POZOR! Če vi ali bližnja oseba trpi zaradi šumenja v ušesih (tinitusa), potem je to material, ki si ga je vredno pogledati

Človek, ki je utrpel škodo zaradi tinitusa, prikazuje celovit sistem, katerega cilj je zmanjšati ali celo popolnoma odpraviti tinitus. Če uporabite to metodo, imate dobre možnosti za ponovno doseganje notranjega ravnotežja; strategija vključuje le pet korakov.

Naučili se boste, kako:

 • Položaj izboljšati v 30. – 60. dneh,
 • Kako se znebiti simptomov bolezni, kot so lahka izguba sluha, bobnenje, piskanje,
 • “Napolniti baterije” in znatno izboljšati svoje življenje.
 • Odstranite simptome bolezni, kot so blage poškodbe sluha, pulzacije, zvonjenje in se jih boste znebili za vedno.

Izvedeli boste, kako pozdraviti akutno obliko stalnega tinitusa:

 • Brez uporabe zdravil
 • Brez zvočnih terapij in psihiatričnih zdravljenj
 • Brez tveganih kirurških posegov
 • Hitreje kot ste si kdaj zamislili
 • Ne glede na to, če gre za subjektivno, objektivno, prekinjeno ali neprekinjeno obliko tinitusa

Material je napisal avtor, ki je specialist za prehrano, svetovalec na področju zdravja in zdravstveni raziskovalec ter avtor uspešnih knjig.

Dragi moj/ Draga moja! Če trpite zaradi šumenja v ušesih, vam predstavljam sistem zdravljenja bolezni brez uporabe konvencionalnih metoda. Je metoda, ki so jo uporabili številni ljudje, ki so se znašli na podobnem mestu, kot vi in doživeli znatno izboljšanje.
pic-08

Moje ime je Lucas Petersen in v zadnjih 14. letnih sem z obširnim testiranjem, eksperimentiranjem in razvijanjem uspel zapisati sistem, ki temelji na intenzivnem medicinskem raziskovanju in odstranjuje šumenje v ušesih.

Če trpite zaradi katerega koli izmed spodaj naštetih simptomov, vam bo ta material pomagal olajšati ali popolnoma odstraniti to motnjo vašega življenja. Vse, kar morate storiti je, da sledite preprostim navodilom, ki so sestavljeni z nekaj korakov in holističnih terapij.

Ali imate naslednje čustvene ali fizične simptome?

 • Stalno ali občasno brenčanje v ušesih (ne glede na stopnjo in resnost)?
 • Neprekinjen ali prekinjen hrup, pulziranje, piskanje v ušesih?
 • Močan zvok v ušesih neznanega izvora?
 • Majhno ali delno izgubo sluha?
 • Ménièrovo bolezen?
 • Bolečino v ušesih ali občutek, da imate nekaj v ušesih?
 • Ste obsedeni z motnjami tega trpljenja?
 • Zaradi težav z ušesi čutite tesnobo, napetost, vznemirjenost?
 • Ste veliko denarja zapravili za zdravila in tablete, ki ne prinašajo olajšanja?
 • Hočete ozdraviti tinitus, vendar ne veste, katero zdravilo je najbolj primerno, saj na spletu obstaja prevelik obseg informacij, „strokovnjaki“ pa imajo različna mnenja?

„V manj kot treh tednih je neskončno zvonjenje popolnoma izginilo. Zdaj živim normalno, mirno življenje, brez tega, da mi ta grozen zvok od katerega sem skoraj znorela zvoni v ušesih !

Skoraj sem znorela zaradi zvonjenja v ušesih, s katerim sem živela vsa ta leta. Po navodilu zdravnika sem začela jemati anti-depresivne tablete, ki pa so še okrepile zvonjenje, ki sem ga stalno slišala. To je doseglo nevzdržno raven. Naletela sem na vašo spletno stran in odkrila ta holistični pristop, ki se je korak za korakom izkazal za zelo učinkovitega.

V manj kot treh tednih je neskončno zvonjenje popolnoma izginilo. Zdaj živim normalno, mirno življenje, brez tega, da mi ta grozen zvok od katerega sem skoraj znorela zvoni v ušesih! Želim vam povedati, da sem vašo knjigo z vsem srcem priporočila svoji sestrični v Avstriji, ki tudi trpi zaradi Tinitusa. Povedala bi le to, da sem preizkusila skoraj vse znane metode, preden sem začela z vašim programom, vendar nobena od njih ni imela učinka. Prav tako, mi niso bile v pomoč druge knjige ali gradiva na to temo.

D.P.

KAJ TOČNO JE ŠUM V UŠESIH?

schema-tinitus

Predstavljeni sistem vam bo pomagal:

 • Znatno zmanjšati motnje. 85 % ljudi, ki so se odločili za konvencionalno zdravljenje, uporabo tablet in zdravil, za kirurški poseg itd. je kasneje priznalo, da je bilo posledično zmanjšanje hrupa v ušesih le začasno, a se je kasneje vrnilo – velikokrat še v hujši obliki.
 • Tinitus ozdraviti celostno. Celostno odpravljanje je dokazano – tinitus je mogoče pozdraviti le z neposrednim napadom na enega izmed dejavnikov, ki bolezen povzročajo. Težavo morate napasti na več frontah. Če ste svojo bolezen kadar koli poskusili pozdraviti, ste verjetno kot velika večina, uporabili enodimenzionalni pristop, kar pomeni uporabo zdravil, rastlinskih prehranskih dopolnil ali celo diet za odstranjevanje toksinov s telesa, ki pa ni bil uspešen, saj deluje na le en vidik bolezni.
 • Tinitus ozdraviti brez uporabe kakršnih koli zdravil ali standardnih zdravljenj. Tablete in tvegani kirurški posegi večinoma delujejo le delno in le za kratek čas (odvisno od resnosti stanja), stranski učinki pa so zelo nevarni. Majhno število ljudi, ki je tinitus uspelo popolnoma odstraniti brez uporabe kakršnih koli tablet in drugih zdravil, lahko potrdi, da obstaja način za popolno ozdravitev te nadležne bolezni.
 • Tinitus ozdraviti na varen, učinkovit in jasen način. Če vas je kopica informacij in slabih, nasprotujočih si nasvetov razočarala, je ta knjiga, popolna izbira za vas. Upamo, da boste po branju knjige lahko rekli: Končno razumem! Vsi koščki sestavljanke bodo nemudoma tvorili celoto, tako, da boste imeli jasno sliko o bolezni. Končno boste spoznali resnico o bolezni in prave vzroke, ki so jedro težave. Upam, da se boste počutili bolje, kot kadar koli prej!

MOJA DOLGA IN FRUSTRIRAJOČA BITKA S ŠUMI V UŠESIH (AKUFENE)

tinitus-durere

Star sem bil 29 let in užival v svojem življenju. Dnevi so bili dolgi, čas pa je tekel počasi. Imel sem službo, ki je zahtevala veliko časa in odgovornosti. Po službi sem doma želel svojim otrokom pomagati pri domači nalogi. Ves čas sem hitel, a kljub temu sem bil poln energije. Potrudil sem se, da sem našel dovolj časa za preživljanje lepih trenutkov s svojo ženo in pri reševanju kakršnih koli težav. Čutil sem, da se stres kopiči, a takrat se mi je zdelo, da imam vse pod nadzorom. Na žalost se je vse hitro spremenilo.

Nekega večera sem se po službi s prijatelji odpravil v bližnjo restavracijo, da bi se nekoliko sprostil ter preživel nekaj lepih ur. Tri ure sem sedel ob glasnem zvočniku v restavraciji in začela me je boleti glava, prav tako pa sem zaslišal stalen hrup v svojih ušesih.

Naslednji dan sem bil zelo presenečen, saj sem še vedno slišal tih zvok, nekakšen tinitus. Nanj se nisem oziral, svoj dan pa sem začel običajno. Odpravil sem se v pisarno in preživel delovni dan ter nisem niti pomislil, da se bo moje življenje popolnoma spremenilo… da sem naletel na izjemno nesrečni trenutek.

V nekaj dneh je tinitus postal močnejši. Doživljal sem nenehno brenčanje in občasno piskanje v ušesih. Kmalu je zvok postal tako neprijeten, da sem se ujezil. Počutil sem se, kot, da bodo moji možgani eksplodirali. Tega prodornega zvoka se nisem mogel znebiti – v ušesih sem ga slišal vsak dan in noč, kar je negativno vplivalo na moje življenje. Obiskal sem družinskega zdravnika, ki me je skrbno pregledal, a opazil ni ničesar. Menil je, da gre za običajno migreno, ki je posledica stresa. Poskusil sem se nekoliko sprostiti, a ni pomagalo. Zvoka v ušesih se preprosto nisem mogel znebiti. Po nekaj tednih sem ponovno obiskal svojega zdravnika, ki me je ponovno skrbno pregledal in priznal, da gre za resnejše stanje, kot je prvotno menil. Opravil je številne teste in kmalu sem prejel diagnozo: tinitus. „Končno vem,“ sem rekel. Zdaj lahko začnem z zdravljenjem! Občutek zadovoljstva je hitro prešel v občutek panike, saj mi je zdravnik pojasnil, da zdravilo stanja ne obstaja. Pojasnil je, da se bom moral naučiti živeti z nenehnim zvokom v ušesih – kot številni ljudje po svetu. “Živeti z nenehnim razbijanjem v glavi!,” sem si mislil. “Tega preprosto nočem sprejeti!”

ŠOKANTNA RESNICA O KONVENCIONALNIH ZDRAVILIH PROTI ŠUMOM V UŠESIH IN NEKORISTNIH KIRURŠKIH POSEGIH!

Po nekaj mesecih sem obiska drugega zdravnika (ki je obenem psiholog) ter mu opisal svoje nvzdržno stanje. Priporočil je številna zdravila, predvsem proti stiski – tablete, preparate za sproščanje mišic, antidepresive.

Lahko povem, da nič od tega ni pomagalo.

Hodil sem od zdravnika do zdravnika in iskal kakršno koli rešitev. Hrup v ušesih je postajal vse močnejši – včasih je bil visok tudi 70-80 decibelov. Svojega življenja nič več nisem mogel kontrolirati. Svojega dela nisem bil sposoben več opravljati (zaradi močnega zvoka v ušesih, nisem mogel spoštovati svojih delovnih in domačih obveznosti), bil sem napet in postal hitro razdražljiv (vsak zvok, ki sem ga slišal v hiši, je poslabšal moje stanje); moje splošno zdravstveno stanje se je poslabšalo (nisem mogel niti jesti niti spati); moja depresija je napredovala. Počasi sem dosegel svojo kritično točko! Vedel sem, da moram najti rešitev, drugače bom ponorel! Odločil sem se vzeti službeni dopust. Obiskal sem nekaj deset zdravnikov in vsakemu sem povedal o svoji težavi in simptomih, s katerimi se spopadam. Edini odgovor, ki sem ga dobil je, da je kirurški poseg moja edina možnost. Neverjetno se mi je zdelo, saj sem vedel, da operacije običajno niso potrebne in, da lahko prinašajo nepopravljive posledice. Nekje v sebi sem čutil, da mora obstajati zdrava alternativa.

14 LET UČENJA, RAZISKAV, TESTIRANJ, NAPAK IN POSKUSOV

Prenehal sem z uživanjem zdravil na recept in zdravil za sprostitev mišic. Odločil sem se, da bom za svoje težave odkril naravno rešitev brez oziranja na priporočila zdravnikov. Opazil sem, da sem postal obseden s holističnimi in prehranskimi temami. Želel sem pridobiti se znanje o zdravljenju tinitusa in, kako preprečiti ponoven pojav – v raziskave sem se popolnoma poglobil. Kupil sem vse knjige o tej temi, ki se jih lahko našel – o okužbi ušes, živčnih motnjah, sinusih, zvočnih terapijah, orientalski medici, čiščenju toksinov s telesa, prehrani, prehranjevanju itd. Neštete ure sem preživel v knjižnici med kupom knjig, revij in dnevnikov o ušesnih šumih, izgubi sluha in prehrani. Prebral sem več sto medicinskih knjig. Knjige sem celo večkrat prebral, zato sem nekatere znal skoraj na pamet. Ne, ni mi bilo dovolj, da sem postal knjižni molj. Govoril sem z neverjetnim številom ljudi, ki trpijo zaradi hrupa v ušesih z vsakega zdravnika pa sem iztisnil znanje. Posvetoval sem se z zeliščarji, homeopati, naturopati itd. Tu bi se rad zahvalil za njihovo potrpežljivost, saj so mi močno pomagali pri iskanju rešitve za to bolezen.

POSKUSIL SEM VSE, KAR JE MOGOČE!

Znanje, ki sem ga pridobil iz knjig in pogovorov so ena stvar, vendar se vse to ne more primerjati s tem, kar sem se naučil iz osebnih izkušenj. Znanstveni podatki in teorije ne zadostujejo. V upanju, da bi se odrešil šumenja v ušesih sem poskusil številna zdravila na recept (ne le tablete za stisko in depresijo). Prav tako sem poskusil številne zvočne terapije, a nobena ni prinesla uspeha. Poskusil sem prav vse metode zdravljenja tinitusa, ki jih pozna znanost. Čakal sem na kakršno koli spremembo, saj sem verjel, da obstaja nekakšen način, ki bo ozdravil to bolezen in povrnil običajnost mojega življenja. V časovnem obdobju več let sem majhno bogastvo zapravil za preizkušanje vsakega izdelka na trgu in vsake metode zdravljenja. Poskusil sem vse: zelišča, tonike, odstranjevanje toksinov, zdravljenje s pomočjo vitaminov, hidroterapijo, aromaterapijo, makrobiotiko, kitajsko orientalsko medicina, vegetarijanstvo, Wai prehrano, psihiatrično zdravljenje … praktično vse!

NESPEČNOST, STRES IN STISKA SO MI NA TEMELJIH ŠUMOV V UŠESIH POVZROČILE HUDE HALUCINACIJE

Tudi, če sem od časa do časa doživel izboljšanje, ni trajalo dolgo, saj se je piskanje v ušesih vedno vrnilo z željo po maščevanju in včasih postalo še slabše, kot je bilo prej. Nisem mogel spati, bil sem pod stresom, nervozen in depresiven. Izredno pomanjkanje spanja ter občutek tesnobe in stresa so povzročili močne halucinacije. Med vožnjo ali hojo sem videl svetle luči. Prav tako sem doživel nekaj drugačnih, čudnih in grozljivih izkušenj, ki so bila posledica izrednega čustvenega stanja, v katerem sem se znašel. Moj položaj je postal nevarnejši in bolj grozljiv, kot kadar koli prej. Spomnim se, da sem celo padel na ulici, ko sem se odpravljal do zdravnika. Tinitus je tako postal več kot le hrup v ušesih. Izkazalo se je, da je začel ogrožati mojo varnost in zdravje ter mojo družino.

PRESTAL SEM CELO OPERACIJO, KI JE TRAJALA ŠTIRI URE

Obupan zaradi visoke ravni svoje bolezni sem načrtoval kirurški poseg slušnega sistema. Nisem bil navdušen, a upal sem, da bo rešila moje težave in izboljšala zdravje. Operacije si nisem resnično želel, a zdravnik je poseg in njegovo učinkovitost močno pohvalil, zato sem se odločil tvegati. Operacija je trajala približno 4 ure, od bujenju pa sem občutil neverjetno olajšanje. Čez nekaj dni sem lahko odšel iz bolnišnice in zdelo se mi je, da je bila operacija uspešna. Stopnja tinitusa je padla. Mnogo bolje sem spal in ponovno sem se sprostil ter postal vesela oseba, kot včasih. Vendar, po kratkem času so se vsi moji upi razblinili. V manj kot mesecu dni po operaciji sem občutil močnejše bolečine in večji pritisk kot kadar koli prej, šumenje pa se je vrnilo. Prepričan sem bil, da bosta zaradi šuma moja bobniča eksplodirala. Prava nočna mora! Vsi moji strahovi so se uresničili. Takrat sem poklical zdravnika in mu jezno povedal, da se je vse vrnilo v slabši obliki, kot prej. Vedel sem, kaj bo povedal: da je več mesecev potrebnih za točno oceno rezultatov operacije, in da je težava vedno hujša, peden izgine (to sem že prebral v raziskavah, ki sem jih predhodno prebral). Vedel sem, da pri meni ne gre za to! Zdravnika sem poskušal prepričati, da je hrup izjemno močan in, da operacija najverjetneje ni bila uspešna, a noben argument ga ni prepričal.

KLJUB VSEMU SEM ŠE VEDNO TRPEL ZARADI HRUPA V UŠESIH!

Počasi so minili trije meseci in bolezen je postala hujša kot kadar koli prej. Obiskal sem zdravnika in zahteval formalno opravičilo. Rekel je, da mu je žal, ker operacija ni delovala in, da mi ne more več pomagati. Iz samega obupa sem kupil knjige o alternativnem zdravljenju šuma v ušesih in bil presenečen, ko sem odkril, da v vsaki lahko najdem prehranska priporočila in terapije, ki temeljijo na vitaminih in dodatkih. Tudi ta pristop ni deloval. Poskusil sem prav vse, a še vedno trpel zaradi šumov v ušesih.

ZDAJ, PO 14 LETIH BOLEČIN IN VEČ TISOČ UR DELA MI JE USPELO NAJTI REŠITEV ZA TO TEŽAVO

Nisem oseba, ki bi hitro odnehala. Ker mi ducat zdravnikov, katere sem prosil za pomoč ni uspelo pomagati, sem se odločil, da si bom pomagal sam. Morda me je na to pot potisnil občutek razočaranja, a bil sem motiviran, da bom našel rešitev. Seveda sem še nekaj mesecev preživel z branjem, učenjem in izvajanjem poskusov, saj sem želel odkriti najboljšo kombinacijo, ki bi ozdravila tinitus. Ponovno sem prevzel nadzor nad svojim življenjem in upam, da boste to lahko storili tudi vi! Po več kot 14. letih trdnega dela in podrobnih pregledov, po dolgem testiranju, intervjujih in poskusih mi je uspelo odkriti zdravljenje tinitusa. Po vseh resnicah in dokazih, vplivih in lažeh je bila uganka hrupa v mojih ušesih rešena. Še več kot leto dni sem potreboval za izboljšanje svojega novega odkritja in na koncu sem dosegel vsa svoja pričakovanja. Na moje presenečenje po nekaj tednih zdravljenja…

TINITUSA NI BILO VEČ!

Potrebnih je bilo veliko let in ogromno raziskav, da sem dosegel tisto, kar se želel. Danes točno vem, kaj deluje in kaj ne. Po številnih poskusih, neučinkovitih zdravljenjih in neuporabnih terapijah, razočaranjih in trenutkih agonije mi je preprost, celovit sistem odprl pot do obnovitve življenja brez šumenja v ušesih. Bil sem tako vesel, da je tinitus končno izginil. Po letih trpljenja sem bil končno osvobojen hrupa v ušesih.

Presenetljivo je, da so prav vsi, ki so metodo poskusili, imeli enake rezultate.

S testiranjem metode sem nemudoma začel na drugih osebah, ki so se spopadali z isto težavo. V manj kot sedmih tednih se je 27 od 27 posameznikov, ki so mojo metodo poskusili, znebilo hrupa v ušesih. Zanimivo je, da metoda pomaga pri vseh starostih, spolih in resnosti bolezni.

VSI MOŠKI IN VSE ŽENSKE, KI SO POSKUSILI TO METODO, SO DOSEGLI NASLEDNJE KORISTI:

 • Občutek napetosti, stiske, nemira in izčrpanosti, ki ga povzroča hrup v ušesih, je izginil v nekaj dneh,
 • Osebni odnosi z najdražjimi so se dramatično izboljšali, izboljšala pa se je tudi produktivnost na delovnem mestu
 • Počutili so se bolj srečno, mirno in energično
 • Doživeli so znatno izboljšanje drugih zdravstvenih težav,
 • Počutili so se živahno in dejali so, da se počutijo mlajši in bolj energični.
Torej sem se ustavil, da bi pregledal in izboljšal program, da bi ga optimiziral tako, da bi bili rezultati opazni in bi dolgo trajali. In najboljša novica je, da je progam zdaj tudi vam na razpolago.

„12 let sem trpela ta boleč hrup v ušesih!”

„Zame je bil šok, da sem se po 12 letih, ko sem trpela ta boleč hrup v ušesih, uspela ozdraviti Tinitusa. Moj zdravnik se je počutil zelo nerodno … Poleg tega, se zdaj počutim polna energije in življenja. Zaradi tega zdravljenja so izginile tudi moje druge zdravstvene težave.

Predem sem prebrala to knjigo, sem prebrala približno 7 knjig o Tinitusu in njegovem zdravljenju in moram priznati da, je bila edina, ki mi je koristila. Trpela sem zaradi precej akutne oblike Tinitusa, ki mi je povzročal tudi glavobole in majhno izgubo sluha v levem ušesu. Potem, ko sem pozorno sledila vašim nasvetom – ki na začetku niso enostavni – sem dobila pozitivne rezultate tako hitro, da me je motiviralo, da končam celotno metodo zdravljenja. Zame je bil šok, da sem se po 12 letih, ko sem trpela ta boleč hrup v ušesih, uspela ozdraviti Tinitusa. Moj zdravnik se je počutil zelo nerodno … Poleg tega, se zdaj počutim polna energije in življenja. Zaradi tega zdravljenja so izginile tudi moje druge zdravstvene težave. Hvala za pomoč”

S.C.

Prišel sem do izjemnega odkritja!

Prva stvar, ki sem jo odkril je bila, da skoraj vse, ki imajo to bolezen, ropajo farmacevtska podjetja. Industrijo zdravil za nadzor tinitusa tržijo vampirji, ki bogatijo z odlaganjem ozdravitve! Še ena stvar, ki sem jo odkril je, da skoraj ves svet narobe poskuša nadzorovati in zdraviti tinitus . Dokazano je, da načini, na katere zdaj poskušajo zdraviti to bolezen, dolgoročno dejansko povzročijo več škode kot pa koristi.

ALI ZDRAVITE TINITUS ALI SLABŠATE SVOJO BOLEZEN?

Če boste storili enake usodne napake, kot jih dela večina ljudi s hrupom v ušesih, lahko izboljšate kratkotrajni nadzor bolezni, a poslabšate svoje dolgoročno zdravje. To sem tudi sam izkusil in vem, da čarobne tablete, univerzalni izdelki, tvegane operacije, diete, sredstva za sproščanje mišic, vitamini in naravni dodatki, ki bi odpravili bolezen, ne obstajajo. Lahko imajo nekolikšen pozitiven učinek, a prezrejo resnične vzroke bolezni. Dejstvo je, da veliko moških in žensk trpi zaradi številnih zdravstvenih zapletov po zaužitju zdravil ali operacijah. Vsake težave ne morete rešiti z uporabo zdravil in kirurškimi posegi, ki napadajo simptome tinitusa – telesa ne moremo pretentati – sodelovati morate z organizmom in ne proti njemu!

POZOR! ŠUMENJE V UŠESIH JE LAHKO ZELO NEVARNO, ČE SE NE ZDRAVI!

Poleg običajnih razlogov pojava tinitusa, kot so poškodbe slušnega živca (v polžu ušesa) ali pa težave s sinusi, je prav tako mogoče, da se je bolezen pojavila po hudi okužbi ušes. Obstajajo primeri, ko je tinitus posledica anevrizmov ali možganskih tumorjev. Če diagnoza ni pravilna (v knjigi boste odkrili učinkovit diagnostični mehanizem) in bolezni ne zdravimo, to lahko vodi do resnih posledic. Kot lahko tu vidite, tinitus ni ovira, ki jo lahko prezrete, saj to lahko vodi do uničujočih posledic.

KIRURŠKI POSEG, ZA ODSTRANITEV HRUPA V UŠESIH NE DELUJE VEDNO IN LAHKO POSLABŠA ZDRAVJE ALI CELO POVZROČI NEPOPRAVLJIVO OKVARO SLUHA!

Tinitus je sistematična težava, ki jo povzročajo številni telesni, čustveni (psihološki) in okolijski dejavniki. Tinitus tako ni ozdravljiv z izboljšanjem pretoka krvi s pomočjo sredstev za sproščanje mišic, z „maskiranjem“ zvoka ali odstranjevanjem živca iz slušnega sistema. Edini način ozdravitve šuma v ušesih je pravilna diagnoza, ki vzroke bolezni preučil s pomočjo večdimenzionalnega celostnega sistema. To je edini način, ki odpravi bolezen in prepreči ponovni pojav. Ko sem izvedel, kaj se pravzaprav dogaja v proizvodnji zdravil, ki naj bi zdravili tinitus in druge bolezni, sem se odločil za prevzem pobude in vsa svoja odkritja zapisal na papir, da bi pomagal drugim bolnikom. Želim, da je moja rešitev na voljo čim večjemu številu ljudi. Moja metoda je že pomagala več tisoč ljudem po vsem svetu, ki so za vedno odstranili vse simptome tinitusa. Zdaj je metoda celostno zapisana na enem mestu kot:

HOLISTIČNI (CELOVIT) SISTEM, KI VAS BO NAUČIL, KAKO TINITUS OZDRAVITI HITRO IN ZA VEDNO (ŠUMENJE V UŠESIH). HKRATI BOSTE S POMOČJO TE METODE ZA IZBOLJŠANJE SLUHA URAVNOTEŽILI TELO IN SE ZNEBILI HRUPA V UŠESIH!

Material, ki ga predstavljam, ima več sto strani in vsebuje vse informacije, ki so potrebne za praktično uporabo tega skrivnostnega, naravnega programa. Ni le sistem močnih in posebnih tehnik, temveč vodič, ki vas bo korak za korakom naučil, kako se znebiti hrupa v ušesih. Vodnik temelji na 14-letih raziskav. Program vsebuje vse informacije, ki jih boste potrebovali za odpravljanje hrupa v ušesih v le nekaj tednih – brez uporabe tablet, brez operacij in brez stranskih učinkov.

Naslednji 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom, če naročite zdaj, boste plačali samo:

Plačaš samo:

35 €

23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

9

Zadnja prodaja dne:

Redna cena: 35 €. Danes: 23.9 €


PRED VAMI JE POPOLNI VODIČ, DRUGAČEN OD VSEH DRUGIH INFORMACIJ, KI PRI TINITUSU POMAGA, KER…

 • Sistem se prilagaja potrebam vašega telesa. Osebe se medsebojno popolnoma razlikujejo. Metode, predstavljene v programu se prilagodijo na vašo težavo. Postopke vas bom naučil korak za korakom. Postali boste svoj osebni „znanstvenik“ ki bo nadzoroval subtilne dejavnike v telesu, življenjskem slogu in okolici, na katere morate biti pozorni.
 • Program je interaktiven: Pokazal vam bo, kako bolezen premagati, oziroma, kako metode uporabiti, da boste videli prave rezultate. Opazili boste dramatično izboljšanje skoraj nemudoma po tem, ko boste prvič uporabili tehnike opisane v tem programu. Kasneje boste občutili še večji učinek metod, saj bo zvok v ušesih znatno oslabel.
 • Program prinaša trajno rešitev, ki bo pomagala pri ozdravitvi in preprečitvi tinitusa. Prav tako vas bo naučil, kako se na bolezen navaditi. Čarobne tabletke ali univerzalni „ključ“ bolezni ne obstaja. Rešitev, ki jo ponujam tu, je pametna, znanstvena metoda, ki pomaga vzpostaviti nadzor nad boleznijo. V le nekaj tednih boste odpravili vse slišane zvoke (čas je odvisen od bolezni). Program vas bo prav tako naučil, kako preprečiti ponovitev bolezni.
 • Je naravna in varna rešitev. Metoda nudi 100 % naravno, varno in zmogljivo trajno rešitev za odstranjevanje korenin tinitusa. Njeni temelji niso na terapijah z zdravili, ki lahko prinašajo stranske učinke, in so izdelana iz škodljivih kemikalij. Prav tako ne vključuje kakršnih koli kirurških posegov, ki so v primeru bolezni pogosto priporočeni. Moja metoda odstrani ves hrup v ušesih ter prepreči ponovni pojav.
 • Metoda je praktična in preprosta. Številni programi za zdravljenje tinitusa so zelo zahtevni in neuresničljivi. Moja knjiga je v primerjavi zelo praktična. Na moji spletni strani lahko odkrijete serijo praktičnih nasvetov, ki jih lahko preprosto prilagodite na svoj življenjski slog.
 • Ogromna sprememba življenjskega sloga ni potrebna, prav tako pa vam ne bo potrebno upoštevati diet ali koledarjev. Program je razumljiv in logičen. Ne skrbite, če ne poznate človeške anatomije in ne poznate medicinskih izrazov. Knjiga je napisana tako, da ustreza običajnim ljudem, kot ste vi in ne zahteva medicinskega predznanja. Uporabljeni so preprosti izrazi in jezik, ki je preprosto razumljiv, logičen in organiziran.
 • Knjigo nenehno posodabljam in izboljšujem. S svojim raziskovanjem se vsakodnevno učim novih stvari, preizkušam in eksperimentiram. Vedno dobim nove ideje o tem, kako izdelek izboljšati. Svojo tehniko nenehno izboljšujem. Posodobitve so vedno na voljo na moji spletni strani – popolnoma brezplačno.

Nekatera sporočila, neprostovoljno prejeta prek elektronske pošte od nekaterih oseb, ki so trpele zaradi tinitusa:

NEKATERE STVARI, DO KATERIH BOSTE LAHKO DOSTOPALI OB NAKUPU TEGA PROGRAMA:

 • Sistem zdravljenja hrupa v ušesih, katerega učinkovitost je dokazana in je sestavljena iz pet večdimenzionalnih korakov je pomagal že več tisoč posameznikom, ki so se za vedno znebili hrupa v ušesih. Stanje se pogosto izboljša že po nekaj dneh in v celoti odpravi tinitus že v enem do dveh mesecih.
 • Odkrijte vse, kar morate vedeti o šumenju v ušesih in, kaj točno zvok pravzaprav povzroča ( Najnovejše raziskave o tinitusu – rezultati vas bodo morda presenetili!).
 • Osem najbolj učinkovitih živil proti hrupu v ušesih.
 • Seznam 10 najbolj škodljivih živil, ki jih zagotovo ne smete jesti, če trpite zaradi hrupa v ušesih.
 • Šokantna resnica o konvencionalnem zdravljenju, operaciji slušnega živca in zdravilih in, kako se tinitusa znebiti z uporabo naravnega pristopa.
 • SKRIVNOST 1: Odkrijte najpomembnejši element, ki daje 85 % možnosti odstranitve šumenja v ušesih (pri skoraj vseh bolnikih)
 • Najmočnejša homeopatska zelišča, katerih resnico zdravilska industrija poskuša skriti!
 • 100 % naravni vitamin, ki drastično vpliva na vaš položaj – včasih že v nekaj dneh.
 • SKRIVNOST 4: Odkrijte odnos enega izmed tradicionalnih zdravil hrupa v ušesih in, zakaj se morateizogibati zdravilom, ki pogosto poslabšajo stanje bolezni in povzročijo druge zdravstvene težave.
 • SKRIVNOST 7: Hrup v ušesih in čustveno mnenje: Razkritje šokantnega dejstva o „čustveni percepciji“ – ali si tinitus le domišljamo? Odgovor vas lahko preseneti!
 • Preprost test (vprašalnik) za odkrivanje dejanske resnosti vaše bolezni. (Odgovor boste prejeli v manj kot 15. minutah).
 • Kakšne so skupne značilnosti vseh, ki trpijo zaradi hrupa v ušesih? Naučite se podrobnosti bolezni in ugotovite, kako lahko sprememba življenjskega sloga prežene ves hrup v ušesih.
 • Kako lahko majhna sprememba življenjskega sloga že v nekaj dneh znatno zmanjša intenzivnost hrupa v ušesih.
 • SKRIVNOST 11: Odkrijte, kako tinitus diagnosticirati natančno in večdimenzionalno.
 • Če boste odkrili na vprašalnik v knjigi, ki je znanstveno utemeljen boste odkrili svojo raven stresa, panike, tesnobe in depresije in, kako vplivajo na vašo bolezen in, kaj morate storiti, da simptome TRAJNO odstranite s svojega življenja.
 • Najbolj učinkovita prehranska dopolnila proti tinitusu, ki so slabo poznana…zbiral sem jih 14. let.
 • Popoln in iskren odgovor na vprašanje “Zakaj imate tinitus in, kaj so ključni razlogi za nastanek zvokov, ki jih slišite“ in, zakaj se zdi, da nekateri ljudje bolj trpijo zaradi hrupa v ušesih ter, kako zaustaviti napredovanje bolezni.
 • Neverjetno razmerje med telesno dejavnostjo in tinitusom in zakaj, kdaj in kje lahko začnete izvajati vaje, da se znebite hrupa!
 • Dve strategiji dihanja, ki bosta v veliko pomoč pri odpravljanju hrupa v ušesih.
 • Zakaj diete in podobni pristopi nikoli ne odpravijo tinitusa.
 • SKRIVNOST 18: POZOR! Sestavina, ki jo imate verjetno doma in ima moč, da odpravi tinutus.
 • Iznajdljiv način uporabe uma in mentalnih sposobnosti, ki so eden izmed glavnih vzrokov tinitusa. Tehnika lahko močno zmanjša slišane zvoke.
 • SKRVNOST 27: Tehnika je bila izbrana kot „najboljša“, saj izolira glavni vzrok bolečin, ki povzročajo hrup v ušesih in preprečujejo njihovo ponovno nastajanje.
 • Zakaj vam zdravnik nikoli ne bo povedal resnice o zdravilih in tveganih posegih (Tudi če bi želel, vam tega ne sme povedati)
 • Pomen optimizacije imunskega sistema. Odkrijte, kako se lahko počutite bolj zdravo in odpravite šum v ušesih ter preprosto okrepite vaše naravne imunske zmožnosti.
 • Zakaj ta „magična“ kombinacija zelišč krepi vaš imunski sistem, saj očisti strupene snovi.
 • Kako preprečiti ponovitev bolezni, vnetja ušes, okužbe sinusov in nekaterih alergij in, kako je vse medsebojno povezano. Kako premagati glavni razlog tinitusa in ohraniti optimalno stanje notranjih organov ter odpraviti motnje.
 • Zakaj je hrup v ušesih opozorilo nepravilnega delovanja v telesa, ki velikokrat opozarja na mnogo hujšo bolezen; kaj vas hrup lahko nauči in, kaj lahko storite.
 • Preprosta, cenovno ugodna in učinkovita metoda krepitve in zdravljenja organizma, ki hitro in učinkovito zdravi tinitus.
 • Najmočnejši in sporni način, ki se opira na hipnozo in, kako vpliva na tinitus. (Ta korak je čudežen med osebami, ki trpijo zaradi hrupa v ušesih. Obenem so ključnega pomena pri preprečevanju ponovnega pojava tinitusa).
 • Resnica o homeopatskih zdravilih za zdravljenje hrupa v ušesih. So lahko ta zdravila odgovor na šumenje v ušesih in glavi?
 • Bistvena povezava med nespečnostjo, stresom, tesnobo in hrupom v ušesih oziroma, kaj storiti, za nadziranje in popolno odstranitev motnje iz vašega življenja.
 • Potresna povezava neuravnoteženosti telesa in šumenja v ušesih in, kaj lahko storite, da hitro povrnete ravnovesje.
 • in še mnogo, mnogo več
Verjemite, da je vse to le vrh ledene gore! Knjiga, ki jo tu predstavljam, je le dokumentarno gradivo – je popoln in celovit sistem za odpravljanje tinitusa.

KAJ LAHKO TA KNJIGA STORI ZA VAS:

Izdelek, ki sem ga razvil, se nanaša na notranje težave, ki povzročajo šumenje v ušesih, ki jih bo za vedno odstranil. Z delovanjem na vse dejavnike, ki povzročajo nastanek tinitusa, boste s pomočjo tega celostnega, večdimenzionalnega pristopa, zagotovili trajno odstranitev bolezni in sčasoma boste lahko:
 • Odstranili boste tinitus, sikanje in piskanje v ušesih ne, da bi doživeli neželene učinke, ki jih prinašajo zdravila in operacija.
 • V trenutku boste odstranili simptome, ki jih povzroča hrup v ušesih; vrtoglavico, bolečine ušes, občutek polnosti, glavobol in drugo, ki gre z roko v roki z boleznijo.
 • V nekaj dneh boste odpravili napetost, stisko, vznemirjenost in izčrpanost, ki jih povzroča hrup v ušesih.
 • Počutili se boste bolj srečno, mirno in sproščeno.
 • Počutili se boste bolj zdravo, mlajše in bolj energično.
 • Uživali boste v jasnem umu, navdušenju in vitalnosti …

Kaj vsebuje “Naravno zdravljenje šumov v ušesih” ?

To je le nekaj tem, ki so v tej knjigi obdelane:

Vindecare tinitus

NE GLEDE NA VZROK, VRSTO IN RESNOST BOLEZNI, LAHKO MOČNI SISTEM ZDRAVLJENJA ZAČNETE UPORABLJATI NEMUDOMA IN SE TAKO POČUTITE RAZBREMENJENO IN POPOLNOMA ODPRAVITE TINITUS.

Sistem, opisan v knjigi, deluje v vseh primerih – neodvisno od razlogov tinitusa, starost in spol. Načela v knjigi so se izkazala za učinkovita in prinesla odlične rezultate pri posameznikih vseh starosti, spolov in načinov življenjskega sloga. Sistem je zasnovan tako, da ustreza posameznikom, saj se načela zapisana v knjigi da prilagoditi tako, da ustreza lastnim potrebam. Načela so več tisoč ljudem po svetu izrazito pomagala. Ne glede na to kakšne so lastnosti vaše bolezni, bo prekinitev opravljanja napak pri zdravljenju in začetek uporabe tehnik opisanih v knjigi bistvenega pomena pri odpravljanju hrupa v ušesih. Imeli boste možnost, da…

SISTEM JE DOKAZANO UČINKOVIT V VSAKEM OD NASLEDNJIH PRIMEROV:

 • Tinitus kot ton,
 • Tinitus, ki pulzira,
 • Hrup v ušesnih mišicah,
 • Hrup v ušesih zaradi krvnih žil,
 • Tinitus v zunanjem, srednjem in notranjem ušesu,
 • Tinitus na bazi živcev,
 • Sliši se kot šumenje, piskanje, sikanje, klikanje in utripanje,
 • Tinitus, ki ga povzroča Menierova bolezen,
 • Objektivni in subjektivni tinitus.

Naročite izdelek in brezplačno boste kot BONUS dobili: Knjigo “40 Metod za krepitev spanja!”

5 € BREZPLAČNO!

Gradivo opisuje serijo učinkovitih in preprostih metod, ki imajo izreden učinek: resnično miren spanec!

 • Naučite se, da se vsako jutro zbudite ob istem času, da bi imeli sproščujoč ritem
 • Izvedite, kako je prehrana pomembna za miren spanec
 • Izkoristite popoldansko siesto za čim bolj miren spanec
 • Izvedite, kako sta učinkovita dva alarma za miren spanec

In to še ni vse ! Prav tako boste prejeli: Knjigo “IZ ŽIVLJENJA ODSTRANITE STRES IN TESNOBO”

5 € BREZPLAČNO!

Odpravite stres v vsakdanjem življenju s pomočjo praktičnih nasvetov v tej knjigi. Pri branju tega gradiva boste odkrili:

 • Kako zavirati vedenja, ki ohranjajo stanje stresa
 • 24 super živil, ki v kratkem času krepijo imunski sistem
 • Kako se znebiti napadov panike
 • Hitre metode za boj proti stresu

Prejeli boste tudi Knjigo: “Skrivnosti zdravega življenja”

5 € BREZPLAČNO!

Izvedite načine, ki vam bodo pomagali, da se sami nadzorujete in da sprejmete vse potrebne ukrepe, da bi imeli zdrav življenjski slog. V tej knjigi boste odkrili 25 skrivnosti, ki vključujejo:

 • Kako nadzirati stres, jezo in količino soli za zniževanje krvnega tlaka
 • Kako dobra je ekološka hrana za zdravje
 • Kako ohraniti svoje zdravje s fizično vadbo, tudi če nimate veliko prostega časa

Polno jamstvo za 30 dni!
zadovoljstvo zagotovljeno

Knjiga je napisana tako, da jo je preprosto razumljiva in obvladujoča. Da bi bili prepričani, da imate vse razloge, za takojšen nakup in branje, prevzemam vsa tveganja in vam nudim trdno jamstvo!

Če knjigo naročite danes, imate 30 dni za branje in upoštevanje nasvetov iz tega priročnika. Pričakujem, da boste prebirali in uporabili številne zapisane koncepte, da bi bili v čim krajšem času ponovo postali zdravi. Morali bi čutiti, da ste izvedeli informacijo, ki je vredna mnogo več kot majhne investicije!

Če ne boste zadovoljni, zahtevajte vračilo in brez vprašanj vam bomo vrnili denar.


Naslednji 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom, če naročite zdaj, boste plačali samo:

Plačaš samo:

35 €

23.9 €

Izvodi, ki se lahko dobijo po nižji ceni:

100

9

Zadnja prodaja dne:

Redna cena: 35 €. Danes: 23.9 €


ŽIVLJENJE JE PREKRATKO, DA BI HRUP V UŠESIH POSKUSILI ODPRAVITI Z EKSPERIMENTIRANJEM S SVOJIMI METODAMI. PREVZEMITE NADZOR NAD SVOJIM ŽIVLJENJEM IN UPORABITE MOJ PREPROST SISTEM!

Zakaj bi izvajali vsa testiranja in se spopadali z napakami, če lahko preprosto preberete mojo knjigo in sledite praktičnim korakom, ki opisujejo vrsto dokazanih in učinkovitih tehnik za zdravljenje šumov v ušesih? Sam sem za zapis celostne knjige porabil 14 let! Napisal sem knjigo, ki je bližnjica v postopku zdravljenja. Tako vam prihranim več let raziskovanja! S tem vas prav tako osvobodim stranskih učinkov in tveganj, ki so vključeni v uporabo konvencionalnih zdravil. Ne smemo prezreti dejstva, da s tem prav tako zapravite veliko vsoto denarja. Metode v tej knjigi so tiste, ki drugje niso zapisane. Če verjamemo besedam psihologov je najvarnejši in najhitrejši način za dosego ciljev uporaba modela osebe, ki jim je na tem področju že uspelo. Moj sistem omogoča možnost, da ne sledite le eni, temveč več tisoč osebam, ki so trpele zaradi hrupa v ušesih in so se bolezni uspeli znebiti z uporabo tehnik zapisanih v knjigi. Prav vsi zdaj živijo mirno življenje. Tudi vi bi morali živeti brez šumenja v ušesih: Je zakon, s katerim ste se rodili. Zakaj bi morali živeti na težji način? Življenje vzemite v svoje roke in se z uporabo sistema zapisanega v knjigi bolezni znebite za vedno.

Naša metoda

Da nič ne naredite

Operacija

Cena

23.9 €

Za sedaj nič

3,000 – 9,000 €

Jamstvo za vračilo

100% vračilo denarja v 30- ih dehn

Vjerojatno ne boste zadovoljni

Ni vračila denarja

Tveganja in zapleti

Zaradi vaj je (redko) možno vnetje mišic

Ni zapletov, a stanje se ne izboljša

Bolečine, bolnica, infekcije, komplikacije anestezije in zdravila, malpraksa

Ugodnosti

o primesti rapid prin curier rapidHitra dostava

Kot tudi do zdaj

Zelo boleče

Učinkovitost tretmaja

Zelo učinkovit. Zvok izgine.

Ničesar ne boste spremenili na boljše

Učinkovito toda z velikimi stroški

Druge ugodnosti

Trudite se za bolše zdravje

Prihranite denar

Ljudje vas lahko obiskujejo, jeste v bolnici, gledate TV

Kakšen je vaš izbor?

Kupite knjigo

Pojdite po zdravila

Pojdite pod nož

Lani jo je naročilo preko 5000 ljudi v Sloveniji!

Na zemljevidu smo pravzaprav označili kupce na Hrvaškem. Ppoglejte spodaj! Na žalost nismo mogli vključiti tudi kupcev v tujini, ker bi bil zemljevid prevelik.
 

VODIL VAS BOM KORAK ZA KORAKOM IN VAS NAUČIL UČUNKOVITIH STRATEGIJ IN SKRIVNOSTI, KI SO MENI POMAGALE OZDRAVITI BOLEZEN IN PREPREČITI PONOVNI POJAV ŽE 7 LET!

Predstavljen izdelek ni skupek teorij, ki jih je zapisal neki znanstvenik z laboratorija, ki se sam z boleznijo nikoli ni spopadal. Sistem sem uporabil na sebi ter mu še vedno sledim. Sem svoja stranka. Prestal sem vso nesrečo hrupa v ušesih, občutil ves strah, razočaranje in nezadovoljstvo, ki tinitus spremljajo. Vem, da najverjetneje že uživate zdravila in prehranska dopolnila, a kljub temu ne dosegate želenih rezultatov. Nekatera celo poslabšajo zdravstveno stanje. Verjetno ste poskusili tudi sredstva za sproščanje mišic in druge antidepresive, a tudi ti niso prinesli rezultatov. V najboljšem primeru ste stanje začasno olajšali z operacijo. Slabo počutje ni potrebno – v tem položaju je veliko ljudi. Enako težavo sem imel sam. Počasi in na boleč način sem se učil s svojih napak, kupil sem vse izdelke, ki naj bi pomagali, verjel sem osebam, katerim ne bi smel. Moja želja ni, da to prestanete tudi vi. Želim si, da izveste vso resnico o šumih in načinu ozdravitve, saj si to zagotovo zaslužite. Vse to je razlog, zakaj sem se odločil za zapisovanje knjige. V programu boste odkrili vse skrivnosti, ki sem jih odkril v zadnjih letih. Z vseh odkritij sem sestavil program, ki bo korak za korakom izboljšal vaše stanje in napadel bistvo težave. Moja knjiga vam bo na preprost način povedala, kako za vedno odpraviti hrup v ušesih. Več let sem knjigo pisal na razumljiv in preprost način, ki branje omogoča vsakomur. Program je učinkovit za zdravljenje šumenja vseh vrst v najkrajšem možnem času.

In še nekaj

Pomoč je praktično neprecenljiva. Med zdravljenjem boste imeli občutek, da niste sami…da niste sami s svojo težavo. Omogočamo podporo preko e-pošte, brezplačno in neomejeno. Omogočamo spodbudo in učinkovito doseganje konca programa ter dosegli prave rezultate.

Kupite zdaj!

Ni vam treba storiti nič drugega. Takoj, ko boste knjigo prenesli s spleta, boste lahko prebrali vsa navodila. Zapisana so tako, da so preprosto razumljiva, zato lahko z izvajanjem programa začnete kadar koli. Rezultati bodo hitro opazni. Zvok bo vsak dan šibkejši, ob koncu programa pa popolnoma odpravljeni. Počutili se boste čudovito, prijatelji in sorodniki pa bodo ponovno videli vas, kot pravo osebo! Še več, zavedali se boste, da ste zvok odpravili za vedno! Poglejte na ta način: Vaša naložba v ta program je le kaplja v morje v primerjavi z denarjem, ki ga porabljate za vsa nekoristna zdravila in operacije. Naj sploh ne omenim cene bolečine.

TU BOSTE NAŠLI VSE, KAR POTREBUJETE!

Če je preveč tako imenovanih HITRIH rešitev ali ČUDEŽNIH tabletk, ki so vas doslej razočarale in si želite izbrati najboljšo pot, potem ste na pravem mestu. Program je najbolj učinkovita rešitev, ki jo boste našli. Ves čas ste le iskali, a se niste zavedali, da rešitev obstaja že od samega začetka. Predstavljajte si, da po 4-6 tednih…. še vedno trpite zaradi tinitusa? Še vedno trpite zaradi zvokov v ušesih? Še vedno trpite zaradi omotic in izgube sluha? Se počutite zaskrbljeno, živčno in tesnobno? Še vedno uživate zdravila proti šumom v ušesih, ki vam ne pomagajo? Ali pa … Živite življenje brez hrupa v ušesih, aktivno, brez nepotrebnega hrupa v ušesih, možganih, se veselite kakovostnega in poživljajočega spanca. Imeli boste več energije, več zdravja, imeli boste manj zavor, ne boste utrujeni ali imeli neskončnega občutka izčrpanosti … Izbira je vaša! Če vas zanima resnica o popolni odpravi hrupa v ušesih, potem morate nujno prebrati to knjigo. Ne pozabite, da kar 95 % ljudi še naprej išče pravljico, iluzijo, čudežno tabletko… ki bi pomagale pri mirnem spancu. Kljub temu mi nekaj pravi, da vsega tega ne bi brali, če si ne bi želeli sprememb. Če ste med tistimi 5 %, ki so dovolj motivirani za uporabo rešitve ste na pravem mestu. Naročite knjigo! Iskreno vas pozdravljam! Lucas Petersen, Medicinski raziskovalec, svetovalec na področju zdravstvenega varstva, prehranski specialist in avtor te knjige. P.S. Če imate kakršnakoli vprašanja ali, če niste prepričani in pred naročilom želite kakršno koli pojasnilo, mi brez težave pošljite e-pošto. Knjiga je pomagala že 217.000 posameznikom, ki so pred nakupom knjige postavili veliko vprašanj. Ne storite napake in ne preskočite vse zaskrbljenosti. Če imate kakršne koli pomisleke, se obrnite na name ter se prepričajte sami. Brez težave bom govoril z vami, saj je moj program resnično učinkovit. P.P.S. Ne pozabite, ob naročilu takoj boste prejeli poseben paket s tremi BREZPLAČNIMI knjigami. Obljubljam, da ponudba ne bo trajala dolgo, zato vas prosim, da jo izkoristite. Če boste obotavljali, bo ponudba potekla. Kupite danes in prihranite! P.P.P.S. Dovolite mi, da razkrijem še en razlog, zakaj morate program kupiti danes: Zagotavljam vse skrivnost, ki jih potrebujete za popolno odpravljanje hrupa v ušesih v le osmih tednih. Teh podatkov ne boste našli drugje. Zakaj bi številne ure uporabili za iskanje informacij, ki so vam v tej knjigi na voljo na enem mestu. Vse je zbrano v eni, dostopni knjigi, ki je zabavna za branje.  
Ponudba je odvisna od dostopnosti od:

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.