Odkrijte naravno metodo, s katero se boste za vedno rešili smrčanja in vam bo vsak večer pomagala s spanjem. Popolno zagotovilo.

Ta material predstavlja učinkovito rešitev smrčanja in obstruktivne spalne apneje. Učinkovita je tudi pri ljudeh, ki trpijo zaradi hudega smrčanja. Program je sestavljen iz preprostih, učinkovitih vaj, ki jim morate slediti korak za korakom in trajajo približno 3 minute. Če boste sledili temu programu, boste spremembo opazili že v prvi noči.
ang-kel-01 Dragi prijatelj! Moje ime je Angela KELES in uvedla sem ta „program”kako se znebiti smrčanja in zastojev dihanja. Sem raziskovalka na področju zdravja in naturistka. Odločila sem se za uvedbo programa, ki ljudem pomaga pri mirnem spancu. Ste na pravi poti odkrivanja učinkovite rešitve smrčanja in obstruktivne spalne apneje. Ta sistem je zasnovan za ljudi, kot ste vi, ki si želijo najti trajno rešitev smrčanja. Program je alternativna metoda za hitro in trajno odpravljanje smrčanja. Ni pomembno, kaj je vzrok vaših težav – visok krvni tlak, povišana raven holesterola v krvi, čezmerna teža, stres ali popolnoma nekaj drugega. Opisane vaje vam v kakršnem koli primeru lahko pomagajo! Gre za vaje, ki:
 • nimajo stranskih učinkov,
 • občutek izboljšajo že po enem tednu,
 • so učinkovite pri več kot 88,7% tistih, ki so jih poskusili,
 • potrebnih je le nekaj minut dnevno,
 • so tako preproste, da jih lahko izvaja vsakdo,
 • imajo trajen vpliv,
 • smrčanje bo izginilo.
To, kar sem odkrila je tako preprosto, enostavno in toliko uspešno, da me je pripeljalo do tega, da ustvarim ta program …, ki ozdravi najtežje primere smrčanja – trajno. Poglejte, pred nekaj leti sem tudi sama trpela od frustracije neprespanih noči, kot jih zdaj vi. Trpela sem zaradi težkeoblike smrčanja. V mladosti mi je bilo nerodno in sram me je bilo moje težave. Spomnim se, kako so zaradi mojega smrčanja na smučarskih izletih bili vsi prijatelji budni. Po prvi noči sem morala spati sama, ker nihče ni hotel z menoj deliti sobe. Znan položaj? Ko sem se poročila, je moja težava postala še bolj težavna (pravzaprav je postala „najina težava“). Poskušala sem vse – razpršila, kreme, tablete itd. Poskusila sem celo nekaj smešnih napravic, a nič ni olajšalo mojega neozdravljivega primera smrčanja- nisem vedela, zakaj se smrčanja ne morem rešiti! Razmišljala sem celo o kirurškem posegu … Toda misel na tako resen in drag ukrep me je na smrt prestrašila. Tako sem nadaljevala s smrčanjem in večkrat na noč zbujala svojega moža – včasih tudi za več ur. Odveč je reči, da je ta težava negativno vplivala na najin zakon in postala boleča ovira, ki naju je ločevala. Na koncu sva spala vsak v svoji sobi. Bila sem žalostna in zelo razočarana.

Vedela sem, da moram nekaj spremeniti… takoj.

Začela sem veliko brati o smrčanju. Na tem področju sem postala strokovnjakinja. Izvedela sem, da le malo oseb, ki smrči, ozdravi z uporabo posebnega zdravila, ki naj bi pomagal pri smrčanju.Obstaja veliko zdravil za različne vrste smrčanja.

Nekega dne se je zgodilo!

S soprogom in hčerko sem bila na turneji po Avstraliji. Najeli smo dvosobno stanovanje s pogledom na čudovite plaže Pertha. Moj mož in hči v eni sobi in jaz v drugi. Tako je bilo boljše. Možu sem pojasnila, da je smrčanje posledica vrste blokiranja dihalne poti … in, da ne pomaga nobeno zdravilo, katerih cilj je odstranitev teh ovir. Pogledal me je in rekel: “Jaz to vsak dan počnem s svojimi študenti!” Nisem mogla verjeti svojim ušesom! Moram vam povedati, da je bil moj mož prvotno operni pevec, a je kasneje postal profesor. Razložil mi je, da morajo biti za dobro petje vse dihalne poti popolnoma odprte in močne… in on je vsakodnevno o tem poučeval študente!

Bila sam šokirana!

Popolnomapo naključju je človek, s katerim sem bila poročena že pet let, nenadoma ugotovil, da se celo življenje posveča reševanju te težave in, da se tudi jaz brez zdravniške pomoči, lahko osvobodim trdovratnega smrčanja! V naslednjih mesecih me je mož naučil nekaj vaj, ki so jih zadnja leta izvajali njegovi učenci Pogovarjala sem se z zdravniki. Vaje sem prilagodila tako, da so ustrezale mojim težavam. Ugotovila sem, kaj deluje in kaj ne, ko govorimo o odstranitvi dihalnih ovir, ki povzročajo smrčanje. Ob koncu prvega tedna sem spala kot dojenček. Po treh tednih vadbe …

Za vedno sem odpravila smrčanje!

Verjetno se sprašujete, katere so te vaje in kako bodo vplivalena vas. So najboljše metode, ki bodo pokazale, kako in zakaj vaje delujejo. Dopustila bom, da sami poiskusite to zdravilo smrčanja brez, da bi tvegali cent. Pokazala vam bom preprosto vajo, ki bo odprla vaše grlo … in odpravila eno izmed najpogostejših ovir, ki povzročajo smrčanje: ukleščene vilice. Vajo lahko izvedete zdaj in pokazala vam bo, kako preprosto in, kako učinkovito je krepiti mišice in odpreti dihalne poti.
“Zelo sem zadovoljen s tvojim programom!”
Zelo sem zadovoljen s tvojim programom. Zdaj lahko spim brez spremljave groznih zvokov. Z le nekaj vajami mi je uspelo odpraviti smrčanje. Hočem vam povedati, da je vaš program čudovit in upam, da boste še naprej pomagali čim večjemu številu ljudi.

D.Z.

“Moje stanje se je zagotovo izboljšalo!”
Minilo je že skoraj 15 dni, odkar sledim temu programu. Zagotovo sem občutila izboljšanje! Prejšnji teden mi je uspelo v popoldanskem času zaspati za tri ure in moj sostanovalec je rekel, da nisem niti malo smrčala. Prav tako sem opazila, da ko, se zjutraj zbudim moja usta niso več suha. Hvala za razumevanje!

M.I.

“Zdaj smrčim mnogo manj!”
Moja žena je postala nervozna zaradi mojega smrčanja, saj jo je tako motilo, da je ponoči morala nositi slušne čepke. Poskusil sem vse od razpršil proti smrčanju do nosnih trakov, a nad vsem sem bil razočaran. Če sem malo smrčal, se je žena premaknila na drugi konec postelje, ali pa celo v drugo posteljo. Bil sem v zadregi, a že po enem dnevu izvajanja vaših vaj, je žena že opazila izboljšanje in celo noč spala ob meni.

D.T.

“SUPERJE!”
Žena se je vrnila v spalnico, odkar sem začel slediti programu. Po treh tednih vadbe sem skoraj popolnoma odpravil smrčanje. SUPER!

I.T.

“Rešil mi je življenje in zakon!”
Odkar sem v zadnjem mesecu začel s tem programom, lahko rečem, da sem 100 % ozdravljen. Vaš program mi je rešil življenje in zakon. Zdaj ponoči spim mnogo bolje, kar je zelo pomembno, saj se ukvarjam s športom. Tisočkrat hvala!

T.S.

NORMALEN SPANEC IN NENORMALEN SPANEC

Dober spanec je zelo pomemben za splošno zdravje in za normalno delovanje telesa. Brez rednega spanca smo manj učinkoviti, mnogo bolj razdražljivi, prav tako pa se težje osredotočamo. Pogoste motnje spanja so posledica stresa, ki prav tako vodi do številnih drugih motenj. Smrčanje povzroča motnje pri osebah in njihovih partnerjih. Je signal delnih ovir dihanja med spanjem ter simptom nekaterih resnih obolenj, kot je obstruktivna spalna apneja. Ko je oseba budna, je pretok zraka nenehno odprt, zato zrak skozenj nemoteno teče. V spanju se strukture grla sprostijo, zato pri nekaterih ljudeh jezik pade v grlo in tako tvori oviro – te osebe smrčijo. Zrak, ki prehaja skozi ozek kanal povzroča vibracije tkiva, ki ustvarjajo zvoke, ki jih imenujemo smrčanje.

POSKUSNA vaja poteka tako…

Preprosto zaprite usta ter se pretvarjajte, da žvečite žvečilni gumi.

Vajo izvajajte eno minuto. Za pravilno izvajanje vaje se prepričajte, da so kočniki nekoliko razmaknjeni in se ne dotikajo. Ust ne pozabite imeti ves čas zaprtih. Vaja je zelo preprosta, saj v resnici ne žvečite, a vseeno bo na začetku povzročila nekaj bolečin. Začnite nežno in žvečite kratko, nato pa postopoma povečajte čas žvečenja.

Med žvečenjem lahko prav tako sproščate zvok, kot je “mmm”, ki grlo še bolj odpre. Oglašanje seveda ni nujno, a izboljša učinkovitost vaje.

Tkivo, ki ga boste z vajo trenirali, je mehko tkivo, zato boste občutili odpiranje dihalnih kanalov. Mišice, katerih stiskanje boste občutili na dnu grla, so ena izmed glavnih težav smrčanja. Če ste odpiranje občutili…

STE OPRAVILI ENEGA IZMED 24.-TIH KORAKOV PROGRAMA ZA MIREN SPANEC!

Vaje delujejo tako, na napadejo koreniti izvor težave – oviro v dihalnem kanalu. Ko so dihalne poti ovirane, zrak težko prehaja do pljuč in med prehajanjem skozi zožene dele povzroča vibracije tkiva, ki vodijo do proizvodnje zvoka, ki ga imenujemo smrčanje. Največja težava smrčanja je, da ima običajno 2 do 3 vzroke – je kombinacija preprek, zaradi česar je zdravljenje oteženo. Program je pravzaprav holistični pristop, ki deluje na jedro vsake posamezne težave.

V LE 3 MINUTAH DNEVNO, VAS BO TA PROGRAM NAUČIL:

 • kako ojačati jezik, da ponoči ne bo blokiral grla… zelo pogosta težava smrčečih oseb kar je nevarno in nezdravo,
 • 3 močne vaje, ki pomagajo odpreti ozko grlo,
 • kako hitro spoznati, če imate kakršno koli prepreko v nosu in dve vaji, kako to ozdraviti,
 • edina pomembna stvar, ki jo morate vedeti o slabi vilici, ki povzroča smrčanje… zelo glasno,
 • pravi vzrok, zaradi katerega “nebce -palata” (Del tkiva, ki visi v zadnjem delu grla) lahko začne vibrirati in povzroči smrčanje… in, zakaj vam posebni pripomočki ne bodo pomagali!
Slab jezik, grlo ali vilice povzročijo blokiranje dihalnih poti. S tem lahko pride do težav v nosu ali na mehkem nebu. Vse skupaj predstavlja 5 najbolj pogostih vzrokov smrčanja. Predstavljamo vam 24 kratkih vaj, ki bodo te vzroke pomagale preprečiti.

RAZLOG, ZAKAJ TE VAJE DELUJEJO…

… vaje se osredotočajo na “šibkejše mišice”, ki ponoči blokirajo vaše dihalne poti in se ne zanašajo na kirurške odstranitve ovir ali kaj podobnega (na primer smešne naprave, ki jih morate nositi, medtem ko spite). Te naprave so, poleg tega, da so neučinkovite in neprijetne, zelo nevarne! Ni vam treba povedati, da niti kirurške operacije ne prihajajo brez tveganj. S tem programom boste najprej diagnosticirali svojo težavo, nato pa boste odkrili nekaj preprostih rešitev za odpravljanje smrčanja, korak za korakom. Tukaj je nekaj stvari, ki jih boste v mojem programu odkrili:
 • Najpomembnejšo in najmanj znano dihalno vajo, ki bo spremenila vaš način dihanja … in odpravila napetost, ki blokira grlo in povzroči smrčanje.
 • Preprost način za imitiranje zehanja… kar vam bo popolnoma odprlo grlo.
 • Dva najbolj učinkovita položaja spanja , ki zmanjšujeta možnosti smrčanja za 90 % že prvo noč!
 • Kaj lahko naredite z zamaškom steklenice soka in časopisom? Ideja je, da svoje grlo odprete v le 2 minutah (metodo uporabljajo profesionalni pevci – občutek vas bo presenetil!).
 • Uporaba dodatnih blazin, ki lahko ob pravilni uporabi nemudoma odprejo dihalne poti in pomagajo odpraviti smrčanje.
 • 15 minutna vaja, ki vas lahko odreši psihične napetosti in tako sprosti mišice v grlu… kar odpravi smrčanje vedno, ko izvajate to vajo.
 • 3 čudne vaje za ojačanje mišic jezika, ki ozdravijo večino primerov smrčanja; tudi, če drugih vaj ne izvajate.
 • Kako lahko te običajne vaje odpravijo več vrst smrčanja in celo spalno apnejo (vaja je tako močna, da sem že prvi teden pozdravila svojo apnejo… če trpite zaradi spalne apneje, se najprej vedno posvetujte s svojim zdravnikom. Jaz sem zagotovo to storila!).
Vse to je le vrh ledene gore … in le prvi del vodiča, ki vam bo preko 24 vaj pomagal odpraviti smrčanje. Izvajanje vseh vaj ni potrebno. Naučili se boste, kako dihalne blokade diagnosticirali v le treh minutah. Nato lahko izbirate med sedmimi različnimi programi različne časovne dolžine, ki obsegajo tudi le tri minute na dan. Priročnik je v celoti ilustriran, vaje pa so preproste. Program boste vedno imeli pri roki, zato vam bo pomagal v katerem koli trenutku. Ob redni uporabi obljubim, da boste dobre rezultate občutili že prvi dan, v 2-4 tednih pa boste smrčanje popolnoma odpravili.

KAKO SE ODREŠITI SMRČANJA IN APNEJE

Ponovno boste doživeli mirne noči in dobili priložnost, da ob svojem partnerju spite brez, da ga budite.

… z lahko in zagotovo metodo boste smrčanje ustavili brez kirurškega vmešavanja!


Naslednji 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom, če naročite zdaj, boste plačali samo:

Plačaš samo:

35 €

23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

9

Zadnja prodaja dne:

Redna cena 35 €. Danes: 23.9 €


Ker se približujemo koncu tega besedila je čas, da pritisnite gumb naroči zdaj! Gumb vas bo preusmeril na varno stran, ki bo varovala vaše osebne podatke. Tam boste izpolnili obrazec in na e-poštni naslov prejeli sporočilo z informacijami o dostopu do priročnika Mirno spanje!

V le nekaj minutah boste lahko začeli z izvajanjem vaj in tako že prvo noč opazili rezultate.

Tu sem, če boste o programu imeli kakršna koli vprašanja… kontaktni podatki so navedeni v tem pismu in brez težav me lahko povprašate, če kaj ni jasno (Zahtevate lahko celo vračilo denarja, a verjamem, da se to ne bo zgodilo!)

Naročite zdaj in v le nekaj kratkih tednih boste spali bolj mirno, kot kadar koli prej – ali pa celo že prvi večer! Poleg glavnega vodiča boste prejeli še tri brezplačne knjige, ki bodo izboljšale vaše življenje.

KAJ JE V KNJIGI “KAKO SE REŠITI SMRČANJA IN APNEJE”

Naštete so le nekatere teme, ki so v tej knjigi obdelane:

“PROGRAM DELUJE, KO NIČ DRUGEGA NE POMAGA VEČ!”

Vse, kar morate storiti je, da vaje s programa izvajate 3 minute dnevno, saj je program zasnovan tako, da ustreza vašim potrebam. Izvajanje vaj s programa ne potrebuje kakršnih koli tablet ali kirurške pomoči, krem ali razpršil. Dejstvo je, da ta sredstva pravzaprav mnogokrat ne pomagajo. Prav vsakdo lahko izvaja ta program! Nikoli …
 • ne boste doživeli neprespane noči zaradi smrčanja,
 • ne boste v skrbeh zaradi slabega spanca svojega partnerja,
 • nikoli več se zjutraj ne boste zbudili utrujeni,
 • motnje dihanja, ki so vzrok smrčanja, vas nikoli več ne bodo motile,
 • med preživljanjem izletov in počitnic s prijatelji vam nikoli več ne bo nerodno,
 • ne bo vas strah različnih kirurških posegov ali čudnih naprav, ki naj bi pomagale pri normalnem dihanju.

NA NAJLAŽJI NAČIN PRENEHAJTE SMRČATI!

Kaj ne bi bila dobro prespana noč odlična? Kaj ne bi bilo odlično, da ponovno spite v isti postelji, kot partner? Zamislite si, kako bosta po dobro odspani noči oba zadovoljna. Prebudila se bosta popolnoma spočita in imela mnogo več energije za preživljanje dneva, prav tako pa boste lahko ponovno zaspali v objemu prartnerja.

“Ne morem verjeti, kako velik napredak sem doživel do sedaj!”

pic-03-sns Dober dan! To sporočilo vam pošiljam, ker želim povedati, kako odlične rezultate je doživel moj mož. Z uporabo programa je začel pred mesecem dni in ne morem verjeti, kako velik rezultat je dosegel. Trpel je za spalno apnejo, zdaj pa zelo redko smrči. Velik rezultat je že to, da oba mirno prespiva noč. Pred tem mu je zdravnik predpisal uporabo spalnega aparata, a ta ga je močno motil. Poskusil je več različnih modelov in se številne noči mučil z uporabo, a kljub temu ni doživel kakršnih koli rezultatov. Močno se zahvaljujeva za ta program, ki je popolnoma spremenil najino življenje!

Mihaela in Robert, (Zagreb)

Če se ne morete odločiti za nakup programa….

Strinjate se, da morate smrčanje čim hitreje odpraviti!

Če ste prebrali besedilo vse do sem, vem, da si želite odpraviti smrčanje. Verjamem, da ste o programu nekoliko skeptični. Verjetno se sprašujete “Bo ta program res pomagal tudi meni?” Da, obljubim, da bo resnično pomagal. Knjiho vam za pokušino nudim 56 dni (že prej sem pokazala eno izmed vaj s programa) in upam, da bo to odpravilo vse dvome. Zakaj v svoj program tako močno verjamem? Zato, ker sem ga preizkusila na lastni koži in vem, da je pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu. Njihova mnenja lahko najdete na koncu tega besedila. Mi (in moji partnerji) smo živ dokaz učinkovitosti programa. Program je zagotovo že dokazal svojo učinkovitost. Če želite program poskusiti že danes, vam nudim 56 dnevno jamstvo. Prosim vas, zaupajte mi in poiskusite to rešitev. Če ne boste zadovoljni, vam vrnem ves denar. Kot oseba, ki se je včasih spopadala s smrčanjem, vem, kaj vas muči in želim si le eno – da tudi vi za vedno odpravite smrčanje.

ČE NAROČITE IZVOD KNJIGE, BOSTE DODATNO PREJELI BREZPLAČNO KNJIGO: “SKRIVNOSTI ZDRAVEGA ŽIVLJENJA”

5 € BREZPLAČNO!
 • Ugotovite, kakšen vzvode lahko uporabite za nadzor ustreznih ukrepov, ki prinašajo zdrav življenjski slog. V tej knjigi boste odkrili 25 skrivnosti:
 • Kako obvladovati stres, jezo in količine soli pri nižjem krvnem tlaku,
 • Kako dobra za zdravje so ekološka živila,
 • Kako ohraniti načrt vadbe, tudi, če nimate veliko prostega časa.

IN TO NI VSE! PREJELI BOSTE ŠE KNJIGO : “40 METOD ZA KREPITEV SPANJA!”

5 € BREZPLAČNO!
 • Naučite se vsako jutro zbuditi ob istem času. Tako boste dosegli sproščujoči ritem.
 • Ugotovite, kako ustrezna prehrana vpliva na osvežujoč spanec.
 • Uživajte v popoldanskem dremežu in ponoči boljše spite
 • Ugotovite, kako sta dve budilki lahko učinkoviti za spanje, s katerim se boste resnično spočili.

PREJELI BOSTE TUDI KNJIGO: “SUPER ŽIVILAZA SUPER ZDRAVJE!”

5 € BREZPLAČNO!
 • Več o tem, kaj je treba jesti in katerih živil se morate izogibati, če želite ostati zdravi.
 • Ugotovite, kako pomembna je prehrana za vaše zdravje, za popolno sprostitev in za življenje, ki ste si ga vedno želeli.
 • Naučite se, kaj morate storiti, da spremenite svoj način prehranjevanja in uživate v prednostih optimalnih dnevnih jedilnikov.

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Eelégedettség garantált

Knjiga je napisana tako, da je preprosto razumljiva in berljiva. Da bi zagotovila vse razloge za nakup, sprejmem vsa tveganja in vam nudim garancijo!

Če knjigo naročite danes, imate 30 dni, da jo preberete in uporabite njene nasvete. Pričakujem, da jo boste prebrali in uporabili vse koncepte, ki omogočajo hiter uspeh. Če z rezultati ne boste zadovoljni, brez težav zahtevajte vračilo in brez vprašanj bomo vrnili vaš denar.

Če ne boste zadovoljni, zahtevajte vračilo in brez vprašanj vam bomo vrnili denar.

Lani je knjigo naročilo preko 5000 ljudi v Sloveniji!

Na zemljevidu smo pravzaprav označili kupce na Hrvaškem. Poglejte spodaj! Na žalost nismo mogli vključiti tudi kupcev v tujini, saj bi bil zemljevid prevelik.

KAJ O MOJEM PROGRAMUPRAVIJO DRUGI (PRETEKLI) “SMRČAČI”:

“Moje smrčanje je skoraj popolnoma izginilo!”

Najlepša hvala za te vaje! Izvajam jih šele en teden, a že sem opazil veliko izboljšanje mojega smrčanja. Prej sem menil, da bo smrčanje lahko odpravila le operacije, a tvoj program je dokazal nasprotno. Moje smrčanje je skoraj popolnoma izginilo!

Vlado, Osijek

“Rešila si me. Hvala!”

Šele zdaj sem pričel s tvojim programom in že sem opazil napredek pri smrčanju. Poskusil sem vse vaje, ki odlično delujejo. Smrčal sem več let in smrčanje je prinašalo težave v odnosih s partnerko in družino. Nisem si želel kirurškega posega ali nošenja naprave za dihanje. Rešila si me! Hvala!

Siniša, Split

Redna cena 35 €. Danes: 23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo pa znižani ceni:

100

9

Zadnja prodaja dne:

P.S. Ta program vam lahko pomaga, a sami morate narediti prvi korak. Zdaj je trenutek, ko se lahko za vedno rešite smrčanja. P.P.S. Močno verjamem, da vam bo ta program pomagal. Četudi spalne apneje ne bo ozdravil popolnoma, bo odpravil nekatere simptome in olajšal stanje. Še vedno je dobro, da sledite nasvetom svojega zdravnika. Apneja je nevarna težava, ki jo mora zdravnik vedno opazovati. P.P.P.S. Ne pozabite, da v primeru neželenih rezultatov, v 30 dneh po nakupu lahko zahtevate vračilo denarja…. Brez vprašanj. Ne razmišljajte preveč in se končno odločite za pomoč pri odrešitvi smrčanja.

Ponudba je omejena in traja od:

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.