invata-germana-de-acasa
Teszt a német nyelvtudás szintjének mérésére Az eddig elvégzett tesztek száma összesen: 14278. Átlagos eredmény: 23/30.
Szeretném tesztelni a német nyelvtudásom szintjét

Szia,
Gratulálunk a döntésedhez, hogy tesztelni akarod a német nyelvtudásod szintjét. A német nyelv megtanulása megadja neked azt a lehetőséget, hogy több mint 200 millió emberrel kommunikálhass a földön, főként Európában. A német nyelv nyelvtanának és árnyalatainak megfelelő megértése alapvető a német nyelv jó ismeretéhez.
Ez a teszt segíteni fog, hogy alkothass egy képet a jelenlegi német nyelvtudásod szintjéről.
Nyelvtani és szókincs kérdeseket tartalmaz, a teszt eredménye pedig segíteni fog kiválasztani a szintet, ahonnan gyakorolhatsz.

quiz

„Teljes szívemből köszönöm. Ön biztosan kiváló tanárnő. Szerettem volna a tanítványai közé tartozni az iskolában is. Az életem és a karrierem lehet, hogy egy más irányt vett volna…”


Klára

A teszt befejezése után eldöntheted, hogy akarod-e javítani a nyelvtudásod megismert szintjét.
quiz
3 ok arra, amiért tesztelned kellene a nyelvtudásodat:
  • Pontosan felméri a nyelvtudásod szintjét
  • Létrehoz egy objektív tanulási tervet
  • Motivációt ad arra, hogy tovább fejleszd a német nyelv elsajátításához szükséges képességeket
Teszt a német nyelvtudás szintjének mérésére

Az idegen nyelvek tanításában több mint 20 év tapasztalattal rendelkező professzorok által létrehozva, a német nyelvi ismeretek felmérésének tesztje segít a német nyelvi ismereteid szintjének megállapításában és annak eldöntésében, hogy mit kellene tenned ennek javítása céljából.

[qsm quiz=6]

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.