Fedezz fel egy természetes módszert, amely tartósan megszünteti a horkolást, és amely segíteni fog, hogy nagyon jól aludj minden éjjel… és ez teljes mértékben garantált!

Felfedezhetsz egy olyan programot, amit egy notorius horkoló fejlesztett ki a horkolás ellen … ami még a legelvetemültebb horkolókat is meggyógyítja (és amitől elcsodálkoznak az orvosok) egy sor egyszerű, lépésről-lépésre vezető, 3 perces gyakorlattal… Ha te is kétségbe vagy esve a horkolásodtól vagy a partneredétől, akkor fedezd fel, ahogy ez a verhetetlen rendszer kinyitja a torkodat, a legegyszerűbb és legerősebb gyakorlatokkal … amelyek megszüntetik az akadályokat, amelyek a horkolásodat okozzák – akár már az első estén!”
ang-kel-01 Kedves barátom, Hogyha frusztrált vagy a horkolással teli éber éjszakák miatt, akkor ez lesz a legfontosabb levél, amit valaha elolvastál. Íme miért. Az én nevem Angela Keles, és a Nyugodt Alvásért való gyakorlat program kifejlesztője vagyok. Ebben a levélben meg fogom osztani veled a történetemet, hogy hogyan fedeztem fel véletlenül egy gyógyírt a horkolásra, több mint 20 évi borzasztó horkolás után… És az erre szolgáló gyakorlatok közül egyet mindjárt ki is próbálhatsz, ha végigolvasod ezt az oldalt… anélkül, hogy egy fillért is fizetnél! Amit felfedeztem, az annyira könnyű, egyszerű, de olyan erős, hogy arra késztetett, hogy kifejlesszek egy programot … ami tartósan meggyógyítja még a legrosszabb horkolókat is. Látod, ezelőtt néhány évvel én is ugyanebben a cipőben jártam, amelyet az álmatlan éjszakák okoztak, amelyektől te is szenvedsz most. Egy súlyos horkolásos esetben szenvedtem. Fiatal koromban nagyon kínosan éreztem magam és szégyelltem magam e probléma miatt. Emlékszem, amikor ébren tartottam minden barátomat egy sí kiránduláson. Az első éjszaka után egyedül kellett aludnom, mert senki nem akarta többé megosztani a szobát velem. Ismerősen hangzik a helyzet? Miután férjhez mentem, kétségbe estem a problémám miatt (ami időközben a mi problémánkká alakult). Mindent kipróbáltam, spray-ket, krémeket, tablettákat, stb. még azokat a nevetséges készülékeket is. Semmi nem működött az én javíthatatlan horkolásos esetemben – és még azt sem tudtam, hogy a horkolásom miért nem akar megszűnni! Egy adott pillanatban még a sebészeti műtéteten is elgondolkodtam… De a gondolat, hogy egy ilyen komoly és drága lépést tegyek, halálra rémisztett. Így hát tovább horkoltam, férjemet rendszeresen felébresztve éjjel, néha órákig nem tudott újra elaludni. Nem szükséges már azt mondanom, hogy a probléma kezdett hatással lenni a kapcsolatunkra is, és egy fájdalmas téma lett számunkra. Végül külön szobákba kellett költöznünk emiatt. Nagyon szomorúnak és frusztráltnak éreztem magam.

Tudtam, hogy valaminek meg kell változnia … most.

Elkezdtem elolvasni mindent a horkolásról. Szakértő lettem a témában. De megtudtam, hogy a horkoló személyek csak egy kis százaléka gyógyítható meg valamilyen egyedi gyógyírrel. Ezért létezik olyan sokféle gyógyír, mert nagyon sokféle horkolás létezik.

Utána egyik napon megtörtént!

Egy kiránduláson voltam Ausztráliában a férjemmel és a lányommal. Kibéreltünk egy 2 szobás lakást a Perth gyönyörű tengerpartjaira néző kilátással. A férjem és a lányom egy hálószobán osztoztak, én a mellettük levő szobában aludtam. Jobb volt így. Akárhogy is, én elmagyaráztam a férjemnek, hogy a horkolást a légutak valamilyen típusú elzáródása okozza… és hogy minden gyógyír ezen záródás megszüntetését célozza. Nos, ő rám nézett, és azt mondta: “Ezen dolgozok én is mindig a tanítványaimmal.” Nem tudtam, mit hallanak a füleim! Látod, ebben a pillanatban el kell mondanom neked, hogy a férjem régen operaénekes volt … és idővel énektanár lett. Ő magyarázta el, hogy ha jól akasz énekelni, akkor mindaz, ami belül van és a légutak körül, annak nyitva kell lennie és erősnek kell lennie … És hogy erre tanítja ő a tanítványait minden nap!

Ez sokkolt engem!

Teljesen véletlenül, a férfi, akivel 5 éve voltam házas, hirtelen felfedte előttem, hogy az egész életét azzal töltötte, hogy megoldja ezt a problémát, és én vele az orvosaim segítsége nékül megoldhatom a gyógyíthatatlannak hitt horkolásom! Az elkövetkező hónapokban a férjem megtanított néhány gyakorlatot, melyeket ő a tanulóival használt az utóbbi években. Beszéltem orvosokkal. Módosítottam a gyakorlatokat, hogy megoldhassam a “személyes” problémás területemet. És megtudtam, hogy pontosan mi működik és nem működik akkor, amikor a torok kinyitásáról van szó … és az elzáródások megszüntetéséről, amelyek miatt horkoltam. Az első hét után úgy aludtam, mint egy csecsemő. Csupán 3 hét gyakorlat után …

Meggyógyítottam a horkolásomat teljesen … tartósan!

Valószínűleg azt kérdezed, hogy melyek ezek a gyakorlatok, és hogyan működnek ezek a számodra. Így hát íme a legjobb módszer, amellyel megmutathatom azt, hogy hogyan és miért működnek ezek. Most pedig hagyni foglak, hogy máris kipróbáld ezt az egyedi horkolás ellenes gyógyírt, anélkül, hogy egy fillért is kockáztatnál. Mutatok neked egy egyszerű gyakorlatot, amely ki fogja nyitni a torkodat … és amely meg fogja oldani az egyik leggyakoribb elzáródást, amely a horkolást okozza: az összeszorított állkapcsot. A gyakorlat, amelyet el fogsz végezni, azonnal meg fogja mutatni, hogy mennyire egyszerű és mennyire hatékony az, hogy elkezdd megerősíteni ezeket az izmokat, és kinyisd a légutakat.
“Csupán néhány gyakorlattal sikerült megállítanom a horkolást!”
Szervusz, Nagyon el vagyok ragadtatva, hogy milyen hatékony a programod. Most alhatok a zaj nélkül, amely megrémített. Csupán néhány gyakorlattal sikerült megállítanom a horkolást! Csak azt akarom mondani, hogy mennyire csodálatos ez a program, és hogy remélem, segít minél több személynek továbbra is.

Gergely (Kaposvár)

“Biztos javulás van az állapotomban”
Jó napot, Majdnem 15 nap eltelt, mióta a programodat követem. Biztos javulás van az állapotomban. A múlt héten sikrült aludnom három órát délután, és a lakótársam azt mondta, hogy egyáltalán nem horkoltam. Úgyszintén észrevettem egy jelentős változást a szám szárazságában is reggel. Köszönöm.

Anna (Kecskemét)

“Most alig várom, hogy elalhassak.”
Mióta elkezdtem a programodat a múlt hétfőn, teljesen meggyógyultam. A programod megmentette a házasságomat, s vele az életemet. Most alig várom, hogy elalhassak. Én amatőr testépítő vagyok, és a pihentető alvás különösen fontos az izomtömeg növeléséhez. Ezer köszönet.

Imre (Miskolc)

“SZUPER!!!”
A feleségem visszaköltözött a hálószobába, miután elkezdtem követni a gyakorlataidat. Majdnem teljesen megszűnt a horkolás három heti edzés után. SZUPER!!!

Andrea (Székesfehérvár)

“Folytatom bizalommal.”
Szervusz, Alighogy elkezdtem az alapgyakorlatokat vasárnap, máris érzek javulást. Az utóbbi két éjszaka nem volt semmilyen lesújtó érzésem, amilyenek általában vannak az apnoe miatt. Folytatom bizalommal.

György (Budapest)

A NORMÁLIS LÉGZÉS ÉS A NEM NORMÁLIS LÉGZÉS

A jó alvás éjszaka nagyon fontos az általános egészségi állapotodhoz és a tested normális paraméterek között való működéséhez a nap folyamán. Egy rendszeres, pihentető alvás nélkül sokkal kevésbé hatékonyan cselekszünk, ingerlékenyek leszünk és koncentrációs problémáink lesznek. A tartós megfosztottság az alvástól úgyszintén stresszt okoz, ami maga is egy jelentős bántalom halmazt okoz. A horkolás alvászavarokat okoz úgy a horkoló személynek, mint a partnerének. A horkolás a légzés részleges elakadásának jele alvás közben, de egy sokkal súlyosabb bántalom tünete is lehet, mint az obstruktív apnoe. Míg egy személy ébren van (éber állapot), addig a torok izmai fenntartanak egy aktív átjárót, amelyen keresztül a levegő könnyen közlekedik. Alvás közben ezek a struktúrák ellazulnak. Az egészséges személyeknél ez a csatorna nyitva marad, úgy, hogy a levegő szabadon áramlik a tüdők fele. De a horkoló személyek esetében a nyelv ezen járat fele mozdul, ami ennek elszűkülését okozza. A levegő, ami keresztülmegy ezen a leszűkült csatornán, a szövet vibrációját okozza, ezért jönnek létre a horkolásra jellemző hangok is.

A próba gyakorlat a következő…

Csukd be a szádat, és csinálj úgy, mintha rágógumit rágnál. Rágj így egy-egy percet.

Ahhoz, hogy helyesen végezd a gyakorlatot, bizonyosodj meg, hogy a zápfogaid szétválnak egy kicsit, és utána összeérnek. Jegyezd meg viszont, hogy az ajkaid össze kell érjenek ez idő alatt! Ez a gyakorlat elég egyszerű, mert te tulajdonképpen nem rágsz semmit, ami viszont nem fog meggátolni abban, hogy érezz valami fájdalmat a folyamat elején. Kezdd lassan – rágj kevesebb ideig az elején, és utána fokozd az időtartamot a jobb gyakorlat érdekében.

Kiadhatsz egy “mmm” féle hangot, amíg rágsz. Ez a hang jobban kinyitja a torkodat. Ez a hang egyáltalán nem kötelező, de fokozza a gyakorlat hatékonyságát.

Ez a szövet, amelyet összehúzol, a gyenge szövet, amelyet érezni fogsz, ahogy kinyitja a légutaidat. Az izmok, amelyeket most érzel, hogy összehúzódnak a torkod alján, a horkolásod egyik fő problémás területét képezik. Hogyha éreznéd őket kinyílni, akkor …

Épp most bizonyítottad be a Nyugodt Alvás program 24 lépésének egyikét!

Az ok, amiért ez a gyakorlat működik, az, hogy pont a probléma gyökerét támadja meg, éspedig a légutak egy elzáródását. Látod, amikor a légutaid elzáródnak, akkor a levegőnek problémája van azzal, hogy bejusson a tödődbe … és amikor keresztül megy ezen a keskeny szöveten, akkor “meglebegteti”, és azt a nagyon hangos hangot okozza, amit horkolásnak nevezünk. De az állkapcsod egyszerű megerősítése nem fog segíteni a horkolás teljes megszüntetésében. Látod, a legsúlyosabb probléma a horkolással kapcsolatban az, hogy ennek gyakran két vagy három oka is van – és a légutaknak ez az elzáródás kombinációja az, ami miatt gyógyíthatatlannak tűnik az állapotod. Az én programom meggyógyítja végre az összes problémát, mindegyik probléma gyökerére fókuszálva.

Csupán 3 perccel naponta ez a program megtanít arra, hogy:

 • Megerősítsd a nyelvedet, hogy meggátold abban, hogy elzárja a torkodat … egy nagyon szokványos probléma a horkolók esetében, és egy nagyon veszélyes és egészségtelen állapot az alvás ideje alatt.
 • 3 nagyon erős gyakorlat, amelyek segítenek egy keskeny torok kinyitásában.
 • Hogyan tudd meg gyorsan, hogy van-e valamilyen elzáródás az orrodban, és két gyakorlat, amelyek segítenek meggyógyulni.
 • A legfontosabb dolog, amelyet meg kell tudnod a gyenge állkapocsról, amely miatt horkolsz … nagyon súlyos.
 • Az igazi ok ami miatt “ a lágy szájpad” (az a kicsi szövet darab, amely csüng a torkodban) elkezdhet vibrálni, mint egy zászló a szélben, amitől egész éjszaka horkolsz … és hogy miért nem fog segíteni egyáltalán egy speciális készülék használata!
Egy gyenge nyelv, torok vagy állkapocs a légutak elzáródásához fognak vezetni. Ezután a legtöbb panasz az orr és “lágy szájpad” környékéről jön. Ezek együtt képezik a horkolás 5 legszokványosabb okát … és én kialakítottam 24 rövid gyakorlatot, amelyek gyorsan meg fogják gyógyítani ezeket az okokat a gyökereiktől fogva.

Az ok, amiért ezek a gyakorlatok működnek …

… az, hogy ezek egyenesen a “gyengébb izmok” felé vannak célozva, amelyek elzárják a légutaidat … ahelyett, hogy megszüntetnék őket (mint a sebészeti műtétek esetében) vagy félretennék őket (mint azok a nevetséges és őrült készülékek, amelyeket kénytelen vagy hordani, amikor alszol). Ezek a készülékek, amellett, hogy nem hatékonyak és kényelmetlenek, nagyon veszélyesek is! Nem is kell mondanom, hogy egyetlen sebészeti beavatkozás sem kockázatmentes, de a valóságban…a sebészeti beavatkozások legnagyobb kockázata az ha elfogadod őket… És ezek nem gyógyítanak meg abszolút semmit! A programom először diagnosztizálja a problémádat, és utána ad egy egyszerű programot, lépésről lépésre, amely pontosan a probléma felé van irányítva, amely a TE horkolásodat okozza. Íme néhány dolog, amelyeket a programomban fogsz felfedezni:
 • A legfontosabb és legkevésébé ismert légzési gyakorlat, amely meg fogja változtatni a módot, ahogy naponta lélegzel … és amely megszünteti a feszültséget, amely elzárja a torkodat, és a horkolásod okozza.
 • Egy könnyű módszer, amellyel mímelheted a folyamatos ásítást … amely teljesen kinyitja a torkodat.
 • A leghatékonyabb 2 alvási pozíció, amelyek több mint 90%-kal csökkentik a horkolás esélyét az első estével kezdve, amikor kipróbálod.
 • Mit csinálhatsz egy üdítős üveg kupakjával és egy újsággal … ötlet, amely kinyitja a torkodat alig 2 perc alatt (módszer, amelyet a profi énekesek is használnak – elcsodálkozol majd az érzéstől, amit okoz!)
 • A mód, ahogyan 3 plusz párna, helyesen használva, megnyithatja azonnal a légutaidat, és segíthet, hogy megszabadulj a horkolástól.
 • Egy 15 perces váratlan gyakorlat, amely segíthet, hogy megszabadulj a pszichikai feszültségtől, és amely megszünteti a fizikai feszültséget a nyakad izmaiban … és amely megszünteti a horkolásodat, ahányszor csak elvégzed.
 • Az a három egyedülálló nyelvizom erősítő gyakorlat, amelyek meggyógyítják a horkolók nagyrészét … még ha nem is végzel semmilyen más gyakorlatot.
 • Hogyan kezelhetnek ezek az egyszerű gyakorlatok súlyos horkolási problémákat, mint az apnoe (ez a gyakorlat annyira erős, hogy meggyógyította az alvási apnoe szindrómámat az első héten …de azért, ha ilyen súlyos formában szenvedsz, ne mellőzd az orvosi konzultációkat sem, mint ahogy én is megtettem!)
Ezek csak a jéghegy csúcsát képezik … csupán egy töredékét a teljes útmutatónak, mely lépésről-lépésre vezetve segíteni fog, hogy megszabadulj a horkolástól a 24 gyakorlat révén, amelyeket átadok neked. Nem is kell mindet használnod. Beiktattam egy bevezetést, amely megtanít téged, hogyan diagnosztizáld az elzáródásokat, csupán 3 perc alatt, s ezután választhatsz hét különböző program közül, attól függően, mennyi időt szánsz ezekre a gyakorlatokra naponta. Az útmutató teljesen illusztrált, így a gyakorlatok nagyon világosak. Effektív ez a program kézen fogva vezet át az egész folyamaton, és megbizonyosodik, hogy úgy csinálod, ahogy kell. És ha végigcsinálod ezt, akkor megígérem, hogy jó eredményeid lesznek már az első estétől, és hogy meg fogod gyógyítani a horkolásodat tartósan csupán 2 – 4 hét alatt.

A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

9

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft. Most 6 497 Ft


MIT TARTALMAZ A KÖNYV “Hogyan szabadulj meg a horkolástól és az apnoétól” ?

Ez csak néhány az ebben a könyvben tárgyalt témák közül:
insights

“Ez a program működik, amikor semmi más nem megy!”

Mindaz, amit tenned kell, az, hogy befektess napi 3 percet egy kifejezetten a te szükségleteidnek kialakított programba. Nincs szükséged semmilyen sebészeti beavatkozásra vagy valamilyen fajta pasztillákra, krémekre vagy spray-kre, amelyek működtessék ezt a programot. Tulajdonképpen ilyen gyógymódokat használva még jobban eltávolodhatsz a probléma végleges megoldásától. Habár ezek a változatok nagyon drágák, ezek külön kezelik a problémát, és nem hatékonyan. Mindenki elvégezheti … annyira erős! Soha …
 • Nem lesznek többé nyugtalan éjszakáid a horkolás miatt
 • Nem fogsz többet aggódni a partnered álma miatt
 • Nem fogsz többet fáradtan ébredni reggel
 • Nem fogod többé kockáztatni az egészségedet hibás légzési szokásokkal, amelyek miatt horkolsz
 • Nem fogod többé érezni a szégyent, hogy egy horkoló vagy, ünnepekkor, kirándulásokon vagy családi összejöveteleken
 • És nem fogsz többé aggódni a különböző sebészeti beavatkozások vagy furcsa készülékek használata miatt, amelyek segítsenek, hogy normálisan lélegezz.

Gyógyítsd meg magad a horkolásból a legkönnyebb úton!

Nem lenne szuper, ha újra egy pihentető éjszakában lenne részed… és hogy újra egy ágyban aludj a partnereddel? Képzeld el a mosolyt, amelyet láthatnál reggel, ha mindkettőtöknek sikerült egy pihentető alvásnak örvendeni. Teljesen relaxáltan fogsz felébredni, több energiád lesz a nap folyamán, és sokkal könnyebben fogsz elaludni a párod karjaiban az este végén.

“Nagyon köszönjük és nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk a programját, amely ilyen sokat segített nekünk.”

Jó napot kívánok, Azért küldöm ezt az e-mailt, hogy értesítsem, hogy a férjem által elért eredmények csodálatosak. Ezelőtt körülbelül egy hónappal kezdte el a gyakorlatokat, és el sem hisszük, milyen nagy haladáson ment keresztül. Ő apnoe-ban szenvedett, és most alig horkol, csak egy nagyon kicsit és nagyon ritkán. Végre sikerül nyugodtan aludnia egy egész éjen át. Az orvos felírta neki egy C-PAP készülék használatát, de nem tudta elviselni egy kicsit sem. Kipróbált 3 különböző modellt, sokat kínlódott, hogy megszokja őket, az eredmények meg elmaradtak. Nagyon köszönjük és nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk a programját, amely ilyen sokat segített nekünk.

Attila és Mária (Budapest)

Hogyha erre gondolsz …

Egyet fogsz érteni azzal hogy ezt a bántalmat meg kell állítani!

Hogyha idáig olvastál, akkor azt jelenti, hogy komolyan elszánt vagy a horkolás megállítására. De azt is tudom még, hogy valószínűleg egy kicsit szkeptikus vagy még. Valószínűleg azt kérdezed: “Működni fog az én esetemben is ez a progam?” Igen, megígérem neked, hogy működni fog. Sőt mi több, mentesítelek minden kockázattól, és hagyom, hogy 56 napig teszteld a termékemet, hogy bizonyítson (ugyanúgy, ahogy bebizonyítottam az előbb is, hogy az állkapcsos gyakorlat működik). Miért vagyok én ennyire bizakodó a programommal? Ezért hogyha be akarsz lépni ebbe a programba ma, akkor én garantálom neked a sikert 56 napra. Kérlek, hogy próbáld ki ezt a módszert! Vesd alá a nagy tesztnek, és hogyha nem vagy megelégedve, akkor vissza fogok küldeni neked minden fillért. Látod, mint egy volt horkoló, én ismerem a frusztráltságaidat. Én igazából és véglegesen meg akarom gyógyítani a horkolásodat. Hogyha a programom nem segít,

Akkor nem is fogadhatom el a pénzedet!

Tedd meg az első lépést ma a horkolásod végleges megszüntetéséhez, gyógyítod meg csupán 97 forint összegért, mely segíteni fog, hogy elkezdd a programomat. Mert én megbizonyosodom, hogy mindegyik ügyfelem megkapja a segítséget, amelyre szüksége van. Megbizonyosodok, hogy ők megkapnak mindent, amire szükségük van, hogy abbhagyják a horkolást … és megbizonyosodom, hogy az általam és általad elvégzett munka minden egyes fillért megért ebből. 6 hónapra való pasztillák, krémek vagy spray-k árának feléért … azon faramuci légző készülékek összegének egy tizedéért … és egy sebészeti beavatkozás költségének töredékéért felajánlom neked a programomat, és javasolom, hogy próbáld ki 8 egész héten keresztül. Meg fogod kapni azokat a 7 gyakorlatos programokat, a személyes tanácsaimat és audio fájlokat, hogy gyakorolni tudj, bárhol lennél … Elvileg mindent meg fogsz kapni, amire szükséged van, hogy abbahagyd a horkolással … Így hát ezen egyedi ajánlat elfogadása nem kellene egy probléma legyen számodra. Miért?

Mert nem csak egy egyszerű “útmutatót” kapsz, egy programot vagy egy “szuper kedvezményt”!

Amit igazából kapsz, azok a nyugodt éjszakák. A képességet, hogy ismét a partnered mellett aludj, anélkül, hogy felébreszd. És hosszú és relaxáló éjszakákat egész életedre…

… és egy könnyű, biztonságos módszer által, amely meg fogja szüntetni a horkolásodat bármiféle sebészeti beavatkozás nélkül!

MEGRENDELVE A TERMÉKET MEG FOGJA KAPNI INGYEN, BÓNUSZKÉNT: könyv “Egy nagyon frissítő alvás”

1500 Ft INGYEN!
 • Az élénkítő délutáni alvás – az energia titka egy kis alvással
 • Hogyan csökkentsd az alvás időtartamát
 • Az alvás mechanizmusai
 • Tornagyakorlatok az energiáért

ÉS EZ NEM MINDEN ! MEGKAPOD MÉG: könyv “40 módszer a pihentető alváshoz”

1500 Ft INGYEN!
 • Tanulj meg felébredni ugyanabban az órában minden reggel, egy relaxáló ritmushoz
 • Tudd meg, hogy milyen fontos a táplálkozás a pihentető alváshoz
 • Használd fel a délutáni sziesztát egy minél pihentetőbb alváshoz
 • Tudd meg, hogy milyen hatékony lehet két ébresztőóra egy pihentető alváshoz

MEGKAPOD MÉG: könyv “Szuper élelmiszerek egy szuper egészséghez!”

1500 Ft INGYEN!
 • Tanuld meg, mit kell enned és milyen ételeket kell elkerülnöd ahhoz, hogy egy szuper egészségi állapotnak örvendhess
 • Tudd meg, milyen fontos a táplálkozás az egyensúlyodhoz, egy teljes pihenéshez és egy olyan élethez, amilyet akarsz magadnak
 • Informálódj arra vonatkozóan, hogy mi mindent kell csinálnod ahhoz, hogy megváltoztasd az étrendedet, és hogy egy optimális napi menü jótékony hatásainak örvendhess

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Elégedettség garantált

A könyv úgy van megírva, hogy könnyű áttekinteni és elsajátítani. Hogy megbizonyosodjak arról, hogy minden okod megvan arra, hogy ha megvásároltad, el is kezdd olvasni, minden kockázatot vállaltam, és teljes garanciát adok neked!

Hogyha megrendeled ezt a könyvet ma, akkor 30 napod van arra, hogy elolvasd és gyakorlatba ültesd ezen anyag tanácsait. Számítok rá, hogy elolvastál és sokat felhasználtál a bemutatott fogalmakból, hogy visszanyerd az egészségedet egy minél rövidebb idő alatt. Érezned kell, hogy sokkal értékesebb információt nyertél, mint a kis befektetés!

Abban az esetben, ha nem vagy megelégedve, csak kérd vissza a pénzedet, és mi kérdezősködés nélkül visszafizetjük a vásárlásra költött pénzt.

AZ ELMÚLT ÉVBEN TÖBB MINT 5000 EMBER RENDELTE MEG ITT, MAGYARORSZÁGON!

Feltüntettük Magyarország térképén a vásárlókat, alább láthatja. Sajnos nem tudtuk feltüntetni a nemzetközieket is, mert túl nagy lett volna a térkép.

Mit mondanak más (volt) horkolók a programomról:

“Tökéletesen működik! “

Tökéletesen működik! El voltam ámulva, hogy alig két napi gyakorlatozás után abbahagytam a horkolást. Mivel nem horkolok többé, elfelejtem végezni naponta a gyakorlatokat. Van valami módszer, amellyel eszembe juttathatod, hogy megtegyem? Nagyon köszönöm. Béla (Győr)

“Könnyű, egyszerű, biztonságos és nagyon hatékony!”

Egy ideje a lézeres műtéttel fenyegettem a férjemet, amikor egy barátunk beszélt a programodról. Mondanom sem kell, hogy azonnal felmentem az internetre, és vásároltam egy példányt. A programod tényleg működik! Könnyű, egyszerű, biztonságos és nagyon hatékony. Piroska (Cegléd)
Kedvezmény nélküli ár 11 500 Ft. Most 6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

9

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

U.i. A programban bemutatott 24 gyakorlat közül hány fog működni a te esetedben? Nem tudom. Amit elmondhatok neked, az, hogy többezer ember próbálta ki ezt a programot már a megjelenésétől kezdve, és én még mindig naponta kapom a telefonhívásokat az ügyfelektől, akik csodálatos eredményeket értek el, amelyek megváltoztatták az életüket. U.i.2., Nagyon gyakran kérdezik tőlem, hogy ez a program az apnoe esetében is működik? Én mindig azt válaszoltam, hogy az igazat megvallva ez a program nem az apnoe kezelésére készült, még ha az én esetemben segített is. Egyszeűen nem akartam kockáztatni, hogy hamis reményeket nyújtva az érintett személyeknek esetleg elbagatelizálják a problémáikat.

 
Az ajánlat a következő periódusban érvényes :
a készlet erejéig.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.