quiz
Teszt a spanyol nyelvtudás szintjének mérésére. Az eddig elvégzett tesztek száma összesen:14278. Átlagos eredmény: 23/30.
Szeretném tesztelni a spanyol nyelvtudásom szintjét

Szia,
Gratulálunk a döntésedhez, hogy tesztelni akarod a spanyol nyelvtudásod szintjét. A spanyol nyelv ismerete több 410 millió spanyol anyanyelvű személy fele való nyitottságot nyújt Mexikótól Argentínáig és Spanyolországig.
A spanyol nyelv nyelvtanának és árnyalatainak megfelelő megértése alapvető a spanyol nyelv jó ismeretéhez.
Ez a teszt segíteni fog, hogy alkothass egy képet a jelenlegi spanyol nyelvtudásod szintjéről. Nyelvtani és szókincs kérdéseket tartalmaz, a teszt eredménye pedig segíteni fog kiválasztani a szintet, ahonnan gyakorolhatsz.

quiz

„Teljes szívemből köszönöm. Ön biztosan kiváló tanárnő. Szerettem volna a tanítványai közé tartozni az iskolában is. Az életem és a karrierem lehet, hogy egy más irányt vett volna…”


I. N.

A teszt befejezése után eldöntheted, hogy akarod-e javítani a nyelvtudásod megismert szintjét.
quiz
3 ok arra, amiért tesztelned kellene a nyelvtudásodat:
  • Pontosan felméri a nyelvtudásod szintjét
  • Létrehoz egy objektív tanulási tervet
  • Motivációt ad arra, hogy tovább fejleszd az angol nyelv elsajátításához szükséges képességeket
Teszt a spanyol nyelvtudás szintjének mérésére

Az idegen nyelvek tanításában több mint 20 év tapasztalattal rendelkező professzorok által létrehozva, a spanyol nyelvi ismeretek felmérésének tesztje segít a spanyol nyelvi ismereteid szintjének megállapításában és annak eldöntésében, hogy mit kellene tenned ennek javítása céljából.

[qsm quiz=22]

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.