Zadnji preboj pri zdravljenju sladkorne bolezni: revolucionarni program za odpravljanje bolezni in povrnitev zdravja

Pozor! Svojega denarja ne zapravljajte na tableah proti diabetesu preden preberete ta članek! Načela, ki dokazano spodbujajo naravno proizvodnjo inzulina v telesu, SO KONČNO RAZKRITA!

Brezpogojno jamčimo normaliziranje ravni sladkorja v krvi in odstranitev vzrokov, ki povzročajo sladkorno bolezen!

Do konca preberite naše sporočilo in odkrili boste preproste korake, ki bodo spodbudili vašo trebušno slinavko k večji proizvodnji inzulina – vsak dan. Od nekaterih dobitnikov Nobelove nagrade ter nagrajencev drugih mednarodnih priznanj se naučite, kako lahko zmanjšujete raven krvnega sladkorja na naraven način ter odpravite odvisnost od zdravil proti sladkorni bolezni in injekcij inzulina!

Dragi prijatelj,

Ak si unavený z toho, ako si finančne zneuživaný lekármi a farmaceutickými spoločnosťami, tým, že trpíš touto vyliečiteľnou chorobou, tak asi čítaš najdôležitejšie riadky z tvojho života. Píšem ti lebo, ti chcem oznámiť nové pokroky vo vedeckom výskumu vykonanom na liečbu cukrovky. Ak to prečítaš….sľubujem ti, že sa budeš cítiť obohatený. Liečba na cukrovku, ktorú toľkí potrebujú, je konečne dostupná! Bola vykonaná rada nových výskumov ohľadom ľudí čo trpia cukrovkou. …tisíce ľudí, ktorí sa nachádzajú v tej istej situácií odvrátili tento stav bez toho aby museli brať lieky!

A pokým moderná medicína je neúspešná, tento nový prístup má 100% úspešnosť vo vyliečení cukrovky a lieky na cukrovku, a tým im dala šancu na normálny život. Tento revolučný balíček detailne popisuje systém na vyliečenie cukrovky typu 2 a predcukrovky, a pomáha tými, ktorý majú cukrovku typu 1 aby znížili alebo úplne odstránili dávky inzulínu.

Ali ste se resnično naveličali…

 • da ste nenehno zaskrbljeni zaradi neželenih dolgoročnih učinkov, ki jih povzročajo zapleti diabetesa?

 • nenehnih vbodov, ki so potrebni za samokontrolo ravni sladkorja v krvi?

 • živeti z mislijo, da imate 80% možnosti za smrt kot posledica srčnega infarkta ali druge bolezni srca?

 • da se počutite krive, ko pomislite na hrano ali svojo težo?

 • da se počutite slabo, ker ne morete shujšati, prav nasprotno: vztrajno pridobivate na teži zaradi zdravil?

 • da si morate redno monitorizirati to bolezen?

 • da morate prenašati stranske učinke zdravljenja sladkorne bolezni?

Lahko bi se vprašali: “zakaj?”

 • Če bi bili vsi seznanjeni s tem načinom zdravljenja, farmacevtska podjetja ne bi prodajala svojih zdravil proti sladkorni bolezni, čeprav si še tako močno želijo, da diabetiki ostajajo celo življenje odvisni od njih.

 • Farmacevtske družbe in zdravstveni delavci bi na tak način izgubili na milijone dolarjev dobička. Razkrijem vam njihovo prikrito manipulacijo poznano pod imenom “kriza diabetesa” (več o tem boste izvedeli v knjigi.)

 • Farmacevtske družbe ne želijo, da odkrijemo naravno zdravilo proti sladkorni bolezni, ki bi lahko zamenjalo njihova kemijska zdravila.

Ali se vprašate, kako je to možno? “Mislim sem, da je diabetes neozdravljiv.”

Imate prav. Vsaj delno. Diabetesa ne moremo ozdraviti s klasično medicino. V tej »bitki« proti sladkorni bolezni ne moremo zmagati s pomočjo kemičnih snovi, ki le lajšajo simptome in ne zdravijo bolezni. Zdravniki pravzaprav ne priznavajo, da ne poznajo vzrokov sladkorne bolezni, ali kako jo ozdraviti. Vseeno pa ponujajo diabetikom zdravila proti tej bolezni. (Ali vam to zveni znano?) Ali je to smiselno?

Zakaj jemati tablete, ko zdravniki, ki so jih vam predpisali ne vedo, kaj je diabetes, kaj ga povzroča in, kako ga ozdraviti? Ne glede na to, ali gre za raka, multiplo sklerozo, povišan holesterol, artritis, težave s srcem ali sladkorno bolezen, se ljudje na splošno kadar zbolijo obnašajo isto: slepo zaupajo svojim zdravnikom. V Evropi in Združenih državah Amerike je pojavnost teh bolezni veliko večja kot v državah v razvoju, kjer takšnih bolezni skoraj ni.

Tam so to redke bolezni. Vse to nam je znano že vrsto let. Mikrobiologi in znanstveniki s področja medicine so dolga leta iskali odgovor na to problematiko. Pred kratkim so ta odgovor našli. Odkrili so, da naš »sodobni« življenjski slog privede do teh bolezni. Človeško telo je bilo zasnovano, da se pozdravi samo, če so izpolnjeni potrebni pogoji za to.

Prehrana je ključni dejavnik zdravljenja diabetesa.

Verjetno ste že slišali, da “smo tisto, kar jemo”. Ta trditev postaja vse bolj resnična še posebej, kar se tiče sladkorne bolezni. Kako je možno, da ima naša prehrana tako močan vpliv na naše telo? Poskusil vam bom to razložiti na čim bolj enostaven način.

Predstavljajte si, da je vaše telo avto, ki uporablja ekološko gorivo. Če dobro pomislite, je naše telo biološki stroj, ki diha in se giblje. Več kot dva milijona let je človeško telo uporabljalo gorivo, kot so na primer: voda, semena, orehi, zelenjava, korenine, sadja, žitarice, stročnice. To je gorivo, na katero se je človeško telo privajalo tisočletja.

ŠE VEČ, človeški stroj je bil zasnovan, da uporablja to “gorivo”. Nato, po dveh milijonih letih, kar naenkrat je v zadnjih 100 letih ta stroj začel uporabljati »sodobno« gorivo, ki ga sestavljajo: sladkor, sladkarije, keksi, čokolada, čipsi, kava, coca-cola, maščobe in olja, cigarete, alkohol, kis, zdravila, kemikalije, pesticidi, konzervansi itd. Jasno nam je, kaj se pod takšnimi pogoji zgodi s tem našim strojem: POKVARI SE.

Če boste kar naprej točili takšno gorivo v svoj biološki stroj, ta ne bo mogel ustrezno delovati. Vaš “motor” se bo soočil z resnimi težavami. V določenih primerih se pojavi tumor. Nekateri imajo previsok holesterol. V vašem primeru, sta neustrezna prehrana in napačen življenjski slog vplivala na slabo delovanje trebušne slinavke, ki je glavni akter pri izločanju inzulina v telesu. Ta organ je tako zelo poškodovan zaradi neustrezne diete, da ne more več proizvajati dovolj inzulina. Zaradi tega ste zboleli za sladkorno boleznijo.

Če le malo pomislite…

Je diabetes bolezen trebušne slinavke in ne pomanjkanja inzulina! To zdravstveno stanje je le simptom – alarmni signal poškodovane slinavke, ki enostavno ne more več proizvajati inzulina ter nadzorovati raven sladkorja v krvi. Za diabetesom ne zbolimo kar naenkrat in brez razloga. To je neposredni rezultat nepravilnega delovanja telesa. Na žalost se pri zdravljenju diabetesa ne osredotočimo na VZROK te bolezni. Dokler tega ne bomo storili, se bodo naše zdravstvene težave nadaljevale in celo povečale.

Poglejmo, kaj se zgodi v našem telesu: trebušna slinavka je vitalni organ našega telesa, pozicionirane zraven želodca. Njena glavna vloga je proizvajanje inzulina. Ogljikovi hidrati stimulirajo sekrecijo inzulina več kot kakršni koli drugi prehrambeni izdelki. Trebušna slinavka deluje intenzivno, kadar proizvaja inzulin, ki je potreben za absorpcijo zaužitih ogljikovih hidratov (ogljikovi hidrati se lahko absorbirajo tudi počasi).

Če je trebušna slinavka preobremenjena dalj časa, ne more več delovati pravilno. Trebušno slinavko si lahko poškodujemo, če zaužijemo veliko ogljikovih hidratov in sladkih ter zelo mastnih jedi. To privede do prekomerne kislosti in nastanka sečne kisline. Nekaj je resnično narobe, ko na milijone ljudi zboli za sladkorno boleznijo (vsakih 10 sekund nekdo na svetu zboli za diabetesom!). To kaže na neko neravnovesje. To ni zanemarljiv ali slučajen pojav.

imagine-lp-01

Kaj so znanstveniki odkrili? Odkrili so vzrok sladkorne bolezni in to je oslabljena trebušna slinavka. Trebušna slinavka je poškodovana zaradi zaužitih sladkarij, ogljikovih hidratov, prekomernih maščob, sečne kisline, »naravne« hrane, ki vsebuje kemikalije, gensko spremenjene hrane itd.. Ti dejavniki so na žalost tako zelo prisotni v prehrani današnjega človeka. Ker je trebušna slinavka naslednji člen prebavnega sistema za želodcem, vse, kar pojemo, vpliva na njeno delovanje.

Trebušna slinavka je zelo občutljiv organ. Namesto, da bi izpolnila svojo vlogo pri prebavi ter tvorila inzulin, trebušna slinavka postaja organ, ki mora absorbirati in nevtralizirati prekomerne količine kislin, ki jih naša sodobna dieta vsebuje. Takšni pogoji so ugodni za razvoj sladkorne bolezni in, če ne boste zaustavili napad na lastno trebušno slinavko, boste zboleli za diabetesom tipa 2, ki se lahko še naprej zapleta.

Današnja korenita sprememba prehranjevanja (predelana in hitra hrana, čipsi itd., ki ne vsebujejo dovolj hranljivih snovi) je naredila iz trebušne slinavke prvo obrambno linijo telesa pred kislinami, umazanijami in toksini, ki jih zaužijemo vsak dan.

“Zdravnik mi je povedal, da nisem več diabetik in sem se te bolezni dokončno znebila ter ne rabim več jemati tablet!”

Še vedno mi tečejo solze od radosti, kot vam pišem te vrstice. Po tem, ko sem prebrala vaše gradivo, sem doživela glavne spremembe v svojem življenju: 22. aprila sem bila diagnosticirana s sladkorno boleznijo in so mi predpisali zdravila na recept.

Nekaj mesecev kasneje sem imela neverjetno srečo naleteti na vašo knjigo ter jo prebrala v le nekaj urah.

Potem, ko sem sledila vašemu programu pet tednov, sem šla nazaj na zdravniški pregled in junija sem bila zelo presenečena nad rezultati laboratorijskih preiskav. Raven sladkorja v mojem telesu je sedaj popolnoma normalen, kot ga imajo zdravi ljudje.

Zdravnik mi je povedal, da nisem več diabetik in sem se te bolezni dokončno znebila ter ne rabim več jemati tablet! Globoko sem vam hvaležna, da ste napisali to fantastično knjigo za vsakogar! Prosim, da me obvestite, kdaj boste imeli kakšno konferenco na to temo tukaj pri nas.

Rada bi se udeležila vaše konference ter delila z drugimi udeleženci svojo izkušnjo z vašim programom ozdravljenja diabetesa, da se lahko tudi oni pozdravijo hitro in na naraven način! Želim, da se vam v življenju dogajajo le krasne stvari!” S.S.

Vzroki za diabetes

Beta celice obdane s kislinami ne morejo proizvesti dovolj inzulina. Kisline poškodujejo slinavko, ki tvori inzulin na nivoju celične membrane. Zaradi tega celice, ki so odgovorne za proizvodnjo tega hormona ne morejo pravilno delovati. Če se takšno stanje ne popravi, nastanejo bolezni, kot je diabetes. Diabetes ne nastane, če ne pride do prekomerne kislosti v telesu. Celice, ki so odgovorne za proizvodnjo inzulina (imenovane “BETA”) so obdane s super dozo kislin, ki izvirajo iz zaužite hrane. To privede do poškodovanja beta celic in posledično trebušne slinavke, ki ne more več proizvajati inzulina. Bolj preprosto povedano, beta celice trebušne slinavke proizvajajo inzulin.

Običajno te celice proizvajajo inzulin stalno ter delajo bolj pospešeno po vsakem obroku, ko raven sladkorja v krvi raste zaradi vnosa hrane. Kot sem že prej dejal, ko zaužijemo nezdravo hrano, ki poviša kislost krvi, beta celice ne morejo delovati pravilno. Jasno je, da pod temi pogoji tudi trebušna slinavka ne deluje pravilno … Z drugimi besedami sladkorna bolezen nastane, ko prekomerna kislost prehaja v trebušno slinavko. Ne pozabite, da so celice trebušne slinavke bolj kisle zaradi prehrane in napačnega življenjskega sloga.

Zanimivo je, da po vsem naporu zaradi procesiranja in nevtraliziranja zaužitih snovi, trebušna slinavka lahko ponovno počiva, potem ko kisline je ne poplavljajo več. Ko trebušna slinavka odstrani presežek kisline, se običajno regenerira oziroma se začenja zdraviti sama. Hkrati trebušna slinavka regenerira tudi beta celice in jih začne uporabljati za njihov osnovni namen oziroma za proizvodnjo inzulina!

Hkrati trebušna slinavka regenerira tudi beta celice in jih začne uporabljati za njihov osnovni namen oziroma za proizvodnjo inzulina! Čeprav je resnica o sladkorni bolezni enostavna, jo ignoriramo. To se dogaja tudi v primeru drugih sodobnih bolezni. Bolje je biti pazljivi in odgovorni pri izbiri pravilne prehrane ter določitvi lastnega življenjskega sloga, kakor zdraviti negativne učinke osebnih napačnih odločitev.

Pomislimo najprej na kvaliteto zraka, zaužitih tekočin in prehrambenih izdelkov. Na to se moramo resnično osredotočiti. Verjetno dobro veste, da zdravila proti hipoglikemiji le zakrijejo simptome in ne zdravijo bolezni. Poleg tega vam oslabijo imunski sistem. Imajo torej negativen učinek namesto, da bi vam izboljšala zdravje.

Le pomislite:

 • Medtem ko vam zdravila pomagajo umetno nadzorovati raven sladkorja v krvi (in zdraviti simptome), ta sredstva ne zdravijo temeljni vzrok sladkorne bolezni.

 • Če so predpisana zdravila dolgoročna rešitev za zdravljenje diabetesa, zakaj se ta bolezen uvršča na 4. mesto med vzroki smrti na svetu?

 • In ne le to, da je sladkorna bolezen eden od glavnih vzrokov smrti: poleg tega, je tudi vzrok nastanka drugih resnih bolezni, kot so: visok krvni tlak, srčni napad in odpoved ledvic.

Torej, kakšna je rešitev?

Rešitev za vse to je, da se vrnete v naravno stanje dobrega zdravja z očiščevanjem telesa. Pomagajte svojemu telesu, da se znebi kislin, ki negativno vplivajo na delovanje celic. Na tak način bodo celice začele delovati pravilno. Kadar zbolimo, naš imunski sistem začne boj proti bolezni. Človeško telo se lahko pozdravi samo ne glede na to, ali gre za rane, prizadete organe, bolne celice…, če ga ne onesnažujemo neprestano. Vaše telo ne more premagati bolezni brez vaše pomoči.

Ko trebušna slinavka ni več prisiljena nevtralizirati preveliko količino kislin ter se proti njim boriti, lahko znova začne tvoriti inzulin in ga izločati, saj je to njena dejanska vloga. Zdravstvene raziskave so pokazale, da sta zdrava prehrana in zdrav življenjski slog najboljše orožje proti sladkorni bolezni!

Zakaj zdravniki, nam tega ne povedo?

To je verjetno zato, ker industrija diabetesa zasluži več kot 3 milijarde dolarjev od 300 milijonov diabetikov iz celega sveta. To je razlog, zakaj farmacevtska podjetja porabijo približno 16 milijard evrov letno za lobiranje ter poskušajo manipulirati zdravnike. Takšna prizadevanja so zelo pogosto obrodila sadove, saj so v mnogih primerih seminarje, ki jih organizirajo za zdravnike, edini vir informacij o tej temi za slednje.

Ker zdravstveni sistemi po svetu se ne ukvarjajo z izobraževanjem ljudi v zvezi z zdravo prehrano ter zdravim življenjskim slogom, so se bolniki prisiljeni zanašati na zdravila in medicinske postopke. Vendar statistične podatke kažejo, da to ni pravilen pristop k zdravljenju sladkorne bolezni.

 • Vsako leto odkrijejo več kot dva milijona novih primerov sladkorne bolezni tipa 2.

 • Vsakih 10 sekund nekdo umre zaradi zapletov diabetesa.

 • Dandanes na stotine milijonov ljudi živi s to destruktivno boleznijo, čeprav mnogi od njih, tega niti ne vedo.

 • Milijon diabetikov umre vsako leto, čeprav bi si ti ljudje lahko rešili življenje!

Tukaj je nekaj stvari, ki se jih morate naučiti o tem, kako si povrniti zdravje ter spodbujati trebušno slinavko k tvorjenju inzulina…

 • Toksini, s katerimi pridemo v stik dnevno, nam nenehno napadajo telo in poškodujejo trebušno slinavko. Dandanes jih najdemo povsod: doma, v higienskih izdelkih, plastičnih posodah, v onesnaženem zraku. Toksini so strup za celice, ki proizvajajo inzulin, ter poslabšajo zdravstveno stanje bolnikov, ki trpijo za diabetesom tipa 2. Na tak način bolezen napreduje do najhujših oblik. Naučili se boste, kako se očistiti toksinov in strupenih kemikalij, ki so prisotni v telesu.

 • Zakaj smo tako izpostavljeni smrtnostnim boleznim? Odkrijte, kako sodelujeta farmacevtska in živilska industrija pri naši zastrupitvi. (Še en namig: zdravstveni sistem nekaterih zahodnih držav je praktično vodilni vzrok smrti državljanov teh držav).

 • Zakaj zdravila proti sladkorni bolezni ne samo, da ne zdravijo te bolezni, ampak POSLABŠAJO zdravstveno stanje diabetikov? (V nadaljevanju in vam bom predstavil znanstvene dokaze v zvezi s tem.)

 • Kaj narediti in česa NE narediti, da si lahko normalizirate raven glikemije na naraven in učinkovit način?

 • Katera podjetja živilske industrije uporabljajo oglase, v katerih nam zdravniki priporočajo hrano, ki jo ta proizvajajo? To stanje je podobno tej izpred 70 let, ko so uporabljali zdravnike v oglasih za cigarete!

 • Katero sadje in zelenjava so izredno učinkovita pri izločanju odvečnih kislin iz telesa in kako si popolnoma očistiti trebušno slinavko sistemske acidoze?

 • Zakaj so napačne informacije, ki vam jih je dal vaš osebni zdravnik v zvezi z zdravili proti sladkorni bolezni, ki dejansko ojačajo stranske učinke zapletov sladkorne bolezni?

 • Kombinacija zdrave prehrane in telesne aktivnosti vam bo spremenila življenje na bolje in stabilizirala raven sladkorja v krvi ter ga vzdržal v normalnih mejah.

 • Kako si lahko zmanjšate željo po toksični hrani na naraven način?

 • Kako si lahko utrdite imunski sistem do točke, ko vam ni treba skrbeti, da lahko zbolite.

 • Kako uporabljati najnovejši medicinski preboj na področju zdravljenja sladkorne bolezni z nekaj praktičnimi ukrepi za normaliziranje ravni sladkorja v krvi in povrnitev zdravja v le nekaj tednih?

 • Zakaj se lahko zdravljenje simptomov sladkorne bolezni primerja z uporabo dežnika v hiši, ko spušča streha? Normalno bi bilo, da si popravimo streho!

 • Najmočnejši generator zdravja. (Namig: to ni hrana ali vitamin!)

 • Najboljši način, da si najdemo pot do zdravega načina življenja.

 • Znanstveno odkritje, s pomočjo katere si boste stimulirali telo, da pomaga trebušni slinavki k tvorjenju inzulina!

Ko vaša trebušna slinavka okreva, se raven sladkorja v telesu zmanjša, čeprav si vbrizgavate enako količino inzulina. Ne pozabite: to se zgodi, ko postopoma zmanjšate dnevno količino inzulina … To so prvi koraki k osamosvojitvi od zdravil in injekcij.

Torej, če si na tak način podpirate telo vsak dan, si boste lahko povrnili zdravje, ne boste več rabili zdravil, ki dejansko negativno vplivajo na vaše zdravstveno stanje. Ta metoda bo zelo pozitivno vplivala na vaše življenje. Zelo rad prejemam pisma od ljudi, ki so se s sladkorno boleznijo spopadali vrsto let ter jo končno premagali. Zdaj so polni energije in doživijo ogromen občutek olajšanja.

Njihovi zdravniki so bili resnično presenečeni in brez besed, ko so ugotovili, da so ozdraveli.

V nadaljevanju vam podajam nekatere komentarje, ki sem jih prejel od nekdanjih diabetikov (nekateri od njih so bili zaradi rezultatov programa tako srečni, da so nam dovolili uporabiti njihove kontaktne podatke).

“Vrsto let sem trpel za sladkorno boleznijo tipa 2. Trideset dni po začetku vašega programa vam lahko povem naslednje…”

Tako vesel sem, da sem našel vašo knjigo na spletu. Vrsto let sem trpel za sladkorno boleznijo tipa 2.

Trideset dni po začetku vašega programa vam lahko povem naslednje…

Vaše gradivo je resnično revolucionarno in pravi blagoslov za tiste v mojem položaju.

 • Glikemija mi je upadla od 312 na 120.

 • Krvni tlak mi je upadel za 10 enot.

 • Holesterol pa za 6 enot.

B.C.

“…je na tak način raven sladkorja v mojem telesu dosegel normalne parametre. Znebila sem se nekaj odvečnih kilogramov, počutim se zelo energično in nič več ne jemljem inzulina!”

“Počutim se zelo srečno in privilegirano, da sem pred nekaj meseci našla vašo novo knjigo na spletu.

Povedati vam moram, da me je vsebina knjige zelo presenetila, saj je bila v nasprotju z nasveti mojega zdravnika. Kljub temu sem se odločila slediti vašim nasvetom.

Preprosto presenečena sem nad rezultati! To je daleč najbolj čudovita in razkrivajoča knjiga, ki sem jo kdaj prebrala. Dolga leta sem trpela za sladkorno boleznijo. Sledila sem vašemu programu in na tak način je moja raven sladkorja v krvi dosegla normalne parametre.

Znebila sem se nekaj odvečnih kilogramov, počutim se zelo energično in nič več ne jemljem inzulina! Moje splošno zdravje se je znatno izboljšalo in prepričana sem, da se bo moje življenje obrnilo na bolje: končno se dobro počutim v svoji koži in velik plus te zgodbe je, da ne jemljem več tablet!

Bili ste pravi blagoslov zame in mojo družino in se vam neznansko zahvaljujem za knjigo in nasvete! Želim vam in vaši družini vse najboljše. Morate vedeti, da ste odločilno in pozitivno vplivali na mojo prihodnost.” S.D

Ali ne bi bilo super, če ne bi rabili več zdravil proti diabetesu ter bi se vaše življenje normaliziralo?

Zapomnite si – imate le eno telo za celo življenje. Skrbeti zanj ni luksuz, temveč potreba, če ne želite preživeti svojega življenja v bolnišnicah ter biti suženj farmacevtskih korporacij. In prosim, ne pozabite: ljudje s sladkorno boleznijo dobivajo veliko zdravil, ki jih ščitijo pred zapleti, kot so: visok krvni tlak, srčni infarkt, slabo delovanje ledvic in jeter. Ta zdravila niso le neučinkovita, temveč so lahko usodna za bolnike. (Vse to vam bom razložil v nadaljevanju.)

Ponovno pridobite nadzor nad svojim življenjem! Zaslužite si biti zdravi in srečni ter polni življenja in energije! Ne dopustite, da vas kemikalije oropajo tega!

PREDSTAVLJAM VAM…

 • najboljši vodnik za zdravljenje diabetesa

 • najbolj učinkovit, enostaven in uspešen način premaganja diabetesa BREZ zdravil.

 • znanstveno in klinično dokazano metodo ozdravljenja diabetesa v MANJ kot treh tednih.

To je program, ki

 • zaustavi in ozdravi diabetes tipa 2

 • vam pomaga prevzeti nadzor nad ravnjo sladkorja v krvi v manj kot treh tednih

 • je tako poceni, da lahko rečemo, da je skoraj BREZPLAČEN

 • odpravlja potrebo po zdravilih proti sladkorni bolezni

 • je pomagal na tisočim bivšim bolnikom iz celega sveta

 • zmanjšuje odmerke inzulina vsaj za 80% v primeru diabetesa tipa 1

To gradivo vam bo spremenilo življenje!

To je zelo močan instrument, ki omogoča VSAKOMUR (tako mladim, kot tudi starejšim), da učinkovito premaga diabetes na celičnem nivoju namesto, da bi zdravil le simptome! Kakor vidite, vam z veliko navdušenostjo opisujem ta svoj izdelek, ki rešuje življenja ljudi in jih spremeni na bolje. Od trenutka, ko sem razkril »skrivnost« naravnega in enostavnega zdravljenja sladkorne bolezni ter kako odpraviti vzroke te bolezni, neprestano govorim o tej temi, čeprav je to vedenje nekaj novega zame…

V enem od poglavij knjige podrobno razlagam nemoralne taktike, ki se jih poslužuje farmacevtska industrija, vključno s podkupovanjem zdravnikov, in to le za to, da nas finančno izkoriščajo ter naredijo odvisne od zdravil, ki jih proizvajajo.

Zakaj zdravstveni sistem želi, da smo nemočni?

Veliko ljudi, ki dela v zdravstveni panogi, ne želi, da navadni ljudje spoznajo svoj potencial in moč. Aktualni zdravstveni sistem želi, da se ljudje počutijo šibke in nemočne. Za vsako informacijo, ki jo pridobivamo preko oglasov, v ambulantah ter medijih, lahko prepoznavamo željo odgovornih, da se počutimo nemočne in odvisne od sistema, ki nam ponuja zelo draga zdravila in operacije. V tem gradivu sem zelo podrobno razlagal, subtilne taktike farmacevtskih družb, s katerimi nas izkoriščajo, da bi dosegli čim večji dobiček.

V nasprotju s tem vam ponujam zdravstvene informacije, ki vam omogočajo celoviten pregled nad dejanskim stanjem ter vračajo moč, da se sami pozdravite. Gre za ozdravitev diabetesa, pošastne epidemije, ki nikoli ne bi smela obstajati! S tem vam dajem na razpolago informacije in metode ohranjanja nadzora nad lastnim zdravstvenim stanjem ter definitivne ozdravitve te bolezni !

V tej knjigi vam predstavljam naravne zakone ter kako sta bila naše telo in um ustvarjena za doseganje in vzdrževanje popolnega zdravja. Vi se boste usedli za volan vozila, ki se imenuje Zdravje, in tudi vi boste na tak način sprejemali odločitve v zvezi z načinom zdravljenja, ki bo temeljil na trdnih znanstvenih dokazih. Te informacije vas lahko osvobodijo, saj z njimi boste lahko premagali sladkorno bolezen (in KAKRŠNO KOLIdrugo bolezen).

Te informacije vam bodo enostavno rešile življenje. Ali smo tako naivni, da verjamemo, da želijo tisti, ki zaslužijo denar na račun sladkornih bolnikov, da se slednji pozdravijo? Ali ne sledijo oni lastnim finančnim interesom? Konec koncev, če bi se našlo učinkovito zdravilo proti diabetesu, bi farmacevtska podjetja izgubila na stotine milijard dolarjev! Nekdo mi je povedal rek farmacevtske industrije: „Ozdravitve ubijajo dobiček”.

Diabetes je eden glavnih virov zaslužka (če ni to celo glavni vir) za medicinsko skupnost. Njihova menedžerska politika se ne osredotoča na zdravljenje te bolezni. Torej ni čudno, da so njihove informacije tako napačne in zavajujoče ter nedosledne! Farmacevtska podjetja skrivajo resnico v zvezi z nevarnostjo stranskih učinkov številnih zdravil, ki jih proizvajajo.

To nas ne bi smelo presenetiti, saj skrivajo tudi vzroke smrti mnogih ljudi, da ne bi izgubili svojega ugleda! Delajo vse to, medtem ko prezirajo druge metode zdravljenja diabetesa, ki so bolj varne in učinkovite.

Razlog za to je, da so te metode veliko manj donosne in bolj dostopne! Tukaj vas prosim za pozornost. Za razliko od drugih knjig, ki so dostopne na trgu in ne ponujajo jasnih in doslednih informacij v zvezi s pravilno prehrano za obvladovanje sladkorne bolezni – vem, vse sem jih prebral! – ta program je dokazano pomagal mnogim bolnikom, da premagajo diabetes! Lahko zaupate tem strategijam za odpravo učinkov diabetesa, saj so resnično pomagale diabetikom iz vsega sveta, ki sedaj ne potrebujejo več zdravil! Ta e-knjiga vam odpira veliko poti.

Presenečeni boste, ko boste izvedeli, kako sodelujeta farmacevtska in prehrambena industrija pri oslabitvi vašega zdravja! Dovolj imamo neumne recepte, ki nas naredijo odvisne od zdravil namesto, da bi nam povrnili zdravje. Siti smo zapravljanja časa z iskanjem informacij o tem, kaj smemo in česa ne smemo narediti. Informacije, ki jih boste izvedeli v tej knjigi, so absolutno revolucionarne.

Ta knjiga bo za vas razodetje! Ta knjiga bo spremenila “napredno” zahodno medicino – in celoten medicinski sistem – v »majhnega otroka«. Ta program vam ponuja informacije, ki vam bodo rešile življenje. Potrebujete jih, da bi si izboljšali zdravstveno stanje ter odpravili negativne učinke sladkorne bolezni na NARAVNI NAČIN in brez jemanja strupenih zdravil. Informacije, ki vam jih predstavljam v tej knjigi, so potrjene s strani tisočerih svetovno znanih raziskovalcev in zdravnikov iz celega sveta. Program temelji na znanstvenih informacijah, medicinskih študijah in raziskavah!

Nadzorovanje ravni sladkorja v krvi in ozdravljenje diabetesa sta privzeta – če si boste dovolj oborožili telo ter odpravili slabe navade in napačne odločitve, ki vam zrušijo zdravje. Naj vam bolj jasno razlagam: postopno zdravljenje diabetesa je zelo enostavno in brezovirno, saj temelji na biokemičnih vzrokih in učinkih.

Edini razlogi, zakaj se ljudje ne morejo pozdraviti so:

 • nimajo dostopa do informacij,

 • konvencionalna medicina jim daje napačne napotke. Farmacevtska družba imajo interes, da so ljudje odvisni od njihovih proizvodov. Vsakič, ko se nekdo pozdravi, oni izgubijo eno stranko!

Ta revolucionarna knjiga vsebuje najnovejše študije o najbolj učinkovitih strategijah za stabilizacijo ravni sladkorja v krvi. Ponujam vam elektronski priročnik, ki vam bo odkrival najbolj učinkovite metode za uravnavanje ravni glikemije ter zdravljenje sladkorne bolezni brez zapravljanja denarja za draga zdravila, ki imajo neželene stranske učinke.

Tukaj je še ena stvar, ki jo morate vedeti o tem elektronskem priročniku: to je idealen vodnik, ki vam pomaga hitro razumeti in slediti navodilom za povrnitev zdravja ter temelji na trdnih kliničnih in znanstvenih študijah.

Zahvaljujem se vam, ker se napisali to čudovito knjigo ter ste na tak način dodali toliko let mojemu življenju«.

Po obrazu mi še vedno tečejo solze od veselja in hvaležnosti. Vse, kar sem se naučila v vaši knjigi, je delovalo, in čudež je, da sem jo sploh našla. Modrost, ki jo vsebuje, je name naredila velik vtis.

Zahvaljujem se vam, ker se napisali to čudovito knjigo ter ste na tak način dodali toliko let mojemu življenju«. S.R.

»Pred dvema tednoma, ko sem začel z vašim programom, sem imel glikemijo 332 … Danes sem prejel rezultate novih laboratorijskih preiskav in vam moram povedati, da mi je raven sladkorja v krvi padel na 100!«

“Pred dvema tednoma, ko sem začel z vašim programom, sem imel glikemijo 332 in moje ledvice so bile v zelo slabem stanju. Skrbelo me je, da bom začel imeti vse bolj resne zdravstvene težave. Danes sem prejel rezultate novih laboratorijskih preiskav in vam moram povedati, da mi je raven sladkorja v krvi padel na 100!

Stanje ledvic se mi je nekoliko izboljšalo in sem na pravi poti k ozdravitvi.

Ko so me diagnosticirali s sladkorno boleznijo, sem imel čez 120 kilogramov in zelo visok krvni tlak. Sedaj imam 90 kilogramov in normalen krvni tlak.

Za vašo pomoč se vam resnično zahvaljujem. Jaz in moja družina vam bomo večno hvaležni.” L.B.

Kaj boste dejansko pridobili:

 • naučili se boste, kako si lahko pospešujete zdravljenje s tremi sestavinami, ki bodo pomagale vašemu telesu, da izloča kisline in toksine. (Namig: te sestavine niso zelo znane vendar so najhitrejši način znižanja ravni sladkorja v krvi, v le nekaj tednih in ne mesecih!)

 • zvedeli boste o petih temeljnih sestavinah za vzdrževanje zdravega telesa! (99% ljudi ne zaužije dovolj velike količine niti treh od teh sestavin. Te snovi pomagajo telesu, da učinkovito odstranjuje umazanijo ter spodbujajo imunski sistem in trebušno slinavko k tvorjenju inzulina!)

 • zvedeli boste o čudežni sestavini, ki vam bo hitro pomagala pri ozdravitvi trebušne slinavke.

 • čeprav malo ljudi pozna to sestavino, je bilo njeno razkritje nagrajeno z Nobelovo nagrado; le mala skupina elitnih raziskovalcev in zdravnikov jo neprestano priporočajo, saj spodbuja imunski sistem in pomaga telesu pri tvorjenju hormonov, kot je inzulin.

Načeloma te sestavine so tisto, kar vam primanjkuje, da bi si lahko povrnili zdravje v najkrajšem možnem času. V le nekaj dnevih si boste začeli zmanjšati raven sladkorja v krvi ter imeli veliko več energije kot v nekaj zadnjih letih.

V le nekaj tednih si boste znatno spremenili videz in počutje. Presenečeni boste, celo šokirani, ko boste šli na naslednji zdravniški pregled. Po nekaj mesecih se boste dokončno znebili te bolezni in si boste s tem presenetili zdravnika.


Redna cena: 39 Euro. Danes: 23.9 Euro

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

7

Zadnja prodaja dne:


Poslušajte: ali premagate diabetes in si začnete utrditi zdravje in telesno energijo, ali vam vrnem denar nazaj.

S tem programom si boste izboljšali zdravstveno stanje, ali se boste celo popolnoma pozdravili. V nasprotnem primeru vam povrnem celotno kupnino brez nobenega vprašanja. In mimogrede, ker ste se tako zelo potrudili slediti mojemu programu, boste lahko obdržali tri brezplačne SUPER BONUSE, četudi se v roku 60 dni odločite, da mi knjigo vrnete nazaj. Na ta način ne boste vi tvegali denarja, temveč jaz.

To pomeni, da boste lahko testirali predlagano gradivo in uporabljali vse, kar sem vam ponudil, ter se boste lahko seznanili z najnovejšimi odkritji na področju zdravljenja sladkorne bolezni NA MOJ RAČUN. V roku 60 dni boste vi sami odločili, kaj najbolje deluje za vas in tudi, česa ne deluje! Dajem vam dva meseca na razpolago brez nobenega vprašanja. V tem času si lahko premislite in zahtevate denar nazaj.

Torej, dovolite mi, da vas vprašam…

Koliko časa boste še počakali, medtem ko se vaše zdravstveno stanje še naprej poslabša?

Do kdaj, bo vaša družina trpela, preden boste ukrepali? Tisti, ki delajo v industriji diabetesa, vas želijo prepričati, da sprememba načina prehranjevanja ni absolutno potrebna, če si želite vzdržati glikemijo v normalnih mejah; namesto tega vam povedo, da je dovolj, da jemljete njihova zdravila. (To je po mojem mnenju najhitrejša pot do tragičnega epiloga!)

Takšne laži vas lahko zelo veliko stanejo!

Resnica je naslednja: čim več časa boste ostajali ujeti v pasti diabetesa ter potrebovali vse večje odmerke zdravil, tembolj vam bo diabetes obvladoval življenje. Pojavile se bodo komplikacije in težave s srcem, ledvicami, trebušno slinavko, možgani itd.

Če ne ukrepate, vas bo ta bolezen pokopala.

Odločite se ZDAJ, da se boste odpovedali TABLETAM!

“Premagajte diabetes zdaj” vam bo pomagala znižati raven holesterola ter krvni tlak do normalnih parametrov z naravnimi metodami! Ne boste več morali jemati zdravil! Igrati se s krvnim tlakom in holesterolom pacienta, ki že ima težave s povečano glikemijo, je nevarno! Študije so to dokazale! Na žalost, pacienti še vedno trpijo zaradi čedalje hujših posledic, dokler se ne odločijo odpraviti resnične vzroke diabetesa! To zahteva spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga, kot sem opisal v knjigi.

Regresija posledic sladkorne bolezni je dokaj preprosta. Toda zaradi gospodarskih interesov zdravstvene industrije, nam zdravstveni delavci te resnice ne želijo razkriti. In resnica (ki jo oni skrivajo) je, da izboljšanje prehrane in življenjskega sloga nista le najboljši način zdravljenja sladkorne bolezni, temveč tudi…

EDINI NAČIN!

Kot sem vam prej razlagal, raziskovalci govorijo o „spremembi življenjskega sloga”.

Veliko študij je pokazalo, da nobeno zdravilo proti sladkorni bolezni nima tako močnega učinka, kot to. Klinične raziskave so pokazale, da je sprememba življenjskega sloga in načina prehranjevanja bolj učinkovita in manj draga, kot zdravljenje s tabletami.

Torej, še enkrat: zakaj nam zdravniki tega ne povedo?

Dajem vam tri razloge:

 • kot sem vam že povedal, to za njih ni donosno. Torej, zdravniki so finančno motivirani, da vam priporočajo tablete za zdravljenje diabetesa brez, da bi vas spodbujali k spremembi življenjskega sloga. Veliko zdravnikov ne pozna vloge, ki jo ima življenjski slog pri zdravljenju diabetesa.

 • Večina njih nima dovolj časa, da se s tem ukvarja. Izobraževanje in motiviranje pacientov traja več kot le 10 minut, ki jih oni imajo na razpolago za vsakega pacienta. Zdravstveni sistem ni bil na tak način osnovan.

 • Večina zdravnikov, ne pozna pomembnosti spremembe življenjskega sloga. Ne glede na to, kako resno jemljejo svoj poklic, zdravnike ne zanima sprememba življenjskega sloga pacientov, saj se o tem niso naučili. Zaradi tega ostajajo v temi.

Ne pozabimo, da veliko njih je manipuliranih s strani prodajalcev zdravil, ki jim farmacevtska industrija plačujejo veliko denarja. Tragični rezultat tega je, da je sprememba načina prehranjevanja in življenjskega sloga, ki je edino in najbolj učinkovito orožje proti sladkorni bolezni, še vedno ignorirana in neuporabljena! Verjemite mi prosim, da vam tablete ne bodo povrnile zdravja. Znanstvene raziskave, ki sem vam jih predstavil, so dokaz za to.

Imeli boste največje možnosti za zdravo življenje, če uporabljate edino strategijo, ki je neštetokrat dokazala, da je možno premagati sladkorno bolezen. Ta strategija vključuje spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga. Začnite zdaj s programom za premaganje sladkorne bolezni! Izkoristite to priložnost, ki ne vključuje nobenega tveganja in preizkusite najbolj učinkovit program za zdravljenje sladkorne bolezni na svetu.

KAJ VSEBUJE “Naravne rešitve za odpravo diabetesa” ?

To je le nekaj tem, ki so v tej knjigi obdelane:

insights

Ukrepajte zdaj!

Ukrepajte zdaj in prejeli boste paket, ki vam ponuja najbolj pomembne in vitalne informacije, ki so podane na razumljiv način. Resnično boste razumeli razliko med trpljenjem za diabetesom in ZMAGO nad to boleznijo! To je res najboljša priložnost, da premagate diabetes enkrat za vselej. Ali ste pripravljeni narediti ta korak? Ali ste pripravljeni pridobili nadzor nad svojim zdravjem in sprejeti strategijo, zahvaljujoč katere boste ponovno zaživeli?

Ali boste še naprej stokali ter se pritoževali zaradi dolgoročnih posledic sladkorne bolezni, medtem ko nadaljujete z jemanjem zdravil do zadnjega dne! Kot sem vam že pojasnil, v resnici zdravila proti diabetesu ne vplivajo na to bolezen; že prej sem vam omenil, da ta sredstva zdravijo le SIMPTOME diabetesa. Zdravljenje simptomov pomeni le njihovo nevtraliziranje.

Zdravila proti diabetesu povzročajo dodatne zdravstvene težave oziroma neželene stranske učinke. Zaradi njih vam bo osebni zdravnik dal recept za nova zdravila proti novim simptomom. Na tak način se bodo pojavili dodatni stanski učinki in se boste našli v začaranem krogu; morali boste jemati čedalje bolj močna zdravila, ki nimajo pravih učinkov!

Ujeti ste, kot miš v past diabetesa

In kaj vas na koncu čaka? Obsodba na smrt: srčno popuščanje, možganska kap, debelost, slepota, impotenca, oslabitev živčnega sistema, amputacije ter drugi grdi zapleti.

In to preprosto za to, ker nikoli niste zdravili resničnih VZROKOV diabetesa, temveč le njegove simptome.

Vprašam vas: ali si resnično želite

 • da bi se lahko dokončno odpovedali zdravilom proti diabetesu?

 • prenehati z jemanjem zdravil za povišan holesterol, visok krvni tlak, disfunkcije ledvic in druge zaplete diabetesa?

 • da se nehate vbosti v prste, da bi si lahko preverili raven sladkorja v krvi?

 • da bi se lahko znebili skrbi zaradi tveganj zdravljenja diabetesa, saj bi lahko postali srčni bolnik, doživeli infarkt ali zboleli za drugimi resnimi boleznimi

 • shujšati na naraven način ter brez diet

 • da si preprečite odvisnost od inzulina, dokler ni prepozno?

 • da odstranite nevarnosti za svojo splošno zdravje?

Prosim, da DELATE TO ZDAJ!!!

Zgrabite svojo kopijo te e-knjige prav zdaj in se vam bo življenje spremenilo na bolje! Predstavljajte si novo prihodnost, novo telo, nov um … boste praktično nova oseba, ki ne potrebuje zdravil, injekcij inzulina in monitoriziranja ravni glukoze.

NAROČITE IZDELEK IN BREZPLAČNO BOSTE KOT BONUS DOBILI: KNJIGO “Super potraviny pre super zdravie!”

ZDARMA !

“Super potraviny” je termín používaný vo veľkom v dnešnom svete na opísanie potravín bohatých na fito-nutri né látky a mnohí tvrdia, že tieto nám môžu priniesť mnoho výhod.

 • 24 super potravín, ktoré spevnia tvoj imunitný systém za krátky as

 • Množstvo výhod pre naše zdravie

 • Mnoho iných rád ako sa vyhnúť nevyrovnanej diéte

IN TO ŠE NI VSE ! PRAV TAKO BOSTE PREJELI: KNJIGO “Praktická príručka pre zdravé stravovanie”

ZDARMA !

Dodržuj všetky kroky z tejto knihy aby si sa mohol tešiť z vynikajúcich účinkov zdravej diéty. Z tejto knihy sa dozvieš:

 • Ako si naplánovať zdravé jedlo

 • Ktoré nutri né látky sú potrebné pre vyváženú stravu

 • Ako zvoliť správne množstvo jedla

PREJELI BOSTE TUDI KNJIGO: “SKRIVNOSTI ZDRAVEGA ŽIVLJENJA”

ZDARMA !

Izvedite načine, ki vam bodo pomagali, da se sami nadzorujete in da sprejmete vse potrebne ukrepe, da bi imeli zdrav življenjski slog. V tej knjigi boste odkrili 25 skrivnosti, ki vključujejo:

 • Kako nadzirati stres, jezo in količino soli za zniževanje krvnega tlaka

 • Kako dobra je ekološka hrana za zdravje

 • Kako ohraniti svoje zdravje s fizično vadbo, tudi če nimate veliko prostega časa

30 dnevna GARANCIJA za vrnitev kupnine

Dajem vam dvomesečno brezpogojno garancijo, da vam bom vrnil kupnino, če s knjigo ne boste zadovoljni. Na tak način ne boste izpostavljeni stresu ali tveganju lastnega denarja. Absolutno sem prepričan, da vam bo program, ki je predstavljen v tej knjigi, korenito spremenil življenje in tudi način »bojevanja« proti sladkorni bolezni; zato SE vam SPLAČA kupiti to knjigo.

Jamčim vam, da boste ZELO ZADOVOLJNI s programom in bo ta ZELO USPEŠEN. Če z rezultati ne boste zadovoljni, vam bom kupnino vrnil nazaj.

Polno jamstvo za 30 dni!
Zadovoljstvo zagotovljeno

Knjiga je napisana tako, da jo je preprosto razumljiva in obvladujoča. Da bi bili prepričani, da imate vse razloge, za takojšen nakup in branje, prevzemam vsa tveganja in vam nudim trdno jamstvo !

Če knjigo naročite danes, imate 30 dni za branje in upoštevanje nasvetov iz tega priročnika. Pričakujem, da boste prebirali in uporabili številne zapisane koncepte, da bi bili v čim krajšem času ponovo postali zdravi. Morali bi čutiti, da ste izvedeli informacijo, ki je vredna mnogo več kot majhne investicije!

Če ne boste zadovoljni, zahtevajte vračilo in brez vprašanj vam bomo vrnili denar.

LANI JO JE NAROČILO PREKO 5000 LJUDI V SLOVENIJI!

Preko Na zemljevidu smo pravzaprav označili kupce na Hrvaškem. Ppoglejte spodaj! Na žalost nismo mogli vključiti tudi kupcev v tujini, ker bi bil zemljevid prevelik.

Vindecare diabet
Redna cena: 39 Euro. Danes: 23.9 Euro

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

7

Zadnja prodaja dne:

Še zadnje besede avtorja

Resnično sem hvaležen, da imam priložnost spremeniti življenja drugih ljudi s pomočjo informacij, ki sem jih nabral vrsto let. Zdaj lahko preko spleta vplivam na življenje oseb iz vsega sveta. Moj cilj je, da pomagam ljudem vzpostaviti kontrolo nad lastnim življenjem in živeti brez bolečin ali bolezni, resnično zdravi, z jasno glavo in strastjo. Mislim, da je zdravje naša naravna pravica. Moje poslanstvo je razkrivati lažne in nasprotujoče si informacije o zdravju, ki krožijo v različnih medijih.

Kmalu boste izvedeli, kako natančno premagati sladkorno bolezen s pomočjo naravnih metod. Na tak način boste zgled za druge bolnike, saj boste bolj cenili zdravje in življenje. Vlagajte v ta program in si boste s tem normalizirali raven sladkorja v krvi in povrnili zdravje. Premagajte diabetes že danes! Le če ukrepate, boste naredili korak naprej k povrnitvi zdravja. (Vendar se ne boste mogli pozdravili, če si sami pri sebi rečete: »No, bom še malo premislil…)

P.S. Resnično sem hvaležen, da imam priložnost spremeniti življenja drugih ljudi s pomočjo informacij, ki sem jih nabral vrsto let. Zdaj lahko preko spleta vplivam na življenje oseb iz vsega sveta. Moj cilj je, da pomagam ljudem vzpostaviti kontrolo nad lastnim življenjem in živeti brez bolečin ali bolezni, resnično zdravi, z jasno glavo in strastjo. Mislim, da je zdravje naša naravna pravica.

Moje poslanstvo je razkrivati lažne in nasprotujoče si informacije o zdravju, ki krožijo v različnih medijih. Kmalu boste izvedeli, kako natančno premagati sladkorno bolezen s pomočjo naravnih metod. Na tak način boste zgled za druge bolnike, saj boste bolj cenili zdravje in življenje.

Vlagajte v ta program in si boste s tem normalizirali raven sladkorja v krvi in povrnili zdravje. Premagajte diabetes že danes! Le če ukrepate, boste naredili korak naprej k povrnitvi zdravja. (Vendar se ne boste mogli pozdravili, če si sami pri sebi rečete: »No, bom še malo premislil…«)

Ne pozabite na 100% garancijo zadovoljstva: če vi in vaš osebni zdravnik ne bosta navdušena nad predlaganim sistemom zdravljenja ter popolnoma prepričana, da ta deluje, vam bom vrnil kupnino brez nobenega vprašanja, medtem ko boste lahko obdržali knjigo in bonuse.

P.P.S. Jaz ne morem naročiti namesto vas – VI sami morate to delati. (Potem, ko boste to naredili, bom z vami korak za korakom, dokler se ne boste pozdravili).

Ponudba je odvisna od dostopnosti od:
až do vypredania zásob.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.