ATENȚIE! Dacă tu sau cineva apropiat suferă de Tinitus (Acufenă), atunci acestea sunt cele mai importante rânduri pe care le vei citi vreodată…

Un fost suferind de acufenă dezvăluie singurul sistem holistic existent care îți va permite să scapi definitiv de zgomotul din urechi în 2 luni. Dacă pui în aplicare această metodă unică, despre care prea puțină lume știe, îți vei redobândi echilibrul interior și vei scăpa de probleme, parcurgând doar cinci pași.

Vei învăța cum să:

 • Scapi de această problemă în 30 – 60 de zile
 • Simți o eliberare importantă în mai puțin de 7 zile!
 • Alungi simtomele bolii, cum ar fi ușoara deteriorare a auzului, pulsații, țiuit și le vei ține departe de tine definitiv.
 • Îți reîncarci bateriile și te vei revigora, îmbunătățindu-ți dramatic, calitatea vieții. GARANTAT!

Descoperă cum te poti vindeca de o formă acută de Tinitus cronic:

 • Fără să apelezi la medicamente
 • Fără terapii auditive și tratamente psihiatrice
 • Fără intervenții chirurgicale riscante
 • Indifferent dacă e vorba de forme Subiective, Obiective, Intermintente sau Continue de Tinitus
 • Mai rapid decât ți-ai închipui vreodată.

Materialul este scris de un autor – Specialist în nutriție, Consultant în domeniul Sănătății, Cercetător Medical și autorul unor cărți de succes.

Dragul meu/ Draga mea

Dacă suferi de Tinitus ești pe cale să descoperi cel mai potent sistem de tratare a bolii, cunoscut vreodată. Conține aceeași metodă pe care mii de bărbați și femei din lume, aflați în situația în care ești tu acum, au pus-o în aplicare și s-au tratat definintiv de țiuitul din urechi.

pic-08

Numele meu este Lucas Petersen și pe parcursul ultimilor 14 ani, printr-un lung process de testare, experimentare și dezvoltare, am reușit să reez un system dovedit clinic, sigur, care are la bază peste 45.000 de ore de cercetare medicală intensă pentru eliminarea definitivă a tinnitus-ului. Este vorba de un sistem de tratare extreme de rar, foarte puțin cunoscut.

Dacă suferi de vreuna dintre simptomele enumerate mai jos poți fi liniștit că te voi ajuta să inversezi și ulterior să elimini aceste probleme și afecțiuni din viața ta. Tot ce trebuie să faci este să urmezi o cale simplă, alcătuită dintr-un set de câțiva pași și tratamente holistice.

Suferi de vreuna dintre următoarele simptome emoționale sau fizice?

 • Țiuit continuu sau intermitent în urechi (indiferent de nivel sau severitate)?
 • Bâzâit, hâsâit, bipăit, clicăit, pulsat, fluierat continue sau intermitente în urechi?
 • Un foarte puternic sunet în urechi, a cărei proveniență nu o recunoști?
 • Pierdere minoră sau moderată a auzului?
 • Afecțiunea lui Meniere?
 • Durere la nivelul urechii sau senzația că ai avea o ureche plină cu ceva?
 • Ești obsedat de afecțiunea de care suferi?
 • Ai o stare de anxietate, tensiune, agitație sau epuizare din cauza problemei la urechi?
 • Cheltui o sumedenie de bani pe medicamente și pastile care nu au niciun efect?
 • Vrei să te tratezi de Tinitus dar nu știi care tratament este cel mai potrivit, din cauza cantității prea mari de informație disponibilă pe internet și în rândul „specialiștilor”?

Dacă îți dorești să afli cum să te vindeci permanent de Tinitus… fără medicamente, fără operații chirurgicale riscante și fără alte tratamente standard, dovedite ca fiind ineficiente împotriva Tinitus-ului, fără să te expui unor efecte secundare, atunci ai în față cele mai importante rânduri pe care le-ai fi putut citi vreodată pe acest subiect. Garantez că funcționează și am rezultatele care să o dovedească!

„În mai puțin de trei săptămâni țiuitul interminabil a dispărut complet. Acum trăiesc o viață normală, liniștită, fără ca acel zgomot oribil să îmi sune în urechi și să mă înnebunească!”

Eram pe cale să o iau razna cu atâta țiuit în urechi cât am trăit în toți acei ani. La sfatul doctorului meu am început să iau pastile anti-deptresive care, însă, au agravat zgomotul pe care îl auzeam constant. Acesta a ajuns la un nivel de nesuportat. Am dat din greșeală peste site-ul tău și am descoperit, astfel, această abordare holistică, pas cu pas, care s-a dovedit extrem de eficientă. În mai puțin de trei săptămâni țiuitul interminabil a dispărut complet.

Acum trăiesc o viață normală, liniștită, fără ca acel zgomot oribil să îmi sune în urechi și să mă înnebunească! Am recomandat deja cartea ta verișoarei mele din Austria, care suferă și ea de Tinitus și țin să îți spun că am făcut recomandarea din toată inima.

Vreau să îți mai spun doar că am încercat aproape orice metodă cunoscută înainte să încep programul tău, dar niciuna dintre ele nu a avut vreun efect. Nici alte cărți sau ghiduri pe subiect nu mi-au fost de folos.

Diana P, Urziceni

Ce este Tinitusul mai exact?

schema-tinitus

Ceea ce face ca acest sistem să fie revoluționar și, prin urmare, unic, este că vă oferă puterea de a…

 • Vindecă tinitusul permanent. Este un fapt dovedit – 95% dintre persoanele care încearcă tratamentele convenționale, pastile și medicamente sau intervenții chirurgicale, au recunoscut ulterior că respectivele intervenții au redus gălăgia din ureche doar temporar, însă de cele mai multe ori acufena se agravează ulterior, comparativ cu starea inițială.

  Acum poți afla cum să te numeri printre cei 5% dintre bolnavii de Tinitus care vor reuși să se vindece definitiv.

 • Vindecă tinitusul într-o manieră holistică. Și acest lucru reprezintă un fapt dovedit – vindecarea Tinitusului nu poate fi dobândită dacă pur și simplu abordezi unul dintre numeroșii factori responsabili pentru apariția bolii. Trebuie să ataci afecțiunea pe mai multe fronturi.

  Dacă ai încercat vreodată să te vindeci de Tinitus folosind un tratament unidimensional, de exemplu diverse medicamente, suplimente pe bază de plante sau chiar diete pentru detoxifiere și nu ai avut succes, este foarte posibil ca asta să se fi întâmplat pentru că metoda încercată a atacat doar câte un aspect al bolii. Sistemul propus de mine nu numai că te va învăța acest singura modalitate de a preveni apariția Acufenei, dar vei și afla, totodată, singura modalitate de a vindeca definitiv, natural, boala.

 • Vindecă Tinitusul fără a apela la medicamente sau tratamente standard. Pastilele și intervențiile chirurgicale riscante pentru tratarea Tinitusului, uneori, funcționează, însă doar într-o manieră parțială și temporară (în funcție de tipul și severitatea bolii), dar efectele secundare sunt urâte și periculoase. Mâna de persoane suferinde care a învățat cum să trateze Tinitusul lor abordându-l de la rădăcină, și fără să consume pastile sau alte tratamente din farmacii, sunt singurii oameni din lume care își păstrează organismul ferit permanent de Tinitus.

  Acum poți afla aceste secrete pentru vindecarea Tinitusului (Acufenei) de la un specialist în nutriție și un fost suferind, care știe din propria sa experiență ce anume e de făcut pentru a rezolva eficient, simplu, natural și definitiv problema.

 • Vindeca Tinitusul prin intermediul unui plan sigur, eficient și clar și pun capăt confuziei și sfaturilor contradictorii, o dată pentru totdeauna. Dacă ești frustrat și confuz din cauza excesului de informații și sfaturi proaste sau contradictorii, atunci cartea aceasta îți prezintă un sistem care va reuși, în sfârșit, să facă totul clar pentru tine.

  După ce vei termina de citit cartea, îți vei spune: „În sfârșit, m-am prins!” Toate piesele de puzzle, subit, ți se vor părea corect aranjate astfel încât să ai în față o imagine clară despre Tinitus. Vei înțelege, în sfârșit, adevărul din spatele bolii tale și cauzele reale care stau la rădăcina problemei. Smulgând acele rădăcini vei smulge și Tinitusul din viața ta pentru totdeauna. Doar astfel vei reuși să te simți mai bine decât te-ai simțit vreodată !

Lunga și frustranta mea bătălie cu Tinitusul (Acufena)

tinitus-durere

Aveam 29 de ani și îmi trăiam viața din plin. Zilele îmi erau lungi și timpul se scurgea încet. Aveam un job care îmi ocupa o parte din timp și eram responsabil în ceea ce făceam. După program mă întorceam acasă, îmi ajutam cei doi copii să își facă temele. Alergam din stânga în dreapta, dar eram plin de energie. Găseam suficient timp să petrec clipe frumoase cu soția mea dar și să rezolv toate problemele de pe lângă casă. Cu toate astea, simțeam că stresul se acumula, deși totul era la ora respectivă sub control. Din păcate toate astea aveau să se schimbe.

Într-o seară, după ce m-am întors de la lucru, m-am dus la un restaurant din apropiere împreună cu niște prieteni pentru câteva bine-meritate ore de deconectare. După ce am petrecut trei ore în mediul zgomotos din restaurant, chiar lângă boxe, a început să mă doară capul și să aud continuu același zgomot în urechi.

A doua zi dimineața am rămas surprins să aud un subtil sunet, un țiuit, în urechi. Nu i-am dat prea multă importanță și mi-am început noua zi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am dus la birou, am făcut față încă unei zile ocupate, fără să mă gândesc că viața mea tocmai se afla la un punct de cotitură, într-un moment de-a dreptul nefast.

După câteva zile zgomotul din urechi devenise mai evident. Era ca un bâzâit continuu, urmat de perioade de bipăituri ca niște vagi sunete de tobe. Nu a trecut mult timp și zgomotul devenise atât de deranjant încât mă călca pe nervi. Simțeam că îmi va exploda creierul. Indiferent ce făceam nu mă puteam lepăda de acel sunet perforant – zi și noapte se auzea în urechile mele și acest lucru începuse să aibă un efect negativ asupra vieții mele.

Am făcut o vizită doctorului de familie, acesta m-a consultat dar fără niciun rezultat. Credea că e vorba de o simplă migrenă cauzată de stres. Am încercat să mă relaxez mai mult și asta a ajutat, puțin. Totuși, chiar nu puteam scăpa de bâzâitul din urechi.

După câteva săptămâni și vizite la doctor, el a început să intre la bănuieli în ce privește starea mea de sănătate și să accepte că e ceva mai grav decât crezuse inițial. A început să îmi facă o serie de teste pentru a elimina bănuielile cele mai grave. După o perioadă care mi-a părut o eternitate, și în care am făcut nenumărate teste, am primit în sfârșit un diagnostic: Tinitus.

„În sfârșit”, mi-am spus „Știu ce e. Prin urmare pot începe tratamentul”. A durat destul de puțin până când senzația de ușurare a devenit panică în timp ce doctorul îmi explica că nu există un leac pentru asta, și nici chiar un tratament universal și că, pur și simplu, va trebui să mă obișnuiesc cu țiuitul din urechi, la fel cum procedează mii de alte persoane din toată lumea.

„Să trăiesc cu acest bubuit continuu în capul meu?!” m-am gândit. „Nici gând să pot să fac asta!”

Adevărul șocant cu privire la medicamentele convenționale împotriva Tinitusului și la intervențiile chirurgicale inutile!

După câteva luni m-am dus să văd un doctor (care era și psihiatru), și i-am descris situația insuportabilă în care mă aflam. Mi-a recomandat o serie de medicamente la rețetă, în principal pastile împotriva anxietății, pentru relaxarea mușchilor și anti-depresive.

Nici nu are rost să îți spun că niciuna dintre acestea nu m-a ajutat în vreun fel.

M-am plimbat de la doctor la doctor căutând să primesc o soluție de la ei – orice fel de eliberare! Zgomotul se auzea tot mai tare – în unele zile ajungea până la 70-80 de decibeli – și aveam nevoie de ajutor!

Viața nu îmi mai aparținea. Nu puteam lucra (zgomotul puternic din urechi făcea imposibilă respectarea responsabilităților asumate la job și acasă); eram tensionat, izbucneam foarte ușor asupra celor din familie (la urma urmei fiecare mic zgomoțel pe care îl făceau prin casă îmi agrava situația…); sănătatea mea se deteriora, în general (nu mai puteam să mănânc sau să dorm cum trebuie); starea mea de depreseie avansase. Încetul cu încetul ajungeam la un moment critic și mi-am dat seama de asta. Ceva trebuia să fie făcut și trebuia luată inițiativă rapid sau urma să îmi pierd cumpătul și mințile!

Mi-am luat liber de la serviciu câteva săptămâni. Am schimbat vreo zece doctori și m-am plâns fiecăruia de faptul că simt pulsații și sunete în urechi, precum și alte simptome pe care le încercam. Dar singurul răspuns pe care l-am primit a fost că singura mea varianta este operația. Incredibili, m-am gândit, doar ca să descopăr ulterior că în majoritatea cazurilor, operațiile erau total ne-necesare și pot avea consecințe dezastruoase, iremediabile.

Undeva în sinea mea, m-am gândit că trebuie să existe o alternativă, una mai sănătoasă.

14 ani de studii, cercetări, testări, greșeli și experimente

Am încetat să mai consum medicamentele din rețete și cele pentru relaxarea mușchilor. Am fost determinat să găsesc o cale naturală pentru rezolvarea problemei mele indiferent ce mi-au recomandat medicii.

Mi-am dat seama că am devenit obsedat de subiectele holistice și nutriție. Am vrut să aflu tot ce se putea afla despre cum se poate vindeca Tinitusul și cum să îl previn să se mai întoarcă – m-am cufundat complet în această căutare. Așadar, am început să studiez în profunzime subiectul – și din greu. Am cumpărat toate cărțile pe care le-am găsit pe subiectul infecțiilor la ureche, afecțiunilor nervoase, a sinusurilor, terapii de sunete, medicină orientală, detoxifiere, diete, nutriție și așa mai departe.

Mi-am petrecut nenumărate ore în librărie printre grămezi de cărți, jurnale și reviste despre Tinitus, pierderea auzului și nutriție, citind fiecare cuvințel. Am citit, la propriu, sute de cărți de medicină, din scoarță în scoarță. Biblioteca personală crescuse la 600 de volume despre sănătate și nutriție pe care le citisem aproape de punctul de a le memora.

Dar, în cursa mea, nu m-am rezumat doar la a fi un șoarece de bibliotecă. Am intervievat o sumedenie de bolnavi de Tinitus și am stors de cunoștințe fiecare doctor cu care aveam ocazia să discut. Doctor și nu numai. Am intervievat herbaliști, homeopați, naturopați etc. Le mulțumesc, pe această cale, tuturor, pentru răbdarea de care au dat dovadă și pentru faptul că m-au ajutat să găsesc o soluție bolii mele.

AM ÎNCERCAT TOTUL!

Cunoștințele aflate din cărți și interviurile sunt una, dar nu se compară cu ceea ce afli din experiențe propriuzise. Informațiile științifice, figurile și teoriile nu sunt suficiente.

Am încercat alte tipuri de medicamente prescrise (alte pastile anti-anxietate și antidepresive), inclusiv relaxatori musculari, vitamine și ierburi medicinale orientale. Zilnic consumam astfel de leacuri sperând la schimbare. Mi-am cumpărat numeroase CD-uri cu sunet „alb” și am trecut prin numeroase terapii auditive, fără vreun succes.

Am încercat, totodată, fiecare tratament pentru Tinitus cunoscut științei și domeniului naturist, cu multă convingere, dorință și speranță. Așteptam o schimbare, mă gândeam că până la urmă ceva tot trebuia să apară pentru a-mi vindeca boala și îmi voi redobândi viața.

Pe parcursul anilor am cheltuit o mică avere încercând fiecare tip de produs și tratament care există. Am încercat: ierburi terapeutice, tonifiante, cure de detoxifiere, terapie cu vitamine, hidroterapie, aromaterapie, macrobiotică, reflexologie, medicină orientală chinezească, cure vegetariene, dieta Wai, tratamente psihiatrice și câte și mai câte altele… Am încercat, practic, totul!

Lipsa somnului, stresul și anxietatea m-au făcut să sufăr, pe baza Tinitus-ului, de halucinații severe

Chiar dacă am avut parte de câte o mică alinare, din când în când, aceasta a fost întotdeauna temporară, iar țiuitul din urechi mi s-a întors răzbunător, uneori chiar mai grav decât era când începusem să iau tratamentele. Pur și simplu nu mai puteam să dorm. Am fost stresat, nervos și depresiv tot timpul.

Deprivarea extremă de somn alături de o puternică stare de anxietate și stres pe care le-am încercat în acestă perioadă m-au făcut să sufăr de halucinații. Începusem să văd luminițe orbitoare în mijlocul zilei, în timp ce mă plimbam sau conduceam, și încercam o serie de alte experiențe ciudate și înspăimântătoare, ca rezultat al stării emoționale extreme în care mă regăseam. Situația mea devenise mult mai periculoasă și înfricoșătoare decât fusese vreodată și țin minte că la un moment dat am fost cât pe-aci de a mă prăbuși pe stradă în drum spre un consult medical.

Tinitusul devenise mai mult decât un zgomot enervant care se auzea constant în urechi. Se transformase într-o amenințare semnificativă la adresa siguranței și sănătății mele și, în consecință, la adresa familiei mele.

Am trecut printr-o operație chirurgicală de 4 ore pentru vindecarea de Tinitus

În disperare de cauză, din cauza nivelului extrem la care ajunsese boala și a consecințelor posibile, m-am programat pentru o operație chirurgicală la nivelul sistemului auditiv, cu încredere că asta va rezolva sau cel puțin îmi va îmbunătăți starea de sănătate. Nu am fost chiar entuziasmat de faptul că trebuie să fac asta, însă doctorul meu a lăudat procedura, și eficiența acestor intervenții la nivel de nerv auditiv astfel că m-am hotărât să îmi asum riscul.

Operația a durat aproximativ 4 ore, și după ce m-am trezit am simțit o eliberare incredibilă. Câteva zile mai târziu am fost externat și operația se părea că și-a făcut efectul. Nivelul bâzâitului scăzuse și mi se părea că, în sfârșit există o speranță pentru mine. Am început să mă odihnesc mai bine și să fiu, din nou, mai relaxat și acel tip jovial pe care îl știa toată lumea.

După puțin timp, însă speranțele mele s-au dizolvat. În mai puțin de o lună am început să simt o durere foarte puternică și o senzație de presiune în urechi, iar sunetul revenise. De data aceasta, însă, se auzea mai tare ca oricând.

Eram convins că timpanele urmau să îmi explodeze. Prin ce COȘMAR am putut să trec! Cele mai mari temeri îmi deveniseră realitate. Mi-am sunat imediat doctorul și i-am țipat că mi s-a întors boala și e mult mai gravă decât înainte. Deja știam ce urma să îmi spună: că e nevoie de câteva luni pentru a se putea pronunța exact asupra rezultatelor și că uneori afecțiunea e mai severă înainte să dispară (după cum citisem deja în cărțile despre oparațiile chirurgicale pentru înlăturarea Tinitusului, în urmă cu mai mulți ani) , doar că aici nu vorbeam de un proces de recuperare! Am încercat cu toată puterea să îmi conving doctorul că un sunet atât de puternic nu avea cum să apară în timpul unui proces de recuperare și că cel mai probabil operația eșuase, dar niciun argument nu l-a înduplecat.

Cu toate astea, încă sufeream de Tinitus!

Trei luni au trecut, încet și dureros, și pe parcursul celei de-a patra boala mea devenise mai acută ca niciodată. Mi-am vizitat doctorul și și-a cerut scuze într-o manieră formală și politicoasă și mi-a spus că îi pare rău că operația nu a funcționat și că nu mă poate ajuta mai mult de atât.

Din pură disperare am cumpărat mai multe cărți despre medicină alternativă despre tinitus și m-am mirat să găsesc în toate sugestii dietetice și terapii pe bază de vitamine și suplimente. Nici aceste abordări nu au funcționat. Știu asta pentru că le-am încercat pe toate și încă mai sufăr de Tinitus.

Acum, după 14 ani de dureroși și mii de ore de lucru, am reușit să găsesc o rezolvare problemei Tinitusului

Nu sunt genul de om care să renunțe prea ușor atunci când își pune în gând ceva. Dacă cei peste o duzină de doctori la care am apelat nu m-au putut ajuta, m-am hotărât să mă ajut singur. Poate a fost vorba de frustrare, sau poate un sentiment de conservare care m-a împins să mă pornesc la drum, însă am fost foarte motivat să îmi găsesc un tratament. Și, cel mai important, este că AM REUȘIT!

Desigur, a durat luni întregi de citit, studiat și experimentat, dar într-un final am găsit combinația ideală de tratamente care din acel moment au eliminat țiuitul din urechi. Mi-am redobândit controlul asupra propriei mele vieți, iar tu, acum poți face același lucru!

După mai bine de 14 ani de muncă grea și cercetări amănunțite zilnice, după ce am trecut prin câteva momente de victorie și după un lung proces de testare, zeci de interviuri și experimente, am reușit să descopăr un tratament la Tinitus. Din toate adevărurile și dovezile, preconcepții și minciuni… puzzle-ul afecțiunii Tinitus a fost rezolvat, în sfârșit. Mi-a luat mai bine de un an să șlefuiesc și rafinez descoperirea mea și, în final, am pus-o în practică pe mine însumi cu multe așteptări și pasiune. Spre mirarea mea, după câteva săptămâni de tratament…

Tinitusul mi-a dispărut COMPLET!

Mi-a luat câțiva ani și multă cercetare pentru a ajunge unde sunt astăzi, să știu exact ce funcționează și ce nu. Da, în urma unor încercări disperate, nenumărate tratamente și cure inutile, dezamăgiri și momente de agonie, un simplu și holistic sistem mi-a deschis calea către o viață lipsită de Tinitus. Am fost atât de bucuros să văd că Tinitusul și alte simptome conexe (cum ar fi deteriorarea auzului) au dispărut complet. După ani de suferință, în sfârșit, am fost vindecat de Tinitus.

Surprinzător, toți ceilalți care au folosit această metodă după mine s-au bucurat de aceleași rezultate

Am început, totodată, să-mi testez sistemul pe alți suferinzi, în afara mea și am înregistrat același succes revoluționar! În mai puțin de șapte săptămâni, în medie, 27 din cei 27 de bărbați și femei care au participat la experimentul meu au scăpat definitiv de Tinitus.

Ce e și mai interesant este că a funcționat pe toate tipurile de Tinitus și toate nivelele de severitate a acestuia – indiferent de vârsta bărbaților și femeilor testate.

Toți bărații și toate femeile care au folosit această metodă au înregistrat următoarele beneficii:

 • Bâzâitul, țârâitul, foșnet, țiuitul, șuieratul au devenit în scurt timp ușor de gestionat (nivelul de zgomot și frecvența sunetelor au scăzut dramatic), iar apoi au dispărut complet, fără să revină.
 • Senzația de tensiune, anxietate, agitare și epuizare cauzată de Tinitus a dispărut în câteva zile.
 • Oricare dintre simptomele legate de Tinitus – printre care pierdere sau deteriorare minoră sau moderată a auzului, dureri în ureche, amețeală, senzația că ai ceva în ureche – au fost eliminate în întregime.
 • Relația personală cu cei iubiți s-a îmbunătățit dramatic, la fel și productivitatea la locul de muncă.
 • S-au simțit mai fericiți, mai calmi și energici.
 • Au încercat îmbunătățiri semnificative la nivelul altor probleme de sănătate.
 • S-au simțit revigorați și au raportat faptul că arată mai tineri și vibranți.

Așa că acum mi-am luat răgaz pentru a edita și rafina sistemul pentru a-l optimiza și asigura că va oferi rezultate de lungă durată și remarcabile. Și vestea cea mai bună este că acum îl ai și tu la dispoziție!

„12 ani am suportant acest zgomot chinuitor în urechi!”

„A fost cu siguranță un șoc pentru mine că, după 12 ani de suportant acest zgomot chinuitor în urechi, am reușit să mă vindec de Tinitus. Medicul meu s-a simțit atât de jenat… Mai mult,a cum mă simt plină de energie și de viață Alte probleme de sănătate mi-au dispărut datorită acestui tratament”.

Am citit cam 7 cărți despre Tinitus și tratarea lui, înainte să ajung la cartea ta, care, trebuie să recunosc, a fost singura pe care am găsit-o utilă. Sufeream de o formă destul de acută de Tinitus, care îmi cauza și dureri de cap și pierderi minore ale auzului în urechea stângă.

După ce ți-am urmat îndeaproape sfaturile tale – lucru deloc ușor la început – am avut parte de rezultate benefice atât de rapid încât m-a motivat să completez întreaga metodă de tratament. A fost cu siguranță un șoc pentru mine că, după 12 ani de suportant acest zgomot chinuitor în urechi, am reușit să mă vindec de Tinitus. Medicul meu s-a simțit atât de jenat… Mai mult,a cum mă simt plină de energie și de viață Alte probleme de sănătate mi-au dispărut datorită acestui tratament.

Mulțumesc pentru ajutor!”

Suzana C., Curtea de Arges

Am făcut unele descoperiri extraordinare!

Primul lucru pe care l-am descoperit a fost că aproape toată lumea care se tratează pentru această boală este jecmănită de companiile farmaceutice. Tinitusul și industra de medicamente sunt invadate de vampiri de marketing care se îmbogățesc amânându-ți însănătoșirea!

Al doilea lucru pe care l-am descoperit este că aproape toată lumea greșește maniera în care încearcă să controleze și trateze Tinitusul. Este un fapt dovedit, metodele pe care probabil le încerci chiar acum să îți tratezi boala ar putea, de fapt, să îți facă mai mult rău decât bine, pe termen lung.

Te tratezi de Tinitus sau îți agravezi boala?

Dacă faci aceleași greșeli fatale ca majoritatea bolnavilor de Tinitus, s-ar putea să controlezi boala temporar, dar aceasta și starea ta de sănătate se vor agrava pe termen lung.

Mi-am dat seama de acest lucru pe propria mea piele, mai exact am aflat că nu există pastile magice sau produse universale, cum ar fi medicamente împotriva anxietății, operații riscante, diete speciale, relaxanți pentru mușci, vitamine sau suplimente naturale, care să trateze boala. Ele pot avea un efect pozitiv temporar dar neglijează cauzele reale ale bolii, iar zgomotul din urechi nu se va pori și chiar se va agrava în majoritatea cazurilor.

Mai mult decât atât, mulți bărbați și femei suferă de nenumărate alte complicații la sănătate după ce iau cine știe ce medicamente sau se operează, și asta pentru că tratamentele convenționale nu abordează problema de la rădăcina ei.

Nu poți rezolva o problemă internă atât de profundă apelând la medicamente și intervenții chirurgicale care țintesc simptomele Tinitusului – nu îți poți trișa corpul – ci trebuie să lucrezi cu organismul, nu împotriva lui, rezolvând originile problemei!

ATENȚIE! Tinitusul poate fi FOARTE PERICULOS dacă rămâne netratat

Pe lângă motivele convenționale pentru apariția Acufenei, cum ar fi deteriorarea nervilor urechii (cochilia sau melcul urechii) sau probleme la sinus. Este, totodată, posibil ca boala să fie declanșată de o infecție severă la nivelul urechii.

Sunt, totodată, unele cazuri de Tinitus declanșate de anevrisme sau tumori cerebrale. Dacă se eșuează în diagnosticarea corectă a bolii (în carte vei avea acces la un instrument foarte eficient de diagnosticare) și nu se trateasă infecția sau afecțiunea la nivelul creierului în timp util poți suferi ulterior de consecințe grave, pe termen lung. După cum poți observa, Tinitusul nu este o afecțiune pe care să o poți ignora sau cu care să te obișnuiești cu timpul.

Operațiile chirurgicale pentru îndepărtarea Acufenei nu funcționează întotdeauna și îți pot înrăutății starea de sănătate sau chiar să cauzeze pagube iremediabile la nivel de auz

Tinitus este o afecțiune sistematică declanșată de o mulțime de factori fizici, emoționali (psihologici) și de mediu înconjurător. Poate fi stimulat, totodată, de motive particulare, care țin de organismul individului bolnav. De aceea Tinitusul nu va putea niciodată fi vindecat prin îmbunătățirea circulației sanguine prin folosirea unor relaxatori musculari, prin „mascarea” sunetului sau prin eliminarea nervului din sistemul auditiv.

Singura modalitate pe care o ai la dispoziție pentru vindecarea Acufenei este diagnosticarea corectă a cauzelor individuale care o declanșează și prin abordarea motivelor respective prin intermediul unui program holistic multi-dimensional. Aceasta este singura modalitate de a obține eliminarea și prevenirea reapariției bolii, în viitor.

Când am realizat acest lucru, și după ce am aflat ce se întâmplă de fapt în industriile de medicamente pentru tratarea Acufenei și a altor boli, m-am hotărât să iau inițiativa de a pune lucrurile pe hârtie și a încerca să îi ajut pe alți bolnavi. Am încercat să pun la dispoziția cât mai multor persoane cartea pe care am scris-o și sistemul de tratament pe care l-am dezvoltat. Metoda mea a ajutat mii de suferinzi de Tinitus din întreaga lume să scape, permanent, de acel bâzâit din urechi și să elimine toate simptomele asociate bolii. Acum ai și tu la dispoziție această metodă, într-un singur pachet:

Singurul sistem holistic care există și care te va învăța cum să vindeci Acufena (Tinitusul) rapid și permanent. Totodată, cu ajutorul acestei metode îți vei ameliora auzul INSTANT, îți vei reechilibra corpul și te vei elibera de Tinitus!

Materialul pe care ți-l prezint are câteva sute de pagini, și conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a pune în practică acest tratament secret și natural. Este vorba despre un sistem de tehnici unice și puternice, dar și de un ghid pas cu pas care te va învăța cum să scapi de Tinitus, ghid care are la bază experiența acumulată în urma a 14 ani de cercetări. Acest program conține toată informația de care vei avea vreodată nevoie pentru a scăpa de Tinitus permanent încâteva săptămâni, fără a apela la pastile, fără operație și efecte secundare.


Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

180 lei

97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

9

Ultima vânzare efectuată la data de:

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


Ai în față un ghid complet, diferit de oricare altă sursă de informație sau soluție la problema Tinitusului, deoarece…

 • Sistemul se muleaza pe nevoile organismului tău. Fiecare persoană este complet diferită de cealaltă. Nu există două motive identice pentru apariția Tinitusului. De aceea, metoda propusă de mine te va ajuta să îți potrivești programul de tratament și metodele de vindecare în funcție de cazul tău particular. Vei fi învățat, pas cu pas, cum să fi propriul tău „om de știință” și să detectezi factori subtili din corpul tău, stilul de viață și mediul care te înconjoară, factori care ar trebui să îți atragă atenția.
 • Programul este interactiv: îți arată exact cum să învingi boala în timp ce îl urmărești. Mai exact, de cum începi să urmezi metodele, vei și vedea rezultatele. Vei observa îmbunătățiri dramatice, pozitive, aproape instant după ce începi să urmezi tehnicile din cadrul programului. De cum vei avansa, vei simți mai puternic efectul metodei, iar sunetele cauzate de Tinitus vor scădea în intensitate și volum.
 • Sistemul reprezintă o soluție permanentă, întrucât te ajută să vindeci și să previi apariția acufenei în viitor, nu doar să „te obișnuiești” să trăiești cu boala. Sa nu ai încredere în acele solutii în care ți se oferă un remediu rapid pentru Tinitus. Nu există o pastilă magică și nici o „cheie” universală pentru această boală (sau pentru oricare alta, dacă tot veni vorba). Soluția pe care ți-o ofer acum este o abordare inteligentă, științifică, care în primul rând te ajută să ții boala sub control și să elimini sunetele pe care le auzi în câteva săptămâni (intervalul depinde în funcție de severitatea bolii). Programul meu te învață, totodată, cum să eviți recurența bolii.
 • Este o soluție naturală și sigură. Metoda oferă o cale 100% naturală, sigură și puternică pentru eliminarea permanentă a RĂDĂCINII acufenei. Nu se bazează pe o terapie dură pe bază de medicamente, care pot avea efecte secundare și sunt compuse din chimicale nocive. Totodată, nu implică o intervenție chirurgicală , deseori recomandată de medici, metoda mea eliminând Tinitusul și oprind recurența sa NATURAL și SIGUR în cel mult 8 săptămâni.
 • Metoda este practică, deloc solicitantă sau dificilă. Multe programe de vindecare a acufenei sunt foarte solicitante și dificile și uneori pur și simplu nerealiste. Cartea mea este foarte practică, spre deosebire de celelalte. Este foarte ușor de asimilat în stilul tău de viață existent setul de sfaturi prezentate în paginile ei. Nu vei fi nevoit să te abați prea mult de la rutina zilnică pentru a urmări instrucțiunile și nici nu va trebui să faci promisiuni sau angajamente, sa tii regim sau calendare absurde.
 • Este ușor de înțeles și prezentată într-o manieră logică. Nu îți face probleme referitor la faptul că nu știi prea multe despre anatomia umană sau termeni medicali. Am scris această carte gândindu-mă la oameni ca tine, care poate nu au cunostinte medicale. Prin urmare am folosit termeni simpli, un limbaj ușor de înțeles și de urmat, logic, concis și organizat.
 • Cartea este continuu actualizată și editată. Am învățat câte ceva nou în fiecare zi pe parcursul lungii mele cercetări, testări și experimentări. Totodată asimilez noi idei despre cum să îmbunătățesc acest produs din partea fiecărei persoane pe care o consiliez. Prin urmare, mă găsesc într-un proces continuu de perfecționare a tehnicii mele. Aceste actualizări, indiferent cât de complexe, sunt disponibile clienților mei gratuit.

Niste mesaje nesolicitate primite prin posta electronica de la niste fosti suferinzi de tinitus:

Află aici care sunt câteva dintre lucrurile pe care le vei învăța după ce vei investi in acest program:

 • Sistemul de tratare a Tinitusului, dovedit ca eficient, și alcătuit din 5 pași multi-dimensionali a ajutat mii de bărbați și femei să scape de zgomotul din urechi. De multe ori acesta și-a făcut efectul simțit după câteva zile de tratament și să elimine complet toate tipurile de Tinitus în una sau două luni.
 • Descoperă TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre Tinitus, EXACT ce anume cauzează sunetul pe care îl auzi (aruncă o privire mai îndeaproape asupra celor mai recente studii pe subiectul Acufenei. Rezultatele s-ar putea să te surprindă!)
 • Principalele opt cele mai eficiente mâncăruri anti-Tinitus, pe care ar trebui să le consumi tot timpul.
 • Top 10 cele mai nocive mâcăruri pe care nu ar trebui să le consumi sub nicio formă dacă suferi de Tinitus.
 • Adevărul șocant cu privire la tratamentele convenționale împotriva bolii și operațiile la nivelul nervului auditiv, precum și capcana medicamentației și cum te poți elibera, în sfârșit, cu ajutorul unei abordări naturale.
 • SECRETUL 1: Descoperă cel mai important element care, atunci când îl elimini din ecuație, practic, îți dă 85% șanse din start să scapi de tinitus (și pe care aproape toți bolnavii de Tinitus îl practică).
 • Cea mai potentă plantă homeopată (care poate, rapid, să inverseze evoluția bolii) pe care industria de medicamente speră să nu o cunoști vreodată!
 • Acea vitamină 100% naturală, secretă, pe care ar trebui să o consumi zilnic și care, garantat, va avea un impact dramatic asupra condiției tale – uneori în câteva zile.
 • Păcatul originar al fiecărui tratament împotriva Tinitusului, pe care aproape oricare bolnav îl face și, astfel, în loc să te vindece de boală, îți slăbește și distruge capacitatea naturală a organismului de a se apăra, astfel punându-ți sănătatea în pericol. Totodată, acest lucru îți agravează boala pe termen lung (92% dintre bolnavi săvârșesc acest păcat).
 • SECRETUL 4: Descoperă legătura dintre UNUL dintre medicamentele tradiționale și Tinitus și de ce trebuie să îl eviți chiar acum pentru a preveni agravarea bolii și alte complicații de sănătate.
 • SECRETUL 7: Tinitus și gândirea emoțională: descoperă faptele șocante cu privire la „percepția emoțională – este, de fapt, Tinitusul o închipuire? Răspunsul s-ar putea să te surprindă!
 • Un test simplu (chestionar) pe care îl poți completa acasă pentru a-ți afla cu exactitate severitatea bolii tale. (Vei afla un răspuns în mai puțin de 15 minute).
 • Ce caracteristici de personalitate au în comun toți suferinzii de Tinitus? Află detaliile surprinzătoare cu privire la similaritățile împărtășite de toți bolanvii de Tinitus și o concluzie decisivă, care te poate ajuta să te orientezi, chiar acum, spre o viață fără Tinitus.
 • Importanța de a face un set de schimbări minore ale stilului de viață în rutina zilnică și care pot scădea drastic nivelul sunetului din urechi, uneori în câteva zile.
 • SECRETUL 11: Descoperă cum să îți diagnostichezi Tinitusul cu precizie de ceas elvețian apelând la o abordare multi-dimensională care te va ajuta, totodată, să să excluzi alte posibilități riscante.
 • Dacă răspunz la chestionarul fundamentat științific, inclus în carte, vei descoperi rapid care îți sunt nivelele de stres, panică, anxietate și depresie (pe scurt, nivelul SPADe), și ce impact au asupra afecțiunii tale și ce anume trebuie să faci pentru a elimina aceste simptome din viața ta, DEFINITIV.
 • Câteva dintre cele mai eficiente, dar puțin cunoscute, suplimente împotriva Tinitusului, despre care NIMENI nu știe… culese pe parcursul unui studiu de 14 ani.
 • Răspunsul complet și sincer la întrebarea „DE CE ai Tinitus și care sunt cauzele CRITICE pentru apariția zgomotului pe care îl auzi, dar și de ce unii oameni par să sufere tot mai tare de Tinitus – și cum să oprești progresul bolii, GARANTAT”!
 • Legătura incredibilă între activitatea fizică și Tinitus și de ce, când, unde și cum poți începe să faci exerciți pentru a scăpa de afecțiune!
 • Cele două strategii de respirație care îți vor ajuta corpul semnificativ să se vindece singur și să lupte cu Tinitusul.
 • De ce nicio dietă specială, program de detoxifiere și alte astfel de abordări nu te vor vindeca vreodată de Tinitus.
 • SECRETUL 18: ATENȚIE! Un igredient obișnuit, pe care e foarte posibil să îl ai acasă, are capacitatea de a agrava Tinitusul. Dacă nu scapi de el nu te vei vindeca niciodată de Tinitus.
 • O metodă ingenioasă de a-ți folosi puterea minții și capacitățile mentale pentru a dribla una din principale cauze ale Tinitusului. Această tehnică îți poate reduce puternic sunetele pe care le auzi.
 • SECRETUL 27: Această tehnică a fost votată ca fiind „cea mai bună” din moment ce izolează cauza principală a apariției durerii cauzate de Tinitus și PREVINE recurența sa.
 • De ce nu vei afla niciodată adevărul complet cu privire la medicamente, operații chirurgicale riscante de la aproape oricare doctor (Chiar dacă ei și-ar dori să îți spună, află motivul pentru care e foarte probabil SĂ NU POATĂ să îți spună)
 • Importanța optimizării sistemului tău imunitar. Descoperă cum poți începe să te simți mult mai sănătos și să te aperi de Tinitus pentru totdeauna prin simpla întărire a capacităților tale imunitare naturale.
 • De ce acestă „aproape magică” combinație de trei ierburi îți va împuternici mecanismul imunitar al organismului tău și capacitatea ta de a te curăța de substanțee toxice (necesar pentru eliminarea Tinitusului)
 • Cum să previi reapariția bolii, infecțiilor la ureche, sinus, și unele alergii – și cum sunt toate acestea legate între ele. Cum să driblezi cauza principală pentru apariția Tinitusului, păstrându-ți organele interne în condiție optimă și să elimini toate afecțiunile amintite, definitiv.
 • De ce Tinitusul este o AVERTIZARE că ceva nu funcționează corect în corpul tău și de ce în unele cazuri chiar și o avertizare pentru boli mult mai grave, ce poți învăța de la Tinitus și ce poți face în acest sens.
 • Metoda simplă, ieftină și a foarte eficientă în întărirea, vindecarea și imunizarea organismului, care are consecințe și efecte și în tratarea Tinitusului rapid și eficient.
 • Cea mai potentă și controversată metodă, care apelează la Hipnoză și ce efect poate avea asupra Acufenei. (Aces pas important, de unul singur, a făcut minuni în rândul suferinzilor de Tinitus mai rapid decât și-ar putea închipui cineva. Totodată, are un rol crucial în prevenirea și reapariția Tinitusului).
 • Adevărul despre remediile homeopate și yoga ca tratamente pentru Tinitus. Poate yoga, prin intermediul unei combinații UNICE de remedii homeopate să fie răspunsul la zgomotul chinuitor pe care îl auzi?
 • Legătura esențială dintre lipsa de somn, stres, anxietate și Tinitus și, mai exact, ce ar trebui să faci pentru a controla și elimina complet aceste afecțiuni din viața ta.
 • Conexiunea cutremurătoare dintre un organism ne-echilibrat și Tinitus și ce poți face pentru a redobândi echilibrul rapid.
 • Și multe, multe altele

Crede-mă, acesta este doar vârful Aisbergului! Cartea pe care acum ți-o prezint este mai mult decât un simplu material documentar – aceasta este un sistem holistic complet pentru o abordare sigură de atac împotriva Tinitusului – posibil cea mai inteligibilă tehnică de tratament care a fost creată vreodată.

Ce contine cartea “Terapia naturistă a tinitusului”?

Acestea sunt doar cateva din subiectele abordate in aceasta carte:

Vindecare tinitus

Indiferent care ar fi cauza, tipul sau severitatea bolii, poți începe punerea în aplicare a acestui puternic sistem de tratare CHIAR ACUM pentru a primi INSTANT ușurare și a ajunge la eliberare definitivă față de Tinitus!

Sistemul descris în carte funcționează indiferent de motivele care cauzează sunetele din urechi, și indiferent de vârstă sau sex. Principiile prezentate sunt aproximativ aceleași, indiferent de variabilele amintite. Aceste principii au fost dovedite ca fiind eficiente și au dat rezultate excepționale, indiferent de vârstă, sex sau stilul de viață.

Sistemul a fost testat să funcționeze și în cazul tău și include un set de linii de bază pentru a te ajuta să îți personalizezi metodele în funcție de nevoile tale personale sau particulare. Aceste principii au fost încercate pe mii de persoane din toată lumea și au funcționat în extraordinar de multe dintre cazuri, rata fiind aproape impecabilă.

Indiferent care este specificul bolii tale, de îndată ce te vei opri din a face aceleași greșeli în tratarea Tinitusului, greșeli care te-au ținut în urmă constant, și vei începe să aplici tehnicile descrise aici, vei fi capabil, literalmente, să alegi să fi eliberat de Tinitus. Vei avea capacitatea de a face acest lucru să se întâmple.

Sistemul a fost dovedit eficient în fiecare dintre următoarele cazuri:

 • Tinitus tonal
 • Tinitus pulsant
 • Tinitus muscular
 • Tinitus vascular
 • Tinitus la nivelul urechii externe, mijlocii, interne
 • Tinitus la nivel nervos
 • Sunete precum țiuitul, bâzâitul, fâsâitul bipăitul, clicăitul sau pulsarea.
 • Tinitus cauzat de boala Meniere
 • Tinitus obiectiv sau subiectiv

Comandand Produsul Veti Primi Gratuit, ca BONUS: Cartea “40 de metode pentru un somn odihnitor”

20 Lei GRATIS!

Materialul descrie o serie de metode eficiente si simple, dar care au un efect extraordinar: un somn cu adevarat linistit!

 • Invata sa te trezesti la aceeasi ora in fiecare dimineata pentru un ritm relaxant
 • Afla cat de importanta este alimentatia pentru un somn odihnitor
 • Profita de siesta de dupa-amiaza pentru un somn cat mai odihnitor
 • Afla cat de eficiente pot fi doua alarme pentru un somn odihnitor

Si asta nu e tot ! Vei mai primi si: Scapă de stresul și anxietatea din viața ta

20 Lei GRATIS!

Elimină stresul din viața de zi cu zi urmând sfaturi practice din această carte. Citind acest material vei descoperi:

 • Cum sa inhibi comportamentele care mentin starea de stres
 • 24 de super alimente care iti intaresc sistemul imunitar in timp scurt
 • Cum sa scapi de atacurile de panica
 • Metode rapide de combatere a stresului

Veti primi si: Cartea “Secrete pentru o viață sănătoasă”

20 Lei GRATIS!

Afla parghiile ce te vor ajuta să te controlezi, și să iei toate măsurile potrivite pentru a avea un stil de viață sănătos. Din aceasta carte vei descoperi 25 de secrete printre care:

 • Cum sa controlezi stresul, furia si cantitatea de sare pentru a scadea tensiunea
 • Cat de buna este mancarea organica pentru sanate
 • Cum sa iti mentii sanatatea prin exercitii fizice, chiar daca nu ai mult timp la dispozitie

Garanţie deplină pentru 30 de zile!
Satisfacţie garantată

Cartea este scrisa in asa fel incat este usor de parcurs si de asimilat. Pentru a ma asigura ca ai toate motivele sa o cumperi acum si sa incepi sa o citesti, mi-am asumat toate riscurile astfel ca iti ofer o garantie puternica !

Daca vei comanda cartea astazi, ai 30 de zile in care sa citesti si sa aplici sfaturile acestui material. Ma astept ca sa fi citit si sa fi folosit multe din conceptele prezentate, pentru a-ti redobandi sanatatea intr-o perioada mai scurta de atat. Trebuie sa simti ca ai castigat o informatie mult mai valoroasa decat mica investitie!

In eventualitatea in care nu esti multumit, cere o rambursare si vom returna banii de achizitie.


Următoarele 100 de exemplare sunt disponibile cu un discount important, ceea ce înseamnă că dacă vei comanda acum, vei plăti un preţ de doar:

Plăteşti Numai:

180 lei

97 LEI

Exemplare disponibile la preţ redus:

100

9

Ultima vânzare efectuată la data de:

Preţ normal 180 Lei. Acum: 97 LEI


Viața e prea scurtă pentru a încerca să te tratezi de Tinitus încercând și experimentând propriile tale metode. Ia controlul asupra vieții tale CHIAR ACUM și urmează acest sistem pas cu pas!

De ce să treci prin ani întregi de testări și greșeli când poți citi cartea aceasta și urma un ghid practic, pas cu pas, care descrie un set de tehnici dovedit eficiente pentru tratarea Tinitusului? Mi-au luat 14 ani să îl finalizez! Punând în practică „secretele persoanei aflate în miezul problemei”, am realizat această carte ca fiind un instrument „de scurtătură” prin întregul proces de vindecare.

Practic, astfel, te scutesc de ani întregi de căutare! Ca să nu mai zic de faptul că te scutesc și de o serie de efecte secundare și riscuri pe care le implică folosirea medicamentelor convenționale. Nu este de ignorat nici faptul că nu vei mai cheltui mii de dolar pe tratatmente care nu funcționează. Metodele descrise în această carte sunt unele pe care oamenii obișnuiți nu au cum să le descopere căutând de unii singuri.

Potrivit psihologilor, cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a-ți atinge un scop este să te folosești de modelul reprezentat de o persoană care deja a reușit în domeniul în care vrei să reușești și tu. Prin intermediul acestui sistem, practic, ai oportunitatea de a urma nu unul, ci mii de exemple ale unor persoane ca și tine, care au suferit de Tinitus dar au reușit să scape definitiv de boală, urmând îndeaproape tehnicile și metodele descrise în această carte. Cu toții, acum, se bucură de vieți mai liniștite, fără probleme.

Ar trebui și tu să trăiești o viață privată de Tinitus: este dreptul cu care te-ai născut. De ce să alegi calea mai grea? Ia-ți viața în propriile mâini și scapă CHIAR ACUM de această boală, folosind sistemul descris în această carte.

Metoda noastră

Să nu faci nimic

Operaţie

Pret

97 Lei

Nimic, deocamdata

3,000 – 9,000 Euro

Satisfactie garantata

100% returnarea banilor in 30 de zile

probabil nu vei fi satisfacut

Nu exista returnarea banilor

Riscuri si complicatii

Posibil febra musculara de la exercitii (foarte rar)

Nu apar complicatii dar nici nu se schimba nimic in bine

Durere, spitalizare, infectie, complicatii datorita anesteziei si medicamentelor, malpraxis

Facilitate

O primesti rapid prin curier rapid

La fel ca si pana acum

Foarte dureros

Eficienta tratamentului

Foarte eficient. Zgomotul dispare

Nu vei schimba nimic in bine.

Eficient dar cu costuri mari

Alte beneficii

Devii educat pentru o sanatate mai buna

Salvez cativa lei, probabil

Oamenii te pot vizita, mananci la spital, te uiti la TV

Care este alegerea ta?

Achizitioneaza cartea

Merg pe medicamente

Ajung la cutit

Comandat de peste 5000 de oameni din Romania in ultimul an!

De fapt, am marcat pe harta clientii din Romania.. vedeti mai jos. Din pacate, nu am putut sa ii includem si pe cei internationali intrucat harta ar fi fost prea mare.După cum poți observa, această hartă ilustrează doar o parte din cei care au încercat programul. În total sunt peste 217.000 de persoane din 163 de țări, până la data redactării acestui text.

Programul, mai mult decât atât, are o rată incredibil de mică de solicitări de returnare: 98,2% dintre cei care au comandat sunt satisfăcuți de produs, iar numai 1,8% au solicitat returnarea banilor. Această rată de satisfacție dovedește că dacă soliciți informații în acest program este aproape sigur că vei obține rezultate… Pur și simplu!

Te voi ghida pas cu pas și te voi învăța strategii și secrete dovedit eficiente care mi-au permis să ating vindecarea și păstrarea la distanță a bolii pentru ultimii 7 ani din viața mea!

Produsul cu care mă prezint în fața ta nu constă într-un set de teorii calculate de un tocilar care și-a petrecut tată viața într-un laborator și care nu a suferit niciodată de această boală. Am folosit sistemul de față pe mine însumi și încă îl urmez. Sunt propriul meu client.

Am trecut prin toată durerea și deranjul cauzat de sunetul acela absolut chinuitor pe care îl auzi, am încercat stresul, dezamăgirea și frustrarea care vin la pachet cu Acufena. Știu că în prezent iei medicamente, suplimente și alte astfel de remedii fără să ai parte de mai multă liniște. Unele dintre aceste tratamente până la urmă îți vor agrava starea de sănătate. Vei încerca, probabil, alți relaxanți ai mușchilor sau alte anti-depresive, dar rezultatele vor rămâne aceleași. În cel mai bun caz, vei amâna, temporar, operația.

Nu te simții rău din această cauză – nu ești singurul în această situație. Am fost și eu, sunt și mii alții care încă nu au aflat de tratamentul dezvoltat de mine. Eu, unul, am învățat din greșelile proprii, încet și dureros. Am făcut toate greșelile posibile, am cumpărat toate produsele greșite și am avut încredere în toți cei în care nu ar fi trebuit să am încredere.

Nu vreau să pățești același lucru. Vreau să afli adevărul despre Tinitus și cum îl poți trata permanent. Meriți asta. E motivul pentru care am scris cartea.

În acest material dezvălui toate secretele pe care le-am descoperit pe parcursul anilor, și am compus din ele un tratament simplu, pas cu pas, care, dacă îl vei pune în practică, îți va ușura condiția și va scădea foarte rapid nivelul sunetelor auzite. Îți va elimina Tinitusul diagnosticând corect afecțiunea și abordând rădăcina problemei.

Cartea mea informativă te duce de mână și îți arată într-un limbaj simplu, tot ce trebuie să faci pentru a te vindeca definitiv de Tinitus. Am testat și perfecționat fiecare element din program, vreme de ani la rând, cât am putut de simplu pentru ca orice om să poată înțelege, și cu toate acestea foarte eficient în tratarea tuturor tipurilor de Tinitus în cel mai scurt timp.

Si inca ceva

Acest ajutor este, practic, de neprețuit. Vei simți pe tot parcursul tratamentului că cineva este alături de tine… pentru tine… astfel, nu vei fi niciodată singur cu problema ta. Prin intermediul acestui sprijin prin e-mail, gratuit și nelimintat vei putea fi sigur că ești tot timpul în grafic, ești tot timpul încurajat și… vei putea completa programul mai eficient și să primești rezultate concrete.

COMANDĂ ACUM!

Nu e nevoie de mai mult decât atât. De îndată ce ai descărcat cartea vei putea citi manualul din scoarță în scoarță. Apoi vei putea să iei atitudine împotriva bolii. Aceste instrucțiuni pas cu pas sunt scrise într-o manieră ușor de înțeles, astfel încât poți începe oricând.

Rezultatele nu vor întârzia să apară. Zi după zi sunetul se va auzi tot mai încet până când te vei simți impecabil iar organismul tău va fi din nou în echilibru. După câteva săptămâni Tinitusul și TOATE simptomele cauzate de acesta va dispărea și tu te vei simți minunat, iar prietenii tăi și apropiații vor vedea în tine vechiul lor prieten!

Mai mult decât atât, vei știi că etapa în care ai ajuns, această eliberare de Tinitus este permanentă!

Privește totul în felul următor: Investiția ta în acest program este doar o picatura în găleată comparativ cu banii pe care îi cheltui sau îi vei cheltui pe pastile inutile sau operație. Ca să nu mai vorbim de costul pe care îl implică suferința ta continuă.

Aici ai gasit ce trebuia!

Dacă te-ai săturat de tot de toate așa-zisele soluții FULGER și pastile MINUNE care te-au dezamăgit până acum, și ești dispus să alegi calea cea bună, atunci ai ajuns în locul potrivit. Aceasta este soluția cea mai eficientă pe care o vei găsi când vine vorba de Tinitus. Ai căutat-o tot timpul fără să știi că aici trebuia să ajungi de la început

Imaginează-te, peste 4-6 săptămâni… Suferi încă de Acufenă? Ești încă distras și deranjat constant de sunete în urechi? Mai suferi de amețeli și pierderi ale auzului? Te mai simți agitat, nervos, anxios, din cauza Tinitusului? Încă mai consumi medicamente anti-Tinitus care nu te ajută?

Sau…

Trăiești o viață lipsită de Tinitus, activă, fără zgomote în plus în urechi și în creier, bucurându-te de un somn revigorant, de calitate. Vei avea mai multă energie, vei fi mai sănătos, vei trăi cu mai puține inhibiții, fără obosoeală sau stare constantă de epuizare…

Alegerea e a ta!

Dacă ești interesat, chiar și puțin de tot, să afli adevărul cu privire la eliberarea definitivă de Tinitus, atunci trebuie să citești această carte. Ține minte că 95% dintre persoanele bolnave de Tinitus (Acufenă) vor căuta în continuare un basm, o iluzie, o pastilă minune care să îi ajute să doarmă liniștiți. Dar ceva îmi spune că nu ai fi citit toate aceste rânduri dacă nu ai fi fost hotărât să ieși din mulțime.

Dacă te numeri printre acele persoane determinate care să fie motivate suficient în a încerca o soluție reală și onestă împotriva Tinitusului, unul din cei 5 % dispuși să facă tot ce trebuie pentru a scăpa de boală, comandă acum cartea.

Cu sinceritate, Lucas Petersen, Cercetător medical, consultant în domeniul sănătății, specialist în nutriție și autor al acestei cărți

P.S. Dacă ai vreo întrebare sau nelămurire pe care vrei să o soluționezi înainte de a face comanda, scrie-mi la adresa de mail trecută. Cartea mea a funcționat deja în cazul a 217.000 bărbați și femei din 163 țări și mulți dintre ei aveau întrebări înainte să cumpere. Nu fă greșeala să pierzi această oportunitate din grija că ar fi o înșelăciune. Dacă ai unele rețineri ia legătura cu mine și hai să te convingi singur. Mi-ar face mare plăcere să discut cu tine. Știu că programul meu poate funcționa și pentru tine

P.P.S. Ține minte, dacă vei comanda azi această carte vei primi PACHETUL SPECIAL plus cele trei cărți bonus GRATUITE, dar nu îți pot promite că oferta va rămâne valabilă mult timp. Așadar, te rog ia inițiativă acum și profită de avantajul pe care îl ai și de această oportunitate rară. Din nou îți spun, dacă te vei întoarce peste două zile, iar oferta nu mai este valabilă, nu mai pot să te ajut cu nimic. Cumpără azi și economisește!

P.P.P.S. Permite-mi să îți mai ofer încă un motiv pentru care ar trebui să cumperi acest program astăzi: Îți oferă toate secretele pe care trebuie să le știi pentru a elimina, practic, orice tip de Tinitus în 8 săptămâni. Aceste informații nu îți vor fi accesibile din altă parte. De ce să îți petreci ore întregi căutând informații care poate nu sunt demne de încredere când ai acum, aici, la dispoziție, tot ce trebuie să știi pe acest subiect – și când spun TOT, chiar mă refer la TOT – într-o singură carte ușor de accesat, ușor de citit, ușor de cumpărat.

Oferta este valabila pentru perioada :
in limita stocului disponibil.

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.