Чувствате, че сте стигнали дъното на силите си и започвате да губите надежда, отчаяни сте, че няма лек? Оставете всичко зад себе си и започнете да четете всяка дума от тази страница… Следващите минути могат напълно да променят животът ви…!

Могат ли да се разтворят или изхвърлят камъните и пясъка от бъбреците без болка?
Само един ИЗПИТАН метод, който ще ви спести време, пари и ще опази здравето ви. ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ ИЛИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО!

Новината на месеца: Следвайте в продължение на 7 дни планът за Бъбречна диета или 100 рецепта за пациенти, които страдат от бъбречни болести. На същата цена сега офертата е много по-добра!

Вероятно сте търсили нещо подобно през последните седмици, месеци или дори години… Така че, аз няма да ви губя времето, опитвайки се да ви продам нещо на всяка цена или твърдейки неверни неща.

David-Anderson

От: Дейвид Андерсън

Дата: 19.02.2014

Уважаеми пациент с бъбречни усложнения,

Казвам се Мирча Радулеску и вие сте на път да откриете това, което може да се окаже най-важната система предназначена за лечение на бъбречни заболявания. Това е лечението, на което стотици пациенти с бъбречни заболявания, като вашето, се подлагат от края на десетилетието.

Първоначално тези методи са били пазени в тайна от нефролози и диетолози поради причини, които след малко ще обясня. Ще останеш изумен от това лечение, което все още не е масово използвано.

Казвам се Мирча Радулеску и през последните 10 години работих интензивно в болници, основно в отделението за интензивна терапия и в амбулаторията – две места, където обикновено виждаш много хора страдащи от различни заболявания вариращи от остра/хронична бъбречна недостатъчност, бъбречни заболявания от диабет, камъни в бъбреците до поликистоза на бъбреците.

Освен това активните медицински изследвания, които съм правил през последните 7 години на болни с бъбречни заболявания, ми помогнаха да предам тази диета по-нататък на повече болни от бъбречни заболявания.

Като такава, още от 2003 година частната ми практика като здравен консултант за страдащи от бъбречни заболявания ми позволи да изпробвам тази система върху клиенти с различни заболявания на бъбреците. По-долу ще прочетете какво споделят някои от моите пациенти.

Както ще видите скоро, погълнах цялата информация, която можех да намеря по време на продължителните ми изследвания на бъбречните заболявания. Толкова много се интересувах от тази тема, че доста често имах възможността да науча за най-новото в областта преди то да бъде публикувано в медицински списания.

Проучвах научните статии и изследвания от всяка една гледна точка. Преглеждах и се срещах с безброй хора, страдащи от бъбречни заболявания, които дълги години се въртяха в омагьосаният кръг на интензивната терапия и амбулаторията. Освен това, аз на свой ред като учен, смея да твърдя, че има много малко неща, които да не зная за бъбречните заболявания.

„…лекарят ми остана без думи, след като видя какъв напредък имам“
„… Преди на попадна на тази книга, от 6 години страдах от хронична бъбречна болест.
Няколко седмици по-късно си записах час при лекаря, за да проверя бъбречната си функция, и той остана без думи, след като видя какъв напредък имам. Дори и сега, след толкова месеци, състоянието ми все още се подобрява. Признателна съм, че имах късмета да попадна на това невероятно ръководство. Още повече, това е най-добрата книга за бъбречни заболявания! Освен това, включените рецепти са невероятни! Благодаря!“

Ана, (Бургас)

„Мина година и половина и все още не трябва да ходя на диализа“
„Трябваше да живея с високо кръвно налягане почти 40 години. След като ми бе поставена диагноза остра бъбречна недостатъчност, няколко месеца по-късно лекарят ме посъветва да се подготвя за диализа. След като взех книгата и последвах съветите В, мога да кажа, че мина година и половина, и все още не ми се налага да ходя на диализа. Всичко това е благодарение на Вас и Вашата книга, Благодаря!

Богдан, (Благоевград)

„Направих това, което ми препоръчахте и бях много доволна от резултатите“
„Без Вашите съвети щях още да страдам от бъбречна недостатъчност. Толкова много благодаря! Направих това, което ми препоръчахте и бях много доволна от резултатите. Надявам се да нямате нищо против ако предам нататък Вашите методи на хора, които страдат от бъбречни заболявания.“

Дана, (Добрич)

Това са няколко непоискани мнения от някои клиенти, които страдаха от бъбречни заболявания, но успяха ефективно да се излекуват без скъпоструващи операции, без токсични лекарства или чести и скъпоструващи лекарски прегледи. Ако мислите, че този метод, който гарантирано действа, може да помогне на вас и вашето семейство през следващите години, тогава моля да оставите всичко настрана и да запомните.

ЩЕ РИСКУВАТЕ ЛИ ДА СТРАДАТЕ ОТ БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ?
 • Камъни в бъбреците
 • Хронична бъбречна болест
 • Диабет/Бъбречен диабет
 • Високо кръвно налягане, причинено от проблеми с бъбреците
 • Генетичен фактор и предразположение към бъбречни болести поради някой член от семейството
 • Роднина на семейството, който ходи на диализа
 • Поликистозно бъбречно заболяване
 • Калиев дефицит
 • Прекалена употреба на болкоуспокояващи
 • Хора, приемащи литий
ПОЗНАТИ ЛИ СА ВИ ТЕЗИ СИМПТОМИ?
 • Следи от белтък в урината след тест с хартиена лента
 • Умора
 • Мускулни крампи
 • Загуба на апетит
 • Гадене или повръщане
 • Лесно натъртване
 • Сърбеж
 • Недостиг на въздух след физическо натоварване
Ако сте в рисковата група на хората страдащи от бъбречно заболяване или вече имате симптоми на бъбречно заболяване, дължите на себе си и на семейството си да четете по-нататък… Това ще е едно от най-важните писма, които някога ще прочетете.
АКО СТРАДАТЕ ОТ БЪБРЕЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ…

НЕ СТЕ САМИ…

Резултати от проучване от 2007 година показват, че милиони американци имат бъбречно заболяване на различни етапи, без дори да знаят за това. Смята се, че най-малко 6,5 милиона американци имат повишени нива на креатинин в кръвта. Вероятен знак за бъбречна недостатъчност. В сравнение в тези данни ако си помислите по-внимателно ще сте по-голям късметлия от голяма част от хората, защото знаете, че страдате от бъбречно заболяване. Сред възрастните американци с камъни в бъбреците, диабет или високо кръвно 1 от 8 има бъбречно заболяване. От друга страна, от останалите институционализирани възрастни – един от десет е с бъбречно заболяване. Тези стойности са валидни за страни като Обединеното кралство, Франция, Германия и Австралия, и това са само няколко примера. Бъбречните заболявания засягат всички хора независимо от тяхната възраст, пол и националност.
ИМА 4 ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ БЪБРЕЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ
 • Неправилно хранене – Повечето хора са виновни за това. И аз минах през това на млади години. Но кой е виновен? Всички променят начинът си на живот и е невъзможно това да се избегне.
 • Генетичен фактор – За съжаление, е истина. Ако член от семейството ви страда от бъбречно заболяване е много вероятно да го наследите. Освен това някои болести се появяват директно заради генетичното предразположение, като например поликистоза на бъбреците или PKD.
 • Липса на активност – Заседналият начин на живот вреди на вашето здраве. А в тези променливи времена повечето хора прекарват времето си на стол пред бюро или вкъщи.
 • Лекарствата – Много пациенти развиват бъбречна недостатъчност от прекомерно използване на болкоуспокояващи. Това са симптомите. Възможно е да звучи малко притеснително, дори ако знаете, че сте виновени за някои от гореспоменатите причини. Но както забелязахте – вие не сте виновени! И не го казвам само, за да ви замажа очите – наистина ще забележите значително подобряване за много кратко време ако следвате съветите, които ще ви разкрия.
ИЗВЕСТНИ АМЕРИКАНСКИ НЕФРОЛОЗИ СМЯТАТ… ЧЕ ИМА МНОГО МАЛКО НАЧИНИ ЗА ЕФЕКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПАЦИЕНТИ С БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
Освен това смятам, че им отне прекалено много време да осъзнаят това нещо. Ето защо: Още от началото на 90-те години в много медицински статии се появиха новини, че следъждовните гъби помагат за отлагане на прогресирането на бъбречната болест чрез диета. Те бяха добре документирани и добре приети от нефролозите от признати болници в страната. Тъжната реалност е, че… Пациентите никога не получават това лечение. Проблемът е, че когато бъбречните заболявания не се лекуват преминават в последния стадий на болестта или т.нар. терминална бъбречна недостатъчност. Това е моментът, в който диализата или бъбречната трансплантация са неизбежни. За да се даде достоверност системата с данните за бъбречните проблеми в САЩ показва, че през 1999 година „1 от 5 души се отказват от диализа преди смъртта.“. Помислете за това за момент. Наистина ли искате да ви се случи? Според едно скорошно проучване основано на огромен медицински архив, най-голямото проучване правено някога сред 157,057 пациенти с бъбречни усложнения, данните показаха, че 60% имат анормална концентрация на албумин, 51% имат анемия, диабет или камъни в бъбреците. Учените заявиха „…че в съединените американски щати, загрижеността, свързана с бъбречни заболявания, е доста ниска“. Всъщност, един добре известен нефролог от Университетската болница Джон Хопкинд, д-р М. Алсер, дори твърди в една от своите книги, че „на проблемите свързани със здравето на бъбреците лекарите обръщат прекалено малко внимание. Най-често пациентите се връщат едвам когато са подготвени за диализа…“.
ИМА САМО 3 МЕТОДА, КОИТО МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ В СЛУЧАЙ НА БЪБРЕЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ… НО КОЙ Е НАЙ-ДОБЪР ЗА ВАС?
Да, истина е. През цялата медицинска история учените са ни предлагали 3 метода за лечение… Не се притеснявайте, няма нужда да се мъчите прекалено много, за да схванете кой е най-добрият вариант за вас. Въпреки това има налични варианти – опитайте да познаете кой е най-добрият за вас.. 1) Хемодиализа – Преди 70-те години да страдаш от бъбречно заболяване е означавало смърт. Това изчезна с появата на хемодиализата. Но помислете добре, наистина ли искате да сте закачен за апарат за хемодиализа веднъж на 2-3 дни до края на животът ви? 2) Бъбречна трансплантация – Дори и процентът на успеваемост да е 100%, смъртността ще намалее повече отколкото чрез хемодиализа. Проблемът обаче се състои в намирането на донор и времето, което прекарвате в очакване. Проблемът може дори да ескалира и да се стигне до хемодиализа преди да се появи някой донор. Дори ако тялото не отхвърли транспланта ще трябва да вземате токсични и вредни лекарства до края на животът ви, които имат своят риск. 3) Нископротеинова диета – Възможно е да не сте чули за това лечение или може би само да сте намерили неясна информация за него по време на търсенето си. Най-често срещаният случай е този, в който лекарите не успяват да кажат на пациентите си, че имат признаци за бъбречна недостатъчност. Предпочитат да чакат докато се появят истинските симптоми и тогава да започнат да изписват лекарства, чакайки да стигнат до състояние, в което диализата е неизбежна. От трите варианта повече от сигурен съм, че ще изберете последния. Прав ли съм? Той е най-сигурният, най-евтиният и предлага най-доброто решение. Добре, позволете ми да ви обясня как едно лечение с нископротеинова диета преди диализа може да промени животът ви… още от днес…
ТОВА, КОЕТО НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ
Най-ранният опит за тази диета е отново през 1960 година когато Джордано и Джованети ограничават количеството протеини при пациенти с неизбежна бъбречна недостатъчност. Те са мислели, че забелязват подобрение в бъбречната функция, но са били далеч от истината. Още от тогава нефролозите, които смятат, че пациентът с бъбречно заболяване се нуждае от лечение преди диализата, са използвали този метод. И ви уверявам, много малко бяха тези, които го правеха. Екип от нефролози от известна Американска болница използваха този метод през 1999 година. Само в тази болница успяха да подобрят състоянието на 176 пациенти, които страдаха от бъбречни заболявания. Подобно изследване бе направено във Франция от нефролога Микел Апаричио заедно с неговите колеги. За всеобща изненада, те получиха същият резултат – по-добра бъбречна функция чрез установяване на нивото на креатин в кръвта.
ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ НИКОГА ЗА ТОЗИ ДОКАЗАН И ТОЛКОВА ЕФЕКТИВЕН МЕТОД…
Неприятната истина е, че лекарите предпочитат да изписват лекарства отколкото да дават съвети за лечение чрез правилно хранене. До момента, в който болестта не прогресира достатъчно, за да се налага диализа. Голяма част от лекарите не вземат проби от урината, за да наблюдават състоянието на бъбреците. В подкрепа на това Консюмър Репортс написа статия озаглавена „Пълен контрол над диабета“. Личната грижа е особенно важна и много пренебрегвана. Но все пак статията не споменава нищо във връзка с изследването на урината, но за сметка на това е изцяло посветена на изследването на нивата на кръвната захар. Това показва, че властите отговарящи за финансирането не поставят акцент върху диетичното лечение.
3 СТЪПКИ ЗА ОЦЕНКА НА ВАШЕТО ЗДРАВНО СЪСТОЯНИЕ
Стъпка 1 – Разберете степента, в която се намира вашата болест и лечението… както знаем има много други условия, които могат да засегнат бъбречната болест. Ще проследим как се чувствате и (ако спазвате някакъв) начин, по който ви помага вашето лечение. Стъпка 2 – Разберете кои са навиците в начинът ви на живот, които ускоряват влошаването на състоянието на бъбреците… дори да не искате да ми повярвате, вие сте виновни за тези навици и би трябвало да се откажете от тях ОЩЕ ДНЕС. Стъпка 3 – Спазвайте рецептите и диетите срещу бъбречни проблеми… това е може би най-важната част от системата. Спазването на нискобелтъчната диета никога не е достатъчно. В действителност това може да доведе дори до по-сериозни последствия, които ще обсъдим по-подробно. Повярвайте ми, това ще промени начинът, по който ще гледате на състоянието свързано с бъбречното ви заболяване.
ЕТО И ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО ПОВЕЧЕТО ОТ ЛЕЧЕНИЯТА, ЗА КОИТО СТЕ ЧУВАЛИ НЕ СА СВЪРШИЛИ РАБОТА…
Ако сте като останалата част от пациентите, които се интересуват от други лечения, най-вероятно сте открили ужасно много „лекове“. Има и други книги, които правят препратки към рецепти, цели готварски книги, някои дори „чудодейни решения за лечение на бъбреците“… а някои са просто празни, леснопродаваеми приказки. Надявам се, че не сте се заблудили да купите някой от тези продукти, защото ще се постараем да отговорим на следният въпрос: Въпрос: Имате ли някакъв резултат? Мога да говоря само от мое име и от името на клиентите ми, но не тези неща имаха някакъв положителен ефект върху заболяването. Аз съм в тази индустрия най-вероятно още преди първият път, в който бъбрекът ви е започнал да създава проблеми. Повярвайте ми, бях в състояние и опитах всичко това. Трябваше да проверя и изпробвам всяко налично лечение, за да мога да предложа на клиентите най-добрият действащ метод. След всички тези години трябваше да остана на системата, с която имах най-голям успех. В замяна на това ще ви кажа всичко, което съм правил през последните години и ще ви разкажа историята на една моя пациентка, Анна Уилямс. Спомената в едно от споделените по-горе мнения. Помолих я за разрешение да споделя историята й тук.
КАК АНА УСПЯ ДА ПРОМЕНИ ДРАСТИЧНО ЖИВОТЪТ СИ, СЛЕД КАТО 6 ГОДИНИ СТРАДА ОТ ХРОНИЧНА БЪБРЕЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ
Ако се чувствате зле, заради това че имате бъбречни проблеми, бих искал да ви представя Ана, на 53 години… Запознах се с Ана когато постъпи в болницата, в отделението за пациенти. Тя бе диагностицирана с белтък в урината, което показва, че има нарушена бъбречна функция или че има теч на малки количества кръв в бъбреците й. Тогава тя бе на 42 години. И бе с наднормено тегло. Медицинският й картон показваше, че е имала камъни в бъбреците още преди 16 години и е развила анемия, сърцето й беше увредено и показваше признаци на диабет с бъбречни усложнения от напредването на възрастта. Но по-тежко от всичко бе това, че тя имаше прегресивна бъбречна недостатъчност. Доста сериозни проблеми, не мислите ли? Лекарят й каза да се подготви за диализа след 6 месеца, и че е възможно да остане на диализа от 1 до 2 години. Тя просто се срина. Имаше семейство, за което трябваше да се грижи и добре платена работа, от която мислеше да се откаже. Това беше докато не дойде при мен и не поиска помощта ми. И ето какво направих… Отделих известно време, за да й обясня как се е развило бъбречното й заболяване и през какви лечения минава. Предложих й точно тези 3 гореспоменати стъпки и я насърчих да си направи ежедневна програма с физически упражнения. В продължение на няколко седмици, бяхме развълнувани да научим, че бъбречните изследвания започваха да показват признаци на подобрение. Кръвното налягане падна, защото спазваше диетата. Докато напредваше дори успя да намали теглото си до нормално ниво като спазваше съветите ми. С течение на годините ми каза, че системата е станала част от нея, и че вече съвсем не чувства, че спазва диета за бъбреците. Сега живее заедно с пенсиониралият се съпруг, по-щастлива е от всякога и ми каза една фраза, която аз никога няма да забравя… „Благодарение на твоята система и диета възвърнах животът си!!!“ Това бе моментът, в който осъзнах, че моята техника би мога да помогне на хиляди други хора по света. Така че реших да събера всичко в една книга… Всяка техника, всяко зрънце информация, която притежавах, и която би могла да бъде от полза на много други пациенти с бъбречно увреждане. Един от моите клиенти познаваше някого, който се занимава с изработване на сайтове и ето така се роди този сайт…
ПРЕДСТАВЯМ ВИ КНИГАТА „РАЗТВОРИ И ОТСТРАНИ КАМЪНИТЕ И ПЯСЪКА ОТ БЪБРЕЦИТЕ ЗА 24 ЧАСА“

Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


 • Открийте научно доказано изследване основано на диета за бъбреците, за да спрете веднага прогресирането на бъбречното заболяване, още от днес!
 • Спрете да използвате лекарства и вредни за бъбреците навици, които влизат в тялото ви всеки ден.
 • Спестете много пари… от скъпи лекарства, надписани фактури от лекаря и операции, които не са необходими.
 • Радвайте се на живота… и забравете завинаги за грижите свързани с бъбречните заболявания.
 • Независимо дали страдате от години, току-що сте били диагностицирани или просто искате да запазите вашите бъбреци здрави и да избегнете бъбречна инфекция, това е нещото, което може да промени животът ви.
 • Но не слушайте само мен… вижте какво ще ви кажат другите за тази система?
ЕТО И МАЛЪК ОБЗОР НА ТОВА КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА:
 • План в само 3 стъпки, лесен и директен, който ще ви помогне да надвиете бъбречното заболяване, дори това да се състои в бъбречна недостатъчност, камъни в бъбреците, бъбречни усложнения при диабетици, хронични бъбречни инфекции… Невъзможно е да се появят от момента, в който се отървете от тях още в самото начало.
 • Бележник за записки за диетите, които ще използвате, за да следите самостоятелно Рецептите и Диетите срещу бъбречни проблеми, в зависимост от вашето време и предпочитания. Това ще направи всичко много по-лесно.
 • Огромните грешки, които повтаряте ежедневно – увреждате бъбреците си, спомагате за прогресирането на бъбречните заболявания. Трябва да спрете да ги повтаряте… още днес!
 • Ако вече сте в напреднал стадий разберете какъв метод за отстраняване на отпадъците, токсините и излишната вода от кръвта е точно за вас, за да можете да го изпълните сами.
 • Витамините, които действат като отрова за вашите бъбреци. 80% от пациентите вземат тези витамини ежедневно.
 • Природните лекарства – помагат ли на бъбреците ти или не. Загадките са разкрити и показани… Намерете истинските отговори.
 • 10 хранителни продукта, които в момента присъстват във вашата кухня, и от които трябва да се избавите. Това са продуктите, които намалят много функционалността на бъбреците.
 • 100 прости и директни рецепти, без шанс за неуспех, които ще откриете в Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми, които можете да започнете още от днес!
 • И много други!
ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА ЗА МОМЕНТ…
Ако започнете да чувствате, че това е нещото, което искате. Значи най-вероятно това е… Представете си, че имате книгата „Разтвори и изхвърли камъните и пясъка от бъбреците без болка за 24 часа“… и от днес започнете, като вземете отношение спрямо бъбречното си заболяване и не зависите от лекари или който и да е друг член от семейството. По това време утре ще се почувствате по-уверени в себе си, по-свободни и ще продължите да се чувствате така докато пазите бъбреците си, като спазвате един здравословен начин на живот. Вашето семейство ще ви е много благодарно за това. По същото време следващата седмица ще започнете да чувствате как бъбреците ви вече са по-здрави. Умората и загубата на съзнание ще намалеят драстично, нивото на течностите ще е нормално и бъбречната функция ще се възстанови към нормалното. Следващият път когато отидете на консултация лекарят ви ще остане без думи от вашият бърз прогрес. Семейството, роднините и приятелите ще се гордеят с вас…
„Възвърнах контрола над живота си“
Бях диагностицирана с остри бъбречни усложнения преди 7 месеца. Помислих, че това е краят за мен, след като чух новината от лекаря. Направих свои изследвания и се натъкнах на твоята книга. Това бе един от най-щастливите дни в живота ми. …бях бизнес консултант и трябваше да пътувам много със самолети или кола. Мислех, че никога няма да мога да спазвам нещата от книгата Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми, но грешах за това. 11 месеца след това все още ям здровословна за бъбреците храна, която ми помогна да възвърна контролът над живота си. Благодаря отново. Евгени, (Разград)

Истинската красота на тази система, е че тя е индивидуализирана в зависимост от вашите предпочитания.

 • Не ви кара да ядете само определени храни… Имате пълен контрол.
 • Можете ли да си представите какво е да държите контрол над здравето си, знаейки, че ще се чувствате все по-добре и по-добре.
 • Можете да продължите да ядете любимите си храни, без това да влияе върху здравето ви.
 • Нека ви кажа, че диетата е толкова ефективна и гъвкава, че скоро ще забравите за мъчителните си проблеми с бъбреците.
 • В повечето случай това не е целият проблем, тъй като бъбречните проблеми не могат да се отстранят само с лекуване на бъбрека. Прав ли съм?
 • Става дума за иновативни лечебни методи. Би трябвало да се запитате какви усложнения биха могли да се появят върху сърцето ви, и повярвайте ми, усложненията се появяват почти веднага.
 • Има още една предпоставка свързана с теглото ви, която трябва да се вземе предвид след като нивото на течности е нарушено.
 • Нуждите ви от витамини и минерали също трябва да се вземе предвид.
 • …и ако трябва да сме честни, тъжният факт е, че ако не се действа навреме ще пострадат и другите органи.
 • Но не се притеснявайте – стратегията „Разтвори и премахни камъните и пясъка от бъбреците без болка за 24 часа“ е холистичен подход, който ще ви помогне да обърнете бъбречната недостатъчност и да балансирате и другите органи, които са били засегнати от бъбречното заболяване.
 • Това е пълна стратегия основана на повече от 30-годишни изследвания, опити и доказателства. Споделям с вас всичко, което зная, опитът си, и поемам отговорност за всичко в тази книга.
 • Накратко, „Разтвори и премахни камъните и пясъка от бъбреците без болка за 24 часа“ ще е последното нещо, което някога ще ви потрябва, за да решите бъбречните си проблеми!
ЕТО ОЩЕ НЯКОЛКО ТАЙНИ, КОИТО ЩЕ НАУЧИТЕ ДОКАТО ЧЕТЕТЕ КНИГАТА:
 • Как да се отървете от умората и мускулните крампи с проста стратегия, изпълнението на която отнема само няколко минути…
 • Спешни техники, които трябва да знаете. Това би трябвало да се знае от всички пациенти с бъбречни проблеми, независимо от възрастта.
 • Как да използвате обикновени предмети, които най-вероятно притежавате, за да излекувате някои досадни симптоми на вашето бъбречно заболяване.
 • Забранена тайна техника, за да се отървете от бъбречни болки, ако страдате от тях. Ще се изненадате колко е лесно.
 • Как да се грижите за себе си ако страдате от диабет с усложнения на бъбреците. Ако имате диабет това означава, че ще трябва да приложите друг подход. Всичко е включено вътре.
 • Как да отслабнете докато лекувате бъбречната недостатъчност. Ако подходите грешно ви очакват по-сериозни последици. Това е задължителен урок за всеки един пациент.
 • Как да избегнете и контролирате анемията. Обикновено всички пациенти с бъбречно заболяване страдат и от това заболяване. След като разберете тайната от книгата това ще бъде невъзможно.
 • Семейството – първият подход към лечението. Не само цялото семейство, което се грижи за вас, но и всички ваши приятели ще могат веднага да приложат тези методи за оздравяване на бъбреците.
 • Плюс МНОГО, МНОГО повече!
И това дори не е всичко. Това е само върхът на айсберга. Помислете само колко печелите от това… Можете ли да си представите какво ще е най-накрая да живеете животът си, без да се притеснявате за бъбречните заболявания? Като на младини! Можете да постигнете това както много мои клиенти са го постигнали… Позволете ми да ви разкажа как много от моите пациенти промениха животът си с тези методи – нещо, което и вие ще оцените завинаги. Сега имате същата възможност, която те имаха когато разбраха за тази книга. Те бяха решени да направят нещо и успяха да променят животът си.

ЩЕ НАПРАВИШ ЛИ И ТИ СЪЩОТО?

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО РЕЦЕПТИ И ДИЕТИ СРЕЩУ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ
 • Ще получите контрол над бъбречните заболявания. Веднага! Книгата съдържа цялата необходима информация, от която имате нужда, за да можете да надвиете веднъж завинаги бъбречните заболявания.
 • Ще създадете лесна диета, която е доказано ефективна, и която ще подобри функцията на бъбреците. Тази диета е използвана успешно днес от най-добрите нефролози в страната.
 • Още от самото начало ще видите как симптомите ще изчезват един по един. Най-много 2 седмици след като започват да следват ръководството Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми пациентите започват да се чувстват много по-добре
 • Имаш предимство пред други пациенти с болни бъбреци. Тази книга е написана от „Nursing aproach“, така че информацията е много по-лесна за разбиране и спазване.
 • Ще възвърнете животът си.
Така че ако смяташ, че си страдал достатъчно от проблеми с бъбреците, това може да е наистина подходящ момент да направиш нещо за това… Ръководството Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми ще ви помогне да направите точно това.
КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА?
Ето само някои от темите разглеждани в тази книга
Interiorul cartii
НУЖДАЯ СЕ ОТ ТОВА В ЖИВОТА СИ ОЩЕ СЕГА. НО КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА?
Ако страдате от някое заболяване на бъбреците вероятно вече осъзнавате колко може да помогне книгата „Разтвори и изхвърли камъните и пясъка от бъбреците без болка за 24 часа“. Така че направете ми услуга и моля ви помислете за момент, вместо да се притеснявате за това колко наистина струва… …което, между другото, с подобни доказани ефекти изобщо не е толкова, колкото си мислите. Помислете си колко много можете да подобрите животът си чрез това ръководство с диети. Замислете се, наистина. Представете си живот без тежест, чувство на неудовлетвореност или ограничения. Всички страхове от „неизбежното“ изчезват. Вече няма да се притеснявате за утрешния ден. Всъщност няма да имате търпение да я прегърнете. Така както трябва да е всеки. Вие го заслужавате. В края на краищата това е възможно. И е точно това, което ще ви се случи когато научите как да победите бъбречните заболявания, използвайки ръководството Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми. Трябва само да решите дали искате наистина да действате. Позволете ми да ви кажа нещо като приятел, който е работил дълго в областта на бъбречните проблеми. Вие сте лекари сами на себе си. Много често пациентите правят грешка да се доверят и да оставят всичко в ръцете на лекар. Ами те очакват денят, в който лекарят ще им препоръча диализа/бъбречна трансплантация. И тогава разходите ще се вдигнат до небето. Представете си колко биха стрували 3 диализи на седмица. Или бъбречната трансплантация и поддържащите лекарства, които трябва да вземате през целият си живот. Такси за лекари. Такси за лични асистенти. И по-лошо, помислете за времето, което ще загубите, събитията, на които няма да можете да присъствате и потенциалът, който ще захвърлите на боклука, след като започнете диализа или след трансплантацията.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имате всички причини да я купите сега и да започнете да я четете, поемам всички рискове и ви предлагам силна гаранция!

Ако поръчате книгата днес имате 30 дни, в които да прочетете и приложите на практика съветите й. Очаквам да сте прочели и използвали много от представените концепти, за да си възвърнете здравето в по-кратък срок. Трябва да почувствате, че сте спечелили информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не сте доволни, поискайте да я върнете и ние ще ви възстановим парите, без да задаваме въпроси.

Нашата книга

Без много усилия

Операция

Цена

44.9 лева

Нищо, за сега

3,000 – 9,000 Евро

Гаранция за удовлетвореност

100% връщане на парите за 30 дни.

Вероятно няма да бъдете удовлетворени.

Не се възстановяват пари.

Рискове и усложнения

Възможна алергия от храната (много рядко)

Камъните могат да останат блокирани в бъбреците, причинявайки проблеми впоследствие.

Болка, хоспитализация, инфекция, усложнения, дължащи се на анестезия и медикаменти, мал праксис.

Механизъм

Механизъм

Няма. Ще се мъчите с болки дълго време.

Много болезнено.

Ефективност на лечението

Много ефективно. Изглажда острите ръбове на камъните и след това ги елиминира по естествен път.

Надявате се да минат от само себе си. Понякога се получава, понякога не, но с голяма болка.

50-65% вероятност за отстраняване на камъни.

Други ползи

Ставате образован за по-добро здраве.

Спестявате някой лев, може би.

Хората могат да ви посещават, ядете в болницата, гледате телевизия.

Какъв е твоят избор?

Купи книгата

Да се тъпчете с лекарства.

Да стигнете до ножа

ПОРЪЧВАЙКИ ПРОДУКТЪТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА „СУПЕР ХРАНИ ЗА СУПЕР ЗДРАВЕ!“
10 лева БЕЗПЛАТНО!

„Суперхрани“ е широко използван термин и описва храни с изключително съдържание на фитохранителни вещества. Мнозина вярват, че те имат много ползи.

 • 24 супер храни, които укрепват имунната система за кратък период от време.
 • Многочислени благоприятни ефекти върху здравето!
 • Много други съвети как да се храните здравословно.
И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “УНИКАЛЕН МЕДИЦИНСКИ ЖУРНАЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КАНДИДОЗАТА”
10 лева БЕЗПЛАТНО!

Уникален медицински журнал, описващ в 5 стъпки към успеха на някой сложни ситуации със щастлив край. Ако сте обикновен читател, ако сте опитали до сега различни лечения и подходи и сте изхарчили хиляди левове и сте получили само скромни или никакви резултати. Това ще се промени сега.

 • Как да направите чудото да проработи за вас.
 • 5-те стъпки към успеха.
 • Конкретно представяне на отделни случай.
ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И КНИГАТА „ЗДРАВЕТО ПРАВИ ДОСТАВКА ПО ДОМОВЕТЕ“
10 лева БЕЗПЛАТНО!

Не е необходимо да харчим големи суми пари, за да се поддържаме здрави. Представени са и някои полезни съвети за здравословен начин на живот, чрез упражнения и правилна диета.

 • Ефективни методи за отслабване, които могат да се прилагат в домашни условия.
 • 9 причини да бъдем отново здрави.
 • 9 физически упражнение, които могат да се правят ефективно у дома.
ПОРЪЧАНА ОТ НАД 5000 БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА!

Всъщност, отбелязахме върху картата клиентите ни от България… вижте ги по-долу. За съжаление, не можахме да включим и всички наши международни клиенти, тъй като картата би била прекалено голяма.
Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева

Копия, налични на намалената цена:

100

8

Последна продажба, направена на дата:

АКО ЧУВСТВАТЕ, ЧЕ СТЕ НА КРЪСТОПЪТ, ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО Е НАИСТИНА ДА СТЕ… В СЛЕДВАЩИТЕ 3 МИНУТИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО
 • Възможно е това са най-важните и животопроменящи 3 минути в животът ви.
 • Утрешният ден ще е както вчерашният. Ще е както всеки друг ден.
 • Пак ще се притеснявате от неизбежното, което предстои, пак ще се притеснявате за прогресирането на бъбречното ви заболяване и бъбречната недостатъчност и, може би, как ще прекарате остатъка от живота си ако имате нужда от диализа или трансплантация.
 • Или можете да изберете другото решение… закупи книгата “Разтвори и отстрани камъните и пясъка от бъбреците за 24 часа“ и животът ти ще се промени. Още от сега.
 • Повече няма да сте длъжни да ходите на скъпи медицински прегледи, няма да ви трябват скъпи лекарства…
 • Утре ще се чувствате изключително, защото най-накрая успяхте да вземете правилното решение за себе си. По-малко симптоми, по-леки мисли и по-добро общо състояние.
 • Вашето семейство и роднини ще се гордеят, защото правите това за себе си. Ще са много изненадани, че знаете всички детайли във връзка с бъбречните заболявания.
 • В тази книга заложих цялата си репутация и всичко, което ме определя. Вложих в нея всичките си познания с единственото желание да ви помогна… да ви предложа живот, който заслужавате.
 • Заедно със съпругът ми с нетърпение очакваме историите ви за това как сте се излекували и победили своята бъбречна недостатъчност.
P.S. За да закупите книгата натиснете оранжевият бутон по-долу. P.P.S. Действа незабавно. Не мога да ви обещая, че ще удължа периода с тази специална цена или предлаганите бонуси. В момента, в който администратор на сайта ми каже, че имаме достатъчно материал за бюлетин, ще прекратим. P.P.P.S Не забравяйте, че сделката не крие никакъв риск. Ако смятате, че не получавате желаните резултати, аз ще ви възстановя платените пари. Без допълнителни въпроси. P.P.P.P.S. Рецепти и Диети срещу бъбречни проблеми има 171 страници, които съдържат точна и систематизирана информация в електронна книга поради една единствена причина – да държа големите издателски компании настрани, като не им позволя да комерсиализират творението ми. Всяка дума от тази книга е моя интерпретация на научните изследвания, без скрити помисли или специални интереси. Написана е така, както искам вие да я прочетете. Без редакция, без компромиси.  
Офертата е валидна за периода Валидност до изчерпване на наличностите.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.