Ginkgo Biloba
Možganski tonik
25 €
acum-doar
13.9 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1 škatel Ginkgo Biloba 60 tablet
 • GINKGO BILOBA je naravni izdelek, priporočen za normalizacijo možganske cirkulacije in izboljšanje intelektualne sposobnosti.
 • MOŽGANI IN NJEGOVE FUNKCIJE: Možgani so glavni koordinator in nadzorni center telesa in so sestavljeni iz več kot 10 milijonov nevronov. Možganska dejavnost integrira kognitivne funkcije, s katerim človek pozna realnost, ki vključujejo: pozornost, spomin, mišljenje in učenje. Podatke, ki se jih moramo naučiti na pamet, proizvajajo na ravni nevronov spremembe električnega potenciala membrane in so začasno shranjeni kot električna dejavnost; odvisno od intenzitete, je informacija lahko ”impregnirana” za daljši ali krajši čas. Izdelek vsebuje mešanico rastlin, ki imajo stimulativno delovanje možganske cirkulacije in stimulativno mentalno delovanje, ki popravi simptome, ki se pojavijo med procesom fiziološkega in/ali patološkega staranja (pomanjkanje pozornosti, zmanjšanje spomina, mentalne koncentracije, zmanjšanje ravni možganske cirkulacije) in se priporoča tudi za vaskularne bolezni in nevrosenzorične, ki se lahko pojavijo pri katerikoli starosti.
 • Pomaga pri: – normalizaciji cerebralne in periferne cirkulacije – normalnem delovanju živčnega sistema z: – normalizacijo energetičnega metabolizma na kortikalni ravni, – normalizacijo ATP sinteze (adenozintrifosforična kislina je oblika shranjevanja energije na celični ravni) – harmonizacijo psiho-čustvenega stanja, – optimalnem delovanju sposobnosti koncentracije in spomina – učinkovitosti intelektualne sposobnosti – zmanjšanju psihične in mentalne utrujenosti – normalnem delovanju sluha – ohranitvi ravnotežja v optimalnih mejah.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Ali druge bolj prirocne rešitve:
120 dnevni paket
4 škatel
49.9 €
acum-doar
20.9 €

Cena na predmet: 5.2 €

Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
240 dnevni paket
8 škatel
89.9 €
acum-doar
32.9 €

Cena na predmet: 4.1 €

Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Kako v 26. dneh na naraven, varen in preprost način znižati raven holesterola
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
Knjigo: Kako v 26. dneh na naraven, varen in preprost način znižati raven holesterola
+ Bonus: “Skrivnosti zdravega življenja”
+ Bonus: “Iz življenja odstranite stres in tesnobo”
+ Bonus: “Praktični vodič zdrave prehrane”
 • Edini učinkoviti program za nižanje ravni holesterola, 100% zagotov, naraven in preprost za uporabo, ki rezultate prinaša že po 30-dneh uporabe, brez stranskih učinkov, zdravil in tveganj! Če rezultatov ne vidite, zahtevajte vračilo denarja!
 • Vse, kar ste si kadar koli želeli vedeti o holesterolu…ali o tako imenovanem „smrtonosnem sovražniku“!
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: Naravna živila in recepti za arterijsko hipertenzijo
1 Bonus: “Skrivnosti zdravega življenja”
1 Bonus: “Iz življenja odstranite stres in tesnobo”
1 Bonus: “Praktični vodič zdrave prehrane”
 • Ta material vsebuje podrobne informacije, kako znižati krvni tlak z istim naravnim pristopom, kot je sprememba prehrane, uživanje nekaterih zelišč in zdravi življenjski slog.
 • Prav tako so prikazane zanimive stvari o tem, kako življenjski slog vpliva na arterijski tlak. Odkrili boste, kako toksini iz hrane, ki jo jemo iz življenjskega okolja, delujejo na krvni tlak.
 • Zvedeli boste več o učinku kajenja in potrošnji alkohola. Četudi se ne boste spuščali v podrobnosti, po katerih alkohol pomaga pravilnemu delu arterij in srca, boste izvedeli, da lahko tudi brez alkohola dosežete dvakratni učinek na organizem! Zanimivo bo brati tudi o dveh vrstah holesterola in maščob. Dve vrsti sta dobri, drugi dve pa škodljivi.
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina
“Naravna živila in zdravila proti raku”
35 €
-
21.4 €
(prav tako prejmete brezplacno poštnino!)
Paket vsebuje:
1Knjigo: “Naravna živila in zdravila proti raku”
1 Bonus: “101 metoda za ohranjanje mladosti”
1 Bonus: “Zdravje dostavljeno na domač naslov!”
1 Bonus: “Super živila za super zdravje!”
 • „Ali razveselite svojega otroka ali pa boste videli!” Preberite šokantno zgodbo o medicinskem terorizmu proti 12- letnemu otroku in njegovim staršem
 • Osebni zdravnik bivšega ameriškega predsednika Johna F. Kennedya si je raka ozdravil z naravnimi tretmaji, ki jih lahko pripravite tudi doma. Kakšen je ta tretma in, kako ga lahko izvedete.
 • Zdravnik, ki izvaja alternativno medicino in ima stopnjo ozdravitev 93% med svojimi 32.507 pacienti! To močno škodi statistiki konvencionalne medicine, ki je uspešna samo 2%
Popust
30 dnevno zagotovilo zadovoljstva
Brezplacna poštnina

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.