Úgy érzi, belefáradt a vesebetegség elleni küzdelembe? Reményei szertefoszlottak? Hagyjon fel a meddő próbálkozással és olvassa el figyelmesen ezt oldalt!

Az elkövetkezendő percek teljesen megváltoztathatják életét!

Hogyan oldhatja fel és távolíthatja el a vesekövet és a vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt?

Próbálja ki módszerünket, mellyel pénzt és időt spórolhat meg! GARANTÁLT EREDMÉNY! ELLENKEZŐ ESETBEN PÉNZÉT VISSZATÉRÍTJÜK!!!

A hónap újdonsága: Kövesse 7 napig a vesediéta-tervet, vagy a vesebetegségben szenvedőknek ajánlott 100 receptet tartalmazó gyűjteményt!

Ugyanazért az árért most még jobb ajánlat!

Valószínű, hogy már hetek, hónapok vagy akár évek óta keresik a megoldást… Éppen ezért nem fogom az idejüket tovább vesztegetni azzal, hogy hamis dolgokat bizonygatva megpróbálok mindenáron eladni Önöknek valamit.

Feladó: Fekete András

Dátum: 2012.03.19

Kedves Páciens!

A nevem Fekete András, és a célom, hogy felfedjem ön előtt, miből áll a legfontosabb vesebetegségek kezelésére létrehozott módszer, az a kezelés, amelyet több száz vesebetegségben szenvedő páciens – mint maga – követett a múlt század vége óta. Ezek a módszerek sokáig a veseorvosok és a dietetikusok előtt sem voltak ismeretesek. Meg fog lepődni, hogy mi az oka annak, hogy nem használják ezt a kezelést széles körökben. Az elmúlt 10 évben az intenzív osztályon és az ambulancián dolgoztam. Ez két olyan hely, ahol általában sok, különböző betegségben szenvedő embert lehet látni. Az itt vizsgált betegségek nagyon változatosak: lehet éles/krónikus veseelégtelenség, diabetikus vesebetegség, vagy akár vesekő a policisztás vesebetegségeknél. Mi több, az elmúlt 7 évben végzett aktív orvosi kutatásaim segítettek a vesebetegségben szenvedő pácienseken, és segítettek abban, hogy tovább adjam ezt a diétát a többi vesebetegnek is. Személyes egészségügyi tanácsadói praxisomban már 2003-ban találkoztam számos esettel, melyek lehetőséget nyújtottak arra, hogy a legkülönbözőbb vesebetegségekben szenvedő betegeken teszteljem le ezt a módszeremet. Amint az alábbiakban olvashatják, minden információt feldolgoztam, melyet a vesebetegségekkel kapcsolatos kutatásaim során találtam. Olyannyira beleástam magam ebbe a témába, hogy számtalanszor ráakadtam olyan újdonságokra is, amelyek az orvosi hírlapokban még nem is voltak közölve. Minden szemszögből tanulmányoztam tudományos cikkeket és kutatásokat, és az intenzív osztályon, illetve az ambulancián lehetőségem volt számtalan vesebeteg megvizsgálására. Elmondhatom magamról – mint szakértőrőll –, hogy a vesebetegségekkel kapcsolatosan kevés olyan dolog akadhat, amelyet ne ismernék.
„Eltelt másfél év és még nem volt szükségem a dialízisre”
40 éves koromtól magas vérnyomással kellett élnem. Miután súlyos veseelégtelenséget diagnosztizáltak, pár hónappal később az orvosom azt tanácsolta, hogy készüljek fel a dialízisre. Miután megvásároltam a te könyved és követtem tanácsaidat elmondhatom, hogy eltelt másfél év és még nem volt szükségem a dialízisre.
 Ez neked és a könyvednek köszönhető! Köszönöm!

M.K.

“Egy valódi áldás!”
Vese- és cukorbeteg voltam amikor fölfedeztem a „Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és -homokot fájdalom nélkül 24 óra alatt? c. könyvet. Azt gondoltam, hogy a vesediéta betartásával nincs veszítenivalóm. Végül annyira bevált, hogy megmentett egy műtéttől és visszaadta az önbizalmamat. Most végre újra munkaképes vagyok és együtt élvezhetem a szabadidőt a családommal.
 Egy valódi áldás!

A.G.

„Úgy tettem ahogy azt ajánlottad és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel”
A tanácsod nélkül még mindig veseelégtelenségben szenvednék. Mindent nagyon köszönök! Úgy tettem, ahogy azt ajánlottad és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Remélem, hogy nem bánod, ha ajánlom módszeredet más, vesebetegségben szenvedő ismerőseimnek is.

P.M.

Ezek néhány kéretlen, vesebetegségben szenvedő páciens véleményei, akiknek sikerült hatékonyan kezelni magukat, drága műtétek, mérgező gyógyszerek, vagy folytonos és drága orvosi konzultációk igénybevétele nélkül… Ha azt gondolja, hogy ez a módszer – mely garantáltan működik – az elkövetkezendő években az Ön és a családja segítségére lehet, akkor arra kérem, hagyjon mindent félbe és jegyzeteljen.

Önnél fennáll a veseelégtelenség veszélye?
 • Vesekő
 • Krónikus vesebetegség
 • Cukorbetegség / vese- és cukorbetegség
 • Veseproblémák okozta magas vérnyomás
 • A genetikus faktor és a vesebetegségre való hajlam egy családtagnak köszönhetően
 • Olyan rokona, aki dialízisekre jár
 • Polichisztikus betegségek a vesénél
 • Káliumhiány
 • Nyugtatók túlzott használata
 • Olyan személyek, akiknek lítium szedését javallták
Ismerősök számára ezek a tünetek?
 • Proteinnyomok a vizeletben (papírszalag-teszttel kimutatható)
 • Fáradtság
 • Izomgörcsök
 • Étvágyvesztés
 • Émelygés vagy hányás
 • Ütések esetén gyorsan kialakuló kék foltok
 • Viszketegség
 • Légzési nehézség nagyobb erőbevetések után
Ha része annak a csoportnak, melynél fennáll a vesebetegségek veszélye, vagy ha már megjelentek a vesebetegségre jellemző tünetek, felelőséggel tartozik saját maga és a családja iránt. Ezért olvassa tovább ezt a cikket! Ez lesz az egyik legfontosabb cikk, amelyet valaha olvasott…
Ha vesebetegségben szenved, akkor fontos tudnia a következőket…

Ön nincs egyedül…

Egy 2007-ben készült felmérés azt mutatja, hogy több millió amerikai állampolgár szenved valamilyen vesebetegség különböző stádiumaiban, anélkül, hogy tudomásuk lenne erről. Fölmérték, hogy legalább 6.5 millió amerikainak magas a vér-kreatin szintje. Ez egy nyilvánvaló jele a veseelégtelenségnek. Látva ezeket az adatokat, hamar rájönnek, hogy Önök az emberek többségénél szerencsésebbek, ugyanis tudomásuk van a saját vesebetegségükről. Az idősebb korú, vesekővel, cukorbetegséggel vagy magas vérnyomással küzdő amerikaiak 1/8-a valamilyen vesebetegséggel rendelkezik. Továbbá a felnőttek 1/10-e küzd hasonló gondokkal. Ezek az adatok a következő országokban is hasonlóak: Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, illetve Ausztria. És ez csak néhány példa. A vesebetegségek bármely személyt érinthetik kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül!
A vesebetegségeknek 4 fő okozója lehet:
 • Helytelen táplálkozás – A legtöbb ember ebbe a csoportba tartozik. Fiatal koromban én is közéjük tartoztam. Kit is lehetne ezért elítélni? Az életstílus változtatása során a megfelelő táplálkozás egyre nehezebben kivitelezhető.
 • Genetikus faktor – Sajnos igaz. Ha volt a családjában olyan személy, aki valamilyen vesebetegségben szenvedett, valószínű Ön örökli azt. Mi több, egyes betegségek közvetlenül a genetikus hajlamból származnak, mint például a policisztikus vesebetegségek, vagy a PKD.
 • Testmozgás hiánya – A passzív életmód nagyon rossz hatással van az egészségre. Napjainkban az emberek többsége – irodában vagy otthon – egy székben ülve tölti az idejének jelentős részét.
 • Gyógyszerek – Sok páciens azáltal fejleszti ki veseelégtelenségét, hogy túl sok ideig használja a fájdalomcsillapító szereket.
 • Ezek a tünetek. Lehet, hogy kissé zavaróan hangzanak még akkor is, ha Ön tudja ezeket és emiatt bűnösnek érzi magát. De amint láthatta, nem az Ön hibája! És nem azért mondom, hogy ámulatba ejtsem Önt: valóban nagyon rövid idő alatt egy jelentős javulást fog látni. Kövesse a továbbiakban bemutatott tanácsokat!
Hírhedt amerikai nefrológusok azt hiszik, hogy a vesebetegségekben szenvedő páciensek számára nagyon kevés hatékony kezelési módszer létezik.
Én azt gondolom, hogy túl sok időbe telt nekik ezt felismerni. Itt van a válasz a miértre: Már a 90-es évek óta sok orvosi cikk jelent meg (mint a gomba az eső után) az elhanyagolt vesebetegségek súlyosbodásáról. Ezek jól megalapozott cikkek voltak, melyeket a neves kórházak nefrológusai örömmel fogadtak. Az elszomorító igazság az hogy… A páciensek soha nem kapják meg idejében a megfelelő kezeléseket. A veseproblémák súlyosbodnak az utolsó stádium vagy az ESRD felé. Ez az a pont, amelyikben a dialízis vagy a veseátültetés elkerülhetetlenné válik. Az Amerikai Egyesült Államokban a vese problémákkal kapcsolatos nyilvántartás azt mutatja, hogy 1999-ben “a betegek 1/5-e a halál előtt abbahagyta a dialízises kezelést”. Gondolkozzon el ezen egy perc erejéig! Tényleg azt szeretné, hogy ez a dolog Önnel is megtörténjen? Egy újabb kutatás szerint, melyet egy 157,057 veseelégtelenséggel küzdő páciens adatait tartalmazó gigantikus orvosi levéltárra alapoztak (és ezzel ez a legnagyobb kutatás amelyet valaha végeztek ebben a témában), a páciensek 60%-a egy szokatlan albumin koncentrációval rendelkezett, és a vizsgált személyeknek 51%-a vérszegény, cukorbeteg vagy veseköve volt. A kutatók ezt nyilatkozták: “…az Egyesült Államokban a vesebetegségeket tudatosan megelőző személyek száma meghökkentően alacsony.” Valóban, a John Hopkins Egyetemi Kórház egyik közismert nefrológusa, Dr. M. Alser az egyik könyvében azt állította, hogy „A veseelégtelenséget az orvosok nem kezelik. A legtöbb esetben a páciensek csak akkor térnek vissza az orvoshoz, amikor már dialízisre van szükség”.
Vesebetegség esetén csak három módszerhez folyamodhat… De melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?
Igen, igaz. Az orvosi történelem folyamán a kutatók három kezelési módszert ajánlottak… Ne aggódjanak, nem lesz nehéz kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet. Íme a rendelkezésére álló módszerek – Önnek melyik lenne a legmegfelelőbb? 1) Dialízis: A 70-es évek előtt ha valamilyen vese betegségben szenvedett az halálos ítéletet jelentett. A dialízis megjelenése óta ez szerencsére már nem így van. De ha jobban belegondol, tényleg azt szeretné, hogy 2-3 naponta egy dialízis-géphez kötözzék élete végéig? 2) Veseátültetés: Ha a sikerarány 100% is lenne, az elhalálozás aránya nagyobb mértékben csökkenne, mint dialízis alkalmazása során. A gond a donor megtalálásából és az erre várakozásból adódik. A betegség hirtelen súlyosbodhat, és dialízisre lehet szükség még a donor megtalálása előtt. Ha a szervezete jól reagál is az átültetésre, mégis szükséges gyógyszereket kell majd szednie élete végéig, amelyek különböző mellékhatásokkal járhatnak. 3) Proteinben szegény diéták: Lehet, hogy még nem hallott erről a kezelésről, vagy lehet csak kevés információval rendelkezik róla. Sajnos gyakori az, hogy az orvosok nem mondják meg a páciensnek, hogy veseelégtelenségi tünetei vannak. Inkább várnak, amíg megkezdődnek a panaszok, és csak akkor kezdik el a gyógyszeres kezelést, majd a dialízist. Biztos vagyok benne, hogy a harmadik a legszimpatikusabb megoldás, nemdebár? A három lehetőség közül a legbiztonságosabb, legolcsóbb, és a legjobb megoldást ez ígéri. Rendben. Engedje meg, hogy megmagyarázzam, miként változtathatja meg az életét a mai naptól egy proteinben szegény diéta alkalmazásával…
Az, amit Ön nem tud…
E diétával 1960-ban történtek az első kísérletek, akkor amikor Giordano és Giovanetti korlátozták a protein arányát azoknál a pácienseknél, akik veseelégtelenségben szenvedtek. Javulást véltek felfedezni a vesefunkciókban, de a teljes gyógyulástól messze álltak. Ekkortól fogva a vesebetegségben szenvedő páciensek orvosai alkalmazni kezdték a módszert a vesefunkciók teljes összeomlása előtti időszakban. Azonban nagyon kevés ember volt, aki a módszert helyesen alkalmazta. Egy híres Egyesült Államokbeli kórház nefrológusai 1999-ben tökéletesítették a módszert. Abban a kórházban 176 vesebetegségben szenvedő páciensen tudtak vele segíteni. Hasonló kutatást végzett Franciaországban Michel Aparicio nefrológus és csapata. Mindenki meglepetésére, ugyanolyan jó eredményt érték el: a veseműködés a vérben lévő kreatinszint változása által kimutathatóan javult!
Miért nem hallott soha erről a bebizonyított és hatékony módszerről?
A kegyetlen igazság az, hogy az orvosok szívesebben írnak föl gyógyszereket, mintsem tanácsokat adjanak egy diétán alapuló kezeléshez. Ez addig működhet, amíg a betegség a dialízis szükségessé válásáig el nem ér. Az orvosok többsége nem is ellenőrzi a vizeletmintákat, amelyekkel a vese leépülésének szintjét felmérhetik. Ennek a ténynek az alátámasztására, a Consumer Reports írt egy cikket „Vedd át az irányítást a cukorbetegség fölött: A személyes odafigyelés létfontosságú, és mégsem törődik vele senki” De a cikk nem említ semmit a vizeletvizsgálattal kapcsolatosan, noha teljesen elkötelezett a vércukorszint ellenőrzése iránt. Ez azt mutatja, hogy a adott támogató hatóságok nem fektettek megfelelő hangsúlyt a dietetikus kezelésekre.
3 Lépés az egészségi állapotának felmérésére
1. lépés – Állapítsa meg, hogy melyik szinten van a betegsége és a kezelés… amint tudjuk, sok más ok létezik, amely befolyásolhatja a vesebetegséget. Azt fogjuk megfigyelni, hogyan érzi magát és hogyan fejlődik a kezelés során. 2. lépés – Emelje ki azokat a szokásokat az életstílusából, amelyek gyorsítják a vese leépülését… még ha nem is akar hinni nekem, fel kell hagyjon velük MÉG MA. 3. lépés – Alkalmazzon speciális vese-kímélő recepteket és diétákat… ez valószínűleg a legfontosabb rész a rendszerből. Egy proteinszegény diéta alkalmazása önmagában soha nem elég. Ez sokkal súlyosabb következményekhez vezethet, amelyeket a későbbiekben részletezünk. Higgye el nekem, ez a dolog meg fogja változtatni a saját nézőpontját a vesegondokat illetően.
Íme az oka annak, amiért a hallott kezelések többsége nem működött volna…
Ha Ön is olyan, mint a többi páciens, aki más kezelés iránt is érdeklődik, akkor valószínűleg Ön is számtalan „gyógyírt” talált már. Más könyvek is vannak, amelyek receptekre utalnak, valódi étlapok, egyesek „csodás megoldást” is kínálnak a vese gyógyítására… sajnos ezek közül néhány nem több, mint olcsó reklámszöveg. Csak azt remélem, hogy nem vesztegette pénzét és idejét azokkal a termékekkel! A továbbiakban törekedni fogunk a következő kérdések megválaszolására: Kérdés: Nyújtanak valamilyen eredményt? Csak a saját és az pácienseim nevében beszélhetek. Az évek során ezek a dolgok eredménnyel jártak. Én része vagyok ennek az iparnak – valószínűleg hosszabb ideje, mint amióta önnek veseműködési zavarai vannak. Higgye el, megéltem ezt a helyzetet és kipróbáltam a módszereket. Le kellett ellenőriznem és tesztelnem minden egyes létező kezelést, hogy azok legjobb tulajdonságait ötvözhessem pácienseim kezelésére. Mindezen kísérletező évek után kikristályosodott az a rendszer, amelynek alkalmazásával a legnagyobb sikereket értem el. Elmondom mindazt, amit az elmúlt években tettem, beszámolok egyik páciensem, Anna Williams esetéről. A megkérdezettek beleegyezésüket adták a saját esetük közzétételére.
Hogyan sikerült Annának megváltoztatnia tragikus életét, miután 6 évig krónikus veseelégtelenségben szenvedett
Ha már gyűlölik az egész életüket a vesebetegségük miatt, be szeretném mutatni Önöknek Annát, 53 éves… Akkor ismertem meg őt, amikor a kórházba került. Proteint találtak a vizeletében, ami a veseműködés vagy a vese vérellátás zavarára utalt. 42 éves volt akkor, enyhén túlsúlyos volt. Az anamnézis szerint 16 évvel korábban veseköve volt, és vérszegénységben szenvedett. A szíve leépült és a kora előrehaladásával a cukorbetegség tünetei is megjelentek. De a legsúlyosabb problémája az volt, hogy progresszív veseelégtelenséget diagnosztizáltunk nála. Ezekkel a betegségekkel megbirkózni meglehetősen nehéz. Ön is így gondolja? Az orvosa azt mondta, hogy körülbelül hat hónapja van hátra mielőtt dialízisre lenne szükség, az pedig 1-2 évig tarthat. Képzelhetik, hogy el volt szegény keseredve. Családja volt, melyről gondoskodnia kellett, és egy jól fizetett munkahelye, melyről le kellett volna mondania. Ezek után eljött hozzám, és a segítségemet kérte. És nézze mit tettem… Némi időt azzal töltöttem el, hogy elmagyaráztam neki a veserendellenességének kialakulását, illetve az alkalmazandó kezelést. Bemutattam a fenti 3 lépést, és azt tanácsoltam, hogy állítson össze magának egy gyakorlati programot. Néhány hét múltán el voltunk ragadtatva, amikor a laborvizsgálatok a veseműködés javulását mutattak. A diéta alkalmazási ideje alatt még a vérnyomása is csökkent! Miközben így fejlődött, a tanácsaimat követve sikerült túlsúlyától is megszabadulni. Az évek múlásával azt mondta, hogy a módszer annyira megszokottá, élete részévé vált, hogy már alig tűnik fel neki, hogy diétázik. Most a nyugdíjas férje mellett él, boldogabb mint valaha és még mondott egy mondatot amelyet soha nem fogok elfelejteni… „A diétarendszered mentette meg az életem!!!” Ez volt az a pillanat, amikor ráébredtem, hogy tapasztalataim és módszerem több ezer embert segíthet a bolygón. Ezért úgy döntöttem, hogy minden tudásomat könyv formába öntöm. Lejegyeztem minden egyes technikát, információdarabkát, amelyek birtokába voltam és amelyik segítség lehet sok más, veserendellenességben szenvedő páciens életének a megváltoztatására. A pácienseim egyike ismert egy weboldalkészítőt, akinek segítségével létrehoztuk ezt a lapot…
Bemutatom a Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a Veseköveket és a vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt? c. könyvet

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

8

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Most: 6 497 Ft


 • Fedezze fel még ma a tudományosan bizonyított hatású vesediétákon alapuló könyvet, mely segítséget nyújt a vesebetegség elfajulásának megakadályozásában!
 • Álljon le a vesére káros gyógyszerek és szokások űzésével!
 • Spóroljon meg rengeteg pénzt gyógyszereken, orvosi költségeken, műtéteken!
 • Örüljön az életnek… és hogy nem kell többé aggódnia a veseelégtelenség miatt!
Itt olvashatnak egy rövid beszámolót e könyv tartalmáról:
 • Egy 3 lépésből álló terv, egyszerű és közvetlen a vesebetegség legyőzésére, még akkor is, ha veseelégtelenségről, vesekőről, cukorbajosoknál megjelenő vesekomplikációkról, krónikus vesefertőzésekről is van szó… Az alapokig visszanyúló kezelés miatt a betegség újbóli kialakulása lehetetlen.
 • Jegyzetfüzet a diétákról, amelyet fölhasználhat a saját ritmusban követett veseápolás érdekében. Alkalmazkodjon saját programjához, saját kedve szerint. Ez mindent egyszerűbbé fog tenni.
 • A naponta elkövetett óriási hibák bántják a veséjét illetve segítik a vesebetegségek kialakulását és fejlődését. Le kell állnia ezeknek a hibáknak az ismétlésével… Még ma!
 • Ha már előrehaladott stádiumban van, tudja meg milyen módszerek léteznek az üledékek, toxinok és a vérben lévő túlzott vízmennyiség eltávolítására, és milyen módon alkalmazhatóak az egyes módszerek az Ön esetében.
 • Azok a vitaminok, amelyek méregként hatnak a májára. A páciensek több mint 80%-a naponta fogyasztja ezeket.
 • Természetes gyógyszerek – Segítenek a vesén, vagy nem? A rejtélyek föl vannak fedve és be vannak bizonyítva… Tudja meg az igazi válaszokat.
 • 10 termék, amelyik a jelen pillanatban a háztartásában megtalálható, de amelyektől meg kell szabadulnia. Azok a elemek, amelyek nagymértékben csökkentik a vese működését.
 • 100 egyszerű és közvetlen recept, hibalehetőségek nélkül. Ezeket megtalálja a Receptek és diéták a veseproblémák ellen c. fejezetben! A módszerek alkalmazása azonnal lehetséges!
 • És még SOK MÁS!
Gondolja át egy percig…
Ha úgy érezi, vágyik rá, hogy áttanulmányozza a könyvemet, ez azért lehet, mert szüksége is van rá… Képzelje el, hogy birtokában van a Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és a vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt c. könyvnek. … és mától kezdve felveszi a harcot a vesebetegségével, hogy többet ne függjön az orvosoktól, és ne szoruljon a családtagjai segítségére. Holnap ebben az órában magabiztosnak és felszabadultnak fogja érezni magát, mert helyes életvitelt gyakorol. A családja nagyon elégedett lesz ezzel a változással. Jövő héten ugyan ebben az órában elkezdi érezni, ahogyan a veséje egyre egészségesebbé válik. A fáradtság és az ájulási érzés drasztikusan le fog csökkeni, a folyadékok szintje normalizálódik és a vese működése lassan visszakerül a megfelelő kerékvágásba. A következő alkalommal, amikor vizsgálatra megy, az orvos meg fog hökkenni az leletei és gyors javulása láttán. A családja, rokonai és barátai nagyon büszkék lesznek Önre… Mindezt akkor, ha Ön is akarja.
“Visszanyertem az életem irányítását”
Ezelőtt hét hónappal súlyos vesekomplikációkkal diagnosztizáltak. Az orvosom úgy közölte ezt, mintha máris a halálomon lennék. Utána néztem a témának és megtaláltam a te könyved. Az volt az életem egyik legboldogabb napja. …üzletkötő lévén sokat kellett utazzak repülővel, vagy autóval. Azt hittem, hogy sosem tudom majd követhessem a Receptek és diéták a veseproblémák ellen c. könyvben leírtakat, de tévedtem. 11 hónap elteltével még mindig a vesére egészséges táplálékot fogyasztok, és visszanyertem az életem fölötti irányítást. Krisztina (Pécs)

Amint Ön is látja, ennek a rendszernek a valódi szépsége az, hogy egyéni szükségleteiről nem kell lemondjon.

 • Nincs kényszerítve, hogy kizárólagos módon csak egy adott élelmiszert fogyasszon… Teljhatalommal rendelkezik.
 • Elképzelheti hogy milyen lehet kézbe venni a saját egészségét, tudva, hogy egyre jobban fogja érezni magát.
 • Nyugodtan fogyaszthatja továbbra is a kedvenc ételét lelkiismeret furdalás nélkül.
 • Engedje meg, ennek a diétának hatékonysága és rugalmassága alapján elmondjam hogy, azok a szörnyű vesegondok olyanok, mintha már meg lennének oldva.
 • Az esetek többségében nem ez a teljes probléma. Ugyanis egy veseprobléma megoldása nem csak a vese kezeléséből áll. Egyet ért ezzel?
 • Újszerű gyógyítási módszerekről van szó. Azt kellene megkérdezze önmagától, hogy milyen komplikációkkal járhatott volna ugyanez a szív esetében.
 • És még van egy fogalom, mely a testsúlyához kapcsolódik és amelyet szintén figyelembe kell venni.
 • A test vitaminok és ásványok iránti szükségét szintén figyelembe kell venni.
 • … ha az őszinteségről szól a dolog, hadd jegyezzem meg az elszomorító tényt, hogy amennyiben nem cselekszik a idejében, más szerv károsodása is felmerülhet.
 • De ne aggódjon – a „Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és a vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt” stratégia egy holisztikus hozzáállás a vesefertőzés eltávolítására és a többi szerv kiegyensúlyozására.
 • Egy teljes stratégia, melyben több mint 3 évtized kutatása, tesztjei és bizonyítékai foglaltattak össze. Felsoroltam mindent amit ismerek, tapasztaltam és az mindet ebbe e könyvbe tömörítettem.
 • Röviden, a „Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és a vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt” c. könyv az végső megoldás, amelyre szüksége lesz a veseproblémái kezeléséhez!
Íme még néhány, Önre váró titok:
 • Hogyan szabadulhat meg a fáradságtól és az izomgörcsöktől egy egyszerű stratégiával, melynek a működésbe helyezése csak néhány percet vesz igénybe…
 • Sürgősségi technikák, amelyeket ismernie kell. Ezt a dolgot minden, veseproblémával küzdő páciens kellene tudja, kortól függetlenül.
 • Hogyan használhat hétköznapi tárgyakat, hogy meggyógyítson néhány zavaró, vesebetegséggel járó tünetet.
 • Egy tiltott, titkos technika, hogy megszabaduljon a vesefájdalmaktól. Egyszerűségétől meg lesz lepődve.
 • Hogyan vigyázzon magára, ha vesekomplikációs cukorbetegséggel rendelkezik. Ha cukorbeteg, azt jelenti hogy más hozzáállást kell követnie. Minden kapcsolódó információt megtalál a könyvben.
 • Hogyan csökkentheti a súlyát, miközben kezeli a veseelégtelenségét. Ha rossz módon jár el, sokkal súlyosabb következménye lehet. Ez egy kötelező lecke minden egyes páciens számára.
 • Hogyan kerülheti el és uralkodhat a vérszegénység felett. Általában minden, vesebetegségben szenvedő páciens vérszegény. Ha megismeri az ebben a könyvben rejlő titkot, ez már nem fog veszélyt jelenteni.
 • A család – a kezelés első kikötése. Ez a könyv nem csak gondját viseli Önnek, hanem az egész családja, sőt még a barátai is alkalmazhatják ezt a módszert a vesekezelés érdekében.
 • És még SOK MÁS !
És ez nem minden! Ez csak a jéghegy csúcsa! Gondoljon bele, milyen előnyök származhatnak ebből… El tudja képzelni, hogy milyen a vesebetegségtől mentes élet? Nagyon hasonlít a fiatalság éveire! Visszakerülhet abba az állapotba úgy, ahogy a korábbi pácienseim… Engedje meg, hogy tapasztalatomra alapozva elmondjam, mekkora mosollyal tértek vissza egyes páciensek, hogy elmeséljék az életük megváltoztatásának folyamatát ezen módszerek segítségével. Ezt mindig értékelni fogom! Most Önnek is megvan az esélye – amely minden páciensemnek megadatott a könyv felfedezése során. Ők elszántak voltak a cselekedetre és sikerült megváltoztatniuk a saját életüket!

Ön is így fog tenni?

MIRE SZÁMÍTHAT A RECEPTEK ÉS DIÉTÁK VESEPROBLÉMÁK ELLEN C. KÖNYV ELOLVASÁSA UTÁN?
 • Átveheti a vesebetegségek irányítását. Azonnal! A könyv minden szükséges információt tartalmaz a vesebetegségek örökös legyőzésére.
 • Egy, a veseműködést javító hatékony diétát fog alkalmazni. Ezt a diétát sikerrel alkalmazzák az ország legjobb nefrológusai.
 • Amint a diétát elkezdi, a tünetek enyhülését fogja tapasztalni. A páciensek jobban érzik magukat, miután legalább két hétig követik a Receptek és diéták veseproblémák ellen c. könyv útmutatását.
 • Előnyben lesz a többi, vesebetegségekben szenvedő pácienssel szemben. Ezt a könyvet “Ápolói hozzáállással” írták, tehát az információk könnyen érthetőek és következetesek.
 • Vissza fogja nyerni élete értelmét.
Tehát, ha úgy érzi, hogy eleget szenvedett a veseproblémák miatt, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, amikor hasznosan cselekedhet az egészsége érdekében… A Receptek és diéták veseproblémák ellen segíteni fog Önnek!
Mit tartalmaz a könyv?
Íme csak néhány téma azok közül, amelyeket a könyv vizsgál
Szükségem van rá, most rögtön! No de mennyibe fog mindez kerülni nekem?
Ha bármilyen jellegű vesebetegségben szenved, valószínű hogy már tudatosodott Önben az, hogy a „Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt” c. könyv segíthet Önön. Ezért kérem, hogy tegyen egy szívességet és gondolkozzon el egy perc erejéig, még mielőtt az anyagiakkal tusakodna… …ha a bebizonyított hatásait nézi, bizonyára nem kerül annyiba, amennyit megér. Gondolkozzon el, mennyivel teheti jobbá az életminőségét a diétás útmutató alkalmazásával! Igazából erre kell gondolnia. Képzelje el az életét gondok, frusztrációk és korlátok nélkül! Minden „elkerülhetetlen”-től való félelem megszűnik. Nem fog aggódni a holnapi, vagy a holnaputáni állapota miatt. Sőt, már alig várja, hogy szembenézzen az új nappal úgy, ahogy annak lennie kellene. Ön megérdemli ezt! Sőt, mindezek megoldása lehetséges. Ez az, ami történni fog Önnel, amikor megtudja, hogyan törheti meg vesebetegségét a Receptek és diéták veseproblémák ellen c. könyv útmutatói segítségével. Csupán el kell döntenie, hogy valójában ezt szeretné-e? Engedje meg, hogy baráti tanácsként mondjak valamit: Képzelje el, hogy Ön a saját orvosa. A páciensek sokszor elkövetik azt a hibát, hogy mindent az orvosok kezére bíznak. Ezek az emberek, aztán várják a napot, amikor a vesedialízisre vagy -transzplantációra sor kerül. Abban a pillanatban az árak már meghökkentően magasak lesznek. Képzelje el, mennyibe kerülne heti három dialízis! Mennyit kell költenie a veseátültetésre és a kilökődés elleni gyógyszerekre, amelyeket élete végéig szednie kell? Hát az orvosi költségekre? A laboratóriumi vizsgálatokra? Még gonoszabb is leszek: gondoljon arra az időre is, amit el fog veszíteni, azokra az eseményekre, amelyeken nem tud majd részt venni! És gondoljon azokra a lehetőségekre is, amelyeket elszalaszt azáltal, hogy leköti a dialízis vagy az átültetés!

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Elégedettség garantált

A könyvet úgy írtam meg, hogy nagyon könnyű legyen elolvasni és megérteni. Azért, hogy biztos legyek benne, minden okod megvan rá, hogy megvedd most, és el is kezdd olvasni, vállalom a teljes kockázatot, ezért teljes garanciát biztosítok!

Ha a mai nap folyamán megrendeled a könyvet, 30 napod van rá, hogy elolvasd, és alkalmazd az anyagban foglalt tanácsokat. Epekedve várom, hogy a bemutatott módszerek olvasásra és alkalmazásra kerüljenek, hogy minél rövidebb idő alatt visszanyerd az egészséged! Érezned kell, hogy ezáltal sokkal értékesebb információt nyerhetsz, mint amennyit befektettél!

Ha az eredményekkel nem vagy elégedett, kérj pénzvisszatérítést, és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat.

A mi könyvünk

Ha nem tesz semmit

Műtét

Ár

6 497 Ft

Semmi, egyelőre

3 000 – 9 000 Euró

Garantált elégtétel

100%-os pénzvisszafizetés ha 30 napon belül nem javul betegsége

Valószínű nem lesz elégedett

Nincs garancia, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor nem.

Veszélyek és komplikációk

Lehetséges ételallergia (nagyon ritkán)

A kövek a vesében maradhatnak, további problémákat okozva

Fájdalom, kórházi beutalás, fertőzés, komplikációk az érzéstelenítés és a gyógyszerek következtében, orvosi gondatlanság

Előnyök

Gyorsan hozzájut

Nem nagyon vannak. Hosszú és fájdalmas betegség vár önre.

Nagyon fájdalmas

A kezelés hatékonysága

Nagyon hatékony. Lesimítja a kövek éles peremét és természetes úton eltávolítja el azt.

Csak remélheti, hogy magától elmúlik. Néha így van, néha nem, de minden esetben nagy fájdalommal jár.

50-65%-os esély a kövek eltávolítására

Más előnyök

További ismeretekre tesz szert egy jobb egészség érdekében

Valószínűleg pénzt spórol

Az emberek meglátogathatják, a kórházban étkezik, nézheti a televíziót

Melyik az Ön választása?

Vásárolja meg a könyvet

Térjen a gyógyszerekre

Kerüljön m

A termék megrendelése által BÓNUSZKÉNT megkapod A szuper táplálékok könyve egy szuper egészségért c. könyvet
1 500 Ft INGYEN!
Előnyök:
 • A “szupertáplálékok” napjainkban széles körben használt fogalom a fitonutriensekben gazdag ételek leírásánál. Sokan azt gondolják, hogy ezek számos előnyt biztosíthatnak.
 • 24 szuper táplálék, amely rövid időn belöl megszilárdítja az immunrendszeredet
 • Számos haszonnal bír az egészségre nézve
 • Sok más tanács, hogy elkerülhesd az egészségtelen diétát
És ez nem minden! MEGKAPJÁK TOVÁBBÁ A 14 TITOK A SAJÁT MAGADBA VETETT BIZALOM GYARAPÍTÁSÁRA C. KÖNYVET !
1 500 Ft INGYEN !

Ha magabiztos személlyé szeretne változni, a saját szükségleteivel kell kezdenie! Elsőre ez a hozzáállás önzőnek tűnhet, de emlékezzünk arra, hogy csak a legjobb ismeretek bírtokában nyújthatunk segítséget embertársainknak!.

 • A gyenge önbizalom leggyakoribb érzelmi, fizikai és pszichológiai sajátosságai
 • Gondolkodás fontossága
 • 14 alaptitok az önbizalom növelésére
 • Módozatok, melyek segítségével megfelelőbben gondolkodhatnak: a szemléletváltás látható előnyökkel jár
 • Hogyan érezhetjük jól magunkat?
További ajándék Az egészség házhoz szállítva c. könyv!
1 500 Ft INGYEN !
Előnyök:
 • Nem szükséges óriási pénzösszegeket költeni az egészségünk fenntartásához. Néhány tanácsot is bemutat egy egészséges életstílus eléréséhez, testmozgás és megfelelő diéta által.
 • Olcsó fogyókúrázási módszerek, amelyek otthon is alkalmazhatóak
 • 9 elsőrendű törvény egy új kezdethez az egészség terén
 • 9 hatékony testgyakorlat, melyeket otthon is lehet alkalmazni
TÖBB, MINT 5000 EMBER RENDELTE MEG AZ UTÓBBI ÉVBEN MAGYARORSZÁGON !

A térképen megjelöltük a magyarországi ügyfeleket… ezt az alábbiakban láthatod. Sajnos nem tudtuk belefoglalni a nemzetközi ügyfeleinket is, mert túl nagy lett volna a térkép.

Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Most: 6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

8

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Ha nem tud dönteni, ha bizonytalan… a következő három percben mindent meg fog érteni.
 • Valószínű ez lesz az életváltoztató 3 perc.
 • A holnapi nap ugyanolyan, lesz mint a tegnapi. Olyan, mint bármelyik másik nap.
 • Mégis fog aggódni az elkerülhetetlen jövő miatt, mégis fog aggódni vesebetegség súlyosbodása miatt, éppen azért, mert az élete hátralévő részében esedékes dialízisre gondol.
 • Választhatja a másik utat is… vásárolja meg a Hogyan oldhatja föl és távolíthatja el a veseköveket és vesehomokot fájdalom nélkül, 24 óra alatt c. könyvet, és éljen egy jobb minőségű életet!
 • Akár mostantól kezdve!
 • Nem kell többé költséges orvosi konzultációkra mennie, nem lesz szüksége drága gyógyszerekre…
 • Holnap kitűnően fogja érezni magát, mert végre a megfelelő stratégiát választott a kevesebb tünet, könnyebb gondolatok és egy sokkal jobb állapot elérése érdekében!
 • A családja és a rokonai büszkék lesznek Önre e lépés megtétele miatt. Meg lesznek lepődve hogy a vesebetegségekkel kapcsolatban minden részletet tud.
 • Szó szerint ebbe a könyvbe fektettem az egész hírnevemet és mindent, ami engem meghatároz. Leírtam mindent, amit tudok csak hogy segíthessek… hogy azt az életet kínálhassam Ön számára, amelyet megérdemel.
 • A feleségemmel együtt, izgatottan várjuk történeteiket arról, hogy miként gyógyultak meg és győzték le vesebetegségüket.
1 U.I. A vásárláshoz kattintson az alábbi narancssárga gombra! 2 U.I. Cselekedjenek azonnal. Ez az akciós ajánlat nem tart soká, és a bónuszkönyveket is csak most tudom felajánlani. Abban a pillanatban, amint a web-kezelőnk azt mondja, hogy elég anyagunk van a hírlevélre, még aznap visszaállítjuk az eredeti árat. 3 U.I. Ne feledjék, hogy ez az utalás semmilyen kockázatot nem jelent önöknek. Ha a kívánt hatás elmarad, a teljes vételárat minden kérdés és akadékoskodás nélkül visszakapják. 4 U.I. A Receptek és diéták veseproblémák ellen c. könyv 171 oldalból áll a mellékletek nélkül. Összetett és végig a témáról szól. Elektronikus könyv és egy, csakis egy ok miatt: azért hogy, a kiadóknak és könyvterjesztőknek ne adjak lehetőséget arra, hogy befolyásoljanak engem és a könyvemet. Minden egyes szó ebből a könyvből az én tudományos kutatásomat képezi, rejtett érdekek nélkül. Pontosan úgy van írva ahogyan szeretném, hogy Önök szerkesztések, átjavítások, hamisítások nélkül kaphassák meg mindazt, amit én a témáról tudok.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.