Vă recomandăm produsele cele mai comandate în ultimele 30 de zile! Acum aveți ocazia să alegeți una dintre soluțiile eficiente pe care vi le prezentăm, în eventualitatea în care doriți să găsiți mai ușor un loc de muncă în străinătate, în funcție de domeniul dumneavoastră de interes. Vă invităm să analizați opțiunile prezentate aici, iar dacă vă decideți să vă îmbogățiți cunoștințele, atunci pe lângă șansa extraordinară de a deveni fluent în domeniul d-voastră de interes, în plus puteți beneficia și de un preț redus, precum și livrare gratuită!

Alegeţi cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră!
horeca-english choose
horeca-english choose
Italiana pentru profesia mea
Italiana vorbită de personalul din hoteluri şi restaurante

Dragă cititorule, Dacă dorești să înveți limba italiană pentru a pleca în străinătate pentru a găsi ușor un servici în industria hotelieră sau în restaurante, atunci următorul mesaj este pentru tine:

Ți-ai imaginat vreodată că acest domeniu (hoteluri, restaurante, catering) este de departe domeniul cu cei mai mulți lucrători care provin din alte țări?

Se pare că realitatea este una crudă, lucru adevărat! În ziua de azi competiția e mai agresivă ca niciodată în industria medicală datorită salariilor și condițiilor de muncă mai bune. De aceea toți angajatorii caută persoane care cunosc limba italiană la un nivel acceptabil. Cu alte cuvinte, instituțiile care interacționează cu clienți străini văd cu ochi foarte buni candidații care știu să vorbească limba străină.

Mulți candidați se întreabă: “De ce este nevoie să cunosc limba italiană? Deja am ceva experiență, așadar nu cred că va fi necesar!” Însă pe de altă parte ar trebui să se întrebe: “Cum ar fi posibil să comunice cu alți clienți sau colegi fără să aibă cunoștințe? Câți oameni vorbesc limba nativă a candidatului?”

Statisticile ne arată faptul ca din toți candidații care aplică pentru un job în industria medicală, candidații care nu cunosc limba italiană consuma de 8 ori mai mult timp în a-și găsi un servici decât cei care cunosc limba și termenii de specialitate.

Dar stai o secundă și întreabă-te: “Știi să te adresezi politicos unei persoane în limba italiană? Îți poți da seama de cerințele lor și mai mult, le poți rezolva corespunzător? Ești capabil să înțelegi instrucțiunile date de ceilalți membri ai personalului? ”

Cel mai bun motiv să te apuci să înveți limba italiană într-un anume context este faptul că treci peste orice impediment ce poate sta în calea oportunității tale de a găsi într-un final un servici în domeniu. Multe persoane încearcă însă doar câteva reușesc, și asta datorită depășirii acestei bariere lingvistice. Mulți concurenți eșuează din acest motiv.

Însă acum ai şansa să vorbeşti limba italiană, lucru pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna!

Mai exact acesta este un ghid practic pentru auto-învățarea limbii italiene adresat tuturor vorbitorilor ne-nativi și care doresc să cunoască termenii specifici și expresiile uzitate în domeniile: hotelier, restaurant, casino precum și alte domenii din industria ospitalității.

carte
109 Lei
ACUM DOAR
8900LEI
Câteva beneficii:
 • Vei fi evaluat mult mai bine la interviu
 • Te integrezi mult mai repede
 • Abilități profesionale de a conduce
 • Un job stabil
 • Mai puține penalizări
Reducere aplicată Garanția satisfacției pentru 30 de zile Livrare gratuită
carte
Dar ce te-ar putea motiva oare să te ridici din canapea şi să treci la treabă ?
… sau să lucrezi în siguranță într-un mediu multicultural?

Aici găsești tot ce ai nevoie: un curs rapid și ușor de învățat , și deasemenea foarte cuprinzător. Te bagă direct în subiect, să zicem așa, te aduce în punctul în care vei stăpâni la perfecție arta conversației și în care vei înțelege cu ușurință termenii complicați folosiți în industria hotelieră. Acest curs se vrea a fi unul mai bun și mai rapid, adresat managerilor, recepționiștilor, personalului de la recepție, precum și menajerelor. Dacă îți dorești un job ca menajeră, personal de hotel, în industria alimentară sau alte domenii conexe, atunci…iată o veste bună ! Acest curs a fost croit special pentru tine! Acoperă cuvintele și expresiile necesare din diverse domenii ale industriei hoteliere, incluzând termenii folosiți în bucătărie, holul hotelului sau la bar.

Câteva avantaje pe care ţi le oferă acest curs:
 • Ai parte de o mai bună comunicare cu clienții și oaspeții
 • Deoarece e absolut necesar, vei putea să treci testul de abilitate în limba italiană
 • Te vei descurca bine datorită noilor tale abilități de a comunica
 • Îți vei mări semnificativ șansele de a fi selectat pentru munca respectivă
 • Vei dobândi un avantaj puternic față de ceilalți concurenți
 • Îmbunătăți capacitatea de a asculta pe alții, lucru atât de necesar în industria hotelieră
 • Vei putea înțelege foarte ușor termenii specifici, jargonul hotelier, expresii care de regulă sunt folsite doar în acest domeniu
 • Vei putea să aplici pentru locații mai bine cotate care implicit vor plăti mai mulți bani
 • Te va ajuta să urmărești instrucțiunile precum și italiana simplă, într-o manieră mai mult sau mai puțin formală

Un sfat de final: Să vorbești prost o limbă străină constituie primul pas către vorbirea corectă a limbii respective!

Italiana pentru profesia mea
Italiana medicală
Limba italiană pentru personalul din spitale, clinici şi instituţii de îngrijire
Plănuiești să lucrezi în afară în industria medicală? Ține însă cont de faptul că trebuie neapărat să cunoști termenii folosiți în industria respectivă!

Industria medicală poate oportunități fantastice de lucru! Însă pentru a lucra în această industrie este necesar să aveți o aptitudine de bază: Să vorbiți limba italiană! În această industrie, probabil cunoașteți faptul că pacienții pot veni din diverse locuri și implicit pot vorbi diferite limbi străine. Faptul că sunt mulți candidați și prea puține locuri de muncă în domeniu ne obligă să conștientizăm faptul că pentru a putea obține un servici cu normă întreagă în ziua de azi, este nevoie să ne diferențiem de ceilalți candidați care sunt la fel de calificați ca și noi. Învățarea unei a doua limbi străine reprețintă o cale de a vă propulsa către postul mult dorit. Cu alte cuvinte, competiția e foarte acerbă în acest domeniu iar ceea ce face diferența între persoanele care se luptă din greu să obțină un servici și persoanele care obțin acel servici cu mare ușurință, este simpla cunoaștere a limbii italiene!

V-ați simțit vreodată dezamăgit de faptul că nu vă vedeți pregătit să vorbiți limba italiană precum multe cunoștințe ale dumneavoastră care deja lucrează în afară în condiții mai bune?

Acum, dacă citiți acest mesaj, vă vveți putea da seama în cele din urmă că dacă aveți la dispoziție o documentație corespunzătoare pentru a asimila termenii specifici domeniului medical, șansele cresc substanțial!

Acum ai ocazia să vorbeşti limba italiană, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna!
carte
109 Lei
ACUM DOAR
8900LEI
Beneficii:
 • Vei fi evaluat mult mai bine la interviu
 • Te integrezi mult mai repede
 • Abilități profesionale de a conduce
 • Un job stabil
 • Mai puține penalizări
Reducere aplicată Garanția satisfacției pentru 30 de zile Livrare gratuită
carte
De ce trebuie neapărat să urmezi acest curs?

… deoarece este special conceput încât după ce l-ai citit cu atenție, în final vei asimila termeni folosiți în industria medicală (spitale, farmacii, case de îngrijire) termeni fără de care nu te vei putea descurca. Și deoarece este special conceput pentru o arie mai largă de activitate în industria medicală: doctori, asistente, terapeuți, paramedici, practic este pașaportul către noul tău loc de muncă.

Mulți oameni își spun: Nu am nevoie să știu limba italiană, deja am destulă experiențăîn acest domeniu, iar experiența pe care o am ar trebui să fie de ajuns. Însă intreabă-te următorul lucru: “Cum voi putea eu să ascult instrucțiunile sau să comunic cu ceilalți colegi și pacienți?”. “Voi putea oare să înțeleg toți termenii din jargoul spitalicesc?”. Dacă răspunsul tău este “NU” atunci șansele tale sunt aproape zero datorită acestui impediment. Tot ce îți trebuie este un aliat puternic ce te va putea ajuta să depășești problemele descrise anterior, deoarece acest ghid se adreseaza numai acestei categorii profesionale, spre deosebire de alte programe de învățare.

De ce a fost acest curs publicat? Deoarece trebuie să acopere cerințele specifice acestui domeniu profesional, această abordare fiind cu mult diferită de alte cărți pentru învățarea limbii italiene, cărți ce acoperă doar noțiuni generale.

După o scurtă perioadă de timp vei putea vedea avantajele ce vor apărea din faptul că ai investit în acest curs valoros:
 • Obții un servici mai bine plătit în industria medicală, industrie ce oferă oportunități foarte bune
 • Dobândești repede abilitatea de a comunica ușor cu ceilalți colegi precum și cu pacienții
 • Vei cunoaște termenii importanți în această industrie: vocabularul medical, corpul omenesc, ustensilele medicale, denumirile specialiștilor, diagnosticele puse de medici, programul de vizitare, programarea vizitelor, sau diversele proceduri ce au loc în spitals
 • Petreci mai puțin timp studiind, din moment ce această carte acoperă doar ceea ce este necesar în acest domeniu
 • Un avantaj puternic față de ceilalți aplicanți, în acest fel îți mărești și șansele să găsești un servici bun!
 • Învățarea prin simularea situațiilor dificile și a problemelor ce pot apărea reprezinta modul ideal prin care vă familiarizați cu italiana folosită în domeniul medical
 • Veți avea șansa să înțelegeți mai bine nevoile pacienților și astfel să le creșteți încrederea în sine.
 

Un sfat de final: Să vorbești prost o limbă străină constituie primul pas către vorbirea corectă a limbii respective!

Vrei să înveți o limbă străină într-un mod ușor și distractiv?
Italiana pentru profesia mea
Ghid cuprinzător în limba italiană pentru: şoferi de taxi, camion, autobuz, mecanici, dealeri auto
Ești în căutarea unui servici ca șofer sau mecanic? Ai de gând să obții permisul de conducere într-o țară străină? Atunci te rog să citești următoarele rânduri

Dacă citești aceste rânduri, probabil că ești în căutarea unui servici ca șofer, sau altă profesie în domeniul auto, sau poate că ești doar interesat să afli mai multe despre acest domeniu. Este binecunoscut faptul că angajatorii caută persoane care cunosc bine limba italiană iar cei care pot comunica în această limbă, măcar la un nivel acceptabil, au categoric mai multe șanse de a lucra în industria auto. Țineți cont de faptul că pentru a găsi de lucru în această industrie este necesar să stăpâniți limbajul specific de specialitate.

Tocmai ai găsit aici o documentație eficientă ce te va ajuta să te familiarizezi cu italiana folosită de șoferi, mecanici auto sau alți profesioniști care activează în domeniu. Îți va da șansa de a învăța limba italiană pentru a-ți atinge un scop: să poți obține postul dorit. Să începi să înveți italiana pentru acest domeniu reprezintă o decizie excelentă pe care o poți lua înainte să aplici pentru postul respectiv. Deasemenea, va trebui să ții cont și de faptul că în această industrie concurența este destul de mare și de aceea vei avea nevoie de un avantaj puternic față de ceilalți candidați. Acest material cu siguranță îți va asigura acest avantaj puternic, fiind de fapt un ajutor de nădejde în a-ți îndeplini scopul mult dorit.

Dacă crezi ca acest material nu este pentru tine, profesia ta constând doar în abilitatea de a conduce o mașină, atunci stai o secundă și întreabă-te: “Cum voi putea oare să cer îndrumare, să citesc indicatoarele rutiere, să comunic cu pasagerii sau cu organele de ordine?” “Voi putea oare să înțeleg ce scrie în documentele oficiale sau formularele pe care voi fi nevoit să le completez dacă voi dori prelungirea permisului, de exemplu?”

Atunci să știi că acest ghid special croit pentru tine îți va putea asigura un nivel cel puțuin acceptabil pentru a îndeplini cele descrise anterior, ba chiar mai multe de-atat, ușor și rapid! Ghidul se deosebește total de alte materiale clasice de învățare a limbii italiene, plictisitoare și ineficiente!

Obstacolele de care trebuie să treci atunci când aplici pentru un servici în industria auto…

În străinătate este mai ușor să obții un servici ca șofer sau mecanic, însă vei avea parte de câteva obstacole pe care va trebui să le depășești. Unul dintre ele, (poate chiar cel mai mare) aspect dificil este să poți comunica folosind termenii de specialitate. Din nefericire, majoritatea cursurilor de italiană nu asigură termenii folosiți într-un domeniu atât de abstract și de aceea doar să poți să zici “Salut” și “Mulțumesc”, nu va fi suficient să te ajute în a-ți găsi un servici. Tocmai de aceea îți prezentăm aici acest curs special conceput pentru șoferi și mecanici, deoarece îți prezintă toate noțiunile necesare pentru a putea comunica cu colegii și clienții tăi. Dacă ar fi necesar să descriem doar în câteva cuvinte ceea ce face ca acest curs să fie unul special: Este o completare absolut necesară a oricărui curs ce asigură numai expresiile de bază și doar câteva conversații uzuale, ce nu vor fi suficiente pentru industria de specialitate.

carte
109 Lei
ACUM DOAR
8900LEI
Câteva beneficii:
 • Vei fi evaluat mult mai bine la interviu
 • Te integrezi mult mai repede
 • Abilități profesionale de a conduce
 • Un job stabil
 • Mai puține penalizări
Reducere aplicată Garanția satisfacției pentru 30 de zile Free delivery
carte
De ce acest plan este conceput special pentru nevoile tale:
 • Îți oferă abilitatea de a comunica cu agenții de circulație și autoritățile locale
 • Nu trebuie să petreci mult timp studiindu-l! El acoperă doar termenii și expresiile din industria auto, așadar nu pierzi mult timp cu învățatul altor expresii care nu îți sunt necesare
 • Vei comunica într-un mod politicos cu pasagerii, alți participanți la trafic precum și cu forțele de ordine.
 • Îți îmbunătățești orientarea citind mai ușor indicatoarele rutiere
 • Vei cunoaște mai bine vocabulatul auto, piesele auto precum și aspectele legale
 • Vei înțelege mai bine regulile de circulație și legile în vigoare și vei citi mai bine indicatoarele rutiere.
 • Îndeplinești toate cerințele obligatorii în a obține permisul de conducere
Acum întreabă-te: Nu ai vrea să cunoști limba italiană folosită de șoferi și mecanici?

Înainte de a merge mai departe, ține cont de faptul că fără să cunoști termenii specifici din industria auto, nu vei putea deloc să comunici cu clienții tăi, colegii tăi și mai rău, dacă nu posezi deja un permis de conducere, sau ai de gând să obții un permis temporar, atunci nu vei putea nici măcar să susții examenul auto.

Secretul învăţării unei limbi străine stă în curaj şi determinare! În încheiere, iată cateva sfaturi importante pentru tine:
 • Citește, încearcă să înțelegi, și concentrează-te!
 • Nu toci cuvintele, Nu este cazul să te forțezi mai mult decât trebuie!
 • Dacă nu vezi rezultate în primele două săptămâni nu te panica, – De acum înainte toate abilitățile tale de a studia limba respectivă va deveni din ce în ce mai bune pe măsură ce continui să studiezi
 • Dacă plănuiești să lucrezi în afară alege unul din cursurile suplimentare pentru a-ți putea îmbunătăți cunoștințele în domeniul respectiv
 • Ai înregistrat progrese în învățarea noii limbi străine? Cu toate astea totul se poate duce de râpă dacă nu exersezi în mod regulat!
 • Te străduiești din greu să memorezi acele noi cuvinte din vocabular? Se pare că ți-ar fi de folos niște trucuri ca să îți îmbunătățești memoria! Alege unul dintre ghidurile de mai sus în funcție de specalizarea ta pentru ca să îți îmbunătățești semnificativ nivelul de cunoaștere!

CONTACT | TERMENI ŞI CONDIŢII | TESTIMONIAL

Imaginile din acest site sunt cu titlu de prezentare.

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării prin site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea cookie-urilor. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina noastră de utilizare a cookie-urilor.

Copyright © 2017

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.