PAŽNJA! Ako ti ili neko tebi blizak pati od zujanja u ušima (tinitusa), tada je ovo materijal koji vrijedi pogledati.

Čovjek koji je patio od zujanja u ušima prikazuje holistički sustav kojemu je cilj smanjiti, ako ne i potpuno ukloniti zujanje u ušima. Ako primijeniš tu metodu, imaš velike šanse da ponovno postigneš unutarnju ravnotežu, a strategija uključuje samo pet koraka.

NAUČIT ĆEŠ KAKO:

 • Popraviti situaciju u 30 – 60 dana
 • Ukloniti simptome bolesti, poput lakog gubitka sluha, bubnjanja, pištanja
 • Napunit ćeš si baterije i osvježiti se, te dramatično poboljšati kvalitetu

OTKRIJ KAKO MOŽEŠ IZLIJEČITI AKUTNI OBLIK STALNOG ZUJANJA U UŠIMA:

 • Da ne posežeš za lijekovima
 • Bez auditivnih terapija, bez psihijatrijskih tretmana
 • Bez rizičnih kirurških intervencija
 • Neovisno da li je riječ o subjektivnim, objektivnim, sa prekidima ili stalnim oblicima zujanja u ušima
 • Brže nego bi ikada mogao pomisliti.

Materijal je napisao autor koji je specijalist u nutricionizmu, savjetnik u području zdravstva i medicinski istraživač, te autor uspješnih knjiga.

Dragi moj/ Draga moja Ako patiš od zujanja u ušima, ovdje ti prikazujem jedan sustav tretiranja bolesti, bez konvencionalnih metoda. Sastoji se u metodi koju su primijenili mnogi ljudi koji se nalaze u situaciji poput tvoje i koji su postigli znatna poboljšanja.
Lucas-Petersen-v1

Moje ime je Lucas Petersen i tijekom posljednjih 14 godina, kroz dugačak proces testiranja, eksperimentiranja i razvoja, uspjelo mi je stvoriti sustav na čijem su temelju sati intenzivnog medicinskog istraživanja za uklanjanje zujanja u ušima.

Ako patiš od bilo kojeg simptoma koji su niže nabrojani, tada će ti ovaj materijal pomoći da smanjiš i kasnije ukloniš te probleme i smetnje iz svojega života. Sve što trebaš uraditi jest da slijediš jednostavan put, sastavljen od nekoliko koraka i holističkih tretmana.

PATIŠ LI OD SLJEDEĆIH EMOCIONALNIH ILI TJELESNIH SIMPTOMA?

 • Stalno zujanje ili zujanje s prekidima (neovisno o razini i težini)?
 • Stalno ili isprekidano zujanje, šuštanje, šum, pulsiranje, zviždanje u ušima?
 • Vrlo jak zvuk u ušima čije podrijetlo ti nije poznato ?
 • Maleni ili umjereni gubitak sluha ?
 • Menierove bolesti?
 • Bol u uhu ili osjećaj da imaš nešto u ušima ?
 • Opsjednut si smetnjom od koje patiš ?
 • Osjećaš tjeskobu, napetost, uzrujanost zbog problema s ušima ?
 • Trošiš ogromne novce na lijekove i tablete koji nemaju nikakav učinak ?
 • Želiš izliječiti šum u ušima, ali ne znaš koji je tretman najprikladniji, zbog prevelikog obujma informacija raspoloživih na Internetu i među «stručnjacima» ?
Ako želiš doznati kako popraviti stanje u slučaju smetnje šuma u ušima… ftada pred sobom imaš zanimljiv materijal.

„U manje od tri tjedna neprekidno zujanje u ušima je potpuno nestalo. Sada živim normalnim, tihim životom i više ne čujem onaj užasni zvuk koji me je izluđivao!”

Bio sam blizu ludila sa svim tim hujanjem u ušima sa kojim sam živio svih tih godina. Po savjetu svojega liječnika počeo sam uzimati tablete protiv depresije, no one su mi pogoršale buku koju sam besprekidno čuo. Zvuci su stigli do razine na kojoj ih nisam mogao podnositi. Grješkom sam naišao na tvoj sajt i tako sam otkrio ovaj holistički pristup, korak po korak koji je pokazao izuzetnu učinkovitost.

U manje od tri tjedna neprekidno zujanje u ušima nestalo je potpuno. Sada živim normalnim, tihim životom i više ne čujem onaj užasni zvuk koji me je izluđivao! Već sam naručio knjigu i za moju sestricu u Australiji koja također pati od tinitusa i želim ti reći da sam preporučio tretman iz svega srca. Još ti želim reći da sam iskušao gotovo svaku poznatu metodu prije nego sam počeo tvoj program, ali niti jedna od njih nije imala nikakvog učinka. Niti druge knjige i vodiči nisu mi bili ni od kakve koristi.

Cvijeta, (Zagreb)

ŠTO JE TOČNO ŠUM U UŠIMA?

schema-tinitus

SUSTAV KOJI OVDJE PRIKAZUJEMO POMOĆI ĆE VAM DA:

 • Znatno smanjite tu smetnju. 95% osoba koje iskušaju konvencionalne tretmane, tablete i lijekove ili kirurške intervencije, priznaju kasnije da su im te intervencije smanjile buku u ušima samo privremeno, ali najčešće šum u ušima se pogorša u odnosu na ranije stanje.
 • Izliječite zujanje u ušima na holistički način. I to je nešto što je dokazano – liječenje zujanja u ušima ne može se postići samo napadanjem jednog od mnogobrojnih čimbenika odgovornih za nastanak bolesti. Moraš napasti smetnju na više frontova. Ako si ikada pokušao izliječiti šum u ušima koristeći jednodimenzionalni pristup, primjerice koristeći razne lijekove, dodatke prehrani na temelju biljaka ili čak dijete za uklanjanje toksina i nisi imao uspjeha, vrlo je vjerojatno da je to zato jer je metoda koju si iskušao djelovala samo na jedan aspekt bolesti.
 • Izliječi zujanje u ušima bez posezanja za lijekovima i standardnim tretmanima. Pilule i riskantne kirurške intervencije za liječenje šuma u ušima ponekad djeluju, ali samo djelomično i privremeno (ovisno o tipu i težini bolesti), a popratni efekti su gadni i opasni. Maleni broj osoba koje su naučile kako da tretiraju šum u ušima pristupajući mu iz korijena i bez uzimanja pilula i drugih tretmana iz ljekarni, mogu potvrditi da su očuvale organizam zauvijek od zujanja u ušima.
 • Izliječi šum u ušima kroz siguran, učinkovit i jasan plan. Ako si frustriran i zbunjen zbog viška informacija i loših i proturječnih savjeta, tada ti ova knjiga prikazuje sustav čiji cilj je potpuno otklanjanje te smetnje. Kada pročitaš knjigu nadamo se da ćeš moći reći: Na kraju sam razumio! Svi dijelovi slagalice će se odjednom složiti u cjelinu, tako da ćeš imati jasnu sliku o šumu u ušima. Konačno ćeš razumjeti istinu u vezi sa svojom bolešću i prave uzroke koji su korijen problema. Tako da se nadamo da ćeš se osjećati bolje nego što si se osjećao ikada !

MOJA DUGA I FRUSTRIRAJUĆA BITKA SA ŠUMOM U UŠIMA (AKUFENE)

tinitus-durere

Imao sam 29 godina i uživao sam u životu. Dani su mi bili dugački i vrijeme je teklo lagano. Imao sam posao koji mi je uzimao dio vremena i bio sam odgovoran u onome što radim. Nakon rada sam se vraćao doma pomoći djeci oko zadaće. Jurio sam lijevo i desno, ali sam bio pun energije. Nalazio sam dovoljno vremena da provodim lijepe trenutke sa svojom suprugom i da rješavam probleme kod kuće. Uz sve to, osjećao sam da se stres nakuplja, mada je u ono vrijeme sve bilo pod kontrolom. Nažalost, sve to se brzo promijenilo.

Jedne večeri, kada sam se vratio s posla, otišao sam u restoran u blizini skupa s prijateljima da potrošimo nekoliko dobrih sati na opuštanje. Nakon što sam proveo tri sata okružen bukom restorana, vrlo blizu zvučnika, počela me je boljeti glava i čuo sam neprekidno istu buku u ušima.

Sljedećeg dana iznenadio sam se kada sam čuo nekakav tihi zvuk, nekakvo zujanje u ušima. Nisam tome podario previše pozornosti i novi sam dan započeo kao da se ništa nije dogodilo. Otišao sam u ured, proveo još jedan naporan radni dan, a da nisam ni pomislio da se moj život upravo nalazi na prekretnici, da je naišao jedan krajnje nesretan trenutak.

Nakon nekoliko dana šum u ušima je postao snažniji. Bio je kao neprekidno zujanje, uz periode bipanja, kao nekakvi nejasni zvukovi bubnja. Nedugo zatim, zvuk je postao tako neprijatan da me je nervirao. Osjećao sam da će mi mozak eksplodirati. Neovisno što radio, nisam se mogao osloboditi tog prodornog zvuka – čuo sam ga u ušima i danju i noću i to je počelo negativno djelovati na moj život. Posjetio sam obiteljskog liječnika i on me je pregledao, ali bez ikakvog rezultata. Vjerovao je da je riječ o običnoj migreni prouzročenoj stresom. Pokušao sam se bolje relaksirati i to je malo pomoglo. Ipak, nisam se mogao osloboditi zvuka u ušima. Nakon nekoliko tjedana i posjeta liječniku, on je počeo pažljivije ispitivati moje zdravstveno stanje i morao je prihvatiti da je teže nego što je na početku izgledalo. Uradio mi je niz testova da bi uklonio najcrnje sumnje. Nakon periode koja mi je izgledala kao čitava vječnost i u kojoj sam uradio bezbrojne testove, na kraju sam dobio dijagnozu: šum u ušima. „Konačno“, rekao sam si, znam što je. Sada mogu započeti liječenje!“ Nije potrajalo dugo i moj osjećaj olakšanja prešao je u paniku kada mi je liječnik objasnio da za to ne postoji lijek i da ću jednostavno morati naučiti da živim sa zvukom u ušima, isto kako su postupile tisuće drugih osoba diljem svijeta. „Da živim sa ovim neprekidnim bubnjanjem u glavi!“, pomislio sam. „Ne želim to prihvatiti!“

ŠOKANTNA ISTINA O KONVENCIONALNIM LIJEKOVIMA PROTIV ŠUMA U UŠIMA I NEKORISNIM KIRURŠKIM INTERVENCIJAMA!

Nakon nekoliko mjeseci otišao sam drugom liječniku (koji je bio i psihijatar) i opisao mu nepodnošljivu situaciju u kojoj se nalazim. Preporučio mi je hrpu lijekova na recept, osobito tablete protiv tjeskobe, za opuštanje mišića i lijekove protiv depresije.

Mogu reći da mi ništa od toga nije pomoglo ni na koji način.

Išao sam od liječnika do liječnika tražeći rješenje – bilo što što bi me oslobodilo. Šum se čuo sve jače – nekih dana je stizao na 70-80 decibela i trebao sam pomoć! Život mi više nije pripadao. Nisam mogao raditi (snažan zvuk u ušima činio je nemogućima poštivanje radnih i kućnih obveza), bio sam napet, lako bih planuo doma (na kraju mi je svaki zvuk koji bi radili u kući pogoršavao stanje); moje opće zdravlje je propadalo (nisam mogao niti jesti niti spavati kako treba); moja depresija je napredovala. Polako sam stigao do kritične točke i to mi je bilo jasno. Nešto sam morao učiniti i trebao sam poduzeti inicijativu čim brže ili sam mogao izgubiti mir i poludjeti! Na poslu sam uzeo godišnji odmor. Promijenio sam nekih deset liječnika i svakome sam se žalio da mi pulsira u ušima, govorio sam im i o drugim simptomima koje sam osjećao. Ali jedini odgovor koji sam dobio bio je da je za mene jedino rješenje operacija. Nevjerojatno, pomislio sam, da bih kasnije otkrio da većina operacija uopće nije potrebna i da bi mogle imati pogubne, nepopravljive posljedice. Negdje u sebi vjerovao sam da mora postojati alternativa, zdravija alternativa.

14 GODINA UČENJA, ISTRAŽIVANJA, TESTIRANJA, POGREŠAKA I POKUSA

Prestao sam uzimati lijekove na recept i lijekove za relaksiranje mišića. Odlučio sam pronaći prirodan put za rješavanje mojeg problema. o onome što su preporučali liječnici. Zamijetio sam da sam postao opsjednut holističkim i nutricionističkim temama. Htio sam doznati sve što se može doznati o tome kako se može izliječiti šum u ušima i kako spriječiti da se ponovno pojavi – potpuno sam uronio u takva istraživanja. Tako sam počeo ozbiljno učiti o tom predmetu. Kupio sam sve knjige koje sam našao o infekcijama ušiju, živčanim smetnjama, sinusima, terapiji zvukom, orijentalnoj medicini, čišćenju toksina, dijetama, prehrani i tako dalje. Proveo sam bezbrojne sate u knjižnici, između hrpa knjiga, časopisa i dnevnika o šumu u ušima, gubitku sluha i prehrani, čitajući svaku riječ. Čitao sam doslovno stotine medicinskih knjiga od korice do korice. Osobna knjižnica mi je porasla za 600 knjiga o zdravlju i prehrani koje sam tako često čitao da sam ih skoro naučio napamet. Ne, nisam se zaustavio samo na tome da postanem knjiški moljac. Razgovarao sam s nevjerojatnim brojem ljudi koji pate od šuma u ušima i cijedio sam znanje od svakog liječnika s kojim sam imao priliku razgovarati. Od liječnika i ne samo od njih. Raspitivao sam se kod travara, homeopata, naturopata itd. Želim ovdje svima njima zahvaliti za strpljenje koje su pokazali i za pomoć da nađem rješenje za svoju bolest.

ISKUŠAO SAM SVE!

Znanja koja sam dobio iz knjiga i razgovora su jedno, ali se ne mogu usporediti s onim što saznaš iz osobnog iskustva. Znanstvene informacije i teorije nisu dostatne. Iskušao sam druge tipove prepisanih lijekova (ne samo pilule protiv tjeskobe i depresije), lijekove, nadajući se da će doći do kakve promjene. Kupio sam puno diskova s «bijelim» šumom i prošao sam bezbrojne auditivne terapije, ali bez ikakvog uspjeha. Također sam iskušao svaki tretman za šum u ušima koji je poznavala znanost ili naturistička medicina, uz uvjerenje, želju i nadu. Čekao sam promjenu, vjerovao sam da se mora nešto pojaviti što bi mi izliječilo bolest i vratilo život. Tijekom godina potrošio sam malo bogatstvo iskušavajući svaki proizvod i tretman koji postoji. Iskušao sam: ljekovite trave, tonike, kure za uklanjanje toksina, terapije sa vitaminima, hidroterapiju, aromoterapiju, makrobiotiku, refleksologiju, kinesku orijentalnu medicinu, vegetarijanske kure, Wai dijetu, psihijatrijske tretmane i što sve ne… Iskušao sam, praktički, sve!

NESANICA, STRES I TJESKOBA ČINILI SU DA NA TEMELJU ŠUMA U UŠIMA PATIM OD TEŠKIH HALUCINACIJA

Čak i ako sam imao po neku sitnu utjehu povremeno, to je uvijek bilo na kratko, a zujanje u ušima se vraćalo željno osvete, nekada i gore nego što je bilo prije početka tretmana. Jednostavno nisam mogao spavati. Sve vrijeme sam bio pod stresom, nervozan i depresivan. Izvanredno uskraćivanje sna, pored snažnog osjećaja tjeskobe i stresa koje sam osjećao u toj periodi doveli su do toga da sam počeo patiti od halucinacija. Počeo sam viđati blještava svjetla dok sam šetao ili vozio. Iskušao sam i puno drugih, čudnih i zastrašujućih iskustava, kao rezultat izvanrednog emotivnog stanja u kojemu sam se nalazio. Moja situacija postajala je opasnija i više zastrašujuća nego ikada prije. Sjećam se da sam jedan puta zamalo pao na ulici kada sam išao na liječnički pregled. Šum u ušima postao je više od buke koju sam stalno čuo u ušima. Pretvorilo se u zamjetnu prijetnju za moju sigurnost i zdravlje, a time i za moju obitelj.

PROŠAO SAM KIRURŠKU OPERACIJU KOJA JE TRAJALA 4 SATA DA BIH SE RIJEŠIO ŠUMA U UŠIMA

U očajanju, zbog izuzetno visoke razine na koju je stigla bolest i mogućih posljedica, zakazao sam kiruršku operaciju slušnog sustava. Nisam baš bio oduševljen, ali sam imao povjerenja da će mi operacija riješiti problem ili makar poboljšati zdravstveno stanje. Nisam to baš htio raditi, ali mi je liječnik hvalio postupak i učinkovitost takvih intervencija na slušnom živcu, tako da sam odlučio prihvatiti rizik. Operacija je trajala oko 4 sata, a kada sam se probudio osjećao sam nevjerojatno olakšanje. Nekoliko dana kasnije bio sam otpušten iz bolnice i izgledalo je da je operacija bila uspješna. Razina zujanja u ušima je opala i činilo mi se da na kraju ipak postoji nada za mene. Počeo sam se bolje odmarati i ponovo biti opuštenim i šaljivim tipom kakvog su me svi znali. No, nakon kratkog vremena sve moje nade su otišle niz vodu. Za manje od mjesec dana počeo sam osjećati snažnu bol i pritisak u ušima, a zvuk se vratio. Ovaj put se osjećao jače nego ikada. Bio sam uvjeren da će mi bubnjići eksplodirati. Kroz kakav KOŠMAR sam prošao! Najveći moji strahovi postali su istina. Odmah sam nazvao liječnika i vikao sam mu da mi se bolest vratila i da je gora nego ranije. Već sam znao što će mi reći: da treba nekoliko mjeseci da bi mogao točno govoriti o rezultatima i da je ponekad smetnja teža prije nego nestane (što sam nekoliko godina ranije već pročitao u knjigama o kirurškim operacijama za uklanjanje šuma u ušima), jedino što ovdje nije bila riječ o procesu rehabilitacije! Pokušao sam uvjeriti liječnika da je zvuk tako jak da nikako nije mogao nastati tijekom rehabilitacije i da je najvjerojatnije operacija bila neuspješna, ali nikakav argument nije ga uvjerio.

UZ SVE TO, I DALJE SAM PATIO OD ŠUMA U UŠIMA!

Prošla su tri mjeseca, polako i bolno i tijekom četvrtog bolest je postala akutnija nego ikada ranije. Posjetio sam liječnika i zahtijevao sam isprike na formalan i kulturan način i on mi je rekao da mu je žao da operacija nije djelovala i da mi ne može pomoći ni sa čim više od toga. Iz čistog očaja kupio sam mnoge knjige o alternativnoj medicini o šumu u ušima i začudio sam se kada sam vidio da u svakoj od njih mogu naći dijetetske preporuke i terapije na temelju vitamina i dodataka prehrani. Niti takav pristup nije djelovao. Znam jer sam iskušao sve to ali i dalje sam patio do šuma u ušima.

SADA, NAKON 14 BOLNIH GODINA I TISUĆA SATI RADA USPJELO MI JE NAĆI RJEŠENJE PROBLEMA

Nisam netko tko bi lako odustao kada si nešto želim. Kako mi desetak liječnika kojima sam se obratio nije moglo pomoći, odlučio sam pomoći samome sebi. Možda je riječ o frustraciji, ili možda osjećaj za očuvanje koji me je gurnuo na taj put, ali bio sam motiviran naći tretman. Svakako, proveo sam nekoliko mjeseci čitajući, izučavajući i izvodeći pokuse da bih našao optimalnu kombinaciju koja je istog trenutka uklonila zujanje u ušima. Vratio sam si kontrolu nad životom i nadam se da ćeš i ti to moći napraviti! Nakon više od 14 godina teškog rada i svakodnevnih detaljnih ispitivanja, nakon što sam prošao trenutke pobjede i nakon dugačkog procesa testiranja, desetaka razgovora i pokusa, uspjelo mi je otkriti tretman za šum u ušima. Nakon svih istina i dokaza, predrasuda i laži… slagalica smetnje šuma u ušima u mojem slučaju je riješena. Uzelo mi je više od godine da doradim i poboljšam svoje otkriće i na kraju sam ga praktički iskušao na sebi samome uz puno očekivanja i strasti. Na moje čuđenje, nakon nekoliko tjedana tretmana…

ŠUM U UŠIMA JE NESTAO!

Trebalo mi je nekolikog godina i puno istraživanja da bih stigao tamo gdje sam danas i sada točno znam što djeluje, a što ne. Da, nakon očajnih pokušaja, bezbrojnih tretmana i beskorisnih kura, razočaranja i trenutaka agonije, jedan jednostavan holistički sustav otvorio mi je put prema životu bez šuma u ušima. Bio sam tako sretan kada je zujanje u ušima s pratećim simptomima (koji oštećuju sluh) nestalo. Nakon godina patnje napokon sam bio izliječen od šuma u ušima.

Začudo, i svi oni koji su koristili ovu metodu nakon mene imali su iste rezultate.

Odmah sam počeo testirati sustav i na drugima koji su imali istu smetnju i zabilježio sam iste revolucionarne rezultate! Za manje od prosječno sedam tjedana, 27 od 27 muškaraca i žena koji su sudjelovali u mojem eksperimentu zauvijek su se oslobodili šuma u ušima. Nadasve je interesantno da je djelovalo na sve tipove šum u ušima i neovisno o ozbiljnosti smetnje – neovisno od starosne dobi testiranih muškaraca i žena.

SVI MUŠKARCI I SVE ŽENE KOJI SU KORISTILI TU METODU IMALI SU SLJEDEĆE KORISTI:

 • Osjećaj napetosti, tjeskobe, uznemirenosti i iscrpljenosti koji je stvarao šum u ušima nestao je u nekoliko dana.
 • Osobni odnosi sa voljenima su se dramatično poboljšali, a također i produktivnost na radnom mjestu.
 • Osjećali su se sretnijima, mirnijima i sa više energije.
 • Vidjeli su znatna poboljšanja i drugih zdravstvenih problema.
 • Osjećali su živost i izjavili su da se osjećaju mlađima i energičnijima.
Tako da sam zastao da bih sagledao i poboljšao program kako bih ga optimizirao tako da rezultati budu zamjetni i dugovječni. A najbolja vijest je da je progam sada i tebi na raspolaganju.

„12 godina sam trpjela taj zvuk u ušima koji me je mučio!”

„Svakako, za mene je bio šok kada sam se, nakon 12 godina u kojima sam trpjela nesnosni zvuk u ušima, izliječila od tinitusa. Mojemu je liječniku bilo tako nezgodno… Što više, sada se osjećam ispunjenom energijom i vitalnošću. Drugi problemi sa zdravljem također su nestali zahvaljujući ovom tretmanu“.

Pročitala sam nekih 7 knjiga o tinitusu i njegovom liječenju, prije nego sam stigla do tvoje knjige, koja je bila, moram to priznati, jedina korisna. Patila sam od akutnog oblika zujanja u ušima što mi je prouzrokovalo glavobolju i maleni gubitak sluha na lijevom uhu. Nakon što sam slijedila tvoje savjete – što na početku nije bilo ni malo lako – postigla sam rezultate tako brzo da me je to motiviralo da slijedim cijelu metodu liječenja. Svakako, za mene je bio šok kada sam se, nakon 12 godina u kojima sam trpjela nesnosni zvuk u ušima, izliječila od tinitusa. Mojemu je liječniku bilo tako nezgodno… Što više, sada se osjećam ispunjenom energijom i vitalnošću. Drugi problemi sa zdravljem također su nestali zahvaljujući ovom tretmanu.

Hvala za pomoć” Svjetlana, (Vukovar)

NAČINIO SAM ZAMJETNA OTKRIĆA !

Prvo što sam otkrio bilo je da gotovo sve koji imaju ovu bolest pljačkaju farmaceutske kompanije. Industriju lijekova za šum u ušima kontroliraju marketinški vampiri koji se bogate odgađajući ti iscjeljenje! Druga stvar koju sam otkrio jest da skoro sav svijet griješi kada pokušava kontrolirati i liječiti šum u ušima.. To je dokazano, načini na koje i ti upravo sada pokušavaš tretirati bolest mogla bi ti na dulje vrijeme zapravo nanijeti više zla nego što donosi dobra.

LIJEČIŠ LI ŠUM U UŠIMA ILI OTEŽAVAŠ SVOJU BOLEST?

Ako činiš iste fatalne pogreške koje čini većina bolesnih od šuma u ušima, mogao bi nakratko kontrolirati bolest, ali će ti to otežati zdravstveno stanje na dulji rok. To sam zamijetio na svojoj koži, točnije, da ne postoje čarobne pilule niti univerzalni proizvodi, poput lijekova protiv tjeskobe, rizičnih operacija, posebnih dijeta, sredstava za relaksiranje mišića, vitamina i prirodnih dodataka prehrani, koji bi liječili bolest. Oni mogu imati privremeni pozitivan učinak, ali zanemaruju realne uzroke bolesti, a zvuk u ušima neće nestati, već će se u većini slučajeva samo pogoršati. Dapače, puno muškaraca i žena pate od bezbrojnih zdravstvenih komplikacija nakon što uzmu tko zna kakve lijekove ili se operiraju, a sve zbog toga što konvencionalni tretmani ne napadaju korijen njihovih problema. Ne može se riješiti tako dubok problem uz lijekove i kirurške intervencije koji napadaju samo simptome zujanja u ušima – tijelo ne možeš prevariti – već trebaš raditi skupa s organizmom, ne protiv njega i riješiti uzroke problema!

PAŽNJA! ŠUM U UŠIMA MOŽE BITI JAKO OPASAN AKO SE NE LIJEČI

Pored konvencionalnih razloga nastanka zujanja u ušima, kao što je oštećenje slušnog živca (u pužnici uha) ili problemi sa sinusima. Moguće je da je bolest nastala nakon teške infekcije uha. Ima i slučajeva kada je šum u ušima nastao zbog aneurizma ili moždanih tumora. Ako se ne dijagnosticira ispravno (u knjizi ćeš naći efikasan dijagnostički mehanizam) i ne liječi se infekcija ili smetnja na mozgu na vrijeme, mogao bi kasnije imati teške posljedice na dulje vrijeme. Kao što vidiš, šum u ušima nije smetnja koju bi mogao ignorirati i na koju bi se vremenom mogao navići.

KIRURŠKE OPERACIJE ZA UKLANJANJE ŠUMA U UŠIMA NE DJELUJU UVIJEK I MOGU TI OTEŽATI ZDRAVSTVENO STANJE, ČAK PROUZROČITI NEPOPRAVLJIVA OŠTEĆENJA SLUHA

Šum u ušima je sistematska smetnja koju prouzrokuju brojni tjelesni, emocionalni (psihološki) čimbenici i čimbenici iz životne sredine. Mogu ih stimulirati i posebni razlozi koji drže do pojedinačnog bolesnog organizma. Zato šum u ušima nikada ne može biti izliječen poboljšavanjem optoka krvi uporabom sredstava za relaksiranje mišića, „maskiranjem“ zvuka ili uklanjanjem živca iz slušnog sustava. Jedini način koji imaš za liječenje šuma u ušima je ispravna dijagnoza u svakom pojedinačnom slučaju ispitivanjem uzroka koristeći multidimenzionalni holistički sustav. To je jedini način da se bolest ukloni i spriječi njeno pojavljivanje kasnije. Kada sam ovo razumio i nakon što sam saznao što se zapravo događa u industriji lijekova za zujanje u ušima i drugih bolesti, odlučio sam poduzeti inicijativu i složiti sve na papiru da bih pomogao drugim bolesnicima. Pokušao sam staviti na raspolaganje što većem broju osoba knjigu koju sam napisao i sustav za liječenje koji sam razvio. Moja metoda pomogla je tisućama onih koji pate od šuma u ušima u cijelom svijetu da se zauvijek oslobode zujanja u ušima i da uklone sve simptome koji su povezani s time. Sada i ti imaš na raspolaganju ovu metodu u jednom jedinom paketu:

HOLISTIČKI SUSTAV KOJI ĆE TE NAUČITI KAKO IZLIJEČITI TINITUS (ŠUM U UŠIMA) BRZO I ZAUVIJEK. ISTOVREMENO ĆEŠ UZ POMOĆ TE METODE POBOLJŠATI SLUH, URAVNOTEŽITI ĆEŠ ORGANIZAM I OSLOBODITI SE ŠUMA U UŠIMA!

Materijal koji ti predstavljam ima nekoliko stotina stranica i sadrži sve informacije koje trebaš da bi praktično primijenio ovaj tajni, prirodni program. Riječ je o sustavu moćnih i jedinstvenih tehnika, ali je i vodič korak po korak koji će te naučiti kako se riješiti šuma u ušima, vodič utemeljen na iskustvu sakupljanom tijekom 14 godina istraživanja. Ovaj program sadrži sve informacije koje ćeš ikada trebati da bi se zauvijek riješio šuma u ušima u samo nekoliko tjedana, bez pilula, bez operacija i bez popratnih efekata.

Sljedećih 100 primjeraka mogu se dobiti uz veliki popust, što znali da ako naručite sada, platit ćete samo:

Plati samo:

310 Kn

169 Kn

Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:

100

9

Posljednja prodaja urađena dana:

Redovna cijena 310 Kn. Sada: 169 Kn


PRED TOBOM JE POTPUN VODIČ, RAZLIČIT OD SVIH DRUGIH IZVORA INFORMACIJA I RJEŠENJA ZA ŠUM U UŠIMA JER…

 • Sustav se prilagođava potrebama tvojeg organizma. Svaka osoba je potpuno različita od svih drugih. Ne postoje dva identična uzroka šuma u ušima. Stoga će ti metoda koju predlažem pomoći da prilagodiš program tretmana i metode liječenja ovisno o tvojem posebnom slučaju. Naučit će te korak po korak kako biti svoj osobni „znanstvenik“ i kako otkriti suptilne čimbenike u tvojem tijelu, životnom stilu i okolici na koje trebaš paziti.
 • Program je interaktivan: Pokazat će ti točno kako pobijediti bolest dok ga slijediš. Točnije, kako počneš koristiti metode, tako ćeš vidjeti i prve rezultate. Zamijetit ćeš dramatična poboljšanja, gotovo trenutno nakon što počneš slijediti tehnike ovog programa. Kako budeš napredovao, osjećat ćeš učinak metode, a jačina i obujam zvuka koji čuješ u ušima slabit će.
 • Sustav je trajno rješenje, pomoći će ti izliječiti se i spriječiti pojavu zujanja u ušima u budućnosti, neće te samo učiti kako se „navići“ na bolest. Nemoj vjerovati drugim rješenjima koja ti nude brzi lijek za šum u ušima. Ne postoji magična pilula niti univerzalni „ključ“ za ovu bolest (niti za bilo koju drugu, kada smo već kod toga). Rješenje koje ti sada nudim je inteligentan, znanstveni pristup koje ti u prvom redu pomaže držati bolest pod kontrolom i ukloniti zvukove koje čuješ u nekoliko tjedana (vrijeme ovisi o težini bolesti). Moj program će te također naučiti kako spriječiti povratak bolesti.
 • To je prirodno i sigurno rješenje. Metoda nudi 100% prirodno, sigurno i moćno rješenje za trajno uklanjanje KORIJENA tinitusa. Ne temelji se na teškim terapijama lijekovima koji mogu imati popratno djelovanje i napravljeni su od štetnih kemikalija. Također, ne uključuje kirurške intervencije, koje liječnici često preporučaju. Moja metoda uklanja šum ušima i sprječava njegovo ponovno pojavljivanje na PRIRODAN način.
 • Metoda je praktična, nije niti malo zahtjevna niti teška. Mnogi programi za liječenje tinitusa su vrlo zahtjevni i teški i ponekad čak nerealni. Moja knjiga je vrlo praktična, za razliku od drugih. Serije praktičnih savjeta na njenim stranicama je lako prilagoditi svojem životnom stilu
 • Nećeš morati unositi puno promjena u svoj životni stil da bi slijedio upute i niti nećeš morati raditi obećanja i aranžmane, držati dijete ili pratiti apsurdne kalendare
 • Lagan je za razumjeti na logičan način. Nemoj si raditi probleme jer ne znaš previše o ljudskoj anatomiji i ne poznaješ medicinske izraze. Napisao sam ovu knjigu misleći na ljude poput tebe, koji ne moraju imati medicinsko znanje. Tako da sam koristio jednostavne izraze, jezik koji je lako razumjeti, i koji je logičan i organiziran.
 • Knjiga se neprekidno ažurira i poboljšava. Naučio sam ponešto novo svakoga dana tijekom mojih istraživanja, testiranja i pokusa. Također dobivam nove ideje kako poboljšati ovaj proizvod od svake osobe koju savjetujem. I tako, nalazim se u stalnom postupku poboljšavanja tehnike. Ova ažuriranja, neovisno o njihovoj složenosti, na raspolaganju su mojim klijentima besplatno.

NEKE NEZAHTIJEVANE PORUKE DOBIVENE ELEKTRONSKOM POŠTOM OD BIVŠIH BOLESNIKA KOJI SU PATILI OD ŠUMA U UŠIMA:

 

NEKE OD STVARI KOJE ĆEŠ NAUČITI KADA BUDEŠ INVESTIRAO U OVAJ PROGRAM:

 • Sustav tretiranja šuma u ušima, čija učinkovitost je dokazana i koji se sastoji od 5 multidimenzionalnih koraka pomogao je tisućama muškaraca i žena da se riješe šuma u ušima. Nerijetko, ovi su osjetili poboljšanje nakon nekoliko dana tretmana te su se potpuno riješili bilo kojeg tipa zujanja u ušima tijekom jednog ili dva mjeseca.
 • Otkrij SVE ŠTO TREBAŠ ZNATI o šumu u ušima, što TOČNO prouzrokuje zvuk koji čuješ (pogledaj izbliza najnovije studije o tinitusu. Rezultati bi te mogli iznenaditi!).
 • Glavnih osam najučinkovitijih jela protiv šuma u ušima, koje bi trebao konzumirati sve vrijeme.
 • Top lista 10 najštetnijih jela koja nikako ne bi trebao konzumirati ako patiš od šuma u ušima.
 • Šokantna istina glede konvencionalnih tretmana protiv bolesti i operacija slušnog živca, kao i glede zamke lijekova i kako se na kraju možeš osloboditi pomoću prirodnog pristupa.
 • TAJNA 1: Otkrij najvažniji element koji, kada ga ukloniš iz jednadžbe, praktički ti daje 85% šanse da se odmah oslobodiš šuma u ušima (i koji skoro svi bolesnici od šuma u ušima koriste).
 • Najmoćnija homeopatska biljka (koja može brzo obrnuti evoluciju bolesti) za koju se industrija lijekova nada da je nećete nikada otkriti!
 • Jedan 100% prirodan tajni vitamin koji bi trebao koristiti svakoga dana i koji dramatično utječe na tvoje stanje – ponekad se to vidi u samo nekoliko dana.
 • Izvorni grijeh svakog tretmana protiv zujanja u ušima, koji čini skoro svaki bolesnik, i koji ti, umjesto da te izliječi od bolesti, slabi i uništava prirodnu sposobnost organizma da se brani te ti tako dovodi život u opasnost na dulje vrijeme (92% bolesnika čini tu grešku).
 • TAJNA 4: Otkrij svezu JEDNOG od tradicionalnih lijekova i šuma u ušima i zašto taj lijek trebaš izbjegavati već sada, da bi izbjegao otežavanje bolesti i zdravstvene komplikacije.
 • TAJNA 7: Šum u ušima i emocionalno mišljenje: otkrij zaprepašćujuće činjenice o «emocionalnoj percepciji» – da li je šum u ušima zapravo uobražen? Odgovor bi te mogao iznenaditi!
 • Jednostavan test (upitnik) koji možeš popuniti doma da bi točno doznao koliko je teška tvoja bolest. (Otkrit ćeš odgovor u manje od 15 minuta)
 • Kakve zajedničke karakteristike imaju svi oni koji pate od šuma u ušima? Doznaj začuđujuće detalje o sličnostima koje imaju svi bolesnici od šuma u ušima i zaključak koji ti može pomoći da se već sada orijentiraš prema životu bez šuma u ušima.
 • Značaj malenih promjena u životnom stilu i svakodnevnoj rutini koje ti mogu drastično smanjiti intenzitet zvuka u ušima, nekada u samo nekoliko dana.
 • TAJNA 11: Otkrij kako dijagnosticirati šum u ušima uz preciznost švicarskog sata pozivajući se na multidimenzionalni pristup koji će ti također pomoći da isključiš rizične izbore.
 • Ako odgovoriš na upitnik koji je znanstveno utemeljen i uključen u knjigu, brzo ćeš otkriti kakve su ti razine stresa, panike, tjeskobe i depresije (ukratko razina SPAD) i kako to utječe na tvoju bolest te što bi trebao raditi da te simptome ZAUVIJEK ukloniš iz života.
 • Nekoliko najučinkovitijih, ali slabo poznatih dodataka prehrani protiv zujanja u ušima, o kojima NITKO ne zna… sakupljenih tijekom četrnaestogodišnjeg izučavanja.
 • Potpun i iskren odgovor na pitanje ZAŠTO imaš šum u ušima i koji su KRITIČNI uzroci za nastanak zvukova koje čuješ, ali i zašto izgleda da neki ljudi sve više pate od šuma u ušima – i kako zaustaviti napredovanje bolesti.
 • Nevjerojatna veza tjelesne aktivnosti i zujanja u ušima i zašto, kada i gdje možeš početi raditi vježbe da bi se riješio smetnje!
 • Dvije strategije disanja koje će puno pomoći tijelu da izliječi samo sebe i da se bori sa šumom u ušima.
 • Zašto nikakva posebna dijeta, program za uklanjanje toksina i slični pristupi neće ikada izliječiti šum u ušima.
 • TAJNA 18: PAŽNJA! Jedan običan sastojak koji vrlo vjerojatno imaš doma, ima sposobnost da oteža zujanje u ušima. Ako ga se ne riješiš, nikada se nećeš osloboditi šuma u ušima.
 • Genijalna metoda korištenja uma i mentalnih sposobnosti da svladaš jedan od glavnih uzroka zujanja u ušima. Ova tehnika ti može jako smanjiti zvukove koje čuješ.
 • TAJNA 27: Ova tehnika je odabrana kao “najbolja” jer izolira glavni uzrok nastanka bolova uzrokovanih šumom u ušima i SPRJEČAVA njegov ponovni nastanak.
 • Zašto nikada nećeš doznati potpunu istinu o lijekovima i rizičnim kirurškim operacija praktički niti od jednog liječnika (Čak i ako bi ti želio reći, doznaj razlog zašto on ti to on ne smije reći)
 • Značaj optimiziranja tvojeg imunog sustava. Otkrij kako se možeš osjećati puno zdraviji i obraniti se od šuma u ušima zauvijek jednostavnim ojačanjem tvojih prirodnih imunih sposobnosti.
 • Zašto ti ova “gotovo magična” kombinacija tri trave pojačava imuni mehanizam tvojeg organizma sposobnost da se čisti od toksičnih tvari (potrebno za uklanjanje šuma u ušima).
 • Kako spriječiti ponovni nastanak bolesti, infekcije ušiju, sinusa i nekih alergija – i kako je to sve vezano jedno s drugim. Kako svladati glavni razlog nastanka zujanja u ušima, čuvajući interne organe pod optimalnim uvjetima i kako definitivno ukloniti spomenute smetnje.
 • Zašto je šum u ušima UPOZORENJE da nešto ne funkcionira ispravno u tvojemu tijelu i zašto je u nekim slučajevima upravo upozorenje na puno težu bolest, što možeš naučiti od šuma u ušima i što možeš u tom smislu učiniti.
 • Jednostavna, jeftina i vrlo učinkovita metoda ojačavanja, liječenja i imuniziranja organizma, koja je učinkovita u brzom i učinkovitom tretiranju zujanja u ušima.
 • Najmoćnija i najkontroverznija metoda koja se poziva na hipnozu i kakvo djelovanje to može imati na tinitus. (Ovaj značajan korak, sam po sebi, činio je čuda među onima koji pate od šuma u ušima brže nego bi to itko mogao pomisliti. Istovremeno, ima ključnu ulog u sprječavanju ponovnog nastanka zujanja u ušima).
 • Istina o homeopatskim lijekovima u modi za tretiranje šuma u ušima. Može li moda, posredstvom JEDINSTVENE kombinacije homeopatskih lijekova biti odgovor na zujanje koje čuješ i koje te muči?
 • Suštinska sveza između nesanice, stresa, tjeskobe i šuma u ušima, točnije, što trebaš raditi da bi kontrolirao i potpuno uklonio ove smetnje iz svojeg života.
 • Potresna veza neuravnoteženog organizma i šuma u ušima i što možeš raditi da bi brzo povratio ravnotežu.
 • u puno, puno drugog
Vjeruj mi, ovo je samo vrh ledenog brijega! Knjiga koju ti sada predstavljam je više od običnog dokumentarnog materijala – to je potpun holistički sustav sigurnog pristupa protiv zujanja u ušima.

ŠTO SADRŽI KNJIGA “PRIRODNO LIJEČENJE ŠUMA U UŠIMA ” ?

Ovo je samo nekoliko tema koje su obrađene u ovoj knjizi:

Vindecare tinitus

NEOVISNO O UZROKU, TIPU I TEŽINI BOLESTI, MOŽEŠ POČETI PRIMJENJIVATI OVAJ MOĆNI SUSTAV ZA LIJEČENJE I UPRAVO ODMAH OSJETITI OLAKŠANJE I STIĆI DO POTPUNOG NESTANKA ZUJANJA U UŠIMA!

Sustav opisan u knjizi djeluje neovisno o razlozima koji su doveli do zvukova u ušima i neovisno o starosnoj dobi i spolu. Principi koji su ovdje prikazani su približno jednaki, neovisno o spomenutim različitostima. Ovi principi su dokazani kao učinkoviti i dali su izvanredne rezultate, neovisno o dobi, spolu i životnom stilu. Sustav je testiran da djeluje i kod tebe i uključuje seriju temeljnih linija koje će ti pomoći da prilagodiš metode tvojim osobnim i posebnim potrebama. Te principe su iskušale tisuće osoba diljem svijeta i djelovali su izvanredno u mnogobrojnim slučajevima, stopa je bila gotovo savršena. Neovisno kakva je specifičnost tvoje bolesti, čim budeš prestao raditi iste pogreške u liječenju šuma u ušima, pogreške koje su te uvijek ometale, i počneš primjenjivati tehnike koje su ovdje opisane, postati ćeš doslovno sposoban da odlučiš da se riješiš šuma u ušima. Imat ćeš sposobnost da to učiniš.

SUSTAV JE DOKAZANO UČINKOVIT U SVAKOM OD SLJEDEĆIH SLUČAJEVA:

 • Šum u ušima kao ton
 • Šum u ušima koji pulsira
 • Šum u ušima od mišića
 • Šum u ušima od krvnih žila
 • Šum u ušima u vanjskom, srednjem i unutarnjem uhu
 • Šum u ušima na živčanoj bazi
 • Zvukovi poput zujanja, pištanja, bipanja, šuštanja, klikanja i pulsiranja.
 • Šum u ušima prouzročen Menierovom bolešću
 • Objektivni i subjektivni šum u ušima

KADA NARUČIŠ PROIZVOD DOBIT ĆEŠ BESPLATNO, KAO BONUS: KNJIGU “40 METODA ZA OKREPLJUJUĆI SAN”

35 kuna BESPLATNO !

Materijal opisuje seriju učinkovitih i jednostavnih metoda, ali koje imaju izvanredno djelovanje: uistinu miran san!

 • Nauči se buditi svakoga jutra u isto vrijeme za postizanje ležernog ritma
 • Nauči koliko je važna prehrana za okrepljujući san
 • Uživaj u drijemežu popodne da bi imao što bolji san
 • Doznaj koliko mogu biti učinkovita dva alarma za okrepljujući san

I TO NIJE SVE! PRIMIT ĆEŠ I: KNJIGU “UKLONI STRES I TJESKOBU IZ ŽIVOTA”

35 Kuna BESPLATNO !

Ukloni stres iz svakodnevnog života slijedeći praktične savjete u ovoj knjizi. Kad pročitaš taj materijal otkrit ćeš:

 • Kako izbjeći ponašanje koje uzrokuje stanje stresa
 • Kako se osloboditi napada panike
 • Brze metode za suzbiti stres

PRIMIT ĆETE I: KNJIGU “TAJNE ZDRAVOG ŽIVOTA”

35 Kuna BESPLATNO !

Otkrij koje će ti poluge pomoći da se kontroliraš i da poduzmeš sve prikladne mjere da bi imao zdrav životni stil. U ovoj knjizi otkrit ćeš 25 tajni poput:

 • Kako kontrolirati stres, bijes i količinu soli da bi krvni tlak pao
 • U kojoj mjeri je dobro organsko jelo za zdravlje.
 • Kako održati zdravlje fizičkim vježbama i onda kada nemaš puno slobodnog vremena

Cijeli jamstvo za 30 dana!
Zadovoljstvo Garantirano

Knjiga je napisana tako da ju je lako razumjeti i svladati. Da bih bio siguran da imaš sve razloge da je odmah kupiš i počneš čitati, prihvaćam sve rizike tako da ti nudim tvrdo jamstvo!

Ako naručiš knjigu danas, imaš 30 dana za čitati i primjenjivati savjete iz ovog priručnika. Očekujem da ćeš čitati i koristiti mnoge od prikazanih koncepcija, da bi ponovo postao zdrav u čim kraćem vremenu. Trebao bi osjećati da si zaradio informaciju koja vrijedi puno više od malene investicije!

Ukoliko nisi zadovoljan, zahtijevaj povraćaj i vratit ćemo novce za nabavku i nećemo pitati ništa.


Sljedećih 100 primjeraka mogu se dobiti uz veliki popust, što znali da ako naručite sada, platit ćete samo:

Plati samo:

310 Kn

169 Kn

Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:

100

9

Posljednja prodaja urađena dana:

Redovna cijena 310 Kn. Sada: 169 Kn


ŽIVOT JE PREKRATAK DA BI SE POKUŠAVAO IZLIJEČITI OD ŠUMA U UŠIMA EKSPERIMENTIRAJUĆI VLASTITIM METODAMA. PREUZMI KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM UPRAVO SADA I SLIJEDI OVAJ SUSTAV KORAK PO KORAK!

Zašto bi prolazio kroz čitave godine testiranja i grešaka kada možeš pročitati ovu knjigu i slijediti praktični vodič korak po korak, koji opisuje seriju dokazano učinkovitih tehnika za liječenje šuma u ušima? Meni je trebalo 14 godina da ga dovršim! Praktično primjenjujući “tajne osobe iz sredine problema” napravio sam ovu knjigu koja je prečac kroz čitav proces liječenja. Praktički, tako te oslobađam godina potrage! Da ne govorim i da te oslobađam i serije popratnih efekata i rizika koje uključuje korištenje konvencionalnih lijekova. Ne treba zanemariti niti činjenicu da više nećeš trošiti tisuće dolara na tretmane koji ne djeluju. Metode opisane u ovoj knjizi su takve da ih obični ljudi nikada ne bi otkrili tražeći sami. Ako je vjerovati psiholozima, najsigurniji i najbrži način da postigneš cilj jest da koristiš model osobe koja je već uspjela u oblasti u kojoj i ti želiš postići uspjeh. Posredstvom ovog sustava, praktički imaš priliku slijediti ne jedan, već tisuće primjera osoba poput tebe koje su patile od šuma u ušima ali su uspjele zauvijek se riješiti bolesti, pažljivo prateći tehnike i metode opisane u ovoj knjizi. Svi oni sada uživaju u mirnim životima, bez problema. Trebao bi i ti živjeti životom bez šuma u ušima: to je pravo s kojim si se rodio. Zašto bi izabrao teži put? Uzmi život u svoje ruke i riješi se VEĆ SADA ove bolesti, koristeći sustav opisan u ovoj knjizi.

Naša metoda

Da ne učiniš ništa

Operacija

Cijena

97 Kuna

Ništa, za sada

3,000 – 9,000 Euro

Jamstvo za vraćanje

100% vraćanje novaca u 30 dana

Vjerojatno nećeš biti zadovoljan

Ne postoji vraćanje novaca

Rizici i komplikacije

Moguće upala mišića od vježbi (vrlo rijetko)

Nema komplikacija, ali se ništa ne mijenja na bolje

Bol, smještaj u bolnicu, infekcije, komplikacije anestezije i lijekova, malpraxis

Pogodnosti

Dobiješ brzo preko kurira

Kao i do sada

Vrlo bolno

Učinkovitost tretmana

Vrlo učinkovit. Zvuk nestaje

Nećeš ništa promijeniti na bolje

Učinkovito, ali uz velike troškove

Druge pogodnosti

Odgajaš se za bolje zdravlje

Uštediš novac

Ljudi te mogu posjećivati, jedeš u bolnici, gledaš TV

Što je tvoj izbor?

Kupujem knjigu

Idem po lijekove

Stignem pod nož

Naručilo više od 5000 ljudi posljednje godine!

Zapravo, naznačili smo na karti klijente iz Hrvatske… vidite dolje. Nažalost, nismo mogli uključiti i inozemne klijente jer bi karta bila previše velika. Kako možete zamijetiti, ova karta prikazuje samo dio onih koji su iskušali program. Ukupno je više od 217.000 osoba iz 163 zemlje, do dana sastavljanja ovog teksta. Pored toga, program ima nevjerojatno nisku stopu zahtjeva za vraćanje: 98,2% onih koji su naručili proizvod bili su zadovoljni, a samo 1,8% zahtijevali su vraćanje novca. Ova razina zadovoljstva dokazuje da, ako u ovom programu tražiš informacije, dobit ćeš ih skoro sigurno. Samo tako!

 

VODIT ĆU TE KORAK PO KORAK I NAUČITI DOKAZANO UČINKOVITE STRATEGIJE I TAJNE KOJE SU MI POMOGLE DA SE IZLIJEČIM I DA SE ČUVAM BOLESTI POSLJEDNJIH 7 GODINA!

Proizvod koji ti predstavljam nije nekakva skupina teorija koje je izračunao kakav štreber koji je proveo život u laboratoriju i koji nikada nije patio od ove bolesti. Koristio sam sustav koji je pred tobom na samome sebi i još uvijek ga slijedim. Ja sam sam svoj klijent. Prošao sam kroz sve nezgode i smetnje prouzročene onim apsolutno strašnim zvukom kojeg čuješ, osjećao sam i strah i razočaranja i frustracije koji idu skupa s tinitusom. Znam da sada uzimaš lijekove, prehrambene dodatke i druge slične terapije, a da ipak nemaš previše mira. Neki od tih tretmana na kraju pogoršavaju zdravstveno stanje. Vjerojatno ćeš iskušati i sredstva za relaksiranje mišića i druge antidepresive, ali rezultati se neće promijeniti. U najboljem slučaju će ti privremeno odgoditi operaciju. Ne trebaš se osjećati loše zbog toga – nisi jedini u takvoj situaciji. Bio sam i ja, ima ih na tisuće koji još nisu doznali za tretman koji sam razvio. Ja sam učio iz svojih pogrešaka, lagano i bolno. Načinio sam sve pogreške koje su uopće moguće, kupio sam sve pogrešne proizvode, vjerovao sam onima kojima nikako nisam smio vjerovati. Ne želim da i ti prođeš kroz sve to. Želim da doznaš istinu o šumu u ušima i kako se možeš zauvijek izliječiti. Ti to zaslužuješ. I to je razlog zbog kojeg sam napisao knjigu. U ovom materijalu otkrivam sve tajne koje sam otkrio tijekom godina. I od njih sam složio jednostavan tretman, korak po korak, koji će ti poboljšati stanje i brzo smanjiti razinu zvukova koje čuješ, ako ga primijeniš. Uklonit će ti šum u ušima kroz ispravno dijagnosticiranje smetnje i napadajući korijen problema. Moja informativna knjiga će te voditi za ruku korak po korak i pokazat će ti jednostavnim jezikom sve što trebaš raditi da bi se zauvijek izliječio od šuma u ušima. Godinama sam testirao i usavršavao svaki element programa, učinio sam ga jednostavnim koliko je moguće tako da ga svatko može razumjeti. I uza sve to, program je vrlo učinkovit u liječenju svih tipova šuma u ušima u najkraćem vremenu.

I JOŠ NEŠTO

Ova pomoć je praktički neprocjenjiva. Osjetit ćeš tijekom tretmana da je netko uz tebe… za tebe… tako da nikada nećeš biti sam sa svojim problemom. Imat ćeš podršku preko e-maila, besplatno i neograničeno, bit ćeš siguran da si na dobrom putu, da si sve vrijeme ohrabrivan… moći ćeš završiti program učinkovitije i postići konkretne rezultate.

NARUČI ODMAH!

Ne moraš raditi više od toga. Čim uradiš download knjige moći ćeš čitati priručnik od korice do korice. A nakon toga moći ćeš zauzeti stav prema bolesti. Te upute korak po korak napisane su tako da ih je lako razumjeti, tako da možeš početi kada želiš. Rezultati će se brzo pojaviti. Svakoga dana zvuk koji čuješ biti će sve slabiji i na kraju ćeš se osjećati besprijekorno, a organizam će ponovno biti uravnotežen. Nakon nekoliko tjedana šum u ušima i SVI simptomi koje je prouzrokovao će nestati i ti ćeš se osjećati čudesno, a tvoji prijatelji i bliske osobe vidjet će u tebi staroga prijatelja! Više od toga, znat ćeš da je etapa do koje si stigao, to oslobađanje od zvuka u ušima jest stalno! Gledaj na to ovako: Tvoja investicija u ovaj program je samo kap u moru u usporedbi s novcima koje trošiš na nekorisne tablete ili operaciju. Da ne govorimo o trošku koji donosi stalna patnja.

OVDJE ĆEŠ NAĆI SVE ŠTO TREBAŠ!

Ako ti je i previše svih onih tako zvanih MUNJEVITIH rješenja i ČUDOTVORNIH pilula kojima si do sada bio razočaran i želiš izabrati najbolji put, tada si na pravom mjestu. Ovo je najučinkovitije rješenje koje ćeš naći kada je riječ o šumu u ušima. Sve vrijeme si tražio, a da nisi znao da je rješenje ovdje od samog početka. Zamisli, nakon 4-6 tjedana… Još uvijek patiš od tinitusa? Da li si još uvijek rastresen i ometan zvukovima u ušima? Da li još uvijek patiš od ošamućenosti i gubitka sluha? Još uvijek se osjećaš uznemirenim, nervoznim, i osjećaš tjeskobu zbog šuma u ušima? Još uvijek trošiš lijekove protiv šuma u ušima koji ti ne pomažu? Ili… Živi životom bez šuma u ušima, aktivno, bez suvišnih zvukova u ušima, u mozgu, raduj se kvalitetnom, okrepljujućem snu. Imat ćeš više energije, biti ćeš zdraviji, imati ćeš manje kočnica, bez umora ili beskonačnog osjećanja iscrpljenosti… Izbor je tvoj! Ako te interesira, makar i sasvim malo, da doznaš istinu o trajnom oslobađanju od šuma u ušima, tada trebaš pročitati ovu knjigu. Sjeti se da će 95% osoba koje boluju od šuma u ušima i dalje tražiti bajku, iluziju, čudotvornu pilulu koja bi im pomogla da mirno spavaju. Ali nešto mi govori da ne bi čitao ovo da nisi spreman izaći iz spomenute većine. Ako se ubrajaš među one odlučne osobe koje su dovoljno motivirane da bi iskušale realno i pošteno rješenje protiv zujanja u ušima, jedan od onih 5% koji bi učinili sve što treba učiniti kako bi se riješili ove bolesti, naruči odmah knjigu. Iskreno, Lucas Petersen, Medicinski istraživač, savjetnik u zdravstvenoj djelatnosti, specijalist za prehranu i autor ove knjige. P.S. Ako imaš bilo kakvo pitanje ili ti nešto nije jasno i želiš to razjasniti prije nego naručiš proizvod, piši mi na e-mail adresu koja je objavljena. Moja knjiga djelovala je već u slučajevima 217.000 muškaraca i žena i puno njih je imalo pitanja prije nego su je kupili. Nemoj učiniti pogrešku da izgubiš ovu priliku zbog brige da bi mogla biti kakva prevara. Ako imaš kakve rezerve, kontaktiraj me i uvjeri se sam. Rado bih s tobom razgovarao. Znam da moj program može biti učinkovit i za tebe. P.P.S. Zapamti, ako danas naručiš ovu knjigu dobit ćeš SPECIJALNI PAKET plus tri BESPLATNE knjige kao bonus, ali ne mogu ti obećati da će ta ponuda vrijediti dugo. Zato, molim te da poduzmeš inicijativu i iskoristiš pogodnost koju imaš u ovoj rijetkoj ponudi. Ponovno ti kažem, ako se vratiš nakon dva dana, a ponuda više ne vrijedi, neću ti moći pomoći. Kupi danas i uštedi! P.P.P.S. Dopusti mi da ti otkrijem još jedan razlog zbog kojeg program trebaš kupiti već danas: Pruža ti sve tajne koje trebaš znati da bi praktički uklonio svaki tip šuma u ušima u 8 tjedana. Te informacije nećeš naći na drugom mjestu. Zašto bi provodio sate tražeći informacije kada ovdje odmah imaš na raspolaganju sve što bi trebao znati o ovoj temi – i kada kažem SVE, tada upravo tako i mislim – sve je u jednoj knjizi kojoj je lako pristupiti, lako ju je čitati i lako kupiti.  
Ponuda ovisi o dostupnosti od

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.