ВНИМАНИЕ! Ако Вие или някой близък страдате от шум в ушите (тинитус), тогава това е материалът, който заслужава да прочетете…

Един излекувал се представя холистична система, която има за цел намаляване и, защо не, дори пълно премахване на шум в ушите. Ако прилагате този метод имате много големи шансове да възвърнете вътрешният си баланс, като системата включва само пет стъпки.

ЩЕ НАУЧИТЕ КАК ДА:

 • Подобрите състоянието си за 30-60 дни.
 • Да изгоните симптомите на заболяването, такива като леко нарушаване на слуха, пулсиране, шум.
 • Заредите батериите си и се съживите, подобрявайки драстично качеството си на живот.

ОТКРИЙТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ ОТ ОСТРА ФОРМА НА ХРОНИЧЕН ТИНИТУС:

 • Без да прибягвате до лекарства.
 • Без слухови терапии и психиатрично лечение.
 • Без рискови хирургични интервенции.
 • Независимо дали става дума за обективен, субективен, периодична или пепрекъсната форма на шум у ушите.
 • По-бързо отколкото някога сте мислили.

Материалът е написан от автор – специалист по хранене, консултант в областта на здравеопазването, медицински изследовател и автор на няколко успешни книги.

Скъпи мой/ Скъпа моя

Ако страдате от тинитус, тук представяме система за лекуване на болестта, без конвенционални методи. Съдържа същият метод, който много хора, намиращи се в същата ситуация, в която се намирате и вие, са приложили и са регистрирали значителни подобрения.

Казвам се Лукас Петерсен и през последните 14 години, посредством дълъг процес на изпитвания, експерименти и развитие, успях да създам система, която се базира на много и дълги часове на интензивни медицински изследвания, предназначени за намиране на способ за премахване на тинитус.

Ако страдате от някои от изброените по-долу симптоми, тогава този материал ще ви помогне да намалите и впоследствие да спрете тези проблеми и неразположения в живота си. Всичко, което трябва да направите е да спазвате много проста система, съставена от няколко стъпки и няколко холистични подхода.

СТРАДАТЕ ОТ НЯКОИ ОТ СЛЕДНИТЕ ЕМОЦИОНАЛНИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ СИМПТОМИ?

 • Постоянно или периодично звънене в ушите (независимо от нивото или тежестта)?
 • Постоянно или периодично бръмчене, съскане, щракане, свистене или пулсиране в ушите?
 • Много силен звук в ушите, чийто произход не знаете?
 • Слаба или средна загуба на слуха?
 • Болест на Мениер?
 • Болки в ухото или усещане, че ухото ви е пълно с нещо?
 • Обсебени сте от болестта, от която страдате?
 • Имате състояние на тревожност, напрежение, безпокойство или изтощение поради проблеми в ухото?
 • Харчите много пари за лекарства и хапчета, които нямат никакъв ефект?
 • Искате да се излекувате от тинитус, но не знаете кое лечение е най-подходящо заради многото налична информация в Интернет от „специалисти“?

Ако искате да разберете как да подобрите състоянието си и страдате от тинитус… тогава пред себе си имате интересен материал.

„За по-малко от три седмици нетърпимият звук в ушите напълно изчезна. Сега живея нормален и спокоен живот, без онзи ужасен шум, който не спираше и ме влудяваше!”

Бях на път да полудея от противният звук в ушите, който търпях толкова години. По съвет на моят лекар започнах да вземам антидепресанти, но те влошиха положението и шумът, който чувах постоянно. Беше станал непоносим. Случайно се натъкнах на Вашият сайт и така открих този холистичен подход, който, стъпка по стъпка, се оказа доста ефективен. За по-малко от три седмици нетърпимият звук в ушите ми напълно изчезна.

Сега живея нормален и спокоен живот без онзи ужасен шум, който не спираше и ме влудяваше! Препоръчах книгата на моята братовчедка от Австрия, която също страда от тинитус и държа да подчертая, че направих препоръката от цялото си сърце. Искам да Ви кажа още, че съм опитала почти всички познати методи преди да започна тази програма, но нито един от тях нямаше ефект. Дори други книги или ръководства по темата не ми помогнаха по никакъв начин.

Богдана, (Бургас)

КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ТИНИТУС?

schema-tinitus

ПРЕДСТАВЕНАТА ТУК СИСТЕМА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

 • Значително подобрява заболяването. 85% от хората, които опитват конвенционални методи, хапчета и медикаменти или хирургична намеса, признават в последствие, че съответните интервенции са намалили шумът в ухото само за кратко време, обаче доста често шумът в ушите се засилва с времето и става по-силен отколкото в началото.
 • Излекувайте тинитуса с холистичен метод. И това е доказан факт – тинитусът не може да бъде излекуван ако лекувате само един от многото фактори, отговорни за появата на болестта. Трябва да атакувате болестта на повече фронтове. Ако сте се опитали някога да излекувате тинитус с помощта на едномерно лечение, например различни лекарства, билкови добавки или дори диети за детоксикация, и те не са били успешни, възможно е да се е случило заради това, че опитваният метод е атакувал само един аспект на заболяването.
 • Излекувайте тинитус без да прибягвате до медикаменти или стандартни лечения. Хапчетата и рисковите хирургични интервенции за лечение на тинитус, понякога работят, но само частично и временно (в зависимост от типа и тежестта на болестта), но страничните ефекти са лоши и опасни. Малък брой излекували се хора, които се научиха как се лекува тинитус, подхождайки към заболяването от корена и без да се вземат хапчета или други лекарства от аптеката, могат да твърдят, че са премахнали трайно тинитуса от организама си.
 • Излекувайте тинитус с помощта на сигурен, ефективен и ясен план. Ако сте изплашени и объркани от многото налична информация и лоши или противоречиви съвети, тогава тази книга представлява система, която цели пълно премахване на това заболяване. След като приключите с четенето на книгата, надяваме се, че ще можете да кажете: “Най-накрая, рабрах!” Всички парчета от пъзела изведнъж ще бъдат правилно подредени, така че да придобиете ясна картина за болестта. Най-накрая ще разберете истината стояща зад вашето заболяване и истинските причини, които лежат в основата на проблема. Такасе надявам да се почувствате по-добре, отколкото някога сте се чувствали!

МОЯТА ДЪЛГА И ОТЧАЙВАЩА БИТКА С ТИНИТУС (ШУМЪТ В УШИТЕ)

tinitus-durere

Бях на 29 и живеех живота си на пълни обороти. Дните ми бяха дълги и времето течеше бавно. Имах работа, която заемаше голяма част от времето ми, тъй като бях ръководител. След работа се връщах вкъщи, помагах на двете си деца с домашните. Бягах наляво-надясно, но бях пълен с енергия. Намирах достатъчно време да прекарвам прекрасни моменти със съпругата ми, както и да решавам всичко поблеми покрай къщата. Въпреки това, усещах, че стресът се събира дори към момента всичко да изглеждаше под контрол. За съжаление всичко това трябваше да се промени.

Една вечер, след като се върнах от работа, отидох до близкия ресторант с няколко приятели за няколко заслужени часа разпускане. След като прекарах три часа в шумната среда на ресторанта, точно до говорителите, започнах да получавам главоболие и да чувам непрекъснато един и същи шум в ушите.

На следващия ден сутринта останах изненадан да чуя един тънък звук, като писък, в ушите ми. Не му обърнах чак такова внимание и започнах новият си ден все едно нищо не се е случило. Отидох в офиса и започнах още един нов и натоварен ден, без да мисля, че животът ми се намира в един повратен и опасен момент.

След няколко дни шумът в ушите стана по-явен. Беше като едно непрекъснато бръмчене, следвано от периоди на пищене и пулсиране, все едно барабанни звуци. Не мина много време и шумът стана толкова настоятелен, че бях на ръба на нервна криза. Имах чувството, че мозъкът ми ще експлоадира. Каквото и да правех не можех да се отърва от този пронизващ звук, който ден и нощ звучеше в у0шите ми, и това започваше да има отрицателен ефект върху живота ми.

Отидох на преглед при личният ми лекар и той ме прегледа, но без резултат. Мислеше, че става дума за обикновена мигрена причинена от стрес. Опитах да се отпусна повече и това ми помогна малко. Въпреки всичко обаче, никак не можех да се отърва от настоятелното пищене в ушите.

След няколко седмици и посещения при личният лекар, той започна да предполага, че състоянието ми е по-сериозно, отколкото е мислил първоначално. Започна да ми прави редица анализи и изследвания, за да елиминира по-тежките си предположения. След период, който на мен ми се стори цяла вечност, и през който направих безброй изледвания, най-накрая получих диагноза: тинитус.

„Най-накрая“, казах си „Вече знам какво е. Следователно мога да започна лечението.“ Много малко време ми трябваше преди чувството на облекчение да премине в паника докато лекарят ми обясняваше, че, всъщност, няма лечение за това и нито дори универсално лечение, и че просто ще трябва да свикна с този шум, точно както го правят хиляди други хора по целия свят.

Помислих си „Да живея с това непрекъснато пищене в главата си?!“. „Няма начин да успея да живея така!“

ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА КОНВЕНЦИОНАЛНИТЕ ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ ТИНИТУС И НЕНУЖНИТЕ ХИРУРГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ!

След няколко месеца отидох да видя един лекар (който бе и психиатър) и му описах нетърпимата ситуация, в която се намирах. Препоръча ми и ми изписа цял списък с лекарства, основно антидепресанти, хапчета за отпускане на мускулите и релаксанти.

Мога само да кажа, че нито едно от тях не ми помогна по какъвто и да било начин.

Ходих от лекар на лекар, търсейки решение или поне някакво облекчение! Шумът ставаше все по-силен – през някои дни стигаше до 70 – 80 децибела – просто имах нужда от помощ!

Животът вече не ми принадлежеше. Не можех да работя (силният шум в ушите правеше невъзможно изпълнението на отговорностите ми на работното място и вкъщи); бях напрегнат, лесно избухвах пред семейството си (в края на краищата, всеки малък и незначителен шум, който чувах из къщи, правеше нещата по-лоши…); здравето ми се влошаваше с всеки изминал ден (не можех да се храня или да спя нормално); депресивното ми състояние се влошаваше. Бавно и полека стигнах до един критичен момент, в който просто трябваше да се направи нещо. Трябваше да направя нещо, трябваше да взема нещата в свои ръце, и то бързо, иначе бях на път да загубя самообладанието и разсъдъка си!

Взех си няколко седмици отпуска. Смених десетина лекари, на всеки се оплаквах, че чувствам пулсиране и шум в ушите, както и други симптоми, които имах. Но единственият отговор, който получавах, беше, че единственият вариант е операция. Невероятно, помислих си аз, само за да открия по-късно, че в повечето случаи операциите са напълно ненужни и могат да имат катастрофални и необратими последици.

Някъде вътре себе си мислех, че трябва да има алтернатива, нещо, която да е по-здравословно.

14 ГОДИНИ ПРОУЧВАНИЯ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, ТЕСТОВЕ, ГРЕШКИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ

Опитах се да не вземам повече от предписаните лекарства и от лекарствата за отпускане на мускулите. Бях решен да намеря естествен метод, чрез който да разреша моят проблем, без да вземам предвид това, което са ми препоръчали лекарите.

Разбрах, че бях обсебен по отношение на холистичен и природосъобразен начин на живот. Исках да разбера и науча всичко, което бе възможно, за това как може да се излекува тинитусът и как да се предотврати появата му – бях напълно потопен в това търсене. Така че започнах дълбоко и детайлно да изучавам тази тема. Изкупих всички книги, които намерих, свързани с темите като ушни инфекции, нервни разстройства, заболяване на синусите, ултразвукова терапия, източна медицина, детоксикация, диети, хранене и така нататък.

Прекарвах безброй часове в библиотеката сред купищата книги, списания и издания за тинитус, загуба на слуха и хранене, четейки и поглъщайки всяка дума. Прочетох от корица до корица стотици медицински книги. Личната ми библиотека нарасна до 600 книги за здравето и правилното хранене, които бях прочел и, може да се каже, наизустил.

Но, в целта си, не се ограничих само до това да бъда книжен плъх. Интервюирах много болни от тинитус и черпих от знанията на всеки лекар, с когото имах възможността да разговарям. Лекари и не само. Разговарях с билкари, хомеопати, нутриопати и др. Във връзка с това, искам да благодаря на всички за търпението, което проявиха, и за това, че ми помогнаха да намеря решение за моята болест.

БЯХ ОПИТАЛ ВСИЧКО!

Знанията, получени от книгите и разговорите, са едно, но са несравними с това, което разбираш от собствения опит. Научната информация, графиките и теориите не са достатъчни.

Опитах други изписани лекарства (други успокоителни и антидепресанти), включително мускулни релаксатори, витамини и източни билки. Ежедневно приемах огромно количество лекарства с надеждата, че ще настъпи промяна. Бях си купил безброй CD-та с „бял шум“ и бях минал през многобройни звукови терапии, но без никакъв успех.

Същевременно, опитвах всяко лечение за тинитус познато на науката и медицината, с голямо убеждение, желание и надежда. Чаках промяна, мислех, че в края на краищата все трябва да се появи нещо, с което да излекувам заболяването си, и което да ми помогне да си възвърна живота.

През годините изхарчих голямо състояние, опитвайки всеки продукт и лечение, за което можете да се сетите. Опитах: билкова терапия, тонизиране, детоксикиращи диети, витаминна терапия, водолечение, ароматерапия, макробиотика, рефлексология, китайска източна медицина, вегетарианска диета, диета Wai, психиатрични лечения и много, много други… Опитах почти всичко!

ЗАРАДИ ТИНИТУСА, ЛИПСАТА НА СЪН, СТРЕСЪТ И ТРЕВОЖНОСТТА, ЗАПОЧНАХ ДА СТРАДАМ ОТ ТЕЖКИ ХАЛЮЦИНАЦИИ

Дори да чувствах леко отпускане, от време на време, то бе само временно и шумът в ушите се връщаше с нова сила, дори по тежък, отколкото в началото на съответното лечение с лекарства. Вече не можех да спя. Бях стресиран, изнервен и постоянно депресиран.

Екстремното лишаване от сън, заедно със силната тревожност и стрес, който изпитвах по това време, ме накараха да страдам от халюцинации. Започнах да виждам мигащи светлини по средата на деня, по време на разходка или по време на шофиране, изпитвах редица други странни и ужасяващи преживявания, резултат от екстремното емоционално състояние, в което се намирах. Състоянието ми ставаше все по-опасно и страшно от всякога. Спомням си един момент, в който за малко да се пльосна на улицата на път за поредният медицински преглед.

Тинитусът бе станал повече от един обикновен досаден шум, който непрекъснато чувах в ушите. Беше се превърнал в значителна заплаха за моето здраве и безопасност, и следователно заплаха за моето семейство.

4 ПЪТИ СЕ ПОДЛАГАХ НА ХИРУРГИЧЕСКА ОПЕРАЦИЯ С НАДЕЖДАТА СИ ИЗЛЕКУВАМ ТИНИТУСА

В отчаянието си и поради екстремното ниво, до което бе достигнало моето състояние и последствия, бях насрочен за операция на слуховата система, с увереността, че тя ще ми помогне да подобря здравословното си състояние. Не бях ентусиазиран от факта, че трябва да направя това, обаче лекарят ми похвали процедурата и ефективността на тези интервенции на ниво слухов нерв, така че бях готов да поема този риск.

Операцията продължи около 4 часа и след като се събудих почувствах невероятно облекчение. Няколко дни след това бях изписан и личеше, че операцията беше успешна. Пищенето намаля и изглеждаше, че най-после има надежда за мен. Започнах да си почивам по-добре и бях по-спокоен и весел, такъв какъвто всички ме познаваха.

След известно време обаче, надеждите ми се изпариха. За по-малко от месец започнах да изпитвам много силна болка и усещане за налягане в ушите, шумът се беше върнал. Този път, обаче, се чуваше по-силно от всякога.

Бях убеден, че тъпанчетата ми ще се пръснат. През какъв КОШМАР минах само! Най-големите ми страхове се превърнаха в реалност. Обадих се веднага на лекаря и започнах да му викам, че болестта се е върнала и че е много по-тежка от преди. Вече знаех какво ще ми каже: че ще ми трябват няколко месеца, за да може да се видят точните резултати и че понякога заболяването е изразено по-тежко преди да изчезне (което аз не веднъж съм чел в книгите за хирургично лечение на тинитуса преди доста години), само че тук не говорехме за процес на възстановяване! Опитах с всички сили да убедя лекарят, че този толкова силен звук няма как да се появи по време на един възстановителен процес и че най-вероятно операцията е била неуспешна, но нито един аргумент не успя да го убеди.

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО – ВСЕ ОЩЕ СТРАДАХ ОТ ТИНИТУС!

Три месеца минаха бавно и мъчително, и по време на четвъртия месец болестта ми стана по-тежка от всякога. Посетих лекаря си, той ми се извини официално и учтиви, и ми каза, че съжалява, че операцията не е подействала, и че не може да ми помогне повече от това.

В голямото си отчаяние закупих още книги за алтернативна медицина, за тинитус и бях изненадан да разбера колко много предложения за хранителен режим и терапии на базата на витамини и добавки има. Но и тези подходи не подействаха. Знам това, защото след като опитах абсолютно всичко все още страдах от тинитус.

СЕГА, СЛЕД 14 ГОДИНИ СТРАДАНИЯ И ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ РАБОТА, УСПЯХ ДА НАМЕРЯ РЕШЕНИЕ НА МОЯТ ПРОБЛЕМ

Не съм от хората, които се отказват прекалено лесно когато си поставят някоя цел. Щом дузината лекари, при които бях, не успяха да ми помогнат, реших сам да си помогна. Може би бе момент на отчаяние или дори чувство за самосъхранение, което ме подтикна към това начинание, но бях много мотивиран да намеря лечение на измъчващото ме заболяване.

Разбира се, отне ми месеци четене, изследване и експериментиране в опитът ми да намеря оптималното съчетание на лечение. Когато го намерих пищенето в ушите ми спря. Възвърнах контролът над личния си живот и се надявам, че и вие ще можете да направите същото нещо!

След повече от 14 години на усилена работа и ежедневни задълбочени изследвания, след като преминах през моментите на победата, и след дълъг процес на тестване, десетки интервюта и експерименти, успях да се намеря лечение за шума в ушите. От всички истини и факти, заблуди и лъжи… пъзелът на заболяването тинитус, в моят случай, бе събран. Отне повече от една година да полирам и усъвършенствам откритието си и в края на краищата да го приложа на практика върху себе си с много очаквания и страст. За моя изненада, след няколко седмици лечение…

ШУМЪТ В УШИТЕ ИЗЧЕЗНА!

Отне ми няколко години проучвания, за да стигна до там където съм сега, да знам какво действа и какво не. Да, след отчаяни опити, безброй лечения и лекарства, ненужни разочарования и моменти на агония, една проста и холистична система отвори пътят ми към един свободен и прекрасен живот без тинитус. Бях толкова щастлив да видя, че тинитусът и другите свързани с него симптоми (като например увреждане на слуха) изчезнаха. След години на страдание най-накрая се излекувах от шума в ушите.

Изненадващо е, че всички останали, които използваха този метод след мен, се радват на същите резултати.

Същевременно започнах да изпробвам системата си върху други хора, страдащи от тинитус и регистрирах същият революционен успех! За по-малко от седем седмици, средно 27 от 27 мъже и жени, които участваха в експеримента, се бяха излекували от тинитус напълно.

Това, което е още по-вълнуващо е, че системата действа при всички видове шум в ушите и всички нива на неговата тежест – независимо от възрастта на подложилите се на опита мъже и жени.

ВСИЧКИ МЪЖЕ И ВСИЧКИ ЖЕНИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХА ТОЗИ МЕТОД, ИМАХА СЛЕДНИТЕ РЕЗУЛТАТИ:

 • Чувството на напрежение, тревожност, възбуда и изтощение, причинено от шума в ушите – изчезва в рамките на няколко дни.
 • Лични отношения с близките драстично подобрени, както и производителността на работното място.
 • Чувстват се по-щастливи, по-спокойни и енергични.
 • Изпитаха значително подобрение на други здравословни проблеми.
 • Чувстват се по-жизнени и съобщават, че изглеждат по-млади и освежени.
Така, това бе достатъчно за мен, за да редактирам, подобря и оптимизирам методът, за да съм сигурен, че той ще предоставя дълготрайни и изключителни резултати. Добрата новина е, че сега и вие можете да го имате!

„12 мъчителни години търпях този ужасен шум в ушите!”

Прочетох около 7 книги за тинитус и неговото лечение, преди да намеря Вашата книга, която, трябва да призная, бе единствената, която намерих за полезна.

Страдах от доста остра форма на тинитус, която ми причиняваше и главоболия и частична загуба на слуха в лявото ухо. След като следвах точно тези съвети – нещо, което е много лесно – почувствах толкова бързо облекчение, че бях мотивиран да завърша целият лечебен метод. За мен бе изненадващо как след 12 години траене на този ужасяващ звук, успях да се излекувам от тинитус. Лекарят ми се почувства толкова неловко. Освен това се чувствам пълна с енергия и живот. Изчезнаха и други здравословни проблеми благодарение на това лечение.

Благодаря Ви за помощта!

Катерина, (Русе)

НАПРАВИХ НЯКОИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ОТКРИТИЯ!

Първото нещо, което открих е, че почти всички, които се лекуват от тази болест са буквално изнудвани от фармацевтичните компании. Тинитусът и фармацевтичната индустрия са нападнати от маркетингови вампири, които пълнят джобовете си като застрашават вашето здраве!

Второто нещо, което открих е, че почти всички грешат за това как и с какво да се лекува тинитус. Това е доказан факт, методите, които вероятно опитвате дори сега, за да лекувате заболяването си, биха могли, всъщност, повече да влошат състоянието ви, отколкото да го подобрят, и то дълготрайно.

ИСКАТЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ ОТ ТИНИТУС ИЛИ ДА ВЛОШИТЕ ЗАБОЛЯВАНЕТО?

Ако правите същите фатални грешки както голяма част от болните с тинитус, възможно е да контролирате заболяването временно, но и заболяването и здравословното ви състояние ще се влошат дълготрайно.

Трябваше да разбера това върху собствената си кожа, но поне разбрах, че няма вълшебни хапчета или универсални продукти, като успокоителни, рискови операции, специални диети, релаксанти за мускулите, витамини или природни добавки, които да лекуват заболяването. Те могат да имат временен положителен ефект, но пренебрегват истинските причини за болестта, и шумът в ухото в повечето случаи се засилва и става по-непоносим.

Освен това, много мъже и жени страдат от много други здравословни усложнения след употреба на кой знае какви лекарства или след операция, и това е така, защото конвенционалното лечение не решава проблема от корените му.

Не можете да решите толкова дълбок вътрешен проблем само с хапчета и хирургична намеса, които са насочени към симптомите на тинитуса – не можете да измамите тялото си – а трябва да работите заедно с организмът си, не срещу него, като намерите произхода на проблема!

ВНИМАНИЕ! ТИНИТУСЪТ МОЖЕ ДА Е МНОГО ОПАСЕН АКО НЕ СЕ ЛЕКУВА

Освен конвенционалните причини за появата на шум в ушите, като например увреждане на нервите на ухото (тъпанчето или ушната мида) или проблеми със синусите, винаги има възможност болестта да е предизвикана от остра инфекция на ушите. В същото време има случаи, в които тинитусът е причинен от аневризми или мозъчни тумори. Ако не бъде поставена точна диагноза на болестта (в книгата ще имате достъп до много ефективен инструмент за поставяне на диагноза) и не се лекува инфекцията или заболяването на мозъка навреме, това може да доведе то тежки и дълготрайни последици.

Както вече сигурно сте забелязали, тинитусът не е заболяване, което можете да игнорирате или пък да свикнете с времето.

ХИРУРГИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ШУМ В УШИТЕ НЕ ВИНАГИ ИМАТ ЕФЕКТ И МНОГО ЧЕСТО МОГАТ ДА ВЛОШАТ ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ, И ДОРИ ДА ДОВЕДАТ ДО НЕПОПРАВИМИ ПОСЛЕДИЦИ КАТО ЗАГУБА НА СЛУХА

Тинитусът е систематично състояние, предизвикано от множество физически, емоционални (психологически) и външни фактори. В същото време може да се причини от отделни причини, които зависят от организмът на болния човек. Затова тинитусът никога няма да може да се излекува чрез подобряване на кръвообращението, чрез използване на мускулни релаксанти, чрез „маскиране“ на шума или чрез отстраняване на нерв от слуховата система.

Единственият начин, който имате на разположение за излекуване на шум в ушите, е правилната диагностика на отделните причини, които са задействали болестта и правилният подход към причините, с помощта на една многоизмерна холистична програма. Това е единственият начин да се премахне и да се предотврати повторната поява на заболяването в бъдеще.

Когато осъзнах това и след като разбрах какво всъчщност става във фармацевтичната индустрия, целяща лекуването на шум в ушите и други заболявание, реших да взема инициативата в свои ръце, да запиша всичко научено и изпитано до сега на хартия, и да се опитам да помогна и на други страдащи от това коварно заболяване. Опитах се да направя достъпна за колкото се може повече хора книгата, която написах, както и лечебната система, която разработих. Моят метод помогна на хиляди страдащи от тинитус по целия свят да се отърват завинаги от това пищене в ушите и да премахнат всички симптоми свързани с болестта. Сега и вие имате на разположение този метод в един единствен пакет:

ХОЛИСТИЧНА СИСТЕМА, КОЯТО СЪЩЕСТВУВА И КОЯТО ЩЕ ВИ НАУЧИ КАК ДА ИЗЛЕКУВАТЕ ШУМА В УШИТЕ (ТИНИТУСА) БЪРЗО И ЗАВИНАГИ. ОСВЕН ТОВА, С ПОМОЩТА НА ТОЗИ МЕТОД ЩЕ ПОДОБРИТЕ СЛУХЪТ СИ, ЩЕ БАЛАНСИРАТЕ ТЯЛОТО СИ И ЩЕ СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ ШУМА

Материалът, който ви представям има няколко стотин страници и съдържа цялата информация, от която имате нужда, за да приложите на практика това тайно и природно лечение. Става дума за система от уникални и мощни техники, но и за ръководство, което стъпка по стъпка ще ви учи как да се отървете от тинитус, ръководство, което се основава на целият ми опит, събиран в 14 години изследвания. Тази програма съдържа цялата информация, която някога ще ви трябва, за да се отървете завинаги от шума в ушите, само за няколко седмици, без хапчета, без операция и странични ефекти.


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

9

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


ПРЕД СЕБЕ СИ ИМАТЕ ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО, РАЗЛИЧНО ОТ ВСЕКИ ДРУГ ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМЪТ ТИНИТУС, ЗАЩОТО…

 • Системата отговаря на нуждите на тялото ви. Всички хора са напълно различни едни от други. Няма две идентични причини за появата на шум в ушите. Ето защо предложеният от мен метод ще ви помогне да намерите правилната лечебна програма и лечебни методи в зависимост от конкретния случай.

  Ще ви науча, стъпка по стъпка, как да бъдете „учен“ за самият себе си и да засичате дребните, но важни фактори на вашето тяло, начин на живот и обкръжение, фактори, на които трябва да обърнете внимание.

 • Програмата е интерактивна: ще ви покажа как точно да надвиете болестта докато спазвате програмата. И още след като започнете да следвате методите ще забележите резултатите. Ще видите драстично и позитивно подобрение, почти веднага след като започнете да следвате техники в програмата. С напредването ще чувствате по-силен ефект от метода, а звуците, причинени от тинитуса, ще намалеят като интензивност и сила.

 • Системата е постоянно решение, тъй като ви помага да излекувате и да предотвратите повторната поява на шума в бъдеще, не само „да свикнете“ да живеете с болестта. Не вярвате на решенията, които ви предлагат бързо лечение на тинитус, защото няма вълшебно хапче и универсален „ключ“ към това заболяване (или за всякакво друго щом става въпрос).

  Решението, което аз ви предлагам сега, е един интелигентен и научен подход, който на първо място ви помага да държите заболяването под контрол и да премахнете звуците, които чувате в рамките на няколко седмици (времето зависи от тежестта на заболяването). В същото време моята програма ви учи как да избегнете повторната поява на заболяването.

 • Това е едно натурално и сигурно решение. Методът предлага едно 100% натурално, сигурно и силно решение за постоянно премахване на КОРЕНА на шума в ушите. Не разчитайте на силна терапия с лекарства, които могат да имат странични ефекти и са съставени от вредни химикали. Също така не включва хирургична намеса, толкова често препоръчвана от лекарите. Моят метод премахва тинитуса и спира неговата повторна поява по ЕСТЕСТВЕН начин.

 • Методът е практичен, не е взискателен или труден. Много програми за излекуване на шум в ушите са много изискващи и сложни и понякога дори нереалистични. Моята книга е много практична за разлика от другите.

  Наборът от съвети, представени на страниците, са много лесно приложими в ежедневният ви живот. Няма да трябва да се отклонявате прекалено много от ежедневната рутина, за да следвате инструкциите, и няма да трябва да давате обещания или да поемате ангажименти, да спазвате режим или водите абсурдни календари.

 • Лесно разбираема и представена по един логичен начин. Не се притеснявайте за това, че не знаете много за човешката анатомия или медицински термини. Написах тази книга, мислейки за хора като вас, които е възможно да нямат познания по медицина. Следователно използвах прости термини, един лесно разбираем и проследим език, съдържанието е логично стегнато и организирано.

 • Книгата постоянно се актуализира и редактира. Учих всеки ден по нещо през дългите ми проучвания, изпитвания и експерименти. В същото време приемам нови идеи за това как да подобря този продукт от всеки с когото работя, и който я използва. Затова се намирам в един постоянен процес на подобряване на моята техника. Тези актуализации, независимо колко големи и сложни са, се предлагат на моите клиенти безплатно.

НЯКОЛКО НЕПОИСКАНИ СЪОБЩЕНИЯ, ПОЛУЧЕНИ НА ЕЛЕКТРОННАТА НИ ПОЩА, ОТ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ КАНДИДОЗА:

 

ЕТО И НЯКОЛКО ОТ НЕЩАТА, КОИТО ЩЕ НАУЧИТЕ СЛЕД КАТО ИНВЕСТИРАТЕ В ТАЗИ ПРОГРАМА:

 • Система за лечение на тинитус, доказано ефективна и съставена от 5 многоизмерни стъпки, която е помогнала на хиляди мъже и жени да се отърват от шума в ушите. Много често ефектът се чувства още няколко дни след началото на лечението и помага да се излекуват всички типове тинитус за един или два месеца.
 • Разберете ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ за тинитус, какво ТОЧНО причинява звукът, който чувате в ушите (Хвърлете един поглед по-отблизо на най-новите изследвания по темата за шум в ушите. Резултатите могат да ви изненадат!).
 • Основните осем най-ефективни храни срещу тинитус, които трябва да се ядат през цялото време.
 • Топ 10 на най-вредните храни, които не трябва да ядете при никакви обстоятелства, ако страдате от шум в ушите.
 • Шокиращата истина за конвенционалното лечение срещу болестта и операциите на слуховия нерв, както и капана на лекарствата, и как може, най-накрая, да се освободите от него с един естествен подход.
 • ТАЙНА 1: Открийте най-важният елемент, който след извадждане от уравнението, практически ви дава 85% шанс от самото начало да се отървете от тинитус (и който практикуват почти всички болни от тинитус).
 • Най-мощната хомеопатична билка (която може бързо да обърне еволюцията на болестта), за която фармацевтичната индустрия се надява никога да не разберете!
 • Онзи 100% натурален и таен витамин, който трябва да вземате всеки ден, и който ще окаже драстично влияние върху състоянието ви – понякога само след няколко дни.
 • Първородният грях на всяко лечение за шум в ушите, който прави почти всеки болен, защото вместо да лекува от болестта, отслабва и унищожава естествената способност на организма да се защити, като по този начин поставя здравето в опасност. В същото време това влошава дълготрайно болестта (92% от болните извършват този грях).
 • ТАЙНА 4: Разберете връзката между ЕДИНИЯТ от традиционните лекарства и тинитуса и защо трябва да го избягвате още сега, за да предотвратите влошаването на болестта, както и други здравословни усложнения.
 • ТАЙНА 7: Тинитусът и емоционалното мислене: открийте шокиращите факти за „емоционалното възприятие – дали всъщност тинитусът е самовнушение?“ Отговорът може да ви изненада!
 • Един много прост (въпросник), който можете да попълните вкъщи, за да разберете със сигурност тежестта на заболяването ви. (Ще получите отговор за по-малко от 15 минути).
 • Какви общи личностни характеристики имат всички страдащи от тинитус? Научете изненадващи подробности за приликите, които имат всички болни от тинитус и решаващ извод, който може да ви помогне да се ориентирате, още сега, към живот без тинитус.
 • Значение е да направите малки промени в начина на живот в ежедневната рутина, и която може драстично да намали нивото на звука в ушите, понякога за няколко дни.
 • ТАЙНА 11: Разберете как да диагностицирате тинитус с точността на швейцарски часовник като използвате многоизмерен подход, който в същото време ще ви помогне да изключите други рисковани възможности.
 • Ако отговорите на научнообоснования въпросник, включен в книгата, бързо ще откриете кои са нивата ви на стрес, паника, тревожност и депресия (на кратко нивото на SPADe) и какво влияние имат върху вашето заболяване, и какво точно трябва да направите, за да премахнете тези симптоми от живота си ЗАВИНАГИ.
 • Някои от най-ефективните, но малко познати добавки срещу тинитус, за които НИКОЙ не знае… събирани цели 14 дълги години.
 • Пълен и честен отговор на въпросът „ЗАЩО имам тинитус“ и кои са КРИТИЧНИТЕ причини за поява на шумът, който чувате, но и защо някои хора страдат повече от други – как да спрете напредването на болестта.
 • Невероятната връзка между физическата активност и тинитуса и защо, кога, къде и как можете да започнете да правите упражнения, за да се отървете от болестта!
 • Двете стратегии за дишане, които значително ще помогнат на тялото ви да се излекува само и да се бори с тинитуса.
 • Защо нито една специална диета, детоксикираща програма и други подобни подходи никога няма да ви излекуват от тинитус.
 • ТАЙНА 18: ВНИМАНИЕ! Една обикновена съставка, която е много вероятно да имате вкъщи, и която може да влоши тинитуса. Ако не се отървете от нея вероятно никога няма да се излекувате от тинитус.
 • Гениален метод, по който да използвате силата на ума и умствените си способности, за да нукаутирате основните причини за поява на тинитус. Тази техника може силно да намали шумът в ушите, който чувате.
 • ТАЙНА 27: Тази техника е една от „най-добрите“, която веднага изолира основната причина за появата на болката причинена от тинитус и ПРЕДОТВРАТЯВА повторната поява.
 • Защо никога няма да разберем цялата истина за лекарствата и рисковите операции от почти всеки лекар. (Дори ако те биха искали да ви кажат, разберете причината, поради която е много вероятно да НЕ МОГАТ да ви кажат.)
 • Колко е важно оптимизирането на имунната система. Разберете как можете да започнете да се чувствате по-здрави и да се защитите от тинитус завинаги, чрез просто укрепване на естествените имунни способности.
 • Защо тази „почти вълшебна“ комбинация от три билки ще укрепи имунният механизъм на вашият организъм и способността й да изчиства токсични вещества (необходими за отстраняване на тинитуса).
 • Как да предотвратите появата на болестта, инфекции на ушите и синусите, и някои алергии – и как всички те са свързани помежду си. Как да нокаутирате основната причина за поява на тинитус, запазвайки вътрешните си органи в оптимално състояние, и завинаги да отстраните споменатите заболявания.
 • Защо тинитусът е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че нещо не функционура правилно в тялото ви и защо в някои случаи е предупреждение за дори много по-тежки заболявания, какво можете да научите от тинитуса и какво можете да направите при това положение.
 • Прост, евтин и много ефективен метод за укрепване, изцеление и имунизация на тялото, която има последствия и ефекти при лечението на шум в ушите, бързо и ефективно.
 • Най-мощен и спорен метод, който използва Хипноза и какъв ефект тя може да има върху шумът в ушите. (Само тази важна стъпка е направила чудеса сред страдащите от тинитус, дори по-бързо, отколкото някой може да си представи. И в същото време играе ключова роля в предотвратяването и лекуването на тинитус.)
 • Истината за хомеопатичните лекарства и йогата като лечение на Тинитус. Може ли йога, чрез УНИКАЛНА комбинация от хомеопатични лекове, да е отговора на мъченията, които чувате в ушите си?
 • Основната връзка между липсата на сън, тревожност и тинитус, и по-точно какво трябва да направите, за да можете напълно да контролирате и премахнете тези заболявания от живота си.
 • Разтърсващата връзка между едно небалансирано тяло и тинитус, и какво да направите, за да възвърнете бързо баланса.
 • И много, много повече

Повярвайте ми, това е само върхът на Айсберга! Книгата, която сега ви представям е повече от един обикновен документален материал – това е пълна холистична система за един сигурен подход за атакуване на Тинитус.

КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА „ПРИРОДНО ЛЕЧЕНИЕ НА ТИНИТУС“ ?

Ето само някои от темите разглеждани в тази книга:

Vindecare tinitus

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА Е ПРИЧИНАТА, ТИПЪТ ИЛИ ТЕЖЕСТТА НА БОЛЕСТТА, МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ПРИЛАГАНЕТО НА ТАЗИ МОЩНА СИСТЕМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОЩЕ СЕГА, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НЕЗАБАВНО ОБЛЕКЧЕНИЕ И ПЪЛНО ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ТИНИТУС!

Системата описана в книгата работи независимо от причините, които причиняват шумът в ушите и независимо от възрастта или пола. Представените принципи са почти еднакви, независимо от споменатите промени. Тези принципи са доказани като ефективни и дават изключителни резултати независимо от възраст, пол или начинът на живот.

Системата е тествана да проработи и във вашият случай и включва набор от основни насоки, които да ви помогнат да персонализирате методите в зависимост от личните нужди. Тези принципи са изпитани от хиляди хора в целия свят и действат в изключително много случаи, процентът на успеваемост е почти безупречен.

Независимо каква е спецификата на вашето заболяване, веднага щом спрете да повтаряте същите грешки в лечението на тинитуса, грешки, които спират вашето оздравяване, и започнете да прилагате описаните тук техники, ще можете, буквално, да изберете да се освободите от тинитус. Ще имате възможността го осъществите.

СИСТЕМАТА Е ДОКАЗАНО ЕФЕКТИВНА ПРИ ВСЕКИ ОТ СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ:

 • Тонален тинитус
 • Пулсиращ тинитус
 • Мускуларен тинитус
 • Васкуларен тинитус
 • Тинитус във външно, средно и вътрешно ухо
 • Тинитус на нерва
 • Звуци като звънене, бръмчене, пищене, щтракане, съскане или пулсиране
 • Тинитус причинен от болестта на Мениер
 • Обективен или Субективен тинитус

ПОРЪЧВАЙКИ ТОЗИ ПРОДУКТ, ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО, ВЪВ ВИД НА БОНУС: КНИГАТА „40 РЕШЕНИЯ ЗА ДОБЪР СЪН“

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Материалът описва серия от ефективни и прости методи, които имат невероятен ефект: един наистина спокоен сън!

 • Научете се да се събуждате по едно и също време всяка сутрин за един релаксираш ритъм.
 • Разберете колко е важно правилното хранене за един спокоен сън.
 • Възползвайте се от следобедните сиести за един много спокоен сън
 • Разберете колко ефективни могат да са две аларми за един спокоен сън.

И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЩЕ ПОЛУЧИШ ОЩЕ: КНИГАТА “ЖИВОТ БЕЗ СТРЕС И ТРЕВОЖНОСТ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Елиминирай стреса от живота си, спазвайки практичните и полезни съвети от тази книга. Четейки тази книга ще разбереш:

 • Как да инхибираш поведенията, които поддържат стресовото състояние.
 • Как да се отървете от паническите атаки.
 • Бързи методи за борба със стреса.

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ И: КНИГАТА “ТАЙНИТЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ”

10 лева БЕЗПЛАТНО!

Намери лостовете, които ще ти помогнат да контролираш и предприемеш всички необходими мерки, за един по-здравословен начин на живот. В тази книга ще намериш 25 тайни сред които:

 • Как да контролираш стреса, гнева и количеството сол за да намалим кръвното налягане.
 • Колко полезна е органичната храна за здравето.
 • Как да запазиш здравето си чрез физически упражнение, дори ако нямаш много свободно време.

Пълен гаранция за 30 дни!
гарантирано удовлетворение

Книгата е написана по начин, който е лесен за четене и разбиране. И за да съм сигурен, че имаш всички причини да я купиш сега и да я започнеш да я четеш, поемам всички рискове и ти предлагам силна гаранция!

Ако поръчаш днес книгата, имаш 30 дни , в които да прочетеш и приложиш на практика съветите ми. Очаквам да си прочел и използвал много от представените концепти, за да си възвърнеш здравето в дори по-кратък срок. Трябва да почувстваш, че си спечелил информация, която е много по-ценна от малката инвестиция!

Ако случайно не си доволен, поискай да я върнеш и ние ще ти възстановим парите ти, без да задаваме въпроси.


Следващите 100 копия се предоставят със значителна отстъпка, което значи, че ако поръчаш сега, ще платиш само:

Плащаш само:

90 лева

44.9 лева

Екземпляра налични на намелена цена:

100

9

Последна продажба, направена на дата:

Цена 90 лева. Cамо сега: 44.9 лева


ЖИВОТЪТ Е ПРЕКАЛЕНО КРАТЪК, ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ ОТ ТИНИТУС КАТО ОПИТВАТЕ И ИЗПРОБВАТЕ ВАШИ МЕТОДИ. ПОЕМЕТЕ КОНТРОЛ НАД ЖИВОТА СИ ОЩЕ СЕГА И СПАЗВАЙТЕ ТАЗИ СИСТЕМА СТЪПКА ПО СТЪПКА!

Животът е твърде кратък, за да губите години в опити и грешки. Вместо това следвайте стъпка по стъпка това практично ръководство, което описва набор от доказано ефективни техники за лечение на тинитус. Отне ми 14 години да го завърша! Прилагайки на практика „тайните на човека, намирали се в ядрото на проблема“, създадох тази книга като „пряк път“ през целият процес на лечение. На практика с нея си спестявате години търсене!

Да не говорим за фактът, че ви спестява и редица странични ефекти и рискове, свързани с използването на конвенционални лекарства. Не е за пренебрегване и фактът, че няма да трябва да харчите хиляди долари за лечение, което не работи. Методите, описани в тази книга, са тези, които обикновените хора няма как да разберат сами.

Според психолозите най-безопасният и най-бързият начин за постигане на целта е да се използва модел в лицето на човек, който вече е успял в тази област, в която вие също искате да успеете. На практика, с помощта на тази система имате възможността да последвате не един, а хиляди примери на хора, които като вас са страдали от тинитус, но които успяха завинаги да се отърват от болестта, стриктно спазвайки техниките и методите, описани в тази книга. Сега всички те се радват на по-спокоен живот без проблеми.

И вие трябва да живеете живот свободен от тинитус: това е вашето рождено право. Защо да избирате по-тежкият път? Вземете живота в ръцете си и ОЩЕ СЕГА се отървете от това заболяване като използвате системата описана в тази книга.

Нашият метод

Без много усилия

Операция

Цена

45 лева

Нищо, за сега

3,000 – 9,000 Евро

Гаранция за връщане

100% връщане на парите за 30 дни

Вероятно няма да бъдете удовлетворени

Не може да си получите парите обратно

Рискове и усложнения

Възможна е мускулна болка от упражненията (много рядко)

Няма усложнения, но пък и нищо не се променя към по-добро

Болка, хоспитализация, инфекции, усложнения, дължащи се на анестезия и медикаменти, мал праксис

Механизъм

Получавате я бързо с куриер

Както и до сега

Много болезнено

Ефективност на лечението

Много ефективно, шумът изчезва

Нищо няма да се промени към по-добро

Ефективно, но с големи разходи

Други ползи

Ставате образовани за по-добро здраве

Спестявате някой лев, може би

Хората могат да ви посещават, ядете в болницата, гледате телевизия

Какъв е твоят избор?

Купете книгата

Да се тъпчете с лекарства

Да стигнете до ножа

ПОРЪЧАНА ОТ НАД 5000 ДУШИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА!

Всъщност отбелязахме върху картата клиентите ни от България … вижте ги по-долу. За съжаление не можахме да включим клиентите от целия свят, тъй като такава картата би била прекалено голяма. Както можете да забележите, тази карта илюстрира само част от тези, които опитаха програмата. Общо са над 217.000 души от 163 държави, до датата на редактиране на този текст.

Още повече, че програмата има невероятно малък процент на запитвания за връщане на парите: 98,2% от всички поръчали книгата са доволни от продукта, а само 1,8% поискаха връщане на парите. Този процент на удовлетвореност доказва, че ако изпълнявате на практика информацията от тази програма, почти сигурно е, че ще получите резултати. Лесно и просто!

 

ЩЕ ВИ НАПЪТСТВАМ СТЪПКА ПО СТЪПКА И ЩЕ ВИ НАУЧА НА ДОКАЗАНО ЕФЕКТИВНИ СТРАТЕГИИ И ТАЙНИ, КОИТО МИ ПОМОГНАХА ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМ И ДА ДЪРЖА НА РАЗСТОЯНИЕ БОЛЕСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 7 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА МИ!

Продуктът, който ви представям не се състои от набор теории, измислени от някой учен, прекарал живота си в лаборатория, и който никога не е страдал от това заболяване. Изпробвах тази система върху себе си и все още я спазвам. Аз съм клиент сам на себе си.

Минах през цялата болка и неприятности, предизвикани от този абсолютно мъчителен звук, който чувах, вкусих от стреса, разочарованието и чувството на неудовлетвореност, които идват в комплект с шума в ушите. Знам, че сега вземате лекарства, добавки и други подобни лечения, без да имате резултати. Някои от тези лечения в крайна сметка ще влошат здравето ви. Може би ще опитате други мускулни релаксанти или други антидепресанти, но резултатите ще останат същите. В най-добрият случай могат временно да отложат операцията.

Недейте да се чувствате зле заради това – не сте сами в тази ситуация. И аз бях, и много други, които все още не са разбрали за разработеното от мен лечение. Аз самият трябваше да уча от собствените си грешки, бавно и болезнено. Направих всички възможни грешки, изкупих всички неправилни продукти и се доверих на всички, на които не трябваше да се доверявам.

Не искам да ви се случи същото нещо. Искам да разберете истината за тинитус и как можете да го излекувате завинаги. Вие заслужавате това! Това е и причината, поради която написах тази книга.

В този материал разкривам цялата информация, която открих през годините, и съставих от тях едно лесно и просто лечение, постъпково, което ако приложите на практика ще облекчите състоянието си и много бързо ще намалите нивото на чуваните звуци. Ще премахне тинитуса диагностицирайки правилно заболяването и подхождайки към корена на проблема.

Моята информативна книга ви взема за ръката и ще ви покаже с един лесноразбираем език всичко, което трябва да направите, за да се излекувате завинаги от тинитус. Изпробвах и подобрих всеки елемент от програмата, години наред, систематизирах я както можах, за да може да бъде разбрана от всеки. Информацията, събрана в книгата, е много ефективна в лечението на всички типове тинитус за много кратко време.

И ОЩЕ НЕЩО

Тази помощ е, на практика, безценна. Прец цялото време на лечението ще чувствате, че има някой до вас… с вас… така че никога няма да се чувствате сами с проблемът си. Помощта и подкрепата, която ви предлагам по имейл, е безплатна и можете да разчитате на нея постоянно, за да сте сигурни, че винаги ще спазване режим, ще бъдете окуражавани да продължавате с програмата, ще следим дали имате резултати.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Това е всичко, което трябва. Още от моментът, в който изтеглите книгата ще можете да прочетете книгата от корица до корица. След това ще можете да вземете отношение спрямо болестта. Това са постъпкови инструкции, написани по един добре разбираем начин, така че да можете да започнете по всяко време.

Резултатите няма да закъснеят. Ден след ден шумът ще се чува все по-тихо, докато не се почувствате страхотно и организмът ви не се почувства отново балансиран. След няколко седмици тинитусът и ВСИЧКИ симтоми, причинени от него, ще изчезнат и ще се почувствате страхотно, а вашите приятели и близки ще видят във вас старият си приятел!

Повече от това, ще знаете етапът, който сте стигнали – това освобождаване от тинитус е постоянно!

Погледнете всичко по следния начин: Инвестицията в тази програма е само капка в морето, в сравнение с парите, които харчите или ще изхарчите за безполезни хапчета или операция. Да не говорим за това колко струва вашето непрекъснато мъчение.

ТУК НАМЕРИХТЕ ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА!

Ако сте уморени от всичко, от всички, така наречените хапчета ЧУДО и СВЕТКАВИЧНИ решения, които са ви разочаровали досега, и сте готови да изберете правилният път, тогава сте попаднали на правилното място. Това е най-ефикасното решение, което ще намерите, когато става дума за тинитус. Търсили сте толкова време, без да знаете, че от самото начало е трябвало да стигнете тук.

Представете се след 4-6 седмици… Все още ли страдате от шум в ушите? Още ли сте разсеяни и постоянно притеснени от шума в ушите? Все още ли страдате от световъртеж и загуба на слуха? Още ли се чувствате неспокойни, нервни, нетърпеливи заради шума в ушите? Все още ли вземате лекарства, които не ви помагат?

Или…

Живейте живот свободен от тинитус, активен, без страничен шум в ушите и мозъка, радвайки се на освежаващ и качествен сън. Ще имате повече енергия, ще сте по-здрави, ще живеете с по-малко задръжки, без умора или постоянно изтощение…

Изборът е Ваш!

Ако ви интересува, дори и малко, да разберете истината за пълното освобождаване от тинитус, тогава трябва да прочетете тази книга. Не забравяйте, че 95% от болните от тинитус (шум в ушите) ще продължат да търсят приказка, илюзия, чудотворно хапче, което да им помогне да спят спокойно. Но нещо ми подсказва, че не сте прочели всички тези редове.

Ако сте сред тези хора, решени и мотивирани достатъчно, за да опитат реално и правилно решение срещу тинитус, един от 5 % решени да направят всичко, за да се отърват от болестта, тогава поръчайте книгата сега.

С уважение,

укас Петерсен,

Медицински изследовател, здравен консултант, специалист по хранене и автор на книгата

P.S.

Ако имате някакви въпроси или притеснения, които искате да разрешите, преди да направите поръчка, моля да ми пишете на посочената електронна поща. Книгата е проработена вече за 217 000 мъже и жени от 163 държави и много от тях имаха въпроси преди да купят. Не правете грешката да загубите тази възможност заради притеснението, че може да е измама. Ако имате някакви опасения, свържете се с мен и ще се убедите сами. За мен ще е голямо удоволствие да разговарям с вас. Знам, че моята програма може да проработи и при вас.

P.P.S.

Не забравяйте, ако поръчате днес тази книга, ще получите СПЕЦИАЛНИЯТ ПАКЕТ, плюс БЕЗПЛАТНО три книги бонус, но не мога да ви обещая, че офертата ще остане валидна постоянно. Така че вземете инициативата във ваши ръце и се възползвайте от тази рядка възможност. Отново ви казвам, ако се върнете след два дни, а офертата вече не е валидна, с нищо няма да мога да ви помогна. Купете днес и спестете!

P.P.P.S.

Позволете ми да ви дам още една причина, поради която трябва да купите тази програма още днес:

Тя ви предлага всички тайни, които трябва да знаете, за да премахнете практически всякакъв тинитус за 8 седмици. Не можете да получите от друго място тази информация. Защо да прекарвате часове в търсене на информация, която може да не е надеждна, когато имате точно сега, тук, всичко, което трябва да се знае по този въпрос – и когато казвам ВСИЧКО, наистина имам предвид ВСИЧКО – в една единствена книга, лесно достъпна, лесна за четене, лесна за купуване.

 
Офертата е валидна за периода Валидност до изчерпване на наличностите.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.