Страдате ли от високо кръвно налягане? Открийте как да нормализирате кръвното си налягане без лекарства.

Тази уникална техника за понижаване на кръвното налягане е силно ефективна и лесно може да добави 20+ години към продължителността на живота ви, само ако прочетете важното съобщение по-надолу. Не се бавете, утре може да е късно! Напредъкът в медицината разкрива три прости упражнения за постигане на перфектно кръвно налягане (120/80) само за една седмица.

Разбери как с няколко метода и рецепти да вкараш кръвното си налягане в нормални граници!

Продължавай да четеш, за да разбереш как точно да нормализираш кръвното си налягане, по един естествен начин, без странични ефекти! Скъпи приятелю, на път си да откриеш алтернативен начин, с помощта на който бързо и трайно да нормализираш кръвното си налягане. Няма значение каква е причината на твоите заболявания – дали кръвното ти е поради генетични причини, висок холестерол, поради стрес или други причини – тъй като упражненията, които ще научиш могат да ти помогнат! Освен това, тези упражнения…
 • Не причиняват странични ефекти.
 • Ще почувствате разлика още след първата седмица.
 • Ефективни са при повече от 88,7% на тези, които ги опитват.
 • Отнемат ти само няколко минути дневно.
 • Нямаш нужда от хранителни добавки или диети.
 • Толкова са лесни за изпълнение, че всеки може да ги прави.
 • Дават трайни резултати.
 • Кръвното ти ще падне и ще остане нормално!
Хипертенцията може да предизвика удари, сърдечни проблеми, артериални аневризми и е водещата причина за хронична бъбречна недостатъчност. Дори умереното повишаване в артериалното кръвно налягане води до намаляване на очакваната продължителност на живота.

Дошли сте на правилното място, нека ви помогна!

Не оставяйте проблема ви с високото кръвно да продължи! В наше време, високото кръвно налягане е една от основните причини за смърт. Това е и причината да го наричат “тихият убиец” – защото убива милиони души всяка година. Моите решения ще ви помогнат да намалите кръвното си налягане по естествен начин. Ако сте с диагноза за високо кръвно, трябва да реагирате веднага! Високото кръвно налягане води до:
 • инсулт
 • удар
 • сърдечна недостатъчност
 • артериален аневризъм
 • хронична бъбречна недостатъчност
 • смърт
Хипертенсията е най-важният рисков фактор за високата смъртност в индустриализираните държави. Намалява еластичността на артериите, като този начин предразполага към сърдечна недостатъчност, заболявания на периферната кръвоносна система и инсулти. Различните видове сърдечни проблеми, свързани с високото кръвно налягане включват: сърдечни удари, сърдечна недостатъчност и хипертония на лявото предсърдие. Други свързани проблеми:
 • нарушено зрение
 • бъбречни заболявания
Това е, може би, най-простия, лесния и ефективния метод, да се нормализира кръвното налягане, без да се причиняват странични ефекти, които идват в комбинация с различни повече или по-малко съмнителни хапчета. И повярвайте ми… За малко да заплатя със собствения си живот за това откритие. Казвам се Андраш Фекете. И съм известен изследовател в областта на възвръщане на здравето, посредством естествени и природни методи. Написаните от мен статии бяха публикувани в много списания и сайтове в страната, а някои от тях бяха преведени и публикувани в чужбина. В следващите редове ще споделя, как точно открих, по случайност, този метод, койтоестествено ще свали кръвното ви налягане.Самият аз почти 30 години страдах от хипертония. Това, което открих бе толкова лесно, просто и въпреки това действащо, че ме накара да започна програма, която, от данните, с които разполагам понастоящем, е помогнала на почти 90% от тези, които я спазват, за по-малко от седмица. Както и ти днес. Бях ходеща бомба с часовник. Кръвното ми обикновено беше 185 на 129. Ако трябваше да се водя по медицинските книги, още преди години е трябвало да премина в “отвъдния свят”. Но такъв съм си аз, инатлия. И мисля, че не безпричинно. Защото се заинатих да издържа. Здравословният начин на живот много ми помогна. Храних се правилно, ежедневно правих физически упражнения, намирах и няколко свободни минутки за себе си, за почивка. Въпреки всичко това, нищо не ми помагаше да сваля кръвното си налягане. Бях свикнал да си меря кръвното по няколко пъти на ден. Някои ми се присмиваха, че съм станал параноичен. Но кръвното ми не спадаше,числата от екрана на апарата, оставаха все така високи и с това и загрижеността ми за моето състояние. Не се притеснявах толкова, че ще си отида, а че жена ми и децата ще останат без мен.
Имам прекрасно семейство и им благодаря за това, че винаги бяха до мен, както когато здравето ми беше нестабилно, така и когато писах тази книга. И наистина, без тях отдавна да съм загубил мотивацията и амбицията. Бях толкова отчаят, че колкото и да мразех да вземам хапчета, бях съгласен и на този вариант. Още повече, че лекарят ми все настояваше да го направя. Както вече казах по-горе, съм голям инат. Отказах да вземам лекарства. Първо, искам да кажа, въпреки, че предпочитам природосъобразно лечение, не съм от типа хора, отричащи изцяло традиционната медицина. Ходя редовно на лекар, но съм далеч от абсурдното, когато става въпрос за здравето. Дължа на лекарите живота си, също както го дължат милиони хора по света. Когато бях дете, едвам на няколко години, сърцето ми бе оперирано от един румънски лекар. Дълбоко съм му признателен за цял живот, тъй като знам, че съм само един от хилядите животи, които е спасил. Въпреки това, не съм съгласен да се тъпчем с хапчета все едно дъвчем бонбони. Нашето тяло трябва да може да се бори само със заболяванията. В противен случай, ще става все по-слабо и уязвимо с всеки изминал ден. Всеки път, когато стане въпрос за някое заболяване, вземам предвид всички възможности, а това, което открих, правейки това е, може да се каже шокиращо: Потвърдени изследвания, проведени от много реномирани университети от всички части на света доказват, че всички видове лекарства, предназначени за контролиране на кръвното налягане, всъщност, УВЕЛИЧАВАТ риска от възникване на сърдечен удар или инфаркт.

Какво представлява високото кръвно налягане и защо е опасно?

Кръвното налягане е силата, която кръвта указва върху артериите, докато се движи из цялото ви тяло. Ако имате високо кръвно налягане, това означава, че кръвта ви указва прекалено голямо напрежение върху артериите ви и прави задачата на сърцето ви – да изпомпва кръв – по-трудна, отколкото би трябвало да бъде.
Сърцето ви е мощен и ефикасен мускул, но ако е принудено да работи прекалено силно за прекалено дълго време, може да се уголеми и разтегли, да се износи или спре, причинявайки сърдечен удар, инсулт, аневризъм… или ранна смърт. Когато измерват кръвното ви, получавате две цифри – една за систоличното, и друга – за диастоличното кръвно налягане. Систоличното ви кръвно налягане, е налягането което кръвта указва върху артериите, докато сърцето ви работи, а диастоличното – докато е в покой.

Каква е разликата между нормалното и високото кръвно налягане?

Ако кръвното ви налягане е често в категорията на хипертенсията или пре-хипертенсията, тогава трябва веднага предприемете действия с продължителен и дълготраен ефект, ако искате да живеете дълъг и здравословен живот.

ДОРИ И ДА НАМАЛЯВАТ КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ, СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ МОГАТ ДА СА ФАТАЛНИ ЗА ХОРАТА СЪС СЛАБИ СЪРЦА. НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.

Нека ти дам няколко примера, които ще те убедят. Едно скорошно проучване, проведено от един много престижен медицински университет в САЩ показва, че калциевите блокери са лекарства, които действат, като спират влизането на калций в клетките, причиняват годишно средно 85 000 смъртни случая, които биха могли да бъдат избегнати. И това не е само защото,блокерите предизвикват сърдечни удари или инфаркти. Смъртните случаи са причинени от стомашно-чревно кървене и нарушения, които те причиняват на черния дроб и бъбреците. Освен това, ако пациентът е с отслабена имунна система, може да се разболее от множество други заболявания, поради същата причина. Националният сърдечен, белодробен и кръвен институт на Съединените Американски Щати докладва, че един от най-използваните лекарства за намаляване на кръвното значително повишава риска от рак. Учените от Държавния университет на Дания, сигнализират, че 15% от потребителите на лекарства за понижаване на холестерола, на възраст над 50 години, имат проблеми с нервната система, която е пряко засегната от тези лекарства. Международните медии съобщиха наскоро, че тези лекарства са причинили смърт и са засегнали повече хора, отколкото първоначално е признато в официалната статистика. И примерите са още много, но аз предпочитам да спра дотук. Основната идея е, че няма никакъв смисъл да вземаме лекарства, които могат да ни причинят повече вреда, отколкото подобрение. Повече от това, всеки лекар ще ви каже, че след като се вземат тези лекарства, тялото ви ще свикне с тях и, в общи линии, се пристрастяваш към тях, понякога за цял живот. Освен, ако имаш алтернатива за намаляване на артериалното налягане.

ЗАПОМНЕТЕ:

Ако в момента вземате лекарства за понижаване и нормализиране на холестерола или кръвното налягане, НЕ СПИРАЙТЕ да го вземате. Излагаш се на голям риск изоставяйки просто така лечението. Така че, моля те, преди да вземеш каквото и да е решение, консултирай се с лекар и го попитай как постепенно да спреш съответните лекарства, след като кръвното ти влезе в нормалните граници в резултат на метода, който ще ти представя. Следователно, напълно основателен е въпросът: “Щом тези проучвания са публични, как става така, че въпросните лекарства все още се продават?”. Предпочитам да не задълбавам повече в опитите си да отговоря на този въпрос. Както ти, така и аз знаем, как стават тези неща. Парите диктуват всичко. Големите фармацевтични компании са много силни, а корупция има по целия свят, не само при нас. От друга страна, става голям скандал и е много трудно да свалиш от пазара, един вече одобрен продукт. Повечето лекари са честни и се опитват да си вършат работата в зависимост от това какво знаят. Техният проблем е, че имат само два варианта: да ти изпишат рецепта или да те оперират. Те ползват вече изпитани от другите с години методи, тъй като ги плаши идеята, да опитат нещо извън системата, дори ако това ново е безвредно и няма странични ефекти. Нека, все пак , се върнем към моята история. Разказвах ви,как се заинатих да си възвърна здравето. Опитах всички природни методи, които намерих. И тъй като търсих наистина много, повярвай ми се натъкнах на много такива. Но нито един нямаше ефект. Не си мисли, че преувеличавам, но истината е, че ме плашеше мисълта, че няма да намеря. Статистически погледнато, през годината, повечето хора умират поради проблеми, причинени от високо кръвно налягане, цифрите надхвърлящи дори смъртните случаи поради рак. Преди 20 години бяха публикувани медицински документи, които доказваха факта, че намаляването на кръвното налягане с дори 2 единици, само по себе си намаля риска от инфаркт с около 15%. Сметни и виж как ще се почувстваш, ако свалиш кръвното си с до 30 единици, ако трябва.

“…всичко е естествено и без риск”

“Г-н Андраш Фекете, предложените от вас упражнения наистина действат! Спазвах програмата ви около две седмици и кръвното ми от 160 на 99 падна на 136 на 78, което е страхотно! Преди да започна тези упражнения, бях решил да се предам пред настояванията на моя лекар и да мина на лекарства, чийто имена вече не помня. Но намерих твоя сайт и си казах, че нищо не ми пречи да опитам. Още повече, че всичко е естествено и без риск. Искам да знаеш, че изобщо не съжалявам, че опитах. Напротив, благодаря ти за това, че споделяш със света твоя метод! С почит и уважение, Цветан, (Варна)

СЕГА, ЕДНО КРАТКО И ПОУЧИТЕЛНО ОТКЛОНЕНИЕ

Възможно е да не направиш веднага връзката, обаче ако имаш малко търпение, ще видиш, че това отклонение има за цел,да ти предложи ключа към по-ниско кръвно налягане. Винаги съм обичал конете. Един ден, гледах предаване по телевизията за един известен дресьор на коне, който трябваше да покаже дресьорна демонстрация с един страхотен див мустанг. Представете си за момент този млад жребец, докаран директно от планините. Енергичен и буен, животното никога не бе виждало коли или хора. Цялото му същество крещеше отчаяно от страх и безпокойство. Пулсът и кръвното на младия мустанг, бе колосално много покачено откакто бе хванат и докаран от планината. Останах очарован, бях свидетел, как за по-малко от 10 минути, Монти изцяло промени налягането на жребеца. Ефектът на дресьора върху животното бе невероятен:
 • Жребецът напълно се успокои.
 • Пулсът му се успокои.
 • Стана напълно отпуснат и концентриран.
 • Артериалното налягане се върна в НОРМАЛНИТЕ граници.
И всичко това за интервал от време, равен на този, необходим за приготвяне на една обикновена чаша чай. Не бих повярвал, ако не го бях видял със собствените си очи. Нещо се бе променило, вътре в това животно, изведнъж се превърна в един напълно различен кон. Това веднага ме накара да се замисля … Дали тази техника може да се използва за хората, а не само за коне? Дали бих могъл да използвам същата техника за да сваля кръвното си налягане? Изглеждаше малко вероятно, но нямах какво да загубя, ако опитам. Опитът ми на изследовател в областта на здравето ми помогна, бързо да разбера каква е процедурата, така че започнах да я тествам още веднага. Направих първия набор от упражнение, като две седмици след това ги подобрявах и променях в опита си да намеря идеалния вариант. Две седмици по-късно, проверих кръвното си налягане. Бе една неделна вечер, някъде в края на месец август. С увереност следях движението на стрелката на апарата за кръвно. Моментът бе незабравим. Просто не можах да повярвам на очите си. Кръвното ми бе 119/76. Жена ми бе във възторг. Тя се зарадва повече от мен и избухна в сълзи от щастие. До тогава не осъзнавах, колко е била притеснена за мен и колко много ме обича. Децата се втурнаха в хола, притеснени и започнаха да ме питат какво е станало? Казахме и на тях, след което се прегърнахме всички и се смяхме и плакахме заедно. Вече нямаше причина да се страхуваме от нищо! В следващите седмици, кръвното ми падаше и скачаше няколко пъти, но въпреки това, повече никога не се качи толкова силно, както беше преди. Сега, вече от години поддържам нормално кръвно и никога съм нямал проблеми с него. Оттогава, техниката ми претърпя няколко подобрения и създадох три лесни упражнения, които в почти всички случаи, намалят кръвното налягане под 120/80. Методът ми е по-бърз от ефекта на лекарствата за сърце! Освен това, няма никакви странични ефекти. Хиляди клиенти го опитаха и доказаха, че е ефективен.

Причините на артериалното им налягане бяха много различни:

 • Генетично наследство.
 • Висок холестерол.
 • Стрес и тревожност,
 • … и редица други неща.

“Главоболията, които не ме оставяха на мира цял живот, изчезнаха напълно и се чувствам изпълнен с енергия”

“На 62 години съм и от доста години страдам от хипертония, специфична за втората възраст. От две седмици, започнах да прилагам вашите упражнения за намаляване на кръвното и мога да кажа, че съм много доволен. Не само, че кръвното ми се нормализира, но дори забелязах, че понякога пада, дори повече от това. Главоболията, които не ме оставяха на мира цял живот, изчезнаха напълно и се чувствам изпълнен с енергия. Благодаря Ви много! По отношение на здравето, вашият метод ми помогна, много повече от всичко, което съм опитвал до сега. ” Владимир, (Бургас)

“Не мога да изразя с думи колко съм очарован!”

“Уважаеми г-н Андраш Фекете, спазвам програмата Ви повече от седмица и вече забелязвам понижаване на артериалното налягане. Преди да започна упражненията имах 146/110, а сега апарата за кръвно показва 136/77. Не мога да изразя с думи колко съм развълнуван! Благодаря от сърце за програмата и упражненията.” Ясен, (Плевен)

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ПРИЧИНАТА НА КРЪВНОТО, МОИТЕ УПРАЖНЕНИЯ РАБОТЯТ.

Много от моите клиенти имат кръвно, което е много по-високо от това, което аз имах, когато страдах от хипертония. Всички те бяха на медикаментозно лечение,но да оставим настрани тази история и да затворим нашето отклонение. Сигурно се питаш, какви са тези упражнение и как те ще помогнат на теб. Веднага ще стигнем и до там. Но първо трябва да обясня…

КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРИЧИНЯВА ХИПЕРТОНИЯТА?

Вероятно не е това, което си мислите, че е. Първо, трябва да осъзнаете, че не сте станали хипертоник за една нощ. Хипертонията се е появила много преди цифрите, показвани от апарата за кръвно, да се покачат. Голяма част от лекарите и експертите признават, че не знаят много за това, какво точно причинява кръвното налягане, дори да познават някои от показателните фактори. Така че, трудно е да се намери решение. От време на време, всички имат моменти на покачване и спадане на кръвното налягане. Това е напълно нормално, в условия на стрес или при физически натоварвания. Превръща се в проблем само тогава, когато налягането продължава да остава високо и не спада дори,когато лицето се намира в състояние на покой. Когато си с хипертония сърцето ти изпомпва много повече кръв, отколкото артериите ти могат да пренесат без усилие. Артериите започват да се втвърдяват. Също като при ръждясали тръби, втвърдените стени на артериите могат да се повредят, от вътрешната страна, когато кръвта минава през тях с много високо налягане. Холестеролът и други мазнини в кръвта, се събират постепенно в тези пукнатини във вътрешните стени на артериите, водейки до влошаване на твърдостта на стените на кръвоносните съдове и тяхното стесняване. В този момент се задейства порочен и смъртоносен кръг. . . Когато все по-малко кръв успява да тече през стеснените артерии, налягането, с което тя се изпомпва расте. Сърцето се опитва да осигури достатъчно количество кръв за тялото и започва да изпомпва с още по-голяма сила, като така покачва налягането ви изключително много. Нервната система усеща, че кръвното налягане е прекалено високо и се опитва да разреши този проблем. Обикновено, тялото ти няма друг избор, освен да разшири артериите, позволявайки на кръвния поток да мине. Но това не е лесно да се направи, ако те не са меки и гъвкави. Така че, запомни: артериите вече са втвърдени и не се разширяват лесно. Следващото нещо, което нервната система се опитва да направи, е да принуди бъбреците да отделят повече сол и вода, за да се намали количеството на кръвна течност в тялото. Правилото е просто: по-малко течност, по-ниско налягане.

РЕШЕН ЛИ Е ПРОБЛЕМЪТ? НЕ ТОЧНО!

Количеството кръвна течност,съществува поради една добре основана причина. Кръвта е отговорна за разпространение на кислород и хранителни елементи по цялото тяло. Всяка клетка, трябва да се захрани с кислород и хранителни вещества. Спадане на количеството течност, означава, че автоматично част от клетките на тялото няма да получат хранителните елементи и ще започнат да изпращат предупредителни съобщения към мозъка: Внимание, имаме проблем! Представете си какво става в Главната част на твоя мозък: Сърцето вика: “Трябва да помпам повече кръв, по-бързо!” Бъбреците крещят: “Налягането на кръвта е опасно високо, трябва да се намали количеството течност в кръвта!” Клетките на тялото пищят: “Гладни сме – дайте ни кръв!”… А нервната система докладва: “Нормалната ни реакция да разширим артериите, за да позволим на по-голямо количество кръв да премине през тях, не бе увенчана с успех!” Нещо не е наред. Частта от мозъка, която отговаря за контрола на автоматичните отговори, остава само с една единствена възможност. Да изпраща сериозни съобщения към всички части на тялото. В момента сме в бойна готовност! И всъщност тази готовност влошава много повече нещата. Всяка клетка в тялото ти е претоварена и се опитва да се бори с опасността със всички сили. Клетките се нуждаят от много повече хранителни вещества, за да овладеят това състояние. Сърцето бие по-бързо, увеличавайки кръвното налягане. Бъбреците не знаят и те какво да правят и в крайна сметка се предават. Всичко това може да се случва докато ти, спокоен, четеш тези редове, без да осъзнаваш, че… Може да си на прага на инфаркт или сърдечен удар, още сега! Всичко, което обяснявам е нещо добре познато в медицинските среди. Попитай лекаря си. Истинският проблем възниква, когато се опитваш да контролираш части от този порочен кръг. Например, лекарствата, които увеличават количеството освобождавани от бъбреците течности, могат временно да намалят кръвното налягане. Това, обаче, може да направи нещата по-зле, тъй като на този етап, сърдечните клетки не получават кръв. Отново кризисно състояние! Освен това, има и странични ефекти, които не можеш да избегнеш при лекарствата и които влошават прекалено много неща, за да бъдат просто игнорирани. Единственото трайно решение за решаване на проблема с високото кръвно налягане е да се прекъсне този порочен кръг. Тук вариантът за тази цел са упражненията, в които използваш тялото и ума си и които аз научих в деня, в който видях онзи Дресьор: “Пауза за концентрация”Нека обясня: Представи се, че си в анимационен филм. Влизаш в заседателна стая, в която се срещаш със сърцето, бъбреците, мозъка и представители на клетките. Всички викат и спорят, как да се справят с проблема на твърдите артерии и високото кръвно налягане. Всички са зачервени от яд и отчаяние. Сега представи си, че ти, като умел преговарящ, успяваш да убедиш всички да се успокоят и да се отпуснат. Не прави нищо в продължение на няколко минути. Това наричам аз „Пауза за концентрация” Докато всички сте в заседателната зала и се успокоявате. Решението става очевадно за всички:
 • Спри извънредната ситуация, така, че клетките да нямат нужда от толкова много кръв, за да функционират.
 • Забавете сърдечния ритъм, за да намалите налягането в артериите.
 • Балансирай нивото на вода и сол, произвеждани от бъбреците.
 • Докато се успокояваш, тялото ти ще се излекува само.
 • Организмът има нужда само от тази „Пауза за концентрация” за да може всичко да се успокои, синхронизира и концентрира върху основната задача. Със спадане на кръвното налягане, артериите ще стават отново по-еластични, защото ще се отпуснат. Порочният кръг на лошото здравословно състояние така бе прекъснат, а рискът от прекарване на инфаркт или сърдечен удар е почти нулев.

“Невероятно и всичко това още след първия опит!”

“Опитах аудиозаписа вчера. Дори не отидох на малка разходка, а избрах да направя онази игра с петата, която обясняваш в записа. Проверих кръвното си налягане преди и след упражнението. Преди него кръвното ми беше 180 на 115. След като направих упражненията от трите аудиозаписа, отново проверих кръвното си и беше 150 на 90. Невероятно и всичко това още след първия опит! Мисля, че никой не успява да се справя толкова добре с проблемите, причинени от хипертонията. Струва ми се, че като остареем (аз съм на 56 години) няма как по друг начин да освободим това налягане, освен да ползваме описания от теб метод.” Виолета, (Силистра)

ТРЕНИРАЙ ТЯЛОТО И ДУХА!

Малко ми е трудно да обясня, как точно действат тези упражнения в ежедневието. Те са част от тази категория неща, с които трябва да имаш някакъв опит, за да ги разбереш наистина. Всичко, което мога да ти кажа е, че не изискват усилие от твоя страна. Докато ги изпълняваш, трябва да си седнал или леко да се разхождаш из стаята. Те са приятна комбинация от физико-мисловни упражнения. Казано по-просто, тренираш тялото и ума. Следователно без значение е, дали си или не във физическо състояние, защото това не влияе, на това дали можеш да правиш тези упражнения. Няма какво предварително да учиш, ще започнеш да се радваш на ползите от тези упражнения още веднага. Разбира се, ще получиш подробен писмен наръчник, в който е обяснено, как точно да правиш тези упражнения и как те действат. Така че, в зависимост от това какво предпочиташ, ще имаш на разположение всичко, от което имаш нужда, за да намалиш кръвното си налягане. Не изисква и няма да ти отнеме много време, трябват ти по-малко от 30 минути на ден. Всичките три упражнения траят около 40 минути, но е достатъчно да правиш само едно или две упражнения от тях на ден. Голяма част от хората свалят кръвното си и го вкарват в нормални граници за по-малко от една седмица. Ако направим една проста сметка, това са общо 3 часа. Звучи добре, нали? Заслужава си, да отделиш три часа от времето си за 30 години здраве, не мислиш ли? Същото мислех и аз!

“Без лекарства!”

“Инвестирах в твоята програма и правих само третото упражнение, само по веднъж на ден. Спах като бебе доста часове след това. Към 11 часа на следващия ден, измерих кръвното си налягане. Показваше 127 на 63 и 91. Не можах да повярвам. Не си взех петте хапчета за деня и измерих кръвното си отново към 5 часа след обяд.Беше 136 на 79 на 81. Без лекарства! Мисля отново да направя третото упражнение след десетина минути и ще си лягам да спя. Утре ще направя всичките три упражнения. Решена съм да докажа, че мога сама да се излекувам.” Зорка, (София)

НЯКОЛКО ПРЕДИМСТВА:

Също като онзи див жребец,ще се почувстваш спокоен и концентриран, след като направиш упражненията. Много от хората, които опитаха тези мои упражнения, споделят, че след тях изпитват такъв вътрешен мир, какъвто не са чувствали никога през живота си до сега. Най-важното в случая е ТОВА, КОЕТО НЕ ЧУВСТВАШ. Тоест, от момента в който артериалното налягане няма симптоми, няма да се чувстваш като бойлер под налягане, който бавно се освобождава от налягането и се освобождава. И нито как цикъла между сърцето, бъбреците и мозъка се поправя. Но въпреки това,ще останеш изненадат, когато си измериш кръвното и видиш, че е нормално. Представи си само лицето на твоя лекар, когато види, че хипертонията ти е изчезнала. Няма да може да повярва. Но най-добрата новина тук е следната: Ще си здрав през останалата част от живота си! Защо ли? Еми, защото лекарствата, които вземаше, контролираха симптомите на хипертонията. Но, вземайки хапчета, ги вземаш за цял живот. Но спазвайки тези три прости упражнения, от друга страна, ще атакувате истинската причина на хипертонията, нещо, което завинаги ще ви излекува.
Alimente si retete naturiste pentru hipertensiune arteriala

“… просто чувствам все по-малко болка в гърдите си!”

“Благодаря ти много за книгата. Искам да ти споделя, че от два дни правя твоите упражнения и просто чувствам все по-малка болка в гърдите. Мисля, че се дължи на това, че кръвното ми сега е по-ниско. Въпреки това,работя по систолното, което също ми падна от 145 на 128. Бях убеден. че натрупаният през последните две години стрес, бе на път да ме довърши. Кардиологът ми искаше да ме изпише калциеви блокери, заедно с другите хапчета, но не искам да се излагам на страничните им ефекти. Така че, аз твърдо вярвам, че имах голям късмет да попадна на твоя линк. Препоръчвам на всички твоите упражнения!” Пламен, (Бургас)

САМО СИ ПРЕДСТАВИ…

Представи си само, колко спокоен и щастлив ще си от новината, че си здрав и силен човек, и че живееш дълъг, щастлив и проспериращ живот. Обаче, много пъти изниква проблем в това уравнение. Когато обяснявам, колко проста и ефективна е моята техника, голяма част от хората си казват,че е прекалено хубава, за да е истина. Разбира се, след като години наред изпълняват упражненията, се убеждават че не е така, но първоначално част от тях са скептично настроени и имат своите съмнения. Убеден съм, че и ти се колебаеш по същата причина. Мислиш, че новината е прекалено добра за да е истина. Поръчай днес упражненията. Опитай ги и почувствай, какво е да имаш нормално кръвно налягане. Измервай го постоянно, определен период от време, за да се убедиш, че всико е истина. Отиди на лекар, направи си няколко изследвания след това. Провери сърдечния си пулс и артериалното налягане. Какво друго, направете всичко, което трябва да направите, за да се уверите, че упражненията правят това, което обещавам, че правят. Осъзнах, че клиентите стават по-усърдни и правят редовно упражненията, ако знаят, че са инвестирали някой лев в това. Ако знаят, че е безплатно, не дават най-доброто от себе си. Знаейки, че струва нещо, ще оценяваш повече този метод и предложения набор от упражнения. Освен това, съм писател и човек, който се интересува от всички научни открития в областта на медицината. Това е начина, по който си вадя хляба. Програмата ще ти струва много по-малко, отколкото лекарствата за кръвно, които си купуваш за един месец или по-малко от прегледа при лекаря. Да не говорим,вече колко би струвала операцията или хоспитализацията,след претърпян сърдечен удар или инфаркт. От личен опит знам, че след,като почувстваш облекчение от това, че кръвното ти се е нормализирало, парите, които си дал за тази програма ще ти се струват нищожни.

“Снощи спах по-добре, отколкото някога през съзнателния ми живот!”

“Това е чиста магия, което правите! КУПИХ вашия пакет вчера и вече се чувствам много по-добре. Днес имам записан час при лекаря. Любопитно ми е какво ще каже. Знам, че ще се зарадва. Надявам се да се отърва от лекарствата, защото ги мразя! Снощи спах по-добре, отколкото някога през съзнателния ми живот. Много ви благодаря!” Ания, (Перник)
Почти всички, (повече от 90% от клиентите), които използват моите упражнения успяват да намалят кръвното си под 120/80,без да променят начина си на хранене или живот, което е страхотно! Въпреки това, аз не съм доволен само от това. Искам да съм сигурен, че спазавайки техниката ми, наистина ще се излекуваш естествено. Затова, ако купиш Книгата ми за това как по естествен начин да свалиш кръвното си, ще получиш бонус още една книга, която ти педлагам БЕЗПЛАТНО, въпреки, че стойността и е 20 леи.

ПОРЪЧВАЙКИ ПРОДУКТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА “ТАЙНИТЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Намери лостовете, които ще ти помогнат да контролираш и предприемеш всички необходими мерки, за един по-здравословен начин на живот. В тази книга ще намериш 25 тайни сред които:
 • Как да контролираш стреса, гнева и количеството сол за да намалим кръвното налягане.
 • Колко полезна е органичната храна за здравето.
 • Как да запазиш здравето си чрез физически упражнение, дори ако нямаш много свободно време.

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “ЖИВОТ БЕЗ СТРЕС И ТРЕВОЖНОСТ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Елиминирай стреса от живота си, спазвайки практичните и полезни съвети от тази книга. Четейки тази книга ще разбереш:
 • Как да инхибираш поведенията, които поддържат стресовото състояние.
 • Как да се отървете от паническите атаки.
 • Бързи методи за борба със стреса.

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА “ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!
Следвайте всички стъпки от тази книга, за да се радваш на изключителните ефекти на здравословното хранене върху твоя организъм. От тази книга ще разбереш:
 • Как да планирате здравословни хранения.
 • Какви са необходимите хранителни вещества в една балансирана диета.
 • Как да измерваш количествата и порциите за едно здравословно хранене.

КАКВО ТОЧНО СЪДЪРЖА КНИГАТА?

 • Този материал съдържа подробна информация за това, как да свалиш кръвното си, като използваш естествени подходи, като промяна в хранителния режим,прием на различни билки и по-здравословен начин на живот.
 • Представени са и интересни неща за това, как начина на живот влияе пряко върху кръвното ви налягане. Ще откриеш, как токсините от храните, които консумираме и токсините от обкръжаващата ни среда, засягат кръвното ни налягане.
 • Ще научите повече за ефектите от тютюнопушенето и консумацията на алкохол. И без да се задълбочаваме много, те се отразяват неблагоприятно върху кръвното ви налягане. Въпреки че има аргументи, че консумирането на алкохол спомага за правилното функциониране на артериите и сърцето, ще научиш, че ако спреш алкохола, ефектите върху организма ти ще са двойни! Много интересно ще ви е да прочетете за двата вида холестерол и мазнини. Два са здравословни, два вредни.
 • Но това не е всичко! Ще получиш списък с десет основни добавки за намаляване на кръвното налягане. Всички те, могат да бъдат намерени в близката аптека, но е възможно до сега да не си им обръщал внимание.
 • Плюс това, ще ти обясня, какви храни да консумираш, за да получиш същите хранителни вещества, които съдържат хранителните добавки. Един друг списък, който сметнах, че заслужава да го прочетеш е; петте вида медицински билки, които почти веднага свалят кръвното ти. Тези билки могат да се намерят и събират около населеното ти място или да се купят на цена, която е много по-малка от лекарствата, които ги съдържат. Освен това, нямат странични ефекти!
 • И, накрая, заслужаваш да разбереш петте промени, които трябва да направиш в начина си на живот,за да поддържаш нормално кръвно налягане по естествен начин, без лекарства.

Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


Пълна гаранция за възстановяване на парите в 30 дневен срок!
Удовлетворението е гарантирано

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини да я купиш сега и да я започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция!

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни , в които да прочетеш и приложиш на практика съветите ми. Очаквам да си прочел и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш и ние ще ти възстановим парите ти, без да задаваме въпроси.

Alimente si retete naturiste pentru hiperteniune arteriala

НЕ БИВА ДА ОТЛАГАШ С РЕШЕНИЕТО!

Защото, в края на краищата, си изправен пред три алтернативи: Първата е, да не направиш нищо. Да оставиш кръвното ти да расте и да чакаш да видиш, какво ще се случи днес, утре, след месец-два. Трябва, обаче да осъзнаваш факта, че всеки ден чакане е риск, който поемаш. Единственото нещо, което знаеш със сигурност е, че в края на краищата, ще е по-зле. Така че, предприеми нещо, ако не за себе си, направи го за семейството си. Защото имаш алтернативи. Втората възможност е да вземаш лекарства Възможно е, че вземаш или сериозно се замисляш, да започнеш да вземаш лекарства. Казах ти, по-горе вече, какво мисля за лекарствата и какво твърдят различни проучвания в световен мащаб. Лекарствата за високо кръвно всъщност, увеличават риска от поява на други заболявания, такива като инсулт, инфаркт и др. Страничните ефекти, са друг основен риск при лекарствата. И това, което си мислил, че ще те излекува, след дълъг прием, всъщност, влошава доста нещата. Така, че няма нужда да продължаваш с тях, защото ако не беше съгласен с мен, нямаше да дочетеш писмото до тук!

Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


223 commets Add comment
 • Цветелина
  В книгата има някои много яки съвети, за смъкване на кръвното без да ми се налага да купувам лекарства! Пробвайте – при мен проработи.
  Reply 2 Like
 • Колю
  Имам високо кръвно от 35-годишен. Купувах си всичките предписани от докторите лекарства, но без да ги пия всеки ден, кръвното ми скачаше! Вече, нямам такива проблеми. Откакто започнах с програмата, живота ми се подобри значително. Вече нямам главоболия. А, и нямам нужда от всичките лекарства, за да контролирам кръвното си.
  Reply 3 Like
 • Pesho
  Kogato otkih, che imam visoko kryvno, zapo4nah da cheta mnogo po vyprosa. Uplashih se, kogato razbrah che moje da se umre ot tova. Blagodarq na Boga, che namerih tazi kniga. Ako i vas vi e strah ot vsichko tova, vi preporychvam tazi kniga.
  Reply 5 Like
 • Дамянка Top Commenter
  Не вярвам в тази статия! Кръвното ми налягане си е наред с предписаните от лекаря лекарства. Нямам доверие в тези глупости “яж нещо и живей здравословно”.
  Reply 1 Like
  • Росица
   Да не си се побъркала? Наистина ли предпочиташ разни химикали, пред това да се храниш по-здравословно? Изобщо чела ли си страничните ефекти на тези предписани лекарства? Могат сериозно да увредят здравето ти!
   Reply 7 Like
 • Калина
  Има някои наистина прекрасни идеи в книгата по темата за високото кръвно налягане. Започнах програма тази седмица и нямам търпение да видя какви ще бъдат резултатите.
  Reply 2 Like
 • Анонимен
  Преди две години прочетох една статия за това как да смъкнеш кръвното си налягане. Опитах храните от програмата им, но кръвното вместо това се покачи. За това бях и малко скептично настроен към тази книга, но реших, че да няма да ми навреди само да я прочета. Нещата звучаха разумно и реших дори да опитам. Наистина проработи. Сега, кръвното ми е нормално.
  Reply 2 Like
 • Ани и Калин Георигиеви
  И аз, и мъжа ми имахме проблеми с високото кръвно. Честно казано, никога не сме били маниаци на тема здраве и здравословен живот и си ядяхме, кавкото си искахме. Но, решихме, че е време за промяна в живота ни и започнахме с програмата. И двамата свалихме няколко килца и кръвното ни налягане се подобрява и нормализира с всеки изминал ден.
  Reply 2 Like
 • Константин · Top Commenter
  Не знам – на кого да вярва вече? Имам високо кръвно още от началото на 30-тата годиншина, а съм с нормално тегло. Опитах всякакви стриктни диети и лекарства, но така и не видях осезаем ефект. Имам силни главоболия – може ли тази програма да ми помогне или не?
  Reply · 7 · Like ·
  • Валя
   Да, имах високо кръвно за около 10-тина години. Тази програма ми помогна доста сериозно, от тогава насам. Трябва да опиташ!
   Reply · 3 · Like ·
 • Geri Kostova
  E, kakvo mislite za knigata, nqkoi probval li q e? Veche sum dosta otchaqna. Toku shto se pribiram ot kabineta na doktra, koito sled nqkolko izsledvaniq i testove mi kaza, che holesterolut i kruvnoto mi nalqgane sa dosta visoki za vuzrastta mi. Izpisa mi nqkakvi hacheta i mi kaza, che trqbva da otslabna.
  Reply 2 Like
 • Даяна Григорова
  Страхотен продукт. Загубих 5кг, и кръвното ми налягане е почти ОК. Надявам се съвсем скоро да достигна нормалните за мен колограми и съответно да нямам повече проблеми с кръвното. Доста се гордея от моите резултати досега.
  Reply 8 Like
 • Петър Костов · Top Commenter
  Току що си поръчах. Ще видя как работи и ще споделя опит. Принципно вярвам и подкрепямидеята за здраве благодарение на естествени средства. Почти винаги се лекувам с природни методи и те работят.
  Reply · 7 · Like ·
  • Станимир
   И аз смятам така. Опитвам да стоя далеч от хапчета. Естествените средства за защита работят по-добре и без странични ефекти. Започнах програмата преди 2 седмици и все още се адаптирам. Загубих малко тегло, Вече се чувствам по-добре. Не съм толкова уморен и се будя по-лесно сутрин. Ще изчакам още 2 седмици, после ще си направя тестове за видим дали кръвното ми налягане е все още много високо.
   Reply · 3 · Like ·
 • Алекс
  Не мога да дочакам да получа пратката. Докторите ми казаха, че съм с повишен риск от мозъчен аневризъм. Надявам се програмата да ми помогне да реша здравословните си проблеми и да нормализирам кръвното си.
  Reply 2 Like
 • Димана
  Е, какво точно представлява? Не разбрах. Хапчета ли са, какво са? От къде имам гаранция, че ще проработи?
  Reply 3 Like
 • Валентин
  Взех книгата, заради майка ми. Тя имаше доста проблеми, свързани с високото кръвно и високията холестерол. Кръвното й започна да намалява, след като започна с програмата. Не е нормализирано, но се надявам, че и до там ще стигнем.
  Reply 5 Like
View 532 more
Facebook plugin

Така че, за твой късмет, ИМАШ ТРЕТИ ВАРИАНТ, отдели няколко минути сега и спаси живота си. Не забравяйте, че знам, какво означава това. Аз бях на твое място, в състояние на отчаяние, в което живееш ти сега. Жена ми бе много загрижена за това, което се случваше с мен. Докато не открих този метод за естествено сваляне на високо кръвно! И това решение споделям днес с теб. Тези три прости упражнения са толкова лесни за изпълнение, че просто всеки може да ги опита. Веднага, след като получиш програмата, след закупуването, ще можеш да започнеш да правиш упражненията. Много хора забелязват резултати още от първия ден на упражненията. А след като ги изпълняват една седмица, се излекуват напълно.

“Опитах ги и те наистина работят”

“Уважаеми господин Андраш Фекете, казвам се Алин.Писах ви завчера. Искам само да ви кажа, че съм безкрайно благодарен за упражненията. Опитах ги и те наистина работят!” Петко, (Пловдив)

Така, че след няколко момента, след като решиш да поръчаш, насреща няма да получиш само един наръчник, ще получиш оферта за милиони. Това, което ще получиш е още един шанс, за по-добро здраве. Ще научиш, как с помощта на един лесен, сигурен и прост метод, да свалиш високото си кръвно, без каквито и да е лекарства. Следващата стъпка е само твоя. Вече няма да си роб, до края на живота, на хапчетата за високо кръвно и морско свинче за фармацевтичните компании, изпитвайки на кожата си страничните ефекти. Трябват ти само тези 3 упражнения. Много добре знаеш, колко са сериозни проблемите, свързани с хипертония. Те могат да доведат до инфаркт, сърдечен удар, бъбречна недостатъчност или дори слепота. По-просто казано, ще те боли. Всеки изминал ден е като игра на руска рулетка. Играеш с живота си. Имаш приятели, имаш семейство. Ти държиш на тях и те държат на теб. Ти ги обичаш и те обичат теб. Грижи се за здравето си. Остани с тях,колкото си може по-дълго.


Офертата е валидна за периода Валидност до изчерпване на наличностите.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.