Ginkgo Biloba
Tonic cerebral
100 Lei
acum-doar
59 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
1 Cutii de ginkgo Biloba cu 60 comprimate fiecare
 • GINKGO BILOBA este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulaţiei cerebrale şi eficientizarea randamentului intelectual.
 • Creierul şi funcţiile sale: Creierul este principalul coordonator şi centru de comandă al organismului, fiind alcătuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrală integrează funcţiile cognitive, prin intermediul cărora omul cunoaşte realitatea, acestea incluzând: atenţia, memoria, gândirea şi învăţarea. Informaţiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potenţialului electric de membrană, fiind reţinute temporar sub formă de activitate electrică; în funcţie de intensitate informaţia putând fi ”impregnată” pe o durată mai lungă sau mai scurtă de timp. Produsul conţine un amestec de plante cu acţiune stimulentă a circulaţiei cerebrale şi stimulentă mentală care corectează simptomele ce apar în cursul procesului de îmbătrânire fiziologică şi/sau patologică (lipsa de atenţie, slăbirea memoriei, a concentrării mentale, scăderea ratei circulaţiei cerebrale), fiind de asemenea recomandat şi în afecţiuni vasculare şi tulburări neurosenzitive care pot apare la orice vârstă.
 • Contribuie la – normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice – funcţionarea normală a sistemului nervos, prin: – normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical, – normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular) – armonizarea stării psiho-emoţionale, – funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare – eficientizarea randamentului intelectual – reducerea stării de oboseală psihică şi mentală – funcţionarea normală a auzului – menţinerea echilibrului în condiţii optime.
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Sau următoarele variante economice:
Pachet 120 zile
4 cutii
150 Lei
acum-doar
99 Lei

Preţ pe unitate: 24 lei

Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Pachet 240 zile
8 cutii
300 Lei
acum-doar
149 Lei

Preţ pe unitate: 18 lei

Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Tratează Depresia prin 416 abordări testate
160 Lei
acum-doar
89 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
Cartea Trateaza Depresia prin 416 abordări testate
+ onus: Super alimente pentru o sanatate super!
+ Bonus: Scapa de stresul si anxietatea din viata ta
+ Bonus: Secrete pentru cresterea increderii in sine
 • Înlatura stresul care îti consuma energie si nervi degeaba, atentând la sanatatea, forta si eficienta ta acasa si la munca. Învata secretele muncii calme, cu încredere si placute.
 • Vei opri stresul care îti afecteaza relatiile. Recâstiga acel raport sanatos si firesc cu partenerul de viata, cu rudele si prietenii tai.
 • Cel mai important: Înlatura starea de stres care te face tot timpul sa fi grabit, presat, frustrat, tensionat zi de zi. Îti vei elibera anxietatea în doar câteva minute de acum încolo.
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Alimente si Remedii Naturiste impotriva cancerului
160 Lei
acum-doar
87 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
1Carte: Alimente si Remedii naturiste impotriva cancerului
1 Bonus: Super alimente pentru o sanatate super!
1 Bonus: Sanatatea face si Livrari la Domiciliu
1 Bonus: 101 de metode pentru Mentinerea Tineretii
Pur si simplu unii oameni par sa fie imuni la cancer. Este si cazul unor oameni din Nordul Indiei
Descopera secretul lor citind aceasta carte.
 • Cea mai bună modalitate pentru a scăpa de celulele canceroase dizolvându-le pur și simplu (pagina 132)
 • Chimoterapist suferind de cancer, spunându-le colegilor săi: „Faceți ce vreți dar nu vreau chimoterapie!” (pagina 71)
 • Doctorul personal al fostului președinte american John F. Kennedy și-a vindecat propriul cancer cu un tratament natural pe care îl poți pregăti și tu acasă. Care este acest tratament și cum să îl prepari (Paginile 136-138)
 • Doctorul care a adoptat medicina alternativă și are 93% rată de vindecare, la cei 32.507 pacienți ai săi! Acest lucru „bate” urât de tot statisticile medicinei convenționale care are o rată de succes de 2% (pagina 242)
 • Substanța minerală care afectează procesul de dezvoltare al celulelor canceroase, înflămânzindu-le până la moarte. Este ieftin și ușor de procurat! Fără efecte secundare (pagina 327)
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit
Cum să îţi micşorezi colesterolul în 26 de zile natural, sigur şi uşor
160 Lei
acum-doar
89 Lei
(primeşti şi transport gratuit!)
Pachetul cuprinde:
Cartea “Cum sa iti micsorezi colesterolul in 26 de zile natural, sigur si usor”
+ Bonus: Ghid Practic pentru o Alimentatie Sanatoasa
+ Bonus: Scapa de Stresul si Anxietatea din Viata Ta
+ Bonus: Secrete pentru o Viata Sanatoasa
 • Cartea “Cum sa iti micsorezi colesterolul in 26 de zile natural, sigur si usor” prezinta o serie de remedii naturale pentru a micsora colesterolul prin metode naturiste intr-o maniera simpla si usor de pus in practica. Singurul program pentru scaderea nivelului colesterolului 100% sigur, natural si usor de urmat care garanteaza rezultate în 30 de zile sau banii înapoi –fara efecte secundare, fara medicamente, si fara riscuri!
 • Afli adevarul despre medicamentele prescrise, efectele secundare ale acestora, precum si trucuri pentru a iti imbunatati sanatatea si calitatea vietii
Reducere aplicată
Garanţie satisfacţie 30 zile
Transport gratuit

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.