solutii-naturiste-diabet

Solutii naturiste pentru a scapa de diabet

solutii-naturiste-diabet
solutii-naturiste-diabet

Programul revoluţionar pentru inversarea efectelor acestei boli şi redobândirea sănătăţii

Atenţie!

Nici să nu te gândeşti să cheltui bani pe alte pastile împotriva diabetului înainte de a citi asta! ÎN SFÂRŞIT DEZVĂLUITE! Principii dovedite ştiinţific să stimuleze producţia de insulină de către organism, natural.

Garantate necondiţionat să normalizeze nivelul de zahăr în sânge şi să inverseze cauzele care stau la baza diabetului!

solutii-naturiste-diabet

Citeşte în întregime această scrisoare pentru a descoperi paşii simpli care îţi vor stimula pancreasul să producă mai multă insulină în fiecare zi. Află cum să îţi scazi nivelul de zahăr din sânge în mod natural şi să elimini din viaţa ta medicamentele împotriva diabetului şi injecţiile de insulină!

Dragă prietene,

Dacă eşti sătul să fi exploatat financiar de medici şi companii farmaceutice în vreme ce tu suferi de această boală complet vindecabilă, atunci este foarte probabil că citeşti cele mai importante rânduri din viaţa ta. Îţi scriu astăzi pentru că doresc să te anunţ cu privire la un progres ştiinţific realizat de curând în ceea ce priveşte tratarea diabetului. Dacă citeşti… îţi promit că te vei simţi răsplătit. Tratamentul împotriva diabetului, de care au nevoie atât de mulţi oameni, este, în sfârşit disponibil! A fost efectuat un nou set de cercetări cu privire la cei care suferă de diabet… mii de oameni aflaţi în situaţia ta şi-au inversat condiţia permanent fără să ia medicamente! Şi, în vreme ce medicina modernă eşuează lamentabil, această nouă abordare are o radă de succes de 100% în a scăpa pacienţii de medicamente şi pastile anti-diabet complet, permiţându-le o şansă la o viaţă normală. Acest pachet revoluţionar descrie în amănunt primul sistem dovedit medical pentru înlăturarea diabetului de tip 2 şi a prediabetului, în vreme ce îi ajută pe cei care suferă de diabet tip 1 să reducă dramatic sau chiar să elimine folosirea dozelor de insulină.

Eşti sătul până peste cap…

 • Să îţi faci griji de efectele pe termen lung cauzate de complicaţiile diabetului…
 • Să te înţepi continuu pentru a testa nivelul de zahăr în sânge…
 • Să trăieşti cu gândul că ai 80 la sută şanse să sfârşeşti în urma unui infarct sau altă afecţiune cardiacă…
 • Să te simţi vinovat când vine vorba de mâncare sau greutate…
 • Să fi preocupat că nu eşti capabil să scazi în greutate, pentru că din cauza medicamentelor te îngraşi continuu…
 • Să fii copleşit de vigilenţa de care trebuie să dai dovadă în ceea ce priveşte această maladie…
 • Să suporţi efectele secundare ale tratamentelor medicale pe care le faci…

Te-ai putea întreba “de ce?”

 • Dacă toată lumea ar cunoaşte acest tratament, companiile farmaceutice nu şi-ar mai putea vinde medicamentele pe care au tot interesul “să ni le bage pe gât” toată viaţa.
 • Companiile farmaceutice şi profesionişti din domeniul medical ar pierde profituri de milioane de dolari. Iar manipularea lor din culisele “crizei diabetului” este o mizerabilă orchestrare (despre care vei afla mai multe amănunte în carte).
 • Este ameninţător pentru companiile de medicamente să existe un asemenea leac natural care, fără ajutorul unor chimicale făcute în laborator, ajută oamenii să îşi vindece chiar şi complet diabetul.

Te întrebi cum este posibil aşa ceva?
“Credeam că diabetul nu poate fi vindecat”

Ai dreptate. Parţial, cel puţin. Prin intermediul medicinii clasice, diabetul nu va putea vreodată fi vindecat. Aceasta “luptă” cu diabetul prin intermediul unor substanţe care tratează simptomele maladiei, dar nu abordează niciodată rădăcina problemei. De fapt, doctorii recunosc că habar nu au ce anume cauzează diabetul, că nu ştiu cum să îl vindece – dar îţi oferă o reţetă cu nişte medicamente, oricum. (sună cunoscut?) Au vreun sens toate astea pentru tine?

De ce să iei pastile când cei care ţi le-au prescris nu ştiu ce este diabetul, ce anume îl cauzează şi cum să îl vindece? Cu toate astea oamenii, în general, par să acţioneze la fel indiferent de problema cu sănătatea pe care o au: că e cancer, scleroză multiplă, colesterol, artrită, probleme cardiace sau… diabet. În lumea intreagă incidenţa acestor boli este mult mai mare decât în ţările subdezvoltate. În aceste părţi ale lumii bolile cu pricina mai că nu există. Sunt nişte rarităţi. Acest lucru este cunoscut deja de ani buni. Microbiologi şi oameni de ştiinţă din domeniul medicinii caută un răspuns la acest lucru. Ei bine, de curând au găsit un răspuns. Au descoperit că stilul nostru “modern” de viaţă este cel care în mod activ ajută la perpetuarea acestor maladii. Corpul uman a fost conceput pentru a se vindeca singur – dacă i se oferă instrumentele necesare pentru a se pune pe lucru.

Alimentaţia este un factor decisiv în ecuaţia tratării diabetului

Probabil că îţi sună cunoscută vorba “Suntem ceea ce mâncăm”. Ei bine, această afirmaţie tinde să devină tot mai adevărată cu atât mai mult în cazul diabetului, decât îşi închipuie mulţi dintre noi. Cum este posibil ca ceea ce mâncăm să ne influenţeze atât de mult corpul?

Voi încerca să explic acest lucru cât mai simplu. Închipuie-ţi că trupul tău este un automobil care funcţionează pe bază de combustibil ecologic. Corpul nostru, dacă stai să cântăreşti puţin situaţia, este o maşinărie vie care respiră şi mişcă, funcţionând de peste două milioane de ani cu ajutorul unor combustibili precum: – apă, seminţe, nuci, ierburi, verdeţuri, rădăcini, fructe, legume, cereale. Acea cauza a apariţiei diabetului este combustibilul cu care s-a obişnuit organismul uman de-a lungul mileniilor.

MAI MULT DECÂT ATÂT…

… acesta este “combustibilul” pe baza căruia a fost construită maşinăria vie care este corpul uman. Apoi, brusc, după două milioane de ani… maşina respectivă trece, pe parcursul a 100 de ani, pe un combustibil “modern” alcătuit dintr-un amestec de: – zahăr, dulciuri, biscuiţi, ronţănele, ciocolate, cipsuri, cafea, coca-cola, grăsimi şi uleiuri, ţigări, alcool, oţet, medicamente, chimicale, pesticide, conservanţi etc. E la mintea cocoşului ce ne putem aştepta să se întâmple cu acest vehicul.

SE DEFECTEAZĂ…

…iar dacă continui să îi torni în rezervor astfel de combustibili, nu poate funcţiona corespunzător. Apoi “motorul” tău începe să întâmpine dificultăţi serioase. În unele cazuri se dezvoltă tumori. Alţi oameni suferă de nivele incredibil de mari de colesterol. În cazul tău, dieta şi stilul de viaţă necorespunzător ţi-a afectat un organ anume, respectiv pancreasul… care este actorul principal în procesul de producţie şi eliberare a insulinei în organism. Acest organ a ajuns să fie într-atât de distrus de dieta necorespunzătoare încât a ajuns să producă tot mai puţină insulină până în momentul în care ai fost diagnosticat cu diabet.

Dacă stai să te gândeşti puţin…

Diabetul nu este o boală a lipsei de insulină ci una a organului care o produce: pancreasul! Iar această condiţie este doar un simptom – un semnal de alarmă lansat – al unui pancreas deteriorat care pur şi simplu e prea distrus să mai continue producţia şi generarea de insulină la nivelul corpului, astfel încât să controleze nivelul de zahăr din organism Diabetul nu apare din bun senin, este rezultatul direct al unor căderi din interiorul organismului.

Din păcate nu acordăm atenţie SURSEI problemelor noastre şi, până când vom face acest lucru, problemele vor continua şi se vor agrava. Să aruncăm o privire asupra celor ce se întâmplă în corpurile noastre. Pancreasul este un organ vital din corpul nostru, poziţionat aproape de stomac. Principalul său rol este să producă insulina. Carbohidraţii stimulează secreţia insulinei mai mult decât oricare alt compus alimentar. Pentru absorbţia rapidă de carbohidraţi în corpurile noastre (carbohidraţii pot fi asimilaţi şi mai lent) din mâncare, trebuie ca pancreasul să funcţioneze intensiv, din răsputeri pentru a produce mai multă insulină.

solutii-naturiste-diabet

Dacă pancreasul este supra-stimulat o perioadă lungă de timp el poate obosi şi chiar ceda. Pancreasul poate fi compromis şi dacă se consumă cantităţi prea mari di acizi – acizi obţinuţi nu numai din absorbţia carbohidraţilor consumaţi, dar şi din zaharuri, grăsimi excesive, mâncăruri care creează aciditate mare, şi acid uric, întrucât aceştia ajung din stomac direct în pancreas. Atunci când milioane de oameni din întreaga lume încep să treacă prin acelaşi lucru, aceleaşi probleme de sănătate, (apar câte două cazuri noi la fiecare 10 secunde!) ceva e foarte în neregulă. Ceva nu e echilibrat. Însă nu poate fi vorba de ceva întâmplător, de un accident.

Ce au descoperit oamenii de ştiinţă? Ei bine, au descoperit cauza diabetului, i-au identificat rădăcina, şi anume acela că este cauzat de un pancreas vulnerabil, slăbit, distrus de acizi: zaharuri, carbohidraţi, grăsimi excesive, acid uric şi mâncăruri “naturale” îmbibate în tot soiul de chimicale, mâncăruri modificate genetic etc., care sunt foarte prezente, din păcate, în alimentaţia cotidiană a omului secolului XXI. Pentru că pancreasul este următoarea verigă în procesul digestiei, după stomac, orice mănânci ajunge să treacă şi pe la el, care, în esenţă, este un organ delicat… Astfel, în loc să digereze mâncare şi să producă insulină… pancreasul se transformă într-un “organ de şoc”. Asta înseamnă că pancreasul trebuie să absoarbă şi să neutralizeze toate cantităţile excesive de acizi aflate în dietele noastre moderne, care îi sunt “pasate” din stomac. Astfel de momente sunt favorabile apariţiei diabetului şi, dacă nu ai de gând să opreşti aceste atacuri la adresa propriului pancreas, vei avea diabet tip 2 şi dacă acesta evoluează, vei suferi de forme mai grave de diabet.

Schimbarea radicală de alimentaţie prin care trecem în ziua de astăzi (mâncăruri procesate, fast-food, cipsuri, etc şi care nu au mulţi factori nutritivi) ne cauzează transformarea pancreasului într-o primă linie de apărare împotriva acizilor, mizeriilor şi toxinelor pe care le ingerăm şi consumăm în fiecare zi.

Încă îmi curg lacrimi de bucurie în timp ce îţi scriu aceste rânduri. După ce ţi-am materialul am avut parte de schimbări capitale în viaţa mea. Pe 22 aprilie am fost diagnosticată ca fiind diabetică şi mi s-au prescris reţete cu medicamente. Câteva luni mai târziu am avut incredibilul noroc să dau peste cartea ta pe care am “consumat-o” în câteva ore.

După ce ţi-am urmat programul vreme de cinci săptămâni m-am dus din nou la un control medical şi, în iunie am fost profund uimită de rezultatele analizelor. Nivelul de zahăr în organism îmi e perfect normal, precum cel al unei persoane sănătoase. Doctorul mi-a spus că nu mai sunt diabetică, că nu mai am diabet şi că mă pot opri din a lua medicamente.

Sunt profund recunoscătoare pentru că ai încropit această carte fantastică pentru toată lumea! Te rog spune-mi când ai drum încoace la vreo conferinţă. Doresc să vin să vorbesc acolo în calitate de persoană tratată prin programul propus de tine, pentru că doresc câţi mai mulţi oameni să aibă parte de bucuria pe care o simt eu, cea de a se vindeca de diabet natural şi rapid! Să ai parte doar de lucruri minunate!”

Sidonia S., Bacău

Cauza apariţiei diabetului

Celulele beta înconjurate de acizi nu pot produce suficientă insulină. Acizii distrug zonele care generează insulina la nivel de membrană celulară, astfel încât respectivele celule ale organismului care ar trebui să creeze acest hormon – insulina – nu o pot face corespunzător. Dacă acest lucru nu este prompt remediat, unele boli, cum ar fi diabetul, se instalează în organism. Astfel, fără această aciditate crescută diabetul nu apare.”

Celulele care sunt responsabile de producerea insulinei (numite celule “BETA”) sunt înconjurate de supradoze de acizi din alimentele consumate. Acest lucru face ca celulele să fie puternic afectate… şi până la urmă să fie afectat şi pancreasul, cauzând stoparea producţiei de insulină. Explicat mai simplu, în pancreas aceste celule numite Celule Beta produc insulină. În mod normal ele produc insulină continuu, lucrând mai asiduu după fiecare masă pentru a gestiona nivelele ridicate de zahăr în sânge apărute ulterior consumului de alimente.

După cum spuneam anterior, atunci când consumăm mâncăruri nesănătoase care fac să crească aciditatea sângelui, aceste celule beta nu pot să îşi desfăşoare activitatea corespunzător. În mod evident, fără ca celulele să funcţioneze cum trebuie nici pancreasul nu o pate face… Altfel spus, atunci când aciditatea amintită ajunge în pancreas, rezultă diabetul. Reţine că celulele pancreasului sunt mai acide decât trebuie din cauza alimentaţiei şi stilului de viaţă pe care îl ai.

De meditat:

În vreme ce medicamentele prescrise te ajută să controlezi artificial nivelul de zahăr din sânge (şi să tratezi simptomele), ele nu abordează cauza fundamentală a maladiei.

Dacă medicamentele prescrise ar fi fost soluţia pe termen lung a problemei diabetului, de ce această boală, şi în ziua de astăzi, se situează pe locul 4 în lume la cauze pentru decese în rândul oamenilor? Şi pe lângă faptul că este una dintre principalele cauze pentru deces cauzează alte afecţiuni grave, cum ar fi tensiune arterială ridicată, atac de cord şi insuficienţe renale.

Ceea ce e interesant este faptul că de îndată ce acizii cu pricina nu îţi mai inundă pancreasul, acesta se odihneşte după atâta efort de procesare şi neutralizare a substanţelor. După ce pancreasul se curăţă de surplusul de acizi el tinde să se regenereze. Începe să se vindece natural, singur…

Totodată, începe să regenereze celulele beta şi să le folosească pentru scopul lor primordial – producţia de insulină! Odată ce te te concentrezi pe “Cauza principală” a diabetului – începi să vezi diabetul dintr-un alt punct de vedere – în loc de “Medicamente” şi “Lupta cu simtpomele”, începi să te gândeşti la lucruri precum “Sănătate” şi tratarea cauzei. Adevărul simplu dar ignorat în ceea ce priveşte diabetul – dar şi multe alte boli ale zilelor noastre – este că e mult mai important să te gândeşti ce anume consumi (ce fel de lichide, ce fel de alimente, calitatea aerului etc.) decât să tratezi efectele negative ale unor lucruri nesănătoase. După cum probabil ştii bine, medicamentele prescrise (cele pentru hipoglicemie) doar maschează simptomele. Ele nu vindecă; de fapt, ele exacerbează problema întrucât îţi slăbesc sistemul imunitar. Deşi ar trebui să te ajute, ele doar înrăutăţesc lucrurile.

Prin urmare, care ar fi soluţia?

Soluţia pentru toate astea ar fi să te întorci la starea naturală de sănătate a organismului… “curăţându-te” pe interior, permiţând corpului tău să se lepede de acizii care îţi afectează celulele, pentru a le putea permite să funcţioneze din nou corespunzător. La fiecare boală sistemul imunitar al organismului se sesizează şi începe imediat să lupte împotriva ei. Corpul tău îşi poate redobândi sănătatea, îşi poate trata toate problemele, fie că e vorba de răni sau organe afectate sau celule bolnave pe care trebuie să le vindece – dar nu poate din cauză că tu îl poluezi continuu… fără puţin sprijin din partea ta organismul pur şi simplu nu poate ţine pasul cu bolile.

De îndată ce pancreasul nu mai este nevoit să neutralizeze acizi şi să lupte împotriva lor, el se întoarce la a produce insulină – slujba pentru care a fost desemnat de la bun început – şi, de îndată ce începe să funcţioneze din nou, insulina de care ai nevoie este din nou pompată de către pancreas în organism. Studii medicale recomandă Alimentaţia şi Stilul de viaţă sănătoase ca fiind cele mai bune arme împotriva diabetului!

Aşadar, de ce nu îţi spune doctorul nimic despre ele?

Ei bine la mijloc sunt cele peste 3 miliarde de dolari pe care îi câştigă industria diabetului de pe spatele a peste 300 de milioane de diabetici din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care companiile de farmaceutice cheltuie aproximativ 16 miliarde de euro în fiecare an făcând lobby şi încercând să manipuleze doctorii. De cele mai multe ori aceste eforturi dau roade, întrucât se întâmplă ca seminarele la care companiile îi invită pe doctori să fie singurele surse de informare pentru aceştia. Şi din moment ce sistemele de sănătate din întreaga lume nu sunt puse la punct în această privinţă, în special prin educarea populaţiei cu privire la alimentaţia corespunzătoare şi stilul de viaţă sănătos, pacienţii se văd nevoiţi să se bazeze pe a doua variantă, respectiv medicamente şi proceduri medicale. Dar, potrivit statisticilor, această a doua variantă eşuează lamentabil să îşi atingă scopul…

 • Peste două milioane de noi cazuri de diabet tip 2 sunt diagnosticate în fiecare an
 • Un om moare la fiecare 10 secunde din cauza complicaţiilor aduse de diabet
 • În prezent sute de milioane de oameni trăiesc cu această maladie distructivă, mulţi dintre ei fără a fi conştienţi de ce suferă
 • Un milion de diabetici mor în fiecare an deşi ar putea fi salvaţi!

Prin urmare, uite câteva lucruri pe care le vei învăţa despre cum să îţi pui pe picioare sănătatea şi să îţi stimulezi corpul să producă natural insulină…

 • Acele toxine pe cu care intrăm zilnic în contact îţi atacă organismul la foc continuu şi îţi deteriorează pancreasul. Sunt peste tot, în ziua de azi – acasă la tine, în produsele de igienă, recipiente de plastic, poluarea din aer. Ele otrăvesc celulele producătoare de insulină, agravând diabetul de tip 2 şi grăbind evoluţia spre cel mai grav tip de diabet. Vei învăţa care este cea mai bună cale pentru a te curăţa de toxinele astea şi de chimicalele otrăvitoare din corp.
 • De ce suntem atât de expuşi la boli fatale. Descoperă cum industria farmaceutică şi alimentară sunt mână în mână când vine vorba de otrăvirea noastră (un mic pont: sistemul medical în unele state din vest este, practic, principala cauză a mortalităţii în rândul cetăţenilor statelor respective)
 • De ce medicamentele împotriva diabetului nu numai că nu îl tratează, dar AGRAVEAZĂ starea de sănătate a pacientului (citeşte în continuare şi îţi voi arăta dovada ştiinţifică)
 • Ce să faci şi ce să NU faci pentru a-ţi normaliza nivelele de zahăr în sânge natural şi eficient.
 • Ce companii din industria alimentară folosesc reclame pentru a încuraja medicii să îţi recomande alimentele produse de ele ca fiind bune pentru organism – la fel cum acum 70 de ani, în anii 50, doctorii erau folosiţi în reclame pentru ţigări!
 • Care sunt acele fructe şi legume extraordinar de eficiente în curăţarea exceselor de acizi din organism… şi cum să îţi cureţi pancreasul complet de acidoză sistemică.
 • De ce anume ceea ce ţi-a spus doctorul este greşit şi în cazul multor medicamente ele amplifică efectele secundare ale complicaţiilor aduse de diabet.
 • O combinaţie de diete şi activităţi cu care vei reuşi să îţi schimbi viaţa în bine, să îţi stabilizezi nivelul de zahăr în sânge şi să îl păstrezi la un nivel sănătos.
 • Cum să îţi reduci, natural, poftele după mâncăruri toxice.
 • Cum să îţi întăreşti sistemul imunitar astfel încât să nu te mai preocupe vreodată vreo boală
 • Cum să pui în practică cea mai recentă descoperire medicală în domeniul tratării diabetului, parcurgând câţiva paşi practici pentru a aduce la normal nivelul zahărului din organism la cel al unei persoane sănătoase, în doar câteva săptămâni, obţinând astfel sănătatea optimă.
 • De ce tratarea simptomelor unei boli este ca şi folosirea unei umbrele în casă, atunci când ai acoperişul spart. Firesc ar fi să îţi repari acoperişul!
 • Cel mai puternic generator de sănătate (Pont: nu este vorba de un aliment sau vitamină!)
 • Cea mai bună cale pentru a simplifica calea parcursă spre un stil de viaţă sănătos.
 • O descoperire ştiinţifică ce îţi stimulează organismul să se pună pe treabă şi în mod natural să ajute pancreasul să producă insulină!

Doctorii lor au rămas şocaţi… şi fără cuvinte când au constatat recuperarea lor

Mai jos îţi prezint doar câteva dintre comentariile pe care le-am primit de la foşti pacienţi cu diabet (apropo, unii dintre ei au fost atât de bucuroşi în urma rezultatelor programului încăt ne-au permis să le includem datele de contact).

Sunt atât de bucuros că am găsit cartea ta pe net. Am suferit ani de zile de diabet de tip 2. La 30 de zile după ce ţi-am început programul pot să îţi spun următoarele…

Glucoza din sânge a căzut de la 312 la 120. Tensiunea arterială mi-a scăzut cu 10 unităţi. Colesterolul a scazut cu 6 unitati.

Materialul tau este într-adevăr ceva revoluţionar şi o binecuvântare pentru cei aflaţi în situaţia mea.

Bogdan C., Bacău

“Mă simt foarte norocoasă şi privilegiată de faptul că am găsit noua ta carte pe internet acum câteva luni. Ţin să îţi spun că am citit-o cu mult interes în vreo două zile. Am fost foarte surprinsă de ceea ce citeam dat fiind faptul că ceea ce e scris în carte contrazice sfaturile primite de la doctorul meu. M-am hotărât totuşi să îi dau o şansă şi să îţi urmez sfaturile din paginile ei.

Sunt pur şi simplu uimită de rezultate! Este de departe cea mai minunată şi revelatoare carte pe care am citit-o. Sufeream de diabet de mulţi ani. Urmând programul tău, nivelul de zahăr din organism a revenit la parametri normali şi, bonus, am scăpat şi de câteva kilograme suplimentare. Sunt plină de energie şi nu mai iau insulină!

Sănătatea mea, în general s-a îmbunătăţit dramatic şi sunt încrezătoare că viaţa mea se va pune pe picioare de acum încolo – mă simt în sfârşit bine în pielea mea şi marele plus al acestei poveşti este faptul că nu mai iau pastile! Ai fost o veritabilă binecuvântare pentru mine şi familia mea şi îţi mulţumesc enorm pentru carte şi sfaturi! Îţi doresc numai bine ţie şi familiei tale şi să ştii că mi-ai influenţat decisiv şi pozitiv viitorul”.

Mioara D., Iaşi

Nu-i aşa că ar fi extraordinar să renunţi la medicamentele pentru diabet şi să duci de acum o viaţă normală?

Ţine minte – ai parte de un singur corp în timpul vieţii. Să ai grijă de el nu e un lux, e o necesitate, dacă nu ai de gând să îţi petreci viaţa prin spitale şi fiind sclavul unor corporaţii care vând medicamente. Şi, te rog, ţine cont: bolnavii de diabet primesc multe medicamente pentru a fi protejaţi de complicaţii precum tensiunea ridicată, atac de cord, deficienţe renale şi la nivelul ficatului. Nu numai că medicamentele cu pricina sunt ineficiente, dar chiar pot fi fatale pacienţilor respectivi. (Îţi voi explica de ce, imediat) Redobândeşte controlul asupra propriei vieţi! Meriţi să fi sănătos şi fericit! Plin de viaţă şi energie! Nu lăsa nişte chimicale cu prospect să te priveze de toate astea!

ÎŢI PREZINT ASTFEL…

Cel mai
apreciat

ghid
de acest fel existent

Cea mai eficientă, uşoară şi de succes

cale pentru a învinge această maladie, FĂRĂ ajutorul medicamentelor.

O metodă dovedită ştiinţific şi clinic

ce inversează complet diabetul în MAI PUŢIN de trei săptămâni.

Un program care…

 • opreşte şi inversează efectele diabetului de tip 2
 • te ajută să obţii controlul asupra nivelelor de zahăr din sânge în mai puţin de trei săptămâni
 • atât de ieftin de pus în practică încât este aproape GRATUIT
 • elimină dependenţa de medicamentele pentru diabet
 • a ajutat deja mii de foşti diabetici din întreaga lume
 • SCADE DOZELE DE INSULINĂ necesare pentru diabet de tip 1 cu cel puţin 80%

Acest material îţi va schimba viaţa!

solutii-naturiste-diabet

Este un instrument puternic care permite ORICUI, tânăr sau bătrân, să învingă eficient diabetul, la nivel celular, în loc să îl trateze “la nivel de simptome”!

După cum vezi, sunt foarte entuziasmat în descrierea acestui produs care salvează şi schimbă în bine vieţile oamenilor. Din momentul în care am scos la lumină “secretul” despre cum să elimini diabetul natural şi simplu şi cum să îi combaţi cauzele, pur şi simplu nu mă pot opri din a vorbi pe marginea acestui subiect.

Asta, deşi nu am fost întotdeauna aşa… Într-unul dintre capitolele cărţii îţi voi explica în detaliu tacticile mizerabile pe care Industria Farmaceutică le foloseşte – inclusiv mituirea doctorilor – doar pentru a te exploata financiar şi a te ţine sub controlul produselor lor.

De ce medicina te vrea lipsit de putere?

Ei bine, sunt mulţi din acest domeniu care nu vor ca oamenii de rând să îşi cunoască potenţialul şi puterea. Sistemul care funcţionează în zilele noastre îşi doreşte ca oamenii să se simtă slabi şi să se victimizeze. Fiecare bucăţică de informaţie pe care o afli din reclame, cabinete medicale şi din media este concepută să întărească senzaţia de slăbiciune şi să te păstreze dependent de un sistem care te stoarce de bani fie pentru medicamente, fie pentru proceduri chirurgicale. În acest material este explicat cu lux de amănunte tacticile subtile ale seducţiei folosite de companiile de medicamente să te exploateze pentru profit.

La polul opus, informaţia cu privire la sănătate, pe care ţi-o ofer, te ajută să ai o perspectivă de ansamblu asupra situaţiei şi îţi oferă înapoi puterea de a te vindeca singur. Este vorba de vindecarea sau inversarea diabetului (o epidemie monstruoasă care nici n-ar trebui să existe!) şi plasarea în braţele tale a informaţiei şi metodelor de a deţine controlul asupra propriei stări de sănătate şi să izgoneşti o dată pentru totdeauna diabetul din viaţa ta! În această carte îţi prezint legile naturii şi cum propriul nostru corp şi propria noastră minte au fost concepute să atingă şi menţină starea de sănătate perfectă.

Tu vei fi la volanul vehiculului numit Sănătate – şi tu vei lua deciziile referitoare la felul în care te vei vindeca, în baza unor dovezi ştiinţifice solide. Această informaţie te poate elibera. Te poate vindeca de diabet (şi de ORICARE altă boală). Îţi poate salva viaţa. Suntem într-atât de naivi încât să credem că toţi cei care fac bani de pe seama diabetului să se gândească la binele nostru şi nu la cum să fie mai eficienţi în a face bani? La urma urmei, dacă diabetul ar fi vindecat ei ar rămâne în scurt timp fără profiturile de sute de miliarde!

Cineva îmi spunea chiar de o zicală din industria farmaceutică: “Vindecarea ucide profiturile”

Diabetul este unul dintre principalele – dacă nu chiar principalul – sprijin economic pentru o comunitate medicală al cărei politici manageriale nu este nici pe departe vindecarea lui. Nu e de mirare de ce există atât de multă dezinformare, derută şi incoerenţă în mesaj! Nu ar trebui să ne surprindă nici faptul că aceste companii ascund adevărul despre efectele secundare periculoase ale multor produse pe care le fabrică. Ba chiar ascund cauzele morţii multor oameni pentru a nu le afecta imaginea! Asta, în timp ce alte metode, mai sigure şi eficiente de tratare a diabetului sunt ignorate – pentru simplul fapt că sunt mult mai puţin profitabile, pentru că sunt mult mai accesibile!

Te rog urmăreşte-mă cu atenţie. Spre deosebire de alte cărţi care există pe piaţă şi care îţi explică vag şi de multe ori incoerent, prezentându-ţi informaţii contradictorii despre ce să mănânci pentru a-ţi controla diabetul – ştiu, le-am citit pe toate! – acest program este dovedit în urma vindecării mai multor pacienţi! Poţi avea încredere în aceste strategii de inversare ale efectelor diabetului pentru că ele au ajutat oameni adevăraţi, pacienţi suferinzi de diabet din întreaga lume – şi i-a scăpat definitiv de medicamente! Acest ebook este un veritabil deschizător de drumuri. Vei fi absolut uimit să afli cum industria farmaceutică şi cea alimentară conspiră pentru a te păstra bolnav şi suferind!

Gata cu reţetele aiuristice care în loc să te scape de diabet îl lipesc cu scai de tine, gata cu timpul pierdut căutând informaţii despre ce poţi să faci şi ce nu poţi să faci. Ce vei învăţa aici este absolut revoluţionar. Va fi ca o revelaţie pentru tine! Această carte va transforma medicina occidentală “avansată” – şi întregul sistem medical – să pară mic copil. Acest program îţi oferă informaţii salvatoare de vieţi, de care ai nevoie pentru a-ţi îmbunătăţii sănătatea şi a inversa efectele negative ale diabetului NATURAL, fără să iei medicamente nocive. Aceste informaţii prezentate în carte sunt susţinute de mii de cercetători şi medici de talie mondială de pe tot globul.

Este dovedit de informaţii ştiinţifice, studii şi cercetări medicale! Controlarea nivelelor de zahăr din sânge şi tratarea diabetului este implicită – dacă îi oferi corpului tău armele necesare pentru îndepărtarea viciilor şi a relelor obiceiuri care îţi stau în calea vindecării. Exact: Inversarea diabetului este foarte simplă şi fără ocolişuri, având la bază cauze şi efecte biochimice.

Singurele motive pentru care oamenii nu îşi înving boala sunt:

 • Nu au acces la astfel de informaţii
 • Medicina convenţională îi învaţă aceste lucruri. Companiile de medicamente preferă să ţină lumea dependentă de produsele lor. În momentul în care te vindeci ei pierd un client!

Aceasta carte revoluţionară conţine cele mai recente studii cu privire la cele mai eficiente strategii pe care le poţi folosi pentru a-ţi stabiliza nivelul de zahăr din organism. Permite-mi să fiu direct cu tine – ceea ce îţi ofer este un manual electronic care îţi va arăta cele mai eficiente abordări pentru reglarea zahărului din organism şi vindecarea de diabet fără să cheltui bani pe medicamente scumpe care au efecte secundare nedorite. Uite încă un lucru pe care ar trebui să îl ştii cu privire la acest manual electronic: este un ghid “cu picioarele pe pământ” care te ajută să înţelegi şi să urmăreşti cu uşurinţă paşii de parcurs pentru vindecare. Este bazat pe dovezi ştiinţifice solide şi dovedite clinic.

Îmi curg încă pe obraz lacrimi de bucurie şi recunoştinţă. Tot ce am găsit în cartea ta a funcţionat iar faptul că am găsit-o este un miracol, pentru că a fost tot ce am avut nevoie. Fiecare bucăţică din mine rezonează cu înţelepciunea pe care ai aşezat-o în paginile scrise.

Îţi mulţumesc că ai scris această carte minunată şi că ai adăugat astfel ani întregi vieţii mele.

Simona R., Brăila

Acum vreo două săptămâni când am început programul nivelul de zahăr în sânge îmi era de 332, iar rinichii mi se aflau într-o stare foarte proastă. Îmi făceam griji că vor apărea noi probleme serioase de sănătate. Astăzi am primit rezultatele noilor analize şi trebuie să îţi împărtăşesc faptul că mi-a scăzut la 110! Situaţia rinichilor s-a îmbunătăţit niţel, dar e pe calea cea bună.

Să nu uit, când am fost diagnosticat cu diabet aveam peste 120 de kilograme şi tensiune foarte ridicată. Acum am 90 de kilograme şi o tenisune arterială normală. Îţi mulţumesc pentru ajutor. Eu şi familia îţi vom fi recunoscători pe veci.

Leontin B., Caracal

În esenţă, vei învăţa:

 • Cum să îţi grăbeşti recuperarea cu trei ingrediente care îţi vor curăţa instant corpul de acizi şi toxine (Pont: aceste ingrediente sunt puţin cunoscute dar sunt cea mai rapidă cale pentru a tăia nivelul de zahăr din sânge în câteva săptămâni, nu luni!)
 • Descoperă cele cinci ingrediente fundamentale pentru un corp sănătos tot timpul! (99% dintre oameni nu consumă în proporţii suficiente nici măcar trei dintre ele… lucru care ne afectează foarte puternic felul în care corpul nostru înlătură deşeurile, pune la lucru sistemul imunitar şi produce insulină!)
 • Descoperă ingredientul miraculos care te va ajuta rapid să îţi vindeci pancreasul.
 • Ingredientul a cărui descoperire a dus la câştigarea unui premiu Nobel, dar despre care puţină lume ştie… cu toate acestea, un mic grup de cercetători de elită şi doctori îl recomandă cu înverşunare datorită faptului că întăreşte sistemul imunitar şi ajută corpul să producă hormoni precum insulina.

În principiu, aceste ingrediente sunt ceea ce îţi lipseşte pentru a beneficia din nou de o stare de sănătate în cel mai scurt timp posibil. În termen de câteva zile vei începe să îţi reglezi nivelul de zahăr din sânge şi vei simţi mai multă energie decât ai avut vreme de ani buni. În doar câteva săptămâni vei vedea diferenţa – una enormă – în felul în care arăţi şi te simţi… şi vei fi surprins, poate chiar şocat, atunci când vei merge la următorul consult medical. După câteva luni te vei scăpa de boală şi îţi vei uimi doctorul cu acest lucru.

Oferta expiră în:

Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Preţ întreg: 180 Lei

Acum doar: 97 Lei

Ultima vânzare efectuată la data de:

add-to-cart

Ascultă-mă: Fie scapi de diabet… şi începi să îţi consolidezi sănătatea şi energia… Fie îţi primeşti banii înapoi

Urmând acest program trebuie să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate – sau chiar să te vindeci complet – iar dacă asta nu se întâmplă îţi voi da înapoi 100% din preţul cărţii, fără să pun vreo întrebare. Şi, apropo, din moment ce ai făcut efortul şi ai petrecut atât timp pentru a da o şansă programului conceput de mine, îţi voi lăsa să păstrezi cele trei SUPER BONUSURI gratuite, chiar dacă îmi vei returna cartea în cele 60 de zile. Tot riscul pe care l-ai fi avut a dispărut, pentru că eu sunt cel care îşi asumă riscuri acum. Nu tu.

Asta înseamnă că poţi testa tot materialul propus, te poţi folosi de resursele pe care ţi le pun la dispoziţie, poţi învăţa totul despre cele mai noi descoperiri din domeniu pe RISCUL MEU… iar tu vei decide ce funcţionează pentru tine cel mai bine şi dacă funcţionează, având la dispoziţie 30 de zile! O lună de zile, fără vreo întrebare suplimentară, te poţi răzgândi şi poţi primi înapoi toţi banii.

Aşadar, permite-mi să te întreb un lucru…

Cât de mult trebuie să se agraveze diabetul de care suferi, până când familia ta, ajunsă la disperare, să ia atitudine? Industria Diabetului te vrea să crezi că schimbarea alimentaţiei nu este neapărat necesară dacă vrei să îţi păstrezi la valori normale nivelul de zahăr din sânge, câtă vreme le foloseşti medicamentele produse de ei. (Acesta este din punctul meu de vedere cea mai abruptă cale spre un final tragic!)

Astfel de minciuni te pot costa mult!

Adevărul este următorul: cu cât rămâi mai mult timp captiv în capcana diabetului, având nevoie continuă şi de doze tot mai mari de medicamente, cu atât diabetul te va subjuga mai puternic, vor apărea complicaţii, iar inima, rinichii, pancreasul, creierul şi restul corpului vor avea mult de suferit. Pe de altă parte, dacă tu eşti mulţumit să rămâi în această stare… doar fi conştient că această boală nemiloasă te va doborî într-un final.

Hotărăşte-te ACUM să renunţi la PASTILE!

Acest material te va ajuta să obţii un nivel normal de colesterol şi tensiune arterială prin metode naturale! Nu va fi nevoie să consumi medicamente! Să te joci cu tensiunea şi colesterolul unui pacient care deja are probleme cu zahărul din sânge este periculos! Studiile indică asta! Din păcate, pacienţii continuă să sufere de efecte tot mai severe ale bolii până în momentul în care se decid să abordeze diabetul de la rădăcina lui! Este nevoie de schimbări la nivel de dietă şi stil de viaţă. Inversarea efectelor diabetului este chiar simplă. Dar interese economice şi alte astfel de maşinaţiuni ale industriei medicale nu vor să ştii adevărul. Iar adevărul pe care ei nu ţi-l spun este că optimizarea dietei şi a stilului de viaţă nu numai că este cea mai bună cale de a vindeca diabetul, dar…

ESTE SINGURA CALE!

După cum ţi-am explicat anterior, cercetătorii numesc asta “schimbarea stilului de viaţă”. Iar studiu după studiu indică faptul că nici un medicament pentru diabet nu este la fel de puternic. Zeci de cercetări clinice dovedesc faptul că modificarea stilului de viaţă şi a dietei sunt lucruri mai sigure, mai ieftine şi mult mai eficiente decât tratamentele cu pastile.

Prin urmare, încă o dată, DE CE nu îţi spune doctorul nimic despre toate astea?

Îţi dau trei motive:

 • După cum ţi-am spus deja, nu îi iese nimic dacă ţi-ar spune. Aşadar, doctorii nu sunt motivaţi financiar să te îndrume spre astfel de abordări şi să îţi recomande schimbarea dietei şi a stilului de viaţă. Mulţi dintre ei chiar nu ştiu cum.
 • Cei mai mulţi medici nu au timp. Educarea şi motivarea pacienţilor cu diabet durează mai mult timp decât media de 10 minute pe care doctorii le petrec consultând un pacient. Sistemul medical pur şi simplu nu a fost conceput astfel.
 • Cei mai mulţi medici, oricât de dedicaţi ar fi meseriei, habar nu au despre schimbările de stil de viaţă din moment ce nu se susţine pregătirea lor în această direcţie. Din acest motiv ei rămân pe întuneric.

A, şi să nu uităm că mulţi dintre ei sunt manipulaţi de agenţi de vânzări angajaţi pe bani grei de industria farmaceutică. Rezultatul tragic al acestui fapt este…Că singura şi cea mai eficientă armă împotriva diabetului – schimbarea dietei şi a stilului de viaţă – rămâne ignorată şi nefolosită! Te rog să mă crezi când îţi spun că medicamentele nu sunt calea spre vindecare. Am văzut deja şi ţi-am prezentat şi ţie dovezile ştiinţifice pentru acest lucru. Cea mai bună şansă pentru a avea o viaţă sănătoasă este să abordezi singura strategie dovedită în nenumărate rânduri să elimine diabetul din viaţa ta: Schimbarea dietei şi a stilului de viaţă. Începe chiar acum să te vindeci de diabet! Profită de această oportunitate lipsită de riscuri şi încearcă cel mai eficient program de vindecare a diabetului pe plan mondial.

Ce contine cartea “Soluţii naturiste pentru a scăpa de diabet” ?

Acestea sunt doar cateva din subiectele abordate in aceasta carte:

solutii-naturiste-diabet

Actioneaza acum!

Acţionează acum şi vei primi pachetul. Eşti în pragul de a învăţa cele mai importante şi salvatoare informaţii! Şi, totul este prezentat într-o manieră uşor de înţeles prin care ţi se explică diferenţa dintre a suferi de diabet şi a SCĂPA DE EL PE BUNE! Aceasta este într-adevăr cea mai bună şansă de a învinge diabetul o dată pentru totdeauna. Eşti dispus să faci acest pas? Eşti dispus să obţii controlul asupra propriei sănătăţi şi să abordezi o strategie garantată să îţi redea viaţa înapoi? Sau vei continua să faci ceea ce ai făcut până acum, să te vaiţi şi să te îngrijorezi de efectele pe termen lung pe care le va avea diabetul, luând, pe rând, câte o pilulă până în ultima zi! După cum ţi-am explicat deja, medicamentele prescrise pentru tratarea diabetului nu atacă boala DELOC; după cum spuneam mai devreme, medicamentele sunt concepute pentru a trata SIMPTOMELE şi permite-mi să mă explic şi să îţi spun că atunci când zic “tratarea simptomelor” asta înseamnă de fapt “suprimarea” lor. Şi, pentru că aceste medicamente cauzează alte probleme de sănătate (efecte secundare) medicul tău ajunge să îţi prescrie noi medicamente pentru noile simptome. Deşi noi efecte secundare vor apărea după aceea, şi te vei trezi într-un cerc vicios, luând medicamente care nu îşi mai fac efectul, mult mai puternice, la doze mult mai ridicate, la nesfârşit!

Eşti prins ca un şoarece în “Capcana diabetului”

Ceea ce te aşteaptă, în final, este o condamnare la moarte din insuficienţă cardiacă, infarct, obezitate, orbire, impotenţă, afecţiuni la nivelul sistemului nervos, amputaţii şi alte astfel de complicaţii urâte. Pur şi simplu pentru că nu ai abordat niciodată CAUZA diabetului ci doar SIMPTOMELE.

Aşadar, te întreb, dacă îţi doreşti cu adevărat să:

 • Renunţi definitiv la medicamentele pentru diabet
 • Să nu mai consumi (degeaba) medicamente pentru colesterol, tensiune arterială ridicată, disfuncţii renale şi alte complicaţii ale diabetului
 • Renunţi la a-ţi împunge degetele pentru a calcula nivelul de zahăr din sânge,
 • Scapi de griji cu privire la riscurile de a suferi de boli de inimă, infarct sau alte boli urâte
 • Slăbeşti natural fără să ţii vreo cură
 • Eviţi dependenţa de insulină până nu e prea târziu
 • Opreşti ameninţările asupra sănătăţii tale generale

Comandand produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS

Cartea
“Rețete pentru vindecarea diabetului”

solutii-naturiste-diabet

20 lei GRATIS

“Superalimentele” sunt un termen folosit larg in ziua de astazi pentru a descrie mancaruri bogate in continut fito-nutrient, multi considerand ca acestea ne pot aduce numeroase beneficii.

 • Retete eficiente si delicioase, care ajuta la scaderea glicemiei
 • Băuturi și shakeuri
 • Busuiocul, un puternic agent antibacterian
 • …si multe altele

Cartea
“Creşteţi-vă nivelurile de energie în decurs de o săptămână”

solutii-naturiste-diabet

20 lei GRATIS

Urmează toți pașii din această carte pentru a te putea bucura de efectele extraordinare ale unei alimentații sănătoase asupra sistemului tău imunitar . Din aceasta carte vei afla:

 • Principiile și practica vindecării naturiste
 • Miracolele dietei alcaline
 • Mineralele și importanța lor în nutriție
 • Puterea uimitoare a aminoacizilor

Cartea
“Secrete pentru o viață sănătoasă”

solutii-naturiste-diabet

20 lei GRATIS

Afla parghiile ce te vor ajuta să te controlezi, și să iei toate măsurile potrivite pentru a avea un stil de viață sănătos. Din aceasta carte vei descoperi 25 de secrete printre care:

 • Cum sa controlezi stresul, furia si cantitatea de sare pentru a scadea tensiunea
 • Cat de buna este mancarea organica pentru sanatate
 • Cum sa iti mentii sanatatea prin exercitii fizice, chiar daca nu ai mult timp la dispozitie

GARANŢIE de returnare a banilor de 30 de zile

solutii-naturiste-diabet

Asta este Garanţia mea de returnare necondiţionată a banilor, fără risc, fără stres, în două luni: Sunt absolut convins de faptul că acest program va avea un impact greu de închipuit acum în viaţa ta şi lupta împotriva diabetului. Într-atât de convins încât pentru a fi absolut sigur că MERITĂ să cumperi cartea, îţi garantez SUCCESUL programului şi SATISFACŢIA prin faptul că îţi vei primi toţi bani înapoi dacă nu eşti mulţumit de rezultate.

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica ! Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie! In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie.

Comandat de peste 5000 de oameni din Romania in ultimul an!

De fapt, am marcat pe harta clientii din Romania.. vedeti mai jos. Din pacate, nu am putut sa ii includem si pe cei internationali intrucat harta ar fi fost prea mare.

solutii-naturiste-diabet

Preţ întreg: 180 Lei

Acum doar: 97 Lei

Ultima vânzare efectuată la data de:

add-to-cart

Un ultim cuvânt din partea autorului

Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a schimba vieţile oamenilor cu ajutorul informaţiilor pe care le-am dobândit pe parcursul anilor. Acum, cu ajutorul internetului pot influenţa în bine vieţi de pe tot globul. Scopul meu este să îi împuternicesc pe oameni să obţină controlul asupra propriei sănătăţi şi să îşi trăiască vieţile fără durere sau boală, cu o sănătate de oţel, lucizi la minte şi cu pasiune. Cred că starea de bine este un drept pe care îl obţinem cu toţii la naştere şi parte din misiunea mea este să îngrop minciunile şi informaţiile contradictorii cu privire la sănătate, care ne bântuie pe diverse canale media. Eşti pe cale să descoperi exact cum să scapi de diabet prin metode naturale şi să te transformi într-un exemplu pentru ceilalţi în ceea ce priveşte sănătatea şi ceea ce înseamnă de fapt viaţa. Investeste in acest program pentru a-ţi normaliza nivelul de zahăr din sânge şi a-ţi întări sănătatea. Scapă de diabet începând de astăzi! Acţiunea este singura cale înainte. (Pentru că prin simplul fapt că “doar te gândeşti la asta” nu te vei vindeca)

solutii-naturiste-diabet

P.S. Recâştigă-ţi viaţa acum! Aşa cum era înainte de boală, atunci când erai fericit! Nu pierde timp preţios şi bani pe medicamente care nu abordează problema reală. Viaţa e mult prea valoroasă. Acest sistem propus de mine funcţionează pentru că este conceput pentru a smulge diabetul din rădăcini, ajutând propriul organism să se vindece. Va fi cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată! Ţine minte şi garanţia de satisfacţie 100%: tu şi doctorul tă va trebui să fiţi puternic impresionaţi şi absolut convinşi de cum funcţionează “Inversează diabetul acum” şi de faptul că starea de sănătate ţi sa îmbunătăţit, iar dacă nu se întâmplă asta îţi voi trimite cu promptitudine banii cheltuiţi înapoi, fără să-ţi adresez vreo întrebare. Vei putea să păstrezi cartea şi bonusurile.

P.P.S. Nu pot comanda eu în locul tău – TU trebuie să faci asta de unul singur.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.