FIGYELEM! Hogyha te vagy egy közeli ismerősöd fülzúgásban (tinnitusban) szenved, akkor ez egy olyan anyag, amelyet érdemes tanulmányoznod

Egy gyógyult beteg bemutat neked egy holisztikus rendszert, amelynek célja a fülzúgás csökkentése, sőt, miért ne, a teljes megszüntetése. Ha a gyakorlatba ülteted ezt a módszert, akkor nagyon nagy esélyed vannak arra, hogy visszenyerd a belső egyensúlyodat, és ez a stratégia csak öt lépésből áll.

MEG FOGOD TANULNI, HOGY HOGYAN:

 • Enyhítsd a helyzetet 30 – 60 nap alatt
 • Szüntesd meg a betegség tüneteit, mint a hallás enyhe károsodása, pulzálás, fülzúgás.
 • Töltődj fel és élénkülj fel, drámaian feljavítva az életminőségedet

FEDEZD FEL, HOGYAN GYÓGYULHATSZ MEG A KRÓNIKUS FÜLZÚGÁS EGY AKUT FORMÁJÁTÓL:

 • Gyógyszerek nélkül
 • Hallás terápiák és pszichiátriai kezelések nélkül
 • Kockázatos sebészeti beavatkozások nélkül
 • Gyorsabban, mint ahogy valaha is elképzelted

Az anyag szerzője – Táplálkozásszakértő, Egészségügyi tanácsadó, Orvosi kutató és egy sikerkönyv szerzője.

Kedvesem!

Ha fülzúgásban szenvedsz, akkor itt bemutatunk egy rendszert, amely a betegséget kezeli, hagyományos módszerek nélkül. Ez a módszert már sokakat meggyógyított, akik ugyanabban a helyzetben voltak, mint most te.

Lucas-Petersen

Az én nevem Lucas Petersen, és 14 évi intenzív orvosi kutatás és kísérletezés révén sikerült megalkotnom egy módszert a fülzúgás megszüntetésére. Ha az alábbi tünetek valamelyikében szenvedsz, akkor a könyv segíteni fog, hogy visszafordítsd, sőt, teljesen megszüntesd ezeket a problémákat és bántalmakat.

Mindössze annyit kell tenned, hogy egy egyszerű utat kövess, amely egy néhány lépéses sorozatból és holisztikus kezelésből áll.

SZENVEDSZ-E VALAMELYIKBEN AZ ALÁBBI ÉRZELMI VAGY FIZIKAI TÜNETEK KÖZÜL?

 • Állandó vagy időszakos fülzúgás (szinttől vagy súlyosságtól függetlenül)
 • Állandó vagy időszakos zúgás, búgás, susogás, csengés, csörgés, pulzálás, sípolás a fülben
 • Egy nagyon erős hang, melynek eredetét nem ismered
 • A hallás enyhe vagy mérsékelt károsodása
 • Meniere szindróma
 • Fül fájdalom vagy olyan érzés, mintha tele lenne a füled valamivel
 • Rögeszméddé vált a bántalom, amelyben szenvedsz?
 • Szorongás, feszültség, zaklatottság vagy kimerülés érzésed van a fülproblémád miatt?
 • Egy csomó pénzt költesz gyógyszerekre és pasztillákra, amelyeknek semmiféle hatásuk nincs?
 • Kezelni akarod magad a fülzúgással, de nem tudod, hogy melyik kezelés a megfelelő, az interneten található és a “szakértőktől” hallott nagy mennyiségű információ miatt?

Hogyha meg akarod tudni, hogy hogyan javítsd az állapotodat a fülzúgás esetében… akkor egy érdekes anyag áll most előtted.

„Kevesebb mint három hét alatt a végeláthatatlan fülzúgás teljesen megszűnt. Most egy normális, nyugodt életet élek, anélkül, hogy az a borzasztó zaj a fülemben csengene és megbolondítana!”

Már majdnem megbolondultam a fülzúgás miatt, amit átéltem ezekben az években. Az orvosom tanácsára elkezdtem antidepresszánsokat szedni, amelyek viszont súlyosbították a zajt, amelyet állandóan hallottam. Ez elvislehtetlen szintre jutott. Véletlenül rábukkantam a honlapodra, és így felfedeztem ezt a holisztikus, lépésről lépésre történő megközelítést,amely nagyon hatékonynak bizonyult.

Kevesebb mint három hét alatt a végeláthatatlan zúgás teljesen megszűnt. Most egy normális, nyugodt életet élek, anélkül, hogy az a borzasztó zaj a fülemben csengene és megbolondítana. Már ajánlottam a könyvedet az Ausztriában élő unokatestvéremnek, aki maga is fülzúgásban szenved, és tudnod kell, hogy teljes szívemből javasoltam ezt. Még csak annyit akarok mondani, hogy majdnem minden ismert módszert kipróbáltam mielőtt elkezdtem volna a programodat, de egyiknek sem volt semmilyen hatása. Egyéb könyvek vagy útmutatók sem segítettek, amelyek erről a témáról szóltak.

Ildiko, (Budapest)

MI IS PONTOSAN A FÜLZÚGÁS (TINNITUS)?

schema-tinitus

EZ AZ ITT BEMUTATOTT RENDSZER SEGÍTENI FOG A KÖVETKEZŐKBEN:

 • Jelentősen enyhíti a bántalmat. Azon személyek 95%-a, akik kipróbáltak hagyományos kezeléseket, pasztillákat és gyógyszereket vagy sebészeti beavatkozásokat, végül bevallották, hogy ezek a módszerek csak ideiglenesen csökkentették a fülben levő zajt, ami legtöbbször később még súlyosbodott is az eredeti állapothoz képest.

 • Holisztikus módon gyógyítja meg a fülzúgást. Mert az már bizonyított tény, hogy a fülzúgás meggyógyítása nem lehetséges, ha egyszerűen csak az egyik tényezőt kezeled a sok közül, amelyek a betegség megjelenését okozzák. A bántalmat több fronton kell megtámadnod!

  Hogyha megpróbáltál vala meggyógyulni a fülzúgásból egy egydimenziós kezelést alkalmazva, például különböző gyógyszerek, növényi alapú étrendkiegészítők vagy akár méregtelenítő diéták segítségével, és nem volt sikered, akkor nagyon valószínű, hogy ez azért történt, mert a kipróbált módszer a betegség csupán egyik aspektusát támadta meg.

 • Kezeli a fülzúgást anélkül, hogy a szokásos gyógyszerekhez vagy kezelésekhez folyamodna. A tabletták és a kockázatos sebészeti beavatkozások a fülzúgás kezelésére néha működnek, de csak részlegesen és időszakosan (a betegség típusának és súlyosságának függvényében), a mellékhatásaik pedig csúnyák és veszélyesek. Kevés olyan beteg , akik meg nem tanulták, hogy hogyan kezeljék a fülzúgásukat, a gyökerénél megtámadva, gyógyszerek nélkül, mondhatja el azt, hogy véglegesen meggyógyította magát a fülzúgásból.

 • Kezeld a fülzúgást egy biztonságos, hatékony és világos terv segítségével! Hogyha frusztrált vagy és zavarban vagy a rengeteg információ, rossz vagy egymásnak is ellentmondó tanács miatt, akkor ez a könyv bemutat neked egy rendszert, amelynek célja ezen bántalom teljes megszüntetése. Miután befejezed a könyv elolvasását, remélem, így kiáltasz majd fel: “Végre rájöttem!”

  A puzzle minden darabja hirtelen helyrekerül, úgy, hogy egy világos kép lesz előtted a fülzúgásról. Meg fogod érteni, végre, a betegséged mögött levő igazságot és a valódi okokat, amelyek a probléma gyökerét képezik. Így hát remélem, hogy jobban fogod érezni magad, mint valaha!

A HOSSZÚ ÉS FRUSZTRÁLÓ HARCOM A FÜLZÚGÁSSAL (TINNITUS)

tinitus-durere

29 éves voltam, és javában éltem az életemet. A napjaim hosszúak voltak, és az idő lassan telt. Volt egy állásom, amely lefoglalta az időm egy részét, és felelősségteljesen végeztem a feladataimat. Munka után hazatértem, segítettem a két gyerekemnek a házi feladatok elkészítésében. Szaladgáltam jobbra-balra, de tele voltam energiával. Elég időt találtam arra, hogy szép perceket töltsek a feleségemmel, és arra is, hogy megoldjam az összes házkörüli problémát. Mindezek ellenére éreztem, hogy a stressz gyűlik bennem, habár akkor minden kontroll alatt volt. Sajnos mindez nem tartott már soká.

Egyik este, miután hazaértem a munkából, elmentem egy közeli étterembe néhány barátommal pár órányi jól megérdemelt kikapcsolódásra. Miután három órát eltöltöttem az étterem zajos környezetében, pont a hangszórók mellett, elkezdett fájni a fejem, és állandóan ugyanazt a zajt hallottam a fülemben.

Másnap reggel meglepődtem, mert egy finom hangot hallottam, egy zúgást a fülemben. Nem tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget, és elkezdtem az új napomat, mint ha mi sem történt volna. Elmentem az irodába, és végeztem a szokásos mozgalmas dolgaimat, anélkül, hogy arra gondoltam volna, hogy az életem épp most ért egy fordulóponthoz, egy nem megfelelő pillanatban.

Néhány nap múlva a fülemben levő hang nyilvánvalóbbá vált. Olyan volt, mint egy folyamatos zúgás, amit csengéses periódusok követtek, mint valami homályos dob hangok. Nem telt el sok idő, és a zaj zavaróvá, idegesítővé vált. Úgy éreztem, hogy mindjárt szétrobban az agyam! Bármit csináltam, nem tudtam megszabadulni attól a visító hangtól – éjjel és nappal hallottam a fülemben, és ez kezdett rossz hatással lenni az egész életemre.

Elmentem a körzeti orvoshoz, megvizsgált, de nem talált szervi elváltozást. Azt hitte, hogy egy egyszerű migrénről van szó, amit stressz váltott ki. Megpróbáltam többet pihenni, ez segített egy kicsit. Teljesen mégsem tudtam megszabadulni a fülzúgástól.

Néhány hét múlva, amikor visszamentem az orvoshoz, már nem volt olyan nyugodt és magabiztos ő sem. Attól tartott, be kell hogy lássa, hogy az egészségi állapotom súlyosabb, mint ahogy először gondolta, és egy sor tesztet elvégzett rajtam. Egy örökkévalóságnak tűnt számomra az idő, mire végre megkaptam a diagnózist: fülzúgás.

“Végre”, mondtam, “most már tudjuk, mi a baj, elkezdhetjük kezelni.” De nem sokáig ringatózhattam rózsás reményeimben, mert az orvos elmagyarázta, hogy erre nincsen gyógymód, egyszerűen meg kell szoknom a fülzúgást, ami mostantól végigkísér az életemen, ugyanúgy, mint ahogy több ezer embernek világszerte.

„Hogy ezzel az állandó búgással éljek a fejemben?!” gondoltam. „Szó sem lehet róla!”

A SOKKOLÓ IGAZSÁG A FÜLZÚGÁS ELLENI HAGYOMÁNYOS GYÓGYSZEREKRE ÉS AZ SIKERTELEN SEBÉSZETI BEAVATKOZÁSOKRA VONATKOZÓAN!

Néhány hónap múlva elmentem egy orvoshoz (aki pszichiáter is volt), és elmeséltem neki az elviselhetetlen helyzetemet. Egy sor receptre kapható gyógyszert javasolt, főleg szorongás elleni tablettákat, az izomlazítókat és antidepresszánsokat.

Elmondhatom, hogy ezek közül egyik sem segített egy fikarcnyit sem.

Orvostól orvoshoz mentem, hogy egy másik megoldást kapjak tőlük – bármilyen fajta felszabadulást! A hang egyre hangosabban szólt – egyes napokon elérte a 70-80 decibelt – és segítségre volt szükségem!

Az életem már nem volt a magamé. Nem tudtam dolgozni (a fülemben levő erős zaj lehetetlenné tette a munkahelyen és otthon is a feladataim végzését); feszült voltam, nagyon hamar kitörtem a családtagjaimra (végülis minden kis hangocska, amit a házban csináltak, súlyosbította a helyzetemet…); az egészségem romlott, már nem tudtam enni vagy aludni, ahogy kell; kilátástalan helyzetemtől depressziós lettem. Lassan, de biztosan közeledtem a kritikus pillanathoz, és tudtam ezt. Valamit azonnal tennem kellett,mielőtt elveszíteném a türelmemet és az eszemet!

Kivettem néhány hét szabadságot. Vagy tíz orvosnál jártam, és mindegyiknek elpanaszoltam, hogy pulzálásokat érzek és hangokat hallok a fülemben, és egyéb tüneteket is érzek. De az egyedüli válasz, amit kaptam, az volt, hogy itt már csak a műtét segíthet. Ezt nem hittem el, és később be is igazolódott bizalmatlanságom, mert kiderült, hogy az esetek többségében a műtétek semmit sem segítettek, tehát teljesen feleslegesek voltak, viszont néha katasztrofális, visszafordíthatatlan következményeik lettek.

Valahol belül tudtam, hogy lennie kell egy alternatívának, egy egészségesebb alternatívának.

14 ÉV KUTATÁS, TESZTEK, HIBÁK ÉS KÍSÉRLETEK

Abbahagytam a gyógyszerek szedését. Elhatároztam, hogy találni fogok egy természetes módot a problémám megoldására, függetlenül attól, hogy mit javasoltak az orvosok.

Rögeszmémmé váltak a holisztikus és táplálkozási témák. Meg akartam tudni mindent, amit lehetett arról, hogy hogyan lehet meggyógyítani a fülzúgást, és hogy hogyan előzzem meg azt, hogy kiújuljon. Teljesen belemerültem ebbe a keresésbe. Mélyrehatóan tanulmányoztam a témát – és keményen. Megvásároltam minden könyvet, amit megtaláltam a fül fertőzéseiről, az idegbántalmakról, az üregekről, a hangterápiáról, a keleti gyógyászatról, a méregtelenítésről, a diétákról, a táplálkozásról és így tovább.

Számtalan órát töltöttem könyvtárban szakkönyvek, újságok és folyóiratok mellett, melyek a fülzúgásról, a hallás elevesztéséről és a táplálkozásról szóltak, és mindet szóról szóra el is olvastam. Többszáz orvosi könyvet olvastam el betűről betűre. A személyes könyvtáram 600 kötetre nőtt, melyek mind az egészségről és a táplálkozásról szóltak, amelyeket addig olvastam, hogy már majdnem fejből tudtam őket.

De nem csak a foliánsokat rágtam, mint a könyvtári egerek. Számos sorstársammal konzultáltam, és minden orvost kifaggattam, akivel lehetőségem volt beszélgetni. Nem csak az orvosokat. Beszélgettem gyógynövény szakértőkkel, homeopatákkal, naturopatákkal, stb. Ez úton köszönöm nekik mérhetetlen türelmüket, és azt, hogy segítettek találni egy megoldást a betegségeimre.

ÉN MINDENT KI IS PRÓBÁLTAM!

A könyvekből átvett ismeretek és az interjúk egy dolog, de nem lehet összehasonlítani azzal, amit a tapasztalatokból lehet megtudni. A tudományos információk, adatok és elméletek nem elegendőek.

Kipróbáltam más típusú gyógyszereket (egyéb szorongás elleni tablettákat és antidepresszánsokat), még izomlazítókat is, vitaminokat és keleti gyógyfüveket. Naponta fogyasztottam ilyen gyógyíreket, remélve a változást. Megvásároltam számos CD-t “fehér” hangokkal, és számos hangterápián keresztülmentem, bármiféle siker nélkül.

Ugyanakkor kipróbáltam minden fülzúgás elleni kezelést, amit csak ismer a tudomány és a természetgyógyászat, sok meggyőződéssel, vággyal és reménnyel. Vártam a javulást, azt gondoltam, hogy végülis valaminek csak meg kell gyógyítania a betegségemet, csak rá kell találnom, és visszakapom a régi életemet.

Az évek során egy kisebb vagyont költöttem el mindenféle termékre és kezelésre, amiről csak tudomást szereztem. Kipróbáltam: gyógynövényeket, serkentőket, méregetlenítő kúrákat, vitaminos kúrákat, vízterápiát, aromaterápiát, makrobiotikát, reflexológiát, keleti kínai gyógyászatot, vegetariánis kúrákat, Wai diétát, pszichiátriai kezeléseket és sok-sok egyebet… Gyakorlatilag mindent kipróbáltam!

AZ ALVÁSHIÁNY, A STRESSZ ÉS A SZORONGÁS MIATT SÚLYOS HALLUCINÁCIÓKBAN SZENVEDTEM, EZT IS AZ ÁTOK FÜLZÚGÁSNAK KÖSZÖNHETTEM

Habár volt egy kis megkönnyebbülésben részem néha-néha, ez mindig ideiglenes volt, és a fülzúgás újult erővel tért vissza, néha súlyosabban, mint amilyen akkor volt, amikor elkezdtem a kezeléseket. Egy idő után többé már nem tudtam aludni sem. Kikészített idegileg az idegesítő zaj.

Az alváshiány, az erős szorongásos állapot és a stressz miatt, amelyeket átéltem ebben a periódusban, hallucinációkban szenvedtem. Elkezdtem vakító fényeket látni napközben, míg sétáltam vagy vezettem, és számos egyéb furcsa és elrettentő tapasztalatban volt részem az extrém érzelmi állapotom miatt. A helyzetem sokkal veszélyesebb és elrettentőbb lett, mint valaha, és emlékszem, hogy egy adott pillanatban közel voltam ahhoz, hogy összessek az utcán, amikor egy orvosi vizsgálatra mentem.

A fülzúgás több lett, mint egy idegesítő hang, amely állandóan hallatszott a fülemben. Egy jelentős fenyegetéssé vált a biztonságom és az egészségem ellen, és, következésképpen, a családoméra is.

KERESZTÜLMENTEM EGY 4 ÓRÁS MŰTÉTEN A FÜLZÚGÁS MEGGYÓGYÍTÁSÁÉRT

Kétségbeesésemben, az extrém szint miatt, amelyre eljutott a betegségem és a leheteséges következmények miatt, végül mégiscsak bejelentkeztem a sebészetre, és bíztam benne, hogy a műtét meg fogja oldani, vagy legalább javítani fogja az állapotom. Nem voltam éppen lelkes azért, hogy a kés alá kell feküdjek, de az orvosom dícsérte az eljárást, így hát elhatároztam, hogy vállalom a kockázatot. A műtét 4 óra hosszáig tartott, és miután felébredtem, egy hihetetlen felszabadulást éreztem. Néhány nap múlva kiengedtek a kórházból, és úgy tűnt, hogy a műtét megtette a hatását.

A zúgás szintje csökkent, és úgy tűnt, hogy végre van remény számomra. Elkezdtem jobban pihenni, az idegeim kisimultak, és újra az a barátságos srác lettem, akit mindenki ismert. Egy kis idő múlva viszont a reményeim szertefoszlottak. Kevesebb mint egy hónap alatt elkezdtem egy nagyon erős fájdalmat érezni, egy nyomasztó érzést a fülemben, és a hang visszatért. Ezúttal viszont hangosabban szólt, mint bármikor korábban.

Meg voltam győződve, hogy a dobhártyám szét fog robbanni. Egy RÉMÁLOM volt! A legnagyobb félelmeim valóságá váltak. Azonnal felhívtam az orvosomat, és azt kiabáltam neki, hogy visszatért a betegségem, és hogy sokkal súlyosabb, mint előtte.

Már előre tudtam, hogy mit fog mondani: hogy szükség van néhány hónapra ahhoz, hogy meg tudja állapítani a pontos eredményeket, és hogy a bántalom néha súlyosabb, mieőtt megszűnik (ahogy már olvastam a fülzúgás megszüntetését célzó műtétekről szóló könyvekben), csak hogy itt nem egy gyógyulási folyamatról volt szó! Minden erőmmel megpróbáltam, hogy meggyőzzem az orvosomat, hogy egy ilyen erős hang nem jelenhet meg egy gyógyulási folyamatban, és hogy a legvalószínűbb, hogy a műtét sikertelen volt, de semmilyen érv nem hatott rá.

ÉS MINDEN EDDIGIEK ELLENÉRE ÚJRA A FÜLZÚGÁSBAN SZENVEDTEM!

Eltelt három lassú és fájdalmas hónap, és a negyedik hónapban a betegségem akutabbá vált, mint valaha. Elmentem az orvosomhoz, és ő formálisan és udvarasan bocsánatot kért, és azt mondta, hogy sajnálja, hogy a műtét nem sikerült, és hogy egyébbel már nem tud segíteni rajtam.

Kétségbeesésemben megvásároltam több könyvet a fülzúgás alternatív gyógyításáról, és elcsodálkoztam, hogy mindegyikben dietetikus tanácsokat és vitaminalapú és étrendkiegészítő alapú terápiák vannak. De ezek a megközelítések sem működtek. Tudom ezt, mert kipróbáltam mindet, és még mindig fülzúgásban szenvedtem.

MOST, 14 FÁJDALMAS ÉV UTÁN ÉS TÖBB EZER ÓRA MUNKA UTÁN SIKERÜLT TALÁLNOM EGY MEGOLDÁST A PROBLÉMÁMRA

Nem vagyok az az ember, aki könnyen feladja akkor, amikor valamit a fejébe vesz. Hogyha a több mint két tucat orvos, akikhez fordultam, nem tudott segíteni, akkor nem maradt más hátra, minthogy segítsek saját magamon. Lehet, hogy frusztráltságról volt szó, vagy lehet, hogy az életösztön vitt rá, hogy elinduljak az úton, de nagyon motivált voltam, hogy találjak egy kezelést.

Persze több hónappon keresztül olvastam, tanulmányoztam és kísérleteztem, megpróbálva megtalálni az optimális kezelési kombinációt, de végül sikerült, és attól a pillanattól megszüntette a zúgást a fülemben. Visszakaptam a saját életem feletti kontrollt, és remélem, hogy te is meg fogod tenni ugyanezt!

Több mint 14 év nehéz munka és részletes kutatás után, miután keresztülmentem néhány győzelmi pillanaton és egy hosszú tesztelési folyamaton, több tucat interjún és kísérleten, sikerült felfedeznem egy kezelést a fülzúgásra! Az összes igazságból és bizonyítékból, előítéletből és hazugságból… a fülzúgásom bántalmának puzzle-ja meg lett oldva. Több mint egy évembe került, hogy csiszoljak és finomítsak a felfedezésemen, és végre gyakorlatba ültettem saját magamon, sok elvárással és szenvedéllyel. Meglepődtem, mert néhány hét kezelés után…

A FÜLZÚGÁS MEGSZŰNT!

Jópár évembe és sok fáradságomba került az, hogy odajussak, ahol ma vagyok, hogy pontosan tudjam, mi működik és mi nem. Igen, kétségbeesett próbálkozásokat követően, számos felesleges kezelés és kúra után, csalódások és kínszenvedések után, egy egyszerű és holisztikus rendszer megnyitotta az utat egy fülzúgás mentes élet fele. Annyira boldog voltam, hogy láttam, hogy a fülzúgás és az egyéb velejáró tünetek (mint a halláskárosulás) megszűntek! Több év szenvedés után végre meggyógyultam a fülzúgásból.

Meglepő módon mindenki, aki kipróbálta ezt a módszert utánam, ugyanennek az eredménynek örvendhetett

Magamon kívűl sorstársaimon is kipróbáltam a rendszeremet, és ugyanazt a forradalmi sikert regisztráltam! Kevesebb mint átlag hét hét alatt azon 27 férfi és nő, akik részt vettek a kísérletemben, mindannyian véglegesen megszabadultak a fülzúgástól.

Ami még érdekesebb, az az, hogy működött mindegyik típusú fülzúgás esetében, és ennek mindegyik súlyossági szintje esetében – függetlenül a tesztelt férfiak és nők életkorától.

MINDENKI, AKI EZT A MÓDSZERT HASZNÁLTA, A KÖVETKEZŐ JÓTÉKONY HATÁSOKAT TAPASZTALTA:

 • A fülzúgás okozta feszültség, szorongás és kimerülés érzése megszűnt néhány nap alatt.
 • A szeretteikkal való személyes kapcsolatiak nagyon megjavultak, a munkahelyi termelékenységük úgyszintén
 • Boldogabbaknak, nyugodtabbaknak és energikusabbaknak érezték magukat.
 • Jelentős javulásokat tapasztaltak az egyéb egészségügyi problémáikban.
 • Felüdültebbeknek érezték magukat, és azt mondták, hogy fiatalabb és sugárzóbb a kinézetük.

Így hát kivettem egy kis szünetet, hogy megszerkesszem és finomítsak a rendszeren, hogy optimizáljam, és megbizonyosodjak arról, hogy hosszútávú és jelentős eredményeket fog nyújtani. És a legjobb hír az, hogy most neked is a rendelkezésedre áll!

„12 éven keresztül tűrtem ezt a kínzó hangot a fülemben!”

„Bizonyosan egy sokk volt számomra az, hogy 12 év után, mialatt ezt a kínzó hangot el kellett viselnem a fülemben, sikerült meggyógyulnom a fülzúgásból. Az orvosom kínosan érezte magát… Sőt mi több, most tele vagyok energiával és életkedvvel. Az egyéb egészségügyi problémim is megszűntek ennek a kezelésnek köszönhetően”.

Elolvastam vagy 7 könyvet a fülzúgásról és a kezeléséről, mielőtt elérkeztem a te könyvedhez, amely, el kell ismernem, az egyedüli volt, amit hasznosank találtam. Egy elég akut fülzúgásban szenvedtem, amely fejfájásokat és kisebb hallásvesztést is okozott a bal fülemben. Miután szigorúan betartottam a tanácsaidat – ami egyáltalán nem volt könnyű az elején – jótékony eredményekben részesültem olyan gyorsan, hogy arra ösztönzött, hogy elvégezzem a teljes kezelési módszert.

Bizonyosan egy sokk volt számomra az, hogy 12 év után, mialatt ezt a kínzó hangot el kellett viselnem a fülemben, sikerült meggyógyulnom a fülzúgásból. Az orvosom kínosan érezte magát… Sőt mi több, most tele vagyok energiával és életkedvvel. Az egyéb egészségügyi problémim is megszűntek ennek a kezelésnek köszönhetően.

Köszönöm a segítséget”

Anna, (Vesprem)

CSODÁLATOS FELFEDEZÉSEKET TETTEM!

Az első dolog, amit felfedeztem, az az, hogy majdnem mindenkit, aki ezzel a betegséggel kezeli magát, kifosztanak a gyógyszeripari cégek. A fülzúgást és a gyógyszeripart marketing vámpírok özönlik el, akik a te szenvedésedből gazdagodnak, és ezért egyáltalán nem sürgős nekik meggyógyítaniuk téged!

A második dolog, amit felfedeztem, az az, hogy majdnem mindenki hibázik abban, ahogyan kontroll alatt próbálja tartani és kezelni akarja a fülzúgást. Ez egy bizonyított tény, a módszerek, amelyeket valószínűleg éppen most próbálsz ki, hogy kezeld a betegségedet, hosszú távon többet ártanak, mint amit használnak.

KEZELED MAGAD A FÜLZÚGÁS ELLEN VAGY PEDIG SÚLYOSBÍTOD A BETEGSÉGEDET?

Hogyha ugyanazokat a végzetes hibákat követed el, mint a fülzúgásben szenvedő betegek nagy része, akkor lehet, hogy bár sikerül kontrollálnod a betegséget rövidtávon, de ez és az általános egészségi állapotod súlyosbodni fog hosszú távon.

A saját bőrömön jöttem rá erre, pontosabban megtudtam, hogy nincsenek csodaszerek vagy univerzális termékek amelyek kezeljék a betegséget. Hasztalanok a szorongás elleni gyógyszerek, kockázatos műtétek, speciális diéták, izomlazítók, vitaminok vagy természetes étrendkiegészítők, lehet bár egy ideiglenes pozitív hatásuk, de figyelmen kívül hagyják a betegség valódi okát, és a fülben levő zúgás nem fog megszűnni, sőt súlyosbodni fog az esetek többségében.

Sőt mi több, sok beteg szenved számos egyéb szövődményben, miután beszednek ki tudja milyen gyógyszereket vagy műtétnek vetik alá magukat, és mindez azért van, mert a hagyományos kezelések nem kezelik a problémát a gyökerénél.

Nem oldhatsz meg egy ilyen mély belső problémát olyan gyógyszereket és sebészeti beavatkozásokat alkalmazva, amelyek a fülzúgás tüneteit célozzák – nem csaphatod be a testedet – hanem együtt kell dolgoznod a testeddel, nem pedig ellene, megoldva a probléma eredetét!

FIGYELEM! A FÜLZÚGÁS NAGYON VESZÉLYESSÉ VÁLHAT, HA NEM KEZELED

A fülzúgás megjelenésének hagyományos okai mellett, mint amilyen a fül idegeinek, a fülkagylónak vagy csigának károsodása, vagy az üreg problémák mellett lehetséges az is, hogy a betegséget a fül egy súlyos fertőzése váltotta ki. Ugyanakkor vannak olyan fülzúgás esetek, amelyeket aneurizmák vagy agydaganatok váltanak ki. Ha nem sikerül helyes diagnózis fölállítani (a könyvben hozzáfárhetésed lesz egy nagyon hatékony diagnosztikai eszközhöz), és nem kezelik a fertőzést vagy az agyi bántalmat megfelelő időn belül, akkor a probléma nagyon elmérgesedhet.

Ahogy láthatod, a fülzúgás nem egy olyan bántalom, amelyet figyelmen kívül hagyhatsz, vagy amelyhez idővel hozzászokhatsz.

A FÜLZÚGÁS MEGSZÜNTETÉSÉRE VALÓ MŰTÉTEK NEM MINDEN ESETBEN MŰKÖDNEK, ÉS RONTHATSZ AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPAOTODON VAGY AKÁR VISSZAFORDÍTHATATLAN KÁROKAT OKOZHATSZ VELÜK A HALLÁSODBAN

A fülzúgás egy szisztematikus bántalom, amelyet számos fizikai, érzelmi (pszichológiai) és környezeti tényező vált ki. Serkenthetik ugyanakkor egyedi okok is, amelyek a beteg személy szervezetével kapcsolatosak. Ezért nem lehet soha meggyógyítani a fülzúgást csupán a vérkeringés izomlazítókkal való javításával, a hang “álcázásával” vagy a hallórendszeri ideg eltávolításával. Az egyedüli módszer, amely rendelkezésedre áll a fülzúgás meggyógyítására, az az a kiváltó okok helyes diagnosztizálása és kezelése egy többdimenziós holisztikus program révén. Ez az egyedüli módszer, hogy elérd a betegség megszüntetését és megelőzd a jövőbeli kiújulását.

Amikor rájöttem erre, és miután megtudtam, hogy mi történik tulajdonképpen a gyógyszeriparban a fülzúgás és egyéb betegségek kezelésének terén, elhatároztam, hogy kezdeményezek, és papírra vetem a dolgokat, és megpróbálok segíteni a többi betegen. Megpróbáltam minél több személy rendelkezésére bocsátani a könyvemet, amely leírja a kezelési rendszert, amelyet kifejlesztettem. A módszerem több ezer fülzúgásban szenvedő betegnek segített világszerte, hogy véglegesen megszabaduljanak az idegesítő hangtól, és hogy megszüntessék a betegséggel járó összes tünetet. Most neked is rendelkezésedre áll ez a módszer, egytelen csomagban:

EGY HOLISZTIKUS RENDSZER, AMELY MEG FOGJA TANÍTANI NEKED, HOGY HOGYAN GYÓGYÍTSD MEG A FÜLZÚGÁST (TINNITUST) GYORSAN ÉS VÉGLEGESEN. UGYANAKKOR ENNEK A MÓDSZERNEK A SEGÍTSÉGÉVEL JAVÍTANI FOGSZ A HALLÁSODON, ÚJRA EGYENSÚLYBA FOGOD HOZNI A TESTED, ÉS MEG FOGSZ SZABADULNI A FÜLZÚGÁSTÓL!

Az anyag, amit itt bemutatok neked, több, mintszáz oldalas, és minden információt tartalmaz, amelyre szükséged van, hogy gyakorlatba ültesd ezt az eddig titkolt természetes kezelést. Egy egyedi és erős technikákból álló rendszerről van szó, egy gyakorlati útmutatóról, amelynek alapját a 14 évi kísérletezés alatt összegyűjtött tapasztalat képezi. Ez a program tartalmazza mindazt az információt, amelyre csak szükséged lehet ahhoz, hogy véglegesen megszabadulj a fülzúgástól néhány hét alatt, tabletták, műtét és mellékhatások nélkül.


A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

9

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft.. Most 6 497 Ft


EGY TELJES ÚTMUTATÓ ÁLL ELŐTTED, AMI KÜLÖNBÖZIK BÁRMILYEN MÁS EDDIGI MEGOLDÁSTÓL, AMIRŐL HALLOTTÁL, MERT…

 • A rendszer illeszkedik a szervezet szükségleteihez. Minden személy teljesen különböző. Nincs két egyforma oka a fúlzúgás kialakulásának. Ezért az általam javasolt módszer segíteni fog abban, hogy a kezelési programot és a gyógyítási módszereket a saját egyedi esetedhez illeszd. Meg fogod tanulni, lépésről lépésre, hogy hogyan legyél a saját “tudósod” és hogy fedezd fel a tested, életmódod és környezeted finom tényezőit, amelyekre oda kellene figyelned.

 • A program interaktív: pontosan megmutatja, hogy hogyan győzd le a betegségedet mialatt alkalmazod. Pontosabban, ahogy elkezded a módszereket, már látni is fogod az eredményeket. Drámai, pozitív javulásokat fogsz észlelni, majdnem azonnal, ahogy elkezded a program technikáit alkalmazni. Ahogy haladsz előre, erősebben fogod érezni a módszer hatását, és a fülzúgás által okozott hangok intenzitása és erőssége csökkenni fognak.

 • A rendszer egy végleges megoldást képez, mert ez abban segít, hogy meggyógyítsd, és megelőzd a fülzúgás újbóli kialakulását a jövőben, és nem csak arra való, hogy “megszokd” a betegséget az életedben. Ne bízz azokban a megoldásokban, amelyek gyors gyógyírt ígérnek a fülzúgás ellen! Nincs csodaszer vagy univerzális megoldás erre a betegségre (vagy bármilyen más betegségre, ha már szóba került).

  A megoldás, amit én adok neked, egy intelligens, tudományos megközelítés, amely elsősorban segít kontroll alatt tartani a betegséget és – a betegség súlyosságától függően – néhány héten belül megszüntetni a hangokat, amelyeket hallasz. A program ugyanakkor megtanít arra, hogy hogyan kerüld el a betegség kiújulását.

 • Ez egy természetes és biztonságos megoldás. A módszer egy 100% természetes, biztonságos és erős utat nyújt a fülzúgás GYÖKERÉNEK végleges megszüntetésére. Nem egy kemikáliákra alapuló durva terápia ez, amelynek mellékhatásai lehetnek, s nem kell hozzá sebész sem, az én módszerem TERMÉSZETES módon szünteti meg a fülzúgást és gátolja meg a visszatérését

 • A módszer praktikus, egyáltalán nem megterhelő vagy nehéz. Némely, a fülzúgásra előírt kezelés nagyon megterhelő és nehéz, néha egyszerűen irreális. Az én könyvem – más könyvekkel ellentétben – praktikus, tanácsait könnyű beilleszteni a mostani életmódodba, nem lesz szükség arra, hogy miatta nagyon eltérj a napi rutinodtól, és nem is kell fogadalmakat tenned és kötelezettségeket vállalnod, hogy diétázol vagy abszurd időpontokat tarts be.

 • Könnyen megérthető és logikusan felépített. Ne aggódj amiatt, hogy nem tudsz sok mindent az ember anatómiájáról és nem ismered az orvosi szakkifejezéseket! Ezt a könyvet a hétköznapi embereknek írtam, akiknek általában nincsenek orvosi ismereteik. Egy könnyen megérthető és követhető, logikus, tömör és rendszerezett, hétköznapi nyelvezeten írtam.

 • A könyv rendszeresen aktualizálva és szerkesztve van. Ahogy minden nap tanultam valami újat a hosszú kutatásiam, teszteléseim és kísérletezéseim során, ugyanúgy még ma is kapok néha olyan visszajelzéseket a módszer használóitól, amelyeket a könyvbe felvenni érdemesnek tartok. Következésképpen a technikám tökéletesítésének állandó folyamatában vagyok. Természetesem ezek az aktualizálások, függetlenül attól, hogy mennyire komplexek, ingyenesen állnak a klienseim rendelkezésére.

KÉRETLEN ÜZENETEK AZ ELEKTRONIKUS POSTÁN KERESZTÜL, AMELYEKET VOLT FÜLZÚGÁSBAN SZENVEDŐ BETEGEKTŐL KAPTUNK:

TUDJ MEG ITT NÉHÁNYAT AZOK KÖZÜL A DOLGOK KÖZÜL, AMELYEKET MEG FOGSZ TANULNI, HA BEFEKTETSZ EBBE A PROGRAMBA:

 • A fülzúgás kezelésének hatékony rendszere 5 többdimenziós lépésből áll, és máris több ezer betegnek segített, hogy megszabaduljon a fülzúgástól. Sokszor már néhány kezelési nap után érződött a hatása, és teljesen megszüntetett minden típusú fülzúgást legkésőbb egy-két hónap alatt.
 • Fedezz fel MINDENT AMIT TUDNOD KELL a fülzúgásról, azt, hogy PONTOSAN mi okozza a hangot, amit hallasz. Vess egy pillantást közelebbről a legújabb kutatásokra a fülzúgás témakörében! Az eredmények meglepőek lehetnek számodra.
 • A nyolc legfontosbb élelmiszer a fülzúgás ellen, amelyeket rendszeresen kellene fogyasztanod.
 • Top 10 legkárosabb élelmiszer, amelyeket nem kellene fogyasztanod semmilyen körülmények között, ha fülzúgásban szenvedsz.
 • A sokkoló igazság a hagyományos kezelésekről és a hallóideg műtétekről, valamint a gyógyszerek csapdájáról, és hogyan szabadulhatsz meg végre mindezektől egy természetes megközelítés segítségével.
 • 1. TITOK: Fedezd fel a legfontosabb tényezőt, amelyet ha kiveszel az egyenletből, gyakorlatilag 85% esélyt kapsz arra, hogy megszabadulj a fülzúgástól (és amit majdnem minden fülzúgásos beteg gyakorol).
 • A legerősebb homeopata növény (amely gyorsan megfordíthatja a betegség fejlődését), amellyel kapcsolatban a gyógyszeripar reméli, hogy soha nem fogod megismerni!
 • Az a 100% természetes, titkos vitamin, melyet naponta kellene fogyasztanod, és amelynek drámai hatása lesz az állapotodra – akár néhány nap alatt
 • Minden fülzúgás elleni kezelés eredeti bűne, amelyet majdnem minden beteg elkövet, és így, ahelyett, hogy meggyógyítana a betegségtől, legyengíti és tönkreteszi a szervezet védekezőképességét, így veszélyzetetve az egészségedet. Ugyanakkor ez súlyosbítja a betegséget hosszútávon (a betegek 92%-a elköveti ezt a bűnt).
 • 4. TITOK: Fedezd fel a kapcsolatot az EGYIK hagyományos gyógyszer és a fülzúgás között, és hogy miért kell messze elkerülnöd, hogy megelőzd a betegség súlyosbodását és egyéb egészségügyi szövődményeket.
 • 7. TITOK: A fülzúgás és az érzelmi gondolkodás: fedezd fel a sokkoló tényeket az “érzelmi észlelére” vonatkozóan! A fülzúgás tulajdonképpen egy képzelődés? A válaszon meglepődhetsz!
 • Egy egyszerű teszt (kérdőív), amelyet kitölthetsz otthon, hogy pontosan megtudd a betegséged súlyosságát. (15 perc alatt meg is kapod a választ.)
 • Milyen közös személyiségi jellemzői vannak a fülzúgásban szenvedőknek? Tudd meg a meglepő részleteket a fülzúgásban szenvedő betegek által megosztott hasonlóságokról, és egy döntő következtetést, amely segíthet, hogy már most egy fülzúgás mentes élet fele orientálódj.
 • Egy sor apró életmódbeli változtatás fontossága a napi rutinban, és amelyek drasztikusan csökkenthetik a fülzúgás szintjét, akár már néhány napon belül.
 • 11. TITOK: Fedezd fel, hogy hogyan diagnosztizálhatod a fülzúgást egy svájci óra pontosságával, egy többdimenziós megközelítést alkalmazva, amely ugyanakkor segíteni fog, hogy kizárj egyéb kockázatos lehetőségeket.
 • Hogyha válaszolsz a tudományos megalapozottságú kérdőívre, amely a könyvben található, akkor gyorsan meg fogod tudni, hogy milyenek a stressz, pánik, szorongás és depresszió szintjeid, milyen hatással vannak a bántalmadra, és mit kell tenned, hogy megszüntesd ezeket a tüneteket az életedben, VÉGLEGESEN.
 • Néhány a leghatékonyabb, de kevéssé ismert fülzúgás elleni kiegészítőkről, amelyekről SENKI nem tud… amiket 14 év kutatás alatt gyűjtöttem össze.
 • A teljes és őszinte válasz arra a kérdésre, hogy “MIÉRT van fülzúgásod, és melyek a KRITIKUS okai az általad hallott hang megjelenésének, de arra is, hogy miért tűnik úgy, hogy egyes emberek egyre jobban szenvednek a fülzúgásban – és hogyan állítsd meg a betegség fejlődését.
 • A hihetetlen kapcsolat a fizikai aktivitás és a fülzúgás között, és miért, mikor, hol és hogyan kezdheted el a testgyakorlatokat, hogy megszabadulj a bántalomtól!
 • A két légzési stratégia, amelyek jelentősen segíteni fogják a testedet, hogy meggyógyítsa magát, és hogy felvegye a harcot a fülzúgás ellen.
 • Miért nem fog soha meggyógyítani a fülzúgástól egyetlen speciális diéta, méregtelenítő program vagy egyéb ilyen megközelítés sem.
 • 18. TITOK: FIGYELEM! Egy hagyományos összetevőnek, nagyon valósznű, hogy megtalálható nálad is otthon, megvan az a hatása, hogy súlyosbítja a fülzúgást. Hogyha nem szabadulsz meg tőle, akkor soha nem fogsz megszabadulni a fülzúgástól sem.
 • Elmés módszer, hogy felhasználd az elméd hatalmát és a mentális képességeidet arra, hogy kicselezd a fúlzúgás egyik fő okát. Ez a technika erősen csökkentheti a hangokat, amiket hallasz.
 • 27. TITOK: Ez a technika “a legjobbnak” volt megszavazva, mivel izolálja a fülzúgás okozta fájdalom megjelenésének fő okát, és MEGELŐZI a kiújulását.
 • Miért nem fogod megtudni soha a teljes igazságot a gyógyszerekről, kockázatos sebészeti beavatkzoásokról szinte egyetlen orvostól sem (Még ha ők el is akarnák mondani neked, tudd meg az okot, ami miatt nagyon valószínű, hogy NEM TUDJÁK megmondani neked)
 • Az immunrendszered optimalizálásának fontossága. Fedezd fel, hogy hogyan kezdheted el, hogy sokkal egészségesebbnek érezd magad, és hogy megvédd magad a fülzúgástól véglegesen a természetes imunrendszered egyszerű megerősítése révén
 • Ez a “majdnem csoda” kombináció, amely három gyógynövényből áll, miért fogja megerősíteni a szervezeted immunrendszerét és a képességedet, hogy megtisztítsd magad a méreganyagoktól (ami szükséges a fülzúgás megszüntetéséhez)
 • Hogyan előzd meg a betegség kiújulását, a fülfertőzéseket, az üreg fertőzéseket és egyes allergiákat – és hogyan állnak kapcsolatban egymással mindezek. Hogyan cselezd ki a fülzúgás megjelenésének fő okát, a belső szerveidet optimális állapotban megőrizve, és hogyan szüntesd meg véglegesen a felsorolt bántalmakat.
 • A fülzúgás miért egy FIGYELMEZTETÉS, hogy valami nem működik megfelelően a testedben és egyes esetekben miért lehet akár egy figyelmezetés a súlyosabb betegségekre, és mit tanulhatsz a fülzúgástól, és mit tehetsz ezen a téren.
 • Egyszerű, olcsó és nagyon hatékony módszer a szervezet megerősítésére, meggyógyítására és immunizálására, amelynek gyors és hatékony következményei és hatásai vannak a fülzúgás kezelésében.
 • A legerősebb és legvitatottabb módszer, amely a hipnózist használja, és milyen hatása lehet a fülzúgásra. (Ez a fontos lépés, önmagában is csodákat tett már a fülzúgásban szenvedők körében, gyorsabban, mint ahogy valaki elképzelte).
 • Az igazság a homeopata gyógymódokról és a jógáról, mint fülzúgás elleni kezelésekről. Lehet a jóga, egy EGYEDI homeopata gyógyír (kombináció révén) a válasz a kínzó hangra, amit hallasz?
 • A létfontosságú kapcsolat az alváshiány, a stressz, a szorongás és a fülzúgás között, és pontosabban, mit kellene tenned, hogy kontrolláld és teljesen megszüntesd ezeket a bántalmakat az életedben.
 • A megdöbbentő kapcsolat egy egyensúlyzavarban levő szervezet és a fülzúgás között, és mit tehetsz, hogy gyorsan visszanyerd az egyensúlyodat./li>
 • És sok, sok egyéb
Hidd el nekem, ez csak a jéghegy csúcsa! A könyv, amelyet most bemutatok neked, sokkal több, mint egy egyszerű dokumentáló anyag – ez egy teljes holisztikus rendszer egy biztonságos támadási tervhez a fülzúgás ellen.

MIT TEHET EZ A KÖNYV ÉRTED:

Az általam megalkotott könyv azt a belső problémát célozza, amely a fülzúgást okozza, és azt véglegesen megoldja. Megközelítve az összes tényezőt, amely hozzájárul a fülzúgás kialakulásához, ezen holisztikus és többdimenziós megközelítés révén, biztosítod a betegség végleges felszámolását, és végre képes leszel a következőkre:
 • Megszünteted a fül zúgását, búgását és csengését, amelyet hallassz – biztonságosan és véglegesen, anélkül, hogy mellékhatásokban lenne részed, amelyeket a gyógyszerek vagy a műtét okoznak.
 • Szüntesd meg azonnal a fülzúgás okozta tüneteket, mint: szédülés, fül fájdalom, telítettség érzés, fejfájás és egyebek, amelyek a betegséggel együtt jelennek meg.
 • Szüntesd meg alig néhány nap alatt a feszültséget, a szorongást, a zaklatottságot és a kimerültséget, amiket a fülzúgás okoz.
 • Érezd magad vidámabbnak, nyugodtabbnak és relaxáltabbnak.
 • Érezd magad könnyebbnek, egészségesebbnek, fiatalabbnak és energikusabbnak.
 • Örülj egy tisztább elmének, legyél lelkesebb és legyen több életerőd…

MIT TARTALMAZ A KÖNYV: “A FÜLZÚGÁS TERMÉSZETES TERÁPIÁJA”?

Ez csak néhány az ebben a könyvben tárgyalt témák közül:

Vindecare tinitus

FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY MI A BETEGSÉG OKA, TÍPUSA VAGY SÚLYOSSÁGA, ELKEZDHETED ENNEK AZ ERŐS KEZELÉSI RENDSZERNEK A GYAKORLATBA ÜLTETÉSÉT MÁR MOST, HOGY AZONNALI MEGKÖNNYEBBÜLÉST KAPJ, ÉS HOGY VÉGLEGESEN MEGSZABADULJ A FÜLZÚGÁSTÓL

A könyvben leírt rendszer működik, függetlenül az okoktól, amelyek a fülzúgást okozzák. A bemutatott elvek nagyjából ugyanazok. Ezekről az elvekről bebizonyosodott, hogy hatékonyak, és kiváló eredményeik voltak, életkortól, nemtől vagy életmódtól függetlenül.

A rendszer tesztelve volt, hogy működjön a te esetedben is, és egy sor alapvonalat tartalmaz, hogy segítsenek személyreszabni a módszereket a személyes vagy egyedi szükségleteidnek megfelelően. Ezek az elvek világszerte több ezer betegen voltak kipróbálva, és az esetek túlnyomó többségében működtek, majdnem tökéletesnek mondható.

Függetlenül a betegséged jellemzőjétől, ha már nem fogod ugyanazokat a hibákat elkövetni a fülzúgás kezelésében, azokat a hibákat, amelyek folyamatosan fékeztek téged, és elkezded alkalmazni az itt leírt technikákat, képes leszel, szószerint, arra, hogy megszabadulj a fülzúgástól. Meg lesz a képességed, hogy elérd ezt.

A RENDSZER HATÉKONYNAK BIZONYULT A KÖVETKEZŐ ESETEK MINDEGYIKÉNÉL:

 • Tonális fülzúgás
 • Pulzáló fülzúgás
 • Muszkuláris fülzúgás
 • Vaszkuláris fülzúgás
 • Fülzúgás a külső fülben, középfülben, belsőfülben
 • Fülzúgás idegi szinten
 • Hangok, mint zúgás, búgás, susogás, csengés, csörgés, pulzálás, sípolás
 • Meniere szindróma által okozott fülzúgás
 • Objektív vagy szubjektív fülzúgás

MEGRENDELVE A TERMÉKET MEGKAPOD INGYEN, BÓNUSZKÉNT: A “40 módszer a pihentető alváshoz” CÍMŰ KÖNYVET

1 500 Ft INGYEN !

A könyv számos hatékony és egyszerű módszert ír le, de amelyeknek kiváló hatásaik vannak: egy igazán nyugodt alvás !

 • Tanulj meg felkelni ugyanabban az órában minden reggel egy relaxáló ritmus érdekében
 • Tudd meg, hogy milyen fontos a táplálkozás a nyugtató alváshoz
 • Használd ki a délutáni sziesztázást a minél pihentetőbb alvás érdekében
 • Tudd meg, hogy milyen hatékony lehet két ébresztő a pihentető alváshoz

És ez nem minden! Még megkapja a “Szabadulj meg a stressztől és a szorongástól!” c.könyvet is!

1 500 Ft INGYEN!

Szabadulj meg a mindennapi stressztől a könyvben található praktikus ötletek segítségével! Ha elolvasod ezt az anyagot, megtudod:

 • Hogyan tartsd féken az olyan magatartásformákat, amelyek fenntartják a stressz állapotát
 • Hogyan szabadulj meg a pánikrohamoktól
 • Milyen gyors módszerek léteznek a stressz leküzdésére

És megkapja “Titkok egy egészséges életért” c. könyvet is!

1 500 Ft INGYEN!

Fedezd fel azokat a mozgatóerőket, amelyek segítenek kontroll alatt tartani magad, és abban, hogy megtedd a megfelelő intézkedéseket az egészséges élet érdekében. Ebből a könyvből 25 titkot tudhatsz meg, ezek között azt:

 • Hogyan kezeld a stresszt, a dühöt és milyen mennyiségű sót használj, hogy csökkenteni tudd a vérnyomásod
 • Milyen jótékony hatása van az bio-élelmiszereknek az egészségre
 • Hogyan őrizd meg egészségedet, ha már nem áll sok idő a rendelkezésedre

Teljes körű garancia 30 nap alatt!
Biztosan

A könyvet úgy írtam meg, hogy nagyon könnyű legyen elolvasni és megérteni. Azért, hogy biztos legyek benne, minden okod megvan rá, hogy megvedd most, és el is kezdd olvasni, vállalom a teljes kockázatot, ezért teljes garanciát biztosítok!

Ha a mai nap folyamán megrendeled a könyvet, 30 napod van rá, hogy elolvasd, és alkalmazd az anyagban foglalt tanácsokat. Epekedve várom, hogy a bemutatott módszerek olvasásra és alkalmazásra kerüljenek, hogy minél rövidebb idő alatt visszanyerd az egészséged! Érezned kell, hogy ezáltal sokkal értékesebb információt nyerhetsz, mint amennyit befektettél!

Ha az eredményekkel nem vagy elégedett, kérj pénzvisszatérítést, és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárat.


A következő 100 példány jelentős árleszállítással kapható, ami azt jelenti, hogy most a következő áron rendelheted meg:

Csupán ennyibe kerül:

11 500 Ft

6 497 Ft

Rendelkezésre álló kedvezményes példányok száma:

100

9

Az utolsó vásárlás a következő időpontban történt:

Kedvezmény nélküli ár: 11 500 Ft.. Most 6 497 Ft


AZ ÉLET TÚL RÖVID AHHOZ, HOGY MEGPRÓBÁLD KIKÍSÉRLETEZNI A SAJÁT MÓDSZEREIDET. SIKERÜLHET, MINT AHOGY NEKEM IS SIKERÜLT, DE RÁMEHET 14 ÉVED, MINT AHOGY NEKEM IS RÁMENT. INKÁBB VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST, ITT VAN KÉSZEN, CSAK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KÖVETNED KELL AZ UTASÍTÁSOKAT!

Miért mennél keresztül több évnyi tesztelésen és számos zsákutcán, amikor elolvashatod ezt a könyvet, és lépésről lépésre követheted ezt az útmutatót, amely bevált technikákat ír le a fülzúgás ellen? 14 évembe telt, hogy ezeket kikristályosítsam! Gyakorlatba ültetve “a legjobban érintett személy titkait”, létrehoztam ezt a könyvet, hogy te hamarabb meggyógyulhass.

Gyakorlatilag nem csak a fülzúgástól, hanem a több éves kutatástól is megszabadítalak! Arról nem is beszélve, hogy nem fogsz további súlyos tízezreket költeni olyan kezelésekre, amelyekről utóbb kiderül, hogy nem működnek. És még ha el is vagy szánva a spanyol viasz újbóli kifejlesztésére… az átlagos képességű és műveltségű emberek nem is biztos, hogy valaha is felfedezik azokat a módszereket, amelyeket én itt leírok!

A pszichológusok szerint a legbiztosabb és a leggyorsabb módszer arra, hogy elérj egy célt, az, hogy felhasználj egy olyan személy által bemutatott modellt, akinek már vannak sikerei azon a szakterületen, amelyben te is sikeres akarsz lenni. Ezen rendszer révén gyakorlatilag megvan a lehetőséged, hogy nem egy, hanem több ezer ember példáját kövesd, akik olyanok, mint te, és fülzúgásban szenvedtek, de sikerült megszabadulniuk véglegesen a betegségtől, pontosan követve az ebben a könyvben leírt technikákat és módszereket. Most mindannyian nyugodtabb életnek örvendhetnek, problémák nélkül.

Neked is egy fülzúgásmentes életet kellene élned: ez egy veledszületett jog. Miért választanád a nehezebb utat? Vedd az irányítást a saját kezeidbe, és szabadulj meg ettől a betegségtől MOST, az ebben a könyvben leírt rendszert használva.

A mi módszerünk

Ne csinálj semmit

Műtét

Ár

6 497 forint

Semmit, egyenlőre

3,000 – 9,000 Euro

Visszatérítési garancia

100% pénzvisszafizetés 30 nap alatt

Valószínűleg nem leszel megelégedve

Nincs pénzvisszafizetés

Kockázatok és szövődmények

Előfordulhat izomláz a gyakorlatok következtében (nagyon ritkán)

Nincsenek szövődmények, de nem is fordul semmi jóra

Fájdalom, kórházba kerülés, fertőzés, szövédmények az altatás és a gyógyszerek következtében, műhiba

Könnyedség

Gyorsan megkapod gyorsfutár által

Ugyanolyan, mint eddig

Nagyon fájdalmas

A kezelés hatékonysága

Nagyon hatékony. A zaj megszűnik

Semmit nem fogsz jóra fordítani.

Hatékony, de nagy költségekkel

Egyéb hasznok

Egy egészségesebb életre nevellek

Megtakarítasz néhány forintot, valószínűleg

Meglátogatnak a rég nem látott barátok, a kórházban főznek rád és ingyen tévézel

Mit választasz?

Vásárold meg a könyvet

A gyógyszereket választom

Kés alá kerülök

TÖBB, MINT 5000 EMBER RENDELTE MEG AZ UTÓBBI ÉVBEN MAGYARORSZÁGON !

Több mint 5000 magyar használta sikeresen ebben az évben ezt a programot!

Feltüntettük Magyarország térképén a vásárlókat, alább láthatod. Sajnos nem tudtuk feltüntetni a nemzetközieket is, mert túl nagy lett volna a térkép. Ahogy láthatod, ez a térkép csak egy részét illusztrálja azoknak, akik kipróbálták a programot. Összesen 217.000 személy próbálta ki 163 országból, ezen szöveg megírásának pillanatáig. Sőt mi több, a program visszatérítési kérésének aránya hihetetlenül kicsi: a megrendelők 98,2%-a elégedett a termékkel, csupán 1,8% kérte a pénzvisszafizetést. Ez az elégedettségi arány bizonyítja, hogy ha információkat kérsz erről a programról, akkor majdnem biztos, hogy lesznek eredményeid… Egyszerűen!

 

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE FOGLAK VEZETNI, ÉS MEG FOGOK TANÍTANI NEKED HATÉKONYAKNAK BIZONYULT STRATÉGIÁKAT ÉS TITKOKAT, AMELYEK LEHETŐVÉ TETTÉK SZÁMOMRA, HOGY MEGGYÓGYULJAK ÉS TÁVOL TARTSAM A BETEGSÉGET AZ UTÓBBI 7 ÉVBEN!

A termék, amelyet eléd tárok, nem holmi ködös elméletekből áll, amelyeket valami hóbortos könyvmoly szerkesztett össze, aki egész életét a saját kis zárt világában töltötte és soha sem szenvedett ebben a betegségben. Saját magamnak készítettem ezt a rendszert, és még most is követem. A saját orvosom és a saját páciensem vagyok.

Keresztülmentem minden fájdalmon és a kellemetlenségen, amit az a jól ismert kínzó hang okoz, stresszes voltam, kiábrándult és frusztrált, ezek együtt járnak a fülzúgással. Tudom, hogy most gyógyszereket és vitaminokat szedsz, anélkül, hogy túl sok nyugalomban lenne részed. Az egyik ilyen kezelés végül súlyosbítani fogja az egészségi állapotodat. Valószínűleg ki fogsz próbálni valamilyen izomlazítókat és antidepresszánsokat is, de az eredmények ugyanazok lesznek. A legjobb esetben egy ideig még elodázhatod velük a műtétet.

Ne érezd magad elhagyatottnak ezért – nem vagy az egyedüli ebben a helyzetben. Én is átéltem, és vannak még több ezren, akik még nem hallottak az általam kifejlesztett kezelésről. Én magam a saját hibáimból tanultam, lassan és fájdalmasan. Elkövettem az összes lehetséges hibát, megvásároltam az összes hibás terméket, és megbíztam mindenkiben, akiben nem kellett volna megbíznom.

Nem akarom, hogy veled is ugyanez történjen. Azt akarom, hogy mindjárt az igazságot tudd meg a fülzúgásról és a végleges kikezeléséről. Megérdemled ezt. Ezért írtam meg a könyvet.

Ebben a könyvben felfedem előtted az összes titkot, amelyeket felfedeztem az évek során. Egy egyszerű, lépésről lépésre vezető kezelési útmutatót alkottam belőlük, amelyik, hogyha gyakorlatba ülteted, könnyíteni fog az állapotodon, és nagyon gyorsan csökkenteni fogja a hallott hangok szintjét. Meg fogja szüntetni a fülzúgást helyesen diagnosztizálva a bántalmat, és megtámadva a probléma gyökerét.

Az én informatív könyvem kézen fogva vezet, és egy egyszerű nyelvezetben mutatja meg mindazt, mit kell megtenned azért, hogy véglegesen megszabadulj a fülzúgástól. Az évek során teszteltem és tökéletesítettem a program mindegyik elemét, a lehető legegyszerűbben írok, hogy mindenki megérthesse, de ennek ellenére módszerem nagyon hatékonyan mindegyik típusú fülzúgás kezelésére, a legrövidebb idő alatt.

ÉS MÉG VALAMI

Ez a segítség gyakorlatilag megfizethetetlen. Érezni fogod a teljes kezelés alatt, hogy van valaki melletted áll, és nem egyedül küszködsz a problémáddal. Ennek az ingyenes és korlátlan támogatásnak a révén, amely e-mailen keresztül történik, megbizonyosodhatsz arról, hogy mindig a jó úton haladsz. Bátorítani foglak, megválaszolom a kérdéseidet, és… el fogod tudni végezni a programot hatékonyabban, és konkrét eredményeket fogsz kapni.

RENDELD MEG MOST!

Nincs szükség többre. Ahogy letöltötted a könyvet, el is olvashatod betűről betűre, majd megnyithatod a frontot a betegség ellen. Ezek a lépésről lépésre vezető útmutatók könnyen megérthető stílusban vannak megírva, így kezdheted bármikor.

Az eredmények nem fognak késni. Napról napra a hang egyre halkabban fog hallatszani, amíg végül újra kitűnően fogod magad érezni, és a szervezeted újra egyensúlyban lesz. Néhány hét múlva a fülzúgás és az összes általa okozott tünet meg fog szűnni, és te csodálatosan fogod magad érezni, és a barátaid és ismerőseid újra a régi barátjukat fogják látni benned!

Sőt mi több, tudni fogod, hogy a szakasz, amelybe eljutottál, ez a megszabadulás a fülzúgástól végleges!

Nézz mindent a következőképpen: A befektetésed ebbe programba csak egy csepp a vederbe, ahhoz képest, amit máris elköltöttél, avagy nélküle el fogsz még költeni haszontalan tablettákra vagy műtétre. És akkor még a fájdalomdíjadat hozzá sem számoltuk…

ITT MEGTALÁLTAD, AMIT KELLETT!

Hogyha eleged van az úgynevezett VILLÁMGYORS megoldásokból és CSODA tablettákból, amelyekben újra meg újra csalódtál mostanáig, és hajlandó vagy végre a helyes utat választani, akkor jó helyre érkeztél. Ez a leghatékonyabb megoldás, amit találni fogsz, amikor a fülzúgásról van szó. Mindig ezt kerested, ha nem is tudtad.

Képzeld el, hogy 4-5 héten belül… Még mindig fülzúgásban szenvedsz? Még mindig állandóan elvonja a figyelmedet és zavar a füledben levő hang? Még mindig szédülésben és halláskárosodásban szenvedsz? Még mindig zaklatottnak, idegesnek, szorongónak érzed magad, a fülzúgás miatt? Még mindig fülzúgás elleni gyógyszereket szedsz, amelyek nem segítenek?

Vagy…

Egy fülzúgás nélküli, aktív életet élsz, plusz hangok nélkül a füledben és az agyadban, egy üdítő és minőségi alvásnak örvendve. Több energiád lesz, egészségesebb leszel, kevesebb gátlással fogsz élni, fáradtság vagy állandó kimerültség nélkül…

A választás a tiéd!

Hogyha érdekel, akár csak egy kicsit, az, hogy megtudd az igazságot a fülzúgásból való végleges megszabadulásról, akkor el kell olvasnod ezt a könyvet. Sajnos a fülzúgásban (tinnitusban) szenvedők 95%-a továbbra is egy mesét, egy illúziót, egy csoda tablettát fog keresni, amely segít nekik, hogy nyugodtan alhassanak. De azt hiszem, hogy nem olvastad volna el idáig ezeket a sorokat, ha nem lennél elszánva arra, hogy kilépj a vesztesek tömegéből.

Hogyha azok közé az elszánt személyek közé tartozol, akik elég motiváltak arra, hogy kipróbáljanak egy reális és tisztességes megoldást a fülzúgás ellen, ha egy vagy az 5%-ból, aki hajlandó megtenni mindent, amit kell, hogy megszabaduljon a betegségtől, akkor rendeld meg a könyvet most.

Őszintén

Lucas Petersen,

Orvosi kutató, egészségügyi tanácsadó, táplálkozási szakértő és ennek a könyvnek a szerzője

U.i.:

Ha van valamilyen kérdésed, amire választ szeretnél kapni, még mielőtt megrendelnéd, írj a feltüntetett email címre! A könyvem már 163 ország 217.000 betegénél bevált, és soknak közülük volt kérdése, mielőtt megvásárolta. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elszalasztod ezt a lehetőséget az oktalan gyanakvás miatt! Hogyha vannak fenntartásaid, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, és gyere, győződj meg magad. Nagyon szívesen beszélgetnék veled. Én biztos vagyok benne, hogy a programom rajtad is segíthetne.

U.i.2.:

Jegyezd meg, hogyha megrendeled ezt a könyvet, akkor meg fogod kapni a SPECIÁLIS CSOMAGOT plusz a három INGYEN bónusz könyvet, de nem ígérhetem meg neked, hogy az ajánlat sokáig érvényes lesz. Így hát kérlek lépj most, és használd ki az előnyödet és ezt a ritka lehetőséget. Még egyszer mondom: meglehet, hogy ha két nap múlva visszatérsz, ez az ajánlat már nem lesz érvényes. Vásárold meg ma, és takaríts meg!

U.i.3.:

Engedd meg, hogy adjak még egy okot, amiért még ma meg kellene vásárolnod ezt a programot:

Megadja neked az összes titkot, amelyet tudnod kéne ahhoz, hgy megszüntess gyakorlatilag bármiféle fülzúgást 4-8 héten belül. Ezekhez az információkhoz nem juthatsz hozzá máshonnan. Miért vesztegess órákat olyan információkat keresésére, amelyek lehet, hogy nem megbízhatóak, amikor itt és most rendszerezve és kipróbálva a rendelkezésedre áll minden, amit tudnod kell erről a témáról – és amikor azt mondom, hogy MINDEN, akkor tényleg MINDENRE gondolok – egyetlen könyvben, amely könnyen hozzáférhető, könnyen olvasható, és könnyen megvásárolható.

 

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.