Tonic Renal Renostim 200 ml
Rinichi sănătoși Soluţie hidroalcoolică Supliment alimentar
100 Lei
acum-doar
54 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
1 Tinctura de 200 ml de Renostim tonic renal, compus concentrat
 • Renostim este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a aparatului urinar.
 • Despre rinichi: Rinichii sunt organe pereche de forma unor boabe de fasole, situaţi de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, la nivelul primelor vertebre lombare. În organism, rinichii îndeplinesc trei funcţii importante: filtrarea sângelui şi producerea urinei, reglarea concentraţiei de minerale, electroliţi (sodiu, calciu, potasiu) şi a cantităţii de lichid din corp precum şi reglarea tensiunii arteriale, aceasta din urmă fiind realizată prin producerea de hormoni (renină). Cele mai frecvente afecţiuni localizate la nivelul tractului urinar sunt infecţiile şi litiaza urinară. Infecţiile urinare se datorează contaminării cu microorganisme patogene, cel mai des întâlnite fiind infecţiile cauzate de bacterii gram negative (Escherichia coli, Proteus, Klebsiella). Litiaza urinară constă în formarea de calculi pe tractul urinar ce provin din substanţele chimice prezente în urină (săruri minerale, oxalaţi şi acid uric). Crizele de litiază urinară se datorează deplasării calculilor pe tractul urinar şi se manifestă prin dureri violente.
 • Contribuie la: Contribuie la funcţionarea normală a aparatului urinar, prin: – eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp – detoxifierea tractului urinar – eliminarea riscului de formare a calculilor renali.
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Sau următoarele variante economice:
Pachet 30 zile
2 Sticluţe
150 Lei
acum-doar
89 Lei

Preţ pe unitate: 44 lei

Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Pachet 60 zile
4 Sticluţe
270 Lei
149 Lei

Preţ pe unitate: 37 lei

Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Cum să îţi micşorezi colesterolul în 26 de zile natural, sigur şi uşor
160 Lei
acum-doar
87 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
Cartea “Cum sa iti micsorezi colesterolul in 26 de zile natural, sigur si usor”
+ Bonus: Ghid Practic pentru o Alimentatie Sanatoasa
+ Bonus: Scapa de Stresul si Anxietatea din Viata Ta
+ Bonus: Secrete pentru o Viata Sanatoasa
 • Cartea “Cum sa iti micsorezi colesterolul in 26 de zile natural, sigur si usor” prezinta o serie de remedii naturale pentru a micsora colesterolul prin metode naturiste intr-o maniera simpla si usor de pus in practica. Singurul program pentru scaderea nivelului colesterolului 100% sigur, natural si usor de urmat care garanteaza rezultate în 30 de zile sau banii înapoi –fara efecte secundare, fara medicamente, si fara riscuri!
 • Afli adevarul despre medicamentele prescrise, efectele secundare ale acestora, precum si trucuri pentru a iti imbunatati sanatatea si calitatea vietii
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Alimente si Remedii Naturiste impotriva cancerului
160 Lei
acum-doar
87 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
1Carte: Alimente si Remedii naturiste impotriva cancerului
1 Bonus: Super alimente pentru o sanatate super!
1 Bonus: Sanatatea face si Livrari la Domiciliu
1 Bonus: 101 de metode pentru Mentinerea Tineretii
Pur si simplu unii oameni par sa fie imuni la cancer. Este si cazul unor oameni din Nordul Indiei
Descopera secretul lor citind aceasta carte.
 • Cea mai bună modalitate pentru a scăpa de celulele canceroase dizolvându-le pur și simplu (pagina 132)
 • Chimoterapist suferind de cancer, spunându-le colegilor săi: „Faceți ce vreți dar nu vreau chimoterapie!” (pagina 71)
 • Doctorul personal al fostului președinte american John F. Kennedy și-a vindecat propriul cancer cu un tratament natural pe care îl poți pregăti și tu acasă. Care este acest tratament și cum să îl prepari (Paginile 136-138)
 • Doctorul care a adoptat medicina alternativă și are 93% rată de vindecare, la cei 32.507 pacienți ai săi! Acest lucru „bate” urât de tot statisticile medicinei convenționale care are o rată de succes de 2% (pagina 242)
 • Substanța minerală care afectează procesul de dezvoltare al celulelor canceroase, înflămânzindu-le până la moarte. Este ieftin și ușor de procurat! Fără efecte secundare (pagina 327)
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Alimente si Retete Naturiste pentru Hipertensiune Arteriala
160 Lei
acum-doar
87 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
1Carte: Alimente si Retete Naturiste pentru Hipertensiune Arteriala
1 Bonus: Ghid Practic pentru o Alimentatie Sanatoasa
1 Bonus:Scapa de Stresul si Anxietatea din Viata Ta
1 Bonus: Secrete pentru o Viata Sanatoasa
 • Dupa cum spune si titlul de mai sus, acest eficient manual cuprinde o intreaga colectie de tehnici si secrete pentru a iti mentine tensiunea in limite normale. Tehnicile nu au efecte secundare, efectele se vad dupa o saptamana, fiind nevoie de doar cateva minute zilnic pentru punerea lor in practica.
 • Acest material include informații detaliate despre cum să îți scazi tensiunea folosind alte abordări naturale cum ar fi schimbări în dietă, consumarea unor plante și un stil de viață mai sănătos.
 • Mai sunt prezentate lucruri interesante despre cum stilul de viață îți afectează tensiunea arterială. Vei descoperi cum toxinele din mâncărurile pe care le consumăm și din mediul înconjurător ne afectează tensiunea.
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.