A legújabb felfedezés a cukorbetegség kezelésében: Forradalmi program a betegség hatásainak visszafordításában és az egészség helyreállításában

Figyelem! Eszedbe se jusson a pénzedet cukorbetegség elleni tablettákra költeni, mielőtt elolvasnád ezt! VÉGRE KIDERÜLT! Tudományosan bizonyított elvek, hogy serkentik a szervezet inzulin termelését, természetes módon.

Feltétlen garantált, hogy normalizálja a vércukorszintet, és megszünteti az okokat, amelyek a cukorbetegség alapját képezik!

Olvasd végig a levelem, hogy felfedezd azokat az egyszerű lépéseket, amelyek arra fogják serkenteni a hasnyálmirigyedet, hogy több inzulint termeljen minden nap! Tudd meg, hogy hogyan csökkentheted a vércukorszintedet természetes módon, és hogyan szabadulhatsz meg a cukorbetegség elleni gyógyszereidtől és az inzulin injekcióidtól!

Kedves barátom,

Hogyha eleged van abból, hogy az utolsó garast is kihúzzák a zsebedből az orvosok és a gyógyszergyárak, miközben ettől a teljes mértékben gyógyítható betegségtől szenvedsz, akkor nagy valószínűséggel a legfontosabb sorokat olvasod az életedben. Azért írok ma neked, mert értesíteni akarlak a cukorbetegség gyógyításának legújabb tudományos eredményeiről. Hogyha elolvasod, akkor … megígérem, hogy nem bánod meg.

A cukorbetegség elleni kezelés, amelyre olyan sok embernek szüksége van, végre hozzáférhető! Egy újabb sor kutatást végeztek cukorbetegeken … és több ezer ember, akik a te helyzetedben voltak, véglegesen visszafordította az állapotát gyógyszerek nélkül!

Mialatt a modern orvostudomány sajnálatosan kudarcot vall, ez az újabb, 100%-ban sikeres megközelítés teljes mértékben megszabadítja a betegeket a cukorbetegség elleni gyógyszerektől és pasztilláktól, lehetővé téve számukra, hogy normális életet éljenek. Ez a forradalmi csomag részletesen leírja első orvosilag bizonyított rendszert a 2-es típusú diabétesz és a prediabétesz megszüntetésére, ugyanakkor segít azoknak, akik 1-es típusú diabéteszben szenvednek, hogy drasztikusan csökkentsék vagy akár megszüntessék az inzulin adagjukat.

HOGYHA ELEGED VAN ABBÓL, HOGY…

 • Aggódnod kelljen a cukorbetegség szövődményei okozta hosszútávú hatásoktól …

 • Hogy folyamatosan szúrkálnod kell magadat, a vércukorszinted ellenőrzése miatt…

 • Hogy azzal a gondolattal kelljen élned, hogy 80%-os esélyed van arra, hogy meghalj egy infarktust vagy egyéb szívbántalmat követően…

 • Hogy lelkiismeretfurdalásod legyen, ha az ételről vagy a testsúlyodról van szó…

 • Hogy azon aggódj, hogy nem vagy képes csökkenteni a testsúlyodat, mert a gyógyszerek miatt folyamatosan hízol…

 • Hogy túlterheltté tegyen az éberség, amit tanusítanod kell a betegséget illetően…

 • Hogy elviseld a gyógyszeres kezeléseid mellékhatásit…

KÉRDEZHETNÉD, HOGY “MIÉRT?”

 • Hogyha mindenki ismerné ezt a kezelést, akkor a gyógyszergyártó cégek nem adhatnák többé el a gyógyszereket, amelyeket érdekükben áll “lenyomni a torkunkon” egész életünkben.

 • A gyógyszergyártó cégek és az orvostudomány szakemberei több millió dolláros haszontól esnének el. Manipulálásuk a “diabátesz krízisének” kulisszái mögül egy rosszindulatú mesterkedés (amiről meg fogsz tudni több részletet a könyvből).

 • Fenyegető a gyógyszergyártó cégek számára az, hogy létezik egy ilyen természetes gyógyír, amely laboratóriumban készült vegyi anyagok segítsége nélkül segít az embereknek akár teljes mértékben meggyógyítani a cukorbetegséget.

AZT KÉRDEZED, HOGY HOGYAN LEHETSÉGES ILYESMI? “AZT HITTEM, HOGY A DIABÉTESZ NEM GYÓGYÍTHATÓ”

Igazad van, részben legalábbis. A klasszikus gyógyászat révén a diabétesz soha nem gyógyítható meg. Ez a “harc” a diabétesszel az olyan hatóanyagok révén, amelyek a betegség tüneteit kezelik, de soha nem kezelik a probléma gyökerét. Tulajdonképpen az orvosok elismerik, hogy fogalmuk sincs, mi okozza a diabéteszt, hogy nem tudják, hogyan gyógyítsák meg – de, akárhogyis, adnak egy gyógyszer receptet. (ismerős?) Van valami értelme ennek számodra?

Miért szedj tablettákat, ha azok, akik felírták, nem tudják, hogy mi a diabétesz, mi okozza, és hogyan gyógyítsák meg? Mindezek ellenére az emberek, általában, úgy tűnik, hogy ugyanúgy cselekszenek, az egészségügyi problémájuktól függetlenül: rák, vagy szklerózis multiplex, koleszterin, ízületi gyulladás, szívbetegségek vagy… cukorbetegség Világszerte ezeknek a betegségeknek az előfordulása sokkal gyakoribb, mint az alacsonyan fejlett országokban. A világnak ezen részein az illető betegségek majdnhogynem nem léteznek. Ritkaságnak számítanak.

Ez a dolog ismeretes már évek óta. Mikrobiológusok és tudósok az orvostudomány terén keresnek választ erre. Nos, nemrég találtak egy választ. Felfedezték, hogy a mi “modern” éltmódunk az, ami aktív módon hozzájárul ennek a betegségnek az állandósulásához. Az emberi test úgy volt kialakítva, hogy meggyógyítsa magát – hogyha megkapja a szükséges eszközöket, hogy dolgozhasson ezen.

AZ ÉTREND A DÖNTŐ TÉNYEZŐ A CUKORBETEGSÉG KEZELÉSÉBEN.

Valószínűleg ismerősen hangzik a mondás, hogy “az vagy, amit megeszel.” Nos, ez a kijelentés egyre igazabb lesz, a cukorbetegség esetében még inkább, mint ahogy sokan közülünk elképzelik. Hogyan lehetséges, hogy az, amit eszünk, ennyire nagy hatással legyen a testünkre? Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni. Képzeld el, hogy a tested egy autó, ami környezetkímélő üzemanyaggal működik.

A testünk, hogyha mérlegeled a helyzetet, egy élő gépezet, amely lélegzik és mozog, és több mint kétmillió év óta olyan üzemanyagokkal működik, mint: – víz, magvak, diók, növények, füvek, gyökerek, gyümölcsök, zöldségek, gabonák. Ez az az üzemanyag, amelyet megszokott az emberi szervezet az évezredek folyamán.

SŐT MI TÖBB, ez az az “üzemanyag”, amelynek alapjára van felépítve az élő gépezet, ami az emberi test. Utána hirtelen, kétmillió év múlva … az illető gépezet áttér, alig 100 év alatt, egy “modern” üzemanyagra, ami a következők keveréke: – cukor, édességek, kekszek, ropik, csokoládé, chips, kávé, coca-cola, zsírok és olajok, cigaretta, alkohol, ecet, gyógyszerek, vegyi anyagok, növényvédő szerek, tartósítószerek stb.

Nyilvánvaló, mire számíthatunk, hogy mi fog történni ezzel a járművel: ELROMLIK.

És hogyha továbbra is ilyen üzemanyagokat töltesz a tartályba, akkor nem is fog soha többé megfelelően működni. Majd kezd “a motorod” egyre komolyabban károsodni Egyes esetekben tumorok alakulnak ki. Mások hihetetlenül nagy koleszterin szintektől szenvednek. A te esetedben a nem megfelelő étrend és életmód egy bizonyos szervedre volt hatással, a hasnyálmirigyre … amely a főszereplő az inzulin termelő folyamatban és kibocsátásában a szervezetbe. Ez a szerv annyira tönkrement a nem megfelelő “üzemanyagok” miatt, hogy elkezdett egyre kevesebb inzulint termelni, addig, amíg végül a cukorbetegséggel diagnosztizáltak nálad.

HOGYHA ELGONDOLKOZOL EGY KICSIT…

A cukorbetegség nem az inzulin hiányának betegsége, hanem a szervé, amely ezt termeli: a hasnyálmirigyé! És ez a beteség csupán egy tünet – egy vészjelzés – egy károsodott hasnyálmirigyé, amely túlontúl tönkre van menve ahhoz, hogy folytassa az inzulin termelését és generálását a szervezetben, hogy kontrollálja a szervezet vércukorszintjét.

A cukorbetegség nem a semmiből tűnik elő, hanem egyenes következménye a szervezetben levő rendellenességeknek. Sajnos nem szentelünk figyelmet a problémáink FORRÁSAINAK, és amíg ezt csináljuk, addig a problémák folytatódnak és súlyosbodnak. Vessünk egy pillantást arra, hogy mi történik a testünkben! A hasnyálmirigy egy létfontosságú, amely a gyomor közelében helyezkedik el. A fő szerepe az inzulin termelés.

A szénhidrátok serkentik az inzulin kiválasztását, jobban, mint bármilyen más élelmiszeri összetevő. Ahhoz, hogy a szénhidrátok az ételből felszívódhassanak a szervezetünkbe, az szükséges, hogy a hasnyálmirigy intenzíven működjön, teljes erőből, hogy több inzulint termeljen. Hogyha a hasnyálmirigy hosszú időn keresztül túl van terhelve, akkor elfáradhat és leállhat.

A hasnyálmirigy károsodhat akkor is, ha túl nagy mennyiségű savat fogyasztunk – savak, amelyek nem csupán az elfogyasztott szénhidrátok felszívódásából származnak, hanem cukrokból is, túlzott zsírokból, ételekből, amelyek nagy savasságot okoznak, és húgysavból is, mert ezek a gyomorból egyenesen a hasnyálmirigybe kerülnek. Amikor több millió ember világszerte kezd keresztülmenni ugyanazon a dolgon, ugyanazokon az egészségügyi problémákon (minden 5. másodpercben diagnosztizálnak egy-egy esetet!), akkor valami nagyon nincs rendben! Valami nincs egyensúlyban. De itt nem lehet szó holmi véletlenről.

imagine-lp-01

Mit fedeztek fel a tudósok? Nos, felfedezték a diabétesz okát, azonosították a gyökerét, vagyis azt, hogy egy sebezhető, gyenge hasnyálmirigy okozza, amit tönkretettek a savak: cukrok, szénhidrátok, túlzott zsírok, húgysav és “természetes” ételek, amelyekben mindenféle vegyi anyagok vannak, génmódosított ételek stb., amelyek sajnos dominálják a XXI századi ember mindennapi étrendjét. Mivel a hasnyálmirigy a gyomor után a következő láncszem az emésztés folyamatában, bármit eszel, ezen is keresztülmegy, pedig ez egy érzékeny szerv…

Így, ahelyett, hogy az ételt emésztené és inzulint termelne … a hasnyálmirigy egy “sokk szervvé” alakul át. Ez azt jelenti, hogy a hasnyálmirigynek fel kell szívnia és semlegesítenie kell a felesleges sav mennyiségeket, amelyek a modern étrendünkben szerepelnek, amelyek átkerülnek hozzá a gyomorból. Az ilyen pillanatok kedveznek a diabétesz megjelenésének, és hogyha nem áll szándékodban megállítani ezeket a támadásokat a saját hasnyálmirigyed ellen, akkor 2-es típusú cukorbetegséged lesz, amely egyre súlyosbodni fog.

A radikális étrendváltás, amelyen manapság keresztülmegyünk (feldolgozott élelmiszerek, gyorséttermek, chipsek, stb., és amelyeknek nincs sok tépértékük) a hasnyálmirigyet a savak, a szemetek és a méreganyagok elleni első védvonal szerepére kárhoztatják.

„Az orvos azt mondta, hogy nem vagyok többé cukorbeteg, és hogy véglegesen megszabadultam tőle, így hát nem kell többé tablettákat szednem!”

Még mindig potyognak a könnyeim az örömtől, ahogy írom neked ezeket a sorokat. Miután elolvastam a könyvedet, óriási változásokon ment át az életemben. Április 22-én cukorbetegséggel diagnosztizáltak, és gyógyszereket írtak fel.

Néhány hónappal később abban a hihetetlen szerencsében volt részem, hogy rátaláltam a könyvedre, és “elfogyasztottam” néhány óra alatt.

Miután öt héten keresztül követtem a programodat, júniusban újra elmentem egy orvosi vizsgálatra, és teljesen elcsodálkoztam a vizsgálatok eredményein. A szervezetemben levő cukor mennyisége teljesen normális, mint egy egészséges személyé.

Az orvos azt mondta, hogy nem vagyok többé cukorbeteg, nincs szükségem többé gyógyszerek szedésére. Nagyon hálás vagyok, hogy megírtad ezt a fantasztikus könyvet mindenki számára! Kérlek, értesíts, ha van utad errefele valamilyen konferenciára.

El akarok jönni oda, hogy felszólaljak én is, mint olyan személy, aki az általad javasolt program által gyógyult meg, mert azt akarom, hogy minél több embernek legyen része az örömben, amit én érzek, a cukorbetegségtől való meggyógyulásban természetes módon és gyorsan! Csak csodálatos dolgokban legyen részed!” M.S.

A DIABÉTESZ MEGJELENÉSÉNEK OKA

A savval bevont béta sejtek nem termelhetnek elég inzulint. A savak tönkreteszik azokat a zónákat, amelyek inzulint generálnak a sejtmembrán szintjén, így a szervezet illető sejtjei, amelyeknek ezt a hormont kellene termelniük – az inzulint –, nem tehetik meg megfelelően.

Hogyha ez a dolog nincs gyökerében megjavítva, akkor egyes betegségek, mint a diabétesz, kialalkulnak a szervezetben. Míg enélkül magas savasság nélkül a diabétesz nem jelenik meg. Az inzulin termelésért felelős sejtek (“BÉTA” sejteknek nevezettek) túl nagy mennyiségű savval vannak körülvéve az elfogyasztott ételekből. Emiatt a sejteket erős károsodás éri… és végül károsodik a hasnyálmirigy is, az inzulin termelés teljes leállását okozva. Egyszerűbben elmagyarázva, a hasnyálmirigyben ezek a béta sejteknek nevezett sejtek inzulint termelnek.

Normális körülmények között ezek folyamatosan termelnek inzulint, kitartóbban dolgozva minden étkezés után, hogy gesztionálják a magas vércukorszinteket amelyek az élelmiszer elfogyasztása után jelennek meg. Ahogy már említettem, akkor, amikor egészségtelen ételeket eszünk, amelyek megnövelik a vér savasságát, ezek a béta sejtek nem végezhetik a tevékenységeiket megfeleően.

Nyilvánvaló, anélkül, hogy ha a sejtek nem úgy működnek, ahogy kellene, a hasnyálmirigy sem teheti ezt meg… Másképpen fogalmazva, akkor, amikor az említett savasság a hasnyálmirigybe kerül, kialakul a cukorbetegség. Jegyezd meg, hogy a hasnyálmirigy sejtjei savasabbak, mint kellene, az étrended és az életmódod miatt.

Az az érdekes, hogy amint az illető savak nem öntik el többé a hasnyálmirigyedet, az megpihenhet a sok erőfeszítés után, amikor fel kellett dolgoznia és semlegesítenie az anyagokat. Miután a hasnyálmirigy megtisztítja magát a savfeleslegtől, utána hajlamos regenerálódni. Kezd meggyógyulni, természetesen, külső beavatkozás nélkül… Ugyanakkor kezdi regenerálni a béta sejteket, és használni őket az eredeti céljukra – az inzulin termelésére! Ha a diabétesz “Fő okára” koncentrálsz – elkezded látni a diabéteszt egy más szemszögből – a “Gyógyszerek” és “A tünetekkel való harc” helyett, elkezdesz az olyan dolgokra gondolni, mint az “Egészség” és az ok kezelése.

Az egyszerű, de figyelmen kívül hagyott igazság ami a diabéteszt illeti – de napjaink több más betegségét is – az, hogy sokkal fontosabb az, hogy gondolj arra, hogy mit fogyasztasz (milyen folyadékokat, milyen élelmiszereket, a levegő minőségére stb.), mint hogy az egyes egészségtelen dolgok negatív hatásait kezelgesd. Ahogy biztosan tudod jól, a hypoglykémiára felírt gyógyszerek csupán eltakarják a tüneteket. Ezek nem gyógyítanak; tulajdonképpen ezek súlyosbítják a problémát oly módon, hogy legyengítik az immunrendszert. Habár segíteniük kellene, de ezek csak rontanak a helyzeten.

ELGONDOLKODTATÓ:

 • Míg a felírt gyógyszerek segítenek mesterségesen kontroll alatt tartani a vércukorszintet (és kezelni a tüneteket), ezek nem kezelik a betegség fő okát.

 • Hogyha a felírt gyógyszerek lennének a diabétesz problémájának fő megoldásai, akkor ez a betegség miért van napjainkban is a 4. helyen a világon az elhalálozási okok között az emberek esetében?

 • És amellett, hogy a fő elhalálozási okok egyike, súlyos szövődményei is vannak, mint a magas vérnyomás, szívroham és veseelégtelenségek.

AKKOR MI LENNE A MEGOLDÁS?

A megoldás mindezekre az lenne, hogy visszatérj a szervezet természetes egészségi állapotához … “megtisztítva magadat” belülről, lehetővé téve a szervezeted számára, hogy megszabaduljon a savaktól, amelyek hatással vannak a sejtekre, hogy lehetővé tegye számukra, hogy újra megfelelően működjenek. Minden betegségnél a szervezet immunrendszere észleli ezt, és azonnal elkezd harcolni ellene.

A tested helyreállíthatja az egészségét, kezelheti az összes problémát, akár sebekről van szó vagy károsodott szervekről vagy beteg sejtekről, amelyeket meg kell gyógyítania – de nem tudja azért, mert te folyamatosan szennyezed… egy kis segítség nélkül a részedről a szervezeted egyszerűen nem tarthat lépést a betegségekkel.

De ahogy a hasnyálmirigy már nincs rákényszerülve, hogy semlegesítse a savakat és harcoljon ellenük, visszatér az inzulin termeléshez – a feladat, amelyre ki volt nevezve az elejétől – és, ahogy elkezd újra működni, az inzulin, amelyre szükséged van, újra pompálva van a hasnyálmirigy felől a szervezetbe. Orvosi kutatások javasolják az egészséges étrendet és életmódot, mint a legjobb fegyvereket a diabétesz ellen.

DE MIÉRT NEM MOND SEMMIT AZ ORVOSOD EZEKRŐL?

Nos, arról a több mint 3 milliárd dollárról van szó, amelyet a diabétesz-ipar nyer a több mint 300 millió cukorbetegen világszerte. Ez az oka annak, hogy a gyógyszergyártó cégek körülbelül 16 milliárd eurót költenek évente lobbykra, és megpróbálva manipulálni az orvosokat. Legtöbbször ezek az erőfeszítések eredményesek, mert megtörténik, hogy a szemináriumok, amelyekre a cégek meghívják az orvosokat, az egyedüli információs források számukra.

És mivel az egészségügyi rendszerek világszerte nincsenek helyre téve ezen a téren, főként az emberek megfelelő étkezésre és egészséges életmódra való nevelése terén, a betegek rá vannak kényszerülve, hogy a második variánsra támaszkodjanak, a gyógyszerekre és az orvosi eljárásokra. De a statisztikák szerint ez a második változat sajnálatosan kudarcot vall a célja elérésében…

 • Több mint két millió új, 2-es típusú diabétesz esetet diagnosztizálnak évente!

 • Minden 10. másodpercben meghal valaki a diabétesz okozta szövődmények miatt!

 • Jelenleg több százmillió ember él ezzel a romboló betegséggel, sokan közülük anélkül, hogy egyáltalában tudatában lennének.

 • Egymillió cukorbeteg hal meg évente, habár meg lehetne őket menteni!

KÖVETKEZÉSKÉPPEN, ÍME NÉHÁNY DOLOG, AMELYEKET MEG FOGSZ TANULNI ARRÓL, HOGY HOGYAN HOZD HELYRE AZ EGÉSZSÉGEDET ÉS HOGYAN SERKENTSD A TESTEDET, HOGY TERMÉSZETES MÓDON TERMELJEN INZULINT…

 • Azok a toxinok, amelyekkel naponta kontaktusba kerülünk, támadják a szervezetedet folyamatosan és károsítják a hasnyálmirigyedet. Mindenütt ott vannak manapság – otthon nálad, a higiéniai termékekben, a műanyag edényekben, a levegőben levő szennyeződésben. Ezek megmérgezik az inzulint termelő sejteket, súlyosbítva a 2-es típusú diabéteszt és siettetve annak súlyosbodását. Meg fogod tanulni, hogy melyik a legjobb út arra, hogy megtisztítsd magad a testedben levő méreganyagoktól és mérgező vegyi anyagoktól.

 • Miért vagyunk annyira kitéve a végzetes betegségeknek? Tudd meg, hogy a gyógyszeripar és az élelmiszeripar kéz a kézben járnak, amikor a mérgezésünkről van szó (egy megjegyzés: az egészségügyi rendszer egyes nyugati országokban gyakorlatilag az elhalálozások fő oka az illető országok állampolgárainak körében.)

 • Miért van, hogy a diabétesz elleni gyógyszerek nem csak hogy nem kezelik, de SÚLYOSBÍTJÁK a beteg egészségi állapotát (olvass tovább, és meg fogom mutatni a tudománys bizonyítékot)

 • Mit tegyél és mit NE tegyél, hogy normalizáld a vércukorszintedet természetesen és hatékonyan?

 • Milyen élemiszeripari cégek használnak reklámokat, hogy bátorítsák az orvosokat, hogy úgy javasolják az általuk gyártott élelmiszereket, mint jó élelmiszerek a szervetet számára – ugyanúgy, mint ahogy az ötvenes években, az orvosokat használták a cigaretta reklámokban is!

 • Melyek a nagyon hatékony zöldségek és gyümölcsök a szervezetben levő túlzott sav mennyiség kitisztításához … és hogyan tisztítsd meg teljesen a hasnyálmirigyedet a szisztémás acidosistól?

 • Miért hibás az, amit az orvosod mondott? A sok gyógyszer miért növeli meg a diabétesz okozta szövődmények mellékhatásait?

 • Egy diéta és edzés kombináció, amellyel jó irányba terelheted az életedet, és egy egészséges szinten stabilizálhatod a vércukorszintedet.

 • Hogyan csökkentsd természetesen a toxikus ételek iránti vágyadat?

 • Hogyan erősítsd meg az immunrendszeredet úgy, hogy ne aggasszon többé semmilyen betegség?

 • Hogyan ültesd gyakorlatba a legújabb orvosi felfedezést a diabétesz kezeléséről, megtéve néhány gyakorlati lépést, hogy normálisra hozd a vércukorszintedet, olyan szintre, mint egy egészséges személynek, alig néhány hét alatt egészségessé válva?

 • A betegség tüneti kezelése miért olyan, mint esernyő használata a lyukas tetejű házban? Természetesen meg kellene javítanod a tetőt!

 • A legerősebb egészség generátor (Megjegyzem nem egy élelmiszerről vagy vitaminról van szó!)

 • A legjobb módszer, hogy egyszerűsítsd a megtett utat egy egészséges életmód felé.

 • Egy tudományos felfedezés, amely serkenti a szervezetedet, hogy elkezdjen dolgozni és természetes módon segítse a hasnyálmirigyedet, az inzulintermelésben!

Ahogy helyrejön a hasnyálmirigyed, a szervezet vércukorszintje csökken, még ha ugyanazt a mennyiségű inulint is injekciózod be. Megjegyzendő: ez úgy és akkor történik, amikor fokozatosan elkezded csökkenteni az inzulin mennyiséget, amelyet naponta adagolsz magadnak… Ezek lennének az első lépések a gyógyszerektől és injekcióktól való megszabadulásodhoz. Ha így segíted a szervezetedet, helyreállítod az egészségedet és felszabadítod az életedet a gyógyszerek terhe alól, amelyek csak rontanak állapotodon.

Majdnem hihetetlen, hogy ez mennyire pozitívan befolyásolja az életedet! Imádok leveleket kapni olyan személyektől, akik éveken keresztül kínlódtak a cukorbetegséggel, és akik legyőzték, és most tele vannak energiával és egy hatalmas felszabadultsági érzéssel.

AZ ORVOSOK MEGDÖBBENTEK … ÉS ELÁLLT A SZAVUK, AMIKOR A GYÓGYULÁSUKAT TAPASZTALTÁK.

Alább bemutatok neked néhányat az üzenetek közül, amelyeket volt betegektől kaptam, akik cukorbetegségben szenvedtek (és egyesek közülük olyan boldogok voltak a program eredményeit látva, hogy megengedték, hogy feltüntessük az elérhetőségeiket is).

„Éveken keresztül szenvedtem 2-es típusú diabéteszben. 30 nappal a programod elkezdése után elmondhatom a következőket…”

Annyira boldog vagyok, hogy megtaláltam a könyvedet az interneten. Éveken keresztül szenvedtem 2-es típusú diabéteszben. 30 nappal azután, hogy elkezdtem a programodat, elmondhatom a következőket…

 • A vérben levő glükóz 312 egységről 120 egységre csökkent

 • A vérnyomásom 10 egységgel lecsökkent

 • A koleszterinem lecsökkent 6 egységgel

Az anyagod csakugyan forradalmi, és egy áldás az én helyzetemben levőknek.

A.C.

“…a szervezetem vércukor szintje normálissá vállott. Megszabadultam néhány kilótól is, amelyek pluszban voltak rajtam, nagyon energikusnak érzem magam, és nem szedek többé inzulint!”

„Nagyon szerencsésnek érzem magam és kiváltságosnak azért, mert néhány hónapja megtaláltam az új könyvedet az interneten. El akarom mondani neked, hogy nagy érdeklődéssel olvastam el, alig két nap alatt. Nagyon meglepődtem azon, amit olvastam, mivel az, amit a könyv ír, ellentmond az orvosomtól kapott tanácsoknak.

Mégis elhatároztam, hogy adok neki egy esélyt, és követem a könyv lapjain leírtakat.

Egyszerűen meg vagyok döbbenve az eredmények láttán! Messzemenően a legcsodálatosabb és legmegvilágítóbb könyv, amit olvastam. Több éve szenvedtem cukorbetegségben. A te programodat követve a vércukor szintje a szervezetemben normálissá vállott, és bónuszként megszabadultam néhány felesleges kilótól is.

Tele vagyok energiával, és nem szedek többé inzulint! Az egészségem általában véve nagy mértékben javult és bizakodó vagyok, hogy az életem mostantól végre rendbejön – végre jól érzem magam a bőrömben, és a nagy plusz ebben a történetben az, hogy nem szedek többé pasztillákat! Egy igazi áldás voltál nekem és a családomnak, és nagyon köszönöm a könyvet és a tanácsokat! Minden jót kívánok neked és a családodnak, és tudd, hogy döntően és pozitívan befolyásoltad a jövőmet.” D.S.

CSODÁLATOS LENNE, IGAZ, HA ABBAHAGYNÁD A CUKORBETEGSÉGRE RENDELT GYÓGYSZEREK SZEDÉSÉT ÉS MOSTANTÓL NORMÁLIS ÉLETED LENNE?

Tartsd észben – egyetlen tested van az életben. Az, ha vigyázol rá, nem egy kényeskedés, hanem a saját jól felfogott érdeked, hacsak nem áll szándékodban az életedet kórházakban tölteni, és gyógyszeripari cégek tömésére keresni. És, kérlek, tartsd észben: a cukorbetegek sok gyógyszert kapnak, hogy védve legyenek az olyan szövődményektől, mint a magas vérnyomás, a szívroham, vese és máj elégtelenségek.

Ezek a gyógyszerek nem csupán nem hatékonyak, hanem végzetesek is lehetnek az illető betegeknek. (Mindjárt meg fogom magyarázni, hogy miért.) Szerezd vissza a kontrollt az életed felett! Megérdemled, hogy egészséges és boldog és független legyél! Tele élettel és energiával! Ne hagyd az útmutatóval rendelkező vegyi anyagoknak, hogy megfosszanak mindezektől!

ÍGY HÁT BEMUTATOM NEKED…

 • A legértékeltebb ilyenféle létező útmutatót

 • A leghatékonyabb, legkönnyebb és legsikeresebb utat, hogy legyőzd ezt a betegséget, gyógyszerek segítsége NÉLKÜL.

 • Egy tudományosan és klinikailag bizonyított módszert, amely teljesen megfordítja a diabéteszt KEVESEBB mint három hét alatt.

EGY PROGRAM, AMELY

 • megállítja és megfordítja a 2-es típusú diabétesz hatásait

 • segít visszaszerezni a kontrollt a vércukorszint felett kevesebb mint három hét alatt

 • olyan olcsó gyakorlatba ültetni, hogy majdnem INGYEN van

 • megszünteti a diabéteszre való gyógyszerektől való függőséget

 • világszerte már több ezer cukorbetegnek segített

 • legalább 80%-kal CSÖKKENTI AZ INZULIN ADAGOKAT, amelyek az 1-es típusú diabéteszben szenvedőknek szükségesek

EZ A KÖNYV MEG FOGJA VÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDET!

Egy erős fegyver, amely lehetővé teszi BÁRKI számára, legyen fiatal vagy idős, hogy tüneti kezelés helyett legyőzze a cukorbetegséget! Ahogy látod, nagyon lelkes vagyok ennek a terméknek a leírásánál, amely megmenti és jó irányba tereli az emberek életét. Attól a pillanattól, hogy felszínre hoztam “a titkot”, hogy hogyan szüntesd meg a diabéteszt természetes módon és egyszerűen, és hogyan szállj szembe az okaival, egyszerűen nem tudom abbahagyni hogy erről a témáról beszéljek.

Habár nem voltam mindig ilyen… A könyv egyik fejezetében el fogom magyarázni részletesen az ördögi mesterkedést, amelyet a gyógyszeripar használ – beleértve az orvosok lefizetését is – csak azért, hogy anyagilag kihasználhasson téged, és a termékei által a kontrollja alatt tartson.

MIÉRT AKAR TÉGED AZ ORVOSTUDOMÁNY ERŐTLENÜL HAGYNI?

Nos, sokan vannak ezen a szakterületen, akik nem akarják, hogy az átlagos emberek megismerják a saját potenciáljukat és az erejüket. A rendszer, amely napjainkban működik, azt akarja, hogy az emberek gyengének érezzék magukat, és hogy áldozatként tekintsenek magukra.

Minden kis darab információ, amelyet megtudsz a reklámokból, az orvosi rendelőből és a médiából, úgy van megalkotva, hogy megerősítse a gyengeség érzését, és hogy függőségben tartson egy olyan rendszertől, amely elveszi a pénzedet gyószerekre vagy sebészeti beavatkozásokra.

Ebben a könyvben aprólékos részletességgel meg vannak magyarázva a becsapás finom technikái, amelyeket a gyógyszergyártó cégek alkalmaznak, hogy kifosszanak téged a profit érdekében. Azon egészségre vonatkozó információ, amit én adok neked, kiegészítve ismereteid segít, hogy egy átfogó perspektívád legyen a helyzetre nézve, és visszaadja neked az erőt, hogy meggyógyítsd saját magad.

A cukorbetegség meggyógyításáról vagy visszafordításáról van szó (egy szörnyű kór, amely nem is kellene létezzen!) A kezedbe adom mindazt az információt és módszereket, amelyekkel kontrollálhatod a saját egészségi állapotodat, és elűzheted egyszer és mindenkorra a diabéteszt az életedből! Ebben a könyvben bemutatom neked a természet törvényeit, és hogy a saját testünk és a saját elménk hogyan lett kialakítva, hogy elérje és fenntartsa a tökéletes egészségi állapotot.

Te leszel az Egészségnek nevezett jármű kormányánál – és te fogsz döntéseket hozni arról, hogy hogyan fogsz meggyógyulni, szilárd tudományos bizonyítékokra alapozva. Ez az információ felszabadíthat.

Meggyógyíthat a cukorbetegségből (és BÁRMELYIK másik betegségből). Megmentheti az életedet. Annyira naívak vagyunk, hogy azt hisszük, hogy mindazok, akik a cukorbetegségből élnek meg, a mi javunkra gondolnak, és nem arra, hogy hogyan legyenek hatékonyabbak a pénzcsinálásban? Hiszen ha a cukorbetegség meg lenne gyógyítva, akkor ők rövid időn belül a több száz milliárdos haszon nélkül maradnának!

Valaki mondott nekem egy mondást a gyógyszerpiparról: „A gyógyítás megöli a profitot”

A cukorbetegség az egyik fő – ha nem a fő – gazdasági támasz az orvosi közösségnek, amelynek üzletpolitikája távolról sem ennek a meggyógyítása. Nem csoda, hogy olyan sok félreinformálás, zűrzavar és következetlenség van az üzenetekben! Nem kellene meglepjen az sem, hogy ezek a cégek eltitkolják az igazságot sok termék veszélyes mellékhatásiaról, amelyeket ők gyártanak.

Sőt eltitkolják sok ember halálának okait, hogy ne legyen hatással az imázsukra! Mindeközben a cukorbetegség kezelésének más módszerei, amelyek biztonságosabbak és hatékonyabbak, figyelmen kívül vannak hagyva – egyszerűen azért, mert sokkal kevésbé hasznot hoznának, mert sokkal hozzáférhetőbbek! Kérlek, kövess figyelmesen.

Más könyvekkel ellentétben, amelyek megtalálhatóak a piacon, és sokszor zavarosan és következetlenül magyaráznak, ellentmondó információkat mutatva be arról, hogy mit egyél, hogy kontrolláld a cukorbetegségedet – tudom, elolvastam mindet! – ez a program több beteg meggyógyulása által bizonyított!

Megbízhatsz ezekben a cukorbetegség hatásainak megfordítására vonatkozó stragéiákban, mert ezek már cukorbetegségben szenvedő embereknek segítettek világszerte – és véglegesen megszabadították őket a gyógyszerektől! Ez az ebook egy igazi útmutató. Teljesen meg leszel lepődve, ha megtudod, hogy a gógyszeripar és élemiszeripar összeesküvést szőnek, hogy betegen és szenvedésben tartsanak téged!

Elég az értelmetlen receptekből, amelyek ahelyett, hogy megszabadítanának a cukorbetegségtől, odakötnek hozzá, elég volt az elveszített időből, amikor információkat keresel arról, hogy mit tehetsz és mit nem tehetsz. Amit itt meg fogsz tanulni, az abszolút forradalmi. Ez a könyv meg fogja változtatni a “fejlett” nyugati orvostudományt – és a teljes egészségügyi rendszert – a szemedben, kisdednek fog tűnni számodra. Ez a program életmentő információkat tartalmaz, amelyekre szükséged van, hogy javítsd az egészségedet és megfordítsd a diabétesz negatív hatásait TERMÉSZETESEN, anélkül, hogy káros gyógyszereket szednél.

Ezeket az információkat, amelyek be vannak mutatva a könyvben, különböző nemzetek világhírű kutatói és orvosai támasztják alá. Tudományos információk, tanulmányok és orvosi kutatások bizonyítják! A vércukorszint kontroll alatt tartása és a diabétesz kezelése implicit – hogyha megadod a testednek a szükséges fegyevereket a rossz szokások megszüntetéséhez, amelyek a gyógyulás útjában állnak. Pontosan: A diabétesz visszafordítása nagyon egyszerű és kerülők nélküli, hiszen biokémiai okok és hatások képezik az alapját.

Az egyedüli okok, amelyek miatt az emberek nem győzik le a betegségüket, a következők:

 • Nincs férnek hozzá az információkhoz

 • A hagyományos orvoslás tanítja meg nekik ezeket. A gyógyszergyártó cégek inkább függésben tartják az embereket a termékeiktől. Ahogy te meggyógyulsz, ők elveszítenek egy ügyfelet!

Ez a forradalmi könyv a legújabb kutatásokat tartalmazza a leghatékonyabb stratégiákra vonatkozóan, amelyeket alkalmazhatsz, hogy stabilizáld a szervezeted vércukorszintjét. Engedd meg, hogy direkt legyek – amit én nyújtok neked, az egy elektronikus tankönyv, amely meg fogja mutatni neked a leghatékonyabb megközelítéseket a szervezet vércukorszintjének szabályozására és a cukorbetegség meggyógyítására anélkül, hogy drága gyógyszerekre költenél pénzt, amelyeknek nemkívánatos mellékhatásaik vannak.

Íme egy dolog, amit tudnod kellene erről az elektronikus tankönyvről: egy olyan útmutató, amely “két lábbal áll a földön”, amely segít megértened és könnyen követned a gyógyuláshoz vezető megteendő lépéseket. Szilárd tudományos és klinikailag bizonyított bizonyítékokra alapul.

“Köszönöm, hogy megírtad ezt a csodálatos könyvet, és hogy éveket adtál hozzá az életemhez”

Még mindig öröm és hála könnyek folynak az arcomon.

Mindaz, amit a könyvedben találtam, működött, és az, hogy megtaláltam, egy csoda, mert mindaz volt, amire szükségem van. Minden részecském együtt vibrál azzal a bölcsességgel, amit az oldalakra írtál.

Köszönöm, hogy megírtad ezt a csodálatos könyvet, és hogy éveket adtál így az életemhez.” A.S.

“Ezelőtt körülbelül két hete, amikor elkezdtem a vércukorszint programot, akkor 332 volt…Ma megkaptam az új vizsgálatok eredményeit, és meg kell osztanom veled, hogy lecsökkent 100-ra!”

“Hogy el ne felejtsem, amikor diabétesszel diagnosztizáltak, akkor több mint 120 kilós voltam és nagyon magas volt a vérnyomásom. Most 90 kilós vagyok és normális a vérnyomásom.

Köszönöm a segítségedet. Én és a családom örökké hálásak leszünk neked.”

M.B

LÉNYEGÉBEN MEG FOGOD TANULNI, HOGY:

 • Hogyan siettesd a gyógyulásodat három összetevővel, amelyek azonnal megtisztítják a testedet a savaktól és a méreganyagoktól? (Megjegyzés: ezek az összetevők kevéssé ismertek, de a leggyorsabb utat képezik, hogy lecsökkentsd a vércukorszintedet néhány hét alatt, nem pedig hónapok alatt!)

 • Fedezd fel az öt alapvető összetevőt az egészséges testhez, mindig! (az emberek 99%-a nem fogyaszt elégséges adagokat még csak háromból sem ezek közül… ami nagyon nagy hatással van arra, ahogyan a testünk eltávolítja a salakanyagokat, rendbe teszi az immunrendszert, és inzulint termel!)

 • Fedezd fel a csoda összetevőt, amely gyorsan segíteni fog, hogy meggyógyítsd a hasnyálmirigyedet.

 • Az összetevő, amelynek felfedezése egy Nobel díj megnyeréséhez vezetett, de amelyről kevés ember tud… mindezek ellenére egy kis elit kutató és orvos csoport elkeseredetten ajánlja, mert erősíti az immunrendszert, és segít a testnek, hogy olyan hormonokat termeljen, mint az inzulin.

Lényegében ezek az összetevők azok, amelyek hiányoznak a számodra ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra egy jó egészségi állapotnak örvendj. Néhány nap alatt elkezded szabályozni a vércukorszintedet, és több energidád lesz, mint amennyi évek óta valaha!

Csupán néhány hét alatt látni fogod az eredményt – óriási eredményt – azon, ahogy kinézel, és ahogy érzed magad… és meg leszel lepődve, lehet éppen sokkolni fog, akkor, amikor a következő orvosi vizsgálatra mész. Néhány hónap után meg fogsz szabadulni a betegségtől, és el fog csodálkozni az orvosod rajta.


Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Most 6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

7

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:


IDE FIGYELJ: VAGY MEGSZABADULSZ A CUKORBETEGSÉGTŐL … ÉS MEGERŐSÖDIK AZ EGÉSZSÉGED ÉS AZ ENERGIASZINTED… VAGY VISSZAKAPOD A PÉNZEDET!

Ezt a programot követve javítanod kell az egészségi állapotodon – vagy akár teljesen meg kell gyógyulnod – és ha ez nem történne meg, akkor vissza fogom adni neked a könyv árának 100%-át, anélkül, hogy bármit is kérdeznék. És mivel erőfeszítést tettél, és ilyen sok időt eltöltöttél, hogy egy esélyt adj az általam kifejlesztett programnak, hagyom, hogy megőrizz három ingyen SZUPER BÓNUSZT, még ha vissza is küldöd a könyvemet 60 napon belül.

Mindaz a kockázat, amit vállaltál volna, megszűnt, mert én vagyok az, aki kockázatokat vállal most. Nem te. Ez azt jelenti, hogy tesztelheted a teljes javasolt programot, használhatod a forrásokat, amelyeket rendelkezésedre bocsátok, megtanulhatsz mindent a legújabb felfedezésekről ezen a szakterületen az ÉN KOCKÁZATOMRA … és te el fogod dönteni, hogy mi működik a te esetedben a legjobban, és hogy működik-e, úgy, hogy rendelkezésedre áll 30 nap! Egy hónap alatt, semmiféle plusz kérdés nélkül, meggondolhatod magad, és visszakaphatod az egész pénzedet.

ÍGY HÁT, ENGEDD MEG, HOGY KÉRDEZZEK VALAMIT TŐLED…

Milyen súlyossá kell válnia a cukorbetegségnek, amelyben szenvedsz, ahhoz, hogy a családod, aki már kétségbe van esve, tegyen valamit?

A diabétesz-ipar azt akarja, hogy azt hidd, hogy az étrend megváltoztatása nem feltétlenül szükséges, hogyha normális szinteken akarod tartani a vércukorszintedet, csak az általuk gyártott gyógyszereket kell használod. (Ez az én nézőpontom szerint ez egyenes út egy tragikus végkifejlet felé!)

AZ ILYEN HAZUGSÁGOK SOKBA KERÜLHETNEK NEKED!

Az igazság a következő: minél hosszabb ideig leszel a diabétesz csapdájában, folyamatos szükséged lévén egyre nagyobb adag gyógyszerekre, annyival erősebben leigáz a diabétesz, megjelennek szövődmények, és a szíved, a veséd, a hasnyálmirigyed, az agyad és a test többi része nagyon meg fogja szenvedni. Másrészt, hogyha te elégedett vagy ezzel az állapottal… csak legyél tudatában annak, hogy ez a kegyetlen betegség végül le fog győzni.

HATÁROZD EL MOST, HOGY ABBAHAGYOD A GYÓGYSZEREK SZEDÉSÉT!

Ez a könyv segíteni fog, hogy normális koleszterin szintet és vérnyomást érj el természetes módszerek által! Nem lesz szükséged arra, hogy gyógyszereket szedj! Az, hogy egy olyan betegnek a vérnyomásával és koleszterinjével játssz, akinek már problémája van a vércukorjával, veszélyes! A kutatások kimutatják ezt! Sajnos, a betegek továbbra is szenvednek a betegség egyre súlyosabb hatásaitól, amíg elhatározzák, hogy a gyökerénél támadják meg a diabéteszt!

A diéta és az életmód szintjén levő változásokra van szükség. A cukorbetegség hatásainak megfordítása egyszerű. De gazdasági érdekek és az orvosi ipar egyéb ilyen gépezetei nem akarják, hogy tudd az igazságot. És az igazság, amit ők nem mondanak el neked, az, hogy a diéta és az életmód optimizálása nem csak hogy a legjobb út, hogy meggyógyítsd a diabéteszt, hanem…

AZ EGYEDÜLI ÚT!

Ahogy az előbb elmagyaráztam, a kutatók ezt “életmódváltásnak” nevezik. És kutatás kutatás után azt mutatja, hogy egyetlen diabétesz elleni gyógyszer sem ugyanolyan erős.

Több tíz klinikai kutatás bizonyítja, hogy az életmódváltás és a diéta megváltoztatása biztosabb, olcsóbb és sokkal hatékonyabb, mint a tablettás kezelések.

KÖVETKEZÉSKÉPPEN, MÉG EGYSZER: MIÉRT NEM MOND AZ ORVOSOD SEMMIT MINDEZEKRŐL?

Adok három okot:

 • Ahogy már mondtam, elveszítené a megélhetését, ha mondana. Így hát az orvosok anyagi szempontból demotiváltak, hogy ilyen megközelítések fele irányítsanak, és hogy javasolják az étrend és az életmód megváltoztatását. Sokan közülük tényleg nem is tudják, hogyan.

 • A legtöbb orvosnak nincs ideje. A cukorbetegségben szenvedő betegek tanítása és motiválása hosszabb ideig tart, mint az átlagos 10 perc, amelyet az orvosok töltenek egy beteg megvizsgálásával. Az egészségügyi rendszer egyszerűen nincs erre kialakítva.

 • A legtöbb orvosnak, bármennyire is elhivatott legyen a szakmájában, fogalma sincs az életmódváltásról, mert nem kapnak ilyen irányú felkészítést és támogatást. Ezért maradnak ők sötétben.

No és ne felejtsük el, hogy sokan közülük manipulálva vannak az “orvoslátogató” ügynökök által, akiket nagy pénzekért alkalmaz a gyógyszeripar. A tragikus eredménye mindennek az, hogy az egyedüli és a leghatékonyabb fegyver a cukorbetegség ellen – az étrend és az életmód megváltoztatása – figyelmen kívül és használatlan marad! Kérlek, higyj nekem, mikor azt mondom, hogy a gyógyszerek nem jelentik az utat a gyógyulás felé! Láttuk már, és bemutattam neked is a tudományos bizonyítékokat erre vonatkozóan.

A legjobb esély arra, hogy egy egészséges életed legyen, az, hogy az egyedüli stratégiát alkalmazd a cukorbetegséged megszüntetésére, amelyet számos alkalommal bebizonyítottak: Az étrend és az életmód megváltoztatását. Kezdd el most azonnal meggyógyítani magad a cukorbetegségből! Használd ki ezt a kockázatmentes lehetőséget, és próbáld ki a világszerte leghatékonyabb programot, amely meggyógyítja a diabéteszt.

MIT TARTALMAZ A KÖNYV “TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK ARRA, HOGY MEGSZABADULJ A DIABÉTESZTŐL” ?

Ez csak néhány az ebben a könyvben tárgyalt témák közül:
 
insights

CSELEKEDJ MOST!

Cselekedj most, és meg fogod kapni a csomagot. Annak a küszöbén állsz, hogy megtanuld a legfontosabb információkat amikre csak szükséged van. És mindez könnyen érthető módon van bemutatva, meg van magyarázva a cukorbetegségben való folyamatos szenvedés és a TŐLE VALÓ IGAZI MEGSZABADULÁS közti különbség! Ez tényleg a legjobb esély arra, hogy legyőzd az diabéteszt egyszer és mindenkorra. Készen állsz megtenni ezt a lépést?

Készen állsz arra, hogy megszerezd a saját egészséged feletti kontrollt, és hogy egy garantált stratégiát alkalmazz, amely visszaadja a régi életedet? Vagy továbbra is azt fogod csinálni, amit eddig csináltál, hogy siránkozz és aggódj a cukorbetegség hosszútávú hatásain, sorra szedve a pasztillákat az életed utolsó napjáig? Amint már elmagyaráztam, a cukorbetegség kezelésére felírt gyógyszerek nem támadják meg EGYÁLTALÁN a betegséget; ahogy az előbb mondtam, a gyógyszerek TÜNETI kezelést nyújtanak, és engedd meg, hogy elmagyarázzam és hogy azt mondjam, hogy akkor, amikor azt mondom, “tüneti kezelés”, tulajdonképpen azt jelenti, az “elnyomásuk”.

És mivel ezek a gyógyszerek egyéb egészségügyi problémákat okoznak (mellékhatásokat), az orvosod új gyógyszereket ír fel neked az új tünetekre. És új mellékhatások fognak megjelenni ezután, és egy ördögi körben fogsz felébredni, olyan gyógyszereket szedve, amelyek már nem fejtik ki a hatásukat, és sokkal erősebbeket kapsz, sokkal nagyobb adagokban, a végtelenségig!

BE VAGY FOGVA MINT EGY EGÉR „A CUKORBETEGSÉG CSAPDÁJÁBA”

Ami vár rád végül, az egy halálos ítélet szívelégtelenség miatt, infarktus, obezitás, megvakulás, impotencia, idegrendszeri bántalmak, amputációk és egyéb csúnya szövődmények. Egyszerűen azért, mert soha nem a cukorbetegség OKÁT kezelted, hanem csupán a TÜNETEIT.

ÍGY HÁT KÉRDEZLEK, HOGYHA IGAZÁN AZT AKAROD, HOGY:

 • Véglegesen abbahagyd a diabétesz elleni gyógyszerek szedését,

 • Ne fogyassz többé (hiába) koleszterin, magas vérnyomás, veseelégtelenség vagy a cukorbetegség egyéb szövődményei elleni gyógyszereket,

 • Abbahagyhasd az ujjaid szúrogatását, hogy kiszámítsd a vércukorszintedet,

 • Megszabadulj a szívbetegségek, infarktus vagy egyéb csúnya betegségek kockázatai miatti aggódásból,

 • Természetesen lefogyj, bármiféle fogyókúra nélkül,

 • Elkerüld az inzulin függőséget, amíg nem túl késő,

 • Megállítsd az általános egészségi állapotodnak szóló fenyegetéseket

Akkor kérlek, CSELEKEDJ MOST!!! Szerezd meg most azonnal ennek az ebooknak a másolatát, és érezd, ahogy az életed gyorsan javulni fog! Képzeld el, hogy egy új jövőd lesz, egy friss tested, egy új elméd… Gyakorlatilag egy új személy leszel, egy gyógyszerektől, inzulinos injekcióktóktól megszabadult élettel, és azok nélkül a vércukorszintet mérő frusztráló tesztek nélkül.

A termék megrendelése során BÓNUSZKÉNT megkapod “Receptek a diabétesz gyógyítására” c. könyvet!

1500 Ft INGYEN !
 • Italok és shake-ek

 • Levesek

 • Öntetek, krémek és szószok

 • Előételek / Köretek

 • Mentás és csírás ital

 • Alkalarián nyers saláta

És ez nem minden! Még megkapja a „Növeld az energiaszintedet egy hét alatt” c. könyvet is!

1500 Ft INGYEN!
Előnyök:
 • A természetgyógyászat alapelvei és gyakorlata

 • Testmozgás egészségben vagy betegségben

 • Az optimális táplálkozás az élénkséghez és a vitalitáshoz

 • Az ásványi anyagok és fontosságuk a táplálkozásban

 • Az aminosavak lenyűgöző ereje

És megkapja “Az egészséges élet titkai” c. könyvet is!

1500 Ft INGYEN!
Fedezd fel azokat a mozgatóerőket, amelyek segítenek kontroll alatt tartani magad, és abban, hogy megtedd a megfelelő intézkedéseket az egészséges élet érdekében. Ebből a könyvből 25 titkot tudhatsz meg, ezek között azt:
 • Hogyan kezeld a stresszt, a dühöt és milyen mennyiségű sót használj, hogy csökkenteni tudd a vérnyomást

 • Milyen jótékony hatása van az bio-élelmiszereknek az egészségre

 • Hogyan őrizd meg egészségedet, ha már nem áll sok idő a rendelkezésedre

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ez az én feltétel nélküli pénzvisszafizetési Garanciám, kockázat nélkül, stressz nélkül, két hónap alatt: Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy ennek a programnak egy nehezen elképzelhető hatása lesz most az életedben és a diabétesz elleni harcodban.

Annyira meg vagyok győződve, hogy ahhoz, hogy abszolút biztos legyél abban, hogy MEGÉRI megvásárolni a könyvet, garantálom a program SIKERESSÉGÉT és az ELÉGEDETTSÉGET azáltal, hogy visszakapod az egész pénzedet, ha nem vagy megelégedve az eredményekkel.

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Elégedettség garantált

A könyv úgy van megírva, hogy könnyű áttekinteni és elsajátítani. Hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden okod megvan arra, hogy ha megvásároltad, el is kezdd olvasni, minden kockázatot vállaltam, és teljes garanciát adok neked!

Hogyha megrendeled ezt a könyvet ma, akkor 30 napod van arra, hogy elolvasd és gyakorlatba ültesd ezen anyag tanácsait. Számítok rá, hogy elolvastál és sokat felhasználtál a bemutatott fogalmakból, hogy visszanyerd az egészségedet egy minél rövidebb idő alatt. Érezned kell, hogy sokkal értékesebb információt nyertél, mint a kis befektetés!

Abban az esetben, ha nem vagy megelégedve, csak kérd vissza a pénzedet, és mi kérdezősködés nélkül visszafizetjük a vásárlásra költött pénzt.

AZ ELMÚLT ÉVBEN TÖBB MINT 5000 EMBER RENDELTE MEG ITT, MAGYARORSZÁGON!

Feltüntettük vnemzetközieket is, mert túl nagy lett volna a térkép.

Vindecare diabet
Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Most 6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

7

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

EGY UTOLSÓ SZÓ A SZERZŐTŐL

Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy megváltoztathatom az emberek életét azoknak az információknak a segtségével, amelyeket az évek során gyűjtöttem össze. Most, az internet segítségével jó irányban befolyásolhatok életeket világszerte. A célom az, hogy bátorítsam az embereket, hogy átvegyék az ellenőrzést a saját egészségük felett, és hogy az életüket fájdalom vagy betegség nélkül éljék, acélos egészséggel, tiszta elmével és szenvedéllyel.

Hiszem, hogy a jólét egy jog, amelyet mindannyian megkapunk a születésünkkor, és a küldetésem egyik része az, hogy előássam a hazugságokat és az ellentmondó információkat az egészségre vonatkozóan, amelyek kísértenek bennünket a különböző média csatornákon.

Közel állsz ahhoz, hogy felfedezd, hogy hogyan szabadulj meg a diabétesztől egészséges módszerekkel, és hogy egészséged és életed példává legyen a többiek számára. Fektess be ebbe a programba, hogy normalizáld a vércukorszintedet, és megerősítsd az egészségedet! Szabadulj meg a cukorbetegségtől a mai nappal kezdve! Aki nem indul el sehova, az nem is jut el sehova! (Mert azáltal, hogy “csak gondolsz erre”, nem fogsz meggyógyulni.)

U.i.: Nyerd vissza az életedet most! Olyan életet, amilyen a betegség előtt volt, amikor boldog voltál! Ne vesztegess értékes időt és pénzt gyógyszerekre, amelyek nem kezelik a valós problémát. Az élet túl értékes. Ez az általam javasolt program azért működik, mert úgy van kialakítva, hogy gyökerestől irtsa ki a bajt, segítve a saját szervezetet, hogy meggyógyítsa magát. A legjobb döntés lesz, amelyet valaha hoztál!

Tartsd észben a 100% elégedettségi garanciát is: rád és az orvosodra nagy hatással kell legyen, és teljes mértékben meg kell legyetek győződve arról, hogy működik a “fordítsd meg a diabéteszt most”, és hogy az egészségi állapotod javult, és ha ez nem történik meg, akkor minden kérdezősködés nélkül vissza fogom küldeni a pénzedet. Megőrizheted a könyvet és a bónuszokat.

U.i.2: Nem rendelhetek én helyetted – TE kell ezt megtedd egyedül!

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.