CSOKKENTI A KOLESZTERINT

Megdöbbentő titkok, amelyeket arra használhatunk, hogy drasztikusan lecsökkentsük a koleszterinszintet! 100 ponttal, csupán 21 nap alatt, természetes módon, könnyedén, és mindenféle kockázat nélkül!

Dobd a szemétbe a koleszterin csökkentésére használt gyógyszereidet egyszer s mindenkorra, és használj igazolt természetes eljárásokat, amelyeket sehol máshol nem találsz meg

Kedves barátom, mielőtt felfedeznéd azt a hihetetlen módszert, amely garantáltan csökkenti koleszterinszinted, és megszabadít a szívroham veszélyétől, engedd meg, hogy feltegyek néhány egyszerű kérdést:
 • Problémáid vannak a magas koleszterin miatt?
 • Úgy szeded a gyógyszereket (pl. Lipitor vagy Crestor) a koleszterinszint csökkentésére, mintha cukorkák lennének?
 • Sokat költesz a nehezen megkeresett pénzedből arra, hogy csökkentsd a koleszterinszinted – anélkül, hogy bármilyen eredményt érnél el e tekintetben, a nagy rakás orvosi számlát leszámítva?
 • Nap mint nap szenvedsz a koleszterincsökkentő gyógyszerek által okozott mellékhetásoktól?
Ha a válaszod, a fenti kérdések bármelyikére „IGEN”, akkor mindenképp el kell olvasnod ezt a cikket, mert meg fogja változtatni az életed.

Én is átmentem ezen

Sziasztok, a nevem Fekete András – egészségügyi kutató, az egészséget szolgáló alternatív módszerek szakértője vagyok, régebben problémáim voltak a koleszterinnel. Nem sokkal ezelőtt én is a te helyzetedben voltam. A koleszterinszintem rendkívül magas értékeket ért el (300-nál kissé magasabb szintet! ), egy lépésnyi távolságra voltam az műtőasztaltól (vagy még rosszabbtól), és tudatában voltam annak, hogy csak idő kérdése, hogy a szívem megadja magát. Első ízben felfedem az úgynevezett „koleszterinipart”, és ismertetem azt a csodás módszert, amely ketyegő bombából, teljesen egészséges emberré változtatott!

Személyesen láthatják, hogyan sikerült legyőznöm a Koleszterint:

 • Veszélyes gyógyszerek nélkül, amelyek tulajdonképpen többet ártanak, mint használnak,
 • Olyan étrend nélkül, amely arra kötelez, hogy napont háromszor zöld salátát egyél.
 • Anélkül, hogy drága szabadidődet a futópadon vesztegetnéd, mint egy túlhajszolt kísérleti egér.
 • Operációk, gyógyszerek vagy „csodás gyógyulásnak” kikiáltott alternatív orvosságok nélkül

Képzeld el a következőt: az orvosod rendelőjében várakozol, és azt hiszed, rutinvizsgálat következik. Ekkor kinyílik az ajtó, és meglátod az orvost, aki összevont szemöldökkel lép be. Azonnal rájössz, hogy borzalmas dolog történt.

És akkor közli a szörnyű hírt: „Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a koleszterinszintje hihetetlenül magas” . Ezt követően pedig még egy kést szúr a szívembe: „Attól tartok, hogy ha az állapota nem javul a közeljövőben, kénytelenek leszünk megoperálni … másképp, félő, hogy nem sokáig fog élni”. És abban a pillanatban arra gondolsz: hiába követted az orvosod javaslatait: hiába vetted be a megfelelő órákban a felírt gyógyszereket, hiába csökkentetted az egészségtelen ételek mennyiségét és hiába jártál időnkét edzőterembe. És akkor megkérdezed magadtól: „hogyan lehetséges, hogy még mindig magas a koleszterinszintem, ha minden tanácsot pontosan követtem?” Találd ki, miért? Ugyanez történt velem is. Ha pillanatnyilag el is csüggedtem, végül is előnyömre vált ez az eset, mert olyan ambíciót fejlesztett bennem, ami arra késztetett, hogy kiutat találjak ebből a koleszterin-útvesztőből, amiben találtam magam.

Mindent kipróbáltam

Elhiheted: az összes úgynevezett „kezelést”, ami létezik, kipróbáltam, mielőtt megtaláltam a magas koleszterin leküzdésének ezt a útját.

Megpróbáltam:

 • A zsírok csökkentését
 • A kevesebb zsír fogyasztását
 • Úgy nyeltem a fokhagymás tablettákat, mint kacsa a nokedlit
 • Éjjel-nappal gyakorlatokat végeztem
 • Megkerestem a legkorszerűbb gyógyszereket
 • Kipróbáltam az akupunktúrát
 • Zöldségdiétát folytattam

Tudod mire jöttem rá?

99%-ban semmi sem segít a koleszterin csökkentésében. Tudod mi az, ami még ennél is meglepőbb? Még ha ezek közül egyesek csökkentik is a koleszterinszintet, nem csökkentik a szívroham veszélyét. Mi nincs rendben ezzel? A kutatásaim alatt felfedezett dolgok egyike, hogy egyes gyógyszerek mennyire haszontalanok! Szkeptikusan hangzik?

Vedd tekintetbe ezeket az elképesztő dolgokat:

 • Ha mégannyi pénzt is költesz a koleszterin gyógyszerekre, mint eddig soha, az elhalálozások 41%-a akkor is a szívbántalmaknak tulajdonítható.
 • Az Amerikai Egészségügyi Szövetség Hírlapjában megjelent egyik szakvélemény szerint, a zsírban szegény étkezés egyáltan nem csökkenti a szívrohamok kockázatát..
 • A Washingtoni Orvosi Egyetem kimutatta, hogy bár a koleszterin gyógyszerek segítenek annak csökkenésében, de semmivel sem változtatják meg annak az esélyét, hogy szívrohamban halálozz el.
 • Meglepően sok: a betegek 36%-án jelentkeznek mellékhatások azok közül, akik koleszterincsökkentő tablettákat szednek.

A 22 milliárd dolláros hazugság

Sőt, még ennél is rosszabb, lelepleztük a koleszterincsökkentő gyógyszerekről szóló igazságot: ezek a gyógyszerek nagy vállalkozást jelentenek! A New York Times szerint nálunk az emberek nagyjából 22 milliárd dollárt (Igen, milliárd!) költenek ilyen gyógyszerekre. A több százmilliós reklámköltségvetés mellett, nem csoda, hogy minden 10. percben ilyen reklámokba botlasz tévénézés közben!

Érthető lenne, ha ezt a pénzt jó cél érdekében használnák. De sajnos ez távol áll ettől az esettől. Engedd meg, hogy elmagyarázzam az egészet. A koleszterin csökkentésének legismertebb gyógyszere a Statine, amely valójában csak átrendezi a székeket a Titanic fedélzetén. Mivel lecsökkenti a koleszterint, azt a látszatot kelti benned, hogy higgy magadban és az orvosodban, hidd azt, hogy minden rendben van, és hogy a gyógyszer tényleg hatékony. Találd ki, miért?

Ez a gyógyszer rosszat tesz neked, és pénzbe kerül, De nem akadályozza meg a szívrohamot!

Az újabb orvosi tanulmányok valójában kezdik kétségbe vonni, hogy egészséges-e testünk és szívünk számára, ha ezeket a vegyi anyagokat fogyasztjuk reggelire, ebédre és vacsorára. Az orvosok évtizedek óta egyetértenek abban, hogy fontosabb szívroham megelőzése, mint az annak okán keletkező mellékhetásoké. Különböző orvosi hírlapok közlései szerint: ezek a gyógyszerek tulajdonképpen megnövelik a szívroham lehetőségét.

Ez meg hogy lehetséges?

Ellenőrzés alatt tartja a koleszterinszintet, hogy csökkentse a szívbetegségek veszélyét

Ellenőrzés alatt tartja a koleszterinszintet, hogy csökkentse a szívbetegségek veszélyét Egyszerűbben mondva, minden oda vezethető vissza, hogy nem csak a magas koleszterinszint okozhat szívrohamot. Más szóval, az, hogy a koleszterinszinted alacsonyabb, mint azelőtt, nem azt jelenti, hogy ép bőrrel megúsztad. Figyelem: Ha a tervemben található természetes módszerekkel csökkentedet a koleszterint, akkor valóban szívességet teszel a szívednek. Más részről, ha gyógyszereket szedsz, azok több rosszat tesznek a testednek, mint jót!

Endegg meg, hogy egy elrettentő példával éljek…

A koleszterin elleni gyógyszerek legfélelmetesebb mellékhatása, hogy rombolják az agyat. A Pittsburghi Egyetem tanulmánya kimutatta, hogy a Statins csökkenti az agy teljesítményét. Ebben a tanulmánybanaz alanyok 100%-a, aki Lipitort szedett , rosszabbul teljesített az adott intelligenciateszten, mint azok, akik nem szedték a gyógyszert. Rosszabbul, minél jobban „működött” a gyógyszer, annál alkalmatlanabbak voltak.! Ha esetleg azon a nézőponton vagy, hogy feláldoznál pár neuront annak érdekében, hogy egészséges szíved legyen, nos a kegyetlen valóság az, hogy ezek a gyógyszerek még csak nem is támogatják a szív működését!

 

Nem vagyok őrült

Mielőtt azt gondolnád, hogy azzal töltöm az időmet, hogy CIA repülőgépeket kutatok az égen, szeretném, ha megértenéd, nem vagyok őrült, aki összeesküvés-elméleteket gyárt. Azok a következtetések, amelyeket itt feltüntettem, neves orvosi hírlapokban közölt tudományos tanulmányokból – nem valaki blogjáról származnak. Nem gondolom, hogy az olyan nagy gyógyszerészeti vállalatok, mint a Pfizer arra játszanak, hogy ártatlan embereket öljenek. Más részről naiv dolog lenne azt gondolni, hogy a pénz nem játszik fontos szerepet azokban a döntésekben, amelyeket az orvosok hoznak (végül is ők is emberek). Hiszed vagy sem, sok olyan híres orvos van, akik velem együtt harcolnak a koleszterin ellen úgy, hogy kizárják a gyógyszereket. A világ egyik legjobb orvosa, George Mann, aki a Framinghami Kutato Intézet, szívhez kapcsolódó tanulmányok projektjének egyik igazgatója, olyan mítoszokat emel ki, amelyek a magas koleszterinszint kezelésére vonatkoztak: „Ez a gondolat olyan sokszor bizonyult hibásnak, és mégis, különböző büszkeségi, haszonszerzési és előítéleten alapuló okok miatt, ez a hipotézis továbbra is kiaknázásra kerül a tudósok körében, az olyan vállalatok által, akik alapok begyűjtésével foglalkoznak, az élelmiszeripari vállalatok és akár kormányhivatalok által is. A nyilvánosságot becsapják századunk legnagyobb egészségügyi területen elkövetett szélhámossága által.” Bizonyos, hogy Dr. Mann rendelkezik a kijelentéseit megfeleően alátámasztó kutatási eredményekkel. Ahogyan most te, én is szkeptikus voltam az elején. De ahogyan ők is mondják, „a számok nem hazudnak”.

Nem akartam elhinni

Miután rájöttem, hogy a gyógyszerek rövidítik a halálhoz vezető utat, azonnal keresésbe kezdtem, hogy találjak valamit, ami működik.

Számtalanszor végiglapoztam az orvosi szaklapokat, az első oldaltól az utolsóig átolvastam a kardiológiáról szóló könyveket, több hónapos kísérletezés és kudarc után, végül támadt egy ötletem. Olyan volt, mintha a fejem fölött kigyulladt volna egy izzó. Végre felfedeztem, hogy csökkenthetem a koleszterinszintet! Ahogyan azt te is tudod, egy dolog, ha van egy ötleted, de teljesen más, hogy az miként működik a hétköznapi életben. Akkor döntöttem úgy, hogy saját testemet használom kísérleti alanyul, hogy lássam, működik-e a gyógymód, amire ráleltem. Boldogan mondhatom, hogy működött! A koleszterinszintem jelentősen csökkent mindössze 21 nap alatt, amikor is a gyógymódot teszteltem!

Azt mondtam: „El vagy bocsátva!”

A következő alkalommal, amikor orvosnál jártam, a dolgok egészen másképp álltak. Nem vonta össze szemöldökét, mosolyogva lépett a terembe. A boldogság tetőpontja volt, amikor ezt mondta nekem: „Ez figyelemre méltó! A koleszterined száz ponttal csökkent, kevesebb, mint egy hónap alatt”. Megkérdezte, mit tettem? Hogy szedtem-e a gyógyszereket, amiket felírt? Új edzési tervet követtem? Csak zöldségeket ettem? Tudtam, mit kell tennem. Még ha orvosom jóravaló és jószándékú ember is volt, nyilvánvalóan nem tudta, hogyan csökkentse koleszterinszintemet. Ekkor jött el a pillanat, amikor a legjobb Donald Trump-féle benyomást keltettem, és azt mondtam neki: „El vagy bocsátva!”.

Megdöbbenésemre, azokból az emberekből, akik kipróbálták, 93.2% esetében működött a program. Nem tudom, hogy a te esetedben működik-e, de úgy vélem, mindenki másmilyen. Tapasztalatból azt mondhatom, hogy mert nálam működött, az nem jelenti azt, hogy mindenkinél működik. Ezért próbának vetettem alá az új módszert. Olyan embereket kerestem, akiknek magas volt a koleszterinszintjük, és meggyőztem őket arról, hogy próbálják ki azokat a módszereket, amelyek nálam eredményt értek el. Őszintén, nem reméltem, hogy ennyire jól fog működni, ilyen különböző emberek esetében – de működött! Majdnem azonnal (általában 2 hét lefogása alatt), az összes ember, aki végrehajtotta a programomat, tanúja lehetett koleszterinszintje csökkenésének.

Júliusban a koleszterinem elérte a 238 értéket. Már július óta követem a „Csökkentsd a koleszterined 21 nap alatt” lépéseit, kis kivételekkel, amely annak tudható be, hogy szabadságon voltam. Múlt héten ellenőriztem a koleszterinem, és találd ki mit láttam? Drasztikusan lecsökkent! Az orvosom le volt nyűgözve, hogy ilyen rövid idő alatt javult a helyzet, ezen felül sikerült leadnom 6 kilót is.

Pál

Nagyon szépen köszönöm, hogy kiadták a „Csökkentsd a koleszterinszinted 21 nap alatt” című könyvet. Rengeteget segített, sikerült jelentős mértékben lecsökkentenem a koleszterinszintem. Mint gyógyszerész, beismerem, hogy a gyógyszerek nem nyújtanak megoldást minden egészségügyi problémára. De a könyved a megoldás részét képezi!

Johanna

Ez a könyv fenomenális. A módszert egyszerű követni és világos eredményeket mutat fel. Köszönöm, hogy rámutattál, hogy ha kis változást hozunk életünkbe, többet, és egészségesebben élhetünk.

Márta

Másokkal is meg kell osztanom!

Amikor láttam a programban rejlő hatalmas potenciált, tudtam, mit kell tennem, hogy népszerűvé váljon. Tollat ragadtam, és papírra vetettem mindazt, amit a koleszterinproblémákkal küzdő emberekkel végzett kutatás során tanultam.

MMost, első alkalommal, rendelkezésedre áll az az elektronikus könyv, amely számtalan férfinak és nőnek segített természetes módon és gyógyszerek nélkül lecsökkenteni a koleszterinszintet, és hogy hosszú, egészséges életet éljenek:

Hogyan csökkentsd a koleszterined 21 nap alatt természetes módon, egyszerűen és könnyedén

Az egyetlen olyan program, amely 100%-os biztonsággal, természetes és könnyedén követhető módon, 30 nap alatt garantálja az eredményeket, –minden melléhkhatás nélkül, gyógyszer nélkül, és kockázat nélkül, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Lássunk néhány példát olyan dolgokra, amelyeket még ma megtanulhatsz, ha megrendeled a könyv egyik példányát:

 • Minden, amit tudni akartál a kolesztinről vagy …hogy szeretem nevezni: halálos ellenséged! 5. oldal
 • Annak oka, miért csalóka a koleszterint mérő teszt – még az orvosod számára is! 9. oldal
 • A koleszterin lerakódások VALÓDI oka …higgy nekem: NEM az, amire gondolsz! 10. oldal
 • Az a harvardi tanulmány, amelytől leesett az állam …amikor olyan egyszerű utat javasolt, amely által 53%-al csökkenthetem a szívroham kockázatát! 16. oldal
 • A felírt gyógyszerekről szóló IGAZSÁG … kiragadva a tekintélyelvűség, a marketing és a túlbuzgóság környezetéből 17. oldal
 • Azoknak a gyógyszereknek az elborzasztó mellékhetásai, amelyekről nem szeretnék, hogy tudd, hogyan kerüld el őket. 18. oldal
 • A trükk, amellyel rájöhetsz, hogy az orvosod javaslata segít rajtad …vagy rosszat tesz neked! 23. oldal
 • Hogy lehet az, hogy egyes emberek sült ételeket esznek, dohányoznak, naphosszat tévézhetnek, és mégis 100 évig élnek! 25. oldal
 • Fogyj, légy formában és légy egészséges minden erőfeszítés nélkül! 26. oldal
 • 3 nagyon egyszerű trükk arra, hogyan javítsd az egészséged és életminőséged gyorsan, ezeket pár pillanat alatt ki is próbálhatod! 30. oldal
 • Miért van az, hogy egyesek rengeteg fizikai gyakorlatot végeznek…, és hogyan részesülhetnél ugyanazokban az előnyökben, naponta csupán néhány perc mozgással 31. oldal
 • Az a meglepő tényező, amelyre nem is gondolnál, de a kutatások alapján koleszterin lerakódást okoz! 33. oldal
 • 3,000 éves módszer, amely jobban működik, mint a legújabb gyógyszerek. 34. oldal

Néhány e-mailben kapott kéretlen üzenet:

 

Mit tesz ez a könyv: a többiektől eltérően, a módszer megismerésével képes leszel:

 • Ellenőrzés alatt tartani a koleszterint – anélkül, hogy gyógyszerekre, hasznontalan diétákrae vagy orvosokra szorulnál
 • Hosszú, teljes életet élni – anélkül az érzés nélkül, hogy ketyegő bomba van a testedben
 • Hinni abban, hogy láthatod felnőni a gyermekeidet
 • Megszabadulni attól a félelemtől, hogy bármikor szívrohamot kaphatsz
 • Csökkenteni a koleszterinszintet a program kezdetétől számított néhány nap alatt , mégpedig természetes módon

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

7

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft. Most: 6 497 Ft


Még több titok, amely a „Csökkentsd a koleszterined 21 nap alatt” című könyvben található, és sehol máshol nem lehet olvasni róluk

 • 11 étrend javaslat, amelyekről nem tudhattad, hogy hatékonyak 37. oldal
 • Vedd hasznát a betűk hatalmának – IP6- amely egy időben csökkenti a rossz koleszterint, és magas szinten tartja a jó koleszterint. 39. oldal
 • Az a vitamin, amelyet mától fogva minden nap fogyasztanod kell, ha fel akarod venni a harcot a magas koleszterin ellen. 41. oldal
 • Tedd le a vizes üveget – hogyan kerüld el azokat a toxinokat, amelyek az egyszerű műanyagdarabnak köszönhetően a vízbe kerülnek. 42. oldal
 • Az a 3 ital, amelyek garantáltan csökkentik a koleszterint. 48. oldal
 • Az a 10 szuper élelmiszer, amely egészségesen és erősen tartja a szívet, és immunissá teszi azt a bántalmakkal szemben. 50. oldal
 • 14 Természetes táplálék-kiegészítő, amelyek megtisztítják az elzáródott artériákat – mellékhatások nélkül. 52. oldal
 • Teljes program, hogy lépésről-lépésre a gyakorlatba ültesd át a „Csökkentsd a koleszterined 21 nap alatt” fontos információit 55. oldal
 • Pompás és könnyedén elkészíthető receptek, amelyek a koleszterin sikeres legyőzését célozzák meg! 60. oldal
 • Ez megmentheti az életed: a szívroham jelei és tünetei 65. oldal
 • Azoknak az ételeknek a teljes listája, amelyeket a program követése alatt „tilos” fogyasztanod: hogy a dolgok könnyebben követhetőbbé váljanak 69. oldal
és még sok más!

Figyeld, hogyan csökken a koleszterinszinted… mától kezdve! Nagyon egyszerű… Még ma ki kell próbálnod a programot! Mire vársz még magas koleszterinszinteddel, maroknyi gyógyszerrel a kezedben, és a tudattal, hogy vár rád a műtőasztal? A könyvet úgy írtam meg, hogy nagyon könnyű legyen elolvasni és megérteni. Azért, hogy biztos legyek benne, minden okod megvan rá, hogy megvedd most, és el is kezdd olvasni, vállalom a teljes kockázatot, ezért…

Teljes körű garancia 30 napra!
Garantált elégtétel!

A könyvet úgy írtam meg, hogy nagyon könnyű legyen elolvasni és megérteni. Azért, hogy biztos legyek benne, minden okod megvan rá, hogy megvedd most, és el is kezdd olvasni, vállalom a teljes kockázatot, ezért teljes garanciát biztosítok !

Ha a mai nap folyamán megrendeled a könyvet, 30 napod van rá, hogy elolvasd, és alkalmazd az anyagban foglalt tanácsokat. Epekedve várom, hogy a bemutatott módszerek olvasásra és alkalmazásra kerüljenek, hogy minél rövidebb idő alatt visszanyerd az egészséged! Érezned kell, hogy ezáltal sokkal értékesebb információt nyerhetsz, mint amennyit befektettél!

Ha az eredményekkel nem vagy elégedett, kérj pénzvisszatérítést, és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat.

TÖBB, MINT 5000 EMBER RENDELTE MEG AZ UTÓBBI ÉVBEN MAGYARORSZÁGON !

A térképen megjelöltük a magyarországi ügyfeleket… ezt az alábbiakban láthatod. Sajnos nem tudtuk belefoglalni a nemzetközi ügyfeleinket is, mert túl nagy lett volna a térkép.

Jegyezd meg: Csupán én vállalok kockázatot Ha nem cselekedtem volna, amikor lehetőségem adódott rá, már nem lennék az élők sorában, és nem lenne lehetőségem bemutatni neked forradalmi módszeremet. Ne kövesd el azt a hibát, hogy holnapra halasztod a döntést! Rendeld meg ma, és állítsd meg az életed tönkretevő koleszterint! Szeretném megmenteni a szívedet … és az életedet! Mivel egészségesnek szeretnélek téged látni, minden nyomást leveszek a válladról a döntéshozatalt érintően. Tartsd észben, hogy a könyvemben található összes információ, lépésről lépésre építkezik. Valójában annyira egyszerű az egész, hogy egy 10 éves gyermek is követni tudná. Ne akadályozzanak gyenge lábon álló indokok a döntéshozatalban – RENDELD MEG MOST! Ezen felül kapsz bónuszba néhány egészséges életre vonatkozó útmutatót, teljesen ingyen!

A mi könyvünk

Ha semmit nem teszel

Operáció

Ár

6 497 Ft

Egyelőre semmi

3,000 – 9,000 Euró

Garantált elégedettség

A pénz 100%-os visszatérítése 30 napon belül

Valószínűleg nem leszel elégedett

Nincs pénz-visszatérítési lehetőség

Kockázatok és komplikációk

Felmerülhet izomláz a gyakorlatoktól (nagyon ritkán)

Nem jelentkeznek komplikációk, de semmi sem fordul jobbra

A gyógyszereknek köszönhető mellékhatások és komplikációk, malpraxis

Előny

gyorsan megkapod, futárszolgálat segítségével

Ákárcsak eddig

Nagyon fájdalmas

A kezelés hatékonysága

Nagyon hatéko

Semmi sem fordul jobbra.

Kényelmetlenség érzete

További előnyöki

Téjékozott leszel a jobb egészség tekintetében

Valószínűleg megspórolsz valamennyi pénzt

Az emberek meglátogathatnak, a kórházban eszel, tévézhetsz

Mi a te választásod?

Beszerzed a könyvet

Gyógyszereket szedsz

Kórházba kerülsz

„Az egészséges élet titkai” című könyv

Fedezd fel azokat a mozgatóerőket, amelyek segítenek kontroll alatt tartani magad, és abban, hogy megtedd a megfelelő intézkedéseket az egészséges élet érdekében. Ebből a könyvből 25 titkot tudhatsz meg, ezek között azt:

 • Hogyan kezeld a stresszt, a dühöt és milyen mennyiségű sót használj, hogy csökkenteni tudd a vérnyomásod
 • Milyen jótékony hatása van az bio-élelmiszereknek az egészségre
 • Hogyan őrizd meg egészségedet, ha már nem áll sok idő a rendelkezésedre
Értékesítési ár: 1 500 Ft INGYEN!

“Szabadítsd meg életed a szorongástól és a stressztől” című könyv

Szabadulj meg a mindennapi stressztől a könyvben található praktikus ötletek segítségével! Ha elolvasod ezt az anyagot, megtudod:

 • Hogyan tartsd féken az olyan magatartásformákat, amelyek fenntartják a stressz állapotát
 • Hogyan szabadulj meg a pánikrohamoktól
 • Milyen gyors módszerek léteznek a stressz leküzdésére
Értékesítési ár: 1 500 Ft INGYEN!

„Az egészséges élet gyakorlati útmutatója” című könyv

Kövesd a könyv összes lépését, és élvezd az egészséges táplálkozásnak a szervezetedre gyakololt rendkívüli hatásait. Ebből a könyvből megtudhatod:

 • Hogyan tervezd meg az egészséges táplálkozást
 • Melyek az egészséges táplálkozáshoz szükséges tápanyagok
 • Milyen mennyiségeket és porciókat használj az egészséges étkezéshez
Értékesítési ár: 1 500 Ft INGYEN!
handwritten
Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft. Most: 6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

7

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Az egyetlen kockázat az, ha NEM adsz esélyt ennek a programnak, és az ártalmas gyógyszerekbe veted hited a koleszterin kezelését illetően. Fekete András Utóirat-Ebből megtudhatod, hogy olyan típusú személy vagy, aki készen áll arra, hogy tegyen valamit ez ellen. Mire vársz még? Utó-utóirat-Jegyezd meg…A garanciámnak köszönhetően semmit sem veszíthetsz, ha még ma megrendeled a könyvet.

   

Az ajánlat a következő periódusban érvényes :
a készlet erejéig.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.