PREDEN ODDATE NAROČILO…

Priporočamo vam najbolj priljubljen izdelek v zadnjih 30 dneh! Zdaj imate priložnost, da izberete eno od velikih možnosti, da vam pokažemo, če se vam zdi zanimivo delo v tujini na vašem področju. Vabimo vas, da si ogledate oglas in da se odločite razširiti svoje znanje tako dlje od katere koli osebe, ki govori le osnovne izraze, ne pozabite, da lahko koristi ne le postane tekoč v industriji jezik, ampak tudi iz nižjih cen + brezplačna dostava!

IZBERITE NAJBOLJŠO REŠITEV ZA VAS!
horeca-english
Ali hočeš delati v Horeci?
horeca-english
view-details
horeca-english
Želite delati na medicinskem področju?
medical-english
view-details
horeca-english
Želite delati na avtomobilskem področju?
drivers-english
view-details
ITALIJANŠČINA ZA MOJE DELO
GOVOREČA ITALIJANŠČINA V HOTELIH IN RESTAVRACIJAH

Dragi bralec,

če se nameravate učiti italijansko, da bi dobili službo v tujini v gostinski (HORECA) industriji, potem je to sporočilo za vas:

Mnogi kandidati se vprašajo: “Zakaj moram vedeti italijansko? Imam že nekaj izkušenj in ne bo potrebno“. Toda na drugi strani pa se je treba vprašati: “Kako bi bilo mogoče komunicirati s strankami in drugimi člani osebja brez ljudi ti govorijo materni jezik”?

Statistični podatki nam kažejo, da je od vseh, ki se uporabljajo za delovno mesto v gostoljubnosti industriji, kandidati, ki ne vedo italijansko, preživijo osem krat več časa pri iskanju zaposlitve, kot tistih, ki ga že poznajo.

SEDAJ IMATE PRILOŽNOST GOVORITI JEZIK, KI STE SI GA VEDNO ŽELELI!

Študija, praktično vodnik, italijansko izobraževanje za vse ne italijansko govoreče hotele, restavracije, igralnice, ki želijo doseči hiter napredek in razkošno kariero v gostinstvu.

carte
KORISTI:
 • Več učinka na razgovorih
 • Hitro povezovanje
 • Profesionalne lastnosti
 • Redna služba
 • Več samozavesti
CENA NORMALNA: 109€

SEDAJ SAMO: 17
adauga-in-cos
ITALIJANŠČINA ZA MOJE DELO
ZDRAVNIŠKA IN FARMACEVTSKA ITALIJANŠČINA
Naučite se italijanske terminologije, ki se uporablja v medicinski stroki

Razmišljate o delu v tujini v zdravstveni ustanovi? Vedite, da je zelo pomembno poznati medicinski sleng

Medicinski industrija lahko ponudi fantastične možnosti za zaposlitev! Ampak delo v tej panogi zahteva posebno spretnost: govoriti italijansko.

Ste se kdaj počutili nemočnega, ker vidite, da niste pripravljeni in nimate dovolj znanja kot vaši kolegi, ki će delajo v tujini?

Če ste prebrali to sporočilo, boste spoznali, da če dobite ustrezno dokumentacijo se lahko naučite italijansko in vaše možnosti se bodo neznatno povečale!

SEDAJ IMATE PRILOŽNOST, DA SE NAUČITE JEZIKA, KI STE GA VEDNO ŽELELI GOVORITI!

Zakaj je bil izdan ta tečaj? Ker ima za pokrivanje posebnih potreb tem posebnem področju, ta pristop pa tako drugačen od drugih “učiti italijanščino” knjige, ki zajemajo samo splošne pojme.

carte
KORISTI:
 • Več učinka na razgovorih
 • Hitro povezovanje
 • Profesionalne lastnosti
 • Redna služba
 • Več samozavesti
CENA NORMALNA: 109€

SEDAJ SAMO: 17
adauga-in-cos
ITALIJANŠČINA ZA MOJE DELO
ITALIJANSKI VODNIK ZA: taksiste, voznike tovornjakov, voznike avtobusov, mehanike, trgovce z vozili

Iščete delo kot voznik ali v vzdrževanju in popravilu vozil? Ali mislite, da bi dobili dovoljenje za voznika v tujini? Preberite najprej to!

To je dobro znano da delodajalci iščejo ljudi, ki imajo dobro znanje italijanskega jezika in tiste ki obvladajo ta jezik, vsaj na sprejemljivo raven, posedovati višje možnosti za sprejem v avtomobilski industriji.

Tukaj ste pravkar našli veliko zbirko, ki zajema celotno jezik, ki ga vozniki, mehaniki in drugih strokovnjaki, ki delajo v okviru italijansko govorečih potrebna. To vam daje priložnost, da se učite italijansko s ciljem: da bi dobili želeno delovno mesto.

Sedaj se vprašajte: Si želite zgoraj opisanega tečaj?

Preden greste dalje vedite, da izraze ki se uporabljajo v avtomobilski industriji vam bodo olajšali komunikacijo s sodelavci, gosti, udeleženci v prometu in nenazadnje boste lažje pridobili vozniško dovoljenje.

carte
KORISTI:
 • Več učinka na razgovorih
 • Hitro povezovanje
 • Profesionalne lastnosti
 • Redna služba
 • Več samozavesti
CENA NORMALNA: 109€

SEDAJ SAMO: 17
adauga-in-cos

Kontaktni obrazec | Pogoji in določila | Povejte nam svoje mnenje | Vrnitev vračila

Slike vsebine zaslona so simulirane in samo za predstavitvene namene.

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

 

Ta spletna stran za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti uporablja cookies piškotke. Nastavitve piškotkov lahko kontrolirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Vec informacij o piškotkih lahko najdete tu.


Copyright © 2018Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.