Odkrijte, kako z nekaj preprostimi metodami in recepti lahko dosežete tlak normalne vrednosti

Nadaljujte z branjem in spoznali boste, kako lahko na naraven način normalizirate tlak brez stranskih posledic! Dragi prijatelj! Ste na poti, da odkrijete alternativno metodo, s katero lahko hitro in za vedno normalizirate arterijski tlak. Ni pomemben vzrok vaše težave – če je vzrok prevelikega tlaka genetski ali visoka raven holesterola, stres ali nekaj drugega – vam lahko vaje, ki jih boste spoznali, pomagajo! Še več, te vaje….
 • nimajo sekundarnih učinkov,
 • učinek je lahko viden po tednu dni,
 • učinkovite so pri več kot 88,7% tistih, ki jih poskušajo,
 • vzamejo vam samo nekaj minut dnevno,
 • ne potrebujete dodatkov k prehrani niti diete,
 • tako preprosto jih je izvajati, da lahko poskusi vsak ,
 • rezultati so trajni,
 • tlak se bo znižal in tak tudi ostal!

To je ena najbolj preprostih, najlažjih in najbolj učinkovitih metod za znižanje arterijskega tlaka na normalno vrednost, brez sekundarnih učinkov, ki vedno spremljajo vse vrste tablet, ki so vedno bolj ali manj sumljive. In verjamite mi… Malo je manjkalo, da sem z življenjem plačal to odkritje. Moje ime je Bogusław Baczkowski. Poznal sem raziskovalca na področju (ponovnega) doseganja zdravja z naravnimi in naturalističnimi metodami. Članki, ki sem jih napisal, so objavljeni v mnogih časopisih in na spletnih straneh v državi in nekateri so prevedeni in objavljeni v tujini. V nadaljevanju vam bom povedal, kako sem kot napako odkril metodo naravnega zmanjševanje tlaka, ko sem že 30 let trpel zaradi visoke ravni le tega. Kar sem odkril je bilo tako preprosto, a kljub temu in učinkovito, kar me je pripravilo do tega, da sem zapisal program, ki je po statistiki, s katero razpolagam, pomagal 90% tistim, ki ga uporabljajo v manj kot tednu dni. Kot ste vi zdaj, sem bil tudi jaz tempirana bomba. Moj tlak je bil običajno 185/129. Po medicinskih knjigah bi se moral preseliti “tja” že pred mnogimi leti. A po naravi sem bolj trmoglav. Odločil sem se, da zdržim. Moj zdravi slog življenja je prav tako veliko pomagal. Hranil sam se dobro, vsak dan sem telovadil in rezerviral sem si nekaj trenutkov za svojo sprostitev. No kljub vsemu temu mi ni nič ni pomagalo pri hipertenziji. Vsak dan sem si meril krvni tlak. Govorili so mi, da sem paranoičen, a številke so opravičilo za tako navado, saj je tlak rastel, z njim pa tudi moje skrbi. To ni bil strah, da me ne bo več, ampak, da bodo žena in otroci ostali brez mene.

Imam čudovito družino in tu se ji zahvalim, ker so mi stali ob strani, ko sem se zdravil in, ko sem pisal to knjigo. Res je, da bi brez njih že zdavnaj izgubil motivacijo in ambicije. Bil sem tako obupan, da sem ne glede na to, kako sovražim jemanje tablet, razmišljal, da bi jih začel jemati. Še mnogo bolj sem razmišljal o tem, saj je na tem vztrajal tudi moj zdravnik. No, kot sem že povedal, sem zelo trmoglav. Odklonil sem jemanje zdravil. Čeprav so mi ljubše naravne metode zdravljenja, nisem tip človeka, ki bi nasprotoval tradicionalni medicini.

Redno obiskujem zdravnika, nisem niti malo nerazumen, ko gre za zdravje. Zdravnikom dolgujem življenje, kot tudi več milijonov ljudi. Ko sem imel le nekaj let, mi je nek romunski zdravnik operiral srce. Globoko mu bom hvaležen celo življenje, ker(saj) vem, da sem eden izmed več tisoč ljudi, ki jim je rešil življenje. Ampak kljub temu se ne strinjam s tem, da bi tablete jedel kot bombone. Naše telo mora biti sposobno, da se proti nekaterim motnjam bori samo. Drugače bo vse slabše in bolj občutljivo. Vedno , ko govorimo o motnjah, je treba pomisliti na vse izhode, a kar sem jaz odkril, to je presenetljivo. Ponovno potrjene študije na več prestižnih univerzah na različnih delih sveta kažejo, da vsa zdravila za uravnavanje krvnega tlaka pravzaprav POVEČAJO možnost srčne kapi ali infarkta.

TUDI ČE SE TLAK ZNIŽA, SO LAHKO SEKUNDARNI UČINKI ZA SRČNE BOLNIKE SMRTONOSNI. IZGLEDA NEVERJETNO.

Navedel bom nekaj primerov, da vas prepričam. Nedavna študija, ki jo je izvedla prestižna medicinska univerza v ZDA kaže, da blokatorji kalcijevih kanalov, zdravila, ki so zadolžena, da preprečujejo vstop kalcija v celice, letno povzročijo 85.000 smrti, ki bi se jim lahko izognili. In to samo zaradi tega, ker blokatorji povzročajo srčne napade ali infarkte. Smrt je povzročena tudi z gastrointestinalnimi krvavitvami in motnjami, ki so povzročene v jetrih in ledvicah. Še posebej, če je bolnikov imunski sistem oslabljen, lahko bolnik iz istega vzroka trpi zaradi številnih bolezni. Nacionalna oblast na področju zdravljenja srca, pljuč in krvi v ZDA, je sporočila, da eno izmed najpogosteje uporabljenih zdravil proti arterijskemu tlaku, bistveno poveča tveganje za nastanek raka. Raziskovalci Državne univerze na Danskem so objavili, da ima približno 15% uporabnikov zdravil za znižanje holesterola starejših od 50 let težave z živčnim sistemom, ki je z uporabo teh zdravil neposredno prizadet. Mednarodni tisk je nedavno prav tako objavil, da so takšna zdravila povzročila smrt in ranila več ljudi, kot je bilo sprva objavljeno v uradnih statistikah. Takih primerov je preveč, a ostal bi na tem mestu. Temeljna ideja je, da ni razloga za jemanje zdravil, ki lahko povzročijo več slabega kot dobrega. Še več vsak zdravnik vam bo povedal, da ko enkrat začnete jemati ta zdravila, se telo nanje navadi, zato včasih lahko od zdravil postanete odvisni za celo življenje. Razen, če poznate alternativo za zniževanje krvnega tlaka.

ZAPOMNITE SI:

Če trenutno jemljete zdravila za nadzorovanje ravni holesterola ali proti arterijskemu tlaku, NE PREKINITE JEMANJA. Če preprosto prenehate s terapijo, ste izpostavljeni velikemu tveganju. Zato vas prosim, da se pred uporabo mojega tretmaja za zniževanje krvnega tlaka posvetujete s svojim zdravnikom. Na temelju rečenega se postavlja vprašanje: “Če so te študije javne, zakaj se ta zdravila sploh še prodajajo?” Želim ostati na tem vprašanju. Tako vi kot jaz vemo, katere stvari delujejo. Denar diktira vse! Velike družbe, ki proizvajajo ta zdravila, so zelo močne, a korupcija obstaja na celem svetu, ne le pri nas. Po drugi strani pa pride do velikih težav, ko želimo s trga umakniti že odobrena zdravila . Večina zdravnikov svoje delo poskuša opravljati na osnovi tega, kar jim je znano. Njihova težava je, da imajo le dve izbiri: Ali napišejo recept za zdravilo ali te operirajo. Uporabljajo metode, ki so že preizkušene pri drugih zdravnikih pred njimi in prestrašeni so ob idejah, da bi poskusili nekaj izven sistema, tudi če ni škodljivo in nima sekundarnih učinkov. Vračam se na svojo zgodbo. Povedal sem vam, kako je bil moj krvni tlak ves čas visok in, kako sem se odločil, da bom povrnil svoje zdravje. Preizkušal sem vse naravne metode, na katere sem naletel. In ker sem dolgo iskal, mi verjemite, da sem odkril številne. A zdelo se je, da niti ena ne prinaša učinkov. Ne mislite, da pretiravam, a resnica, da me morda nikoli več ne bo, me je prestrašila. Statistično v enem letu največ ljudi umre zaradi težav povezanih s povišanim tlakom in število celo prekaša tiste, ki umirajo za rakom. Pred približno 20. leti so bila objavljena medecinska dela, ki so dokazovala, da znižanje arterijskega tlaka za le 2 enoti, zmanjša tveganje za infarkt za približno 15%. Izračunajte si, kam vodi zmanjšanje za 30 enot, če je potrebno.

“…vse je naravno in brez tveganj”

“Gospod Bogusław Baczkowski, vaje, ki jih predlagate resni no delujejo! Dva tedna sem sledil va emu programu in tlak znižal iz 160/90 na 136/78, kar je čudež! Preden sem začel z vajami, sem bil prepričan, da se bom vdal svojemu zdravniku in začel jemati zdravila – ne spomnim se katera. Naletel sem na vašo e- stran in si rekel, da ne more škoditi, če poskusim. Posebno, ker je vse naravno in brez tveganj. Da veste, ni mi žal, da sem poskusil. Nasprotno, želim se vam zahvaliti za distributiranje svoje metode! S spoštovanjem! C.G.

A ZDAJ KRATKA POJASNITEV

Možno je, da ne boste takoj videli povezave, a z malo potrpljenja boste spoznali, da ima ta pojasnitev nalogo, da vam da ključ do znižanja arterijskega tlaka. Vedno sem imel rad konje. Nekega dne sem gledal TV oddajo o poznanem dreserju konj, ki bi moral izvesti demonstracijo dresure s prelepim divjim pastuhom. Zamislite si za trenutek tega mladega pastuha, pripeljanega naravnost s planine. Močna, ognjevita žival nikoli v življenju ni videla avtomobilov in ljudi. Njegov celoten duh je obupno vreščal od strahu in nelagodja. Pulz in tlak mladega pastuha sta močno narasla, ko je bil ujet in pripeljan s planine. Bil sem presenečen, kako je za manj kot 10 minut Monty v celoti spremenil stanje napetosti v žrebcu. Učinek dresure na žival je bila neverjeten:
 • pastuh se je popolnoma umiril,
 • pulz se mu je upačasnil,
 • postal je poponoma sproščen in osredotočen,
 • arterijski tlak se mu je vrnil na NORMALO.
In vse to v kratkem času, dokler si skuhaš in pripraviš skodelico čaja. Ne bi verjel, če tega ne bi videl na lastne oči. Nekaj se je v notranjosti živali spremenilo, pretvorilo v nekaj povsem drugega. In to me je pripeljalo do razmišljanja… Se lahko ista tehnika uporabi tudi pri ljudeh, ne samo pri konjih? Ali bi lahko za zniževanje svojega tlaka tudi jaz uporabil to tehniko? Izgledalo je malo verjetno, a nisem imel česa izgubiti, če poskusim. Moje raziskovalne znanje o zdravju mi je pomagalo, da sem takoj razumeti, kakšen je postopek, zato sem ga začel takoj preizkušati. Izvedel sem prvo skupino vaj s tem, da sem jih dva tedna izboljševal in menjaval, da bi našel optimalno možnost. Po dveh tednih sem si izmeril tlak. Bil je nedeljski večer v sredini avgusta. S strahom sem spremljal iglo manometra. Bil je to trenutek, ki ga je težko pozabiti. Preprosto nisem mogel verjeti svojim očem. Moj tlak je bil 119/76. In žena je padla v ekstazo. Veselila se je bolj kot jaz sam in celo potočila je solze sreče. Do tistega trenutka se nisem zavedal, kako jo je skrbelo zame in me je še vedno ljubila. Otroci so zakrbljeni pritekli v sobo, da naju vprašajo, kaj se dogaja. Povedal sem jim in potem smo se vsi objeli in skupaj jokali. Nisem imel več vzroka za zaskrbljenost, da se česa bojim! Naslednji teden mi je tlak nekajkrat narastel in padel, toda nikoli tako močno kot prej. Zdaj, ko je minilo že nekaj let, težav tlakom. Moja tehnika se je sčasoma še nekoliko izboljšala in zapisal sem tri enostavne tehnike, ki skoraj v vseh primerih znižajo arterijski tlak pod 120/80. Moja metoda je hitrejša kot delovanje zdravil za srce! Še več, nima sekunrdanih učinkov. Tisoči klientov so jo poskušali in dokazali, da je uspešna in učinkovita.

Vzroki njihovih arterijskih tlakov so bili zelo raznovrstni:

 • genetsko nasledstvo,
 • povečan holesterol,
 • stres in tesnoba,
 • … in veliko število drugih dejavnikov.

“Glavoboli, ki mi niso dali miru celo življenje, so popolnoma izginili in počutim se poln energije. ”

“Imam 62 let in že več let trpim zaradi hipertenzije ki je značilna, za starejše. Pred dvema tednoma sem pričel z vašimi vajami za znižanje tlaka in izjavljam, da sam zelo zadovoljen. Ne le, da se mi je tlak normaliziral, a opazil sem, da je včasih še nižji. Glavoboli, ki mi niso dali miru celo življenje, so popolnoma izginili in počutim se poln energije. Hvala vam. Vaša metoda mi je zdravstveno pomogala bolj, kot sem pričakoval.” J.D.

“Ne da se opisati z besedami,kako zadovoljen sem”

“Dragi gospod Boguslaw Baczkowski Več kot teden dni izvajam program vaj in že opažam zniževanje arterijskega tlaka. Preden sem začel s programom, je bil moj tlak 146/110, a sedaj manometer kaže 136/77. Ne da se opisati z besedami, kako sem zadovoljen. Hvala vam za ta program vaj.” M.V.

Ne glede na vzroke previsokega TLAKA, so moje vaje delovale.

Številne izmed mojih strank imajo veliko višji tlak, kot sem ga jaz kadar koli imel. Vsi so prejemali terapijo z zdravili, preden so poskusili moje tehnike proti povišanemu tlaku. Pri vseh deluje enako dobro! No, pustimo zdaj to zgodbo in zaključimo s svojim pojasnilom. Verjetno si postavljate vprašanje, kakšne so te tehnike in kako bi delovale v vašem primeru. Tudi do tega bomo kmalu prišli… No, pred tem moram pojasniti …

Kaj pravzaprav povzroča hipertenzijo?

Verjetno ne tisto, na kar ste najprej pomislili. Najprej morate vedeti, da niste dobili povišanega tlaka niste prejeli preko noči. Hipertenzija je nastala dosti prej, kot ga je lahko pokazal merilec. Večina zdravnikov in strokovnjakov prizna, da ne vejo veliko o vzrokih povišanega traka, čeprav poznajo nekatere njegove pokazatelje. Težko je najti rešitev. Vsak ima včasih trenutke, pri katerih tlak raste ali pada. To je popolnoma običajna stvar ob pogojih stresa ali ko se telesno vadi. Do težave pride šele takrat, ko ostane na povišanih vrednostih in se ne zniža, ko oseba počiva. Ko imaš povišan tlak, srce črpa več krvi, kot so jo arterije brez napora sposobne prevzeti. Arterije začnejo postajati trše. Kot pri zarjavelih ceveh, lahko otrdele stene arterij Z notranje strani počijo, ko se skozi njih pretaka kri pod visokim tlakom. Holesterol in druge maščobe iz krvi se počasi nabirajo v teh špranje v arterijah , kar povzroči nadaljnjo otrdelost sten krvnih žil in njihovo debelitev. Tako pride do zloveščega in smrtonosnega začaranega kroga… Ko vse manj krvi uspe steči skozi zožene arterije, tlak, s katerim je kri črpana, naraste. Srce poskuša pretakati zadostno količino krvi za telo in prične črpati z vse večjo silo in s tem povečuje tlak. Živčni sistem čuti, da je tlak krvi prevelik in poskuša rešiti težavo. Edina rešitev, ki jo živčni sistem lahko izvede, je, da skozi arterije spusti va krvi. Otrdele arterije seveda tega niso več sposobne in se težko razširijo. Tako da… Naslednje, kar skuša živčni sistem storiti je, da ledvice prisili k odpravljanju več soli in vode, da bi se volumen krvne tokočine v telesu zmanjšal. Pravilo je preprosto: manj tekočine, manj tlaka.

Je težava rešena? Ni!

Krvne tekočine mora biti dovolj iz dobro utemeljenega razloga v telesu dovolj. Kri je odgovorna za distribucijo kisika in hranljivih snovi po celem telesu. Vsaka celica prejema kisik in hranljive snovi. Zmanjšanje količine tekočine samodejno pomeni, da del celic telesa ne prejme hranljivih snovi in te začnejo pošiljati alarmna sporočila: Pozor, imamo težavo! Zamislite si, kaj se dogaja v glavnem štabu vašega mozga. Srce kriči: “Moram črpati več krvi v čim krajšem času!” Ledvice kričijo: Krvni tlak je nevarno visok, moramo zmanjšati količino tekočine v krvi!” Telesne celice pa kričijo: Lačne smo, pošljite kri!”… In živčni sistem sporoča: “Naš običajen odziv, da razširimo arterije, da spustimo večjo količino krvi, ni ni bil uspešen!” Nekaj je močno narobe! Delu mozga, ki nadzira samodejne odgovore, ostane le ena rešitev. Potrebno je poslati resna sporočila v vse dele telesa. Smo v stanju preplaha! Takšno stanje povzroči, da se stanje le še poslabša. Vsaka celica v telesu se napreza in se z vsemi močmi poskuša boriti proti nevarnosti. Zahtevajo vedno več hranljivih snovi, da bi lahko obvladale situacijo. Srce bije hitreje in s tem povečuje arterijski tlak. Ledvice na vejo, kaj storiti, razen da prenehajo delati. Vse to se dogaja, medtem ko mi mirno sedimo in beremo te besede. Niti zavedamo se ne, da… smo lahko prav sedaj na pragu infarkta ali srčne kapi! Vse, kar sem vam pojasnil, je dobro znano v medicinski stroki. Vprašajte zdravnika. Do pravih težav pride, ko poskušamo nadzirati dele tega začaranega kroga. Na primer, zdravila, ki povečajo raven tekočine, ki jo potrebujejo ledvice, lahko začasno znižajo arterijski tlak. Ampak tako se stvari samo poslabšajo, saj celice srca ne dobijo dovolj krvi. Novo krizno stanje! Poleg tega so tu tudi sekundarni učinki, ki jih zdravila vedno imajo in povzročijo preveč težav, kot jih je mogoče tolerirati. Edina trajna rešitev visokega tlaka je, da prekinete ta začarani krog. Ena od možnosti za to so vaje, v katerih uporabljate telo in pamet, kar sem se tistega dne naučil od dreserja: “Pavza za osredotočanje.” Da razložim: Zamislite si, da ste v risanki. Vstopate v sejno sobo, kjer so že srce, ledvice, možgani in zastopnik celic. Vsi se prepirajo, kako bi rešili težavo neelastičnih arterij in povišanega tlaka. Vsi so nervozni in frustrirani. Zdaj pa si zamislite, da jih vi- veliki pogajalec, uspete prepričati, da se enostavno umirijo in sprostijo. Naj naslednjih nekaj minut ne počnejo prav ničesar. Sam to imenujem “pavza za osredotočanje”. Dokler vsi stojijo v sejni dvorani in se mirijo, rešitev postaja vsem jasna:
 • prekinemo stanje preplaha, tako da celice za svoje delovanje ne potrebujejo toliko krvi, da bi delale,
 • upočasnimo srčni ritem, da bi zmanjšali tlak v arterijah,
 • upočasnimo ravnotežje vode in soli, ki sproščata ledvice,
 • ko se umirjamo, se telo zdravi samo,
 • Telo potrebuje samo (le) to “pavzo za osredotočanje”, da se vsi umirijo, sinhronizirajo in osredotočijo na svoje naloge. S časom se arterijski tlak zniža, arterije pa ponovno postanejo elastične, da bi se lahko sprostile. Začarani krog slabega zdravja je tako razbit in nevarnost srčne kapi ali infarkta skoraj ne obstaja več.

“Neverjetno po samo dveh delovnih sejah!”

“Včeraj sem preizkusil avdio zapise. Nisem šel na hitro hojo, ampak sem izbral igro na prtih, ki ste jo predstavil v zapisu. Preveril sem tlak pred in po vaji.Pred je bil 180/115, po vaji pa 150/90. Neverjetno samo po dveh delovnih sejah! Zdi se, da se z ničemer ne da tako dobro boriti s te avami, ki povzročajo visok arterijski tlak. Zdi se, da ko se staramo(jaz imam 56 let), se ne moremo rešiti napetosti razen z vajami, ki ste jih opisali. A.G.

telovadiš s telesom in umom!

Ni lahko razložiti, kako te vaje delujejo. So stvar za katero potrebuješ nekaj izkušenj, če jo želiš popolnoma razumeti. Edino kar lahko rečem je, da z vaše strani ne zahtevajo nobenega napora. Ko jih delate, morate sedeti ali počasi hoditi po sobi. To je prijetna kombinacija fizično- psihičnih vaj. Preprosto povedano, vadite telo in um. Torej, ni važno, če nimate fizične kondicije, vaje lahko opravlja vsak. Seveda boste prejeli podroben vodič, v katerem boste izvedeli, kaj je treba storiti in kako delujejo. Tako boste odvisno od tega, kar vam je všeč, v kratkem času imeli vse, kar potrebujete za znižanje krvnega tlaka. Vaje ne zahtevajo veliko vašega časa, manj kot 30 minut vsak dan. Vse tri vaje trajajo približno 40 minut, a dovolj je, da vsak dan izvedete eno ali dve vaji. Večina ljudi si zniža tlak na normalnega v manj kot tednu dni. Če to preračunamo, vse skupaj traja 3 ure. Se sliši dobro? Tri ure je vredno porabiti za kakih 30 let zdravja, ali ne? Tudi jaz tako mislim.

“Brez zdravil!”

“Investirala sem v vaš program in le enkrat izvedla tretjo vajo,. Po tem sem nekaj ur spala. Pribli no ob enajstih naslednjega dne sem si zmerila tlak, ki je bil 127/63/91. Nisem mogla verjeti. Nisam več vzela običajnih štirih tablet in sem ponovno preverila stanje ob 17. uri: 136/79/81. Brez zdravil! Mislim, da bom ponovno izvedla tretjo vajo za kakih deset minut v četrtek in potem šla spat. Naslednjič bom izvedla vse tri vaje. Želim si dokazati, da lahko sama dosežem,dobro počutje.” D.S.

NIZ ugodnosti:

Ko boste končali z vajami, se boste enako kot tisti divji žrebec, počutili umirjeno in osredotočeno. Mnogo tistih, ki so poskusili vaje, mi je povedalo, da so po tem živeli z notranjim mirom, ki ga do takrat še niso občutili. Ampak kar je bolj pomembno je TISTO, ČESAR NE OBČUTITE. Ko povišan arterijski tlak nima več simptomov, se ne boste počutili kot bojler s tlakom, ki počasi izgublja tlak in se umirja. Ne boste čutili niti tega, kako so si srce, ledvice in možgani opomogli. No, ko si boste izmerili krvni tlak, boste videli, da je normalen. Zamislite si samo, kako bo vaš zdravnik presenečen, ko bo videl, da je vaša hipertenzija izginila. Ne bo mogel verjeti. No, najboljši del zgodbe je naslednji: Ne boste več celo življenje bolni! Zakaj? Ker so zdravila, ki ste jih jemali, delovala na povišan pritisk. Ko jih začnete jemati, jih morate jemati celo življenje. Toda, ko pričnete z izvajanjem teh treh vaj, boste napadli resnični vzrok hipertenzije, ki vam bo prinesel ozdravitev.
Alimente si retete naturiste pentru hipertensiune arteriala

“… preprosto v prsih čutim manj bolečin!”

“Hvala vam za knjigo. Želim povedati, da vaše vaje izvajam 2 dneva in preprosto čutim, da me v prsih manj boli. Verjamem, da je to povezano z zmanjšanjem krvnega tlaka. Poleg tega še posebej delam na sistolnem pritisku, ki se mi je prav tako znižal s 145 na 128. Bil sem prepričan, da me bo stres, ki sem ga akumuliral v zadnjih dveh letih, stal glave. Kardiolog mi je hotel predpisati blokatorje kalcijevih kanalov skupaj z drugimi zdravili, vendar se ne želim predati njihovim sekundarnim u inkom. Tako trdno verjamem, da sem imel veliko srečo, da sem naletel na va o povezavo. Vaše vaje vsem priporočam!” S.O.

“… ne da bi se držal nobene diete”

“Pred devetimi leti sem začutila te ave z previsokim krvnim tlakom. Osem let sem jemala zdravila, ki mi jih je predpisal zdravnik. Jemanje zdravil me nikoli ni pomirilo, ker zdravila- to sem vedela od začetka – ne zdravijo te ave, ampak jo le upo asnijo. Še več, še vedno sem imela povišan tlak. Pred nekaj tedni sem odkrila vaš program in imela srečo, da sem mu pričela slediti, ne da bi preveč razmišljala. V preteklih dvanajstih dnevih se mi je tlak bez kakršnekoli prehrambene diete stabiliziral na 74/118.” M.A.

Samo zamislite si…

Zamislite si, kako bi bilo, če bi uživali v miru, ki prihaja skupaj z novico, da ste zdrav in močan človek, ki bo živel dolgo, srečno in napredno življenje. Ko sem razlagal, kako preprosta in učinkovita je moja tehnika, se je veliko ljudi spraševalo, če ni to prelepo, da bi bilo res. Seveda, so se s preizkušanjem vaj prepričali sami, a prvotno so bili dvomljivi in nezaupljivi. Prepričan sem, da tudi vi iz istega razloga oklevate. Mislite, da je novica preveč dobra, da bi lahko bila resnična. Vaje naročite danes. Poskusite in občutite izkušnjo na svoji koži z normalnim krvnim tlakom. Nato obiščite zdravnika in opravite nekaj testov. Test srčnega utripa in krvnega tlaka. . Konec koncev storite vse, kar mislite, da se prepričate, da so vaje naredile, kar sem obljubil, da bodo naredile. Opazil sem, da stranke trdijo, da bolj vestno delajo vaje, če v njih vložijo nekaj denarja. Ko je stvar brezplačna, se ne trudijo dovolj. Če boste metodo plačali, jo boste bolj cenili. Poleg tega sem pisatelj in človek, čigar strast so raziskave na področju zdravja. To je način, kako si služim svoj kruh. Program stane manj kot zdravila, ki jih kupujete vsak mesec, manj kot obisk zdravnika. Da ne omenjam, koliko bi po srčnem napadu ali infarktu stali kirurški poseg ali zdravljenje v bolnišnici. Iz osebnih izkušenj vem, da boste na denar, ki ste ga porabili za ta program popolnoma pozabili, ko se bo raven vašega tlaka vrnila na normalno raven.

”Sinoči sem spala boljše kot kdaj koli prej v zadnjem času !”

“To kar delate, je čista arovnija. Včeraj sem kupila vaš paket in že se počutim bolje. Danes sem naročena pri zdravniku. Radovedna sem, kaj bo rekel. Vem, da mi bo v e. Upam, da se bom rešila zdravil, ki jih sovražim! Sinoči sem spala boljše kot kdaj koli prej v zadnjem času! Hvala vam.” A.D.
Skoraj vsem (več kot 90%svojih strank), ki izvajajo moje vaje, krvni tlak pade pod 120/80, ne, da bi spremenili svojo prehrano ali življenjski slog in to je čudovito! No, nekaterim to ni dovolj, tudi jaz nisem zadovoljen le s tem. Želim, da se resnično dokončno naravno ozdravite. Zato, če boste kupili knjigo Naravno izboljšanje krvnega tlaka, boste kot bonus prejeli raziskavo, ki vam jo nudim BREZPLAČNO, čeprav je njena vrednost 5 €.

ČE NAROČITE IZVOD, BOSTE DODATNO BREZPLAČNO PREJELI: KNJIGO “SKRIVNOSTI ZDRAVEGA ŽIVLJENJA”

5 € BREZPLAČNO!
Odkrijte, kaj vam lahko pomaga nadzorovatiin podvzeti vse primerne mere, da bi imeli zdrav življenjski slog.V tej knjigi boste odkrili 25 skrivnosti, kot so:
 • kako nadziratistres, jezo in količino soli, za zniževanje krvnega tlaka
 • V kakšni meri je organska hrana dobra za zdravje,
 • Kako vzdrževati zdravje s fizičnimi vajami tudi takrat, ko nimate dovolj prostega časa

In to ni vse! prejeli boste tudi: KNJIGO “IZ ŽIVLJENJA ODSTRANITE STRES IN TESNOBO”

5 € BREZPLAČNO!
S paktičnimi nasveti v tej knjigi odstranite stres iz vsakodnevnega življenja. Ko jo boste prebrali, boste odkrili:
 • Kako se izogniti obnašanju, ki povzroča stanje stresa,
 • Kako se izogniti napadom panike,
 • Hitre metode za preprečevanje stresa

Dobili boste tudi: KNJIGO “PRAKTIČNI VODIČ ZDRAVE PREHRANE”

5 € BREZPLAČNO!
Uporabite vse korake iz te knjige in lahko boste uživali v izrednih učinkihzdrave prehranena vaš organizem. V tej knjigiboste izvedeli:
 • Kako načrtovati zdrav obrok,
 • Katere hranilne snovi so potrebne za uravnoteženo prehrano,
 • Kako določiti količine in porcije za zdravo kosilo.

Kaj točno se nahaja v knjigi

 • Ta material vsebuje podrobne informacije, kako znižati krvni tlak z istim naravnim pristopom, kot je sprememba prehrane, uživanje nekaterih zelišč in zdravi življenjski slog.
 • Prav tako so prikazane zanimive stvari o tem, kako življenjski slog vpliva na arterijski tlak. Odkrili boste, kako toksini iz hrane, ki jo jemo iz življenjskega okolja, delujejo na krvni tlak.
 • Zvedeli boste več o učinku kajenja in potrošnji alkohola. Četudi se ne boste spuščali v podrobnosti, po katerih alkohol pomaga pravilnemu delu arterij in srca, boste izvedeli, da lahko tudi brez alkohola dosežete dvakratni učinek na organizem! Zanimivo bo brati tudi o dveh vrstah holesterola in maščob. Dve vrsti sta dobri, drugi dve pa škodljivi.
 • Niti to ni vse! Objavil bom tudi seznam desetih nujno potrebnih prehranskih dopolnil za nižanje tlaka. Vse jih lahko najdete v bližnji lekarni, a jih do zdaj verjetno niste opazili.
 • Poleg tega vam bom pokazal, katero hrano morate uživati, če želite prejeti enake hranilne snovi, kot so v prehranskih dopolnilih. Drugi seznam, za katerega sem ocenil, da ga je vredno prebrati, navaja pet vrst zdravilnih zelišč, ki znižujejo tlak skoraj nemudoma. Ta zelišča lahko naberete sami, ali pa jih kupite po ceni, ki je manjša od zdravilnih stvari, ki jih vsebujejo. Še več, nimajo nobenih stranskih učinkovi!
 • In na koncu, boste spoznali spremembe življenjskega sloga, ki jih morate storiti, če želite na naraven način brez zdravil znižati svoj krvni tlak.

Naslednji 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom, če naročite zdaj, boste plačali samo:

Plačaš samo:

35 €

23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

8

Zadnja prodaja dne:

Redna cena: 35 €. Danes: 23.9 €


Polno jamstvo za 30 dni!
Zadovoljstvo zagotovljeno

Knjiga je napisana tako, da jo je preprosto razumljiva in obvladujoča. Da bi bili prepričani, da imate vse razloge, za takojšen nakup in branje, prevzemam vsa tveganja in vam nudim trdno jamstvo!!

Če knjigo naročite danes, imate 30 dni za branje in upoštevanje nasvetov iz tega priročnika. Pričakujem, da boste prebirali in uporabili številne zapisane koncepte, da bi bili v čim krajšem času ponovo postali zdravi. Morali bi čutiti, da ste izvedeli informacijo, ki je vredna mnogo več kot majhne investicije!

Če ne boste zadovoljni, zahtevajte vračilo in brez vprašanj vam bomo vrnili denar.

Alimente si retete naturiste pentru hiperteniune arteriala

Tako je prav, hitro se rešite!

Zato, ker se na koncu nahajate pred tremi možnostmi: Prvo, ničesar ne boste storili. Pustili boste, da tlak še vedno narašča in ne boste vedeli, kaj se lahko zgodi danes, jutri ali čez mesec- dva. Samo zavedati se je treba, da je vsak dan čakanja veliko tveganje, ki ga s tem sprejemate. Edino, kar je zagotovo je, da se bo s časom stanje poslabšalo. Zato storite nekaj zase in za svojo družino. Obstajajo alternative. Druga možnost je, da jemljete zdravila. Mogoče že goltate zdravila ali o tem resno razmišljate. Zdravila proti povišanemu krvnemu tlaku pravzaprav povečajo tveganje za druge bolezni, kot je infarkt, srčna kap, itd. Stranski učinki zdravil so lahko drugo veliko tveganje in tisto, za kar ste mislili, da pomaga, a sčasoma pravzaprav povzroča več negativnih učinkov. Vendar ni potrebe, da tako nadaljujete. Če se z mano ne bi strinjali vem, da ne bi nadaljevali z branjem tega besedila.

Naslednji 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom, če naročite zdaj, boste plačali samo:

Plačaš samo:

35 €

23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

8

Zadnja prodaja dne:

Redna cena: 35 €. Danes: 23.9 €


Torej na vašo srečo. IMATE ŠE TRETJO MOŽNOST. Zdaj porabite nekaj minut in olajšajte svoje življenje. Zapomnite si, da vem, kaj to pomeni. Tudi jaz sem bil na vašem mestu, poln obupa, ki ga tudi vi sedaj preživljate – vse dokler nisem odkril naravne metode za znižanje krvnega tlaka! In to rešitev bom danes delil z vami. Te tri enostavne vaje je tako preprosto izvajati in so tako učinkovite, da jih lahko poskusi vsak. Takoj po plačilu boste prejeli program, ki ga lahko nemudoma izvajate. In po tednu dni vaj boste popolnoma zdravi.

“Preizkusil sem ga in deluje”

“Spoštovani gospod Boguslaw Baczkowski. Jaz sem Alin. Pisal sem vam že predvčerajšnim. Želim vam samo reči, da sem vam za te vaje globoko hvaležen. Preizkusil sem jih in delujejo!” C.G.

V nekaj trenutkih po naročilu boste ne boste prejeli čudnega vodiča, niti milijonske ponudbe. Prejeli boste še en način zdravljenja z uporabo preprostih, zagotovih in lahkih metod, ki bodo zmanjšale vaš krvni tlak. Nič več ne boste odvisni od zdravil za zniževanje tlaka, prav tako pa ne boste več poskusni zajčki farmacevtskih združb in žrtve stranskih učinkov. Potrebujete samo te tri vaje. Zelo dobro veste, kakšne so posledice povišanega krvnega tlaka. Na koncu povzročajo infarkt, srčno kap, odpoved ledvic ali celo slepoto. Preprosto povedano, zrušile vas bodo na tla. Vsak dan, ki mine, je kot igra na srečo z življenjem. Imate prijatelje in družino. Ljubi so vam, kot ste vi ljubi tudi njim. Skrbite za svoje zdravje. Z njimi bodite čim dlje.


Ponudba je odvisna od dostopnosti od:

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.