Открийте един естествен метод, който завинаги ще ви освободи от хъркането и който ще ви помогне да се наспивате всяка вечер… Напълно Гарантирано!

Този материал представлява ефективно решение срещу хъркане и обструктивна сънна апнея. Той е ефективен дори за хора, които хъркат много силно. Програмата съдържа поредица от лесни упражнения, които трябва да следвате стъпка по стъпка и които отнемат около 3 минути. Препоръчваме ви да спазвате тази програма. А промяната ще забележите още от първата вечер!
ang-kel-01

Скъпи приятелю, Казвам се Ангела Келес и съм инициатор на програмата „Как да се отървете от хъркането и сънната апнея“. Изследовател съм в областта на природната и народна медицина. Реших да разработя програма, която да помогне на хората да имат по-спокоен сън. На път сте да откриете ефективно средство срещу хъркане и обструктивна сънна апнея. Тази система е насочена към всички тези, които като вас, се опитват да намерят постоянен лек срещу хъркането. Всъщност, програмата е един алтернативен метод за бързо и трайно премахване на хъркането. Няма значение каква е причината на вашите заболявания – дали имате високо кръвно поради генетични причини, дали поради високото ниво на холестерол или от свръхтегло, стрес или поради други причини. Упражненията, които ще научите могат да ви помогнат! Освен това, тези упражнения…

 • Не причиняват странични ефекти
 • Ще почувствате разлика още след първата седмица
 • Ефективни са при повече от 88,7% от тези, които ги опитват
 • Отнемат ви само няколко минути дневно
 • Нямате нужда от хранителни добавки или диети
 • Толкова са лесни за изпълнение, че всеки може да ги прави
 • Дават трайни резултати
 • Хъркането ще изчезне

Това, което открих бе толкова лесно, просто и въпреки това действащо, че ме накара да създадам програма… която да лекува дори и най-големите хъркачи трайно. Вижте, преди няколко години и аз страдах от същото чувство на неудовлетвореност, причинено от безсънните нощи, от което страдате и вие сега. Страдах от тежък случай на хъркане. Когато бях млада, много се притеснявах и се срамувах от този мой проблем. Спомням си как по време на една ски екскурзия държах всичките си приятели будни. След първата нощ трябваше да се изнеса на друго място и да спя сама, защото никой не искаше да дели стая с мен. Звучи ли ви позната тази ситуация? След като се омъжих бях отчаяна и не знаех как да се справя с този проблем (който вече беше станал общ проблем). Опитах всичко – спрейове, кремове, хапчета и какво ли още не. Опитах дори онези нелепи устройства. Нищо не ми действаше, нищо не подобряваше хъркането ми – не знаех защо хъркането ми не иска да изчезва! В един момент започнах да се замислям дори за хирургична операция… Но мисълта да предприема толкова сериозна и скъпа мярка ме плашеше до смърт. Така че продължавах да хъркам и да будя съпруга си по няколко пъти на нощ, понякога, дори, държейки го буден по цели нощи. Излишно е да казвам, че този проблем започна да се отразява върху нашите отношения, превръщайки се в болна тема. Накрая трябваше да спрем да спим заедно и да започнем да спим отделно, всеки в различна стая. Чувствах се тъжна и много разочарована.

Знаех, че нещо трябва да се промени… и промяната трябва да стане сега.

Започнах да чета и се интересувам все повече за хъркането. Станах експерт в тази област. Но след всичко прочетено и научено разбрах, че само малък процент от хъркащите хора могат да се излекуват от един отделен лек. Това е причината да има толкова много лечения и средства, тъй като има много видове и причини за хъркането.

Но, един ден се случи!

Бях на екскурзия в Австралия със съпруга и дъщеря си. Наехме двустаен апартамент с невероятна гледка към страхотните плажове на Перт. Съпругът и дъщеря ми делиха една спалня, а аз спях в съседната стая. Така беше по-добре. Обяснявах на съпруга си, че хъркането е причинено от запушване на дихателните пътища… и че всяко лечение е предназначено за премахване на това запушване и блокиране. Той ме погледна и ми каза: „Това правя винаги с моите ученици.“

Не вярвах на ушите си!

Нека ви обясня, в миналото съпругът ми се занимаваше с класическа музика и пеене… а с времето стана и преподавател. Той ми обясни, че ако искаш да пееш добре, всичко, което е вътре и около дихателните пътища трябва да е отворено и силно… И че на това учи той своите ученици да правят всеки ден!

Бях шокирана!

Съвсем случайно мъжът за когото бях омъжена цели 5 години изведнъж ми разкри, че той е прекарал последните години от живота си в това да разрешава проблеми, които самата аз, без помощта на моите лекари, мога да разреша при неизлечимия си случай на хъркане! IПрез следващите няколко месеца съпругът ми ме научи на няколко упражнения, които той използваше и на които учеше своите ученици през последните няколко години. Говорих с лекари. Промених упражненията, така че да мога да упражнявам именно зоната, в която имах проблем. Така разбрах какво действа и какво не действа, когато става дума за отваряне на гърлото… и премахване на запушванията, които ме караха да хъркам. Спах като новородено след първата седмица. След само 3 седмици упражнения…

Напълно излекувах хъркането… завинаги!

Сигурно се питате какви са тези упражнения и как ще подействат върху вас. Така че ето най-добрият метод, чрез който мога да ви покажа как и защо действат: Ще ви оставя да изпробвате този уникален метод срещу хъркане още сега, без да изхарчите и един лев. Толкова е различен. Ще ви дам едно лесно и просто упражнение, което ще отвори гърлото ви… и което ще отстрани едно от най-често срещаните запушвания, които причиняват хъркането: Стисната челюст. Упражнението, което ще правите, ще ви покаже веднага колко лесно, просто… и колко ефективно е да започнете да стягате и засилвате този мускул, и да отваряте дихателните си пътища.

„Очарован съм от твоята програма“

Очарован съм от твоята програма! Сега вече мога да спя без шума, който ме плашеше и будеше през нощта. Само с няколко упражнения вече успях да спра хъркането. Искам само да ви кажа колко невероятна е тази програма и че се надявам тя да продължава да помага на колкото се може повече хора.

Симеон, (Кърджали)

„Със сигурност усещам подобрение в състоянието си!“

Минаха почти 15 дни откакто започнах да спазвам програмата ти. Със сигурност усещам подобрение! Миналата седмица успях да поспя три часа след обяд, а съквартирантката ми каза, че изобщо не съм хъркала. Освен това забелязах значителна промяна, устата ми вече не е суха сутрин. Благодаря ти!

Надежда, (София)

„Сега хъркам много по-малко“
Жена ми много се дразнеше и изнервяше от моето хъркане. Започна да си слага тапи за уши през нощта и дори това не й помагаше да заспи, толкова силно хърках. Опитвах спрейове, които понякога действаха, опитвах ленти за нос, същата работа. Бях много разочарован от резултатите. Ако хърках леко, жена ми се местеше на другия край на леглото или дори на канапето. Това доста ме засягаше. Но още след първия ден, в който правих твоите упражнения, на сутринта жена ми беше в нашето легло, до мен. От тогава минаха вече 3 нощи и тя казва, че сега хъркам много по-малко и че спирам малко след като заспя!

Пламен, (Ловеч)

„СТРАХОТНО е!“
Жена ми се премести обратно в леглото след като започнах да изпълнявам твоите упражнения. Почти напълно спрях да хъркам след 3 седмици тренировки. СТРАХОТНО е!

Стефан, (Велико Търново)

“Спасихте животът и бракът ми!”
Откакто започнах твоята програма миналия месец, мога да кажа, че се излекувах 100%. Твоята програма спаси моят живот и брак. Сега спя много по-добре през нощта. Спортувам, а един здравословен сън е много важен за увеличаване на мускулната маса. Хиляди благодарности!

Богдан, (Разград)

„Вече чувствам подобрение!“
Миналата неделя започнах основните упражнения и вече чувствам подобрение. Последните две нощи не изпитвах онова опустошително чувство, подобно но онези, които имам поради сънната апнея. Ще продължа с доверие.

Илиана, (Димитровград)

НОРМАЛЕН И НЕНОРМАЛЕН СЪН

Добрият сън през нощта е много важен за общото здравословно състояние и доброто функциониране на нашето тяло през деня. Без редовен и спокоен сън сме много по-малко ефективни, ставаме раздразнителни и имаме проблеми с концентрацията. Лишаването от сън причинява също така стрес, който от своя страна причинява значителен брой заболявания. Хъркането нарушава съня както на лицето, което хърка, така и на човека, който спи до него или на партньора. Хъркането е знак за частична обструкция на дишането по време на сън, но и освен това може да е симптом на по-сериозни заболявания като обструктивна сънна апнея. Докато човек е буден (в будно състояние), мускулите на гърлото поддържат един активен отвор, през който въздухът се движи лесно. По време на сън тези структури се отпускат. При здравите хора този канал остава отворен, така че въздухът може свободно да циркулира към белите дробове. Обаче при хората, които хъркат, езикът пропада в този канал и това води до неговото стесняване. Въздухът, преминаващ през този стеснен канал, произвежда определени вибрации на тъканта, произвеждайки по такъв начин така специфичните звуци при хъркането.

УПРАЖНЕНИЕТО, КОЕТО ДА ОПИТАТЕ Е СЛЕДНОТО…

Просто затворете устата и се престорете, че дъвчете дъвка. Дъвчете така около минутка.

За да правите правилно това упражнение се уверете, че кътниците ви се отделят леко и после пак се докосват. Не забравяйте, че устните ви трябва да са събрани през цялото това време. Това упражнение е доста лесно, тъй като вие всъщност не дъвчете нищо, което обаче няма да попречи да усетите някаква болка в началото на процеса. Започнете бавно. Дъвчете по-малко време в началото, а после увеличете продължителността за едно по-добро упражнение.

Можете да произнасяте звук от типа на „ммм“ докато дъвчете. Този звук ще отвори гърлото ви по-добре. Този звук не е абсолютно задължителен, но ще увеличи ефективността на това упражнение.

Тъканта, която тренирате е слабата тъкан. Тренирайки ще усетите как упражнението ще започне да отваря дихателните пътища. Мускулите, които чувствате как се свиват в долната част на гърлото са едни от основните проблемни области, причиняващи вашето хъркане. Ако почувствате как се отварят, тогава…

НАУЧЕТЕ ЕДНА ОТ 24 СТЪПКИ НА ПРОГРАМАТА СПОКОЕН СЪН!

Тези упражнения работят, защото атакуват точно източника на проблема, а именно блокирането на дихателните пътища. Когато дихателните пътища са възпрепятствани, въздухът трудно се връща към белите дробове и когато преминава през тази запушена част, се произвеждат така наречените вибрации, които от своя страна причиняват хъркането. Най-тежкият проблем, свързан с хъркането, е че той често има 2 или 3 причини, и тази комбинация от блокажи на дихателните пътища определя нелечимостта на хъркането. Тази програма е всъщност един холистичен подход и лекува корена на всеки отделен проблем.

САМО ЗА 3 МИНУТИ НА ДЕН, ТАЗИ ПРОГРАМА ЩЕ ТЕ НАУЧИ КАК ДА:

 • Укрепвате езика си, за да попречите той да блокира гърлото… много често срещан проблем при хората, които хъркат, и много опасен и нездравословен метод на дишане по време на сън.
 • 3 много мощни упражнения за отпушване на тясно гърло.
 • Как бързо да разберете дали имате някакво запушване в носа и две упражнения, които ще ви помогнат да се излекувате.
 • Единственото важно нещо, което трябва да знаете за слабата челюст, която ви кара да хъркате… много силно.
 • Истинската причина поради която „мекото небце“ (онова малко парченце тъкан, което виси във въшето гърло) започва да вибрира като знаме на вятъра, карайки ви да хъркате цяла нощ… и защо носенето на специално устройство изобщо не ви помага!
Слаб език, гърло или челюст водят до блокиране на дихателните пътища. След тях най-честите оплаквания идват от областта на носа и „мекото небце“. Заедно, всички те са 5-те най-чести причини, причиняващи хъркането. Затова ви представяме 24 кратки упражнения, които бързо ще излекуват корена на тези причини и оплаквания.

ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ ДЕЙСТВАТ…

… е защото те са пряко насочени към „по-слабите мускули“, които блокират дихателните ви пътища… вместо да ги отстранят (както в случая на хирургичните намеси) или да ги изместят настрани (като тези нелепи и глупави устройства, които сте принудени да носите докато спите). Тези устройства, освен че са неефективни и ужасно неудобни, са и много опасни! Да не говорим, че нито една хирургична намеса не е без риск, освен това, в действителност… най-големият риск на хирургичните операции е рискът да ги приемете, да се примирите… Но и те не лекуват абсолютно нищо! Тази моя програма първо диагностицира вашият проблем и вече след това ви дава прости решения, обяснени стъпка по стъпка, които целят премахване на източниците на хъркането. Ето и няколко неща, които ще откриете в моята програма:
 • Най-важното и малко известното дихателно упражнение, което ще промени начинът, по който дишате всеки ден… и което ще премахне напрежението, блокиращо гърлото ви и ви кара да хъркате.
 • Лесен начин, чрез който можете да имитирате последователно прозяване… който напълно ще отвори гърлото ви.
 • Най-ефективните две пози на спане, които намаляват шансовете за хъркане с над 90%, още в първата вечер, в която ги опитате.
 • Какво можете да направите с капачка от бутилка сок и вестник… трик, който ще отвори гърлото ви само за 2 минути (метод, използван от професионални певци – ще останете изумени от усещането, което ще получите!)
 • Начин, по който три допълнителни възглавници, използвани правилно, могат незабавно да отворят дихателните пътища и могат да ви помогнат да се отървеш от хъркането.
 • 15-минутно упражнение, което никога не сте предполагали, че може да ви помогне да се освободите от психическото напрежение и което ще премахне физическото напрежение в мускулите на гърлото… и ще гони хъркането ви всеки път, когато го правите.
 • Единствените 3 странни упражнения за засилване на мускулите на езика, които лекуват голяма част от хърканията… дори да не изпълнявате никое друго упражнение.
 • С тези лесни упражнения можете да лекувате тежки проблеми, свързани с хъркането, като например апнеята (това упражнение е толкова силно, че излекува апнеята ми още първата седмица… въпреки това, ако страдате от сънна апнея, трябва да се консултирате с лекар. Аз го направих!).
Това е само върхът на айсберга… и е само част от едно пълно ръководство и наръчник, който стъпка по стъпка ще ви научи и ще ви покаже как да се отървете от хъркането с помощта на 24 упражнения, които можете да използвате. Не трябва да използвате всички. Всъщност, включих и един увод, който ще ви помогне да установите и диагностицирате в кое място имате запушвания, и всичко това само за 3 минути. След което можете да изберете измежду 7 различни програми в зависимост от времето, което ще можете да отделяте ежедневно на тези упражнения, дори ако имате само 3 свободни минутки на ден. Ръководството е напълно илюстрирано, така че начинът на изпълнение на упражненията е много ясен. Тази програма ви държи за ръката през цялото време и се уверява, че правите всичко така, както трябва. И ако правите всичко написано, ви обещавам, че ще имате добри резултати още в първата вечер и ще излекувате хъркането завинаги за само 2-4 седмици.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ХЪРКАНЕТО И СЪННАТА АПНЕЯ

Това, което наистина получавате са спокойни нощи. Възможност отново да спите с партньора си, без да го будите. Както и дълги, и релаксиращи нощи за останалата част от живота ви…

… и всичко благодарение на един лесен и безопасен метод, който ще спре завинаги хъркането, без никаква хирургична намеса!


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

9

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


Така че, приближавайки се към края на това писмо, ще трябва да натиснете бутона Поръчай Сега! Този бутон ще ви отведе до защитена страница, която ще защити цялата ви лична информация. Веднага след като попълните формуляра ще получите имейл с информация за достъп до програмата Спокоен Сън!

И само след няколко минути ще започнете упражненията… и ще почувствате резултатите незабавно.

Не забравяйте, че аз съм тук, ако имате някакви въпроси, свързани с програмата… Координатите ми ще намерите в това писмо, така че можете да се свързвате с мен за всеки проблем (дори можете да ми поискате парите си обратно – въпреки че няма да имате нужда вече от тях!)

Регистрирайте се сега и се наслаждавайте на сън, който не сте нямали от дълги години! И всичко това само с малко усилия, след няколко седмици – или дори още тази вечер! Освен това, в допълнение към основния наръчник за спокоен и здрав сън, ще получите 3 книги, които ще ви помогнат да промените живота си, напълно безплатно, като бонус и подарък от мен за вас.

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА „КАК ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ХЪРКАНЕТО И СЪННАТА АПНЕЯ“?

Ето само някои от темите разглеждани в тази книга:

„ТАЗИ ПРОГРАМА РАБОТИ, КОГАТО НИЩО ДРУГО НЕ ДЕЙСТВА“

Всичко, което трябва да направите е да инвестирате и отделите 3 минути от своето ежедневие за тази програма, създадена специално за вашите нужди. Нямате нужда от никаква хирургична намеса или каквито и да било хапчета, кремове или спрейове, които да накарат тази програма да потръгне. Всъщност, използвайки подобни средства, като операции, кремове и спрейове, можете завинаги да забравите за окончателното решаване на проблем. Въпреки че тези варианти са много скъпи, те лекуват проблемите отделно и неефективно. Всеки може да го направи… толкова е силно! Никога…
 • Вече никога няма да имате неспокойни нощи, причинени от хъркането.
 • Вече няма да се притеснявате дали партньорът ви се е наспал.
 • Вече няма да се събуждате изморени на сутринта.
 • Вече няма да рискувате здравето си с неправилни дихателни навици, които ви карат да хъркате.
 • Ще забравите срама от това да бъдете най-големият хъркач на празници, по време на екскурзии или семейни събирания.
 • Няма да се притеснявате за различни хирургични намеси или използване на странни и неудобни устройства, които да ви помогнат да дишате правилно.

ИЗЛЕКУВАЙТЕ ХЪРКАНЕТО ПО НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН!

Не би ли било страхотно да се радвате отново на спокойни нощи… и да спите в едно и също легло с вашият партньор? Представете си усмивката, която ще видите сутринта, след като и двамата сте успели да се наспите добре, представете си какво е да се радвате на пълноценен сън. Ще се събуждате напълно отпочинали, ще имате повече енергия през деня и ще заспивате много по-лесно в обятията на вашата половинка в края на вечерта.

Не можем да повярваме. Успехите, които постигна до сега са невероятни!

pic-03-sns Добър ден, Изпращам този имейл за да ви уведомя, че резултатите, които съпругът ми успя да постигне са невероятни. Започна упражненията преди около месец и не можем да се начудим на успехите, които постигна до сега. Невероятни са! Той страда от сънна апнея, а сега много рядко прохърква лекичко. Най-накрая успява да се наспи и не се буди през половин час. Лекарят му изписа едно специално устройство, което изобщо не му помогна и от което нямаше никакъв ефект. Изпробва три различни модела и доста се мъчи да свикне с тях, докато не започна вашата програма и не започна да вижда плодовете й. Много ви благодарим и сме щастливи, че намерихме вашата програма, която толкова много ни помогна.

Милена и Бойко, (София)

Ако мислите за това…

Тогава ще се съгласите, че това заболяване трябва да се спре!

Ако сте прочел всичко до тук, значи наистина сте решили да предприемете нещо по въпроса с хъркането. Но, освен това знам, че вероятно сте малко скептични. Възможно е да се питате: „Ще подейства ли тази програма при мен?“ Да, обещавам ви, че ще подейства. Всъщност, ще премахна всякакъв риск и ще ви оставя да тествате моя продукт за 56 дни, за да ви докажа, че действа (също както ви доказах по-рано, че упражнението с челюстта действа). Защо съм толкова уверена в моята програма? Защото изпитах на собствената си кожа силата й и защото тези упражнения са помогнали на хиляди други хора по целия свят. Ще намерите разказите им в края на това писмо. Те (и техните щастливи партньори) са живо доказателство за това, че моята програма действа. Така че, тази програма е доказала вече ефективността си. Затова ако искате да се включите и да почувствате облекчение още днес, аз ви гарантирам успех за 56 дни. Моля ви, опитайте този вариант. Подложете програмата на тест. Опитайте я. И ако не сте доволни ще ви върнем всичко до стотинка. Знам какви са притесненията ви, тъй като и аз преди страдах от проблеми с хъркането. Това, което искам аз, е да ви помогна да се отървете от хъркането завинаги.

ПОРЪЧВАЙКИ ТОЗИ ПРОДУКТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА „ТАЙНИТЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ“

10 левa БЕЗПЛАТНО!
 • Намерете лостовете, които ще ви помогнат да контролирате и предприемете всички необходими мерки, за да един по-здравословен начин на живот. В тази книга ще намерите 25 тайни сред които:
 • Как да контролирате стреса, гнева и количеството сол, за да намалите кръвното налягане.
 • Колко полезна е органичната храна за здравето.
 • Как да запазите здравето си чрез физически упражнение, дори ако нямате много свободно време.

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОЩЕ: КНИГАТА „40 МЕТОДА ЗА СПОКОЕН СЪН“

10 левa БЕЗПЛАТНО!
 • Научете се да се събуждате по едно и също време всяка сутрин за един релаксираш ритъм.
 • Разберете колко е важно правилното хранене за един спокоен сън.
 • Възползвайте се от следобедните часове за един много спокоен сън.
 • Разберете колко ефективни могат да са две аларми за един спокоен сън.

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА „СУПЕР ХРАНИ ЗА СУПЕР ЗДРАВЕ!“

10 левa БЕЗПЛАТНО!
 • Разберете какво трябва да ядете и какви храни да избягвате, за да се радвате на пълно и непоклатимо здраве.
 • Разберете колко е важно балансираното хранене за пълноценен живот и почивка, и за състояние, което желаете.
 • Разберете какво трябва да направите, за да промените хранителния си режим и начина си на живот, за да се възползвате от предимствата на едно оптимално дневно меню.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурна, че имате всички причини да я купите сега и да започнете да я четете, поемам всички рискове и ви предлагам невероятна гаранция!

Ако поръчаш книгата днес, имате 30 дни в които да прочетете и приложите на практика съветите, дадени в този материал. Очаквам да сте прочели и използваил много от представените концепции, за да си възвърнете здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувствате, че сте спечелили информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не сте доволни, поискайте да я върнете и ние ще ви възстановим парите, без да задаваме въпроси.

ПОРЪЧАНА ОТ НАД 5000 ДУШИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА!

Всъщност отбелязахме върху картата клиентите от България, погледнете по-долу. За съжаление не можахме да включим и всички наши международни клиенти, тъй като картата би била прекалено голяма.

КАКВО КАЗВАТ ДРУГИ ПАЦИЕНТИ, СТРАДАЛИ ОТ ХЪРКАНЕ, ЗА МОЯТА ПРОГРАМА:

„Хъркането ми почти изчезна!“

Благодаря много за тези упражнения! Изпълнявам ги от само една седмица, но вече започнах да чувствам голяма промяна и подобрение. Вече не хъркам толкова както преди. Преди мислех, че вече нищо не може да се направи срещу това хъркане, освен да прибягна към хирургична намеса, но твоята програма доказа обратното. Хъркането ми почти изчезна! Христо, (Пазарджик)

“Ти ме спаси. Благодаря!”

Едвам сега започнах програмата ти Спокоен Сън. Опитах вече няколко упражнения и вече забелязвам, че хъркането е намаляло значително. Хърках дълги години, докато не открих тази програма, Това заболяване развали отношенията ми с цялото семейство и хората около мен. Не ми се искаше да прибягвам към хирургична намеса или апарати за дишане. Ти ме спаси. Благодаря! Александър, (Стара Загора)
Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева

Копия, налични на намалената цена:

100

9

Последна продажба, направена на дата:

P.S. Тази програма може да ви помогне, но трябва да направите първата стъпка. Дойде моментът да се отървете от хъркането, още от тази вечер! Много е вероятно тази програма да ви помогне. Дори да не излекува напълно сънната апнея, със сигурност ще премахне някои от симптомите и ще облекчи състоянието ви. Въпреки това е добре да спазвате съветите на лекуващият лекар и да правите всичко, което той ви препоръчва. Сънната апнея е сериозно заболяване и винаги трябва да се лекува от лекар. P.P.P.S. Запомнете – ако след закупуване на този материал размислите, можете да си поискате парите обратно по всяко време в следващите 30 дни… Без въпроси от наша страна. Така че, не вземайте решение сега – първо опитайте и излекувайте завинаги досадното хъркане.  
Офертата е валидна в периода: до изчерпване на количествата.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.