VÁLASZD A LEGJOBB MEGOLDÁST A SZÜKSÉGLETEIDHEZ
horeca-english
choose
horeca-english
choose
horeca-english
choose
OLASZ NYELV A MUNKAHELYEMHEZ
A SZÁLLODA- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARBAN BESZÉLT OLASZ NYELV
Kedves olvasó, Hogyha szándékodban áll olaszul tanulni azért, hogy munkahelyet szerezz külföldön a HORECA szektorban (a HORECA az olasz Hotels, Restaurants, Cafés, vagyis szállodák, éttermek, kávéházak gyűjtőfogalom rövidítése), akkor ez az üzenet neked szól:

Gondoltad volna, hogy a HORECA szektor hagyományosan az a szektor, amelyben a legmagasabb a külföldi munkások aránya?

Úgy tűnik, hogy a valóság elég kemény, és igaz. A konkurencia a vendéglátóiparban agresszívebb mint valaha a nagyon vonzó fizetések és munkakörülmények miatt. Következésképpen minden munkáltató olyan embereket keres, akik birtokolják az olasz nyelvet, legalábbis egy elfogadható szinten. Más szóval, azon cégeknél, amelyek rendszeresen foglalkoznak nemzetközi ügyfelekkel, a kétnyelvűség egy rendkívül vonzó tulajdonság egy lehetséges jelentkezőnél.

Sok jelentkező gondolkodik el ezen: “Miért kell olaszul tudnom? Már van valami tapasztalatom, és ez nem lesz szükséges”! Másrészt ők ezen kellene elgondolkodjanak: “Hogyan lenne lehetséges az ügyfelekkel és a személyzet többi tagjával kommunikálnod anélkül, hogy a nyelvet ismernéd? Hányan beszélnek az anyanyelvemen?”

A statisztikák azt mutatják, hogy a vendéglátóiparban munkát kereső személyek közül azok, akik nem ismerik az olasz nyelvet, nyolcszor több időt töltenek munkahely kereséssel, mint azok, akik már ismerik a nyelvet.

Most gonolkodj el egy pillanatra: “Tudsz udvariasan beszélni egy vendéggel olaszul? Meg tudod érteni a kéréseket és ki tudod szolgálni megfelelően őket? Meg tudod érteni a személyzeti utasításokat?”

A legjobb ok az olasz nyelv megtanulására, ebben a kontextusban, az, hogy el fog indítani egy lehetőséget arra, hogy végre megszerezz egy munkahelyet ezen a területen. Sokan megpróbálják, de kevésnek sikerül ezen nyelvi korlát miatt, ezért a konkurencia nagyrészének nem fog sikerüni.

MOST MEGVAN A LEHETŐSÉG ARRA, HOGY AZT A NYELVET BESZÉLD AMIT MINDIG IS SZERETTÉL VOLNA ISMERNI!
Egy olasz nyelvű oktató gyakorlati útmutató a HoReCa szakterületére mindazoknak akik egy jó karriert szeretnének létrehozni ebben az iparágban.
carte
109 FORINT
MOST CSAK
610000FORINT
ELŐNYÖK:
 • magasabb pontszám egy interjún
 • gyors beilleszkedés
 • szakmai készségek
 • stabil munkahely
árkedvezmény
30 napos elégedettségi garancia
ingyenes kiszállítás
carte
MI MOTIVÁL A LEGJOBBAN ARRA, HOGY FELÁLLJ A KANAPÉRÓL ÉS MUNKÁHOZ LÁSS?
Dolgozz biztonságos körülmények között egy multikulturális HoReCa szektorban

Itt megtalálhatod mindazt, ami szükséges számodra: egy gyors és könnyű tanulást feltételező tananyag, ami úgyszintén nagyon átfogó. Ez a tananyag egyenesen a lényegre tér, hogy így mondjam, ahol már birtokolni tudod a beszélgetés művészetét és megérted a szállodaipar bonyolult kifejezéseit. Ez egy jobb és gyorsabb kurzus managereknek, recepciósoknak vagy szobalányoknak. Hogyha házvezetőként vagy az élelmiszeriparban vagy egyéb hozzátartozó szakterületen szeretnél dolgozni, akkor van gy jó hírünk! Ez a tananyag kifejezetten neked volt kitalálva! A vendéglátóipar sokféle szakterületén szükséges szavakra és kifejezésekre fókuszál.

A tananyagból származó előnyök:
 • Egy jobb komunikáció az ügyfelekkel és a vendégekkel
 • Mivel ez elengedhetetlen, sikerülni fog az olasz képesítési teszted
 • Az újonnan megszerzett beszélgetési készségeid a legmagasabb szinten lesznek
 • Megnöveled az esélyeidet egy munkahely megszerzésére
 • Egy nagy előnyhöz jutsz az ugyanarra a munkahelyre pályázó többi jelentkezővel szemben
 • Javítod a hallgatási készségeidet amelyek rendkívül szükségesek a vendéglátás managementjében
 • A szakkifejezések helyes megértése, a hotelre jellemző zsargoné és a kifejezéseké amelyek rendszeresen használatosak ezen a szakterületen
 • Megvan a lehetőséged jobb munkahelyek megpályázására, és olyan cégekhez amelyek nagyobb fizetéseket adnak
OLASZ NYELV A MUNKAHELYRE
OLASZ AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A GYÓGYSZERÉSZET SZAKTERÜLETÉN
Tanuld meg most a gyakorlati olaszt, amit az egészségügy szakterületén használnak világszerte: ápolóktól orvosokig, mentősök és gyógyszerészek.
Szándékodban áll külföldön dolgozni az egészségügy szakterületén? Kérjük jegyezd meg, hogy az orvosi kifejezések ismerete egy szükséglet ezen a területen.

Az egészségügyi ipar fantasztikus munkahelyi lehetőségeket nyújthat! De ahhoz, hogy ebben az iparágban dolgozhass, egy specifikus képesség szükséges: a beszélt olasz nyelv. Ebben az iparágban hozzá vagy szokva ahhoz, hogy a páciensek különböző területekről származnak és sokféle nyelvet beszélnek. Az eredmény, kevés munkahely és sok jelentkező azt jelenti, hogy egy teljes munkaidős pozíció megszerzéséhez napjainkban az szükséges, hogy kitűnj a többi, ugyanolyan szinten kvalifikált jelentkező közül. Más szóval, ezen a területen a konkurencia kemény, és ami a különbséget jelenti azok között akik könnyen megszereznek egy munkahelyet és azok között akik keményen harcolnak egy munkahely megszerzéséért, az az olasz nyelv ismerete.

Érezted valaha magad tehetetlennek azért, mert nem érzed magad felkészültnek arra, hogy úgy beszélj olaszul mint a barátaid többsége, akik már külföldön dolgoznak, jobb körülmények között?

Most, hogy elolvastad ezt az üzenetet, rá fogsz végül jönni, hogy ha megszerzel egy megfelelő dokumentációt a specifikus egészségügyi állapotokról, akkor az esélyeid jelentősen meg fognak növekedni!

MOST MEGVAN A LEHETŐSÉGED ARRA, HOGY BESZÉLD AZT A NYELVET AMIT MINDIG IS SZERETTÉL VOLNA ISMERNI!
carte
109 FORINT
MOST CSAK
610000FORINT
ELŐNYÖK:
 • magasabb pontszám egy interjún
 • gyors beilleszkedés
 • szakmai készségek
 • stabil munkahely
árkedvezmény
30 napos elégedettségi garancia
ingyenes kiszállítás
carte
MIÉRT ANNYIRA FONTOS EZ A TANANYAG?

Ez nagyon fontos, mert figyelmesen van megtervezve úgy, hogy miután könnyedén elolvastad, végül el fogod sajátítani az összes orvosi kifejezést, amit az egészségügyi iparban használnak (kórházak, gyógyszertárak, szanatóriumok). És mert kifejezetten az egészségügyi szakterület sokféle szakmájához van kifejlesztve: orvosok, ápolók, terapeuták, mentősök. Gyakorlatilag ez az útleveled az új munkahelyed felé.

Sokan azt mondják: Nem kell olaszul tudnom, van már tapasztalatom ezen a területen, és a tapasztalatom elegendő lenne. De gondolkozz el ezen: “Hogy tudod meghallgatni az utasításokat, vagy hogyan fogsz kommunikálni a személyzet többi részével vagy a páciensekkel?”. “Képes leszek megérteni az összes szakszót?”. Hogyha a válaszod NEM, akkor az esélyed egy munkahely megszerzésére minimális ezen akadály miatt. Egy erős szövetségesre van szükséged, ami segíteni fog a fentebb vázolt problémák megoldásában, mert ezt a specifikus szakterületet célozza, más hagyományos tanulási útmutatóktól eltérően.

Why this course has been issued? le kell fednie ennek a szakterületnek a specifikus szükségleteit, ez a megközelítés eltérő az egyéb olasz nyelv tanulási útmutatóktól, amely könyvek csupán az általános fogalmakat fedik le.

Egy rövid idő után már látni fogod az előnyöket, amelyeket el fogsz sajátítani ebből az értékes tananyagból:
 • Egy jobban fizetett álláshoz fogsz jutni az egészségügyi iparban, amely ipar jobb lehetőségeket nyújt
 • Elsajátítod a képességet hogy könnyen kommunikálj az orvosi személyzettel és a páciensekkel
 • Birtokolni fogod a szakterület legfontosabb kifejezéseit: orvosi szótár, az emberi test, orvosi használati cikkek, szakorvosok, orvosi diagnózis, látogatási idő, vagy sok más orvosi eljárás
 • Kevesebb időt töltesz tanulással, mivel ez a könyv csak azt tartalmazza, ami szükséges ahhoz, hogy erről a szakterületről tanulj
 • A strong advantage against other job applicants, in this way you increase your chances in finding a good job!
 • Egy nagy előny a többi álláskeresővel szemben így megnő az esélyed egy állásinterjún!
 • A problémára alapuló tanulás a tökéletes módja annak, hogy megszokd az olasz nyelvet
 
OLASZ NYELV A MUNKAHELYEMHEZ
OLASZ NYELVŰ ÚTMUTATÓ: TAXISOFŐRÖK, KAMIONSOFŐRÖK, AUTÓBUSZVEZETŐK, AUTÓSZERELŐK, AUTÓKERESKEDŐK
Munkahelyet keresel sofőrként vagy a gépjárművek karbantartása és javítása terén? Szándékodban áll jogosítványt szerezni külföldön? Kérjük, olvasd el az alábbi sorokat!

Hogyha elolvasod ezeket a sorokat, akkor te munkahelyet keresel sofőrként vagy bármilyen más munkát ami a vezetéssel kapcsolatos. Közismert a tény, hogy a munkáltatók olyan embereket keresnek, akik jól ismerik az olasz nyelvet és akik legalább elfogadható szinten birtokolják ezt a nyelvet, és nagyobb esélyük van arra, hogy felvegyék őket az autóiparba. Kérjük vedd figyelembe a tényt, hogy ha munkát keresel autószerelőként vagy sofőrként egy olyan országban mint például England, akkor abszolút szükséges az, hogy tudj kommunikálni olaszul.

Itt most éppen találtál egy nagyon jó gyűjteményt, ami lefedi a sofőröknek, autószerelőknek vagy az ezen szakterület egyéb szakértőinek szükséges teljes olasz nyelvezetet. Ez a könyv megadja a lehetőséget, hogy megtanulj olaszul, egy céllal: hogy megszerezd a kívánt munkahelyet. Kérjük vedd figyelembe a tényt, hogy ebben az iparágban nagyon erős a konkurencia, ezért kell legyen egy nagy előnyöd más jelentkezőkkel szemben. Ez a könyv egy nagy előnyt nyújthat neked minden bizonnyal, a másodpilótádként (erős segítség) az eltervezett cél megvalósításában.

Hogyha úgy gondolod, hogy ez nem fog segíteni, akkor gondolkodj el ezen: “Hogyan fogok tudni irányvonalat kérni, hogy fogom tudni leolvasni a forgalmi mutatókat, hogyan fogok tudni kommunikálni az utasokkal vagy az állami tisztviselőkkel?” “Meg fogom tudni érteni a hivatalos és formális dokumentumokat, amelyeket ki kell majd töltenem, hogy meghosszabbíthassam a jogosítványomat?”

Tudnod kell, hogy ez az útmutató kifejezetten úgy van kialakítva, hogy megadja neked a megfelelő ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a fenti kérdésekre válaszolj, valamint sok mást, nagyon könnyedén!

Az akadályok, amelyeket le kell győznöd amikor egy munkahelyre pályázol az autóiparban …

Külföldön könnyebben jutsz munkahelyhez sofőként vagy autószerelőként, de van néhány akadály, amelyeket le kell győznöd. Az egyik ezek közül, és lehet hogy a legnehezebb is, az, hogy megszokd az autóiparban használt szakkifejezéseket. Sajnos a legtöbb kurzusból, amelyek olaszul akarnak megtanítani, hiányoznak az ezen a szakterületen használt szakkifejezések. Következésképpen, ezt a tananyagot kifejezetten sofőröknek és autószerelőknek ajánljuk, mert rendelkezésre fogja bocsátani az összes szükséges feltételt ahhoz, hogy megtanuld a szakkifejezéseket, amelyekre szükséged van.

Hogyha le kellene írjuk csupán néhány szóval azt, ami ezt a tananyagot annyira különlegessé teszi: elengedhetetlen bármilyen más tananyaggal szemben, amely csak alapkifejezéseket tanít és néhány egyszerű beszélgetést, amelyek nem lesznek elegendőek, hogyha az autóiparban akarsz dolgozni.

carte
109 FORINT
MOST CSAK
610000FORINT
ELŐNYÖK:
 • magasabb pontszám egy interjún
 • gyors beilleszkedés
 • szakmai készségek
 • stabil munkahely
 • kevesebb büntetés
árkedvezmény
30 napos elégedettségi garancia
ingyenes kiszállítás
carte
MIÉRT VAN EZ A CSODÁLATOS KÖNYV KIFEJEZETTEN A TE IGÉNYEIDRE SZABVA:
 • Elsajátítod azt a képességet hogy a helyi rendőrséggel és az igazságügyi hatóságokkal kommunikálj
 • Nem kell sok időt töltened a tanulással! Ez a könyv csupán az autóiparban használt fogalmakat és kifejezéseket fedi le, tehát rekord idő alatt fogod megtanulni
 • Meg fogsz tanulni nagyon udvariasan beszélni az ügyfelekkel, az utasokkal vagy a forgalom egyéb résztvevőivel.
 • Javítani fogod a tájékozodási képességedet és a közlekedési jeleket könnyebben fogod leolvasni
 • Jobban meg fogod ismerni a vezetési szótárt, az autó alkatrészeit és a szükséges jogi kérdéseket
 • Jobban meg fogod érteni a vezetési törvény előírásait és szabályozásait, és jobban fogod tudni olvasni a közlekedési jelzéseket
 • A kötelező kérvény ahhoz, hogy megkapd a jogosítványt járművek vezetéséhez itt: England
Most gondolkodj el ezen: Nem akarod megtanulni a sofőrök és autószerelők által használt speciális olasz nyelvet?

Mielőtt továbbmennél, jegyezd meg, hogy anélkül, hogy ismernéd ezeket a kizárólagosan az autóiparban használt kifejezéseket, nem leszel képes kommunikálni a kliensekkel, a kollégáiddal, és ami a legrosszabb, hogyha nincs jogosítványod és meg akarsz szerezni egy ideiglenes jogosítványt, nem fogsz tudni átmenni a vizsgán.

AZ IDEGEN NYELVEK SIKERES TANULÁSÁNAK TITKA A BÁTORSÁG ÉS AZ ELSZÁNTSÁG! ÍME NÉHÁNY FONTOS UTOLSÓ TANÁCS SZÁMODRA:
 • Olvasol koncentrálsz és megérted!
 • Ne aggódj, nincs szükség arra, hogy nyomást helyezz magadra!
 • Hogyha nem látsz eredményeket az első 2 hétben, ne pánikolj beEzentúl mindent, ami a tanulási képességeket illeti, gyorsabban fogsz asszimilálni, hogyha tovább gyakorolsz
 • Válaszd a fenti útmutatók egyikét a szakterület függvényében amelyre szükséged van, hogy serkentsd az ismereteid szintjét!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP | FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK | ÉRTÉKELÉS

Az oldalon található képek tájékoztató jellegűek.

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

Ez az oldal HTTP- sütit tartalmaz. Ha most a beállítások módosítása nélkül tovább használja weblapunkat, akkor ezt rendszerünk úgy értelmezi, hogy Önnek nincs kifogása az összes cookie fogadása ellen. A cookie adatcsomagokról és a rá vonatkozó beállítások módosításáról IDE KATTINTVA tudhat meg többet.

Copyright © 2017

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.