ТОВА СА НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС
horeca-english choose
horeca-english choose
horeca-english choose
ИСПАНСКИ ЗА РАБОТА
ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА РАБОТА В ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТ
Скъпи читатели, ако планувате да учите испански, за да работите в сферата на хорелиерството и ресторантьорството, значи това съобщение е за Вас:
Знаете ли, че този сектор е с най-голям процент на чуждестранни работници? Действителността в този сектор е тежка, найстина. Конкуренцията в сектора е по-висока от всякога заради добрите заплати и много атрактивни условия на труд. Ето защо всички работодатели търсят хора, които говорят испански и то на едно добро ниво. С други думи, за компаниите, които се занимават с международни клиенти, владеенето на два и повече езика е изключително привлекателна черта в кандидат. Много кандидати се питат: “Защо трябва да знам испански, вече имам опит и не смятам, че това е необходимо!” Но от друга страна те по-скоро трябва да се запитат: “Как ще успея да комуникирам с клиентите и другите служители без тези знания? Колко хора говорят моят език там?“ Статистиката показва, че в този сектор, хората, които не знаят езика прекарват в търсене на работа 8 пъти повече време. Сега се запитайте за момент:: “Знаете ли как да се общувате очтиво с гост? Можете ли да разбирате техните поръчки, за да ги изпълнявате точно? “Можете ли да разбирате инструкциите на мениджърите Ви?” Най-добрата причина да учите испански, е че ще подобрите значително възможностите си да си намерите работа в сектора. Много хора се опитват, но поради тази езикова бариера малцина успяват, заради това и повечето от вашата конкуренция ще се провали.
СЕХА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГОРОВИТЕ ЕЗИКА, КОЙТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ!
Самоучител за всички – от работници и служители в хотели, казина, ресторанти, до стусенти по хотериерство и туризъм, които искат да дадат летящ старт на кариерата си.
carte
60 ЛВ
Само сега
3900ЛВ
ПРЕДИМСТВА:
 • по-висок резултат на интервюто
 • по-бърза интеграция
 • Професионални умения за шофиране
 • Стабилна работа
 • По-малко глоби
получавате с отстъпка 30 дневна гаранция безплатна доставка
carte
КАКВО ВИ МОТИВИРА ДА СТАНЕТЕ ОТ ДИВАНА И ДА СЕ ЗАХВАНЕТЕ ЗА РАБОТА?
Работата в развиващият се сектор на туризма
Тук можете да откриете това, което Ви е необходимо: бърз и лесен обучителен курс, а също така и много подробен. Така Ви водим директно в целта, която е да усъвършенствате ежедневните разговори, но и сложните теми в хотелиерството. Това е един по-добър и бърз курс за мениджъри, администратори, рецепционисти или камериерки. Ако искате да си намери работа като домашна помощничка, хотелски персонал, в хранително-вкусовата промишленост и други свързани с тях области, тогава .. добра новина! Този курс е направен точно за Вас! Всички необходимите думи и изрази от различни области на индустрията, включително в кухнята, в склада или зад бара.
Предимствата на този курс:
 • Получавате умения за по-добра комуникация с клиенти и гости
 • Тъй като това е задължително,вие ще преминете теста за познания по испански
 • Ше се представяте по-добре заради новопридобитите си умения за разговор
 • Ще повишите шансовете си да бъдете назначен на табора
 • Ще имате огромни предимства пред останалите кандидати за позицията
 • Ще подобрите способността си да слушате, която е доста важна за сектора на хотелиерските услуги
 • Правилно ще разбирате специфични термини, специфичният хотелиерски сленг и изрази, които се използват в сферата
 • Можете да кандидатствате за по-добро място, а съответно и по-високо заплащане
 • Ще Ви помогне да следвате инструкции и да използвате прости <> в мил и приятелски начин
Последен съвет: Лошото говорене на чужд език е първата крачка към овладяването му.
ИСПАНСКИ ЗА РАБОТА
МЕДИЦИНСКИ И ФАРМАКОЛОГИЧЕН ИСПАНСКИ
Учете испански и терминология, използвана от медици, доктори, сестри и фармацевти по целия свят.
Планирате ли да работите в чужбина в сферата на медицината? Тогава трябва да знаете, че да владеете професионален испански е задължително!
Медицинската индустрия може да Ви предложи фантастични възможности за работа! Но работата в сектора предполага задължителното владеене на испански език. Пациентите могат да идват от съвсем различни места и да говорят на различни езици. Наличието на много кандидати в сектова и не толкова много работни места означава, че Вие трябва да съумеете да останете пред конкуренцията си, за да получите желаното място. Научаването на чужд език е едно от нещата, които можете да направите, за да се наредите по-напред в листите с кандидати. С други думи, конкуренцията в тази област е голяма и за да изпъкнете пред останалите и да сте от тези, които си намират работа по-бързо и не чакат много за място, вие трябва да знаете испански.
Някога чувствали ли сте тъжен от факта, че не успявате да говорите испански толкова добре, колкото вашите познати, които вече работят в чужбина?
Сега, четейки този текст, вече сте на ясно, че ако положите необходимите усилия и се подготвите добре, вашите шансове ще се повишът значително!
СЕГА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГОВОРИТЕ ЕЗИКЪТ, КОЙТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ!
carte
60 ЛВ
Само сега
3900ЛВ
ПРЕДИМСТВА:
 • Ще се представите по-добре на интервютата
 • Ще се интегрирате по-бързо
 • Ще подобрите уменията си за шофиране
 • Ще си осигурите стабилна работа
Получавате с отстъпка 30 дневна гаранция Безплатна доставка
carte
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ТОЗИ КУРС?
Защото е внимателно съставен по такъв начин, че след като внимателно го прочетете, вие бързо ще разберете и запомните медицинските термини, използвани в индустрията (болнични работници, фармацевти, болногледачки), без които няма как да успеете. И тъй като е специално проектиран за широка област на професии в медицинската промишленост: лекари, медицински сестри, рехабилитатори, санитари, това е е практическо ръководство за всеки медицински работник. Много хора казват: “Защо трябва да знам испански, вече имам опит и не смятам, че това е необходимо!” Но, запитайте се: “Как ще успея да комуникирам с пациенти и другите служители без тези знания? Колко хора говорят моят език там?““Ще успявам ли да разбирам сленга и специфичните изрази и термини?“ Ако отговорът Ви е „не“, за съжаление и вашите шансове за нова работа намаляват. Това, което ви трябва, е силен съюзник, който ще ви помогне да се решите проблемите, показани по-горе, тъй като насочен именно към тази специфична професионална област, за разлика от други конвенционални ръководства за обучение. Защо това рководство е полезно? Защото покрива специфичните нужни знания за сферата, а това е много по- различно от всички останали, които предлагат само основни познания по испански език.
След кратък период, ще можете да видите предимствата, които възникват от инвестирането в този ценен курс:
 • Ще получите добре платена работа в медицинския сектор, който предлага много добри възможности
 • Получавате умения за по-добра комуникация с пациенти и колеги
 • Вие ще овладеете важни теми в индустрията медицински речник, човешкото тяло, медицински консумативи, медицински специалисти, диагнози, часовете за посещение, доволни назначения, или много други болнични процедури
 • Ще прекарате по-малко време в учене, тъй като в книгата е включено само това, което е необходимо
 • Ще имате огромни предимства пред останалите кандидати за позицията
 • Ученето базирано на конкретни теми е най-добрият вариант за да станете специалист по медицински испански.
 • По-добре ше разбирате пациентите, техните нужди и ще подобрите всъзката и доверието, което те имат във вас.
Последен съвет: Лошото говорене на чужд език е първата крачка към овладяването му.
Искате ли да учите ангийски по лесен и забавен начин?
РАБОТЕН ИСПАНСКИ
РЪКОВОДСТВО ЗА ИСПАНСКИ ЕЗИК ЗА: ШОФЬОРИ НА ТАКСИ, АВТОБУСИ, КАМИОНИ, ДОСТАВЧИЦИ ИЛИ МЕХАНИЦИ
Търся работа като шофьор или в поддръжка и ремонт на превозни средства? Планирате ли да получите шофьорска книжка в чужда страна? Моля, прочетете това първо!
Ако четето това, явно искате да се занимавате с автомобили или имате интерес по темата, търсите нов работа или искате повишение. Добре известно е, че работодателите търсят хора, които имат добри познания по испански и тези, които отговарят на това изискване имат по-добри шансове да бъдат назначени на работа в автомобилната и спедиторска индустрия. Имайте предвид, че независимо дали търсите работа кати механик или шофьор в България или чужбина абсолютно задължително е да можете да комуникирате на испански. Току що отктихте ръководство, което да Ви помогне със всички особености на испанският език, свързан със сектора. Най-добрата причина да учите испански, е че ще подобрите значително възможностите си да си намерите работа в сектора/span>. Да учите испански, свързан с професията ви, е най-доброто решение, което можете да вземете. Много хора се опитват, но поради тази езикова бариера малцина успяват, заради това и повечето от вашата конкуренция ще се провали. Тази книга определено може да ви подкрепи доста стабилно по пътя към успеха. Ако смятате, че това не е за Вас, и че на вас са ви нужни само умения за шофиране запитайте се за момент: “Как ще разбирате и питате за посоките, как ще разбирате трафик информация, как ще комуникирате с пътници и колеги? “”Ще бъдете ли в състояние да разбирате официалните документи и формуляри, които трябва да попълвате, за да се удължите лиценза си на шофиране?” Тогава разберете, че това специално пригодено за употреба от хора работещи в сферата ръководство, ще бъде в състояние да ви осигури правилното знания, които са необходими, за да отговори на въпросите по-горе, плюс много повече, лесно и бързо! Едно очевидно по-добро и по-интересно ръководство, но и много по-полезно, тъй като ви предоставя специфични знания, а не просто стандартните основи на езика.
Препядствията, които трябва да преудолеете за да започнете работа в автомобилната индустрия…
В чужбина е лесно да си намериш работа като механик или шофьор, но има някои препядствие, които е необходимо да прескочите. Един от, (ако не и най) трудният аспект е запознат с техническите термини, използвани в автомобилната индустрия. За съжаление повечето от курсовете за испански липсват термините, използвани в такава абстрактни области, информацията там просто Ви дава знания как да кажете “здравей” и “благодаря”. Ето защо ние ви запознаваме с този специално разработен курс за шофьори и механици, който ще ви е много полезен и ще ви научи как комуникирате с клиенти и мениджъри.
carte
60 ЛВ
Само сега
3900ЛВ
ПРЕДИМСТВА:
 • Ще се представите по-добре на интервютата
 • Ще се интегрирате по-бързо
 • Ще подобрите уменията си за шофиране
 • Ще си осигурите стабилна работа
Получавате с отстъпка 30 дневна гаранция Безплатна доставка
carte
Защо тази страхотна книга е специално пригодена за вашите нужди:
 • Получавате умения за да комуникирате с местните власти и полицията
 • Нe е нужно да отделяте много време за учене! То съдържа само изрази и термини от вашата сфера, ето защо няма да загубите ценно време в учене на други ненужни, трудни за произнасяне изрази.
 • Ше се представяте по-добрезаради новопридобитите си умения за разговор и ще комуникирате по-успешно с клиенти и други участници в движението.
 • Ще се ориентирате по-добре и да разчитате по-добре трафик информацията
 • Ще имате огромни предимства, пред останалите кандидати за позицията
 • Правилно ще разбирате специфични термини, автомобилни части и правни термини.
 • Можете да кандидатствате за по-добро място а съответно и по-високо заплащане
 • Ще Ви помогне да следвате инструкции и да разбирате знаците
 • Ще научите имената на вични механични части на колата
Сега се запитайте: Да не искате ли да научите този испански, който се използва само от шофьори и механици?
Преди да се продължите по-нататък само имайте предвид, че без да се знаете тези термини, използвани в автомобилната индустрия, няма да бъдете в състояние изобщо да комуникира с клиентите си, колегите си и най-лошото от всичко, ако не разполагате с шофьорска книжка още или планирате да получите временна шофьорска книжка, че няма да бъде в състояние да минете изпита.
ТАЙНАТА НА УЧЕНЕТО НА НОВ ЕЗИК Е ДА КАРАТЕ СТЪПКА ПО СТЪПКА И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТЕ! ЕТО НЯКОИ ПОСЛЕДНИ СЪВЕТИ ЗА ВАС:
 • Четете, разбирайте и се концентрирайте!
 • Не се тормозете, няма нужда да се напрягате!
 • Ако не видите резултат през първите 2 седмици, не се отказвайте – от сега нататък всичко ще в само в плюс на уменията ви да говорите испански те ще стават все по-добри и по-добри със всяко следващо упражнение.
 • Ако планирате да работите в чужбин изберете някой от допълнителните курсове за да подобрите знанията си в една конкретна сфера
 • Напредвате успешно с новия си език? Освен ако не тренирате регулярно целият този труд ще е бил напразен!
 • Опитвате се да запомните тези нови думи? Сякаш може да опитате с няколко трика за подобряване на паметта! Изберете някои от самоучитеите по-горе, според вашата сфера на дейност и подобрете знанията си!

Контакти | Правила и условия | Вашата препоръка

Изображенията в този сайт са само за презентация

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

Този сайт използва бисквитки, за да се осигури по-добър потребителски опит и функционалност. Настройките за cookies могат да бъдат контролирани и конфигурирани във Вашият уеб браузър. Можете да намерите повече информация за бисквитките тук.

Copyright © 2017

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.