Otkrij prirodnu metodu uz koju ćeš se zauvijek osloboditi hrkanja i koja će ti pomoći da svake noći lagano zaspeš. Potpuno zagarantirano!

Ovaj materijal predstavlja učinkovito rješenje protiv hrkanja i opstrukcijske apneje. Učinkovita je čak i kod osoba koje pate od teškog oblika hrkanja. Program se sastoji od jednostavnih, učinkovitih vježbi koje trebate slijediti korak po korak i koje traju približno 3 minute. Preporučamo da pratiš ovaj program, a promjene ćeš zamijetiti već prve večeri!
ang-kel-01 Dragi prijatelju, Zovem se Angela Keles, , i pokrenula sam program “kako se riješiti hrkanja i zastoja disanja. Istraživač sam u polju naturističkog zdravlja. Odlučila sam pokrenuti program koji bi pomogao ljudima imati miran san. Na dobrom si putu da otkriješ učinkovit lijek protiv hrkanja i opstrukcijske apneje. Ovaj sustav je namijenjen ljudima poput tebe, ljudima koji žele pronaći trajan lijek protiv hrkanja. Program je zapravo alternativna metoda za brzo i trajno otklanjanje hrkanja. Nije važno koji je uzrok tvojih smetnji – bio to povišen tlak, povišena razina kolesterola, pretilost, stres ili nešto sasvim drugo. Vježbe koje ćeš raditi mogu ti pomoći! Dapače, ove vježbe:
 • Nemaju propratne efekte
 • Poboljšanje osjetiš već nakon jednog tjedna
 • Učinkovite su za više od 88,7% onih koji ih iskušaju
 • Oduzet će ti samo nekoliko minuta svakoga dana
 • Tako su lake da ih svatko može raditi
 • Imaju trajan učinak
 • Hrkanje će nestati
Ono što sam otkrila tako je lako, jednostavno, a tako silno da me je navelo da stvorim ovaj program… koji liječi i najteže slučajeve hrkanja – trajno Vidiš, prije nekoliko godina i ja sam patila od frustracija prouzročenih neprospavanim noćima kakve i ti provodiš sada. Patila sam od teškog oblika hrkanja. U mladosti mi je bilo neugodno i sramila sam se svojega problema. Sjećam se kako sam sve prijatelje držala budnima za vrijeme jednog skijaškog izleta. Nakon prve noći morala sam spavati sama jer nitko nije htio sa mnom dijeliti sobu. Poznata situacija? Kada sam se udala, moj me je problem dovodio do očaja (tada je zapravo postao „naš problem“). Iskušala sam sve – sprej, kreme, pilule itd. Iskušala sam čak i nekakve smiješne uređaje. Ništa nije djelovalo na moj neizlječivi slučaj hrkanja – nisam znala niti zašto moje hrkanje ne može nestati! U jednom sam trenutku razmišljala i o kirurškoj intervenciji… Ali sama pomisao na tako ozbiljnu i skupu mjeru me je prestrašila do smrti. Tako sam nastavila hrkati i buditi supruga nekoliko puta tijekom noći, nekada ga držeći budnog po nekoliko sati. Ne moram ni reći da je ovaj problem počeo utjecati na naš brak i postao bolna smetnja između nas. Na kraju smo prestali spavati skupa i spavao je svatko u svojoj sobi. Bila sam tužna i vrlo frustrirana.

Znala sam da nešto moram promijeniti… odmah.

Počela sam puno čitati o hrkanju. Postala sam stručnjak za to područje. No, doznala sam da se samo malen broj onih koji hrču mogu izliječiti nekim posebnim lijekom. Zato postoji puno lijekova jer je i puno tipova hrkanja.

Zatim, jednoga dana se dogodilo!

Sa suprugom i djetetom sam bila na izletu u Australiji. Zakupili smo stan sa 2 sobe koji je gledao na predivne plaže Pertha. Suprug i kćer su dijelili jednu sobu, a ja sam bila u drugoj. Tako je bilo bolje. Objasnila sam suprugu da je hrkanje prouzročeno jednim oblikom blokiranja dišnih putova… i da je svaki lijek namijenjen uklanjanju takvih zapreka. A on me je pogledao i rekao: “To ja radim sa svojim studentima”. Nisam mogla povjerovati u ono što sam čula! Vidiš, trebam ti reći da je moj suprug tada bio pjevač operne glazbe i da je s vremenom postao profesor. Objasnio mi je da , ako želiš pjevati dobro, sve što je unutar i oko dišnih puteva mora biti otvoreno i snažno… I on je to svoje studente učio svakoga dana!

Bila sam šokirana!

Posve slučajno, čovjek za kojega sam bila udata 5 godina nenadano mi je otkrio da je cijeli život provodio rješavajući problem koji čak i ja, bez liječničke pomoći, mogu riješiti i osloboditi se upornog hrkanja! Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, suprug me je učio nekoliko vježbi koje je davao i svojim studentima posljednjih godina. Razgovarala sam sa liječnicima. Vježbe sam izmijenila da bi odgovarale mojem specifičnom problemu. I točno sam doznala što djeluje a što ne djeluje kada je riječ o otvaranju grla… i uklanjanju zapreka koje su uzrokovale hrkanje. Na kraju prvog tjedna već sam spavala kao beba. Nakon 3 tjedna vježbanja…

Izliječila sam se od hrkanja potpuno i … zauvijek!

Vjerojatno se pitaš kakve su to vježbe i kako će djelovati na tebe. Evo najbolje metode za pokazati kako i zašto vježbe djeluju. Ostavit ću ti da radiš pokuse sa ovim jedinstvenim lijekom protiv hrkanja baš sada, a da ne riskiraš niti lipe. To je nešto posve drugačije. Pokazati ću ti jednu jednostavnu vježbu koja će ti otvoriti grlo … i koja će ukloniti jednu od najčešćih zapreka koje uzrokuju hrkanje: Uklještena vilica. Vježba koju možeš raditi odmah će ti pokazati koliko je jednostavno, koliko lagano… i koliko učinkovito je početi jačanje ovog mišića i otvoriti dišne puteve.
“Vrlo sam zadovoljan tvojim programom!”
Vrlo sam zadovoljan tvojim programom. Sada mogu spavati bez onih groznih zvukova. Sa samo nekoliko vježbi uspio sam zaustaviti hrkanje. Želim ti reći da je tvoj program čudesan i nadam se da će i dalje pomagati što većem broju osoba.

Drago, (Zadar)

“Moje stanje se definitivno poboljšalo!”
Prošlo je skoro 15 dana kako slijedim tvoj program. Definitivno osjećam poboljšanje! Prošloga tjedna uspjelo mi je spavati tri sata popodne, a moja cimerica je rekla da uopće nisam hrkala. Također sam zamijetila da mi usta više nisu suha kada se ujutro probudim. Hvala ti!

Marijana, (Jastrebarsko)

“Sada puno manje hrčem”
Moja supruga postala je nervozna zbog mojeg hrkanja. Počela je nositi čepove za uši noću, čak i kada je budna, zbog mojeg hrkanja. Iskušao sam sprejeve koji su ponekad djelovali, iskušao sam i trake za nos, no bio sam razočaran rezultatima. Ako bih hrkao malo, supruga se premještala na drugi kraj kreveta, čak i na drugi ležaj. Bilo mi je neugodno, ali nakon samo jednog dana u kojemu sam radio tvoje vježbe supruga je sljedećeg jutra spavala uz mene u krevetu. Od tada su prošle 3 noći i ona kaže da sada hrčem manje i da prestanem kratko vrijeme nakon što zaspem!

Danijel, (Trogir)

“SUPER JE!”
Supruga se vratila u sobu nakon što sam počeo slijediti tvoje vježbe. Gotovo sam prestao hrkati nakon 3 tjedna kako vježbam. SUPER je!!!

Ivan, (Bjelovar)

“Spasilo mi je život i brak!”
Od kako sam počeo tvoj program prošloga mjeseca, mogu reći da sam se izliječio 100%. Tvoj mi je program spasio život i brak. Sada spavam noću puno bolje, bavim se sportom, a dobar san je značajan za povećavanje mišićne mase. Tisuće zahvala!

Andrej, (Daruvar)

“Već osjećam poboljšanje!”
Prošle nedjelje sam počela osnovne vježbe i već zamjećujem poboljšanje. Posljednje dvije noći nisam imala nikakav razoran osjeća kakav sam obično imala zbog apneje. Nastavit ću s vježbama.

Franka, (Križevci)

NORMALAN SAN I NENORMALAN SAN

Dobar noćni san je jako važan za opće zdravstveno stanje i za normalan rad tijela tijekom dana. Bez redovitog sna koji će nas odmoriti, manje smo učinkoviti, postajemo razdražljivi i teže se koncentriramo. Često sprječavanje sna također uzrokuje stres, a odatle dolazi veliki broj drugih smetnji. Hrkanje uzrokuje neke poremećaje kako kod osobe koja hrče, tako i kod njezinog partnera. Hrkanje je signal djelomičnih zapreka disanja tijekom sna, ali također može biti simptom nekih težih poremećaja, poput opstrukcijske apneje. Kada osoba ne spava (budno stanje), mišići grla održavaju aktivnim prolaz kroz koji se zrak može lako kretati. U snu, te se strukture opuštaju. Kod zdravih osoba, ovaj kanal ostaje otvorenim tako da zrak slobodno dolazi do pluća. Ali, kod osoba koje hrču, jezik pada prema ovom kanalu, što dovodi do njegovog sužavanja. Zrak koji prolazi kroz suženi kanal uzrokuje vibriranje tkiva i tako nastaju zvuci koje nazivamo hrkanjem.

POKUSNA VJEŽBA SE RADI OVAKO…

Jednostavno zatvori usta i pretvaraj se da žvačeš žvakaću. Žvači tako po jednu minutu.

Da bi vježbu radio ispravno, pazi da su ti kutnjaci malo razmaknuti, a da se zatim dodiruju. Ne zaboravi držati usta zatvorenima sve vrijeme.

Ovo je prilično lagana vježba, jer zapravo ne žvačeš ništa, no to te neće spriječiti da osjetiš nešto bolova na početku. Nastavi lagano. Na početku žvači kraće, a dalje povećavaj vrijeme žvakanja da bi vježba bila djelotvornija.

Možeš raditi zvuk, nešto kao “mmm” dok žvačeš. Taj će ti zvuk otvoriti grlo još bolje. Glasanje nije obvezno, ali će povećati učinak vježbe.

To tkivo koje stišćeš je slabo tkivo koje ćeš osjetiti kako ti otvara dišne kanale. Mišići koje osjećaš kako ih stišćeš na dnu grla su jedna od glavnih problematičnih zona za hrkanje. Ako si osjetio kako se otvara…

UPRAVO SI ISKUSIO JEDAN OD 24 KORAKA PROGRAMA ZA MIRAN SAN!

Ove vježbe djeluju tako da napadaju upravo izvor problema – zapreku u dišnim kanalima. Kada su dišni putevi opstruirani, zraku je teško doći do pluća i kada prolazi kroz ove sužene dijelove nastaju takozvane vibracije, što mi čujemo kao hrkanje. Najteži problem u vezi hrkanja je da ono nerijetko ima 2 ili čak 3 uzroka – i ta kombinacija zapreka otežava liječenje. Ovaj program je zapravo holistički pristup koji djeluje na korijen svakog pojedinačnog problema.

UZ SAMO 3 MINUTE SVAKOGA DANA, OVAJ PROGRAM ĆE TE NAUČITI:

 • Kako ojačati jezik da ne bi blokirao grlo… vrlo čest problem kod osoba koje hrču, što je vrlo opasno i nezdravo za san.
 • 3 moćne vježbe koje pomažu oslobađanju uskog grla
 • Kako brzo doznati imaš li kakvu zapreku u nosu i dvije vježbe koje ti pomažu izliječiti se.
 • Jedina važna stvar koju moraš znati o slaboj vilici koja te nagoni da hrčeš… vrlo glasno.
 • Pravi razlog zbog kojeg “nepce” (onaj maleni komad tkiva koji visi u grlu) može početi vibrirati kao zastava na vjetru, čineći da hrčeš cijelu noć… i zašto ti nošenje posebnih uređaja neće ni malo pomoći!
Slab jezik, grlo ili vilica dovode do blokiranja dišnih puteva. Pored toga, problemi mogu nastati u nosu i mekom nepcu. To skupa čini 5 najčešćih uzroka hrkanja. Zato ti predstavljamo 24 kratke vježbe koje će iz korijena ukloniti ove uzroke.

RAZLOG IZ KOJEG TE VJEŽBE DJELUJU…

… je da se izravno ciljaju “slabiji mišići” koji ti blokiraju dišne puteve… umjesto da uklone (što se radi kirurški) ili da ih sklone u stranu (kao s onim smiješnim uređajima koje moraš nositi dok spavaš). Ovi su uređaji, pored toga što su neučinkoviti i neudobni, i jako opasni! Ne moram ti reći niti da nema kirurške intervencije bez rizika, ali realno… najveći rizik od kirurških intervencija je da ih prihvatiš… S ovim mojim programom prvo ćeš dijagnosticirati problem, a zatim ćeš otkriti neka jednostavna rješenja, korak po korak, koja su namijenjena za poništavanje izvora hrkanja. Evo nekoliko stvari koje ćeš otkriti u mojemu programu:
 • Najvažnija i najmanje poznata vježba disanja koja će izmijeniti način na koji uvijek dišeš… i koja će ukloniti napon koji ti blokira grlo i čini da hrčeš.
 • Lak način na koji ćeš imitirati zijevanje… što će ti sasvim otvoriti grlo.
 • Dva najučinkovitija položaja za spavanje koji smanjuju šanse da zahrčeš za preko 90% još od prve večeri u kojoj ćeš ih iskušati.
 • Što možeš učiniti s čepom boce za sok i jednim novinama? Ideja je da otvoriš grlo za samo 2 minute (metodu koriste profesionalni pjevači – osjećaj će te iznenaditi!)
 • Način na koji ti 3 dodatna jastuka, ako se pravilno koriste, mogu odmah otvoriti dišne puteve i pomoći ti da se riješiš hrkanja.
 • Vježba od 15 minuta koja ti može pomoći da se riješiš psihičke napetosti i tako otkloniš tjelesnu, odnosno, opustiš mišiće grla… i to će ti pomoći da prestaneš hrkati svaki puta kada radiš tu vježbu.
 • Jedine 3 čudne vježbe za ojačavanje mišića jezika koje liječe većinu hrkanja, čak ako ne radiš niti jednu drugu vježbu.
 • Kako ove obične vježbe mogu izliječiti teške oblike hrkanja kao što je apneja (ova vježba je tako moćna da sam se od apneje izliječila već prvog tjedna… mada, ako patiš od apneje trebaš se posavjetovati sa svojim liječnikom. Ja sam tako postupila!).
To je samo vrh ledenog brijega… i samo dio potpunog vodiča korak po korak koji će ti pomoći da se riješiš hrkanja kroz 24 vježbe. Ne moraš ih raditi sve. Zapravo, naći ćeš uvod pomoću kojega ćeš dijagnosticirati blokade za samo 3 minute. Nakon toga možeš izabrati između 7 različitih programa, ovisno o vremenu koje možeš izdvojiti na svakodnevne vježbe, čak ako imaš samo 3 slobodna minuta u danu. Vodič je potpuno ilustriran tako da su vježbe jasne. Praktički, ovaj će te program voditi držeći te za ruku za sve vrijeme i osigurati da sve radiš onako kako treba. I ako to budeš i radio, obećajem da ćeš imati dobre rezultate već od prve večeri i da ćeš tijekom samo 2-4 tjedna zauvijek izliječiti hrkanje.

KAKO SE RIJEŠITI HRKANJA I APNEJE

Ono što ćeš dobiti su mirne noći. Priliku da spavaš uz svojeg partnera a da ga ne budiš.

… kroz laku i sigurnu metodu koja će zaustaviti hrkanje bez ikakve kirurške intervencije!


Sljedećih 100 primjeraka mogu se dobiti uz veliki popust, što znali da ako naručite sada, platit ćete samo:

Plati samo:

310 Kn

169 Kn

Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:

100

9

Posljednja prodaja urađena dana:

Redovna cijena310 Kn. Sada: 169 Kn


Tako da, kako se približavaš kraju ovoga teksta, trebaš pritisnuti gumb Naruči sada! Taj gumb će te poslati na sigurnu stranicu koja će zaštititi sve osobne informacije. Čim popuniš formular primit ćeš e-mail s informacijom za pristup programu Spokojan san!

Za samo nekoliko sljedećih minuta moći ćeš početi vježbe… i odmah ćeš vidjeti rezultat.

Sjeti se da sam ovdje ako imaš bilo kakvo pitanje o programu… Podaci o kontaktu su u ovom pismu i možeš me pitati o bilo kakvom problemu (možeš me i tražiti novce nazad – mada se to sigurno neće dogoditi!)

Upiši se sada i, i za nekoliko tjedana ćeš spavati kako nisi godinama – ili možda već ove večeri. Pored toga, uz glavni vodič dobit ćeš i 3 knjige koje će ti poboljšati život potpuno besplatno, kao bonus koji ti dajem u dar.

ŠTO SADRŽI KNJIGA “KAKO SE RIJEŠITI HRKANJA I APNEJE” ?

Ovo je samo nekoliko tema koje su obrađene u ovoj knjizi:

“OVAJ PROGRAM RADI KADA NIŠTA DRUGO NE POMAŽE!”

Sve što trebaš uraditi je da investiraš 3 minute vremena svakoga dana u program napravljen specijalno za tvoje potrebe. Ne treba ti nikakva kirurška intervencija niti bilo kakve tablete, kreme ili sprejevi da bi koristio ovaj program. Zapravo, koristeći takva sredstva možeš otežati trajno rješenje problema. Mada su pobrojane varijante skupe, one tretiraju problem odvojeno i neučinkovito. Svako ovo može raditi! Nikada…
 • Više nećeš iskusiti neprospavane noći zbog hrkanja
 • Nećeš se više brinuti oko lošeg sna tvojega partnera
 • Neće se više ujutro buditi umoran
 • Nećeš si više narušavati zdravlje lošim običajima disanja koji su činili da hrčeš
 • Neće ti više biti neugodno ići na izlete i odmore s drugim ljudima
 • I nećeš više imati brige s raznim kirurškim intervencijama niti sa čudnim uređajima koji bi ti pomagali disati normalno.

IZLIJEČI SE OD HRKANJA NA NAJLAKŠI NAČIN!

Ne bi li bilo sjajno da ponovno odspavaš mirnu noć… i da spavaš u istom krevetu sa svojim partnerom ili partnericom? Zamisli osmijeh koji će imati ujutro ako se oboje dobro naspavate. Probudit ćeš se potpuno odmoran, imati ćeš više energije toga dana i puno lakše ćeš zaspati u naručju tvoje drage na kraju večeri.

“Ne mogu povjerovati kako veliki napredak sam postigao do sada!”

pic-03-sns Dobar vam dan, Šaljem vam ovu poruku da znate da su rezultati koje je postigao moj suprug nevjerojatni. Počeo je vježbati prije mjesec dana i ne mogu povjerovati kakav veliki napredak je postigao. Patio je od apneje, a sada jedva ako hrče, a i to malo i vrlo rijetko. Na kraju mu je uspjelo prespavati cijelu noć. Liječnik mu je propisao uporabu jednog posebnog uređaja, ali ga nije podnosio nikako. Iskušao je 3 različita modela i puno se mučio da bi se na njih navikao, no rezultata nije bilo. Hvala vam puno i jako smo sretni da smo naišli na vaš program koji nam je puno pomogao.

Mihaela i Robert, (Zagreb)

Ako razmišljaš o ovome…

Složit ćeš se da hrkanje mora prestati što prije!

Ako si čitao do sada, znači da namjeravaš nešto poduzeti oko hrkanja. Znam i da si vjerojatno pomalo skeptičan. Vjerojatno se pitaš: “Hoće li ovaj program donijeti kakvu korist i meni?” Da, obećajem da će djelovati. Zapravo, uklonit ću bilo kakav rizik i ostavit ću ti proizvod da ga iskušavaš 56 dana da bih ti pokazala (kao što sam ranije pokazala da vježba za vilicu također djeluje). Kako to da tako silno vjerujem u svoj program? Znam jer sam na svojoj koži osjetila njegovu moć i zato jer iste vježbe djeluju već kod tisuća drugih osoba diljem svijeta. Naći ćeš njihove ispovijesti na kraju ovoga teksta. Mi (i naši partneri kojima je laknulo) smo živi dokaz učinkovitosti mojega programa. Dakle, program se već pokazao kao učinkovit. Zato, ako se želiš uključiti u ovaj program danas, jamčim ti uspjeh za 56 dana. Molim te, iskušaj ovu varijantu. Podvrgni je najvećem testu. I ako nisi zadovoljan, vratit ću ti svaki novčić. Vidiš, kao netko tko je nekada i sam hrkao, znam što te muči. Ono što želim jest da ti zauvijek izliječim hrkanje.

AKO NARUČIŠ PROIZVOD, DOBIT ĆEŠ KAO BONUS, BESPLATNO: KNJIGU “SNAŽAN, POMLAĐUJUĆI SAN”

20 Kuna Besplatno!
  “>
 • Doznaj kakve poluge možeš koristiti za kontrolirati se i poduzeti prikladne mjere da bi imao zdrav način života. U ovoj knjizi otkrit ćeš 25 tajni, od kojih:
 • Kako kontrolirati stres, bijes i količinu soli da bi snizio tlak
 • Koliko je dobra organska hrana za zdravlje.
 • Kako održavati zdravlje tjelesnim vježbama, čak i kada nemaš previše slobodnog vremena.

I TO NIJE SVE! DOBIT ĆEŠ I KNJIGU: “40 RJEŠENJA ZA DOBAR SAN”

20 Kuna Besplatno!
 • Nauči se buditi svakoga jutra u isto vrijeme da bi imao ritam kojim ćeš se relaksirati
 • Doznaj koliko je važna prehrana za okrepljujući san
 • Uživaj u popodnevnom drijemežu da bi imao što bolji san
 • Doznaj koliko dvije budilice mogu biti učinkovite za san u kojemu ćeš se odmoriti
<

DOBIT ĆEŠ I: KNJIGU “SUPER NAMIRNICE ZA SUPER ZDRAVLJE!”

20 Kuna Besplatno!
 • Nauči što trebaš jesti i kakva jela trebaš izbjegavati da bi uživao u super zdravlju
 • Doznaj u kojoj mjeri je prehrana važna za tvoje zdravlje, za potpun odmor i za život kakav oduvijek želiš
 • Doznaj o svemu što trebaš raditi da bi izmijenio prehranu i da bi uživao u koristima optimalnog svakodnevnog jelovnika

Cijeli jamstvo za 30 dana!
Zadovoljstvo je zajamčeno

Knjiga je napisana tako da ju je lako razumjeti i usvojiti. Da bih se osigurala da imaš sve razloge za kupnju, prihvaćam sve rizike i nudim ti čvrsto jamstvo!

Ako naručiš knjigu danas, imaš 30 dana za čitati je i primjenjivati savjete iz nje. Očekujem da ćeš čitati i primijeniti mnoge koncepte i imati uspjeha u još kraćem periodu. Trebao bi osjećati da si dobio informacije puno vrijednije od ove simbolične investicije!

Ako nisi zadovoljan, traži povrat novca i nećemo postavljati pitanja.

NARUČILO VIŠE OD 5000 LJUDI U HRVATSKOJ POSLJEDNJE GODINE!

Više od 5000 Hrvata je uspješno koristilo program ove godine!

Zapravo, označili smo na karti klijente iz Hrvatske… vidite dolje. Nažalost, nismo mogli uključiti i inozemne klijente jer bi karta bila prevelika.

ŠTO DRUGA (BIVŠA) “HRKALA” KAŽU O MOJEM PROGRAMU:

“Moje je hrkanje gotovo prestalo!”

Najljepše hvala za ove vježbe! radim ih jedva jedan tjedan i već sam zamijetio znatna poboljašnja glede mojega hrkanja. Ranije sam vjerovao da ne mogu uraditi ništa protiv hrkanja, izuzev operacije, ali čini se da je tvoj program dokazao suprotno. Moje hrkanje gotovo je prestalo!

Vlado, Osijek

“Spasila si me. Hvala!”

Tek sada sam počeo tvoj program za miran san. Iskušao sam sve vježbe i već osjećam zamjetno smanjivanje hrkanja. Hrkao sam godinama prije nego sam otkrio ovaj program i ta mi je smetnja poremetila odnose sa okolicom i mojom obitelji. Ne želim raditi kirurške intervencije niti nositi uređaje za disanje. Spasila si me. Hvala. Siniša, Split
Redovna cijena 310 Kn. Sada: 169 Kn

Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:

100

9

Posljednja prodaja urađena dana:

P.S. Ovaj ti program može pomoći, ali ti moraš učiniti prvi korak. Ovo je trenutak u kojemu se možeš riješiti hrkanja već ove večeri! Tako da je vrlo vjerojatno da će ti program pomoći. Čak i ako ti ne izliječi apneju potpuno, sigurno će otkloniti neke simptome i olakšati ti stanje. Ipak je dobro slijediti savjete svojega liječnika i raditi sve što ti predloži. Apneja je ozbiljna smetnja i uvijek bi je trebao liječiti liječnik. P.P.S., Ne zaboravi da, ako si nezadovoljan s bilo čime, možeš tražiti novce nazad, sljedećih 30 dana… Bez pitanja. Nemoj puno razmišljati – slobodno iskušaj i postupno izliječi hrkanje.
Ponuda vrijedi u periodi: u granicama raspoloživih zaliha.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.