Опитвали сте всичко в борбата срещу рака? Опитахте ли и естествените методи? Ако не, тогава това послание е за вас!
Открийте комбо от 5 натурални съставки
fight-against-cancer
ПОВЕЧЕТО ХОРА СМЯТАТ, ЧЕ РАКА Е ХРОНИЧНО ДЕГЕНЕРАТИВНО ЗАБОЛЯВАНЕ
cells

Това е, което повечето хора смятат, рак е – неизлечимо заболяване, което достига голям брой от хора по целия свят.

Според едно проучване, разработено от American Cancer Society[1]: 1,685,210 нови случаи на рак се очаква да бъдат диагностицирани тази година. Около 595 690 американци се очаква да починат от рак през 2017 г., или около 1630 души на ден. Това е ужасна новина, наистина. Все пак, това не се дължи на лоши генетика или други фактори, свързани с начина на живот. То е причинено главно от скрити токсични съставки в храната, с която се храним всеки ден. Раковите заболявания са втората по честота причина за смъртност в САЩ, водени само от сърдечните заболявания. Рака е причина за 1 на всеки 4 смъртни случая.

СТАТИСТИКА:[1]
Десетте типа рак, които се очаква да са най- разпространени сред новите случай, и смъртността, разделена на полов принцип

Статистиката ни дава информация за най-честите видове рак, който могат да засегнат мъжете или жените. Ракът на простатата, белите дробове, бронхите и дебелото черво, представляват около 44% от всички ракови заболявания при мъжете. С рак на простата се диагностицират 1 от всеки 5 нови случая на рак. При жените най-разпространени ракови заболявания са рак на гърдата и отново на белите дробове, дебелото черво и бронхите, коио представляват половината от раковите заболявани. Рак на гърдата е поставен като диагноза в 29% от случаите на всички ракови заболявания .[1]

Очаква се 595,690 американци да загинат от рак тази година, или иначе казано, това са 1,600 смъртни случая на ден. Най-честите причини за смъртните случаи от рак са рак на белия дроб и бронхите, на простатата, и дебелото черво при мъжете. Рак на белия дроб и бронхите, на гърдата и на дебелото черво са най-често при жените. На тези 4 разновидности на заболяването се падат 46% от смъртните случаи от рак.[1]

cancer-statistics
ТРЯБВА ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА ЗА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Хората отдавна знаят, че природата има огромен лечебен потенциал, а съвременните учени разработват набор от лекарствени продукти и техники, с които да се подобряват негативните симптоми. За съжаление, обаче модерното общество отхвърля с подозрение ползите от тези алтернативни природни методи.

cancer-statistics

Може да смятате, че това е просто поредната книга за битката с рака, но тя не е като другите, тъй като отделя голямо внимание на холистично натурално начини, по който да се погрижите за здравето си. Има конвенционални и неконвенционални варианти, чрез който можете да се погрижите за здравето си.

Ние не Ви препоръчваме да спирате с класическото лечение, предписано Ви от доктор, но силно Ви съветваме, да потурсите и други алтернативи.

Вижте ли разликата сега? Природата вече ни е дала много начини и знания за лечението на различни заболявания. “Алтернативна стратегия за борба с рака – 21-дневен план за детоксикация” поема по един не толкова популярен път. Много учени разказват за резултатите от редица проучвания, които показват ползите от някои плодове или зеленчуци, проучвания, които са публикувани в нашата книга. Тази книга беше направена, за да помага. В нея цитираме важни резултати за съставки, които липсват в менюто Ви, но са много важни в борбата с рака и елиминирането на токсичните елементи в отганизма Ви.

СЕГА Е МОМЕНТА ДА НАПРАВИТЕ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА

Сдобивайки се с “Алтернативна стратегия за борба с рака – 21-дневен план за детоксикация” Вие вземата разумно решение. Четейки я, доказвате, че сте човек, който мисли извън общопризнатите норми.

Добрите новини са, че днес, имаме по-гоеми шансове да се преборим с рака, това доказват и научните открития в областта. Дори ортодоксалната медицина все повече се обръща към натуралните методи и „лекарства“, които повлияват състоянието на пациентите. Най-важното нещо е, да вземете мерки сега!

МАЛКО ИЗВЕСТЕН ЛАБОРАТОРЕН ЕКСПЕРИМЕНТ проведен от двама унгарски учени [2][3]
scientist

Две изследвания, проведени 20 години едно след друго, от двама унгарци, карат конвенционалната медицина да преразгледа становището си по въпроса с превенциата и лечението на ракови заболявания.

Истинската причина за рака може да бъде открита на суб-молекулярно ниво[2]

Тази теория е разработен в 70-те години от унгарската Нобеловия лауреат Алберт Сент-Дьорди [12]. Неговият подход към рака е развит багодарение на дългогодишната му убеждение, че многобройните процеси в живите системи трябва да зависят не само от “тромавите макромолекули”, които изграждат структурите на тялото, но и на малки, изключително мобилни и респонсивни: делокализирани електрони. Това е важна стъпка за идентифициране на една от основните причини за рак [2]

scientifically-tested
РЕГУЛАЦИЯТА НА КЛЕТКИТЕ МОЖЕ ДА КРИЕ ОТГОВОРА[3]

В началото на 90-те години, унгарски молекулярен биолог д-р. Somlyai Gabor признава, че недостигът на определен елемент от периодичната система може да доведе до значителни промени в клетъчните процеси. Най-важният резултат на това изследване е, че туморните клетки се оказват изключително чувствителни към отнемането на този необходим елемент. Според тези научни резултати, не отрицателно заредени електрони, а положително заредените и тежките изотопи изпълняват централна роля в регулиране на клетките.

Изследване, върху мишки показва масивна разликата между индивири, които са били третирани с лека вода, в сравнение с тези, третирани с нормална и тежка вода.

Значението на тези изследвания се състои в правилното идентифициране на тези два елемента, които имат основно влияние на ниво клетка, добрият елемент унищожава раковите клетки, а лошият причинява появата на рак. Така че наличието или липсата на тези два елемента във вода изглежда да има водеща роля в борбата с рака! [3]

scientist
scientifically-tested
В НЯКОИ ПРИКАЗКИ ИМА НЕЩО, НАРЕЧЕНО “ВОДАТА НА ЖИВОТА”

Разбира се, тя не разполага със същата формула, както обикновено вода, тъй като това не е нормално вода. химическата формула на тази “магия” е различна, поради което тя има интересни свойства. Качеството на тази магична вода може да ви осигури много предимства. Тя съдържа елементи, които могат да бъдат много полезни.

Много хора вече избират да закупят бутилирана витамини, минерали, или дестилирана вода. Повечето хора смятат, че пиенето на алкална вода ни подмладява, което ни прави по-бдителни и енергични, намалява тежестта и умората, летаргията и главоболието.

Вълшебна вода, която ни кара да говорим за по-силна имунна система и по-здравословен живот [4][5]

Нашето здравословно състояние определя качеството на живота ни. С цел да се постигне по-здрав, щастлив живот, ние трябва да живеем здравословно, да ядем и пием здравсловно също. С течение на годините, учените са провели голям брой научни изследвания и клинични проучвания, които показват, пиене на алкална вода предлага множество ползи за здравето [3]. Изследването първоначално е било вдъхновено от откритието на „оздравителна” вода, консумирана от хора, живели в Лурд във Франция, Hunza долината на Хималаите, Япония, и някои селца в Корея. Така че защо точно алкалната вода е толкова добра за вас и вашето семейство? Накратко, алкалната вода хидратира, енергизира, детоксикира и съдържа антиоксиданти. [4][5]

Тази книга съдържа специална глава за качеството на водата, която пием. Става въпрос за голямото значение за алкализирането на тялото с помощта на обеднени на деутерии течности.

Съдържанието на минерали в бутилка минерална вода е полезно за здравето, но в действителност, нивото на минерали в бутилирана вода не е значителен източник на хранителни вещества. Да не говорим за скорошната новина за бутилирана вода замърсена с пластмасовите материали, от които са произведени бутилките.

Освен това, съществува и вариант, водата да бъде замърсена с органични замърсители като живак и пестициди, заедно с бактериите и вирусите. Дори ако водата няма неприятна миризма или вкус, замърсителите може все още да присъстват нея. Какво ни остава тогава?

Какво може да бъде по-важно от водата пиете нали? Знаете ли какво има във вашата вода? Как може да сте сигурни, че водата, която достига до дома ви е наистина безопасна за вас и вашето семейство?

НЯКОИ ТЕСТОВЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТАЗИ ЛЕКО МОДИФИЦИРАНА ВОДА ИМА ЕФЕКТ ВЪРХУ ОБРАЗУВАНИТЕ РАКОВИ КЛЕТКИ [6]
benefits
МАЛЪК ЕКСПЕРИМЕНТ ПОКАЗА, ЧЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА РАКОВИ КЛЕТКИ Е ОБРАТИМО [7]
scientifically-tested

В това изследване, беше показано, че този мощен елемент ефективно инхибира растежа и образуването на три различни човешки карцинома на панкреаса. Той също индуцира апоптоза в две от трите изследвани клетъчни линии, и задържан AsPC-1 клетки в S-фаза и ВхРС-3 и PANC-1 клетки в G2-M фазата на клетъчния цикъл.

ЗАЩО ТОЗИ МАТЕРИАЛ МОЖЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА КАТО ПОЛЕЗЕН РЕСУРС?

Някои от методите тук не се използват от конвенционалната медицина, ето защо може да се каже, че книгата съдържа допълнителна информация за Вашето здраве.

Въпреки, че Вашия лекар може никога да не ви разкажа за тези по-малко известни алтернативи, те са били обект на тестване на различни университети и изследователи от цял свят. [1][2][3][4][5][6][7]

Много от идеите в книгата са безплатни, или за да ги изпълните трябва да похарчите само по няколко лева на ден.

Тъй като много хора, които страдат от рак трябва да имат достъп до ефективна информация по отношение на храненето, тази книга се опитва да я предоставя – по-малко познати храни, но в същото време лесно достъпни в местните магазини (Препоръчваме ви да си купите храна от доверени източници, които практикуват биологично земеделие, и не използват допълнителни вещества.)

Можете също така да проучи изчерпателният списък на съставки, които се считат за вредни за вашето здраве. Повечето от тези съставки се консумира от хората всеки ден, без да подозират, че те съдържат вредни токсини, които могат да предизвикат рак или да станат причина да има рецидив. По мое мнение, хората трябва да са наясно с тях, ето защо ние имаме специална глава, която покрива тази тема.

Книгата обхваща и двете – детоксикация и профилактика, което Ви позволява да изградите имунитета си и да се избегнете рецидив на рака.

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.
МИСЛЕТЕ ЗА КНИГАТА КАТО ЗА СЪВЕТНИК

Както малкото заглавие подсказва, авторът има много опит да съветва хората, които се борят с рак. Така че може да бъдете сигурни, че книгата е като среща с консултант. Освен това струва по-малко.

Естествено и нормално е хората да са скептично настроени. В повечето случаи, дори след като вземете решение, все още чувате вътрешният Ви глас: “Давай, помогни си” или “Това няма да работи за мен”, “Ще бъде трудно да се следват всички полезни стъпки, описани тук …” Но от друга страна, запитайте се: “Какво имам за губене?

Най-важното:
НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯТА СЛЕД ХИМЕОТЕРАПИЯ
chemotherapy

Добрата новина е, че ако сте много строг с вашата диета и не страдате от множество други заболявания, открити, преди диагнозата за рак, можете да започнете детоксикация на тялото и отстраняване на повечето от щетите, причинени от лекарствата.

Каквото и да сте правили, което да е предразположило тялото Ви към развитие на рак, то трябва да спре!

След детоксикацията от химеотерапията, не оставяйте на страна всичко, което вече знаете за този процел, време е да живеете по начин, който позволява на тялото ви непрекъсната детоксикация. В крайна сметка, животът ви зависи от това.Тялото Ви Ви изпрати ясно съобщение.

С тази книга, трябва да получите цялата информация, от която имате нужда за детоксикация след химиотерапия, както и възстановяване на PH баланс на организма.

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.
ВАШИЯТ ЧЕРЕН ДРОБ ИГРАЕ ВАЖНА РОЛЯ В ПРОЦЕСА НА ДЕТОКСИКАЦИЯ

От съществено значение е възстановяването на здравето на органите на тялото ви по време на лечението на рака, както и здравето на черния дроб е от съществено значение, когато започнете да се възстановявате от рак. Черният дроб е господар на имунната система.

Неговите основни функции включват детоксикация на кръвта, съхранение на големи количества глюкоза (за клетки), производство на жлъчката за храносмилането, и пречистване на кръвта. Тук свободно можете да намерите полезни данни за чернодробна детоксикация. Отново, хората трябва да използват неинвазивни и природосъобразни решения.

liver
ЕФИКАСЕН ПОДХОД НА ТЕХНИКИ, ИЗПОЛЗВАНИ В КНИГАТА

Този метод е насочена към най-значимите метаболитни изисквания на тялот. Ракът може да бъде причинен от чужди елементи с токсичен произход в тялото. Затова тези нежелани елементи не трябва да присъстват повече.

Кога имунната система се задейства и започва да убива тумотните тъкани? Обикновено това се случва, когато организма изпитат комбинирания ефект на храна, сокове и подходящи лекарства, които работят за изчистване на натрупаните токсини от тъканите на тялото. Тази процедура на почистване не носи никакъв риск от претоварване и отравяне на черния дроб – най-важния орган на детоксикация, който при хора с рак вече е бил изтощен.

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.
ЕТО НЯКОЙ ОТ ПОЛЗИТЕ, КОЙТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТОВА ПРОУЧВАНЕ НА ЗДРАВЕТО ВИ:
 • Научете как детоксикация и пълнозърнестите храни може да ви помогнат
 • Научете как да започнете елиминиране на токсините, които идват от хранителни стоки, козметика и почистващи препарати
 • Научете защо е много важно преодоляването на психически, емоционални и духовни блокади, за да се излекувате
 • Научете как да се създаде Целенасочена Living-програма, която ще ви помогне да стоите настрана от рака
 • Ще получите достъп до списък с често срещани съставки, може би сте игнорирали до сега

Тази книга е за хора, които са твърдо убедени, че никога не трябва да се отказваме. Много хора имат погрешно схващане, че не може да променят хода на определени събития, и си мислят, че всичко вече е решено за тях. За съжаление, това се отнася за по-голямата част от хората. Вече е доказано, че тези, които решат да действат имат по-голям шанс да постигнат целите си.

Много е важно, за да бъдете в състояние да се справите с целия стрес, който идва заедно с рака. Ако не се научите как да се справите, това може да повлияе на всяко решение, което вземате. Позитивния начин на мислене е известен с благотворния си ефект върху резултатите.

Положителна умствена перспектива и силен морал е от ключово значение за постигането на положителни резултати за пациенти с рак.

ЗАЩО ТЕРАПИЯТА С НАТУРАЛНИ СОКОВЕ Е ВАЖНА?

Изцеждането на сок е ефективен начин за бързо извличане на огромни количества витамини, ензими и минерали от плодове и зеленчуци. За пациентите с рак е много важно да се консумират около 8 чаши натурален сок на ден. Прясно изцеденият сок от сурови храни е най-лесният и най-ефективният начин за осигуряване на високо качество на хранене.

Изисква се от пациентите да пият пресни зеленчуци всеки ден, включително сурови плодове, зеленчуци и сокове от зеленолистистни. За да се запази хранителното съдържание, сокът трябва да бъде приготвен със сокоизстисквачка със степени или сокоизстисквачка тип преса. Това помага да се предотврати денатурацията. (Денатурация е унищожаването на витамини, минерали и ензими.) Повечето търговски сокове се пвавят от сокоизтисквачки, които се движат изключително бързо, в следствие на което заграват сока и той се пастьоризира.

Много книги са написани за това как суровите храни помагат при различни болести като рака. За целите на тази статия, този подход ще бъдат категоризирани като изграждането на имунната система, но в действителност той прави много повече от това. Много плодове и зеленчуци, се смята, че имат хранителни вещества, които имат ефект върху рака. От ключово значение е да се разбере, че почти всяка известна диета рак е модификация на сурова храна!

АКО ЗАПОЧНЕТЕ РЕДОВНА ДЕТОКСИКАЦИЯ:
benefits

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

В ЕДИН ТОКСИЧЕН СВЯТ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ НЯКОИ РЕШАВАЩИ НЕЩА:

Ежедневните ни навици, високите нива на токсичност в нашата храна и заседналия начин на живот, като че ли са основна причина за рак. Така че ние трябва да обръщаме много внимание на този проблем.

Премахване на токсичните източници и прилагането на комплексни решения, съобразено с унищожаването на раковите клетки, трябва да бъде сред най-важните неща във вашия списък със задачи. Този материал внимателно обяснява всичко от най-важните аспекти в управлението на рак по естествен път. Много хора се чудят, дали тези решения наистина работят, защото те изглеждат толкова прости и неинвазивни на пръв поглед.

Независимо дали искате да следвате лечение, за да се бори срещу рака или да предприеме стъпки, за да се избегне развитие на заболяването, можете да използвате цялата информация в книгата ни. Има една поговорка, – “Знанието е сила!”.

testimonial

Калина П. Карлово

rating
Никога не съм бил толкова развълнуван от никоя друга книга за борба с рака!

“Никога не съм била толкова развълнувана от никоя друга книга за алтернативни методи за борба с рака! Тази книга е чудесна!

Може да смятате, че това е просто поредната книга за битката с рака, но тя не е като другите, тъй като отделя голямо внимание на холистично натурално начини, по който да се погрижите за здравето си, а аз съм ентусиаст на тази тема.”

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

testimonial

Елена A., Перник

rating
… първоначано скептична

“Книгата ви има огромно влияние върху мен! Въпреки че бях скептик в началото, аз си казах, “ще е тъпо да не се възползвам от офертата.”

За на символична цена получих безценно оръжие за борба с рака. Това коренно промени моето убеждение за това как ракът, сърдечни заболявания и други болести ни застигат.“

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

ЕФЕКТИВНАТА ДИЕТА МОЖЕ ДА ЗАБАВИ РАЗВИТИЕТО НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ [8]

Тази диета е с високо съдържание на мазнини, достатъчно протеини и с ниско съдържание на въглехидрати. Тази комбинация се променя енергията, тъй като тя преминава през тялото. Както споменах в заглавието, има хранителни решения, които забавят размножаването на раковите клетки и помагат за изграждането на имунитет към раковите токсини. Има много изследвания, в които са проучване хора с различни видове рак, които се применят навиците си към правилно хранене, и такива, които не се отказват от консумацията на вредни храни.

Тези проучвания са показали, че ракът е нараснал 3 в пъти по-бързо при групата от хора, които не следват подходяща диета. Това доказва, че яденето на правилни храни е важно. В допълнение, тази специална диета също ви помага да отслабнете, както и да стабилизирате нивата на холестерола.8

НАУЧЕН ЕКСПЕРИМЕНТ, ДОКАЗВАЩ ВРЪЗКАТА НА ХРАНАТА НИ С АНИХЕАЦИАТА НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ[9]

Както заглавието предполагат, сложен механизъм може да се използва за намаляване на наличието на глюкоза към тумора. И това може да се постигне чрез преминаване към специфична диета. Резултатите бяха измерени с биолуминесцентен сигнал като мярка за размера на тумора. По време на проучването, здравето и поведението на мишките се оценява ежедневно.

На мишките подкожно се имплантират туморни клетки, което предизвиква бързо развитие на метастази в най-големите органи, а именно черен дроб, бъбреци, далак, бели дробове и мозъка. В следващите дни, за да се тестват ефектите на тази диета, мишките се хранят само с определени храни. На снимката по-долу ние можем лесно да забележим еволюцията на ракови образувания. Мишките, които са се хранят с този вид храна показват намаляване на туморната тъкан в сравнение с другите групи. [9]

scientifically-tested
МЕХАНИЗМЪТ НА ДЕЙСТВИЕ НА ТАЗИ ИНОВАТИВНА ДИЕТА
Можете ли да повярвате, че сокът от зеленчук, който вирее в собствената ви градина има влияние върху раковите състояния? [10]

Освен богатото съдържание на витамини и минерали, които са толкова важни за пациентите с рак, няколко проучвания са показали, че някои специфични съединения, които могат да бъдат открити само в това растение, имат добри бойни способности.

Екип от учени от Университета на Нюкасъл [10] анализират тези способности само преди четири години. Екипът показа, че плъхове на диета, съдържаща този зеленчук е една трета по-малко вероятно да развият рак, отколкото тези в контролирана група, която не е приемала същата храна. Тези ранни експерименти са били извършени със сурови зеленчуци и оттогава екипът на Университета в Нюкасъл изследва дали някои видове растения са по-добри от други. Те също са проучват какви са ефектите, които сготвянето на зеленчуците има върху съединенията. [10]

Тези най-новите открития показват, че когато зеленчуците преминат термична обработка, това влияе на състава им. Топлината убива клетките, така че те губят способността да се съдържат водата в тях, така се повишава концентрацията на falcarinol.

diet

Въпреки това, топлината омекотява клетъчните стени, което позволява водоразтворими съединения, такива като захар и витамин С, за да изчезнат през повърхността на тъканта, резултат е извличането на други съединения, такива като falcarinol. Тъй като тези зеленчуци губят вода и захар, теглото също намалява.

Приготвили сме ви и готварска книга, за да ви помогнем да приготвяте по-добре сока от този специален зеленчук. Силно препоръчително е сокът да се консумира веднага след приготвяне, за да се запази своите хранителни вещества и ензими, като свеж, колкото е възможно.

Може би е голяма изненада за Вас, ако…
testimonial

Ирина К., София

rating
“Тези напитки са дълбоко ценени!”

“Благодарение на мой близък приятел, намерих цялата информация за препоръчителните диети и рецепти.

Oт доста време консумирам почти само неща, които смятам за здравословно сготвени с помощта на всички естествени съставки с лечебни свойства. Имам малък бизнес и продавам различни здравословни напитки, а също така са включени някои от рецептите в дневното ми меню, и тези напитки са дълбоко ценени от клиентите ми! Тази книга е задължителна!”

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

testimonial

Петър Б., Краево

rating
Тази книга е задължителна

“Тази книга трябва да бъде прочетена от всеки, който се опитва да разбере и да се справят с тази ужасна болест!

Интересувах се само от детоксикация, но забелязах други важни глави в книгата, и си казах: “Защо не”. Както продължих да чета, аз разбрах за дълбокото въздействие, което информацията в книгата ще има в моя живот, както и живота на безброй други! Сега пия само алкални течности и мога да кажа, че се чувствам много по-добре, след като минах и през химиотерапия. Препоръчвам го!”

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

ДА, ТОВА Е СЪВСЕМ ОБИКНОВЕНО РАСТЕНИЕ, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА ДА МУ ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ [11]

Това е вярно, защото в противен случай нямаше да го спомена в специална глава в книгата ни. Преди много кратко време, благодарение на лабораторни експерименти, беше показано, че това малко растение съдържа някои химични съединения с естествен произход, които имат влияние върху мембраните на клетки, засегнати от рак и по този начин да ги спира размножаването им. Коренът е предимно считан за стомашночревно средство за подпомагане на храносмилането и чернодробна функция, докато листата се използва като диуретик и горчив храносмилателната стимулант.

Растението е било използвано от традиционната китайска медицина в продължение на хиляди години. Въпреки това, след подробни и сложни тестове, учените наскоро откриха, че някои от ензимите в корена му имат добър ефект върху раковите клетки. [11]

Както можете да видите, и корените и самото растение може да се използват при лечението. [11] В случая, ние описваме неговите способности за борба срещу рака, както и неговите способности за детоксикация на организма. Това интензивно прочистване на организма води до по-бързо и пълноценно възстановяване на тялото. Ето защо, ние решихме, че би било чудесно да включим е книгата и различни чайове и рецепти, съдържащи това растение.

Елена от Добрич сподели с нас нейният опит:
testimonial

Очакваните резултати не са стандартизирани. Въпреки, че използвате същата програма, диета, съставки и методи, имайте предвид, че индивидуалните резултати могат да варират.

С НЯКОЛКО ДУМИ: ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА ДА НЕ ПРЕДПРИЕМАМЕ НИЩО

Като не правите нищо, елиминирате всякакъв шанс да се почувствате по-добре. Животът е много важен, и има много красиви причини, поради които не трябва да се отказвате от вашата битка. Ако не правите нищо, значително намалявате шансовете си за оцеляване.

СЪМНЕНИЯ ОТНОСНО ЕФЕКТИВНОСТТА НА
проблеми с качеството на живот могат да повлияят на решението ви да направите нещо. Някои от тези проблеми включват:
 • ФИЗИЧЕСКИ КОМФОРТ
 • ВРЪЗКИ
 • ХРАНЕНЕ
 • СПОСОБНОСТ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА СЕБЕ СИ
 • ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ
 • ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН СЪС СМИСЪЛ
 • ЖЕЛАНИЕ ЗА НОРМАНА ФУНКЦИОНАНОСТ И НЕЗАВИСИМОСТ
КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?

Този материал подхожда към лечението на рака холистично. Описва мутациите в клетките на тялото, мутации, предизвикани от токсични външни фактори, които трябва да бъдат унищожени от полезните натурални съставки, което води до ремисия.

Освен конвенционалното лечение, тази книга обхваща голяма група от информация от хомеопатията, както и физически и холистични алтернативи.

Не е никак трудно да се прилагат на практика процедурите, които могат да се да се правят дори докато следвате конвенционални процедури като химио или лъчелечение.

Многобройните изследвания, извършвани от различни университети по целия свят не откриват никаква вреда или страничен ефект от холистичните лечения. И така, какво можете да загубите?!

ИМА ЛИ НЯКАКЪВ РИСК?

Съставките са естествени без синтетични лекарства. Но също така не забравяйте, че дори и при използване на точно същите програма, диета, добавки и упражнения, индивидуалните резултати могат да варират за всеки индивидуално. Плюс това имаме 60 дни гаранция, което означава, че ако по някаква причина не сте доволни от тази книга, можете да поискате парите си обратно и ние ще се съобразим с това, без каквито и да било въпроси!

КНИГА, ПОСВЕТЕНА НА ЕЛЕМИНИРАНЕТО НА ТОКСИНИТЕ:
СЕГА РАЗГЛЕДАЙТЕ КАКВО СЪДЪРЖА КНИГАТА

Този комплект съдържа много ценни статии, които Ви показват как да започнете с детоксикацията на тялото си, ПЛЮС други техники, които ще Ви научат как да засилите имунната си система. ПЛЮС получавате стъпка по стъпка инструкции за създаване на детоксикиращ план, за това как да използвате различни терапии, кои храни да ядете, кои от тях да се избягвате, билкови препоръки, емоционално-духовни напътствия, рецепти и ресурси за всеки конкретен вид рак.

guarantee
За да сте спокойни и доволни, ние ви предлагаме
60 ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

За да направим решението Ви за покупка още по-лесно, аз съм горд да ви предложа безусловна 60дневна гаранция, по време на която можете да си върнете парите обратно. Ако не сте напълно доволни от покупката си, просто се свържете с нас в рамките на 60 дни от покупката си за пълно възстановяване. Ние се гордеем с с това, че правим нещата правилно. Това не означава, че сме перфектни, но когато правим грешки, ги поправяме. Ако не сте доволни от вашата поръчка се свържете с нас и ние ще ви възстановим сумата. Ти избираш.

Ще получите пълно възстановяване, без въпроси. Това е така, защото ние искаме да сте 100% доволни от нашите продукти и сме напълно уверени, че ще бъдете. Вие не трябва да плащате за всички транспортни разходи или скрити такси! Този проект се предлага в цифров формат, така че след като сте направили плащането можете да получите незабавен достъп до цялата ценна информация в електронна книга. Няма нужда да се притеснявате, че ще изгубите ценно време, докато чакате доставката!

Ще получите незабавен доспъп, веднага след като направите поръчката си!

ОТНОВО, ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ 2 ОСНОВНИ ОПЦИИ:
no

Отпуснете се и не правете нищо, в очакване на чудо да се случи, което разбира се не е най-доброто решение и може да коства живота ви.

или

yes

Можете да се възползват пълноценно от ефективен план, който ще ви каже точно кои храни да ядате, и кои не. С други думи всичко е подготвено и разяснето, така че да можете лесно да следвате инструкциите! Отново, това е ваше решение…

 • Да, искам да направя тази инвестиция! Искам да поръчам “Алтернативни стратегии за борба с рака – 21 дневен план за детоксикация” и да използвам информацията, за да се преборя с рака!
 • Разбирам, че този продукт ще бъде достъпен за мен веднага след като заплатя и ще мога да чета когат и където пожелая или пък ще мога да го принтирам и разучавам по-подробно!
 • Разбирам също, че по поръчка сега, аз съм гарантирано да получи копие от “Алтернативни стратегии за борба с рака – 21 дневен план за детоксикация”

Това означава, че на цена по-малка от една-единствена визита при специалист ще можете да се възползвате от цялата полезната информация в рамките на тази книга. Ако тя не ви помогне да станете по-здрави и не мислите, че е полезна за вас, можете да помолите за парите си обратно по всяко време.

СЕГА, ЗАПИТАЙТЕ СЕ
“Колко трудно е да се снабдя с храните описани в тази книга”…

… всичко, което трябва да направите, е да погледнете към ръководството и направете списък на здравословни варианти, и това е! Вземете списъка до супермаркета или ресторанта и всичко, е готово! Всичката усилена работа вече е свършена.

Заради вашето здраве,

signature

P.S. Този материал съдържа тонове полезна информация, която е силен съюзник в борбата срещу рака. Нашата основна цел е удовлетвореността на клиентите, и ние силно вярваме че ще ви помогнеме да постигнете целите си.

P.S.S. В случай, че не сте доволни от полезната информация в рамките на нашата книга, можете да се възползват от нашата силна 60 дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че ако по някаква причина смятате, че този продукт не е най-доброто решение, което някога направи, ни изпратете имейл и до 60 дни ние ще ви възстановим сумата!

ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Форма за контакти Бисквитки Условия за ползване Опровержение Декларация за поверителност

ClickBank is the retailer of products on this site. CLICKBANK® is a registered trademark of Click Sales, Inc., a Delaware corporation located at 917 S. Lusk Street, Suite 200, Boise Idaho, 83706, USA and used by permission. ClickBank’s role as retailer does not constitute an endorsement, approval or review of these products or any claim, statement or opinion used in promotion of these products.

The website’s content and the product for sale is based upon the author’s opinion and is provided solely on an “AS IS” and “AS AVAILABLE” basis. You should do your own research and confirm the information with other sources when searching for information regarding health issues and always review the information carefully with your professional health care provider before using any of the protocols presented on this website and/or in the product sold here. Neither ClickBank nor the author are engaged in rendering medical or similar professional services or advice via this website or in the product, and the information provided is not intended to replace medical advice offered by a physician or other licensed healthcare provider. You should not construe ClickBank’s sale of this product as an endorsement by ClickBank of the views expressed herein, or any warranty or guarantee of any strategy, recommendation, treatment, action, or application of advice made by the author of the product.Препратки:
 1. World health organization – International Agency for Research on Cancer
 2. Ciba Foundation Symposium 67 – Submolecular Biology and Cancer – Published Online: 30 MAY 2008
 3. A Retrospective Evaluation of the Effects of Deuterium Depleted Water Consumption on 4 Patients with Brain Metastases from Lung Cancer – Krisztina Krempels, Ildikó Somlyai and Gábor Somlya
 4. Efficacy and Characteristics of Alkaline Ionized Water – Dr. Kim Young Kwi, Head, Water Science Institute of Korea
 5. Confused Over the Different Types of Drinking Water and their Benefits? – Mr. Kenneth Wong, Water Purification Specialist
 6. Deuterium-depleted water inhibits human lung carcinoma cell growth by apoptosis – College of Life Sciences and Technology, Shanghai Jiaotong University, Shanghai 200240; 2
  The Technology Centre, Luzhoulaojiao Co., Ltd., Sichuan 646000; 3Department of Oncology, Longhua Hospital, Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai 200032, P.R. China
 7. Silibinin Causes Apoptosis and Cell Cycle Arrest in Some Human Pancreatic Cancer Cells – Key Laboratory for Molecular Enzymology & Engineering of the Ministry of Education, School of Life Science, Jilin University, Changchun
 8. Ketogenic diets: from cancer to mitochondrial diseases and beyond- CNC – Center for Neuroscience and Cell Biology, University of Coimbra, Coimbra, Portugal, Department of Biomedical Sciences, University of Minnesota Medical School, Duluth, MN, Department of Applied Medical Sciences, University of Southern Maine, Portland, ME, USA
 9. The ketogenic diet and hyperbaric oxygen therapy prolong survival in mice with systemic metastatic cancer. – Department of Molecular Pharmacology and Physiology, University of South Florida, Tampa, Florida, United States of America
 10. Twenty years of research in the Human Nutrition Research Centre, Newcastle University, 1994–2014 – Human Nutrition Research Centre, Newcastle University, Newcastle upon Tyne, UK
 11. Assessment report on Taraxacum officinale Weber ex Wigg., radix cum herba – Committee on Herbal Medicinal Products (HMPC)
 12. Albert Szent-Györgyi de Nagyrápolt September 16, 1893 – October 22, 1986) was a Hungarian American physiologist who won the Nobel Prize in Physiology or Medicine in 1937, credited with discovering vitamin C and the components and reactions of the citric acid cycle.
 13. Gábor Somlyai Ph.D., Chief Executive Officer of HYD LLC. for Cancer Research and Drug Development

Disclaimer

This disclaimer states there is no guarantee of specific results and each person results may vary! The information contained in this website is not intended to be interpreted as a promise or guarantee. The company operating this website shall not be liable for any direct, indirect, punitive, incidental, special consequential loss or damage whatsoever arising out of or connected with the use or misuse of its products.