invata-engleza-de-acasa
Teszt az angol nyelvtudás szintjének mérésére. Az eddig elvégzett tesztek száma összesen: 14397. Átlagos eredmény: 50/70.
Szeretném tesztelni az angol nyelvtudásom szintjét

Szia,
Gratulálunk a döntésedhez, hogy tesztelni akarod az angol nyelvtudásod szintjét. Több milliárd ember beszél angolul, és az angol nyelv az üzleti világ nemzetközi nyelve.
Az angol nyelvtan és a nyelv árnyalatainak megfelelő megértése szinte alapvető fontosságú a sikerhez bármilyen területen.
Ez a teszt segíteni fog, hogy alkothass egy képet a jelenlegi angol nyelvtudásod szintjéről. Nyelvtani és szókincs kérdéseket tartalmaz, a teszt eredménye pedig segíteni fog kiválasztani a szintet, ahonnan gyakorolhatsz.

quiz

„Teljes szívemből köszönöm. Ön biztosan kiváló tanárnő. Szerettem volna a tanítványai közé tartozni az iskolában is. Az életem és a karrierem lehet, hogy egy más irányt vett volna…”


Klára

A teszt befejezése után eldöntheted, hogy akarod-e javítani a nyelvtudásod megismert szintjét.
quiz
3 ok arra, amiért tesztelned kellene a nyelvtudásodat:
  • Pontosan felméri a nyelvtudásod szintjét
  • Létrehoz egy objektív tanulási tervet
  • Motivációt ad arra, hogy tovább fejleszd az angol nyelv elsajátításához szükséges képességeket
Teszt az angol nyelvtudás szintjének mérésére

Az idegen nyelvek tanításában több mint 20 év tapasztalattal rendelkező professzorok által létrehozva, az angol nyelvi ismeretek felmérésének tesztje segít az angol nyelvi ismereteid szintjének megállapításában és annak eldöntésében, hogy mit kellene tenned ennek javítása céljából.

[qsm quiz=14]

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.