кръвната захар.

ПОРЪЧВАЙКИ ПРОДУКТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА “Лечебни рецепти при диабет!”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
 • Лечебни храни
 • Напитки и шейкове
 • Супи
 • Салати
 • Дресинги, дипове и сосове
 • Предястия / Гарнитури
 • Закуски / Десерти

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “Увеличете енергийните си нива за една седмица”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Следвайте всички стъпки в тази книга и ще се насладите на невероятните ефекти върху организма Ви, благодарение на здравословна диета описана вътре. От тази книга ще научите:
 • Принципи и практики в природолечението
 • Упражнения при здраве и болест
 • Оптимално хранене за енергия и жизненост
 • Витамините и тяхното значение при здраве и болест
 • Изключителната сила на аминокиселините
 • Важността на хранителните влакна
 • Лецитинът – един удивителен елемент

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА “Тайните на здравословния живот”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Намери лостовете, които ще ти помогнат да контролираш и предприемеш всички необходими мерки, за един по-здравословен начин на живот. В тази книга ще намериш 25 тайни сред които:
 • Как да контролираш стреса, гнева и количеството сол за да намалим кръвното налягане.
 • Колко полезна е органичната храна за здравето.
 • Как да запазиш здравето си чрез физически упражнение, дори ако нямаш много свободно време.

30-дневна ГАРАНЦИЯ за връщане на парите

Това е моята гаранция за безусловно връщане на парите, без риск, без стрес, цели два месеца: Абсолютно съм убеден, че тази програма ще има значимо влияние в живота ти и в борбата ти с диабет, влияние, което сега е трудно да си представиш.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини да я купиш сега и да я започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция !

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни в които да прочетеш и приложиш на практика съветите ми. Очаквам да си прочел и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш и ние ще ти възстановим парите, без да задаваме въпроси.

   
Само днес: 44.9 лева

Последни думи от автора

Дълбоко съм признателен за възможността да променям животите на хората с помощта на информацията, която събрах през годините. Сега, с помощта на Интернет, мога да помагам на хората по целия свят да променят живота си към по-добро.

Мисля, че доброто здравословно състояние е право, което получаваме с раждането си.

Инвестирай в тази програма, за да нормализираш нивото на кръвната захар и да укрепиш здравето си!

P.S. Аз не мога да поръчам вместо теб – ТИ сам трябва да направиш това (Само след като направиш това ще съм до теб, спъпка по стъпка към излекуването на болестта).

 

Офертата е валидна за периода : Валидност до изчерпване на наличностите.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.