Simtiți că ați ajuns la capătul puterilor și că ați început să vă pierdeți speranța cu boala dumneavoastră renală? Lăsați totul deoparte și începeți să citiți fiecare cuvânt de pe această pagină…Urmatoarele minute v-ar putea schimba viața în totalitate…!

Se pot Dizolva sau Elimina Pietrele si Nisipul de la Rinichi Fara Durere

Doar o metodă TESTATĂ care îți va salva timpul, banii și familia. REZULTATE GARANTATE SAU ÎȚI PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI!

Noutatea lunii: Urmează timp de 7 zile planul pentru Dieta renală sau 100 de rețete pentru pacienți care suferă de boli renale. Pentru același preț acum oferta este și mai bună!

Probabil ați căutat așa ceva în ultimele săptămâni, luni sau chiar ani… Așadar, nu vă voi irosi timpul prin a încerca să vă vând ceva cu orice preț sau a pretinde lucruri neadevărate.

De la: Mircea Radulescu

Data: 19.09.2013

Dragă pacient cu complicații renale,

Numele meu este Mircea Radulescu si ești pe cale să descoperi ce ar putea reprezenta sistemul cel mai important creat pentru tratatarea bolilor renale. Este același tratament pe care sute de pacienți de boli renale, ca și tine, l-au urmat de la sfârșitul deceniului.

La început aceste metode erau ținute în secret de nefrologi și dieticieni din motive pe care le voi discuta în curând. Vei fi uimit de ce acest tratament nu este încă unul folosit în masă.

Numele meu este Mircea Radulescu și în ultimii 10 ani am lucrat intens în spitale, în principal în secția de Terapie Intensivă și în ambulatoriu- două locuri în care vezi de obicei o mulțime de persoane care au diverse boli care variază de la insuficiență renală acută/cronică,boală renală diabetică, pietre la rinichi la boli de rinichi polichistic.

În plus, cercetările active medicale pe care le-am făcut în ultimii 7 ani pe bolnavii de boli renale m-a ajutat să transmit această dietă mai departe mult mai multor alți bolnavi de boli renale.

Ca atare, încă din 2003, practica mea privată ca și consultant de sănătate pentru cei ce suferă de boli renale mi-a dat o cale de a testa acest sistem pe clienți cu diferite boli de rinichi. Prin urmare, veți vedea mărturii nesolicitate de pe acest site.

După cum veți putea vedea în scurt timp, am devorat toate informațiile pe care le-am putut găsi în cercetările continue despre bolile renale. Am fost atât de interesată de acest subiect încât de multe ori am avut ocazia să aflu noutăți în domeniu înainte de a fi publicate în jurnale medicale.

Am studiat articole științifice și cercetări din toate punctele de vedere și am fost expusă la nenumărați suferinzi de boli renale de-a lungul anilor de rotație între terapie intensiva și ambulatoriu. În plus, eu la rându-mi fiind cercetător pot spune că sunt foarte puține lucruri pe care să nu le știu despre bolile renale.

Vă voi arăta acum ce au de zis câțiva foști clienți cu boli renale:
“… doctorul meu a fost absolut uimit să vadă ce progrese făceam”

…Sufeream de o boală cronică renală de 6 ani până să dau de această carte. Câteva saptămâni mai târziu îmi făceam programări săptămânale la doctor pentru a-mi testa funcția renala și doctorul meu a fost absolut uimit să vadă ce progrese făceam. Chiar și acum după atâtea luni, starea mea încă se îmbunătățește. Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să dau de acest ghid uimitor. De departe e cea mai bună carte pentru boli renale! În plus, retețele incluse sunt incredibile! Mulțumesc !

Miruna (Galati)

“De 3 ani de zile nu mai am pietre la rinichi”

…Cartea Secretele dietei pentru boli renale” a fost destul de ușor de pus în aplicare chiar cu stilul meu de viață activ. Mi-a luat ceva timp să pot face asta dar am reușit. De 3 ani de zile nu mai am pietre la rinichi. Știu că nu vor reapărea dacă identifici și elimini cauza principală a apariției lor. Această carte m-a învățat cum să scap de pietrele la rinichi.

Vlad (Oradea)

“A trecut un an și jumătate și încă nu a trebuit să fac dializă”

A trebuit să trăiesc cu tensiune arterială ridicată de la 40 de ani. După ce am fost diagnosticat cu insuficiență renală acută, câteva luni mai târziu doctorul meu mă sfătuia să mă pregătesc pentru dializă. După ce mi-am luat cartea și am urmat sfaturile tale pot spune că a trecut un an și jumătate și încă nu a trebuit să fac dializă. Acest lucru se datorează ție și cărții tale. Multumesc!

Grigore (Craiova)

“O adevărată binecuvântare!”

“Aveam Diabet Renal atunci când am văzut cartea “Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul de la rinichi fara durere in 24 de ore” despre secretele dietei renale și m-am gândit la ce aș avea de pierdut. Ei bine, m-a salvat de la o altă operație și m-a ajutat să capăt mai multă încredere în mine. Acum m-am întors la muncă și în sfârșit pot petrece timp din nou lângă familia mea. O adevărată binecuvântare!

Oana (Suceava)

”Am făcut cum ai recomandat și am fost foarte mulțumită de rezultate”

Fără sfatul tău încă aș mai fi suferit de insuficiență renală. Mulțumsc mult de tot! Am făcut cum ai recomandat și am fost foarte mulțumită de rezultate. Sper să nu te deranjeze dacă transmit mai departe metodele tale și altor pacienți care suferă de boli renale.

Ileana (Targu-Mures)

Acestea sunt câteva păreri nesolicitate ale unor clienți care au boli renale dar care au reușit să se trateze eficient fără operații costisitoare, fără medicamente toxice sau consultații repetate și costisitoare la doctor. Dacă tu crezi că această metodă care garantat funcționează te poate ajuta pe tine și familia ta în urmatorii ani, atunci te rog să lași totul deoparte și să iei aminte.

Riști să suferi de insuficiență renala?
 • Pietre la rinichi
 • Boală cronică a rincihilor
 • Diabet/ Diabet renal
 • Tensiune sanguină ridicată cauzată de probleme la rinichi
 • Factorul genetic și predispoziția la boli renale datorită unui membru din familie
 • Rudă a unei persoane care face dializă
 • Boli poli chistice la rinichi
 • Deficiență de potasiu
 • Folosirea în exces a calmantelor
 • Persoanele care iau litiu
Vă sunt familiare aceste simptome?
 • Urme de proteine în urină după un test cu fâșii de hârtie
 • Oboseală
 • Crampe musculare
 • Pierderea apetitului
 • Greață sau vomă
 • Învinețirea cu ușurință
 • Mâncărimi
 • Dificultăți de respirație după efort

Dacă faceți parte din grupul de risc al persoanelor care suferă de boli de rinichi sau aveți deja simptomele de a avea o boală de rinichi, sunteți datori față de voi înșivă și față de familia voastră sî citiți mai departe … Aceasta va fi una dintre cele mai importante scrisori pe care le veți citi vreodata.

Dacă suferi de o boală renală este important să știi…

Nu ești singur….

Rezultatele unui sondaj din 2007 spun că miloane de Americani au boli renale în diferite stadii, fără să știe măcar acest lucru. S-a estimat că cel puțin 6.5 milioane de Anericani au un nivel ridicat al creatidei în sânge. Un semn foarte probabil de insuficiență renală.

În comparație cu aceste date, dacă vă gândiți mai atent, sunteți mai norocos decât majoritatea oamenilor pentru că știți că suferiți de o boală renală. Dintre americanii adulți mai în vârstă cu pietre la rinichi, diabet sau hipertensiune, 1 din 8 are o boală la rinichi. Pe de altă parte, din restul de adulți neinstituționalizati, 1 din 10 are o boală la rinichi.

Aceste cifre sunt valabile și în cazul țărilor precum Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania și Australia; și acestea doar pentru a da câteva exemple.

Bolile de rinichi afectează toate persoanele indiferent de vârstă, sex și naționalitate.

Sunt 4 motive pentru care ajungi să capeți o boală renală
 • Factorul genetic – Din păcate, este adevărat. Dacă ai un membru în familie care să sufere de vreo boală renală este foarte probabil să o moștenești. În plus, unele boli provin direct de la predispoziție genetică, cum sunt bolile de rinichi polichistic sau PKD.
 • Lipsa de activitate – Stilul de viață sedentar ajută foarte puțin la sănătatea dumneavoastră. Iar în aceste timpuri schimbătoare, majoritatea persoanelor își petrec timpul într-un scaun în fața biroului sau acasă.
 • Alimentație defectuoasă – Majoritatea persoanelor sunt vinovate de asta. Până și eu am trecut prin asta în tinerețea mea. Dar cine este de condamnat? După modul în care toți își schimbă stilul de viață, a devenit imposibil de evitat.
 • Medicamentele – Mulți pacienți dezvoltă insuficiență renală prin folosirea calmantelor de durere în mod excesiv.
 • Acestea sunt simptomele. S-ar putea să sune un pic deranjant chiar și dacă știi că te faci vinovat de unul din motivele de mai sus. Dar după cum ai observat, nu este vina ta! Și nu o spun doar să vă iau ochii – chiar veți fi în stare să vedeți o ameliolare semnificativă într-un timp foarte scurt dacă veți urma sfaturile pe care urmează să le descoperiți.
“Această carte mi-a dat răspunsul acestei întrebări !”

“Toată familia, inclusiv eu, eram frustrați deoarece doctorul nu ne oferea destule informații pentru tatăl meu care suferea de deficiență renală de aproape 3 ani. “Urmează o dietă slabă în proteine” nu este niciodată îndeajuns. Cât de slabă trebuie să fie întradevăr Slabă? Etc

Această carte mi-a dat răspunsul acestei întrebări. Acum tatăl meu nu mai suferă de oboseală și este mai fericit ca niciodată. Mulțumesc!”

Stefania (Barlad)

Renumiți Nefrologi Americani Cred … Că există foarte puține modalități de îngrijire eficace printre pacienții care suferă de boli renale

Mai mult decât atât, consider că le-a luat prea mult timp să realizeze acest lucru. Uite de ce: Încă de la începutul anilor 90, multe articole medicale au apărut ca ciupercile după ploaie, arătând fezabilitatea amânării avansării bolilor de rinichi prin dietă. Acestea au fost bine documentate și bine primite de către nefrologii din renumite spitale din țară. Realitatea tristă este că… Pacienții nu primesc niciodată aceste tratamente. Problemele cu rinichii sau cele renale avansează spre ultimul stadiu al bolii sau ESRD. Acesta este punctul în care dializa sau transplantul de rinichi devin inevitabile. Pentru a-i da credibilitate, sistemul de date cu privire la problemele renale ale Statelor Unite ale Americii arată că în 1999 „1 din 5 oameni renunță la dializă înainte de moarte”. Gândește-te la asta pentru o secundă. Chiar vrei ca acest lucru să ți se întâmple și ție? După un studiu recent bazat pe o arhivă medicală gigantică, studiul a fost bazat pe un număr total de 157,057 pacienți cu complicații renale, cel mai mare studiu făcut vreodată pe subiectul acesta vreodată. Datele au arata ca 60% aveau o concentratie abnormala de albumină, 51% aveau anemie,diabet sau piatră la rinichi. Cercetătorii au declarat “…că în statele unite îngrijorarea în legătură unei boli renale este îngrijator de slabă”. De fapt, un bine-cunoscut nefrolog de la Spitalul Universitar Johns Hopkins, Dr. M. Alser chiar a afirmat în una din cărtile sale faptul că „problemele legate de sănătatea rinichilor sunt prea puțin tratate de către doctori. Cel mai des pacienții se întorc doar când sunt pregătiti pentru dializă”. De fapt, chiar și renumitul nefrolog Dr.M. Alser de la Universitatea Johns Hopkins Hospital a declarat în propria sa carte ” Insuficiența renala este netratata de către doctori.Cel mai des, pacienții se întorc înapoi la medic doar când este nevoia unei dialize”.

Există doar 3 Metode la care poți apela în cazul unei Boli Renale …. Dar care este cea mai bună pentru tine?

Da, este adevărat. Îndelungul istoriei medicale, cercetătorii ne-au oferit 3 metode de tratament… Stați fără grijă, nu este nevoie să te chinui prea mult că să te prinzi cărei variantă cea mai bună pentru tine. Totuși, acestea sunt variantele valabile – Încearcă să ghicești care e cea mai bună pentru tine… 1) Hemodializă – Înaintea anilor 70, dacă sufereai de vreo boala renală însemna moarte. Acest fapt a dispărut odată cu apariția hemodializei. Dar gândindu-te mai bine, chiar iți dorești sa fii prins la un aparat de dializa o dată la 2-3 zile pentru tot restu vietii tale? 2) Transplant de Rinichi – Chiar dacă rata succesului ar fi 100%, nivelul mortalității ar scădea mai mult decât prin hemodializă. Problema constă în găsirea unui donator și timpul care îl petreci așteptând. Problema poate chiar degenera și să ajungi la hemodializă înainte să apăra vreun donator. Dacă corpul tău nu respinge transplantul, tot ești nevoit să iei medicamente dăunătoare și toxice pentru tot restu vieții care aduc după sine propriul lor risc. 3) Dietă slabă în proteine – Sar putea să nu fii auzit încă despre acest tratament, sau poate doar ați găsit informații vagi despre el în cercetarea dumneavoastră. Cel mai des caz întâlnit este faptul că medicii nu reușesc să le spună paciențiilor săi că au semne de insuficiență renală. Preferă să aștepte până apăr adevăratele simptome și atunci să se apuce de prescris medicamente așteptândui să ajungă în starea de dializă. Dintre cele trei, sunt mai mult că sigur că îl vei alege pe ultimul. Corect? Este cel mai sigur, ieftin, și îți oferă cea mai bună soluție dintre cele 3. Bine, dă -mi voie să îți explic cum un tratament înainte de dializă cu o dietă slabă în proteine îți poate schimba viața începând de azi…

Ceea ce tu nu știai

Cea mai veche încercare a acestei diete este din nou în 1960, atunci când Giordano și Giovanetti au limitat raportul de proteine la pacienți cu insuficientă renală iminentă. Ei au crezut că au observat ameliorări în funcționalitatea rinichilor, au fost departe de perfecțiune. Încă de atunci, nefrologii care consideră nevoia de un tratament înainte de dializă pentru pacienții cu boli renale, au folosit această metodă. Și vă asigur, au fost foarte puțini care au făcut asta. O echipă de nefrologi din cadrul unui renumit spital din Statele Unite au folosit această metodă în 1999. Doar în acel spital, au reușit să amelioreze într-un an starea a 176 de pacienți care sufereau de boli renale. Un studiu similar a fost produs în Franța de către nefrologul Michel Aparicio alături de colegii săi. Către uimirea tuturor, a ieșit același rezultat, funcționare mai bună a rinichilor prin evidențierea nivelului de creatină din sânge.

Motivul pentru care nu ai mai auzit vreodată de această metodă dovedită atât de eficentă…

Adevărul dur, medicii preferă să prescrie medicamente decât să va dea sfaturi pentru un tratament bazat pe o dietă. Până în momentul în care boală progresează îndeajuns încăt să fie nevoie de dializă. Majoritatea mediciilor nu verifică mostrele de urină pentru a observă degraderea rinichiilor. În susținerea acestui lucru, Consumer Reports au scris un articol numit “Preia controlul asupra Diabetului : Îngrijirea personală este crucială și vast neglijată.” Dar totuși articolul nu menționează nimic în legătură cu testatul urinei dar în schimb este devotat total către testarea nivelului de zahăr din sânge. Asta arată că autoritatiile corespunzătoare finanțării nu au pus mare accent pe tratamentele dietetice.

3 Pasi pentru evaluarea starii tale de sanatate

Pasul 1 – Stabilește nivelul la care se află boală ta și tratamentul… după cum știm, există o multitudine de alte condiții care pot afecta boala renală. Ne vom uita peste cum va simțiți și (asta dacă urmați unul) modul în care va ajută tratamentul dumneavoastră. Pasul 2 – Descoperă obiceiurile din stilul tău de viață care acelereaza declinul rinichiilor tăi… chiar dacă nu vrei să mă crezi, ești vinovat pentru aceste obiceiuri și ar trebuii să te oprești din ele ASTĂZI. Pasul 3 – Urmează Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi… asta este probabil partea cea mai importantă din sistem. Urmând o dietă slabă în proteine nu este niciodată îndeajuns. De fapt, chiar poate să conducă la consecințe mult mai grave, pe care le vom discuta în detalii mai amănunțite. Crede-mă, acest lucru îți va schimba modul de a privi situația legată de afecțiunea ta renală.

Uite aici si motivul pentru care majoritatea tratamentelor despre care ai auzit nu ar fi mers…

Dacă ești precum restul paciențiilor care se interesează și în legătură cu alte tratamente, cel mai probabil ai găsit și tu o groază de “remedii”. Sunt și alte cărți care fac referințe la rețete, adevărate cărți de bucate, unele chiar cu “soluții miraculoase pentru vindecarea rinichilor”… iar unele sunt pur și simplu vorbăraie vânzatoriala. Sper doar să nu fi fraierit de către acele produse deoarece ne vom chinui să răspundem la următoarea întrebare: Intrebare: Au vreun rezultat? Pot vorbi doar în numele meu și al cliențiilor dealungul anilor, dar nu, acele lucruri nu au avut un mers asupra noastră. Eu fac parte din această industrie probabil mai demult decât primul moment în care rinichiul tău a început să decline câtuși de puțin. Ai încredere, am fost în ipostaza aceea și le-am încercat. A trebuit să verific și să testez fiecare tratament valabil pentru a le putea oferi cliențiilor mei cea mai bună metodă de acțiune. După toți acești ani, a trebuit să rămân la sistemul alături de care am avut cel mai mare succes. În schimb să va povestesc tot ceea ce am făcut eu în acești ultimi ani, o să va spun povestea unei paciente de ale mele, Anna Williams. Menționată într-un testimonial de mai sus. Căruia i-am cerut permisiunea pentru a îi posta povestea aici.

Cum Ana a reușit să își schimbe viață dramatic după ce a suferit 6 ani de Insuficiență renală cronică.

Dacă aveți o părere proastă despre dumneavoastră din cauza faptului că suferiți de deficiențe renale, aș dori să vi-o prezint pe Ana , 53 de ani… Am cunoscut-o pe Ana când a ajuns la spital la secția de pacienți. Ea a fusese depistată cu proteine în urină , lucru care indică că avea o alterare a funcției renale, sau că i se scurgeau cantități mici de sânge prin rinichii săi. Avea 42 de ani atunci. Și era supra-ponderala. Înregistrările ei medicale arătau că a avut pietre la rinichi cu 16 ani în urmă și a dezvoltat o anemie, inima i s-a deteriorat și arată semne de diabet cu complicații renale pe măsură ce îmbătrânea. Dar mai grav decât toate, era faptul că avea insuficiență renală progresivă. Destul de greu de făcut față, nu crezi? Medicul ei ia spus să se pregătească de dializă în 6 luni, și că s-ar putea să trebuiască să stea pe dializă timp de 1 an, 2. Era pur și simplu devastată. Avea o familie de care trebuia să aibă grijă, și o slujbă bine plătită, la care se gândea că va trebui să renunțe. Asta până când a venit la mine, și mi-a cerut ajutorul. Și uite ce am făcut… Am petrecut niște timp explicandu-i cum s-a dezvoltat deficiență ei renală, și prin ce tratament trece. I-am propus exact cei 3 pași de mai sus și am instruit-o că ar trebui să își facă un program de exerciții zilnice. Timp de câteva săptămâni, am fost extaziați să aflăm că testele ei pentru rinichi începuseră să dea semne de îmbunătățire. Presiunea arterială a scăzut eventual atâta timp cât a menținut dieta. În timp de progresam, chiar și-a redus greutatea la nivel normal după ce mi-a ascultat sfaturile. Odată cu trecerea anilor, mi-a spus că sistemu a ajuns parte din ea, și că abia mai putea observa că ține o dietă pentru rinichi. Acum ea locuiește alături de soțul ei pensionat, este mai fericită că niciodată și mi-a mai spus o frază pe care nu o voi uită niciodată… “Mulțumită sistemului tău de dietă, mi-am recăpătat viața !!!” Atunci a fost momentul când am realizat că tehnică mea ar putea ajuta mii de alți oameni de pe glob. Așa că am decis să pun totul într-o carte… Fiecare tehnică, fiecare sfărâmă de informație pe care o dețineam și ar putea fii de folos și să schimb viață multor alți pacienți cu deficiență renală. Unul din pacienții mei cunoștea pe cineva care se ocupă cu crearea site-urilor ca meserie, uite așa a luat naștere acest site…

Vă prezint cartea Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore

Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

180 lei

97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

8

Ultima vânzare efectuată la data de:

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


 • Descoperă cercetarea dovedită științific bazată pe Diete pentru rinichi pentru a oprii imediat avansarea bolii renale, incepând de azi!
 • Opreștete din a folosi medicamente și obiceiuri pentru rinichi dăunatoare, pe care le introduci in corpul tau zilnic.
 • Economisește o groaza de bani … din medicamentele scumpe, facturile incărcate de la medic, și operatii care nu sunt necesare.
 • Bucurate de viată … și nu iti mai face griji in privinta bolilor renale vreodată.
Aici este o mică privire pe furiş a ceea ce conține cartea:
 • Un plan în doar 3 pași, simplu și direct, pentru a învinge boală renală chiar dacă ea constă în insuficiență renală, piatră la rinichi, complicații la nivelul rinichilor pentru diabetici,infecții cronice la nivelul rinichilor… Este imposibil să mai apăra din momentul în care scapi de ele încă de la rădăcini.
 • Carnet de notițe despre diete pe care îl poți folosi pentru a urmării Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi în propriul tău ritm, în funcție de programul tău, și după propriile preferințe. Acest lucru va face totul mult mai ușor.
 • Greșelile enorme pe care le repeți zilnic și îți rănesc rinichii și ajută progresul bolilor renale. Trebuie să te oprești din a le repeta … astăzi!
 • Dacă ești deja într-un stadiu avansat, află ce metodă de eliminare a reziduurilor, toxinelor și excesului de apa din sânge este potrivit pentru tine pentru a putea să îl îndeplinești singur.
 • Acele vitamine care acționează precum otravă asupra rinichilor tăi. Mult prea des, 80% dintre pacienți le consumă zilnic.
 • Medicamentele naturale – Îți ajută rinichii sau nu? Misterele sunt dezvăluite și demonstrate… Află răspunsurile adevărate.
 • 10 Produse casnice care momentan sunt prezente în bucătăria ta și de care trebuie să scapi. Sunt obiectele care reduc funcționarea rinichiilor imens.
 • 100 de Rețete,simple, și directe fără șansa de eșec pe care le găsești în Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi pe care le poți începe chiar de azi!
 • Plus Mult mai MULT!
Gandește-te la asta pentru o secundă…

Dacă începe să se simtă că și cum este exact chestia pe care o vrei. Asta pentru că probabil este… Imaginează-ți că detii cartea Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore … și de astăzi, vei începe prin a lua atitudine față de boală ta renală și să nu mai depinzi de medici, sau oricare alt membru al familiei. La aceiași oră mâine, te vei simții Încrezător și Eliberat în timp ce urmezi stilul sănătos de viață pentru rinichi. Familia ta va fii foarte mulțumită cu asta. La aceași oră săptămâna viitoare, vei începe să simți cum rinichii tăi deja sunt mai sănătoși. Oboseală și starea de leșin vor scădea dramatic, nivelul fluidelor va fii normal, iar funcționarea rinichiilor va începe să revină la normal. Data viitoare când vei merge la control, medicul va fii șocat, prin faptul că progresezi așa rapid. Familia ta, rudele și prietenii vor fii foarte mândrii de tine… Asta dacă, tu vrei ca ei să fie.

“Mi-am recăpătat controlul asupra vieții mele”

Am fost diagnosticat cu complicații acute renale acum 7 luni. Am crezut că este sfârșitul pentru mine după cum insinua tonul vocii medicului. Am făcut proprile mele cercetări, și am dat peste cartea ta. Aceea a fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea. … fiind un consultant de afaceri, trebuia să călătoresc mult cu avionul sau cu mașina. Am fost de părere că nu voi putea niciodată să urmez cartea Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi dar m-am înșelat. 11 luni după, încă mănânc mâncare sănătoasă pentru rinichi, care mi-am recăpătat controlul asupra vieții mele. Mulțumesc din nou.

Cristian (Oradea)

Vezi tu, adevărata frumusețe a acestui sistem este faptul că este individualizat în funcție de preferințele dumneavoastră.

 • Nu ești forțat să mânaci doar anumite mâncăruri… Deții control complet.
 • Îți poți imagina cum este să deți controlul asupra sănătății tale știind că te vei simții din ce în ce mai bine.
 • Poți mânca în continuare mâncare pe care o iubești cel mai mult fără a îți compromite sănătatea.
 • Lasă-mă să îți spun, prin eficientă și versatilitatea acestei diete, acele probleme îngrozitoare de rinichi sunt că și terminate.
 • În majoritatea cazurilor, asta nu este toată problemă. Deoarece o problemă la rinichi nu este doar prin tratarea rinichiului. Corect?
 • Este vorba despre metode inovative de vindecare. Ar trebui să te întrebi ce complicații ar fii putut avea asupra inimii tale unde complicațiile apar aproape imediat.
 • Și mai este încă o noțiune legată despre greutatea ta care trebuie luată în considerare după ce nivelul fluidelor tale a fost dereglat.
 • Nevoia ta pentru vitamine și minerale trebuie luată în considerare de asemenea.
 • … dacă este să fim sinceri, faptul trist este că, dacă nu acționezi din timp, și alte organe vor avea de suferit.
 • Dar nu îți face griji – strategia “Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore” este o abordare holistica pentru a inversă insuficiență renală și a echilibra și celelalte organe precum erau înaintea afecțiunii renale.
 • Este o strategie completă bazată pe mai mult de 3 decenii de cercetare, teste și dovezi. V-am înșirat tot ceea ce cunosc, experiență,și am asimilat totul în această carte.
 • Pe scurt, “Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore” va fii ultimul lucru de care vei avea nevoie vreodată pentru a va ameliora problemele renale!
Aici mai sunt încă câteva lucruri despre secretele ce va așteaptă:
 • Cum poți scăpa de oboseală și crampe musculare cu o strategie simplă care durează doar minute pentru a o pune în aplicare…
 • Tehnici de urgență pe care trebuie să le cunoști. Acest lucru ar trebuii știut de către toți pacienții cu probleme renale indiferent de vârstă.
 • Cum să folosești obiecte obișnuite pe care cel mai probabil le deții, pentru a vindecă niște simptome enervante ale bolii tale renale .
 • O tehnică secretă interzisă pentru a scăpa de dureri la nivelul rinichilor, dacă suferi de acest lucru acum. Vei fi surprins cât de ușor este.
 • Cum să te îngrijești dacă suferi de diabet cu complicații la nivelul renal. Dacă ai diabet, înseamnă că va trebuii să urmezi altă abordare. Totul este inclus înăuntru.
 • Cum să scazi în greutate în timp ce tratezi insuficiență renală. Dacă procedezi în modul greșit, te așteaptă consecințe mult mai grave. Este o lecție obligatorie pentru fiecare pacient asta.
 • Cum să eviți și să controlezi anemia. De obicei toți pacienți bolilor renale suferă de această boală, dacă afli secretul din această carte, după ce veți află secretul, va fii imposibil.
 • Familia – prima abordare a tratamentului. Nu numai că aceasta care va avea grijă de tine, toată familia ta dar chiar și prietenii tăi vor putea implementa aceste metode pentru însănătoșirea rinichilor imediat.
 • Plus MULT, Mult mai MULT !

Și asta nici măcar nu este totul. E doar vârful iceberg-ului. Doar gândește-te ce beneficii câștigi din asta… Îți poți imagina cum este în sfârșit să îți poți tăi viața fără să îți mai faci probleme pentru boli renale? Foarte asemănător anilor din tinerețe! Poți să reajungi așa la fel cum au făcut și ceilalți clienți ai mei… Lasă-mă să îți spun din experiență, fața pacienților mei care vin și îmi povestesc cum și-au schimbat viața prin aceste metode este un lucru pe care îl voi prețui pentru totdeauna. Acum și tu ai aceeași oportunitate precum ei l-au avut în momentul în care au descoperit această carte. Ei au fost determinați să facă ceva și au reușit să își schimbe viața.

Vei face și tu la fel?

Aici sunt încă câteva TESTIMONIALE care ne-au fost trimise în ultimele luni:

“… doctorul meu era uimit…”

“Am promis să trimit un testimonial dacă a funcționat pentru mine. Și desigur că… a funcționat! …doctorul a fost uimit cum creatinina a ajuns înapoi la nivelul normal destul de repede. Toate s-au așezat într-o manieră ușor de înțeles. Nu un simplu jargon medical! Cu siguranță recomand cartea oricui suferă de boli cronice de rinichi- chiar dacă iei doar câteva trucuri din ea, trebuie să fie trucurile care te vor salva de la dializă sau de la transplant! Sunt încântat să îți găsesc ghidul!

Bogdan (Piteşti)

“Este un lucru necesar pentru cei cu probleme de rinichi…”

Cartea aceasta, este în opinia mea o necesitate pentru cei care au probleme cu rinichii. Nu a fost chiar ușor la început, dar acum pot spune că m-am obișnuit. Bine scrisă și ușor de înțeles, mi-a oferit mai multe informații despre bolile cronice de rinichi ceea ce am nevoie să pot trăi o lungă și sănătoasă “Este un lucru necesar pentru cei cu probleme de rinichi…” Cartea aceasta, este în opinia mea o necesitate pentru cei care au probleme cu rinichii. Nu a fost chiar ușor la început, dar acum pot spune că m-am obișnuit. Bine scrisă și ușor de înțeles, mi-a oferit mai multe informații despre bolile cronice de rinichi ceea ce am nevoie să pot trăi o lungă și sănătoasă viață. Dializa nu e ceva ce vreau să experimentez. Pentru cei care caută informații despre bolile de rinichi și cum să te confrunți cel mai bine cu ele, marea frustrare este lipsa de informații reale valabile. Autorul explică de ce nu s-au făcut multe pentru a educa publicul cu privire la bolile de rinichi. Multe informații prețioase nu le-am găsit nicăeri până azi!

Toader (Miercurea-Sibiului)

“Rata de filtrare glomerulară (RFG) a crescut doar in cateva saptămâni!”

Cartea spune cum diete sau abținerea de la anumitea alimente pot opri și chiar regresa bolile de rinichi. Doar ce am făcut o analiza de sânge și am aflat ca RFG-ul meu este doar 26 – Deficienta Renala de gradul 4 – acest lucru a fost un șoc pentru mine ținând cont ca era peste 60 acu 5 luni! Acest lucru ma motivat îndeajuns sa încerc Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi și a avut succes!

Mihail (Baia-de-Arieş)

LA CE TE POȚI AȘTEPTA DE LA GHIDUL RETETE SI DIETE IMPOTRIVA PROBLEMELOR LA RINICHI
 • Vei obține control asupra bolilor de rinichi. Imediat ! Cartea conține toate informațiile necesare de care ai nevoie pentru a fi capabil să învingi bolile rinichilor odată pentru totdeauna.
 • Vei crea o dietă ușoară care a fost dovedită eficientă care îți va îmbunătăți funcția rinichilor. Această dietă a fost folosită cu succes de către cei mai buni nefrologi, în țară, astăzi.
 • Vei experimenta mai puține simptome de îndată ce începi să respecți dieta. Pacienții vor începe, în general, să se simtă mai bine dupa ce au urmat ghidul Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi cel puțin 2 săptămâni.
 • Vei avea un avantaj în fața altor pacienți bolnavi de rinichi. Această carte a fost scrisă de „Nursing aproach”, deci informația este mult mai ușor de digerat, de înțeles și de urmat.
 • Îți vei recăpăta viața.

Deci dacă simți că ai suferit destul de afecțiuni ale rinichilor, acesta ar putea fi momentul potrivit să faci într-adevăr ceva în legătură cu asta.. Ghidul Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi te va ajuta să faci exact asta.

Ce contine cartea?

Acestea sunt doar cateva din subiectele abordate in aceasta carte

Am nevoie de asta în viața mea acum. Dar cât mă va costa?

Dacă suferi de orice fel de boli de rinichi, probabil ai realizat deja cum cartea “Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore” te poate ajuta. Deci fă-mi o favoare și te rog gândește-te pentru un moment în loc să te îngrijorezi cât costă cu adevărat… …care, apropo, cu asemenea efecte dovedite, nu este nici pe departe la cât te gândești. Gândește-te cât de mult îți poate îmbunătăți viața acest ghid de diete. Gândește-te cu adevărat. Imaginează-ți viața fără povara, frustrării sau limitări. Toate temerile de „inevitabil” au dispărut. Nu te vei mai îngrijora pentru ziua de mâine sau de poimâine. De fapt, vei fi nerăbdător să dai piept cu ea. Așa cum ar trebui să fie oricine. O meriți. La urma urmei, este posibil. Și este exact ceea ce ți se va întâmpla când vei afla cum să înfrângi bolile rinichilor folosind ghidul Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi. Trebuie doar să te decizi dacă este cu adevărat ceea ce vrei și să acționezi. Dă-mi voie să-ți spun ceva în calitate de prieten care a lucrat în domeniul bolilor rinichilor o perioadă îndelungată: Ești propriul tău doctor. Mult prea des, pacienții fac greșeala de a abandona și a lăsa totul în seama doctorului. Ei bine, ei așteaptă ziua când dializele / transplanturile renale vor fi recomandate. Și atunci costurile vor urca până la cer. Imaginează-ți cât ar costa 3 dialize pe săptămână. Sau transplanturile renale și medicamentele de menținere pe care trebuie să le iei pentru tot restul vieții. Taxele doctorilor. Taxele asistentelor private. Pentru a fi și mai rău, gândește-te la timpul pe care îl vei pierde, evenimente la care nu vei putea participa și potențial pe care îl arunci la gunoi, odată ce începi dializele sau transplanturile.

Garanţie deplină pentru 30 de zile!
Satisfacţie garantată

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica !

Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie!

In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie.

Cartea noastră

Să nu faci nimic

Operaţie

Pret

97 Lei

Nimic, deocamdata

3,000 – 9,000 Euro

Satisfactie garantata

100% returnarea banilor in 30 de zile

probabil nu vei fi satisfacut

Nu exista refund

Riscuri si complicatii

Posibil alergie la mancare (foarte rar)

Pietrele pot ramane blocate in rinichi, cauzand probleme ulterior

Durere, spitalizare, infectie, complicatii datorita anesteziei si medicamentelor, malpraxis

Facilitate

o primesti rapid prin curier rapid

Nu prea.Vei sta in dureri pentru mult timp.

Foarte dureros

Eficienta tratamentului

Foarte eficient. Netezeste marginile taioase ale pietrelor iar apoi le elimina pe cale naturala.

Spera sa treaca de la sine. Uneori merge, alteori nu, insa cu dureri mari.

Probabilitate 50-65% de a inlatura pietrele

Alte beneficii

Devii educat pentru o sanatate mai buna

Salvez cativa lei, probabil

Oamenii te pot vizita, mananci la spital, te uiti la TV

Care este alegerea ta?

Achizitioneaza cartea

Merg pe medicamente

Ajung la cutit

Comandand Produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS: Cartea “Cartea Super Alimente pentru o Sanatate Super !”
20 Lei GRATIS!

“Superalimentele” sunt un termen folosit larg in ziua de astazi pentru a descrie mancaruri bogate in continut fito-nutrient, multi considerand ca acestea ne pot aduce numeroase beneficii.

 • 24 de super alimente care iti intaresc sistemul imunitar in timp scurt
 • Numeroase efecte benefice ale acestora pentru sanatate
 • Multe alte sfaturi pentru ca sa eviti o dieta dezechilibrata
Si asta nu e tot! Vei mai primi si: Cartea “Din experienta doctorilor care fac minuni”
20 Lei GRATIS!

Jurnalul unui medic ce descrie in 5 pasi spre succes niste situatii dificile cu final fericit. Dacă sunteti cititorul obișnuit, ati incercat pana acum multe abordari si ati cheltuit mii de dolari obținând doar rezultate modeste, daca nu deloc. Acest lucru se va schimba de acum.

 • Cum sa faceti miracolul sa functioneze pentru dumneavoastra
 • cei 5 pasi spre succes
 • Prezentarea concreta a unor studii de caz
Veti primi si: Cartea “Cartea: Sanatatea face si Livrari la Domiciliu!”
20 Lei GRATIS!

Nu este necesar sa cheltuim sume importante de bani pentru a ne mentine sanatosi. Sunt prezentate si niste sfaturi pentru un stil de viata sanatos prin miscare si o dieta corespunzatoare.

 • Metode eficiente de slabit ce pot fi aplicate la domiciliu
 • 9 reguli primordiale pentru un nou inceput de sanatate
 • 9 exercitii fizice eficiente ce pot fi practicate eficient la domiciliu
Comandat de peste 5000 de oameni din Romania in ultimul an!

De fapt, am marcat pe harta clientii din Romania.. vedeti mai jos. Din pacate, nu am putut sa ii includem si pe cei internationali intrucat harta ar fi fost prea mare.După cum poți observa, această hartă ilustrează doar o parte din cei care au încercat programul. În total sunt peste 217.000 de persoane din 163 de țări, până la data redactării acestui text. Programul, mai mult decât atât, are o rată incredibil de mică de solicitări de returnare: 98,2% dintre cei care au comandat sunt satisfăcuți de produs, iar numai 1,8% au solicitat returnarea banilor. Această rată de satisfacție dovedește că dacă soliciți informații în acest program este aproape sigur că vei obține rezultate… Pur și simplu!

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

8

Ultima vânzare efectuată la data de:

Dacă simți că ești în răscruce, probabil pentru că ești… Iar în următoarele 3 minute vei înțelege totul.
 • Cel mai probabil vor cele mai cruciale și schimbătoare de viață 3 minute din viață ta.
 • Ziua de mâine va fii precum cea de ieri. Va fii precum oricare altă zi.
 • Tot te vei îngrijora de inevitabilul ce urmează, tot te vei îngrijora despre progresia boli tale renale în deficiență renală, și cum probabil îți vei petrece restu vieții dacă vei avea nevoie de dializa sau transplant.
 • Sau poți alege cealaltă cale…… achizitioneaza cartea “Cum sa dizolvi si sa elimini pietrele si nisipul la rinichi fara durere in 24 de ore“, și trăiește o viață mai bună. Începând chiar de acum.
 • Nu vei mai fi obligat să te duci la vizite medicale scumpe, fără medicamente scumpe…
 • Mâine, te vei simții extraordinar în legătură cu ține deoarece într-un sfârșit ai luat atitudine. Mai puține simptome, gânduri mai ușoare, și o stare mult mai bună.
 • Familia ta și rudele tale vor fii mândre de tine pentru că faci acest lucru. Vor fii foarte uimiți că știi toate detalile inlegatura cu bolile renale.
 • Literalmente mi-am trecut în această carte toată reputația și tot ceea ce mă definește. Am adăugat tot ceea ce cunosc doar pentru simplu fapt de a va ajută… de a va oferi viață pe care o meritați.
 • Alături de soțul meu, vom așteptăm cu nerăbdare povestiile voastre despre cum v-ați vindecat și ați înfrânt deficiență dumneavoastră renală.

P.S. Pentru a cumpără, apăsați pe butonul portocaliu de mai jos. P.P.S. Acționați imediat. Nu va pot promite că voi extinde acest preț special, sau bonusurile oferite pentru totdeauna. În momentul în care administratorul web îmi va spune că avem destul material pentru newsletter, vom termină ofertă în acea zi. P.P.P.S Nu uitați că această tranzacție nu deține nici un risc. Dacă nu considerați că are efectul dorit puteți, eu va voi returna în întregime banii. Fără întrebări suplimentare. P.P.P.P.S. Retete si Diete impotriva problemelor la rinichi este compusă din 171 de pagini, fără umplutura, comprimată și pe subiect E-book pentru un motiv și un singur motiv – Pentru a păstra mari companii de publicare de la obligându-mムsă-l fac mai mult fluxul principal și mai puțin controversate. Fiecare cuvânt din această carte este interpretarea mea de cercetare stiintificăƒ, fărムagende ascunse sau interese speciale. Este scris exact așa cum vreau să-l citiți. Fără editare, fără compromisiuri.

Oferta este valabila pentru perioada :
in limita stocului disponibil.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.