Dijeta i tinitus: Što jesti?

Počnite jesti protuupalnu prehranu koja se sastoji od phytonutrient guste voće i povrće, zdrave masnoće izvora, i trava-hranio / free-range životinjskih proizvoda. Držite šećer i žitarice na minimum. Koristite kokosov, maslinovo ulje, meso sa travom, jaja s slobodnim rasponom, avokado, orasi / sjemenke i ne-škrobni povrće kao primarna goriva tijekom dana.

Opteretite anti-upalne biljke kao što su kurkuma, đumbir, maslačak, origano, češnjak i zeleni čaj. Primarni plodovi koji se trebaju koristiti su nisko šećerni, antioksidantni bogati izvori poput bobica, limuna / limesa i grejpfrutova.

Visoka kvaliteta masnoća

Nekoliko dodataka pokazalo se da je vrlo korisno za smanjenje upale i povećanje cirkulacije u cijelom tijelu, a posebno unutarnjem uhu. Visokokvalitetni izvori omega 3 masnih kiselina EPA i DHA su ključni za ovaj proces.

Omega 3 su osobito ključni za utjecanje na ravnotežu između proupalnih i protuupalnih formacija prostaglandina. Dajući odgovarajuću ravnotežu, te masti pomažu smanjiti upalu i vazokonstrikciju koje su dio patogeneze tinitusa.

Vitamin B12 i tinitus

Vitamin B12 je kritični igrač u formiranju mijelinskih ovojnica koji okružuju i izoliraju živčana vlakna. Nedostatak vitamina B12 čini živce više osjetljivim na upalnu štetu koja uzrokuje tinitus.

Zdravi izvori od mesa izvrstan su način za dobivanje vitamina B12. Koristite probavne enzime i jabučni ocat s vašim mesnim proizvodima kako biste poboljšali protein i apsorpciju B12. Također možete upotrijebiti određenu dopunu kako biste povećali razinu B12. Ako imate nisku razinu B12, preporučujem sublingvalni oblik otopljenog metil-B12 kako bi stigao u krvotok tako da može ići na posao bez ikakvih poremećaja iz probavnog sustava.

Koristite Lemon & Lime

Bioflavinoidi iz citrusa koji se nalaze u limunu i limetu, kao i ostalim agrumima, pomažu poboljšati kapilarnu propusnost. To čine zaštitom endotelnog tkiva od oksidativnog stresa. Oni ne samo da pomažu u poboljšanju protoka krvi u unutrašnje uho, nego također štite unutarnje membrane uha od oksidativnog stresa.

Pijte vodu limuna ujutro svakoga dana, stavite limun / vapno u svježi zeleni sok i iscijedite limun / vapno na jela od mesa i povrća.

Izvor:www.drjockers.com

KONTAKT Stranica | UVJETI I ODREDBE | Popunite vaš OSVRT

Slike treba uzeti u obzir samo demonstrativno

PROTECTIA CONSUMATORILOR ANPC

Ova internet stranica koriste kolacice za pružanje boljeg korisnickog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolacica mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Više o kolacicima možete procitati ovdje. Nastavkom pregleda ova internet stranica smatra se da ste suglasni sa uporabom kolacica.


Odricanje od odgovornosti

Ovo odricanje države nema posebnih rezultata i svaka osoba je pojesti! Informacije sadržane na ovim stranicama ne namjerava tumačiti kao obećanje ili jamstvo. Tvrtka djeluje ove web stranice će biti odgovoran za bilo kakve direktne, indirektne, kaznene, slučajne, posebne posljedični gubitak ili oštećenja proizašlih iz ili povezane s uporabom ili zlouporabom svojih proizvoda.

© Osnovne informacije o prirodne dijeta za tinitusa