Magas vérnyomásban szenvedsz? Tudd meg, hogy hogyan csökkentheted a vérnyomásodat gyógyszerek nélkül!

Ez az egyedi vérnyomáscsökkentő technika nagyon hatékony és simán hozzáadhat 20 évet az életedhez. Nagyon fontos, hogy elolvasd az alábbi üzenetet… Na halaszd tovább, holnap késő lehet! Az egészségügyi terület fejlődése három egyszerű módszert hozott, amelyek által alig egy hét alatt elérhető a tökéletes vérnyomás (120/80)

Tudd meg, hogy néhány egyszerű módszer és recept segítségével hogyan lesz vérnyomásod a normális értékek között!

Olvass tovább, hogy megtudd pontosan, hogyan érheted el, természetes módon, mellékhatások nélkül, hogy vérnyomásod normális értékek között legyen! Kedves barátom, úton vagy afelé, hogy megismerj egy olyan alternatív módszert, amely által gyorsan és tartósan normalizálhatod a vérnyomásodat. Nem számít, mi okozza a bántalmaidat – hogy genetikai okokból, a magas koleszterinszintből, a stresszből kifolyóan, vagy más miatt magas a vérnyomásod – mert azok a gyakorlatok, amelyeket a következőkben ismersz meg, segíthetnek rajtad! Sőt, ezek a gyakorlatok…
 • Nem okoznak mellékhatásokat
 • Alig egy hét után már kifejtik hatásukat
 • az esetek több mint 88,7%-ban hatékonynak bizonyultak
 • Csupán néhány percet igényelnek naponta
 • Nem igényelnek táplálék-kiegészítőket vagy külön étrendet
 • Olyan egyszerűen végezhetőek, hogy bárki kipróbálhatja őket
 • Tartós eredményeket biztosítanak
 • A vérnyomás lecsökken és normális értékek között marad!
A magas vérnyomást okozhatja stroke, a szívizominfarktus, a szívelégtelenség és az artériás aneurizma, és a veseelégtelenség egyik fő oka. A vérnyomás megnövekedése az élettartam megrövidüléséhez vezet.

A megfelelő helyre érkeztél, engedd meg, hogy segítsek!

Ne hagyd, hogy a magas vérnyomás problémája tovább folytatódjon. A magas vérnyomás az elhalálozások egyik fő oka. Azért is nevezik „csendes gyilkosnak”, mert több millió embert öl meg évente. Az én megoldásom segíteni fog, hogy természetes módon csökkentsd a vérnyomásodat. Hogyha magas vérnyomással diagnosztizáltak, akkor cselekedned KELL, mégpedig most! A magas vérnyomás okozhatja a következőket:
 • stroke
 • szívizominfarktus
 • szívelégtelenség
 • artériás aneurizma
 • veseelégtelenség
A magas vérnyomás az egyik leggyakoribb halálos kockázati tényező az iparosodott országokban. A magas vérnyomás károsítja a véredények falait és megkeményíti az artériákat. Az egyéb szövődményei lehetnek:
 • látáskárosodás
 • vesekárosodás

Ez messzemenően a legegyszerűbb, legkönnyebb és leghatékonyabb módszer arra, hogy folyamatosan normális értékek között tartsd vérnyomásod anélkül, hogy mellékhatások jelentkeznének, amelyek a többé-kevésbé kétes tabletták esetében a csomaggal együtt járnak. És hidd el nekem… Majdnem az életembe került ez a felismerés. A nevem András Fekete, elismert kutató vagyok az egészség természetes és naturista módszerekkel történő helyreállításának területén. Cikkeim országos terjesztésű újságokban és weboldalakon kerültek közlésre, egyeseket lefordítottak, és külföldön is közöltek. A következőkben azt fogom megosztani veled, amit véletlenül fedeztem fel, miközben 30 éven keresztül magas vérnyomással küzdöttem, ez a módszer természetes módon csökkenti a vérnyomást. Amit felfedeztem, olyan könnyű, egyszerű és egyben olyan hatékony, hogy elhatároztam, összeállítok egy programot, amely a jelenleg rendelkezésre álló statisztikáim alapján az esetek 90%-ában, kevesebb, mint egy hét alatt segített azoknak, akik követték. Ketyegő bomba voltam, ahogyan te is most. Vérnyomásom értéke általában 185 és 129 volt. Az orvosi könyvek szerint már rég a túlvilágon kellene lennem. De nekem már csak ilyen a természetem, csökönyös. Úgy tűnik, nem ok nélkül. Mert csökönyösen kitartottam. Az egészséges életmód is nagyon sokat segített. Megfelelően táplálkoztam, naponta fizikai gyakorlatokat végeztem és néhány pillanatot szántam magamra is, hogy kikapcsolódjak. Viszont mindezzel együtt, semmi nem segített a magas vérnyomás tekintetében. Megszoktam, hogy minden nap megmérjem a vérnyomásom. Van, aki azt mondja, ez hippochondria. A számok viszont alátámasztották szokásomat, mert a vérnyomásom ezzel és az aggodalmammal együtt nőtt. Nem feltétlenül azért, mert aggódtam, hogy nem leszek az élők sorában, inkább azért, mert féltem, hogy feleségem és gyermekeim el fognak veszíteni.

Csodálatos családom van, és ezúton szeretném megköszönni, hogy családtagjaim mellettem voltak abban az időszakban, amikor egészségem gyenge volt, akkor, mikor ezt a könyvet írtam. Tény és való, hogy nélkülük régen elveszítettem volna motivációmat és ambíciómat. Olyan elkeseredett voltam, hogy bármennyire is gyűlölöm a tablettákat, tekintetbe vettem ezt a lehetőséget is. Annál is inkább, mert orvosom folyamatosan ezzel nyaggatott. Amint viszont említettem, makacs vagyok. Elutasítottam a gyógyszerek szedését. De azt azért szeretném leszögezni, hogy bár a gyógyítás természetes módszereit helyezem előtérbe, nem vagyok olyan ember, aki a hagyományos orvoslás ellen van.

Rendszeresen járok orvoshoz, nem viszonyulok abszurd módon a dolgokhoz, ha egészségről van szó. Az orvosoknak köszönhetem az életem, ahogyan sokmillió más ember is. Amikor gyermek voltam, csupán néhány eves, szívműtétet végzett rajtam egy román orvos. Mély hálát érzek iránta, és egész életemben nagyon hálás leszek neki, noha tudatában vagyok annak, hogy csak egy vagyok abból a több ezer életből, amelyet megmentett. Viszont nem értek egyet azzal, hogy úgy kellene gyógyszereket szednünk, mintha cukorkák lennének. Testünk képes kell, legyen arra, hogy saját maga bírkózzon meg bizonyos bántalmakkal! Másképp napról napra gyengébb és sebezhetőbb lenne. Mindahányszor valamilyen bántalomról esik szó, tekintetbe veszem az összes lehetőséget, és amit ennek során felfedeztem az lehet, hogy rémisztőnek hangzik. A világ hírneves egyetemei által végzett, megerősített kutatások kimutatták, hogy a vérnyomás szabályozásának gyógyszerei valójában növelik a szívroham vagy szívinfarktus kockázatát.

Mi az artériás vérnyomás és miért annyira veszélyes?

Az artériás vérnyomás az az erő, amit a véred gyakorol az artériáidra miközben a testedben folyik. Hogyha magas a vérnyomásod, akkor ez azt jelenti, hogy a véred túl nagy nyomást gyakorol az artériáidra, és ezért a szíved többet dolgozik mint kellene.
Az igaz, hogy a szíved egy nagyon erős izom, de hogyha arra kényszerítik, hogyha hosszú időn keresztül túlterhelik, akkor ez megnagyobbodhat, megkophat, stroke-t, szívizominfarktust, szívelégtelenséget… és korai halált okozva. Amikor valaki megméri a vérnyomásodat, akkor két számot kapsz eredményül, a szisztolés nyomást és a diasztolés nyomást. A szisztolés nyomás a vér által gyakorolt nyomás az artériákra akkor, amikor a szív összehúzódik, a diasztolés nyomás pedig a vér által gyakorolt nyomás az artériákra abban a pillanatban, amikor a szív kitágul.

Mi a különbség a normál vérnyomás és a magas vérnyomás között?

Hogyha az artériás vérnyomásod állandóan a magas vérnyomás vagy a magas vérnyomás közeli kategóriákban van, akkor azonnal cselekedned kell, hogyha hosszú és egészséges életet akarsz élni.

Még ha néhány esetben csökkentik is a vérnyomást, mellékhatásaik végezetesek lehetnek azok számára, akiknek gyenge a szívük. Hihetetlennek tűnik.

Adok néhány példát, hogy meggyőződj ennek igazáról. Az Egyesült Államok egyik neves orvosi egyeteme által a közelmúltban végzett kutatás kimutatja azt a tényt, miszerint a kalcium gátló gyógyszerek, amelyeknek az a szerepük, hogy meggátolják a kalcium bejutását a sejtekbe, 85.000 halálesetet okoznak, amelyek elkerülhetőek lennének. Ezek azért történnek, mert a gátlók szívrohamot vagy infarktust okoznak. A halálesetek okai továbbá az emésztőrendszeri vérzések és olyan bántalmak, amelyeket a gyógyszerek a májban és a vesében okoznak. Sőt, abban az esetben, ha a páciens immunrendszere gyenge, ugyanezen ok miatt, betegségek sokaságában szenvedhet. Az Amerikai Egyesült Államok Szív, Tüdő és Vér területeivel foglalkozó Nemzeti Hatóságának bevallása szerint a legismertebb vérnyomásra használt gyógyszerek jelentősen megnövelik a rák kialakulásának kockázatát. Dánia Állami Egyetemének kutatói felhívták a figyelmet arra, hogy az 50 évnél idősebb, koleszterincsökkentő gyógyszereket szedő emberek körülbelül 15%-a idegrendszeri problémákkal küzd, az idegrendszert ugyanis károsítják az ilyen típusú gyógyszerek. A nemzetközi sajtó ugyancsak közölte, hogy az ilyen jellegű gyógyszerek sokkal több bántalmat és halálesetet okoztak, mint amennyit a hivatalos statisztikák megjelöltek. Az ilyen példák úgy hiszem elégségesek, úgyhogy be is fejezem a felsorolást. Az alapgondolat az, hogy nincs értelme olyan gyógyszereket szedni, amelyek valószínűleg többet ártanak, mint amennyit használnak.. Sőt, bármelyik orvos megmondhatja, hogy ha ilyen gyógyszereket szedsz, a szervezeted hozzájuk szokik, és gyakorlatilag a függővé válsz, olykor egész életre szólóan. Főleg, hogy van más választásod is a vérnyomás csökkentésére.

JÓL JEGYEZd MEG:

Ha jelenleg koleszterin- vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szedsz, NE HAGYD ABBA a továbbiakban azok szedését! Jelentős kockázatoknak teszed ki magad, ha egész egyszerűen felhagysz a kezeléssel. Ezért, kérlek, mielőtt bármilyen döntést hoznál, konzultálj az orvosoddal, és kérdezd meg tőle, hogyan szabadulhatsz meg az illető gyógyszerektől, miközben a vérnyomásod azzal a módszerrel kontrollálod, amelyet a következőkben fogok bemutatni. Következésképpen, jogos a kérdés: „Ha ezek a tanulmányok nyilvánosak, hogyan lehetséges, hogy ezeket a gyógyszereket továbbra is lelkiismeretlenül forgalmazzák?” Nem szeretnék tovább menni ennek a kérdésnek a megválaszolása érdekében. Mindketten tudjuk, hogyan működnek ezek a dolgok. Mindent a pénz diktál. A nagy gyógyszergyártó vállalatok nagyon erősek, korrupció pedig a világon mindenhol létezik, nem csak nálunk. Más részről nagy botránnyal és fejfájással jár kivonni a piacról egy már engedélyezett gyógyszert. Az orvosok nagytöbbsége becsületes és annak függvényében próbálják végezni munkájukat, amilyen tudással rendelkeznek. Mindössze az a problémájuk, hogy két lehetőségük van: gyógyszereket írnak fel receptre vagy megoperálnak. Olyan módszereket használnak, amelyet sokan mások alkalmaztak őelőttük, mert félnek attól a gondolattól, hogy olyat próbáljanak ki, amely kívül esik a rendszeren, még akkor is, ha az a valami nem ártalmas és nincsenek mellékhatásai. Visszatérve az én történetemre, mint elmondtam, hogy vérnyomásom folyamatosan növekedett, és hogy megmakacsoltam magam a tekintetben, hogy visszaszerezzem az egészségemet. Az összes módszert kipróbáltam, amivel szembetalálkoztam. És, mivel sokat kerestem, elhiheted, hogy sokkal találkoztam. De egyiknek sem volt hatása. Ne gondold, hogy túlzok, de megrémített az a gondolat, hogy hamarosan már nem leszek az élők sorában. A statisztika szerint évente a legtöbb ember a magas vérnyomás miatt halálozik el, ezek a számok meghaladják a rák által okozott halálesetekét is. Ezelőtt körülbelül 20 évvel olyan orvosi kézikönyvek kerültek közlésre, amelyek alátámasztották, hogy a vérnyomásnak csupán 2 egységgel való csökkentése magával vonja az infarktus kockázatának 15%-os csökkenését. Nos végezz számítást, és figyeld meg, hova vezet, ha szükség esetén 30 egységgel csökkentjük a vérnyomást.

“„…teljesen természetes és kockázatmentes””

„Andras Fekete Úr, az ön által javasolt gyakorlatok valóban működnek! Két hétig végeztem őket, és vérnyomásom 160/99-ről 136/ 78-ra csökkent, ami csodálatos! Mielőtt elkezdtem volna ezeket a gyakorlatokat, kész voltam megadni magam az orvosomnak, hogy bármilyen gyógyszereket bevegyek, a nevükre már nem is emlékszem. Viszont megtaláltam a weboldalat, és azt mondtam, hogy nem ártana kipróbálnom. Főleg, mert teljesen természetes és kockázatmentes. Tudja meg, hogy egyáltalán nem bántam meg, hogy kipróbáltam! Sőt, megköszönöm, hogy megosztotta a módszerét! Tisztelettel és megbecsüléssel, N. Róbert (Debrecen)

Most jöjjön egy rövid, felvilágosító kitérő

Talán nem fogod látni rögtön az összefüggést, de ha van egy kis türelmed, láthatod majd, hogy ez a kis kitérő arra hivatott, hogy a vérnyomás csökkentésének kulcsát nyújtsa. Mindig is szerettem a lovakat. Az egyik nap olyan műsort néztem a tévében, amely egy híres lóidomárról szólt, aki éppen egy csodálatos vadló szelidítését készült bemutatni. Képzeljék el egy pillanatra ezt a fiatal csődört, amelyet egyenesen a hegyekből hoztak! Az erőteljes és heves állat soha életében nem látott autókat vagy embereket. Egész lényéből üvöltött a félelem és a szorongás. A fiatal musztáng pulzusa és vérnyomása kolosszálisan megnövekedett, amikor befogták és lehozták a helyekből. Elbűvölő volt, hogy Monty kevesebb, mint 10 perc alatt terjesen megváltoztatta a csődör feszültségi állapotát. Az idomár hihetetlen hatást gyakorolt az állatra:
 • A csődör teljesen megnyugodott
 • A pulzusa lecsökkent
 • Teljes mértékben ellazult és összpontosította figyelmét
 • Vérkeringése NORMÁLIS lett
És mindez annyi idő alatt történt, amennyi éppen csak elég egy tea főzésére. El se hittem volna, ha nem a saját szememmel látom! Valami megváltozott az állat belsejében, váratlanul teljesen más lóvá változott. Ez rögtön gondolkodóba ejtett… Vajon az idomár módszere alkalmazható lenne az embereken is, nem csak a lovakon? Vajon alkalmazhatnám ugyanezt a technikát arra, hogy önmagam csökkentsem le a vérnyomásomat? Kevéssé tűnt esélyesnek a dolog, de gondoltam semmit nem veszíthetek, ha kipróbálnám. Az egészség területén szerzett kutatói tapasztalatom képessé tett arra, hogy megértsem, milyen módszert használ, ezért azonnal megkíséreltem kipróbálni. Összeállítottam az első gyakorlatkészletet, amelyet követően két héten többször javítani és módosítani kezdtem, hogy ráleljek az ideális változatra. Két héttel később megmértem a vérnyomásom. Vasárnap este volt, valamikor augusztus vége felé, és bizalommal figyeltem a vérnyomásmérő tűjét. Felejthetetlen pillanat volt. Egyszerűen nem hittem a szememnek. 119/76 volt a vérnyomásom. A feleségem el volt ragadtatva. Jobban örült, mint én, sőt, örömkönnyekben tört ki. Egészen addig nem is tudatosult bennem, mennyire aggódik miattam, és mennyire szeret. A gyermekeink kíváncsiskodva rontottak be az ebédlőbe, hogy megtudják, mi történik. Elmondtam nekik is, majd mindannyian összeölelkeztünk, és együtt sírtunk. Már nem volt mitől félni! A következő hetekben ingadozott a vérnyomásom, de egyszer sem érte el azt a magas szintet, amint amilyen korábban volt. Most már évek óta normális és semmilyen problémám sincs vele. . Azóta a technikám további javításokon esett át, és végül három egyszerű gyakorlatot alkottam, amelyek majdnem minden esetben 120/80 alá csökkentik a vérnyomást egy hét leforgása alatt. Módszerem hatékonyabban működik, mint a szívgyógyszerek! Ezen felül semmilyen mellékhatása nincs. Több ezer ügyfél próbálta ki, és bebizonyították hatékonyságát.

A vérnyomásproblémák esetei nagyban függenek:

 • Genetikai örökség
 • Magas koleszterin
 • Stressz és szorongás
 • … és számos más dolog

„A fejfájások, amelyek egész életen keresztül gyötörtek, teljesen elmúltak, és úgy érzem, tele vagyok energiával”

“62 éves vagyok és a középkor sajátos magas vérnyomásában szenvedek. Két hete kezdtem el az ön vérnyomáscsökkentő gyakorlatait, és nagyon elégedettnek mondhatom magamat. Vérnyomásom nem csak hogy újból normális értékű, de azt figyeltem meg, hogy olykor még ez alá is csökkent. A fejfájások, amelyek egész életemen keresztül gyötörtek, teljesen elmúltak, és úgy érzem, tele vagyok energiával. Egészségügyi szempontból az Ön módszere többet segített, mint bármi más, amit mostanáig kipróbáltam.” János (Kaposvár)

„Nem tudom szavakba önteni, mennyire el vagyok ragadtatva!”

„Kedves Fekete András! Több, mint egy hete végzem a gyakorlatokat tartalmazó programot, és már most észrevettem a vérnyomásom csökkenését. Mielőtt elkezdtem volna a gyakorlatokat, a vérnyomásom 146/110 volt, most a vérnyomásmérő 136/77-et mutat. Nem tudom szavakba önteni, mennyire el vagyok ragadtatva! Szeretnék szívből köszönetet mondani a gyakorlatokat tartalmazó programért.” Mihály (Győr)

Nincs jelentősége a kiváltó oknak. A gyakorlataim eredményesek.

Az ügyfeleim közül sokaknak nagyobb a vérnyomásuk, mint nekem, amikor még a hipertóniában szenvedtem. Mindegyikük kapott orvosi kezelést, mielőtt kipróbálták volna a vérnyomáscsökkentő technikáimat… De tegyük félre ezeket a történeteket, és fejezzük be a kitérőnket. Valószínűleg megkérded, melyek ezek a gyakorlatok és hogyan fognak működni a te esetedben? Mindjárt elérünk oda is. De előtte el szeretném magyarázni…

Mi okozza valójában a magas vérnyomást?

Valószínűleg nem az, amire gondolsz. Elsősorban tudatosítanod kell magadban, hogy nem egyik napról a másikra lettél hipertóniás. A magas vérnyomás valódi oka sokkal hamarabb megjelent, minthogy a vérnyomásmérő jelezte volna. Az orvosok és a szakértők nagytöbbsége elismeri, hogy nem tudnak túl sokat arról, mi okozza a magas vérnyomást, még akkor sem, ha ismerik néhány tényezőjét vagy előjelét. Így nehéz megoldást találni. Időnként mindenki esetében vannak olyan pillanatok, amikor a vérnyomás megnövekedik vagy lecsökken. Ez teljesen normális stresszhelyzetben, vagy akkor, amikor fizikai gyakorlatokat végzünk. Problémát az jelent, amikor a vérnyomás ez után továbbra is magasan marad, és nem csökken le, amikor az illető személy pihen. Ha magas a vérnyomásod, a szív több vért pumpál mint amennyit az artériák erőfeszítés nélkül tudnak szállítani. Ekkor újabb bajok kezdenek beállni. Ahogy a rozsdás csövek esetében is történik, az artériák meszesedett falai megrepedhetnek belül, ha a vér túl nagy nyomással halad bennük. A koleszterin és a vér egyéb zsírjai fokozatosan rakódnak le az artériák belső repedéseiben, és a véredény falai keménységének a súlyosbodásához, és azok megvastagodásához vezetnek. Ezen a ponton halálos végű ördögi körbe kerülsz… Miközben egyre kevesebb vér kering a keskeny erekben, a pumpálás nyomása megnövekedik. A szív megfelelő vérmennyiséget próbál biztosítani a testnek, ezért egyre nagyobb erővel pumpál, hatalmasra növelve a nyomást. Az idegrendszerben tudatosul, hogy a vérnyomás túl magas, és megpróbálja megoldani ezt a problémát. Testednek igazából nem kellene mást tennie, mint kitágítani az artériákat, és hagyni, hogy a véráradat haladjon. De ez nem könnyű feladat, ha azok nem elég puhák és rugalmasak. Ezért jegyezd meg: az artériák már megszilárdultak és nem tágulnak könnyen. A következő dolog, amit az idegrendszer tesz, hogy arra kényszeríti a veséket, hogy több sót és vizet válasszanak ki a testben lévő vérmennyiség csökkentése érdekében. A következtetés egyszerű: kevesebb folyadék, kevesebb nyomás.

Megoldódott a probléma? Nem egészen!

Mert egy bizonyos vérmennyiség jelenléte indokolt. A vér felelős az oxigénnek és a tápanyagoknak a testben való elosztásáért. Mindegyik sejtet oxigénnel és tápanyagokkal kell ellátni. A vér mennyiségének csökkenése azt eredményezi, hogy a test sejtjeinek egy része nem kap tápanyagot, és vészjelzéseket küld az agy felé: Figyelem, problémánk akadt! Képzeld el, mi történik az agyad központjában: A szív így kiált: „Több vért kell pumpálnom, gyorsabban!” A vesék ezt kiabálják: „A vér nyomása veszélyesen nagy, le kell csökkenteni a vér mennyiségét!” A test sejtjei ezt üvöltik: „Éhesek vagyunk, adjatok vért!” … Az idegrendszer pedig a következőről számol be: „Normális reakciónkat, hogy a nagyobb vérmennyiség haladása érdekében kitágítsuk az artériákat, nem koronázza siker!” Valami nagyon súlyos történik. Egyetlen lehetőség marad az agy azon részének , amely az automatikus válaszok ellenőrzésével foglalkozik. Súlyos értékű üzeneteket küld a test minden részébe: vészhelyzetben vagyunk! Ez pedig még rosszabb állapotot eredményez, mint amilyenben voltunk. A testben lévő összes sejt túlterheli magát, és minden létező módszerrel megpróbál küzdeni a veszély ellen. A sejtek több tápanyagot kérnek, hogy ezt az állapotot biztosítsák. A szív gyorsabban ver, így megnöveli a vérnyomást. A vesék nem igazán tudják, mit tegyenek, legfeljebb megadják magukat. Mindez azalatt történhet, hogy nyugodtan ülsz, és ezeket a szavakat olvasod. Anélkül, hogy tudatában lennél… Talán egy infarktus vagy szívroham küszöbén állsz ebben a pillanatban! Mindez, amit elmagyaráztam, orvosi körökben jól ismert. A valódi probléma akkor jelentkezik, amikor megpróbálod ellenőrzés alatt tartani ennek az ördögi körnek valamelyik részét. Azok a gyógyszerek például, amelyek a vesék folyadék-kibocsátását növelik meg, képesek időszakosan csökkenteni a vérnyomást. Ezek viszont rosszabbá tehetik a dolgokat, mivel ebben a szakaszban a szív sejtjei nem jutnak vérhez. Megint csak válságállapot áll be! Aztán megjelennek azok a mellékhatások, amelyekkel a gyógyszerek mindig rendelkeznek, s amelyek túl sok dolgot borítanak fel ahhoz, hogy egész egyszerűen eltekintsünk tőlük. Az egyetlen tartós megoldás a vérnyomás csökkentésére, ha megszakítod ezt az ördögi kört. Az egyik lehetőség ilyen értelemben, hogy tested és agyad használd, az a módszer, amelyet azon a napon az idomártól tanultam, a „koncentrációs szünet”. Megmagyarázom: Képzeld azt, hogy egy rajzfilmben vagy. Belépsz egy tárgyalóterembe, ahol találkozol a szíveddel, a veséiddel, az agyaddal és a sejtek képviselővel. Mindegyik amiatt veszekedik, hogyan kezeljék a merev erek és a magas nyomás problémáját. Mindegyik vörös az idegességtől és frusztrált. Most képzeld el, hogy mivel te kiváló tárgyaló fél vagy, sikerül egész egyszerűen meggyőznöd őket, hogy nyugodjanak meg és lazuljanak el. Ne csinálj semmi mást a következő percekben. Ezt hívjuk „koncentrációs szünetnek”. Miközben ültök a teremben, és megnyugodtok a megoldás kézenfekvő lesz mindegyikőtök számára:
 • Állítsd le a riadó állapotát, hogy a sejteknek ne legyen szükségük annyi vérre a működéshez.
 • Lassítsd le a szív ritmusát, hogy csökkenjen az artériákra gyakorolt nyomás.
 • Teremts egyensúlyt a vesék által generált víz és só szintjében
 • Miközben a tested megnyugszik, képes lesz önmaga meggyógyítani magát.
 • Mindenki szervezetének szüksége van erre a „koncentrációs szünetre” azért, hogy megnyugodjon, hogy a feladatra hangolódjon és koncentráljon. Miközben a vérnyomás csökken, az artériák újból rugalmasabbak lesznek, mivel ellazulnak. A gyenge egészség ördögi köre ezáltal megtörésre került, a szívroham vagy szívinfarktus kockázata pedig a nullához közelít.

„Hihetetlen, csupán egyszeri végzés után!”

„Tegnap meghallgattam a hangfelvételeket. Nem mentem kisebb sétára, inkább azt a sarokjátékot végeztem, amelyet a felvétel magyarázott el. Megmértem a vérnyomásom a gyakorlat előtt, és utána is. Előtte 180/115 volt. Miután elvégeztem mind a három felvételben részletezett gyakorlatokat, újból megmértem, és 150/90 volt. Hihetetlen, csupán egyszeri végzés után! Úgy látom, hogy senki sem tud ilyen hatékonyan szembeszállni a magas vérnyomás okozta problémákkal. Úgy tűnik, hogy az öregedés során (56 éves vagyok), nincs más útja a feszültségek levezetésének, mint az általad leírt módszer.” Andrea (Győr)

Edzd a tested és az elméd !

Elég nehéz elmagyaráznom, pontosan hogyan működnek ezek a gyakorlatok a mindennapi életben. Az olyan dolgok közé tartoznak, amelyekkel bizonyos tapasztalatot kell szerezni, hogy valójában megértsd őket. Minden, amit mondhatok az, hogy nem igényelnek erőfeszítést a részedről. Miközben végzed őket, ülnöd kell, vagy lassan sétálnod a szobában, kellemes fizikai-lelki gyakorlatkombinációt jelentenek. Egyszerűbben mondva, a tested és az elméd edzed. Következésképpen, nem számít, hogy jó fizikai kondícióban vagy-e, ettől függetlenül képes leszel a gyakorlatok végzésére. Semmit sem kell előzetesen megtanulnod, azonnal örvendeni fogsz a gyakorlatok által szerzett haszonnak. Természetesen adunk részletes írásos útmutatót is, amelyben pontos magyarázatot kapsz ezeknek a gyakorlatoknak a végzéséről, és arról, hogyan működnek. Ezért, attól függően, melyiket kedveled jobban, rövid időn belül rendelkezésedre áll majd a módszer, amivel lecsökkentheted a vérnyomásod. Nem igényel sok időt a részedről, kevesebb, mint 30 percet naponta. A három gyakorlat összesen 40 percet tesz ki, de elég ha egyet vagy kettőt végzel belőlük egy nap. Az emberek nagy többségének kevesebb mint egy hétre volt szüksége, hogy lecsökkentsék vérnyomásukat. Ha végzünk egy kis számítást, rájövünk, hogy ez összesen 3 órát tesz ki. Jól hangzik, nem? Három óra az idődből megér körülbelül 30 évnyi egészséget, nem igaz? Így gondoltam én is!

„Gyógyszerek nélkül”

„Befektettem a programodba, és csak a harmadik gyakorlatot végeztem el, egyszeri alkalommal. Ez követően jó pár órát aludtam. A rá következő napon, 11 óra körül megmértem a vérnyomásom. Nem is hittem el! Már be sem vettem be a négy gyógyszeremet, és amikor újból megmértem a vérnyomásom, úgy délután 5 óra körül, 136/79 és 81 volt. Gyógyszerek nélkül! Arra gondoltam, hogy újból elvégzem a harmadik gyakorlatot, és lefekszem. Holnap elvégzem mint a három gyakorlatot. Eldöntöttem, hogy bebizonyítom, képes vagyok egyedül helyretenni az egészségem.” Dalma (Budapest)

Sorozatnyi előny:

Ahogyan az a vad csődör, te is nyugodt és koncentrált állapotba kerülsz, miután elvégezted a gyakorlatokat. Azok közül, akik kipróbálták a gyakorlataim, sokan mondták, hogy olyan belső békére találtak, amilyenben azelőtt sosem volt részük. De ami a legtöbbet számít, hogy MIT NEM ÉRZEL. Azaz miután a magas vérnyomásnak már nincsenek tünetei, nem érzed magad úgy, mint egy nyomás alatt lévő kazán, hanem lassan kikerülsz a nyomás alól, és megnyugodsz. A szív, az agy és a vese közti körfolyamat megjavul. Mindezzel együtt, meglepődsz, amikor megméred a vérnyomásod, és látod, hogy normális értéke van. Alig tudod majd elhinni. De a legjobb oldala az egésznek a következő: Egyáltalán nem leszel beteg az életed további részében! Miért? Nos azért, mert azok a gyógyszerek, amelyeket szedtél, mellékhatásokat gyakolroltak a magas vérnyomás szimptómáira. Ha elkezded szedni a gyógyszereket, egész életedben szedned kell őket. De ha helyettük ezt a három egyszerű gyakorlatot végzed, a magas vérnyomás valódi okozóját támadod, és így tartós gyógyulást fogsz elérni.

„… egész egyszerűen kisebb fájdalmat érzek a mellkasomban!”

„Köszönetet szeretnék mondani a könyvért. Tanúsíthatom, hogy csak két napja végzem a gyakorlatodat, de egész egyszerűen kevesebb fájdalmat érzek a mellkasomban. Gondolom ez annak köszönhető, hogy csökkent a vérnyomás. Mindezzel együtt a szisztolén dolgozom, amely 145-ről 128-ra csökkent. Biztos voltam benne, hogy az utóbbi 2 évben felgyűlt stressz végezni fog velem. A szívspecialista kalcium gátlókat és egyéb gyógyszereket akart felírni nekem, de nem szerettem volna kitenni magam ezek mellékhatásainak. Ezért erős meggyőződésem, hogy nagy szerencsém volt, amikor rátaláltam az oldaladra. Mindenkinek csak ajánlani tudom a gyakorlataidat! Sándor (Pécs)

Csak képzeld el…

Csak képzeld el, hogy csendben és nyugalomban van részed, abban a tudatban élsz, hogy egészséges ember vagy, és hosszú, boldog és virágzó életben lesz részed. Viszont a legtöbb esetben probléma ékelődik ebbe az ideálba. Amikor elmagyarázom, hogy a technikám milyen egyszerű és hatékony, sokan azt kérdezik, vajon ez nem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Természetesen ők is meggyőződnek róla, miután kipróbálják, az elején viszont egy részük szkeptikus, és kételkednek. Meggyőződésem, hogy te is habozol ebben a pillanatban. Azt gondolod, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Rendeld meg ma a gyakorlatokat. Próbáld ki őket, és a saját bőrödön tapasztalhatod, milyen, ha a vérnyomásod normális értékű. Egy ideig mérd rendszeresen, hogy meggyőződj arról, hogy az eredmények valósak. Majd menj orvoshoz, és végeztess el néhány vizsgálatot! Teszteljétek a szívritmust és a vérnyomást! És tegyél meg mindent, hogy meggyőződj róla, a gyakorlatok csakugyan mindent beteljesítenek, amit ígértem. Észrevettem, hogy az ügyfelek szorgalmasabbak, ami a gyakorlatokat illeti, ha arra gondoltak, hogy valamennyi pénzt fektettek bele. Ha tudják, hogy ingyen van, nem fektetnek bele szorgalmat. Azért, mert pénzbe kerül, értékesebbnek tekintik ezt a módszert. Sőt, író vagyok és az egészség területének szenvedélyes kutatója. Ez a módja annak, hogy megkeressem a kenyerem. A program kevesebb pénzbe kerül, mint a havonta megvásárolt vérnyomás gyógyszerek, vagy mint az orvosi vizsgálat. Arról ne is beszéljünk, mennyibe kerül egy sebészeti beavatkozás netán a szívrohamot vagy infarktust követő lábadozás miatti munkaképtelenség. Saját tapasztalatból tudom, hogy amikor megkönnyebbülsz, hogy vérnyomásod normális értékű, a programra kiadott semmiségnek fog tűnni.

„Az éjjel olyan jól aludtam, mint már rég nem!”

„Amit művel, az egyszerűen varázslatos! MEGVÁSÁROLTAM a csomagot és máris jobban érzem magam. Ma bejelentkeztem egy orvosi vizsgálatra. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani? Tudom, hogy örülni fog. Remélem, megszabadulok az orvosságoktól, mert utálom őket! Az éjjel olyan jól aludtam, mint már rég nem. Köszönöm szépen.” Ágnes (Békéscsaba)
Majdnem mindeninek (ügyfeleim közel 90%-ának), aki kipróbálta a gyakorlatokat, sikerült 120/80 alá csökkenteni a vérnyomásukat anélkül, hogy megváltoztatták volna étrendjüket vagy életstílusukat, ez csodálatos! Mindezzel együtt én nem elégszem meg ennyivel! Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy a technikát követve, valóban természetes módon gyógyulsz meg. Ezért, ha megveszed A vérnyomás természetes javításának könyvét, kapsz ráadást is, amelyet INGYENESEN ajánlok fel, bár értéke 1500 Ft.

„Az egészséges élet titkai” című könyv

1 500 Ft INGYEN !
Fedezd fel azokat a mozgatóerőket, amelyek segítenek kontroll alatt tartani magad, és abban, hogy megtedd a megfelelő intézkedéseket az egészséges élet érdekében. Ebből a könyvből 25 titkot tudhatsz meg, ezek között azt:
 • Hogyan kezeld a stresszt, a dühöt és milyen mennyiségű sót használj, hogy csökkenteni tudd a vérnyomást
 • Milyen jótékony hatása van az bio-élelmiszereknek az egészségre
 • Hogyan őrizd meg egészségedet, ha már nem áll sok idő a rendelkezésedre

“Szabadítsd meg életed a szorongástól és a stressztől” című könyv

1 500 Ft INGYEN !
Szabadulj meg a mindennapi stressztől a könyvben található praktikus ötletek segítségével! Ha elolvasod ezt az anyagot, megtudod:
 • Hogyan tartsd féken az olyan magatartásformákat, amelyek fenntartják a stressz állapotát
 • Hogyan szabadulj meg a pánikrohamoktól
 • Milyen gyors módszerek léteznek a stressz leküzdésére

„Az egészséges élet gyakorlati útmutatója” című könyv

1 500 Ft INGYEN !
Kövesd a könyv összes lépését, és élvezd az egészséges táplálkozásnak a szervezetedre gyakololt rendkívüli hatásait. Ebből a könyvből megtudhatod:
 • Hogyan tervezd meg az egészséges táplálkozást
 • Melyek az egészséges táplálkozáshoz szükséges tápanyagok
 • Milyen mennyiségeket és porciókat használj az egészséges étkezéshez

Mit tartalmaz egészen pontosan a könyv:

 • Ez az anyag részletes információkat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan csökkentsd a vérnyomásod olyan természetes módszerek által, mint étrendbeli változtatások, bizonyos növények fogyasztása és egészséges életmód elsajátítása.
 • Olyan érdekes dolgokat is megtudhatsz, amelyek azt mutatják be, hogyan befolyásolja az életmód a vérnyomást. Megtudod, hogy az elfogyasztott ételek és a környezet által bejutott toxinok hogyan befolyásolják a vérnyomást.
 • Többet tudhatsz meg a dohányzás és az alkoholfogyasztás hatásairól. Ha most nem is bocsátkozunk részletekbe, annyit mondhatok, hogy ezek nincsenek jó hatással a vérnyomásra. Ha vannak is érvek arra, hogy az alkoholfogyasztás segíti az artériák és a szív működését, fedezd fel, hogy alkohol fogyasztás nélkül, hogyan tudsz kétszer olyan erős hatást gyakorolni szervezetedre! Nagyon érdekes lesz olvasnod a két típusú koleszterinről és zsírról is. Ebből kettő egészséges, kettő pedig ártalmas.
 • • De ez nem minden! Rendelkezésedre bocsátunk egy listát, amely tíz olyan alapvető táplálék-kiegészítőt mutat be, amelyek alapvető fontosságúak a vérnyomás csökkentése szempontjából. Lehet, hogy egy közeli gyógyszertárból is beszerezheted őket, csak eddig nem tulajdonítottál nekik jelentőséget.
 • Ezen felül elmagyarázom, milyen ételeket fogyaszthatsz annak érdekében, hogy ugyanazokat a tápanyagokat vidd be szervezetedbe, amelyek a táplálék-kiegészítőben vannak. A másik olyan lista, amelyet úgy vélem, érdemes áttekintened, öt gyógynövénytípust foglal magába, amelyek majdnem azonnal lecsökkentik a vérnyomást. Ezek a növények akár általad is begyűjthetőek, vagy olcsóbban beszerezhetőek, mint azok az orvosságok, amelyekkel azonos hatóanyagokat tartalmaznak. Sőt, nincsenek mellékhatásaik!
 • És végezetül ismerd meg azt az öt változtatást az életmódodban, amelyek által természetesen és gyógyszerek nélkül biztosíthatod a normális vérnyomást.

Használd ki a különleges árajánlatot most. A termék megvásárlása esetén AJÁNDÉKBA kapsz egy doboz Olajfalevél Kivonatot.

Svájcban, Németországban, Izraelben, Olaszországban, Egyiptomban, Spanyolországban levő kórházakban végzett kutatások bebizonyították az olajfalevél kivonat kiváló hatását a magas vérnyomású betegek körében minden korosztálynál. Mindegyik kutatásban megfigyelték, hogy az olajfalevél alapú étrendkiegésztők egy nyolc hetes kezelés után csökkentik a vérnyomást, közel normál szintre hozva azt.

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

8 900 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

8

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft. Most: 8 900 Ft


Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Eelégedettség garantált

A könyvet úgy írtam meg, hogy nagyon könnyű legyen elolvasni és megérteni. Azért, hogy biztos legyek benne, minden okod megvan rá, hogy megvedd most, és el is kezdd olvasni, vállalom a teljes kockázatot, ezért teljes garanciát vállalok!

Ha a mai nap folyamán megrendeled a könyvet, 30 napod van rá, hogy elolvasd, és alkalmazd az anyagban foglalt tanácsokat. Epekedve várom, hogy a bemutatott módszerek olvasásra és alkalmazásra kerüljenek, hogy minél rövidebb idő alatt visszanyerd az egészséged! Érezned kell, hogy ezáltal sokkal értékesebb információt nyerhetsz, mint amennyit befektettél!

Abban az esetben, ha nem vagy elégedett, kérj pénzvisszatérítést, és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat.

Ezért dönts hamar!

Mindent összevetve, végülis három lehetőséged van: Az első, hogy nem teszel semmit. Hagyod, hogy nőjön a vérnyomásod, ami ma, holnap vagy egy hónap után veszélyes mértéküvé válhat. Tudnod kell viszont, hogy minden várakozással töltött nappal ezt a kockázatot vállalod. Az egyetlen, ami biztos, hogy végül rosszabb lesz a helyzet. Ezért hozz döntést, ha nem magadért, akkor a családodért. Mert van választásod. A második lehetőség, ha gyógyszereket szedsz. Lehet hogy már most gyógyszereket használsz, vagy komolyan fontolóra veszed, hogy szedd őket. Már elmondtam, mit gondolok, és hogy a világ különböző pontjain készített kutatások mit állítanak a gyógyszerekről. A vérnyomás gyógyszerek valójában megnövelik annak a kockázatát, hogy más betegségben szenvedj, mint az infarktus, szívroham stb. A mellékhatások jelentős kockázatot jelentenek a gyógyszerek esetében. És amiről azt gondolod, hogy jót tesz, az hosszú távon károdra válik. De nem kell tovább részleteznem, hiszen ha nem értenél velem együtt, nem olvastad volna idáig a levelem!

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

8 900 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

8

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft. Most: 8 900 Ft


223 commets Add comment
 • Máté Anna
  Szuper tippek a vérnyomás csökkentésére gyógyszerek nélkül. Próbáljátok ki ti is! Nekem bevált.
  Reply 2 Like
 • Demes Mihály
  Magas volt a vernyomasom 35 eves korom ota. Mindig szedtem az eloirt tablettakat de hogyha egy nap elfelejtettem bevenni oket akkor a vernyomasom nagyon megnott es borzasztoan fajni kezdett a fejem. Amiota elkezdtem ezt a programot nem nott tobbet a vernyomasom. Egy ido ota abbahagytam a gyogyszerek szedeset es a vernyomasom jo.
  Reply 3 Like
 • Andy Gyoros
  Amikor megtudtam hogy vérnyomástól szenvedek elkezdtem keresgélni olvasnivalókat erről a betegségről. Eléggé megijedtem attól hogy mit jelent ez a betegség, főleg azért mert nem akarok egyhamar meghalni. Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a könyvet. Hogyha félsz a haláltól (igen, a magas vérnyomás megöl!) ahogyan én is, akkor vedd meg ezt a könyvet!
  Reply 5 Like
 • Kéri András Top Commenter
  Ez a cikk egy abszurdum! A vérnyomásom pont jó a gyógyszerekkel amiket az orvosomtól kaptam. Nem hiszek ezekben a hülyeségekben az egészséges étrendről.
  Reply 1 Like
  • Theo Teo
   Tényleg? Vagyis inkább a kemikáliákat választod az egészséges táplálkozás helyett? TE elolvastad a gyógyszerek mellékhatásait? Teljesen tönkreteszik a testedet.
   Reply 7 Like
 • Gerendás Tamás
  Ezek szuper ötletek a könyvben a magas vérnyomsáról. E héten elkezdtem a programot. Alig várom, hogy lássam az eredményeket!
  Reply 2 Like
 • Kerezsi Gergő
  Ezelőtt 2 évvel olvastam egy cikket arról hogy hogyan csökkentheted a vérnyomásodat. Elkezdtem azokat az élelmiszereket enni amik ott le voltak írva, és a vérnyomásom még nagyobb lett. Ezért elég bizonytalan voltam hogy jó-e ez a könyv vagy sem, de kipróbáltam. Most a vérnyomásom normális.
  Reply 2 Like
 • Kurucz Bianka
  Én és a férjem magas vérnyomásban szenvedünk. Az igazság az, hogy soha nem volt túl egészséges az életmódunk, és sajnos nem ettünk egészséges ételeket. De elhatároztuk, hogy megváltoztatunk valamit az életünkben mert mivel magas a koleszterinünk és a vérnyomásunk, nem akarjuk hogy még jobban megbetegedjünk. Elkezdtük a programot, mindketten fogytunk és a vérnyomásunk csökkenőben van. Egyre jobban vagyunk. Nekem még a vértesztjeim is valamivel jobbak lettek.
  Reply 2 Like
 • Utasi Diána · Top Commenter
  Már nem igazán tudom hogy mit higgyek. Magas a vérnyomásom 35 éves korom óta, pedig normális a testsúlyom. Kipróbáltam szigorú diétákat és gyógyszereket de a vérnyomásom mindig magas maradt. Vagy két éve borzasztó fejfájásaim vannak reggel és este. Segíthet ez a program?
  Reply · 7 · Like ·
  • Mede Gábor
   Igen, nekem is magas a vérnyomásom néhány éve. Ez a program segített a vérnyomásom fokozatos csökkentésében. Te is ki kellene próbáljad. Nem hiszem hogy rosszat tehet.
   Reply · 3 · Like ·
 • Györe Dávid
  Mit gondoltok erről a termékről? Kipróbálta valaki? Kétségbe vagok esve- most jövök az orvostol miutan elvegeztem néhány tesztet és azt monta hogy a koleszterinem és a vérnyomásom naaaagyon magasak. És még csak 30 éves vagyok. Adott valami gyógyszereket és azt mondta hogy fogyjak még.
  Reply 2 Like
 • Németh Katalin
  Szuuuper program. 5 kilót fogytam, és a vérnyomásom most már jobb. Legutóbb 142 volt a 175-höz képest amennyi általában volt. Büszke vagyok az eredményre.
  Reply 8 Like
 • Enyedi Judit · Top Commenter
  Ma rendeltem meg. Meglátom hogy működik és elmesélem az eredményeket. Eléggé reménykedek mert én hiszek a természetgyógyászatban. Szinte mindenre kipróbálom a természetes kezeléseket és általában működik.
  Reply · 7 · Like ·
  • Gábor Pál
   Egyet értek veled. Én is megpróbálok nem szedni tablettákat és a természetes gyógymódok jobbak és nincsenek mellékhatásaik. 2 hete kezdtem el a programot és most adaptálódok. Leadtam néhány kilót és már jobban érzem magam. Már nem vagyok olyan fáradt és jobban ébredek reggel. Még várok 2 hétig és elvégzek még néhány tesztet.
   Reply · 3 · Like ·
 • Kocsis Mária
  Alig várom hogy megkapjam a csomagot. Az orvosom azt mondja hogy bármelyik pillanatban lehet egy agyi aneurizmám. Remélem ez a program segít hogy a vérnyomásom valamennyire normalizálódjon.
  Reply 2 Like
 • Győrfi Dani
  Mi ez pontosabban ? nem világos . egy tableta vagy valami ? honnan tudom , hogy működik?
  Reply 3 Like
 • Ignácz Emese
  Ezt a programot az anyukámnak vettem meg. Magas a vérnyomása és koleszterin problémái is vannak. A vérnyomása elkezdett csökkenni habár még nincs normális szinten. Mégis azt hiszem hogy normál szintre fog csökkenni. És utána remélem hogy beszélni fog az orvossal hogy csökkentse a gyógyszereit.
  Reply 5 Like
View 532 more
Facebook plugin

Ezért szerencsédre, HÁROM LEHETŐSÉGED VAN Fektess be most néhány percet, és mentsd meg az életed. Jegyezd meg: tudom mit jelent. Voltam én is a helyedben, abban a kétségbeejtő állapotban, amiben te vagy. A feleségem nagyon aggódott amiatt, ami velem történik. Egészen addig, amíg megleltem a vérnyomás csökkentésének a természetes módját! És ezt a megoldást megosztom veled is. Ez a három egyszerű gyakorlat könnyen végezhető, hogy bárki kipróbálhatja. Amint megkapod a programot, azonnal ki is próbálhatod. Sok ember már az első napon észrevette az eredményeket. És miután egy hétig végezték őket, teljesen rendbejöttek.

„Kipróbáltam őket, és működik”

„Tisztelt Fekete András, Norbert vagyok. Írtan Önnek a tegnapelőtt is. Csak annyit szeretnék mondani, hogy mélyen elismerem a gyakorlatok hatékonyságát. Kipróbáltam őket, és működik!” Norbert (Győr)
 
Az ajánlat a következő periódusban érvényes : a készlet erejéig.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.