IZBERITE NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS
horeca-english
choose
horeca-english
choose
horeca-english
choose
NEMŠČINA ZA MOJE DELO
GOVOREČA NEMŠČINA V HOTELIH IN RESTAVRACIJAH
Dragi bralec, če se nameravate učiti nemško, da bi dobili službo v tujini v gostinski (HORECA) industriji, potem je to sporočilo za vas:

Ste že kdaj pomislili na to, da je hotel, restavracija in gostinstvo (Horeca) tradicionalni sektor z najvišjim odstotkom tujih delavcev?

Zdi se, da je realnost precej kruta in je res. Konkurenca je bolj agresivna kot kdajkoli na gostinskem področju glede boljših plač in zelo privlačnih delovnih pogojev. Zato morajo vsi delodajalci iskati ljudi, ki obvladajo nemščino vsaj na sprejemljivo raven. Z drugimi besedami, za podjetja, ki se redno ukvarjajo z mednarodnimi strankami je dvojezičnost izredno privlačna lastnost kandidata.

Mnogi kandidati se vprašajo: “Zakaj moram vedeti nemško? Imam že nekaj izkušenj in ne bo potrebno “Toda na drugi strani pa se je treba vprašati: “Kako bi bilo mogoče komunicirati s strankami in drugimi člani osebja brez ljudi ti govorijo materni jezik”?

Statistični podatki nam kažejo, da je od vseh, ki se uporabljajo za delovno mesto v gostoljubnosti industriji, kandidati, ki ne vedo nemško, preživijo osem krat več časa pri iskanju zaposlitve, kot tistih, ki ga že poznajo.

Zdaj pa ostanite za trenutek in se vprašajte: “Ali veste kako vljudno nagovoriti gosta v nemščini? Razumeti njihove zahteve in jih ustrezno postreči? «» Ali ste razumeli navodila osebja? “

Najboljši razlog, da se učite nemščino v tem kontekstu je da bo vaša priložnost, da končno dobilte delo na tem področju. Mnogi ljudje poskušajo le malokaterim uspe zaradi te jezikovne pregrade.

SEDAJ IMATE PRILOŽNOST GOVORITI JEZIK, KI STE SI GA VEDNO ŽELELI!
Študija, praktično vodnik, nemško izobraževanje za vse ne nemško govoreče hotele, restavracije, igralnice, ki želijo doseči hiter napredek in razkošno kariero v gostinstvu.
carte
109 €
SEDAJ SAMO
1900
KORISTI:
 • Več učinka na razgovorih
 • Hitro povezovanje
 • Profesionalne lastnosti
 • Redna služba
 • Več samozavesti
Popust
30 dnevno zadovoljstvo
Brezplačna poštnina
carte
KAJ VAS NAJBOLJ SPODBUJA, DA SE LOTITE DELA?
Delajte v večkulturnem gostinskem sektorju

Tu boste našli tisto, kar je potrebno za vas: hitro in enostavno učenje in tudi zelo obsežen material. To vam pride neposredno do točke, tako rekoč, kjer boste lahko obvladali umetnost pogovora in enostavno razumeli zapletene pogoje v hotelski industriji. To je boljši in hiter tečaj za menedžerje, receptorje, zaposlenih ali služkinje. Če želite najti službo kot gospodinja, hotelsko osebje, v prehrambeni industriji in drugih sorodnih področjih, nato pa .. dobra novica! Ta tečaj je posebno prilagojen za vas! Zajema potrebne besed in izraze iz različnih področij v gostinstvu, kuhinji, na terenu ali za šankom.

Lastnosti tečaja:
 • Imejte boljšo komunikacijo z gosti in strankami
 • Ker morate boste uspešno prestali preizkusni test iz nemščine
 • Odlično se boste odrezali ker imate komunikacijske sposobnosti
 • Povečali si boste možnost za pridobitev zaposlitve
 • Bodite boljši od drugih na intervjujih
 • Izboljšajte slušne sposobnosti
 • Spoznajte in razumite izraze, hotelski jezik in drugo kar je pomembno
 • Zaprosite lahko za boljše delovno mesto
 • Pomaga vam slediti navodilom

Končni namig: govoriti jezik slabo je prvi korak do dobrega govorjenja jezika

NEMŠČINA ZA MOJE DELO
ZDRAVNIŠKA IN FARMACEVTSKA NEMŠČINA
Naučite se nemščine terminologije, ki se uporablja v medicinski stroki.
Razmišljate o delu v tujini v zdravstveni ustanovi? Vedite, da je zelo pomembno poznati medicinski sleng

Medicinski industrija lahko ponudi fantastične možnosti za zaposlitev! Ampak delo v tej panogi zahteva posebno spretnost: govoriti nemško. V tej industriji ste seznanjeni z dejstvom, da lahko bolniki prihajajo iz različnih področij in govorijo več jezikov. Rezultat je malo delovnih mest in veliko kandidatov kar pomeni pridobivanje položaja, ki zahteva sposobnost izstopanja, enako usposobljenih kandidatov. Učenje drugega jezika je eden od načinov, da lahko izstopate. Z drugimi besedami, na tem področju je konkurenca ostra in kakšna je razlika med ljudmi, ki lahko zlahka dobili zaposlitev na tem področju, in ljudi, ki se borijo zelo težko dobiti enega, je znanje nemščine.

Ste se kdaj počutili nemočnega, ker vidite, da niste pripravljeni in nimate dovolj znanja kot vaši kolegi, ki će delajo v tujini?

Če ste prebrali to sporočilo, boste spoznali, da če dobite ustrezno dokumentacijo se lahko naučite nemško in vaše možnosti se bodo neznatno povečale!

SEDAJ IMATE PRILOŽNOST, DA SE NAUČITE JEZIKA, KI STE GA VEDNO ŽELELI GOVORITI!
carte
109 €
sedaj samo
1900
KORISTI:
 • Bodite boljši na intervjujih
 • Hitro povezovanje
 • Poklicne spretnosti
 • Redna zaposlitev
 • Več samozavesti
Popust
30 dnevno zadovoljstvo
Brezplačna poštnina
carte
ZAKAJ MORATE IMETI TA TEČAJ?

To pa zato, ker je skrbno zasnovan na tak način, da ko boste prebrali, boste izenačili na koncu vse zdravstvene pogoje, ki se uporabljajo v zdravstveni industriji (bolnišnice, lekarne, domovih za ostarele) in ne boste mogli upravljati brez saj je posebej zasnovan za široko področje poklicev v zdravstveni industriji: zdravniki, medicinske sestre, terapevti, reševalce. To je praktično potni list za vašo novo medicinsko službo.

Mnogi ljudje pravijo: mi ni treba govoriti nemško, že imam izkušnje na tem področju in moje izkušnje bi morale zadostovati. Vendar se vprašajte: “Kako boste lahko poslušati navodila, ali za komunikacijo z drugimi člani osebja in pacientov?”. “Ali boste lahko razumeli vse bolnišnične slenge in posebne pogoje za?”. Če je vaš odgovor ne, potem vaše možnosti, da bi dobili službo gredo naravnost na minimalno, saj je to ovira. Tisto, kar potrebujete, je močan zaveznik, ki vam bo pomagal pri reševanju omenjenih težav prikazanih, ker je obravnava na tem posebnem strokovnem področju, za razliko od drugih običajnih učnih vodnikov.

Zakaj je bil izdan ta tečaj? Ker ima za pokrivanje posebnih potreb tem posebnem področju, ta pristop pa tako drugačen od drugih “učiti nemščino” knjige, ki zajemajo samo splošne pojme.

V kratkem času boste ugotovili pozitivne lastnosti, ki vam jih lahko prinese tečaj:
 • Bolje plačano službo v medicinski industriji/li>
 • Lastnosti hitrega in kvalitetnega komuniciranja
 • Naučili se boste najbolj pomembnih besed za tovrstno industrijo
 • Preživite manj časa za učenje
 • Bodite v prednosti pred drugimi kandidati za razgovor!
 • Reševanje problemov pri učenju je največje bogastvo
 • Boljše slušne lastnosti
 

Končni namig: Govoriti jezik slabo je prvi korak do dobrega govorjenja jezika

Se želite naučiti jezika na preprost in zabaven način?
NEMŠČINA ZA MOJE DELO
NEMŠKI VODNIK ZA: taksiste, voznike tovornjakov, voznike avtobusov, mehanike, trgovce z vozili
Iščete delo kot voznik ali v vzdrževanju in popravilu vozil? Ali mislite, da bi dobili dovoljenje za voznika v tujini? Preberite najprej to!

Če berete to, boste morda želeli službo kot voznik ali katero koli drugo delovno mesto v zvezi z vožnjo, ali pa morda le dovolj zainteresirani, da izveste več o tem. To je dobro znano da delodajalci iščejo ljudi, ki imajo dobro znanje nemškega jezika in tiste ki obvladajo ta jezik, vsaj na sprejemljivo raven, posedovati višje možnosti za sprejem v avtomobilski industriji. Prosimo, da imate v mislih, da je iskati zaposlitev kot mehanik ali voznika v Sloveniji nujno potrebno, da lahko komunicirajo v nemškem jeziku.

Tukaj ste pravkar našli veliko zbirko, ki zajema celotno jezik, ki ga vozniki, mehaniki in drugih strokovnjaki, ki delajo v okviru nemško govorečih potrebna. To vam daje priložnost, da se učite nemško s ciljem: da bi dobili želeno delovno mesto. Učenje nemščine za specifično delovno mesto je odlična odločitev, preden se prijavite. Prosimo imejte v mislih, da ima ta industrija zelo močno konkurenco, zato morate imeti veliko prednost pred drugimi kandidati. Ta knjiga zagotovo vam lahko zagotovi s tem močno prednost, s tem, da si Wingman (močna pomoči) pri uresničevanju cilja, ki jih načrtuje doseči.

Če menite, da to morda ne bo za vas in vaše delo bo zahtevalo spretnostne vožnje, se vprašajte: “Kako bom lahko zaprosili usmeritve, ki lahko bere kazalnikov prometa, komunikacijo s potniki ali državnih uradnikov?” “Bom sposoben razumeti uradne dokumente in obrazce, ki bom moral opraviti, da bi razširila svojo vozniško dovoljenje? “

Potem ugotovimo, da bo to posebej prilagojene priročnik, lahko vam ustrezno znanje, ki je potrebno odgovoriti na vprašanja zgoraj, plus še veliko več, brez težav in v nobenem času! Očitna diferenciator od drugih konvencionalnih “učiti nemščino” dolgočasno in neučinkovitih vprašanja!

Ovire, ki jih morate prestopiti za delo v avtomobilski industriji …

V tujini je lažje dobiti službo kot voznik ali mehanik, vendar pa obstaja nekaj ovir, ki jih morate premostiti. Eden izmed (če ne najbolj) težek vidik je biti seznanjen s tehničnimi pogoji, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Na žalost je večina tečaje poučevalo samo nemščine izraze, uporabljene v tem abstraktnega področju, torej, samo da bi lahko rekli “zdravo” in “hvala”. Zato smo za vas uvedli to posebno prilagojen tečaj za voznike in mehanike, saj vam prinaša vse pogoje, ki jih potrebujete, da bi lahko komunicirali s strankami in menedžerjev.

Če smo opisati v nekaj besedah, kaj je to seveda tako posebnega: To je treba imeti poleg drugih predmetih, ki vas uči osnovne izraze in nekaj preprostih pogovorov, da ne bo dovolj, če nameravate delati v avtomobilski industrija?

carte
109 €
sedaj samo
1900
Koristi:
 • Bodite boljši na intervjujih
 • Hitro povezovanje
 • Poklicne spretnosti
 • Redna zaposlitev
 • Več samozavesti
Popust
30 dnevno zadovoljstvo
Brezplačna poštnina
carte
ZAKAJ JE TEČAJ POSEBNO PRILAGOJEN ZA VAS:
 • Naučite se komunicirati s policisti
 • Ne potrebujete veliko časa za učenje pojmov! tako boste manj časa preživeli za učenje
 • Naučite se prijazno komunicirati s strankami, potniki in drugimi udeleženci v prometu.
 • Pridobite orijentacijske sposobnosti
 • Naučite se pojmov, ki jih boste potrebovali pri vožnji
 • Naučite se prometne signalizacije
 • Vse potrebno za pridobitev vozniškega dovoljenja
 • Dobre komunikacijske veščine za komunikacijo z drugimi udeleženci v prometu.
 • Naučite se imenovati avtodele
Sedaj se vprašajte: Si želite zgoraj opisanega tečaj?

Preden greste dalje vedite, da izraze ki se uporabljajo v avtomobilski industriji vam bodo olajšali komunikacijo s sodelavci, gosti, udeleženci v prometu in nenazadnje boste lažje pridobili vozniško dovoljenje.

KLJUČ DO USPEŠNEGA UČENJA JE ODLOČNOST! TUKAJ IMATE NEKAJ POMEMBNOSTI:
 • Berite in razumite
 • Ne paničarite
 • V kolikor ne vidite rezultatov v 2 tednih ne odnehajte
 • V kolikor želite delati v tujini izberite eno od možnosti ki so vam ponujene
 • Naredite nekaj korakov naprej v vašem , jeziku
 • Se borite da se spomnite teh novih besed? Sliši se kot da bi lahko uporabili nekaj trikov kako povečati svoj spomin! Izberite eno od vodil predvsem glede na vaše specializacijo in povečajte svojo raven znanja!

Kontaktni obrazec | Pogoji in določila | Povejte nam svoje mnenje

Slike vsebine zaslona so simulirane in samo za predstavitvene namene.

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

Ta spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti uporablja cookies piškotke. Nastavitve piškotkov lahko kontrolirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Vec informacij o piškotkih lahko najdete tu.

Copyright © 2017

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.