Suferi de hipertensiune? Afla cum poti scadea tensiunea arterial fara medicamente!

Aceasta tehnica unica de scadere a tensiunii arteriale este foarte eficienta si poate adauga lejer 20 de ani vietii tale. Este foarte important sa citesti mesajul de mai jos… Nu mai amana, maine ar putea fi prea tarziu. Progresele în domeniul medicine dezvăluie trei exerciţii simple pentru tensiune arterială perfectă (120/80) în doar o săptămână

Afla cum, prin cateva metode si retete simple iti poti aduce tensiunea la valori normale

Continuă să citești pentru a ști exact cum să îți aduci la normal tensiunea într-un mod natural, fără efecte secundare! Dragă prietene, ești pe cale să descoperi o metodă alternativă pentru a-ți normaliza tensiunea arterial rapid și permanent. Nu contează care este cauza afecțiunilor tale – că ai tensiune prea mare din motive genetice, din cauza nivelului ridicat de colesterol, a stresului sau din alte motive – pentru că exercițiile pe care urmează să le afli te pot ajuta! Mai mult decât atât, aceste exerciții…
 • Nu cauzează efecte secundare
 • Își fac simțit efectul după o săptămână
 • Sunt eficiente pentru mai bine de 88,7% din cei care le încearcă
 • Îți răpesc doar câteva minute zilnic
 • Nu e nevoie de suplimente nuntritive sau diete
 • Sunt atât de ușor de făcut încât oricine le poate încerca
 • Au rezultate permanente
 • Tensiunea îți va coborâ și va rămâne normală!
Hipertensiunea poate cauza accidente vasculare, infarct miocardic, insuficienta cardiaca si anevrism arterial, si este una din cauzele principale ale insuficientei renale. Cresterea tensiunii arteriale duce la scurtarea duratei de viata.

Ai venit in locul potrivit, da-mi voie sa te ajut!

  Nu lasa problema tensiunii arteriale ridicate sa continue. Hipertensiunea este una din cauzel mortalitatii. de aceea este denumita si “ucigasul silentios” pentru ca ucide milioane de oameni in fiecare an. Solutia mea te va ajuta sa iti scazi tensiunea arterial in mod natural. Daca ai fost diagnosticat cu hipertensiune arteriala TREBUIE sa actionezi chiar acum! Hipertensiunea poate provoca:
 • Accidente vasculare
 • Infarct miocardic
 • Insuficienta cardiaca
 • Anevrism arterial
 • Insuficienta renala
Hipertensiunea este unul dintre cei mai intalniti factori de risc de moarte in tarile industrializate. Hipertensiunea afecteaza peretii vaselor sanguine si intareste arterele. Alte complicatii includ:
 • Deteriorarea vederii
 • Leziuni renale
Aceasta este, de departe, cea mai simplă, ușoară și eficientă metodă de a-ți aduce permanent tensiunea arterială la normal fără să ai de-a face cu efectele secundare care vin la pachet cu tot soiul de pastile mai mult sau mai puțin dubioase. Și crede-mă… Era cât pe ce să plătesc cu propria mea viață această descoperire. Numele meu este Mircea Rădulescu. Sunt un cunoscut cercetător în domeniul (re)dobândirii sănătății prin metode naturale și naturiste. Articolele scrise de mine au fost publicate în multe reviste și site-uri din țară, unele traduse și publicate în străinătate. În cele ce urmează îți voi împărtăși cum anume am descoperit, din greșeală, această metodă care îți scade natural tensiunea, în condițiile în care am fost un hipertensiv vreme de 30 de ani. Ceea ce am descoperit a fost atât de ușor, simplu și totuși de impact, încât m-a determinat să demarez un program care, din statisticile pe care le am la dispoziție în prezent, ajută aproape 90% dintre cei care îl urmează, în mai puțin de o săptămână. La fel ca și tine astăzi, eram un fel de bombă cu ceas. Tensiunea mea era, de obicei, 185 cu 129. Dacă era să mă iau după cărțile de medicină, ar fi trebuit să trec „dincolo” de ani buni. Dar asta e firea mea, mai încăpățânată. Și se pare că nu fără motiv. Pentru că m-am încăpățânat să rezist. Stilul de viață sănătos m-a ajutat și el foarte mult. Am mâncat bine, am făcut exerciții fizice zilnic și îmi puneam deoparte și câteva clipe pentru mine, pentru relaxare. Însă cu toate acestea, nimic nu m-a ajutat în privința hipertensiunii. Obișnuiam să îmi măsor tensiunea arterială în fiecare zi. Unii ziceau că e paranoia. Însă cifrele îmi justificau acest obicei, pentru că tensiunea creștea și o dată cu ea și grijile mele. Nu într-atât teama că nu am să mai fiu, cât faptul că soția mea și copiii vor rămâne fără mine.

Am o familie minunată și le mulțumesc pe această cale că mi-au fost alături, atât în perioada în care sănătatea îmi era șubredă cât și cât am scris această carte. Ce-i drept, fără ei, mi-aș fi pierdut de mult timp motivația și ambiția. Eram într-atât de disperat încât, oricât urăsc să iau pastile, efectiv am luat în considerare această posibilitate. Cu atât mai mult cu cât doctorul meu mă tot bătea la cap să o fac. După cum am spus, însă, sunt un încăpățânat. Am refuzat să iau medicamente. În primul rând, chiar dacă prefer metodele naturale de însănătoșire, nu sunt genul de om care să fie împotriva medicinei tradiționale.

Mă duc regulat la medic, nu sunt nici pe departe un absurd când vine vorba de sănătate. Le datorez medicilor viața, la fel cum le-o datorează milioane de alți oameni. Când eram doar copil, la doar câțiva ani, am fost operat pe cord de un doctor român. Îi sunt profund recunoscător și îi voi fi toată viața, conștient că sunt doar una din miile de vieți pe care le-a salvat. Însă nu sunt de acord ca pur și simplu să luăm pastile ca și cum am mânca bomboane. Corpul nostru trebuie să fie capabil să înfrunte unele afecțiuni pe cont propriu. Altfel va deveni tot mai slab și vulnerabil pe zi ce trece. De fiecare dată când vine vorba de vreo afecțiune, iau în calcul toate posibilitățile, iar ceea ce am descoperit făcând asta este, poate, cutremurător Studii reconfirmate, de la mai multe universități de prestigiu din mai multe colțuri ale lumii au dovedit că toate tipurile de medicamente pentru controlarea presiunii arteriale, de fapt, MĂRESC riscul de suferi un atac de cord sau infarct.

Ce este tensiunea arteriala si de ce este atat de periculoasa?

Tensiunea arteriala este forta pe care sangele tau o exercita asupra arterelor in timp ce curge in corp. Daca ai tensiunea crescuta inseamna ca sangele exercita o presiune prea mare asupra arterelor si face ca inima sa munceasca mai mult decat ar trebui.
Este adevarat ca inima este un muschi foarte puternic, dar daca este fortata sa munceasca prea mult pe o perioada lunga de timp aceasta se poate mari, uza cauzand accidente vasculare, infarct miocardic, insuficienta cardiaca … si moarte prematura. Atunci cand cineva iti masoara tensiunea ti se dau doua numere tensiunea sistolica si cea diastolica. Tensiunea sistolica este masurarea presiunii exercitate de sange asupra arterelor atunci cand inima se contracta, iar tensiunea diastolica este masurarea presiunii exercitate de sange asupra arterelor in momentul in care inima se dilata.

Care este diferenta dintre tensiunea normala si hipertensiune?

Daca tensiunea ta arterial este constant in categoriile de hipertensiune sau pre- hipertensiune, atunci trebuie sa actionezi imediat daca doresti sa traiesti o viata lunga si sanatoasa.

Chiar dacă uneori îți scade tensiunea, efectele secundare pot fi fatale pentru cei slabi de inimă. Pare de necrezut.

Să îți dau câteva exemple ca să te conving. Un studiu destul de recent realizat de o prestigioasa universitate de medicină din Statele unite relevă faptul că blocantele de calciu, medicamente care au rolul să se opună intrării calciului în celule, cauzează anual 85,000 de morți care ar putea fi evitate. Și asta nu doar pentru că blocantele cauzează atacuri de cord sau infarcturi. Decesele sunt cauzate și de sângerări gastrointestinale și afecțiuni pe care le cauzează la nivelul ficatului și rinichilor. Mai mult, în cazul în care pacientul are un sistem imunitar slăbit, poate suferi de o sumedenie de alte boli cu aceeași cauză. Autoritatea Națională în domeniul Inimii, Plămânilor și Sângelui din Statele Unite ale Americii a raportat faptul că unul dintre cele mai folosite medicamente pentru tensiunea arteială crește semnificativ riscul de cancer. Cercetători de la Universitatea de Stat din Danemarca au semnalat faptul că aproximativ 15% dintre consumatorii de medicamente pentru scăderea nivelului de colesterol cu vârste de peste 50 de ani au probleme la nivelul sistemului nervos, care este direct afectat de aceste medicamente. Presa internațională a semnalat și ea, de curând, că astfel de medicamente au cauzat moartea și au rănit mai mulți oameni decât s-a recunoscut inițial, în statisticile oficiale. Astfel de exemple mai sunt destule, însă prefer să mă opresc aici. Ideea de bază e că nu are rost să luăm medicamente care e posibil să ne facă mai mult rău decât bine. Mai mult decât atât, orice doctor îți va spune că o dată ce iei medicamentele astea, organismul tău se obișnuiește cu ele și, practic, ajungi dependent de ele, uneori pe viață. Decât dacă ai alternative la scăderea tensiunii arteriale.

DE REȚINUT:

Dacă în prezent iei medicamente pentru scăderea controlul nivelului de colesterol sau pentru tensiunea arterială, NU RENUNȚA să le iei în continuare. Te expui unor riscuri majore abandonând tratamentul pur și simplu. Așadar, te rog, înainte de a lua orice decizie, consultă doctorul și întreabă-l cum să scapi de medicamentele respective, din moment ce tensiunea arterială îți scade în urma metodei pe care urmează să ți-o prezint. În consecință, e legitimă întrebarea: „Dacă studiile astea sunt publice, cum se face că medicamentele cu pricina încă se comercializează” Prefer să nu merg mai departe încercând să răspund aici la această întrebare. Atât tu cât și eu știm cum funcționează lucrurile astea. Banii dictează totul. Marile companii de medicamente sunt foarte puternice, iar corupție există în toată lumea, nu doar la noi. Pe de altă parte se face mult scandal și e foarte mare bătaie de cap să scoți de pe piață un medicament deja aprobat. Majoritatea doctorilor sunt onești și încearcă să își facă meseria în funcție de ceea ce știu. Problema lor e că au doar două variante: îți prescriu o rețetă cu medicamente sau te operează. Ei se folosesc de metode deja încercate de mulți alții înaintea lor pentru că îi sperie ideea să încerce ceva din afara sistemului, chiar dacă acel ceva nu este nociv și nu are efecte secundare. Revenind la povestea mea, îți spuneam cum tensiunea îmi creștea în continuu și cum mă încăpățânam să îmi recapăt sănătatea. Am încercat toate metodele naturale peste care am dat. Și, întrucât am căutat mult, crede-mă, am dat peste multe. Dar niciuna nu părea să aibă vreun efect. Să nu crezi că exagerez, dar adevărul e că mă speriase ideea că aș puea să nu mai fiu. Statistic vorbind, peste an, cei mai mulți oameni mor din cauza unor probleme cauzate de tensiunea ridicată, cifrele depășind chiar și decesele cauzate de cancer. Acum vreo 20 de ani, se publicau tratate de medicină care dovedeau faptul că reducerea tensiunii arteriale cu doar 2 unități reducea cu sine riscul de infarct cu aproximativ 15%. Ei bine, fă un calcul și vezi unde te due scăderea tensiunii cu mai bine de 30 de unități, dacă e nevoie.

“…totul e natural și fără riscuri”

“D-le Mircea Rădulescu, exercițiile propuse de tine funcționează cu adevărat! Am urmat programul tău vreme de două săptămâni și tensiunea mi-a scăzut de la 160 cu 99 la 136 cu 78, ceea ce e minunat! Înainte să încep aceste exerciții eram determinat să cedez doctorului meu și să trec pe ceva medicamente, ale căror nume nu îl mai țin minte. Însă ți-am găsit site-ul și am zis că nu strică să încerc. Mai ales că totul e natural și fără riscuri. Să știi că nu îmi pare deloc rău că am încercat. Ba chiar îți mulțumesc că mi-ai împărtășit metoda ta! Cu multă stimă și respect, Călin G (Iasi)

Acum, o scurtă paranteză lămuritoare

Poate că nu vei face imediat legătura, însă dacă ai puţină răbdare, vei vedea că această paranteză e menită să îţi ofere chiar cheia scăderii tensiunii arteriale. Dintotdeauna am iubit caii. Într-una din zile urmăream la televizor o emisiune despre un cunoscut dresor cabalin ce urma să execute o demonstraţie de dresură cu un minunat mustang sălbatic. Imaginaţi-vă pentru o clipă acest armăsar tânăr adus direct din munţi. Viguros şi năvalnic, animalul nu văzuse maşini sau oameni niciodată în viaţa lui. Totul din fiinţa sa ţipa cu disperare frică şi anxietate. Pulsul şi tensiunea tânărului mustang crescuse colosal de mult de când fusese capturat şi adus de la munte. Fascinat, am fost martor cum în mai puţin de 10 minute, Monty a schimbat în totalitate starea de tensiune a armăsarului. Efectele dresorului aspra animalului au fost incredibile:
 • Armăsarul s-a calmat în totalitate
 • Pulsul i s-a potolit
 • A devenit pe deplin relaxat şi concentrat
 • Tensiunea arterială i-a ajuns la NORMAL
Acestea toate într-un interval de timp egal cu acela necesar pregătirii unei simple căni de ceai. Nu aş fi crezut dacă nu aş fi văzut cu proprii mei ochi. Ceva se schimbase în interiorul acestui animal, se transformase subit într-un cal cu totul diferit. Acest lucru m-a pus imediat pe gânduri… Oare tehnica dresorului se poate folosi şi pentru oameni, nu doar pentru cai? Aş putea folosi oare aceeaşi tehnică pentru a-mi scădea mie însumi tensiunea? Părea puţin probabil, dar nu aveam nimic de pierdut dacă aş fi încercat. Experienţa mea de cercetător în domeniul sănătăţii m-a făcut să înţeleg repede care este procedura, aşa că am început să o testez imediat. Am făcut primul set de exerciţii, urmând ca timp de două săptămâni să le îmbunătăţesc şi să le modific spre a găsi varianta ideală. Două săptămâni mai târziu, mi-am verificat tensiunea. Era într-o duminică seara, cândva pe la sfârşitul lunii august şi cu încredere am urmărit acul tensiometrului. A fost un moment de neuitat. Pur şi simplu nu îmi venea să-mi cred ochilor. Aveam 119/76. Soţia mea a fost extaziată. S-a bucurat mai mult decât mine şi chiar a izbucnit în lacrimi de fericire. Până atunci nu îmi dădusem seama cât de îngrijorată era din pricina mea şi cât de mult continua să mă iubească. Copii noştri au dat buzna în sufragerie, îngrijoraţi, să ne întrebe ce s-a întâmplat. Le-am spus şi lor, apoi ne-am îmbrăţişat cu toţii şi am râs şi am plâns împreună. Nu mai aveam motive să ne temem de nimic! În următoarele săptămâni tensiunea mi-a scăzut şi a urcat de câteva ori, însă nu a fost niciodată la fel de mare ca până atunci. Acum, deja de ani de zile este normală şi nu mai am niciun fel de probleme cu ea. Tehnica mea a suferit câteva îmbunătăţiri de atunci şi am creat trei exerciţii simple, care în aproape toate cazurile, scad într-o săptămână tensiunea arterială sub 120/80. Metoda mea e mai rapidă decât efectul medicamentelor de inimă! În plus, nu există niciun fel de efect secundar. Mii de clienţi au încercat-o şi au demonstrat că este eficientă.

Cauzele tensiunii lor arteriale erau foarte diverse:

 • Moştenire genetică
 • Colesterol mărit
 • Stres şi anxietate
 • … şi un număr mare de alte lucruri.

“Durerile de cap care nu mi-au dat pace toată viaţa au dispărut complet şi mă simt plin de energie”

“Am 62 de ani şi sufăr de hipertensiune specifică vârstei a doua de mulţi ani. De două săptămâni am început execrciţiile dumneavoastră pentru scăderea tensiunii şi mă declar foarte mulţumit. Nu numai că tensiunea mi-a revenit la normal, ci am remarcat că uneori a scăzut şi mai mult de atât. Durerile de cap care nu mi-au dat pace toată viaţa au dispărut complet şi mă simt plin de energie. Mulţumesc foarte mult. Din punct de vedere al sănătăţii, metoda dumneavoastră m-a ajutat mai mult decât orice am încercat până acum. ” Ioan (Dumbraveni)

“Nu pot spune în cuvinte cât sunt de încântat!”

“Dragă domnule Mircea Rădulescu, urmez programul de exerciţii de mai bine de o săptămână şi deja am observant o scădere a tensinunii arteriale. Înainte de a începe exerciţiile aveam 146/110 şi acum tensiometrul indică 136/77. Nu pot spune în cuvinte cât sunt de încântat. Mulţumesc din suflet pentru programul de exerciţii.” Marius (Voluntari)

Nu contează cauza declanşatoare Exerciţiile mele au funcţionat.

Mulţi dintre clienţii mei au o tensiune mult mai mare decât cea pe care o avem eu pe vremea când eram hipertensiv. Toţi luau treatment medicamentos înainte să încerce tehnicile mele pentru hipertensiune. . . . Funcţionează la fel de bine pentru toţi Dar să lăsăm deoparte aceasă poveste şi să încheiem paranteza noastră. Probabil că te întrebi care sunt exerciţiile şi cum vor funcţiona în cazul tău. Ajungem imediat şi acolo. Dar mai întâi trebuie să explic . . .

Ce cauzează de fapt hipertensiunea?

Probabil nu e cea ce vă gândiţi că e. În primul rând, trebuie să realizaţi că nu aţi devenit hipertensiv peste noapte. Hipertensiunea a început să apară cu mult timp înainte ca numerele arătate de tensiometru să se mărească. Majoritatea medicilor şi a experţilor recunosc, că nu ştiu foarte multe despre ce anume cauzează tensiunea chiar dacă cunosc unii din factorii săi indicatori. Aşadar, este greu de găsit o soluţie. Din când în când, toată lumea are câte un moment în care tensiunea îi creşte sau îi scade.Acest lucru este perfect normal în condiţii de stress sau atunci când se fac exerciţii fizice. Devine o problem abia atunci când această tensiune continuă să rămână ridicată şi nu coboară atunci când persoana se odihneşte. Când esti hipertensiv, inima îţi pompează mai mult sânge decât pot arterele tale să transporte fără efort. Arterele încep să se întărească. La fel ca în cazul ţevilor rugnite, pereţii întăriţi ai arterelor se pot fisura în interior atunci când sângele trece cu presiune foarte puternică prin ele. Colesterolul şi celelalte grăsimi din sânge se adună treptat în aceste fisuri din interiorul arterelor, conducând la agravarea durităţii pereţilor vaselor de sânge şi la îngroşarea lor. În acest punct, se declanşează un cerc vicios şi letal . . . Din moment ce mai tot mai puţin sânge reuşeşte să curgă prin arterele îngustate, presiunea cu care este pompat acesta creşte. Inima încearcă să asigure o cantitate suficientă de sânge corpului şi începe să pompeze cu tot mai multă forţă, mărindu-ţi tensiunea extraordinar de mult. Sistemul nervos sesizează că presiunea sângelui este prea ridicată şi încearcă să rezolve această problemă. În mod normal, corpul tău nu ar avea altceva de făcut decât să dilate arterele, lăsând şuvoiul de sânge să treacă. Dar acest lucru nu este uşor de făcut atâta timp cât acestea nu sunt deloc moi şi flexibile. Aşa că, ţine minte: arterele s-au întărit deja şi şi nu se vor dilata cu uşurinţă. Următorul lucru pe care sistemul nervos încearcă să îl facă este să forţeze rinichii să excrete mai multe săruri şi apă pentru a micşora cantitatea de lichid sangvin din corp. Regula e simplă: mai puţin lichid, mai puţină presiune.

S-a rezolvat problema? Nu chiar!

Cantitatea de lichid sangvin există pentru un motiv bine întemeiat. Sângele este responsabil pentru răspândirea oxigenului şi a elementelor hrănitoare în tot corpul. Fiecare celulă trebuie alimentată cu oxygen şi nutrienţi. O scădere a cantităţii de lichid înseamnă automat că o parte dintre celulele corpului nu vor primi elementele hrănitoate şi încep să trimită mesaje de alertă către creier: Atenţie, avem o problemă! Imaginează-ţi ce se întâmplă în Cartierul General al creierului tău: Inima ţipă: “Trebuie să pompez mai mult sânge, mai repede !” Rinichii ţipă: “Presiunea sângelui este periculos de mare, trebuie scăzută cantitatea de fluid din sănge!” Celulele corpului ţipă: “Ne e foame- da-ţi-ne sânge!” . . . Şi sistemul nervos raportează: “Reacţia noastră normal de a lărgi arterele pentru a permite unei cantităţi mai mari de sânge să treacă nu a fost încununată de succes!” Ceva este foarte grav. Partea creierului care se ocupă de controlul răspunsurilor automate rămâne doar cu o singură opţiune. Să trimită mesaje serioase în toate părţile corpului. Suntem acum în stare de alertă! Starea asta de fapt face lucrurile mai rele decât erau. Fiecare celulă din corpul tău se suprasolicită și încearcă să lupte împotriva pericolului cu tot ce are. Celulele cer mult mai multe substanțe nutritive pentru a gestiona această stare. Inima bate mai repede, crescând tensiunea arterială. Rinichii nu prea știu ce să facă, eventual să cedeze. Toate astea se pot întâmpla în timp ce tu stai acolo, liniștit, citind aceste cuvinte, Fără să fi conștient că… S-ar putea să fi în pragul unui infarct sau atac de cord chiar acum! Tot ceea ce am explicat e ceva bine-cunoscut în mediul medical. Întreabă-ți doctorul. Problema reală apare atunci când încerci să controlezi bucăți din acest cerc vicios. De exemplu, medicamentele care cresc nivelul de fluid eliberat de rinichi pot să scadă temporar tensiunea arterială. Asta, însă, poate să înrăutățească lucrurile pentru că în această fază celulele inimii nu au parte de sânge. Stare de criză din nou! Apoi mai sunt și efectele secundare pe care medicamentele le au întotdeauna și care dau peste cap prea multe lucruri ca să poată fi pur și simplu ignorate. Singura soluție permanentă pentru a rezolva problema tensiunii arteriale este să rupi acest cerc vicios. O variantă în acest scop sunt exercițiile în care îți folosești corpul și mintea și pe care eu le-am învățat în acea zi de la acel Dresor: „Pauza de concentrare” Să mă explic: Imaginează-ți că ești într-un desen animat. Intri într-o cameră de ședințe la care te întâlnești cu inima, rinichii, creierul și reprezentanți ai celulelor Toți se ceartă pentru cum să gestioneze problema arterelor rigide și a tensiunii ridicate. Toți sunt roșii de nervi și frustrare. Acum imaginează-ți că tu, ca un mare negociator ce ești, reușești să îi convingi pur și simplu să se calmeze și să se relaxeze. Nu mai fă absolut nimic vreme de câteva minute. Asta numesc eu „Pauză de concentrare” În timp ce stați cu toții în sala de ședințe și vă calmați, soluția devine evidentă pentru toată lumea:
 • Oprește starea de alertă, astfel încât celulele să nu aibă nevoie de atât de mult sânge ca să funcționeze.
 • Încetinește ritmul cardiac pentru a relaxa presiunea pe artere.
 • Echilibrează nivelul de apă și sare generat de rinichi.
 • Pe parcurs ce se calmează, corpul tău se va vindeca singur.
 • Organismul are nevoie doar de această „Pauză de concentrare” pentru ca toată lumea să se calmeze, sincronizeze și concentreze pe sarcina cu pricina. Pe parcurs ce tensiunea arterială scade, arterele vor deveni din nou mai elastice pentru că se vor relaxa. Cercul vicios al sănătății șubrede a fost astfel spart iar riscul de a suferi de atac de cord sau infarct este aproape zero.

“Incredibil după doar o sesiune de lucru!”

“Am încercat înregistrările audio ieri. Nici măcar nu m-am dus la o mică plimbare, ci am ales să fac acel joc din călcâie, pe care l-ai explicat în înregistrare. Mi-am verificat tensiunea înainte și după exercițiu. Înainte îmi era 180 cu 115. După ce am făcut exercițiile din toate cele trei înregistrări mi-am verificat-o din nou și era 150 cu 90. Incredibil după doar o sesiune de lucru! Nimeni, mi se pare, nu reușește să facă față atât de bine problemelor cauzate de hipertensiune. Se pare că, de cum îmbătrânim (eu am 56 de ani) nu avem cum altfel să eliberăm această tensiune, decât prin metoda descrisă de tine.” Alexandra (Gaesti)

Iti exersezi corpul si mintea !

Este cam greu să explic exact cum funcționează aceste exerciți în viața de zi cu zi. Ele fac parte din acea categorie de lucruri cu care trebuie să ai ceva experiență ca să le înțelegi cu adevărat. Tot ce pot să îți spun este că nu necesită efort din partea ta. În timp ce le efectuezi trebuie fie să șezi sau să te plimbi încet prin cameră și sunt o combinație plăcută de exerciții fizico-psihice. Mai simplu spus, îți exersezi corpul și mintea. Prin urmare nu contează dacă ai sau nu condiție fizică, pentru că poți să faci aceste exerciții indiferent. Nu ai nimic de învățat în prealabil, vei începe să te bucuri de beneficiile acestor exerciții de îndată. Desigur, vei primi și un ghid detaliat, scris în care ți se explică exact cum să faci aceste exerciții și cum funcționează. Așadar, în funcție de ceea ce preferi, vei avea la dispoziție în scurt timp tot ce îți trebuie pentru ca să îți reduci tensiunea arterială. Nu necesită mult timp din partea ta, respectiv mai puțin de 30 de minute zilnic. Toate cele trei exerciții durează cam 40 de minute, dar este suficient să faci doar unul sau două dintre ele într-o zi. Majoritatea oamenilor își reduc tensiunea la normal în mai puțin de o săptămână. Dacă e să facem un calcul asta înseamnă un total de 3 ore. Sună bine, nu? Trei ore din timpul tău merită date pentru vreo 30 de ani de sănătate, nu? Așa mă gândeam și eu!

“Fără medicamente!”

“Am investit in programul tau programul tău si am făcut doar al treilea exercițiu, doar o dată. Am dormit câteva ore bune după aceea. Pe la 11 a doua zi mi-am măsurat tensiunea. Arăta 127 cu 63 cu 91. Nu mi-a venit să cred. Nu mi-am mai luat cele patru pastile și mi-am măsurat tensiunea din nou, la vreo 5 după-amiaza. 136 cu 79 cu 81. Fără medicamente! Am de gând să fac al treilea exercițiu din nou, peste 10 minute și apoi să mă pun la somn. Mâine voi face toate trei exercițiile. M-am hotărât să îmi dovedesc că mă pot face bine singură.” Daniela (Suceava)

O serie de avantaje:

La fel ca și acel armăsar sălbatic, te vei simți liniștit și concentrat după ce vei face exercițiile. Mulți dintre cei care mi-au încercat exercițiile îmi spun ulterir că trăiesc o pace interioară pe care nu au mai încercat-o până atunci. Dar ce contează cel mai mult este CEEA CE NU SIMȚI Adică, din moment ce tensiunea arterială ridicată nu are simptome, nu vei simți ca un boiler sub presiune care încet-încet se depresurizează și se liniștește. Și nici cum ciclul dintre inimă rinichi și creier s-a reparat. Cu toate acestea, vei rămâne surprins când îți vei măsura tensiunea și vei vedea că e normală. Închipuie-ți doar ce față va face doctorul tău când va vedea că hipertensiunea ta a dispărut. Nu îi va veni să creadă. Dar partea cea mai bună este următarea: Nu vei mai fi bolnav pentru tot restul vieții! De ce? Ei bine, pentru că medicamentele pe care le luai aveau efect asupra simptomelor hipertensiunii. De îndată ce iei medicamente, le ei pe viață. Dar făcând aceste trei simple exerciții, pe de altă parte, vei ataca de fapt cauza reală a hipertensiunii, lucru care va duce la o vindecare permanentă.
Alimente si retete naturiste pentru hipertensiune arteriala

“…fara sa tin vreo cura alimentara”

“Cu nouă ani în urmă am început să simt că am unee probleme cauzate de tensiune ridicată. Vreme de opt ani am luat medicamente prescrise de doctor. Nu am fost niciodată împăcată cu gândul că iau pastile, întrucât acestea – știam de la bun început – nu îmi reparau problema ci doar o inhibau. Mai mult decât atât, tensiunea îmi era în continuare ridicată. Am descoperit programul tău acum câteva săptămâni și am avut norocul să îl încerc fără să stau prea mult pe gânduri. În ultimele 12 zile tensiunea mi s-a stabilit la 74/118 fără să țin vreo cură alimentară.” Maria (Aiud)

Imagineaza-ti doar…

Închipuie-ți doar cum va fi să ai parte de liniștea și calmul care vine împreună cu vestea că ești un om sănătos și puternic și că vei trăi o viață lungă, fericită și prosperă. Însă intervine o problemă în ecuația asta, de cele mai multe ori. Atunci când explic cât de simplă și eficientă este tehnica mea, cei mai mulți oameni se întreabă dacă nu cumva este prea bună si fie adevărată. Desigur, după ce încearcă și ei exercițiile sunt convinși, însă la început o parte dintre ei sunt sceptici și au partea lor de îndoială. Sunt convins că și tu eziți din același motiv. Crezi că e prea bună vestea ca să fie una adevărată. Comandă astăzi exercițiile. Încearcă-le și trăiește pe propria ta piele experiența de a avea o tensiune arterială normală. Măsoar-o constant pentru o perioadă pentru a te convinge că totul e adevărat. Mergi și la doctor, fă-ți niște analize după aceea. Testează-ți ritmul cardiac și tensiunea arterială. Ce să mai, fă tot ce trebuie să faci ca să te asiguri că exercițiile fac tot ce am promis eu că fac. Mi-am dat seama că clienții tind să fie mai sârguincioși în ceea ce privește exercițiile dacă știu că au investit ceva bănuți în asta. Dacă ei știu că e gratis nu își dau silința. Pentru faptul că costă, vei pune mai mult preț pe această metodă. Mai mult decât atât, sunt un scriitor și un om pasionat de cercetare în domeniul sănătății. Asta e o modalitate prin care îmi câștig pâinea. Programul te costă mai puțin decât medicamentele de tensiune pe care ți le cumperi într-o lună, sau cât un consult medical. Ca să nu mai vorbim cât ar costa o intervenție chirurgicală sau o internare în urma unui atac de cord sau infarct. Știu, din propria mea experiență, că atunci când simți ușurarea că tensiunea ți-a revenit la normal, banii dați pe acest program ți se vor părea o nimica toată.

” Aseară am dormit mai bine decât am dormit de multă vreme!”

“E magie curată ce faceți! AM cumpărat pachetul dumneavoastră ieri și deja mă simt mai bine. Azi am programat o vizită la doctor. Sunt curioasă ce va zice. Știu că se va bucura. Sper să mă scap de medicamente pentru că le urăsc! Aseară am dormit mai bine decât am dormit de multă vreme. Vă mulțumesc mult de tot” Ania (Bucuresti)
Aproape toată lumea (mai bine de 90% din clienți) care îmi folosește exercițiile își scade tensiunea sub 120/80 fără să își schimbe dieta sau stilul de viață, ceea ce e minunat! Cu toate acestea, eu unul nu sunt mulțumit cu doar atât. Vreau să fiu sigur că, într-adevăr, urmându-mi tehnica, te vei vindeca natural. De aceea, dacă vei cumpăra Cartea îmbunătățirea naturală a tensiunii vei primi și un studiu bonus Pe care ți-l ofer GRATUIT deși valoarea sa este de 20 de lei.

Comandand Produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS: Cartea “Secrete pentru o viață sănătoasă”

20 Lei GRATIS!
Afla parghiile ce te vor ajuta să te controlezi, și să iei toate măsurile potrivite pentru a avea un stil de viață sănătos. Din aceasta carte vei descoperi 25 de secrete printre care:
 • Cum sa controlezi stresul, furia si cantitatea de sare pentru a scadea tensiunea
 • Cat de buna este mancarea organica pentru sanate.
 • Cum sa iti mentii sanatatea prin exercitii fizice, chiar daca nu ai mult timp la dispozitie

Si asta nu e tot! Vei mai primi si: Cartea “Scapă de stresul și anxietatea din viața ta”

20 Lei GRATIS !
Elimină stresul din viața de zi cu zi urmând sfaturi practice din această carte. Citind acest material vei descoperi:
 • Cum sa inhibi comportamentele care mentin starea de stres
 • Cum sa scapi de atacurile de panica
 • Metode rapide de combatere a stresului

Veti primi si: Cartea “Ghid practic pentru o alimentație sănătoasă”

20 Lei GRATIS !
Urmează toți pașii din această carte pentru a te putea bucura de efectele extraordinare ale unei alimentații sănătoase asupra organimsului tău. Din aceasta carte vei afla:
 • Cum sa iti planifici o masa sanatoasa
 • Care sunt substantele nutritive necesare intr-o alimentatie echilibrata
 • Cum sa dimensionezi cantitatile si portiile pentru o masa sanatoasa

Ce contine mai exact cartea

 • Acest material include informații detaliate despre cum să îți scazi tensiunea folosind alte abordări naturale cum ar fi schimbări în dietă, consumarea unor plante și un stil de viață mai sănătos.
 • Mai sunt prezentate lucruri interesante despre cum stilul de viață îți afectează tensiunea arterială. Vei descoperi cum toxinele din mâncărurile pe care le consumăm și din mediul înconjurător ne afectează tensiunea.
 • Vei afla mai multe despre efectele fumatului și ale consumului de alcool. Chiar dacă nu vom intra în detalii, acestea îți afectează negativ tensiunea. Chiar dacă există argumente potrivit cărora consumul de alcool ajută la o bună funcționare a arterelor și inimii, află că fără să consumi alcool poți beneficia de efecte cu impact dublu asupra organismului tău! Foarte interesant de citit va fi și despre cele două tipuri de colesterol și grăsimi. Două sunt sănătoase, două nocive.
 • Dar asta nu e totul! Îți mai pun la dispoziție o listă cu zece suplimente esențiale pentru scăderea tensiunii. Pe toate le poți găsi în farmacia din apropiere, dar se prea poate să nu le fi băgat în seamă până acum.
 • În plus, îți explic ce mâncăruri poți consuma astfel încât să beneficiezi de aceleași substanțe nutritive existente în suplimente. O altă listă pe care am considerat că merită să o citești este aceea cu cinci tipuri de pante medicinale care îți scad tensiunea aproape pe loc. Aceste plante pot fi culese chiar de către tine sau pot fi cumpărate la un preț net mai mic decât medicamentele care le conțin. Mai mult decât atât, nu au efecte secundare!
 • Și, în cele din urmă, meriți să afli cinci modificări în stilul de viață pe care ar trebui să le faci pentru a te asigura că vei avea o tensiune arterială normală într-un mod natural, fără medicamente.

Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

180 lei

97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

8

Ultima vânzare efectuată la data de:

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


Garanţie deplină pentru 30 de zile!
Satisfacţie garantată

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica !

Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie!

In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie.

Alimente si retete naturiste pentru hiperteniune arteriala

Așadar, ia o decizie rapid!

Pentru că la urma urmei te afli în fața a trei alternative: Prima, să nu faci nimic. Să îți lași tensiunea să crească și să vezi ce urmează să se întâmple azi, mâine, peste o lună-două Trebuie doar să fi conștient de faptul că fiecare zi de așteptare e un risc pe care ți-l asumi. Singurul lucru pe care îl știi sigur este acela că în cele din urmă va fi mai rău. Așadar, ia acțiune, dacă nu pentru tine, pentru familia ta. Pentru că ai alternative. A doua alternativă ar fi să iei medicamente S-ar putea ca deja să iei pastile sau te gândești serios să iei. Ți-am spus deja ce cred despre medicamente și ce spun diversele studii realizate în lume. Medicamentele pentru tensiune de fapt cresc riscul de a suferi de alte boli, precum infarctul, atacul de cord etc. Efectele secundare sunt un alt risc major în ceea ce privește medicamentele. Și ceea ce ai crezut că îți va face bine, pe termen lung îți face, de fapt, mai mult rău. Dar nu e nevoie să mergi mai departe Pentru că, dacă nu ai fi de acord cu mine nu ai fi ajuns cu lectura până la acest punct al scrisorii!

Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

180 lei

97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

8

Ultima vânzare efectuată la data de:

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


223 comentarii Adauga comentariu
 • Adina Mateescu
  Sunt niste super tipsuri pentru scaderea tensiunii fara medicamente. Incercati si voi. Pentru mine a functionat.
  Raspunde 2 Like
 • Marius Dumitrescu
  Am avut hipertensiune de pe la 35 de ani. Am luat luat mereu pastilele prescrise dar daca uit sa le iau intr-o zi imi creste tensiunea super mult si am dureri de cap groaznice De cand am inceput acest program nu imi mai creste tensiunea. De ceva vreme am renuntat si la medicamente si tensiunea mea este sub control.
  Raspunde 3 Like
 • Ana Gyoros
  Cand am aflat ca sufar de tensiune am inceput sa caut de citit lucruri despre aceasta boala. M-am cam speriat de ce inseamna boala asta mai ales ca nu imi doresc sa mor prea curand. Sunt incantata ca am gasit aceasta carte. Daca va este frica de moarte (da hipertensiunea omoara!) cum imi este mie luati-va aceasta carte.
  Raspunde 5 Like
 • Cristina T. Top Commenter
  Este o absurditate articolul asta! Presiunea mea este numai buna cu medicamentele de la medicul meu. Nu cred in porcariile astea cu sanatatea de la mancare.
  Reply 1 Like
  • Dan Podaru
   Pe bune? Adica tu preferi chimicale in locul mancatului sanatos? TU ai citit ce efecte secundare de la medicamente. Iti distrug corpul de tot.
   Reply 7 Like
 • Romina Scurtu
  Astea sunt niste super idei in carte legate de hipertensiune. Am inceput programul saptamana asta. Abia astept sa vad si rezultatele
  Raspunde 2 Like
 • Stefania Visinescu
  Acum 2 ani am citit un articol despre cum iti poti scadea tensiunea. Am inceput cu mancatul alimentelor celor care erau scrise acolo, dar tensiunea pur si simplu a crescut mai mare. DE aceea am fost cam nedumirita daca o fi buna sau nu cartea asta, dar am incercat. Acum tensiunea mea este normala
  Raspunde 2 Like
 • Ana Tudor
  Atat eu cat si sotul meu suferim de hipertensiune. Adevarul este ca nu am avut niciodata un stil de vata prea sanatos, si nu mancam mancaruri sanatoase din pacate. Dar ne-am decis sa schimbam ceva in viata noastra pentru ca avand si colesterolul crescut si hipertensiune nu ne dorim sa ne imbolnavim mai rau. Am inceput programul, am pierdut amandoi in greutate si tensiunea arterial este in scadere. Suntem din ce in ce mai bine. Mie chiar mi-au iesit si analizele de sange ceva mai bine.
  Raspunde 2 Like
 • Valentin Marius Bucur · Top Commenter
  NU prea mai stiu ce sa mai cred. AM avut tensiunea mare de pe la 35 de ani si am o greutate normal. Am incercat diete stricte si medicamente, dar tensiunea mea a ramas mereu mare. De vreo doi ani am si niste durerri de cap groaznice simineata si seara. Ma poate ajuta programul acesta?
  Reply · 7 · Like ·
  • Irina Morosanu
   Da, si eu aveam hipertensiune e cativa ani. Acest program m-a ajutat cu o scadere treptata a tensiunii. Ai putea sa incerci si tu. Nu cred ca are cum sa iti faca rau.
   Reply · 3 · Like ·
 • Cristina Florea
  Deci ce parere ave-ti de produs? La incercat cineva. Sunt km disperat.AM venit de la doctor acum dupa ce am facut niste teste si mi-a zis ca am colesterolul si tensiunea suuuper ridicate. Si am doar 30 de ani. M-ia dat niste doctorii si mia zis sa mai slabesc.
  Raspunde 2 Like
 • Kovacs Attila
  Suuuper program. Am pierdut 5 kilograme, si tensiunea este mai bine acum. Ultima oara mi-a iesit 142 fata de 175 cat aveam de obicei. Sunt chiar mandra de rezultat.
  Raspunde 8 Like
 • George Popa · Top Commenter
  Azi am comandat. Voi vedea cum functioneaza si va spun.ce rezultate sunt. Am destul de multe sperante pentru ca eu cred in tratarea naturista. Incerc tratamente naturiste cam pentru orice si de obicei functioneaza.
  Reply · 7 · Like ·
  • Loredana Luca
   Sunt de akord cu tn. Si eu incerc sa nu iau pastile, iar remediile naturiste merg mai bn si nu au efecte secundare. Am inceput programul acum 2 saptamani si ma adaptez. Am pierdut cateva kg si ma simt deja mai bine. Nu mai sunt asa obosita, si ma trezesc mai bine dimineata. Mai astept 2 saptamani si merg sa imi fac niste analize.
   Reply · 3 · Like ·
 • Elis Enachescu
  Abia astept sa primesc pachetul. MedicuImeu spun ca risc un anevrism cerebral in orice moment. Sper ca acest program sa ma ajute sis a isi revina tensiunea la un nivel cat de cat normal.
  Raspunde 2 Like
 • Andreea Nita
  Deci ce este mai exact? Nu prea imi este clar. Este o pastila ceva? De unde stiu daca functioneaza?
  Raspunde 3 Like
 • Gabriel Filip
  Am luat programul asta pt mama mea. Are problem de hipertensiune si colesterol.Tensiunea a inceput sa scada desi nu este inca la un nivel normal. Cred totusi ca va ajunge la unul normal. Si apoi sper sa vorbeasca cu dictorul sa ii scoata din medicamente.
  Raspunde 5 Like
View 532 more
Facebook plugin

Așadar, spre norocul tău, Ai VARIANTA TREI Investește câteva minute acum și salvează-ți viața. Ține minte, știu ce înseamnă. Am fost și eu în locul tău, în starea de disperare pe care o trăiești tu. Nevasta mea era foarte îngrijorată de ceea ce mi se întâmplă. Până când am descoperit această metodă de a scădea tensiunea natural! Iar această soluție o împărtășesc astăzi cu tine. Aceste trei exerciții simple sunt atât de ușoare de făcut și atât de eficiente încât chiar oricine le poate încerca. Imediat după ce primești programul, în urma achiziției, vei putea începe să faci exercițiile. Mulți oameni semnalează rezultate încă din prima zi de exerciții. Iar după ce le efectuează vreme de o săptămână se vindecă complet.

“Le-am încercat și funcționează”

“Stimate domnule Mircea Rădulescu, sunt Alin. V-am mai scris alaltăieri. Vreau doar să vă spun că vă sunt profund recunoscător pentru exerciții. Le-am încercat și funcționează! ” Alin (Calarasi)

Așadar, în câteva momente, când te vei hotări faci comanda, nu vei primi în schimb un ghid, sau o ofertă de milioane. Ceea ce vei primi va fi o șansă în plus la sănătate, prin intermediul unei metode ușoare, sigure și simple care îți va reduce tensiunea arterială fără vreun fel de medicamente. Pasul următor îți aparține. NU vei fi nevoit să depinzi de medicamente pentru tensiune pentru tot restul vieții și nici să fi cobaiul firmelor de medicamente, încercând pe propria-ți piele efectele secundare. Ai nevoie doar de aceste 3 exerciții Știi foarte bine cât de serioase sunt problemele de hipertensiune. În cele din urmă duc la infarct, atac de cord, insuficiențe renale sau chiar orbire. Mai simpu spus, o să te doboare. Fiecare zi care trece e ca un joc de alba-neagra cu propria ta viață. Ai prieteni, ai familie. Tu ții la ei și ei ții la tine. Îi iubești și te iubesc. Ai grijă de sănătatea ta. Rămâi lângă ei cât mai mult timp.


Oferta este valabila pentru perioada :
in limita stocului disponibil.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.