PRIJE NEGO ŠTO ZAVRŠITE NARUDŽBU…

Predlažemo vam najpopularnije proizvode naručene u posljednjih 30 dana! Sada imate priliku izabrati jednu od odličnih opcija koje ćemo vam pokazati. Molimo vas da pogledate ove proizvode, i ako želite povećati vaše znanje više od drugih osoba, imajte na umu da možete puno toga dobiti od toga da postanete tečni u svojoj industriji ali i od smanjenih plaća + besplatne dostave.

IZBAERITE NAJBOLJU OPCIJU ZA VAŠE POTREBE
horeca-english
Želiš li raditi u Horeci?
horeca-english
view-details
horeca-english
Želiš li raditi u medicinskom polju?
medical-english
view-details
horeca-english
Želite li raditi u polju automobila?
drivers-english
view-details
NJEMAČKIZA MOJ POSAO
NJEMAČKIKOJE GOVORI OSOBLJE HOTELA I RESTORANA

Dragi čitatelju,

Ako planirate naučiti Njemačkida bi se zaposlili u inozemstvu u kateringu hotela i restorana onda je ova poruka za vas:

Mnogi kandidati se pitaju: „Zašto mi treba njemački? Imam već nekog iskustva i neće mi biti potreban!” U drugu ruku, trebali bi se pitati: „Kako ću komunicirati sa klijentima i drugim kolegama bez toga? Koliko ljudi govori materinji jezik?”

Statistika pokazuje da od svih koji se prijave za posao u ugostiteljstvu, kandidati koji ne znaju njemački, provedu 8 puta više vremena u traženju posla nego oni koji ga već znaju.

SADA IMATE PRILIKU PRIČATI JEZIK KOJI STE ODUVIJEK HTJELI!

Vodić za samostalno učenje njemačkogza sve kojima to nije materinji jezik, za govor u hotelima, restoranima, casinu, i ugostiteljstvu koji žele ostvariti brzu, raskošnu karijeru u ugostiteljstvu.

carte
KORISTI:
 • Bolji rezultat na intervjuima
 • Brza integracija
 • Profesionalne vozačke sposobnosti
 • Siguran posao
 • Manje kazni
CIJENA NORMALNA: 159 Kn

SADA SAMO: 79 Kn
adauga-in-cos
NJEMAČKIZA MOJ POSAO
MEDICINSKI I FARMACEUTSKI NJEMAČKI
Naučite praktičnu Njemačku terminologija koja se koristi od medicnskih profesionalaca diljem svijeta: Od sestara i doktora, do bolničara i farmaceuta

Planirate li raditi u drugoj zemlji kao bolničar? Sjetite se da morate znati sve medicinske izraze!

Medicina može ponuditi fantastične prilike za posao! Ali raditi u ovoj industriji zahtijeva jednu određenu sposobnost: govorenje njemačkog.

Jeste li se ikada osjećali bespomoćno jer ste primjetili da ne znate pričati njemački kao većina vaših prijatelja koji rade u inozemstvu i u boljim uvjetima?

Ako čitate ovu poruku, shvatit ćete da ako dobijete dobru dokumentaciju da naučite specifične medicinske termine, vaše šanse će se dramatično povećati!

SADA IMATE PRILIKU GOVORITI JEZIK KOJI STE ODUVIJEK HTJELI!

Zašto je ovaj tečaj izdan? Zato što mora pokriti određene potrebe ovog polja. Ovaj pristup drugačiji je od drugih „nauči njemački” knjiga koje pokrivaju samo osnove.

carte
KORISTI:
 • Bolji rezultat na intervjuima
 • Brza integracija
 • Profesionalne vozačke sposobnosti
 • Siguran posao
 • Manje kazni
CIJENA NORMALNA: 159 Kn

SADA SAMO: 79 Kn
adauga-in-cos
NJEMAČKIZA MOJ POSAO
NJEMAČKIZA: VOZAČE TAKSIJA, KAMIONA, BUSEVA, MEHANIČARA I AUTO PRODAVAČA

Tražite li posao kao vozač ili u održavanju popravljenih vozila? Planirate li dobiti vozačku dozvolu u drugoj zemlji? Pročitajte ovo prvo!

Opće je poznato da ezaposlenici traže ljude koji znaju dobro komunicirati na Njemačkom i one koji su savladali ovaj jezik, bar na prihvatljivoj razini.

Imajte na umu da bilo da tražite posao kao mehaničar ili vozač u Njemačka, apsolutno je potrebno dobro komunicirati na Njemačkom. Ovdje ste pronašli veliku komplicaju koja pokriva sve jezike potrebne vozačima, mehaničarima ili drugim profesionalcima koji se moraju služiti njemačkim. Daje vam priliku naučiti njemački sa ciljem: da dobijiete posao koji hoćete.

Sad se pitajte: Ne želite li specijalni Njemački korišten samo od strane vozača i mehaničara?

Prije nego što krenete dalje imajte na umu da bez znanja ovih termina, nećete moći uopće komunicirati sa svojim klijentima, kolegama, i najgore od svega, ako nemate vozačku dozvolu ili planirate dobiti privremenu vozačku dozvolu, nećete moći proći ispit.

carte
KORISTI:
 • Bolji rezultat na intervjuima
 • Brza integracija
 • Profesionalne vozačke sposobnosti
 • Siguran posao
 • Manje kazni
CIJENA NORMALNA: 159 Kn

SADA SAMO: 79 Kn
adauga-in-cos

KONTAKT Stranica | UVJETI I ODREDBE | Popunite vaš OSVRT

Slike treba uzeti u obzir samo demonstrativno

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

 

Ova internet stranica koriste kolacice za pružanje boljeg korisnickog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolacica mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Više o kolacicima možete procitati ovdje. Nastavkom pregleda ova internet stranica smatra se da ste suglasni sa uporabom kolacica.


Copyright © 2018Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.